|
| |
|
Elküldésének ideje ♛Pént. Nov. 08, 2013 5:21 pm | - Ha valaha feladtam volna, most nem én lennék a legnagyobb, és legveszélyesebb - hunyorítok Erinre, aztán lehúzom a válláról a felsőt, és végigcsókolom a bőrét. Szó nincs itt szerelemről, félreértés ne essék, bár úgy hiszem, ezt ő is tudja. Ez csak kellemes időtöltés, két jócskán felnőtt ember közt. Kíváncsi vagyok, ezúttal is leráz-e. Attól lehet, hogy morcos lennék. |
| | |
|
Elküldésének ideje ♛Pént. Nov. 08, 2013 5:16 pm | Nem is értem, miért hittem azt, hogy bármit felad. Ismertem őt nagyon jól. Tudtam már, hogy milyen... annak ellenére, hogy igyekeztem ezúttal érzéketlen lenni vele. Eltitkolni, hogy még mindig tudom, hogy milyen. De nem változott ettől semmi. Ismerem, de már nem úgy állok hozzá, mint régen. Nem viselném el harmadjára, hogy összetöri a szívem. Nevetséges majdnem ezer éves fejjel ilyesmin siránkozni. - Nem adod fel, igaz? - kérdeztem egy kis mosollyal, miután elengedte ajkaimat. |
| | |
|
Elküldésének ideje ♛Pént. Nov. 08, 2013 5:07 pm | - Oh - vágtam savanyú képet. - Ezt nem túl hízelgő hallani. De talán tehetek valami ennek megváltoztatása érdekében, nem gondolod? - tettem kezem finoman Erin tarkójára, és magamhoz húztam, hogy lágyan megcsókoljam. Hát, mi tagadás... a csókja még mindig nem változott, akkor sem, ha időközben kiszeretett belőlem. Felgyújtotta bennem a vágyat igencsak rendesen. - Még mindig semmi? - kérdeztem apró mosollyal, mikor elengedtem az ajkát. |
| | |
|
Elküldésének ideje ♛Pént. Nov. 08, 2013 4:55 pm | Ahogy ismét meghallottam szavait, először meg akartam forgatni szemeimet, de helyette csak gondolkodtam, és észrevettem, hogy olyasmi történik velem, ami régen igazából nem történt meg egyetlen egyszer sem. Régen tökéletesen működött közöttünk minden. Ma már ez aligha mondható el. Nemes egyszerűséggel fordultam szemei felé. - Sajnálom, Klaus, de én nem kívánlak már jó ideje. - néztem rá úgy, mintha ez olyan természetes lenne. Nem vagyok szerelmes belé, plusz amikor kiöltem magamból ezt az átkozott érzelmet, kiöltem vele együtt minden mást, ami hozzá kötött. Csak nem sikerült olyan tökéletesen. Még mindig érdekelt egy kissé, hogy mi van vele. Ezért vagyok itt... |
| | |
|
Elküldésének ideje ♛Pént. Nov. 08, 2013 4:48 pm | - Most mit kéne csinálnom? Magamba roskadni? - érdeklődtem szórakozottan, aztán felemeltem a kezem, és cirógatni kezdtem Erin vállát. - Tudod, van némi időm. Ahogy hallom, Hayley nincs a házban... és mi tagadás, még most is gyönyörű vagy. Ha látlak, mindig megkívánlak - néztem a szemébe. - Szerezzünk magunknak egy kellemes félórát. |
| | |
|
Elküldésének ideje ♛Pént. Nov. 08, 2013 4:41 pm | Mellém ült, de én csak továbbra is sóhajtottam egyet. - Nem hiszem, hogy túlzottan érdekelni fogja. Tudod... ahogyan te sem élsz monogám életet, úgy ő sem. Gondoltam, szólok. - vontam egyet a vállamon. Ki tudja, mi van ezek között még mindig... hát jobb, ha tudja, hogy az anyám sem várakozik feleslegesen, és kitölti az idejét azzal, akivel kell. Bár róla gyakrabban hallani, mert nem marad két percig sem a fenekén. |
| | |
|
Elküldésének ideje ♛Pént. Nov. 08, 2013 4:35 pm | - A barátnőmet egyelőre hívd csak úgy, hogy a gyerekem anyja. Mint tudod, nem vagyok szerelmes típus. Sem monogám - ültem át Erin mellé, hogy a bőrünk összeért. - Tatia? Nyilván megtudja majd. Előbb vagy utóbb. Ha találkozom vele, legalább lesz mit a fejéhez vágnom - nevettem el önkéntelenül magam ahogy elképzeltem, milyen képet fog vágni ha közlöm, hogy lám, ő nem volt képes a gyerekszülésre, más viszont utódot ad nekem. |
| | |
|
Elküldésének ideje ♛Pént. Nov. 08, 2013 4:21 pm | Ismét egy negédes mosoly jelent meg az ajkaimon. - A barátnőd biztosan nem venné jó néven, ha mással kezdenél lepedőakrobatikázni. - sóhajtottam fel, majd megforgatva a szemeimet, ismét a szemeibe néztem. - Hát... szenttül hittem, hogy te sokkal jobban tisztában vagy azzal, hogy mi történik az anyámmal. Mint tudod, én nem vagyok túl jóban vele. - vált szerénnyé az arcom. - Ő tudja már, hogy élete nagy szerelme apa lesz? Talán segítene nevelni a gyerekedet. |
