|
| |
Ember •• A legerősebb vagyok mind közül, ne bízd el magad ⊂ my only hope for happiness
⊂ mayor of seattle, leader of the Council
|
A poszt írója ♛ Cora Bouchard-Taylor Elküldésének ideje ♛Kedd Aug. 14, 2012 9:29 am | Csak hallgattam, ahogy bajlódik azzal a bottal, meg az egyéb hozzátartozókkal, de még így is elismerést érdemelt, mert én aztán nem tudtam volna megállapítani, hogy mit hová kell tenni, meg rögzíteni, vagy a fene tudja, hogy működik ez. Közben lassan lefőtt a kávé, és odatettem Damon elé. - Tessék. Ettől majd felébredsz - kacsintottam rá. |
| | |
|
Elküldésének ideje ♛Kedd Aug. 14, 2012 9:26 am | (háló)
Leraktam a botot és a ládikát az asztalra, majd kivettem egy csomag vért, és azt iszogatva kezdtem neki az összeszerelésnek. - Auuuu - jajdultam egyet, mikor a horog a kezembe állt, de aztán sikerült ráügyeskedni a damilra. - Még ezt itt a helyére... - motyogtam magamban, és felszereltem az etetőkosarat is, majd behörpintettem a maradék vért, mintegy a jól végzett munka jutalmaként. - Akkor lenn a tónál bekeverem a haleledelt, meg viszem a kukacos dobozt - emeltem meg a szemöldökömet diadalmasan. - És reménykedem, hogy tényleg sikerül kifognom az ebédrevalót - dőltem hátra, várva, hogy lejöjjön a kávé. |
| | |
Ember •• A legerősebb vagyok mind közül, ne bízd el magad ⊂ my only hope for happiness
|
A poszt írója ♛ Cora Bouchard-Taylor Elküldésének ideje ♛Vas. Aug. 12, 2012 5:50 pm | Már éppen indultam volna vissza kifelé, mikor meghallottam, hogy Damon bejött a gyerekekkel együtt, és a gyerekszoba feél vették az irányt.
(Gyerekszoba) |
| | |
|
A poszt írója ♛ Cora Bouchard-Taylor Elküldésének ideje ♛Vas. Aug. 12, 2012 5:19 pm | (Ház és tópart)
Kinyitottam a hűtőt, és mindent belepakoltam. Holnap reggelire ezek még megmelegíthetők, és mindnek eléggé jó íze volt, úgyhogy talán a gyerekek se fogják kidobálni a tányérról. A tápszert is eltettem a helyére, majd a szendvicsek következtek, amik délben megmaradtak. |
| | |
|
A poszt írója ♛ Cora Bouchard-Taylor Elküldésének ideje ♛Vas. Aug. 12, 2012 3:09 pm | Mosolyogva néztem utánuk, ahogy kisétáltak, és a gyerekek engedelmességét olyan jól esett látni. Nem mutatták azt, hogy csak kényszerből csinálják, hanem látszott rajtuk, hogy élvezik ezeket a "parancsokat". És tudták, hogy csakis miattuk van minden egyes szó. - Na, gyerekek... - néztem a kicsikre, és felötöztettem őket egyesével azokba a ruhákba, amiket Damon hozott a gyerekszobából. - Mehetünk mi is? - mosolyogtam rájuk. - Anyu majd egy második fordulóban kicipel minden mást.
(Ház) |
| | |
|
Elküldésének ideje ♛Vas. Aug. 12, 2012 3:06 pm | - Jól van, akkor én most Adammel és Delenával előkészítem a tüzet - tápászkodtam fel. - Szerintem ha kiviszünk egy vastag pokrócot, oda is letehetjük JJ-t és Davidet. Elmászni még úgysem tudnak - hajoltam le megsimogatni a két kicsit. - Majd kivisszük a vacsorájukat, és ők is kapnak ott enni. De ahogy nézem, gyors kinyúlás lesz a dolog vége, náluk legalábbis. A jó levegő csodát tesz - vigyorogtam. - Na gyertek - léptem aztán Adamhez és Delenához. - Menjünk, szedjünk fát, jó? És ugye nem mentek el a közelemből? - kérdeztem. - Anyu felöltözteti a többieket, és ő is jön utánunk - fogtam meg a két apró kezet, és a ház elé mentem velük.
