|
| |
|
Elküldésének ideje ♛Szer. Május 28, 2014 9:52 pm | Eyal & Ser
- Szedulok, lenyugodnal? - mondom halkan a hatamon fekudve es ranezek. - Vampir akarok lenni, mert ok kikapcsolhatjak az erzeseiket, de te mindent elszurtal mert megmentettel. - mondom es a sebre teszem a kezem. |
| | |
|
Elküldésének ideje ♛Szer. Május 28, 2014 9:50 pm | Serena, és Eyal Tudtam,hogy nincs energiája válaszolni, de választ akartam. Ezért csak fel s alá járkáltam. |
| | |
|
Elküldésének ideje ♛Szer. Május 28, 2014 9:44 pm | Eyal & Ser
Mar magamnal voltam, s kinyitottam a szemem. Megmentett es nem vagyok vampir. Valaszolni viszont meg nincs energiam. |
| | |
|
Elküldésének ideje ♛Szer. Május 28, 2014 9:41 pm | Serena, és Eyal Sokat nem csináltam csak ültem, és néztem őt.- Miért csináltad ezt? Hmmm? Miért?-kérdeztem halkan. |
| | |
|
Elküldésének ideje ♛Szer. Május 28, 2014 9:35 pm | Eyal & Ser
Valami keserut ereztem lefolyni a torkomon. Energiam meg nem volt kinyitni a szememet ezert csak ott fekudtem az agyban veres poloval. |
| | |
|
Elküldésének ideje ♛Szer. Május 28, 2014 9:18 pm | Serena, és Eyal Egy kicsit még megálltam az ajtóba, de mikor elindultam volna hallottam,egy fájdalmas nyögést, és egyből visszamentem. Ott feküdt véresen. Odaszaladtam, és megitattam vámpír vérrel, hogy meggyógyuljon. Jobban lesz....Betettem az ágyba, és vártam, hogy helyre jöjjön. |
| | |
|
Elküldésének ideje ♛Szer. Május 28, 2014 9:16 pm | Eyal & Ser
Szomoru voltam mikor elment... Lepattantam a pultrol majd a konyhaba mentem. Kivettem egy kest es azt neztem. Vampirver van a szervezetemben ugyhogy ujja eledek. Egy hirtelen mozdulattal hasba szurom magam es lerogyok a foldre, majd minden elsotetul... |
| | |
|
Elküldésének ideje ♛Szer. Május 28, 2014 9:13 pm | Serena, és Eyal Elmosolyodtam halványan.- Most megyek, még van némi elintézni valóm.szia Serena.-adtam egy puszit homlokára, és kimentem a házból. |
| | |
|
Elküldésének ideje ♛Szer. Május 28, 2014 9:06 pm | Eyal & Ser
- Ertem. - mondom halkan majd megnezem a kezemen levo sebet. Szepen gyogyul, mar csak horzsolasnak tunik. Miota Eyallal szakitottunk sokszor gondolkoztam a vampirra valtozason... Ugy kitudnam kapcsolni az erzeseimet, minden konnyebb lenne. Mivel Eyal vere van a szervezetemben ezert megolom magam amint elmegy. |
| | |
|
Elküldésének ideje ♛Szer. Május 28, 2014 9:02 pm | Serena, és Eyal - Nem, nem arra gondoltam most,hogy visszamegyek. Hanem arra,hogy itt leszek a városban, de hagyunk magunknak időt.-suttogtam |
| | |
|
Elküldésének ideje ♛Szer. Május 28, 2014 7:09 pm | Eyal & Ser
- Ha vissza mesz magad miatt menj, ne miattam! Ne azert, hogy tavol tarsd magad tolem. - mondom neki. Kicsit konnyebb beszelnunk, hogy en a pulton ulok es igy egymagasak vagyunk. |
| | |
|
Elküldésének ideje ♛Szer. Május 28, 2014 7:06 pm | Serena,és Eyal - Nem szállok ki megígérem. De kell egy kis idő mindkettőnknek.-suttogtam, és arcát simogattam. |
| | |
|
Elküldésének ideje ♛Szer. Május 28, 2014 5:04 am | Eyal & Ser
- Ne szallj ki az eletembol, kerlek. - mondom es ot nezem. Szeretem ot, es nem akarom elvesziteni. |
| | |
|
Elküldésének ideje ♛Kedd Május 27, 2014 11:38 pm | Serena, és Eyal Elém állt, és nem engedett ki.- De hiszen...azt mondtad,hogy hagyjalak....de én nem tudok meglenni nélküled!-mondtam komolyan. |
