|
| |
|
Elküldésének ideje ♛Kedd Május 27, 2014 11:02 pm | Serena, és Eyal Nagyon fájt ,hogy azt mondta nincs szüksége rám. Utána mentem, és láttam a kezét.- Had segítsek..Meggyógyítalak.-suttogtam, és közelebb mentem hozzá. |
| | |
|
Elküldésének ideje ♛Kedd Május 27, 2014 11:00 pm | Eyal & Ser
- Nincs szuksegem rad. - mondom majd bemegyek a furdobe es kidobom az ures tasakokat. Mikor ezt megcsinaltam kerestem valamit, hogy rendbe tegyem a kezem mert 1 hete nem javult. |
| | |
|
Elküldésének ideje ♛Kedd Május 27, 2014 10:58 pm | Serena, és Eyal - Jó, csak kérdeztem.-mondtam halkan, és összepakoltam a maradék cuccomat, de nem túl gyorsan. - Teliholdkor itt leszek neked..-néztem rá. |
| | |
|
Elküldésének ideje ♛Kedd Május 27, 2014 10:56 pm | Eyal & Ser
- nem jarunk, igy hat minek adjak a verembol?! - teszem fel neki a koltoi kerdest. - pakolj ossze es menj el. - mondom neki. de a valosagban szeretnem ha maradna |
| | |
|
Elküldésének ideje ♛Kedd Május 27, 2014 10:49 pm | Serena, és Eyal Megint átváltott érzéstelen hangra, és ahogy beléptem megérezem a vér illatát. Beláttam a fürdőbe,és a vértasakokat láttam. - szia.öhm, mit csinálsz?-néztem őt. |
| | |
|
Elküldésének ideje ♛Kedd Május 27, 2014 10:48 pm | Eyal & Ser
Kinyitottam az ajtot. - szia. - koszonok neki erzestelen hangon. |
| | |
|
Elküldésének ideje ♛Kedd Május 27, 2014 10:46 pm | Serena, és Eyal Eljött az óra, és feljöttem Serenához. Kopogtam, és vártam,hogy beengedjen. |
| | |
|
Elküldésének ideje ♛Kedd Május 27, 2014 10:43 pm | Eyal & Ser
Ossze-vissza kavarogtak a gondolataim. Megakartam neki bocsajtani de nem lehet. Hazamegyek es felteszem kezemre a karkotomet. Ledolok az agyra, a hatamra es a plafont nezem. Kis ido mulva eloveszem a hutobol a tasakos vert ami mellesleg az en verem es elkezdem kifolyatni a mosdoban a lefolyon. |
| | |
|
Elküldésének ideje ♛Kedd Május 27, 2014 8:32 pm | Serena,és Eyal - Ahogy akarod!!-mondtam idegesen,és el is mentem. //játék vége |
| | |
|
Elküldésének ideje ♛Kedd Május 27, 2014 8:29 pm | Eyal & Serena
- Ennyi erovel szakithatnank is cseszd meg! - mondom es kinyitom az ajtot hogy inkabb menjen el. Most nagyon megbantott... |
| | |
|
Elküldésének ideje ♛Kedd Május 27, 2014 8:26 pm | Serena,és Eyal - Szólj Jeremynek, majd ő megvigasztal. Elég ha ott leszek teliholdnál.-mondtam sóhajtva, és felvettem a telefonomat, meg a pénztárcámat a szekrényről. |
| | |
|
Elküldésének ideje ♛Kedd Május 27, 2014 8:22 pm | Eyal & Serena
- Kerlek ne haragudj. Nem akartam ezt az igezos dolgot es azt hogy ki mennyire bizik a masikban. - mondom es a sirogorcs kerulget. A mai napom eleve nem jo, erzelmileg most labilis vagyok. Nem akarom hogy elmenjen. |
| | |
|
Elküldésének ideje ♛Kedd Május 27, 2014 8:19 pm | Serena,és Eyal - Jól tudom,hogy teli hold lesz....Ott leszek, de most szerintem elmegyek....-mondtam dühösen, és felvettem a pólómat. |
| | |
|
Elküldésének ideje ♛Kedd Május 27, 2014 7:00 pm | Eyal & Serena
Nezem ahogy feloltozik... Vettem egy mely levegot majd bementem a szobaba ahol o volt. - Kerlek ne menj el... En... Nem akartam ilyen lenni, csak holnaputan telihold van es ahhj. - mondom szomoruan es neki dolok a falnak. |
| | |
