|
| |
|
Elküldésének ideje ♛Csüt. Okt. 17, 2013 7:03 pm | - Egyszerűnek mondható. Nem engedi a varázslat, hogy bántódása essen - sóhajtottam, persze ennél nyilvánvalóbban kielégítőbb választ várt, de jelenleg annyi minden kóválygott a fejemben, hogy képtelen lettem volna rendesen kifejezni magamat. - Nem tudnak neki ártani. Ezt úgy képzeld el, mint egy... láthatatlan pajzsot magad körül - nyeltem egyet, majd elsétáltam Nik szekrényéhez, felemelve onnan egy kisebb kis tálat, és így fordultam vissza Hayley felé. - Csupán a véredet kell hozzáadnod. A többi utána már az én feladatom lesz - húztam ki egy fiókot, de elég hamar rájöttem, hogy ez bizony nem az én szobám, és itt nincsenek lépten-nyomon gyertyák mindenhol. |
| | |
|
Elküldésének ideje ♛Csüt. Okt. 17, 2013 6:39 pm | Naná, hogy kapva kapok a lehetőségen, bár temérked kérdés kering másik a fejemben, melyeket fel kell tennem. - És akkor miben tudná, vagy hogyan tudná megvédeni a magzatot ez a varázslat? - kezem automatikusan csusszan a hasamra, szinte észre sem veszem, mint egy alapvető ösztön, vagy reflex. - Illetve mi kell hozzá? Mit kell tennem? - teszek fel két újabb kérdést, tekintetemben az elszántság tükröződik jelenleg csak.
|
| | |
|
Elküldésének ideje ♛Csüt. Okt. 17, 2013 6:11 pm | Egy apró sóhajjal tessékeltem magam még beljebb, és megálltam az ágy előtt talán egy méterre, így nézve a lányt. Nem sejtettem még hetekkel ezelőtt, hogy ez lesz ebből a helyzetből. Hogy Hayley lesz az, aki ilyen nagy változást hoz az életünkben, és Klaus életében is. De... talán pont jókor jött ez az egész. - Nos... - köszörültem meg a torkomat, majd kérdőn pislogtam felé. - Erre is van megoldás, mint általában mindenre - kezdtem bele. - Szerencsére egyikőjük életét sem veszélyezteti, de mint minden varázslatnak, ennek is bármikor lehetnek következményei. Igaz, ezt általában inkább a boszorkány tapasztalja meg később, nem pedig az, akin a varázslatot véghezviszik. Általában - gondolkodtam el egy pár pillanatra. - Tehát ha varázslattal szeretné védeni a gyermekét, tudok segíteni benne. |
| | |
|
Elküldésének ideje ♛Csüt. Okt. 17, 2013 1:04 am | Próbálkozhatok, de úgy néz ki, ezúttal nem fog hamar álom jönni a szememre. Gondolom, korábban kipihentem minden fáradalmam, dühöm, fájdalmam, és most csak teljes letargiában bámulom a meglehetősen egyhangú mennyezetet. Azt hinné az ember, hogy nyilván tele van a fejem temérdek gondolattal, megválaszolatlan kérdéssel, de inkább csak kellemetlen üresség van benne. Egyszerűen most nem megy a gondolkodás, bárhogy próbálok okos lenni. Fogalmam sincs, mi lenne a következő helyes lépés, mit kellene tennem. Örülök, hogy legalább már azt eldöntöttem: szeretném megtartani, sőt, megvédeni ezt a babát. De a továbbiakban... nem tudom. Klaus nyilvánvalóvá tette, hogy nem enged el maga mellől. A vicces az, hogy mellett egyszerre vagyok a legnagyobb biztonságban - hisz ki védhetne tőle jobban - és egyben a legnagyobb veszélyben is. Sóhajtok egyet, és próbálom kitisztítani a fejemet, ám ekkor némi nesz érkezik az ajtó felől, majd hamarosan Esther lép be rajta. Azonnal felülök az ágyon. - Jöjjön csak. Nem tudtam, hogy itthon van, olyan üresnek tűnt a ház. Azért maradtam a levélnél... - előrébb dőlök a helyemen kis izgatottságomban, hogy talán mégis alakulhatnak jól a dolgok. - Szóval tud segíteni? Hálás lennék, mert jelenleg nagyon tanácstalan vagyok - pillantok a nőre kissé bizonytalan mosollyal.