| | |
|
Elküldésének ideje ♛Kedd Május 27, 2014 11:35 pm | Eyal & Ser
Leszallok a pultrol es ranezek. - kb. fel, egesz fejjel magasabb nalam - a furdo ajtajahoz allok, nem engedem elmenni. - Ne menj. egyszer engedtelek elmenni, megegyszer nem foglak. |
| | |
|
Elküldésének ideje ♛Kedd Május 27, 2014 11:32 pm | Serena, és Eyal Mikor vége lett a csókunknak, tudtam hogy ennyi volt.- Visszamegyek New Yorkba.Próbálj meg vigyázni magadra. Tudd,hogy szeretlek..-suttogtam. |
| | |
|
Elküldésének ideje ♛Kedd Május 27, 2014 11:30 pm | Eyal & Ser
Beleborzongtam a csokba, nem szabadott volna engednem neki, de en is akartam ezt a csokot. Lagyan visszacsokoltam ot. |
| | |
|
Elküldésének ideje ♛Kedd Május 27, 2014 11:27 pm | Serena, és Eyal Lassan közeledtem ajkaihoz, és mikor egymást érintették, egyszerűen csodás érzés volt. Éreztem a puhaságát az ajakinak, és mikor nyelvünk egymáshoz ért , az minden eddigi csókunknál jobb volt. Hiányzott, és ezt éreztettem vele. |
| | |
|
Elküldésének ideje ♛Kedd Május 27, 2014 11:25 pm | Eyal & Ser
Kicsit gyorsabban kezd el dobogni a szivem mikor megsimogatja az arcomat. - Rendben, az meg belefer. - suttogom es probalom elerni, hogy ne dobogjon ily hevesen erinresetol a szivem, mert o is hallja. |
| | |
|
Elküldésének ideje ♛Kedd Május 27, 2014 11:22 pm | Serena, és Eyal Egymagasságba voltunk. Nyeltem egy nagyot, és a szemébe néztem.- Csak egy utolsó csokót kérnék.-mondtam, és megsimogattam az arcát. |
| | |
|
Elküldésének ideje ♛Kedd Május 27, 2014 11:17 pm | Eyal & Ser
Ittam par kortyot a verembol. A fajdalom kezdett alabbhagyni, illetve a seb is elkezdett begyogyulni. - Koszonom. - mondtam neki halvanyan mosolyogva. En a pulton ulok o pedig elottem all, igy vegre egymagasak vagyunk. |
| | |
|
Elküldésének ideje ♛Kedd Május 27, 2014 11:14 pm | Serena, és Eyal Megharaptam a csuklómat, és adtam a véremből. Megitta, és szépen kezdett gyógyulni a seb.Simogattam a kezét, de ahogy ígértem neki, békén hagyom. - Rendben leszel.-mosolyogtam halványan. |
| | |
|
Elküldésének ideje ♛Kedd Május 27, 2014 11:10 pm | Eyal & Ser
Nem akartam, hogy eltunjon az eletembol! de neki ezt nem fogom elmondani. - Jo, legyen. - mondom neki, de a hangom mar nem erzestelen. |
| | |
|
Elküldésének ideje ♛Kedd Május 27, 2014 11:07 pm | Serena, és Eyal - Csak most engedd,hogy segítsek. Utána békén hagylak, eltűnök az életedből.-mondtam szemébe nézve, és kezét fogtam. |
| | |
|
Elküldésének ideje ♛Kedd Május 27, 2014 11:06 pm | Eyal & Ser
- Tudok egyedul is boldogulni... - mondom de hangomban lehet hallani, hogy ezt meg en sem gondolom komolyan. A lanc rozsdas volt, a kezemen levo jo hosszu seb pedig elfertozodott. |
| | |
|
A poszt írója ♛ Ajánlott tartalom Elküldésének ideje ♛ | |
| | | |
Similar topics | |
|
| Engedélyek ebben a fórumban: | Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
| |
| |
| |
• az új oldal nyitásáig •
• ROTM FRPG •
|
Pént. Május 31, 2019 10:58 pm Szer. Május 29, 2019 1:28 am Kedd Május 28, 2019 8:31 pm Hétf. Május 27, 2019 11:26 pm Szer. Május 22, 2019 12:03 pm Hétf. Május 20, 2019 10:43 am Szomb. Május 18, 2019 10:03 pm • ROTM FRPG • |
|