(ház) |
| | |
|
A poszt írója ♛ Cora Bouchard-Taylor Elküldésének ideje ♛Vas. Aug. 12, 2012 2:59 pm | Tovább simogattam az arcát, miközben mosolyogtam, és közben sóhajtottam egy aprót. - Hát... de a nyarakat itt tölthetjük. Jövőre, utána, bármikor - beszéltem tovább mosolyogva, majd végül felálltam, és az asztalra támaszkodtam. - Akkor... csináljunk kinn tüzet, pakoljunk ki és kezdődjön a vacsorakészítés! - kuncogtam. |
| | |
|
Elküldésének ideje ♛Vas. Aug. 12, 2012 2:57 pm | - Fred pláne feltalálja magát - jegyeztem meg, és mikor Elena odaült az ölembe, boldogan elmosolyodtam. - Igen, nagyon jól érzem magam. Most tényleg olyan, mintha semmi gond és probléma nem lenne - cirógattam a hátát. - És remélem, hogy ha hazamegyünk sem lesz ez másként. Ha nem lenne olyan távol ez a hely mindentől, javasolnám, hogy költözzünk ide. De hát a gyerekekre is gondolni kell. Nemsokára óvoda, majd iskola... nem utazhatnak nap mint nap ennyit a városba. Kár, mert itt felnőni igazán csodálatos lenne nekik. |
| | |
|
A poszt írója ♛ Cora Bouchard-Taylor Elküldésének ideje ♛Vas. Aug. 12, 2012 11:29 am | Amíg Damon elment felöltöztetni a gyerekeket, egy kis pác-féleséggel bekentem a grillkolbászokat is, meg a virsliket is, de nem csináltam túl fűszeresre, hogy a gyerekek is meg tudják enni. - A macskák feltalálják magukat - sóhajtottam nagyot, mikor Damon szavaira felkaptam a fejemet, és amint Fred kissé távolabb dobta le magát a földre, odaültem Damon ölébe, és elmosolyodtam. - Ugye jól érzed magad? - simogattam az arcát. |
| | |
|
Elküldésének ideje ♛Vas. Aug. 12, 2012 11:11 am | (gyerekszoba)
- Adam és Delena felöltöztetve... és itt vannak a kicsiknek is melegebb ruhák - tettem le mindent a konyhaasztalra. - Fred, ne mássz a tóba, mert nem megyek utánad... - néztem ki az ajtón. - Gyere be... cicc... - csalogattam Fredet a térdemet csapkodva, és kisvártatva meg is jelent az ajtóban, szájában egy kb öt centis kis hallal. - Tessék, megvan az első horgászzsákmány. És neki nem is kellett hozzá, csak tíz erős köröm - vigyorogtam. |
| | |
|
Elküldésének ideje ♛Vas. Aug. 12, 2012 11:02 am | - Már most istenien néz ki minden - hordoztam végig a szemem a kaján. - Gyertek, addig felöltöztetlek titeket - nyújtottam a kezem Adam és Delena felé. - Utána meg együtt rakunk egy nagy tábortüzet!
(gyerekek szobája) |
| | |
|
A poszt írója ♛ Cora Bouchard-Taylor Elküldésének ideje ♛Vas. Aug. 12, 2012 10:56 am | (Ház)
Amint szétnyílt újra a járóka, belefektettük a két kicsit, és mosolyogva néztem Delenát meg Adam-et, akik valamelyik polcról levettek egy halakról szóló könyvet, és a képeket nézegették benne a földön. - Akkor... - pakoltam ki a hűtőből mindent, ami a grillezéshez kell. - Itt vannak a kolbászok, és virsli is... valamint a mályvacukor - tettem mindent egy tálcára. |
| | |
|
Elküldésének ideje ♛Szomb. Aug. 11, 2012 4:38 pm | (tópart)
Gyorsan berohantam, előkerestem a kamrában a napernyőt, majd beletettem a járókába, és mellé dobtam két díszpárnát. Kihasználva, hogy egyedül voltam, felkaptam az úszónadrágot is, aztán felemeltem a megpakolt járókát. - Gyere Fred te is... cicc, gyere - csalogattam magam után a macskát.
(tópart) |
| | |
|
A poszt írója ♛ Cora Bouchard-Taylor Elküldésének ideje ♛Szomb. Aug. 11, 2012 4:26 pm | Végigsiklott a tekintetem a félig pucér alakján, és nagyot sóhajtottam. - Jól van, mire felméred a terepet, meglesz a te fürdőnadrágod is - mosolyogtam, és amint kisétált, a saját cuccaink között megtaláltam az ő nadrágját, hogy azt is a halomra tegyem. - Nos, mi most várjuk a helyzetjelentést - simogattam meg Delena arcát. Talán két perc telt el, egy nagy csobbanás, és már jött is a válasz. - Akkor... ti megfogjátok egymás kezét... - mosolyogtam le Delenára és Adamre. - Én pedig viszem a kicsiket - fogtam meg JJ-t és David-et, valamint a fürdős gúnyákat, majd Delena és Adam mögött elindultam én is.
