Whatever anyone does or says,
i must be emerald and keep my color

Megosztás

Ember •• A legerősebb vagyok mind közül, ne bízd el magad
Katherine Pierce
Sikátor Xp5Y
Keresem :
Sikátor Tumblr_nkx3kt6sx21u33q8lo1_250
Nikolai

Sikátor Tumblr_oqgp169M6C1vdxc9uo2_250
Javier

Tartózkodási hely :
mckinley
Hobbi & foglalkozás :
running & survivingA poszt írója Katherine Pierce
Elküldésének ideje Szer. Május 22, 2019 12:03 pm
Ugrás egy másik oldalra
Szabad játéktér!
Vissza az elejére Go down

Boszorkány •• a mágia hatalom, a hatalomért pedig nagy árat kell fizetni
Shiraz Watson
Sikátor Tumblr_o37kjeRNaX1qdwujbo4_250
Keresem :
Caleb
Tartózkodási hely :
↻ I was an Angel living in the garden of evil
Hobbi & foglalkozás :
↻ theater actressA poszt írója Shiraz Watson
Elküldésének ideje Hétf. Ápr. 01, 2019 1:30 pm
Ugrás egy másik oldalra
[hotel közelében - Előzmény]


Megannyi gondolat kavargott a fejemben, ahogyan a szálloda felé tartottam tőle. Szerettem volna válaszokat kapni, de úgy éreztem, hogy senki se adhatna igazán választ rá. Nekem kell rájönni a dolgokra és szembe néznem azzal, amibe megint „belekeveredtem”. Fogalmam sem volt arról se, hogy kinek volt köszönhető a kötelék, de egyszerre éreztem azt, hogy maradnék és el is futnék. Mintha tényleg egy kötél egyik végére lennék kötve, amivel olykor távolabb löknek, máskor meg közelebb húznak. És a mai vacsora se segített túlzottan a helyzeten, gondolataim rendezésében. Miután visszaértem a hotelhez nem mentem egyből a szobámba, helyette inkább sétálni mentem, szükségem volt arra, hogy kicsit megpróbáljam kizárni a kavargó érzéseimet a gondolataimmal egyetemben. Lehet 500 éve élek már, de olykor nekem se ment könnyedén az, hogy a káoszt lecsillapítsam, ami most ráadásul egy másik személynek köszönhetően kelt életre. A káoszom pedig olyan volt, mint egy viharos tenger, aminek megvan a maga szépsége és veszélye is. S erről máris eszembe jutott a végtelen és titokzatos vízre emlékeztető szempár. Lassan fújtam ki a levegőt és igazán azt se figyeltem, hogy mennyi ideje is sétáltam céltalanul a városban, amikor végül elindultam visszafelé. Már a hotel közelében jártam, amikor az egyik sikátorból segélykérésre lettem figyelmes. Sietve indultam el abba az irányba, mit sem törődve semmivel se és egy pillanatra azt is elfelejtettem, hogy netán csapda lenne, de egészen hamar rá kellett ébrednem arra, hogy nem másról van szó, amikor a hátam mögött a semmiből megjelent 4 alak, előttem pedig másik 4 sorakozott fel.
Már csak tényleg ez hiányzott, hiszen tudtam két lehetőségem van. Vagy megmutatom a valódi erőmet, de azzal csak még nagyobb bajt hozok a fejemre, vagy pedig hagyom, hogy a látszatnak megfelelő erővel védjem magam, ami azzal jár, hogy talán életben maradok, talán nem.  Na jó, utóbbit esélyesen nem engedném olyan könnyedén, akkor lehet a bennem élő szörnyet is szabadjára engedném, de reménykedtem abban, hogy csak figyelmeztetni jöttek, így az életemet nem kell félteni. Sebek meg beforrnak.
- Elég ostoba vagy boszorkány létedre, hogy nem csak a városban maradtál hosszabb ideig minden bejelentkezés nélkül, de még varázsoltál is. Azt hitted nem bukkannunk rád? – kérdezte meg az egyikük, mire majdnem elnevettem magam, de csak továbbra is adtam az ártatlan boszorkányt. Tényleg azt hiszik, hogy annyi erőm lenne, amennyit észlelhetett valamelyik boszorkányuk? Tévednek.
- Nem tudtam, hogy fogadóbizottság is van, azt hittem abból a korból már kinőtt ez a város is. – feleltem higgadtan, majd amikor az egyik nekem akart támadni, akkor sietve fordultam meg, hogy utána lángok között vergődjön. Másiknak csontja tört, miközben egyszerre támadtak. Egyet még sikerült időben a falhoz vágnom, aminek köszönhetően pár percet legalább nyerek, míg ájultan fekszik. Nagyon összpontosítanom kellett, hogy ne engedjem igazán szabadjára az erőmet, aminek köszönhetően az egyik sikeresen elég közel jött és sikerült az oldalamat kicsit körmeivel megsértenie, miközben a kezemet annyira megszorította, hogy nem volt kérdés még egy kisebb szorítás és biztosan csontom fog törni. Hiába szaladt ki ajkaim között egy sikoly, attól még nem állt szándékomban harc nélkül feladni, viszont fogalmam sem volt, hogy miként is fogom megúszni, ha továbbra is hagyom azt, hogy egy 20-as évei végén járó boszorkánynak gondoljanak. Próbáltam a leendő támadásokra felkészülni, amennyire bírtam, akár a korábban tanult harcokat is felidézni magamban, ha szükséges, akkor a védelmemre fel tudjam majd használni, mert biztos voltam, hogy a "játék" még csak most kezdődött, amikor is egy ismerős arc bontakozott ki nem messze tőlünk. Fogalmam sem volt, hogy miként került ide, vagy mit is tervezett, de szemmel láthatóan nem csak nekem tűnt fel, hogy társaságunk akadt, miközben az egyik éppen a hajamnál fogva kapott el. Minden erőmmel azon voltam, hogy szabadulni próbáljak, miközben próbáltam kitalálni, hogy mekkora szarban lehetek és Samuel hogyan is került ide…vagy éppen mit is tervez.
Vissza az elejére Go down

Vámpírboszorkány
Ebony Tate-Smith
Sikátor Tumblr_ol8bpmGda01sasfc6o1_250
Tartózkodási hely :
mystic falls, whitmore ✤ ✤
Hobbi & foglalkozás :
i'm trying to be okay ✤ ✤A poszt írója Ebony Tate-Smith
Elküldésének ideje Vas. Feb. 17, 2019 8:14 pm
Ugrás egy másik oldalra
***
Vissza az elejére Go down
A poszt írója Ajánlott tartalom
Elküldésének ideje
Ugrás egy másik oldalra
Vissza az elejére Go down
 

Sikátor

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

 Similar topics

-
» Sikátor
» Sikátor
» Sikátor a bár mellett
» Bár mögötti sikátor
» Belvárosi sikátor

Engedélyek ebben a fórumban:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
rising of the mortals :: Belváros-


Új posztok
tekintsd meg
Pént. Május 31, 2019 10:58 pm
Laurel O. Delgado
Szer. Május 29, 2019 1:28 am
Katherine Pierce
Kedd Május 28, 2019 8:31 pm
Amren Monroe
Hétf. Május 27, 2019 11:26 pm
Lucille Éamon Vodova
Szer. Május 22, 2019 12:03 pm
Katherine Pierce
Hétf. Május 20, 2019 10:43 am
Shiraz Watson
Szomb. Május 18, 2019 10:03 pm
Aingeal Hearn

• ROTM FRPG •