|
| | |
|
Elküldésének ideje ♛Szer. Okt. 16, 2013 9:22 pm | (Esther szobája)
Talán nem volt jó döntés most felkeresni ezt a lányt. Talán feldúlt még ő is, akárcsak Klaus. És nem hiszem, hogy ez az állapot egyik pillanatról a másikra el fog múlni. De nem tudok mit tenni, ami fontos, az fontos. És most ki is kell használnom az időt, míg Klaus nem viszi őt el innen. - Bocsánat a zavarásért - léptem be, és végigmértem az ágyban fekvő alakját, próbálva figyelmen kívül hagyni néhány nyomot, ami igencsak arra utalt, hogy volt min levezetnie a feszültséget. - Megkaptam az üzenetét - böktem a papírlapra, amit a kezemben tartottam, majd magam után becsukva az ajtót,. beléptem a szobába. - Tudok segíteni, ha tényleg szeretné.
|
| | |
|
Elküldésének ideje ♛Szer. Okt. 16, 2013 9:07 am |
|| Esther szobája || Megállok az ajtóban, és kicsit bűnbánóan nézek végig a pusztításon, amit okoztam. Nem egy szép látvány. Sóhajtok egyet, majd belépek, és takarításba fogok. A törött tárgyakat már nem tudom megmenteni, de változtathatok a látképen, hogy ne egy háborús övezet fogadja a következő belépőt. Helyére teszem, ami egyben maradt, aztán találok egy kisebb ládát az ágy végében, abba szedem össze, ami már használhatatlan. Közben sikeresen meg is vágom a kezem valami élesben. A vérem cseppen a szőnyegre. Nagyszerű. Ezzel fel is adom a nagytakarítást, és amíg az ujjamat elszorítva várom, hogy befforjon a seb, inkább visszatelepszem az ágyra, és hamarosan el is nyúlok rajta. Talán aludnom kellene még egyet, mielőtt az az őrült hibrid ismét visszarángat New Orleansba...
|
| | |
|
Elküldésének ideje ♛Kedd Okt. 15, 2013 9:54 pm |
|| Nappali || Belépek, majd végignézek a szobán. A tekintetem még mindig villámokat szór, bár ezt senki nem láthatja. - "A házban azt csinálsz, amit akarsz, de nem mehetsz el." Azt teszek, amit akarok?! Hát jó! - elevenítem fel hangosan Klaus szavait, majd beiramodok a szobába, és az első kis polchoz évre a földhöz vágom, ami csak a kezem ügyébe kerül. - Tessék neked szófogadó Hayley! - dohogok tovább, és ripityára török még pár dolgot. Ő azt tesz, amit akar, azt mond, amit akar, én meg a helyemre vagyok küldve, mint egy kutya? Oda megy, ahova akar, ha tetszik, leissza magát, én meg maradjak a fenekemen? Ki se tegyem a lábamat a házból? Az istenit! Most tényleg úgy viselkedem, mint egy lázadó kamasz, de már torkig vagyok, és annyira jól esne nekem is valami émelyítően tömény, egy pohár whisky legalább, de nem jut más, mint hogy földhöz vágjak egy-két, remélem értékes, csecsebecsét Klaus szobájában. De hamar ráunok erre is, vagy inkább belefáradok. Hamarosan már Klaus ágyán ücsörgök teljesen magamba roskadva, magányosan. Arcomat a tenyerembe temetem, és pillanatokon belül meg is érzem a nedves cseppeket, melyek lefelé gördülnek a szememből. Dühömben? Kétségbeesésemben? Megaláztatásomban vagy félelmemben? Nem tudom, de zokogom pár percig némán, amíg le nem nyugszom. Végül kimerülten dőlök el az ágyon, és el is nyom az álom. Rövid alvás után kicsit nyugodtabban, és egy új tervvel a fejemben indulok Esther keresésére a házban...
