|
| |
|
Elküldésének ideje ♛Vas. Jún. 01, 2014 11:42 pm | Eyal & Ser
Mikor leul mellem felulok, igy csak mar centi valaszt el minket egymastol. - Ne gyere azzal, hogy szakitsunk... Lattam mar a legrosszabb enedet is es en melletted vagyok boldog. - mondom es felek attol, hogy szakitunk... Vagyis... Az utobbi mondatombol tudja hogy szeretem ot, es ezt mar nem tudom vissza szivni. |
| | |
|
Elküldésének ideje ♛Vas. Jún. 01, 2014 11:38 pm | Serena, és Eyal Élveztem egy kicsit a levegőnek a szelét, és próbáltam valamit kitalálni. Bementem hozzá, és leültem az ágyra.- Figyelj....tudom,hogy nem ezt szeretnéd hallani, de neked a boldogságodat akarom....Én egy vámpír vagyok, aki gyilkol...Neked pedig egy olyasvalakire van szükséged, aki nem ilyen...-sóhajtottam. |
| | |
|
Elküldésének ideje ♛Vas. Jún. 01, 2014 11:26 pm | Eyal & Ser
- Rendben. - mondom neki majd ledolok a hatamra es a plafont nezem. Nem tudom miert, de ugy erzem mintha Eyallal tavolodnank el egymastol es ez nagyon rossz erzes. Es az egeszben az a legrosszabb, hogy azt sem tudom, hogy mit tehetnek... |
| | |
|
Elküldésének ideje ♛Vas. Jún. 01, 2014 11:23 pm | Serena,és Eyal Halványan elmosolyodok, és szemébe nézek. Felállok, és egy puszit nyomok homlokára.- Kimegyek levegőzni.-mondtam fülébe suttogva, és kimentem az erkélyre. |
| | |
|
Elküldésének ideje ♛Vas. Jún. 01, 2014 11:21 pm | Eyal & Ser
Megfogom kezet es ujjammal simogatom kezfejet, majd szemeibe nezek. - Nem volt koztunk semmi, korrepetaltam ot toribol es ennyi. Hinned kell nekem... - mondom halkan es elengedem a kezet. |
| | |
|
Elküldésének ideje ♛Vas. Jún. 01, 2014 11:13 pm | Serena, és Eyal Hallgattam szavait, de hirtelen nem tudtam mit mondani. Annyi minden történt,és nem tudom mit kellene most tennem.Szeretem őt nagyon ,és nem akarom elveszíteni.- Hivatalosan még nem. De egyet elárulsz? Mi volt igazából Jeremyvel?-kérdeztem halkan. |
| | |
|
Elküldésének ideje ♛Szomb. Május 31, 2014 3:52 pm | Eyal & Ser
Nemtudom, hogy mit tehetnenk... Annyi minden tortent mostanaban velem ami miatt nehez dontenem. Eyalt lassan 1 eve ismerem. New Yorkban talalkoztunk az egyik barban este, iszogattunk, ismerkedtunk. Aztan mar nem is tudom hogyan, de szoba kerult az, hogy verfarkas vagyok. Aztan jott az elso telihold... Segitett nekem es az egesz atvaltozasom alatt mellettem volt. Idejottunk, Mystic Fallsba. Aztan egyszer csak osszejottunk. Nem banom hisz nagyon szeretem ot, de 2x mar majdnem megolt... Nemmellesleg itt ez a telefonos ugy... - Hat... Hivatalosan meg nem vagyunk egyutt ujra. Es nem tudom, hogy most mi legyen kettonkkel. - mondom szomoruan szemeibe nezve. |
| | |
|
Elküldésének ideje ♛Pént. Május 30, 2014 10:37 am | Serena, és Eyal Nem tudtam mit mondhatnék. Nem kellett volna ezt tennem, főleg vele.- Mit csináljunk?-kérdeztem halkan. |
| | |
|
Elküldésének ideje ♛Pént. Május 30, 2014 6:43 am | Eyal & Ser
- Hagyjuk... Probaljuk meg elfelejteni, mert ujra csak veszekednenk. - mondom neki majd halvanyan elmosolyodok mikor kezunkre nezek. |
| | |
|
Elküldésének ideje ♛Csüt. Május 29, 2014 10:58 pm | Serena, és Eyal Megdöbbentem,hogy megcsókolt. Nem sokat tudtam visszacsókolni a döbbenettől.- Én is szeretlek téged. Sajnálom amit tettem, és mondtam.-fogtam meg a kezét. |
| | |
|
Elküldésének ideje ♛Csüt. Május 29, 2014 10:54 pm | Eyal & Ser
Atoltoztam majd leultem melle. Fejet magam fele forditottam es megcsokoltam. - Ettol meg szeretlek. |
| | |
|
Elküldésének ideje ♛Csüt. Május 29, 2014 10:45 pm | Serena, és Eyal - Sajnálom,hogy tőlem kellett látnod.-mondtam halkan, és nem volt akaratom ránézni mikor átöltözött, ezért elfordultam. |
| | |
|
Elküldésének ideje ♛Csüt. Május 29, 2014 10:42 pm | Eyal & Ser
- Hiszek neked, csak meg soha nem lattam vampirt kikapcsolt erzesekkel... - suttogom es szep ovatosan felallok az agyrol hogy atoltozhessek. |
| | |
|