|
Elküldésének ideje ♛Kedd Május 27, 2014 6:54 pm | Serena, és Eyal Dühös lettem rá. Még hogy én nem bízok meg benne?? - Te beszélsz nekem bizalomról?? Te aki arra volt kíváncsi ,hogy megigézem e? Hát köszönöm.-mondtam dühösen, és felöltöztem. |
| | |
|
Elküldésének ideje ♛Kedd Május 27, 2014 5:58 pm | Eyal & Serena
- Mert es te mit csinalsz? Megigeztel csak azert, hogy lefekudjek veled. - mondom duhosen es ekkor jovok ra hogy most a tudtara adtam hogy atvertem.... |
| | |
|
Elküldésének ideje ♛Kedd Május 27, 2014 5:53 pm | Serena, és Eyal - Ember barátok mi?? Olyanok mint Jeremy, aki már megfektette Mystic Fallsot...-szóltam neki vissza dühösen. |
| | |
|
Elküldésének ideje ♛Kedd Május 27, 2014 5:29 pm | Eyal & Serena
- Bocs hogy vannak emberi barataim. - mondom utana szarkasztikusan es toltok magamnak egy adag kolat. Neha annyira felidegesit... |
| | |
|
Elküldésének ideje ♛Kedd Május 27, 2014 5:27 pm | Serena, és Eyal - Egy ilyen sms után...-nem néztem rá, csak visszatettem az üveget a hűtőbe. Elmentem megmosakodni, majd beültem a fotelba, és bekapcsoltam a tv-t ,hogy megnézzem van e benne valami érdekes. |
| | |
|
Elküldésének ideje ♛Kedd Május 27, 2014 5:24 pm | Eyal & Serena
- Jeremy csak a baratom! Vagy ennyire nem bizol bennem? - mondom neki. Hangomban semmilyen erzest nem lehet felfedezni. |
| | |
|
Elküldésének ideje ♛Kedd Május 27, 2014 5:16 pm | Serena, és Eyal - Smst kaptál, gondoltam megnézem...De úgy látom nem kellett volna.-mondtam színtelenül, és kivettem a hűtőből az ásványvizet, és ittam. |
| | |
|
Elküldésének ideje ♛Kedd Május 27, 2014 5:12 pm | Eyal & Serena
Felkeltem mikor a telefonom mellettem esett az agyra, majd Eyal utan mentem. - Mit turkalsz te a telefonomban?! - teszem fel faradtan a kerdest es felulok a pultra. |
| | |
|
Elküldésének ideje ♛Kedd Május 27, 2014 5:09 pm | Serena, és Eyal Hallottam,hogy Serenanak csörög a telefonja. Gondoltam megnézem. Bementem, kezembe vettem a telefont, és elolvastam. "Köszönöm a tegnap délutánt,nagyon jó volt veled. Legközelebb remélem,hogy közelebb kerülünk egymáshoz. Üdv Jer".-elolvastam az üzentet,és hát nem nagyon örültem neki...Bedobtam a telefont az ágyba, és kimentem a konyhába. |
| | |
|
Elküldésének ideje ♛Kedd Május 27, 2014 3:58 pm | Eyal & Serena
Hajnali 5 van nekem pedig csorog a telefonom. Smst kaptam, en faradtan kinyomom a telefonom. Mivel ujra csorog ezert a fotelbe dobom, majd atfordulok a hasamra es probalok vissza aludni. |
| | |
|
Elküldésének ideje ♛Kedd Május 27, 2014 3:51 pm | Serena, és Eyal Nem aludtam valami jól az éjjel. Rosszat álmodta,és sokkal előbb fent voltam mint Serena.Óvatosan kibújtam mellőle, úgy hogy ne ébredjen fel, és kimentem az erkélyre levegőzni. |
| | |
|
A poszt írója ♛ Ajánlott tartalom Elküldésének ideje ♛ | |
| | | |
Similar topics | |
|
| Engedélyek ebben a fórumban: | Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
| |
| |
| |
• az új oldal nyitásáig •
• ROTM FRPG •
|
Pént. Május 31, 2019 10:58 pm Szer. Május 29, 2019 1:28 am Kedd Május 28, 2019 8:31 pm Hétf. Május 27, 2019 11:26 pm Szer. Május 22, 2019 12:03 pm Hétf. Május 20, 2019 10:43 am Szomb. Május 18, 2019 10:03 pm • ROTM FRPG • |
|