|| Esther szobája ||
|
| | |
|
Elküldésének ideje ♛Pént. Aug. 23, 2013 1:34 pm |
Nem tudom, mennyit aludhattam. Percek vagy órák. Mindenesetre pihentebb vagyok, mint voltam. De jól esne most egy fürdő, mielőtt ismét kocsiba szállnánk és visszaautóznánk a nagyvárosba, és kezdek megéhezni is. Az előbbin még könnyen tudok segíteni, hamar megtalálom a fürdőt, ami Klaus szobájából nyílik. Nem akarta, hogy sok holmit hozzak magammal, ruhákat sem nagyon készítettem, de úgy döntök, a frissítő zuhany után felveszem az ő egyik, itt maradt pólóját. Átmenetileg jó lesz. Hmm... a zuhany alatt meglehet tovább ácsorgok, mint amennyi időt a párnák között töltöttem, de végre kezdem visszanyerni magamat. Miután kiválasztottam a megfelelő pólót is Klaus szekrényéből, belebújok, nagyjából a combom közepéig ér. Nem baj, jó lesz, csak ameddig leosonok a konyhába. Remélem, tartanak itthon valami emberi kaját. Szoktak vendégeket fogadni, nem? Gyömölcslé is volt. Hátha lesz valami ehető.
|| Konyha ||
|
| | |
|
Elküldésének ideje ♛Szer. Aug. 21, 2013 9:07 am |
Hallva a szavait óvatosan kilesek a takaró alól arcomon egy halván mosollyal, de már csak a hátát láthatom, ahogy elhagyja a szobát. Néhány pillanatig pislogok arrafelé tűnődve, ahol azelőtt állt. Néha úgy érzem, sosem fogom őt megérteni. Minél tovább vele vagyok, annál nagyobb rejtélynek tűnik. A rettegett hibrid, akitől mindeni tart, akinek mániája a hatalom, az irányítás... nem értem, miért kedves mégis velem. Mitől vagy miért élvezi a társaságomat, miért ragaszkodok hozzám... mármint úgy tűnik legalábbis abból, hogy mostanában mindenhová magával cipel. Igazából nem bánom, csak nem értem. Visszahúzom magamra a takarót, és hagyom, hogy elnyomjon az álom.
|
| | |
|
Elküldésének ideje ♛Kedd Aug. 20, 2013 3:06 pm | - Rendben - néztem Hayleyt, ahogy betakarózott. Szinte eltűnt a paplan alatt, csak néhány sötét hajtincs jelezte, hogy az ágyon fekszik egyáltalán. - Hayley - fordultam vissza a küszöbről, és ránéztem az ágyra. - Bármi is történt ma, örülök, hogy itt vagy velem. Ritkán mondok ilyet, de most így érzem. Jó, hogy magammal hoztalak - tettem hozzá halkan, és még mielőtt válaszolhatott volna, kiléptem. Ideje volt végre letudni Elenáék dolgát is.
(elhagyatott tisztás) |
| | |
|
Elküldésének ideje ♛Kedd Aug. 20, 2013 2:42 pm |
Figyelem, ahogy átöltözik, majd sóhajtok egyet, és engedelmesen becsusszanok a takaró alá. Már nem is emlékszem, mikor aludtam egy jót és pihentetőt, többet egy-két óránál, és ágyban, nem kocsiban. - Csak ébressz fel, ha indulunk - motyogom, aztán még a fejemre is ráhúzom a paplant, mintha ezzel megvédhetném magam mindattól, amit mostanában átéltem, és ami még rám leselkedhet.