Elküldésének ideje ♛Csüt. Május 29, 2014 10:33 pm | Serena, és Eyal - Nem! Ez nem így van! Szeretlek téged.-fognám a kezét, de kivette az enyémből. - Kérlek higgyj nekem.-suttogtam. |
| | |
|
Elküldésének ideje ♛Csüt. Május 29, 2014 10:31 pm | Eyal & Ser
Megdobbentett a valasza... - Oh ertem... Akkor az is igaz, hogy csak sexre kellek neked? - mondom neki es elerem hogy felemelje a fejet es szemeimbe nezzen. |
| | |
|
Elküldésének ideje ♛Csüt. Május 29, 2014 10:26 pm | Serena, és Eyal Tudtam,hogy mit fogok mondani, és nem hazudhattam neki.- Én nem feküdtem volna le vele....De a kikapcsolt személyem igen....-suttogtam, és lehajtottam a fejemet. |
| | |
|
Elküldésének ideje ♛Csüt. Május 29, 2014 10:23 pm | Eyal & Ser
- Chloeval lefekudtel volna ha elmentel volna? - kerdezem tole mikor felulok es szemeibe nezek. A parnam es a polom is csupa ver, de most nagyon nem izgat. |
| | |
|
Elküldésének ideje ♛Csüt. Május 29, 2014 10:20 pm | Serena,és Eyal - Kérlek szépen...Ne mondd ezt. Igen is jó vagy..Én csak...a bennem lévő érzéstelenség, és ripper forma mondta..-fogom őt, és segítek neki felkelni. Nem eresztem el kezét, és nem is akarom. |
| | |
|
Elküldésének ideje ♛Csüt. Május 29, 2014 10:18 pm | Eyal & Ser
A nyakamon levo seb a vampirvertol automatikusan elkezdett begyogyulni. - Vissza kapcsoltad az erzeseid.... - suttogom es vegig simitok arcan. - Ugy latszik vagyok olyan jo mint Elena, csak te nem igy gondolod. - mondom majd szep lassan es ovatosan felulok. |
| | |
|
Elküldésének ideje ♛Csüt. Május 29, 2014 10:10 pm | Serena, és Eyal Fél óra elteltével éreztem,hogy mozog,és lassan kinyitotta a szemét.- Serena, édesem...Ne haragudj.-suttogtam, és simogattam a kezét. |
| | |
|
Elküldésének ideje ♛Csüt. Május 29, 2014 10:06 pm | Eyal & Ser
A halal csondes, s nyugodt. Az ember ugy erzi, hogy vegre bekere lelt. Sok ido utan en is ezt ereztem, beket es nyugalmat. A halal gyors es megvalto. Az utolso pillanatokbol mar nem ereztem semmit. Minden sotet volt, csak annyit ereztem, hogy egyre kevesebb a verem. Egy felora mulva kohogok parat es kinyitom a szememet, de felulni meg nem ulok fel. |
| | |
|
Elküldésének ideje ♛Csüt. Május 29, 2014 10:00 pm | Serena, és Eyal Éreztem,hogy már nem sok vér van benne, ezért eleresztettem, és felkeltem, megtöröltem a számat, és néztem a mozdulatlan testét.Minden eltelt másodperccel elkezdtem érezni a fájdalmat. A nyilaló fájdalmat. Amit csináltam, és tettem, eljutott a tudatomig a szívemig. Az amit mondott nekem, hogy szeret, és én mit tettem. Elszörnyedtem mit tettem, meg akartam menteni őt, egyből. Megfogtam, és megitattam vele a véremet, és magamhoz öleltem.- Kérlek, jöjj rendben. Nem akarlak elveszíteni. Kérlek szépen bírd ki.-suttogtam, és szorítottam magamhoz őt.- Ne tedd ezt velem, nem tudok nélküled élni. Kérlek.-suttogtam hajába. |
| | |
|
Elküldésének ideje ♛Csüt. Május 29, 2014 9:57 pm | Eyal & Ser
- Szeretlek Eyal... Kerlek hagyd abba. - suttogom es egyre halvanyabban latok mindent, mert a szemem kezd lecsukodni. Csak Eyal erinteset erzem ahogy a nyakamat a megfelelo szogben tartja, hogy ihassa tovabb a veremet. |
| | |
|
Elküldésének ideje ♛Csüt. Május 29, 2014 9:54 pm | Serena, és Eyal Újra megharaptam, és szívni kezdtem a vérét. Nem álltam le csak szívtam. |
| | |
|
Elküldésének ideje ♛Csüt. Május 29, 2014 9:51 pm | Eyal & Ser
Felszisszenek mikor beleharap a nyakamba, nem finomkodott. - Hagyd abba... - nyoszorgom es probalom eltolni magamtol, nem tul nagy sikerrel. |
| | |
|
A poszt írója ♛ Ajánlott tartalom Elküldésének ideje ♛ | |
| | | |
Similar topics | |
|
| Engedélyek ebben a fórumban: | Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
| |
| |
| |
• az új oldal nyitásáig •
• ROTM FRPG •
|
Pént. Május 31, 2019 10:58 pm Szer. Május 29, 2019 1:28 am Kedd Május 28, 2019 8:31 pm Hétf. Május 27, 2019 11:26 pm Szer. Május 22, 2019 12:03 pm Hétf. Május 20, 2019 10:43 am Szomb. Május 18, 2019 10:03 pm • ROTM FRPG • |
|