|
| |
|
Elküldésének ideje ♛Kedd Jún. 03, 2014 7:56 pm | Serena, és Eyal Lassan már reggeledett, és le sem hunytam a szememet. Ma este telihold lesz, és megint veszélynek tesszük ki magunkat.. |
| | |
|
Elküldésének ideje ♛Kedd Jún. 03, 2014 3:38 pm | Eyal & Ser
Atfordultam a hatamra mikor elkezdtek simogatni az arcomat. Mikor atfordultam halvanyan elmosolyodok. Az alom miatt is es a miatt is, hogy vegre, sok ido utan bekesen tudok aludni, es nem aggodom amiatt hogy este telihold lesz. |
| | |
|
Elküldésének ideje ♛Kedd Jún. 03, 2014 3:26 pm | Serena, és Eyal Néztem őt ahogy békésen alszik, és semmi pénzért nem ébresztettem volna őt fel. Csak leültem az ágy szélére, és simogattam az arcát. |
| | |
|
Elküldésének ideje ♛Kedd Jún. 03, 2014 3:06 pm | Eyal & Ser
Bekesen alszom az oldalamon s kozben gyonyoru szepet almodok. Egy olyan vilagrol ahol minden tokeletes es ahol nincsen gonosz. Ma este telihold van, de most meg ez sem zavar. |
| | |
|
Elküldésének ideje ♛Kedd Jún. 03, 2014 3:02 pm | Serena, és Eyal Hallottam,hogy Serena elaludt, én nem voltam álmos, így nem aludtam.Néztem a plafont, majd kibújtam mellőle,úgy hogy ne ébredjen fel, és kimentem a konyhába inni. |
| | |
|
Elküldésének ideje ♛Kedd Jún. 03, 2014 2:56 pm | Eyal & Ser
- Neharagudj. - mondom halkan majd egy lagy puszit adok szajara. Magunkra huzom a takarot es hozza bujva lehunyom a szemem, majd egy kis ido utan elalszok. |
| | |
|
Elküldésének ideje ♛Kedd Jún. 03, 2014 10:11 am | Serena, és Eyal Sóhajtottam egy kicsit, és megsimogattam az arcát.- Nem bízol bennem?-kérdeztem halkan, és megfogtam a kezét.- Akkor majd máskor befejezzük, ezt a szeretkezést.-mosolyogtam, és megpusziltam az ajkait, majd lefeküdtem, és magamhoz húztam. |
| | |
|
Elküldésének ideje ♛Hétf. Jún. 02, 2014 11:06 pm | Eyal & Ser
Veszek par mely levegot, es mikor Eyal eltavolodik a nyakamtol szivveresem ujra a normalis ritmusaba all be. - Nincs baj, csak... Csak feltem, hogy megint iszol a verembol. - suttogok es kinosan lesutom a szememet. Jobban kene biznom benne. - Tudod, hogy ha baj van ihatsz a verembol, de csak ugy ha nem kozvetlenul a verembol. - mondom neki suttogva. |
| | |
|
Elküldésének ideje ♛Hétf. Jún. 02, 2014 11:01 pm | Serena,és Eyal Éreztem,hogy felgyorsul a szívverése.Szemébe nézek, és megsimogatom az arcát.- Mi a baj?-kérdeztem halkan. |
| | |
|
Elküldésének ideje ♛Hétf. Jún. 02, 2014 10:52 pm | Eyal & Ser
-Talan. - mondom egy sejtelmes mosoly kisereteben es leveszem Eyalrol a polojat. Mikor a nyakamat kezdte el csokolgatni szivem felgyorsul mert kicsit felek, hogy ujra bantani fog ... |
| | |
|
Elküldésének ideje ♛Hétf. Jún. 02, 2014 10:49 pm | Serena, és Eyal - Hát esetleg, egy szeretkezés keretein belül, elárulod ,vagy utána.-nevettem, és újra megcsókoltam, de már a nyakát is csókoltam, és óvatosan haraptam. |
| | |
|
Elküldésének ideje ♛Hétf. Jún. 02, 2014 10:45 pm | Eyal & Ser
Mosolyogva ledolok a hatamra es magamra huzva csokolom ot. - Hm... Es hogy akarod kideriteni? - mosolyogva suttogom ket csok kozott |
| | |
|
Elküldésének ideje ♛Hétf. Jún. 02, 2014 10:40 pm | Serena, és Eyal - Ohh dehogy is nem.-mondtam nevetve, és a kinyújtott nyelvét bekaptam, és megcsókoltam őt hevesen, majd lehúztam róla a nadrágot. |
| | |
|
Elküldésének ideje ♛Hétf. Jún. 02, 2014 10:38 pm | Eyal & Ser
Felnevetek mikor elkezdi simogatni a combomat. Ugy latszik nem adja fel egy hamar. - Hat... Mar pedig nem mondom el. - mondom huncutul mosolyogva es nyelvet nyujtok. |