|
| | |
|
Elküldésének ideje ♛Kedd Aug. 20, 2013 2:25 pm | - Nem mintha tudnál bármiben is - jegyeztem meg, aztán ledobtam magamról a véres, szakadt felsőmet, és előkotortam egy másikat a szekrényből. Még jó, hogy hagytam néhány rongyot itt is... - Pihenj csak - emeltem meg aztán a takarót, és vártam, hogy Hayley alá másszon. - Aludj egyet. Nem kell félned, anyám itt lesz, hogy megvédjen. És ha akarsz, hát lemehetsz hozzá beszélgetni. Mikael ma már biztosan nem fog visszajönni - mondtam. - Én pedig igyekszem, ahogy lehet. Egy-két órán belül itt leszek, és máris indulhatunk vissza New Orleansba. Azt hiszem, már most elegem van Mystic Fallsból. |
| | |
|
Elküldésének ideje ♛Kedd Aug. 20, 2013 2:14 pm |
Nem válaszolok semmit a családjára tett utalásaira. Úgysem tudnék értelmeset hozzáfűzni. Elég volt végignézni ahogy először az anyjával vitáznak össze, aztán az apjával nyírják ki kis híján egymást. - Segítsek valamiben? - kérdezem, miközben leülök az ágyára. Nem tudom, meddig tart, amíg rendbe jön.
|
| | |
|
Elküldésének ideje ♛Kedd Aug. 20, 2013 2:10 pm | (nappali)
Bevezettem Hayley a szobámba. Látszott, hogy egy ideje nem voltam itthon. Némi por lepte az asztalt, és a polcokat. De a bárszekrényem és az ágyam érintetlenül állt. Annak örültem, hogy a testvéreim a távollétemben is tudják a rendet. Egyiküknek sem tanácsos átlépni ezt a küszöböt, az engedélyem nélkül. - Itt pihenhetsz - mutattam az ágyra. - Kényelmes, és esküszöm, nincsenek hullák sem a szobában - mosolyogtam el magam halványan. - Sajnálom, hogy látnod kellett ezt a cirkuszt odalenn. De most már érted, miért nem tartom nagyra a család intézményét. |
| | |
|
Elküldésének ideje ♛Kedd Aug. 20, 2013 2:10 pm | || Nappali ||
Klaus "jól vagyok" felszólalása nem épp meggyőző, de hát nyilván jobban lesz hamar. Nem mondom, hogy biztos hozzá van már szokva az efféle sérülésekhez - mintha ehhez bárki képes lenne hozzászokni - de nyilván nem ez az első, és valószínűleg nem is az utolsó, amit el kell viselnie. Tekintetem anya és fia között járt, majd átkarolom Klaus derekát, hogy könnyebben meg tudjam őt tartani. - Ha gondolod, felmehetünk, csak mutasd az irányt - pillantok oldalra a hibridre, majd az utasításait követve elbotorkálok vele a szobájáig.
A hozzászólást Hayley O'Connor összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Kedd Aug. 20, 2013 2:12 pm-kor. |
| | |
|
Elküldésének ideje ♛Hétf. Május 20, 2013 5:56 pm | - Jó, akkor menjünk - sóhajtottam, és megfogtam a dobozt, meg a kocsi kulcsait. - Hát ez egy érdekes helyzet lesz -fűztem hozzá még magánvéleményként, aztán kisétáltunk a házból.
(Damon és Elena lakása) |
| | |
◆ after killing, the "you're a joke" face is my speciality ◆
|
A poszt írója ♛ Tatia Petrova Elküldésének ideje ♛Hétf. Május 20, 2013 5:36 pm | - Semmi, csak... látni akarom, hogy milyen vámpír a hasonmásom. Bár biztos vagyok benne, hogy még egy őzikét sem tudna megenni anélkül, hogy ne kezdjen el sírni az életéért, de azért kíváncsi vagyok. - Vallottam be vállrángatva. És természetesen el akartam beszélgetni vele, de volt egy olyan érzésem, hogy Klaus ezt nem nagyon kultiválná, ezért addig még volt esélyem, míg ő ember volt és ezzel együtt gyengébb is. |
| | |
|
Elküldésének ideje ♛Hétf. Május 20, 2013 5:33 pm | - Mi ez a hirtelen feltámadt lelkesedés? - néztem gyanakodva Elenára. - Nem tudom, nem lenne-e okosabb megvárni a holnapot. Ha anyámnak igaza van, akkor holnap már az leszek, aki voltam. Ha emberként állítok be, kissé felborulnak az erőviszonyok. Ő meg amennyire imád, ki is fogja ezt használni - morogtam, aztán felsóhajtottam. - Jó, ha annyira sürgős neked, hogy ember légy, tőlem menjünk. |
| | |
|