(Ház és tópart) |
| | |
|
Elküldésének ideje ♛Szomb. Aug. 11, 2012 4:22 pm | - Gyorsan elhúztad előttük a mézesmadzagot édesem - nevettem, aztán felkeltem, és ledobáltam a ruháimat, csak az alsót hagytam magamon. - Akkor apu most tesz egy próbát, mennyire élvezhető a tó. Ha igen, akkor kérem kikészíteni az én fürdőnadrágomat is - kacsintottam Elenára, és elindultam a tó felé.
(tópart) |
| | |
|
A poszt írója ♛ Cora Bouchard-Taylor Elküldésének ideje ♛Szomb. Aug. 11, 2012 4:15 pm | (Gyerekszoba)
Beléptem a fürdőruhákkal, és az úszógumikkal a kezemben, mire a két gyerek rögtön felkapta a fejét. - Nem, nem. Ezeket majd csak akkor, ha apu azt mondta, hogy eléggé meleg a víz - mosolyogtam rájuk, de szemmel láthatóan mindketten beletörődtek. |
| | |
|
Elküldésének ideje ♛Szomb. Aug. 11, 2012 4:07 pm | Elena elment kipakolni, én pedig letettem JJ-t a járókába David mellé, majd bontottam még piskótát Adamnek és Delenának. - Este nagyon finomat fogunk ám enni! - mondtam nekik jókedvűen. - Ugye segítetek majd apunak fát szedni a tábortűzhöz? - kérdeztem, mire kaptam két igenlő választ. - Jó gyerekek vagytok - kacsintottam. - Apu most megvárja, míg anyu visszajön, aztán megnézem a vizet. Nemsokára már lehet, hogy fürödhetünk is! - csaptam össze a kezem vidáman. |
| | |
|
A poszt írója ♛ Cora Bouchard-Taylor Elküldésének ideje ♛Szomb. Aug. 11, 2012 4:05 pm | - Hát... végül is... rendben van - adtam be végül a derekamat neki, és letettem David-et a járókába. - De akkor én most megyek, és kicuccolom a gyerekek holmiját a szobájukban. Addig te meg tudod nézni a vizet - simogattam meg Damon arcát, majd megfogtam a táskát.
(Gyerekszoba) |
| | |
|
Elküldésének ideje ♛Szomb. Aug. 11, 2012 3:58 pm | - Elárulok egy titkot édesem - vigyorogtam el magam, odahúzva egy szendvicset. - Amit anyád nem tud, azért nem akar majd megfojtani. Hiába vámpír, ideáig ő sem lát el, és nem is hall minket - kajánkodtam. - Szóval teszünk egy próbát. Ha JJ-nek bejön, akkor hagy élvezze. Ha meg nem tetszik neki, nem erőltetjük. Mellesleg arról se feledkezzünk meg, hogy Adam és JJ is félig... tudod mi - kerültem ki a szót, nehogy a gyerekek túlzottan felfigyeljenek rá. - A vérük nekik sem hétköznapi. Szóval? Teszünk egy próbát? |
| | |
|
A poszt írója ♛ Cora Bouchard-Taylor Elküldésének ideje ♛Szomb. Aug. 11, 2012 3:47 pm | Letettem az asztalra a szendvicseket, majd adtam a macskának is kaját, aki úgy vetette rá magát az ételre, mintha az elmúlt egy évben csak képen látott volna hasonlót. - Igen, még itt vannak az úszógumik - bólogattam szaporán, átvéve David-et, hogy megsimogassam a haját, és leültem az asztalhoz. - Nem tudom... David szerintem már eléggé nagy, dehát ő eleve a mi kisfiunk, ezért vele bátrabban kísérletezünk ilyen ügyekben, persze csak ha biztonságos dolgokról van szó. De nem tudom, anya megfojtana-e minket, ha JJ-t vízbe próbálnánk vinni - sóhajtottam. |
| | |
|
Elküldésének ideje ♛Szomb. Aug. 11, 2012 3:42 pm | - Na jöjjön kisasszony - vettem át JJ-t, majd a másik karomra fogtam Davidet, így figyelve, ahogy Elena szendvicset gyárt. Közben a két gyerek is visszaért, és nekiestek a piskótának, szemmel láthatóan már ők is éhesek voltak. - Adj már enni Frednek is - nevettem fel hangosan, ahogy láttam a macska sóvár ábrázatát. - Aztán anyu elmegy, kipakolja a ruhákat. Apu pedig kimegy, megnézi milyen meleg a víz. Ha lehet benne fürödni, akkor jöhettek ti is. Kivisszük a járókát a stégre, meg a napernyőt, a kicsiknek is jó lesz a friss levegő. Az úszógumik ugye még itt vannak? - néztem Elenára. - Ha tényleg jó lesz a víz, és kellemes meleg, később őket is bevihetjük. Emlékszel, Delena kicsi volt, mikor itt jártunk, és neki is mennyire tetszett. Vagy ők még túl kicsik az ilyen fürdéshez? |