| | |
|
Elküldésének ideje ♛Hétf. Jún. 02, 2014 10:35 pm | Serena, és Eyal Belemosolyogtam az újabb csókunkba.- De ki akarom deríteni. Meg akarom tudni.-mosolyogtam, és elkezdtem simogatni a combját. |
| | |
|
Elküldésének ideje ♛Hétf. Jún. 02, 2014 10:31 pm | Eyal & Ser
Mosolyogva visszacsokolom. - Ugy latszik akkoriban nem tanitottak meg neked, hogy nem illik ilyet kerdezni. - mondom neki titokzatos es huncut mosolyt keverve. Mar csak azert sem mondom el neki, mert szeretek titkolozni. Ha erdekli szedje ki belolem. |
| | |
|
Elküldésének ideje ♛Hétf. Jún. 02, 2014 10:26 pm | Serena, és Eyal Lágyan megcsókolom Serenát, és élvezem a selymes ízét a csókjának.- Hmmm, legyen egy ravasz kérdésem? Hogy hogy egy olyan szép lány mint te , még szűz volt?-kérdeztem kis pimaszsággal. |
| | |
|
Elküldésének ideje ♛Hétf. Jún. 02, 2014 10:21 pm | Eyal & Ser
- Ne is. - mondom huncutul mosolyogva es hozza bujok. Jol esik az ahogy simogat es a kozelsege. Joleso erzessel tolt el az a tudat, hogy nem szakit velem es az enyem. Meg sem erdemlem ot, hisz annyi oriltseget tettem... De o meg ezek ellenere is szeret es ez a lenyeg. |
| | |
|
Elküldésének ideje ♛Hétf. Jún. 02, 2014 10:18 pm | Serena, és Eyal Visszaadtam azt a puszit amit adott nekem, és magamhoz húzva öleltem őt.- Nem fogok.-mondtam halkan, és simogattam a hátát. |
| | |
|
Elküldésének ideje ♛Hétf. Jún. 02, 2014 6:52 am | Eyal & Ser
Megnyugodtam mikor ki mondta, hogy velem akar lenni, egy hatalmas nagy ko esett le most a szivemrol. - Akkor ne szakits velem. - suttogom szemeibe es szajon puszilom. |
| | |
|
Elküldésének ideje ♛Hétf. Jún. 02, 2014 12:05 am | Serena, és Eyal - Veled szeretnék lenni, és szeretni téged.-fogtam meg a kezét, és simogattam. De még mindig kételyek támadtak benne,hogy jó e lesz ez így. |
| | |
|
Elküldésének ideje ♛Vas. Jún. 01, 2014 11:58 pm | Eyal & Ser
Alig lathatoan elmosolyodok mondatan. Jol esik mikor megsimogatja az arcomat, szeretem erinteset. - Te mit akarsz...? - teszem fel mellebeszeles nelkul neki a kerdesemet. Arra erte hogy tolem mit akar... Szakit, vagy folytatjuk?!.. |
| | |
|
Elküldésének ideje ♛Vas. Jún. 01, 2014 11:54 pm | Serena, és Eyal Megsimogattam arcát, és felemeltem,hogy szemeibe tudjak nézni.- Szerinted ezt megtudnám csinálni? Ne butáskodj. Nem foglak magadra hagyni teliholdkor.-mosolyogtam. |
| | |
|
Elküldésének ideje ♛Vas. Jún. 01, 2014 11:50 pm | Eyal & Ser
Szemeibe nezek, s gyomrom szinte gorcsbe allt amiatt, hogy most szakitani akar... - Ne legyel tobbet velem teliholdkor es akkor nem haraplak meg. Aztan megprobalok nem annyira forrofeju lenni. - mondom es lehajtom a fejemet, immar nem nezek a szemeibe. |
| | |
|
Elküldésének ideje ♛Vas. Jún. 01, 2014 11:46 pm | Serena,és Eyal Szavaiból ki lehetett venni azt,hogy szeret engem.De nem tudom,hogy ez mennyire jó kettőnkre nézve.- Tudod,hogy én is szeretlek téged kis farkasom...de meddig tudjuk ezt csinálni? Nem akarok többet veszekedni veled.-suttogtam. |
| | |
|
A poszt írója ♛ Ajánlott tartalom Elküldésének ideje ♛ | |
| | | |
Similar topics | |
|
| Engedélyek ebben a fórumban: | Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
| |
| |
| |
• az új oldal nyitásáig •
• ROTM FRPG •
|
Pént. Május 31, 2019 10:58 pm Szer. Május 29, 2019 1:28 am Kedd Május 28, 2019 8:31 pm Hétf. Május 27, 2019 11:26 pm Szer. Május 22, 2019 12:03 pm Hétf. Május 20, 2019 10:43 am Szomb. Május 18, 2019 10:03 pm • ROTM FRPG • |
|