A poszt írója ♛ Tatia Petrova Elküldésének ideje ♛Hétf. Május 20, 2013 5:21 pm | - Mindenesetre mindig is imádtad a hasonmásokat. - Motyogtam az orrom alatt és figyeltem, ahogy Klaus végigdől az ágyon, majd bólintottam. - Látod, ez az az ok, amiért nem lennék ember. Hogy elveszítem az erőmet és a hatalmamat... ezek nélkül már én is egy senki lennék, Tatia Petrova megszűnne létezni. Próbálkozhatnék, de... nem is tudom. Azért egy kicsit jó lenne esendőnek lenni. Nem mindig... csak egy kicsit. - Vontam meg a vállam, aztán sóhajtottam. - Na, nem megyünk a kicsi Elenához? Szeretném látni az arcát, amikor beállítasz hozzá a gyógyírrel a kezedben. - Haraptam az ajkaimba kissé már lelkesedve. Biztosra vettem, hogy a hasonmásom úgy nyúlna a gyógyír után, mint szomjazó a vízért. |
| | |
|
Elküldésének ideje ♛Hétf. Május 20, 2013 5:13 pm | - Az a kedves, imádnivaló, törékeny lény megszívatott. Ez negatív hatással van az iránta irányuló vágyaimra, és viselkedésemre - morogtam oda Tatiának. - Ha nem az lenne, aki, és a vére nem lenne számomra értékes, a legkevésbé sem érdekelne, hogy vámpír-e vagy ember - dőltem hanyatt az ágyon, rábámulva a plafonra. - Az viszont fura, hogy ember akarsz lenni. Hát ennyire hiányzik? Szerintem borzalmas elveszteni az erőt, a hatalmat... komolyan, ha végleg ember maradnék, tennék róla, hogy ne éljek sokáig. Az emberi lét borzalmas. Bár neked mindig is voltak mazochista hajlamaid. |
| | |
|
A poszt írója ♛ Tatia Petrova Elküldésének ideje ♛Hétf. Május 20, 2013 5:09 pm | - Én is biztos vagyok benne, hogy Esther megőrült. Szépen lassan, ezer év kellett hozzá, de őt is utolérte. - Meresztettem nagy szemeket, amikor az említett távozott. Az az Esther, akit én ismertem nem ilyen volt. Biztosan az agyára mentek a bájitalok vagy tudom is én, hogy mit szoktak csinálni a boszorkányok. Éppen rá akartam kérdezni Klaus-nál, hogy mégis mire célzott az anyja, de készségesen dalolt, mint egy kismadár. Talán nem kellett volna az orromra kötnie ezt a... nagyszerű tervet, így is elég volt ebből a napból. - Esther unokát akar? - Ez volt nekem a vég, nevetni kezdtem, a kezeimbe temettem az arcomat, annyira rázkódtam a kacagástól. - Ezt nem hiszem el, tényleg ezért akarja, hogy Elena újra ember legyen? Nevetséges... - Csóváltam meg a fejem és lerogytam Klaus mellé, de amikor megnyugodtam, csak akkor jutottak el a későbbi szavai a tudatomig. - Hidd el, jobban ismerlek mindenkinél... ha Elena ismét ember lenne, akkor újra törékeny, imádnivaló, esendő, megmentésre váró lányka lenne, aki olyan, mint egy sütemény tejszínhabbal és cseresznyével a tetején. - Forgattam meg a szemeimet ismét fújtatva egyet. - Viszont egy pillanatra megfordult a fejemben, hogy én is ember szeretnék lenni. Olyan, amilyen voltam. Csak egy kicsit akarnám megtapasztalni a másik oldalt... ezer év után. |
| | |
|
Elküldésének ideje ♛Hétf. Május 20, 2013 5:01 pm | Megrőkönyödve bámultam anyám után. - Azt hiszem tudom, mire céloz - fordultam elképedve Tatia felé. - Szerintem megőrült. Azt akarja, hogy gyerekem legyen. Érted? És mivel vámpírként, vagyis két vámpír közt ez nem lehetséges, azért akarja, hogy a hasonmás újra ember legyen. Csak azt felejti el, hogy a gyerekhez szex is kell. Én pedig, bármit is gondolj, nem vágyom már a hasonmásra. Azt hittem, ez már számodra is nyilvánvaló - tettem le a dobozt. - Ne légy ember Tatia - néztem fel rá, miközben leültem az ágyra. - Hidd el, nem éri meg. Egyetlen napra sem. |
| | |
|
Elküldésének ideje ♛Hétf. Május 20, 2013 4:55 pm | Egy apró mosoly jelent meg az ajkaimon, és úgy fordultam Tatia felé a kérdése miatt. - Hm, nem. Nem akarok kijavítani semmiféle hibát - ráztam meg a fejemet. - Ha Klaus figyelt rám egy keveset a múltkor, tudja nagyon jól, hogy miért akarom, hogy az egyik hasonmás ember legyen. Már ha figyelt - néztem Klaus tekintetét. Hiszen múltkor beszélgettünk arról, hogy mi lenne, ha gyermeke születne. De innentől az én szerepem egyelőre végetért. - Sok szerencsét a hasonmáshoz - mondtam még nekik, majd elhagytam a szobát.
