|
| |
|
Elküldésének ideje ♛Kedd Május 27, 2014 3:41 pm | Eyal & Serena
Fejemet mellkasara hajtottam es becsuktam a szememet. Par perc utan el is aludtam. Szepet almodtam, egy olyan vilagot ahol nincsenek vampirok es mas lenyek. Ott minden tokeletes, nincs veszely. |
| | |
|
Elküldésének ideje ♛Kedd Május 27, 2014 3:11 pm | Serena, és Eyal - Hát így se nagyon ölök.-mosolyogtam, és visszacsókoltam mikor megcsókolt. Kicsit fáradt voltam már, ezért megfogtam, és magunkra húztam a takarót átöleltem Serenát, és becsuktam a szemem. |
| | |
|
Elküldésének ideje ♛Kedd Május 27, 2014 2:38 pm | Eyal & Serena
Jo volt ahogy atolelt, szeretem az erinteset es azt ahogy simogat. - Tudom, hogy kesz orultseg, de igy nem olsz, es engem sem bantasz. Kozben pedig meg is az en veremet iszof. - mondom majd lagyan megcsokolom es jobban hozza bujok. |
| | |
|
Elküldésének ideje ♛Hétf. Május 26, 2014 11:12 pm | Serena, és Eyal Kicsit elgondolkoztam, és ránéztem.- Hát egyrészt örülnék, és még jobban szeretnélek, mert ilyen vagy. Másrészt pedig mérges vagyok, hogy ilyen butaságot csinálsz magaddal.-mondtam halkan, és még jobban magamhoz húzom, majd puszilgatom az arcát. |
| | |
|
Elküldésének ideje ♛Hétf. Május 26, 2014 11:09 pm | Eyal & Serena
Oda bujok melle es arcon puszilom. - Hogyan reagalnal arra, ha azt mondanam hogy azok mint az en verem? - teszem fel neki a kerdest egy bajos mosoly kisereteben. |
| | |
|
Elküldésének ideje ♛Hétf. Május 26, 2014 11:06 pm | Serena, és Eyal Elmosolyodtam, és adtam egy puszit arcára, majd letettem a tasakot az asztalra.- Ide bújsz mellém?-kérdeztem mosolyogva, és simogattam a kezét. |
| | |
|
Elküldésének ideje ♛Hétf. Május 26, 2014 11:03 pm | Eyal & Serena
Vissza ultem melle, egy kolaval a kezembe. Halvanyan elmosolyodok kerdesen. - Az maradjon az en titkom. - mondom neki mosolyogva. Van meg par tasakkal, direkt azert, hogy ne keljen neki olnie. |
| | |
|
Elküldésének ideje ♛Hétf. Május 26, 2014 10:59 pm | Serena, és Eyal Feküdtem az ágyon becsukott szemekkel, míg vissza nem jött. - Köszönöm.-mosolyogtam, és ittam belőle. Finom ízletes volt, és hasonlított egy ismerős vér ízére. - Hmm elég finom vér. Honnan van?-kérdeztem mosolyogva |
| | |
|
Elküldésének ideje ♛Hétf. Május 26, 2014 10:56 pm | Eyal & Chloe
Pislogol parat majd arcon puszilom Eyalt es leszallok rola, majd a szobaban levo kis hutohoz setalok. - Kersz valamit inni? - kerdezem tole es fele fordulok. Kiveszek egy tasakos vert a hutobol es oda dobom neki, azt nem kell tudnia hogy egy veradasnal szereztem meg a veremet. Hat ilyen vagyok. Azt mondta jo izu a verem, hat igya. Legalabb jol van. |
| | |
|
Elküldésének ideje ♛Hétf. Május 26, 2014 10:49 pm | Serena, és Eyal Én is csókolom őt vadul. De közben rájövök,hogy nem kellene ezt tennem. Nem erőltethetem rá azt amit nem akar. Ezért újra szemébe nézek.- Felejts el mindent amit az előbb mondtam.-sóhajtok, és hátradőlök. |
| | |
|
Elküldésének ideje ♛Hétf. Május 26, 2014 10:32 pm | Eyal & Serena
Mellette ulok es a szemeibe nezek. Mikor megcsokol akkor nem erzem azt, hogy csak kinozni akarom. Szenvedelyesen csokolom,ajd hatara dontom, derekara ulok es ugy csololom. |
| | |
|
Elküldésének ideje ♛Hétf. Május 26, 2014 10:23 pm | Serena, és Eyal Levette a karkötőt. Azt akarja ,hogy megigézzem? Hát rendben van.- De igen, van egy olyan érzésem,hogy van.-suttogom, és szemébe nézek.- Most akkor szeretkezni fogsz velem, és megmutatod a vadságodat, és hogy te mit akarsz.-mondtam, majd megcsókoltam. |
| | |
|
Elküldésének ideje ♛Hétf. Május 26, 2014 10:19 pm | Eyal & Serena
- Nem mondhatod meg, hogy mit tegyek! Es hordok verbenas karkotot ami nem engedi az igezest. - mondom erzestelen hangon, majd leveszem az emlitett ekszert es az agy melletti kis asztalkara helyezem. Immar nyitott konyv vagyok szamara... |