| | |
|
A poszt írója ♛ Cora Bouchard-Taylor Elküldésének ideje ♛Szomb. Aug. 11, 2012 3:37 pm | Hallgattam Damon szavait, közben figyeltem Davidre és JJ-re is. Szemmel láthatóan Adam és Delena is komolyan vették azt, amit Damon nekik mondott, és egy bólintás után Damon engedélyével el is mentek a szoba irányába, hogy megnézzék maguknak. - A kíváncsi bagázs - mosolyogtam. - De szerencsére már felfogják, hogy mit szabad és mit nem - sóhajtottam, és átadtam JJ-t Damonnek, hogy a hűtőből elővegyek némi zöldséget, és azt is aprítottam, hogy nekünk is jusson pár szendvics ebéd gyanánt. A vacsora amúgy is tápláló lesz. |
| | |
|
Elküldésének ideje ♛Szomb. Aug. 11, 2012 3:32 pm | - Figyeljetek rám jól mind a ketten - térdeltem le a két gyerek elé, hogy szemmagasságba kerüljek velük. - Ti már nagyok vagytok, és megértitek amit mondok. És vagytok olyan okosak, hogy be is tartsátok - kezdtem bele, megfogva mindkét gyerek kezét. - Láttátok ott kinn azt a nagy vizet? - kérdeztem. - Lehet majd benne fürödni, és játszani, de csak akkor mehettek oda, ha anyu vagy én veletek vagyunk. Magatokban nem mehettek ki a házból, rendben? Beleestek a tóba, vagy eltévedtek az erdőben, és akkor nem találunk meg titeket... akkor ti is nagyon szomorúak lesztek, és apu meg anyu is sírni fog. Megígéritek, hogy nem mentek ki egyedül? - kérdeztem komolyan, és a két gyerek, ha mindent ugyan nem is értett, az utolsó mondatot viszont igen, és a komolyságom őket is megszeppenésre intette, hát bólintottak egyet-egyet nagy komolyan. - Jól van - mondtam felkelve. - Menjetek, nézzétek meg a szobát, azt szabad. Itt benn mehettek, amerre a szemetek lát - mosolyogtam már rájuk, aztán kivettem pár tejes-csokis piskótát, és az asztalra tettem. - Aztán gyertek vissza, mert enni kell nektek is - szóltam utánuk. |
| | |
|
A poszt írója ♛ Cora Bouchard-Taylor Elküldésének ideje ♛Szomb. Aug. 11, 2012 3:14 pm | - Talán ebből többet kér majd - fogtam meg az üveget, de fél szemmel néztem Delenát és Adam-et, akik valahová settenkedtek éppen. - Talán a szobájukra kíváncsiak - mosolyogtam. - De talán nekik sem ártana valami. Egy csomag kekszet felbonthatunk, azt ők elrágcsálják. A normális kajáig el is lesznek azzal - beszéltem Damonnek. |
| | |
|
Elküldésének ideje ♛Szomb. Aug. 11, 2012 3:11 pm | - Hát, nem mondanám hogy nagyevő a gyerek - néztem a jórészt érintetlen pürére, majd az üres üvegre a kezemben, mert David becsületesen betermelte a sajátját. - Csinálok tápszert, próbáljuk meg, hátha abból még enne. Ennyitől egy légy is éhen halna - mormogtam, és nemsokára odanyomtam a cumisüveget Elena kezébe. - Tessék, próbáld meg. Hát ti hová-hová ilyen szép csendben? - fordultam a két gyerek felé, akik közben lemásztak a székről, és most a rajtakapottak vigyorával álltak a konyha közepén. |
| | |
|
A poszt írója ♛ Ajánlott tartalom Elküldésének ideje ♛ | |
| | | |
Similar topics | |
|
| Engedélyek ebben a fórumban: | Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
| |
| |
| |
• az új oldal nyitásáig •
• ROTM FRPG •
|
Pént. Május 31, 2019 10:58 pm Szer. Május 29, 2019 1:28 am Kedd Május 28, 2019 8:31 pm Hétf. Május 27, 2019 11:26 pm Szer. Május 22, 2019 12:03 pm Hétf. Május 20, 2019 10:43 am Szomb. Május 18, 2019 10:03 pm • ROTM FRPG • |
|