(Esther szobája) |
| | |
|
A poszt írója ♛ Tatia Petrova Elküldésének ideje ♛Hétf. Május 20, 2013 4:50 pm | Fújtam egyet. Esther is úgy gondolja, hogy a hasonmásom kezeiben lesz a legjobb helyen a gyógyír? Ezt nem hiszem el... csak én akarom látni, ahogy az eddig törékeny, pici Elena élete kettétörik? Azt akartam, hogy szenvedjen, hogy tudja, milyen embert ölni, sóvárogni a vér után, utána pedig legyen bűntudata, hogy megölt néhány embert... az lelkileg tönkretenné és máris nem lenne minden olyan boldog szép család ide vagy oda. - Én csak azt nem értem, hogy te miért akarod a hasonmásomnak adni a gyógyírt? - Fordultam Esther felé. - Klaust még nagyjából megértem, hiszen hibrideket akar gyártani és imádja a drágalátos Elenát, de te? Azt nem mondd, hogy fontos lett neked a hasonmások lelki világa? Vagy csak az ezer évvel ezelőtti hibáidat akarod kijavítani? - Szűkültek össze a szemeim, de a szemöldökömet felvontam Klaus szavaira. Hogy én ne hisztizzek? Miért ne? - Oké, veled megyek. Úgyis olyan régen láttam már a kicsi hasonmásomat. - Jelent meg valamiféle ravasz csillogás a szemeimben. |
| | |
|
Elküldésének ideje ♛Hétf. Május 20, 2013 4:41 pm | - Ezzel az erővel miért adnám Tatiának, aki szintén átvert? - kérdeztem anyámat, és eltettem a dobozt. - A helyedben én meg nem hisztiznék - fordultam Tatia felé. - Nem áll jól neked. Elviszem a hasonmásnak a virágot, és nem várok érte hálát. Semmilyet. Aztán a tiéd lehet, és lehetsz néhány napra ember. Bár nem értem miért. Szívás az egész. Én alig várom, hogy újra a régi önmagam legyek -csomagoltam el a rózsát, és a felsőmért nyúltam. - Velem jössz a hasonmáshoz? - kérdeztem Tatiát. - Csak hogy megnyugodjon a lelked, és lásd, nem döngölöm magam alá. |
| | |
|
A poszt írója ♛ Ajánlott tartalom Elküldésének ideje ♛ | |
| | | |
Similar topics | |
|
| Engedélyek ebben a fórumban: | Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
| |
| |
| |
• az új oldal nyitásáig •
• ROTM FRPG •
|
Pént. Május 31, 2019 10:58 pm Szer. Május 29, 2019 1:28 am Kedd Május 28, 2019 8:31 pm Hétf. Május 27, 2019 11:26 pm Szer. Május 22, 2019 12:03 pm Hétf. Május 20, 2019 10:43 am Szomb. Május 18, 2019 10:03 pm • ROTM FRPG • |
|