| | |
|
Elküldésének ideje ♛Hétf. Május 26, 2014 10:15 pm | Serena, és Eyal Egyből felhúzott a mondatával. Nem iszik verbénát?- Nem ebbe egyeztünk meg!!-mondtam már idegesen....- Jah, hogyne...-sóhajtottam egyet. |
| | |
|
Elküldésének ideje ♛Hétf. Május 26, 2014 10:13 pm | Eyal & Serena
Megleptek szavai... Megtorulkoztem majd felvettem a pizsimet es leultem melle az agyra. - Ha annyira akarod siman megigezhetnel, nem iszok vasfuvet. - mondom neki es vallat vonok. Nem iszom, mert ha baja van igy tud inni a verembol. - Ennyi erovel Chloe lehetne a csajod, ha en nem vagyok neked eleg jo! - mondom es szivem gyorsabban kezd el dobogni a duh miatt. |
| | |
|
Elküldésének ideje ♛Hétf. Május 26, 2014 10:08 pm | Serena, és Eyal Kicsit dühös lettem amiért egész nap játszadozott velem. - Akkor miért játszadoztál velem??-kérdeztem dühösen, és megtörülköztem majd felöltöztem. - Jobb lett volna Chloeval lenni..-mormogtam, és lefeküdtem. |
| | |
|
Elküldésének ideje ♛Hétf. Május 26, 2014 10:06 pm | Eyal & Serena
Elmosolyodtam majd felalltam az olebol es egy gyenged csokot leheltem szajara, majd lemostam a hajamat. - Mint mondtam, nem tudsz ravenni. - mondom gonoszul mosolyogva. |
| | |
|
Elküldésének ideje ♛Hétf. Május 26, 2014 9:59 pm | Ahogy csókolt megfogtam, és az ölembe ültettem. Nem sok választotta el mindkettőnk érzékeny pontját egymástól. Már nagyon akartam őt.Egyre vadabbul csókoltam. |
| | |
|
Elküldésének ideje ♛Pént. Május 23, 2014 10:56 pm | Eyal & Serena
Vegre nem kell felneznem ra, mivel fel fejjel magasabb nalam. Mivel o ul, ezert csak kicsit kell lehajtanom a fejem. Kozelebb lepek hozza, majd lagyan csokolom ot, majd a zuhany rozsat a kezembe veszem es arcon csokolon. |
| | |
|
Elküldésének ideje ♛Pént. Május 23, 2014 10:49 pm | Serena, és Eyal - Megint kezded!-kiáltottam utána nevetve, és levetkőztem ,majd beültem mellé a zuhany alá, és vadul csókolni kezdtem őt. |
| | |
|
Elküldésének ideje ♛Pént. Május 23, 2014 10:40 pm | Eyal & Serena
Lehunytam a szemem mikor csokolt es a labamat simogatta. Kicsusszantam alola es az agyra loktem, majd szepen vegig csokoltam kockas hasat mikozben a derekan ultem, majd szajon csokoltam. - Mentem tusolni. - mondtam majd lemaszok rola egy huncut mosoly kisereteben es a furdobe mentem, majd bealltam a zuhany ala. |
| | |
|
Elküldésének ideje ♛Pént. Május 23, 2014 10:20 pm | Serena, és Eyal Közben levetkőztem alsónadrágra, és befeküdtem mellé. - Akkor mit szeretnél tőlem? Hmmm?-csókoltam meg, majd a lábát simogattam, és egyre beljebb, majd feljebb haladtam. |
| | |
|
Elküldésének ideje ♛Pént. Május 23, 2014 10:18 pm | Eyal & Serena
- Most nem lesz eleg par gyenged csok Eyal, mert tenyleg haragszom. - mondom majd kimasztam kezei kozul, de nem vettem fel tobb ruhat. Meg mindig kinozni akarom. |
| | |
|
Elküldésének ideje ♛Pént. Május 23, 2014 10:15 pm | Serena, és Eyal Odamentem hozzá, és hátulról átölelve csókoltam meg a hátát, és simogattam a hasát.- Kiengesztellek.-suttogtam a fülébe. |
| | |
|
Elküldésének ideje ♛Pént. Május 23, 2014 10:13 pm | Eyal & Serena
- Tudod, a lanyok nem igazan szeretik ha csokoloznak veluk a zuhany alatt a pasi meg csak leleo. - mondom neki duhosen de halkan, majd oda mentem az agyamhoz ahol a ruham volt es felvettem a fehernemumet. |
| | |
|
A poszt írója ♛ Ajánlott tartalom Elküldésének ideje ♛ | |
| | | |
Similar topics | |
|
| Engedélyek ebben a fórumban: | Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
| |
| |
| |
• az új oldal nyitásáig •
• ROTM FRPG •
|
Pént. Május 31, 2019 10:58 pm Szer. Május 29, 2019 1:28 am Kedd Május 28, 2019 8:31 pm Hétf. Május 27, 2019 11:26 pm Szer. Május 22, 2019 12:03 pm Hétf. Május 20, 2019 10:43 am Szomb. Május 18, 2019 10:03 pm • ROTM FRPG • |
|