| | |
|
Elküldésének ideje ♛Pént. Nov. 08, 2013 4:15 pm | - És mi értelme lenne? - biccentettem félre a fejem, magamban mulatva nézve Erint. A mérleg kezd átbillenni. Én megnyugszom, ő dühössé válik. - Fej nélkül nem veszem sok hasznodat. Vele viszont igen. Feleleveníthetnénk a régi szép időket, ha érted mire gondolok. Legalább legyen célja és értelme ha itt vagy - vigyorgom el magam szélesen. - Apropó, hogy van anyád? Legalább szép családi párost alkottok már? - kérdem, tudván jól, hogy ha van valami ami Erin fejébe kergeti a vért, hát az Tatia. |
| | |
|
Elküldésének ideje ♛Pént. Nov. 08, 2013 4:02 pm | Csak megforgattam a szemeimet. Kettőnk közül én voltam az, aki mindig is nagyon heves temperamentummal rendelkezett, és akár egy pillanat alatt képes voltam felrobbanni, ha arról volt szó. És most is azért jöttem ide, hogy én piszkáljam fel őt. Erre megint ő az, aki lassan megint eléri a célját, és én fogok tajtékozva távozni. - Hát tedd meg. Törd ki a nyakamat, ha ennyire nagy hibrid vagy. - billent oldalra a fejem. |
| | |
|
Elküldésének ideje ♛Pént. Nov. 08, 2013 3:31 pm | - Nos... mivel nem vagy már a barátnőm, nem kötöm az orrodra az érzéseimet a gyerekkel kapcsolatban - vetettem el magam a fotelben. - De tévúton jársz. És mivel nem vagy a barátnőm, ezért másodsorban nem közlöm veled, hogy vagy mint akarjuk Hayleyvel nevelni a fiamat - mondtam már teljesen nyugodtan. - Tudod, nagyon megkedveltem Hayleyt. Felszabadítja bennem a farkasösztönöket. Azok pedig azt mondják, hogy nyugodtan harapjam át bármilyen vámpír nyakát - nézegettem Erint kedvesen. |
| | |
|
Elküldésének ideje ♛Pént. Nov. 08, 2013 3:26 pm | - Nekem ennyi éppen bőven elég. Bár most nevezhetsz unatkozó ősribancnak, talán még egyet is értenék. - vontam egyet nemes egyszerűséggel a vállamon. Láttam, hogy nehezen türtőzteti magát, hát nem állt szándékomban csak úgy abbahagyni a szövegelést. Leültem az ágya szélére, és így bámultam rá. - Óh, szegény Klaus, sem én, sem az anyám nem képes neki gyereket szülni. - nevettem el magam hirtelen. - Átlátszó vagy. A hülye is észrevenné, hogy félsz. A nagy hibrid fél egy akkora lénytől, ami akkora mint a tenyere. - rázott a nevetés még mindig. Nem hiszem, hogy köztük zajlott már ilyen ellenséges viselkedés. De mikor vissza akarjuk adni azt, amit kaptunk, bárkivel elszaladhat a ló. - Félsz. Mert nem való neked egy gyerek. Bár az első, ami eszembe jutott, az az volt, hogy hogyan fogod pelenkázni azt a gyereket. - vigyorodtam el szélesen. |
| | |
|
Elküldésének ideje ♛Pént. Nov. 08, 2013 3:19 pm | Láttam, hogy iszonyú jól szórakozik, mikor látta az őrjöngő dühömet, hát nagy erőfeszítéssel magamra parancsoltam a pókerarcot, és vállat vontam. - Van olyan, amiről még te sem értesültél - morogtam, gondolva arra, hogy Elena már vámpír. Erről tehát nem tud. - Ha kissé jobban kamatoztatnád a vámpír képességeidet, talán tovább is látnál az orrod hegyénél - dobtam le aztán a pólómat, és előrángattam a szekrényből a tisztát, de még nem vettem fel, csak lóbáltam a kezemben. - Nos, ami azt illeti, Hayley elég magas léc. Lesz még rajta mit nevelni. És ő legalább képes arra, amire te meg az anyád nem. Adni nekem egy gyereket. |
| | |
|
Elküldésének ideje ♛Pént. Nov. 08, 2013 3:16 pm | - Pontosan! Passzoltunk. Múlt időben. - bólintottam egyet helyeslően, de a vigyorom akkor sem csillapodott, mikor ott termett előttem, és úgy tombolt, mintha a szívét akarnám átszúrni valamivel. - Még mindig lebecsülöd a Petrovákat. Attól, hogy a kedvenced... hogy is hívják? Ja, igen... Elena. - fintorogtam el. -, nem él a vámpírlét előnyeivel, mi többiek ezt szívesen használjuk ki. Igézünk meg embereket, hogy szerezzenek információkat, amik hasznunkra válhatnak. Vagy netán ez egy államtitok? - kérdeztem felvont szemöldökkel, de belül egészen jól éreztem magam. Tudtam, hogy kihoztam a sodrából. Elégtétel... mindennél édesebb. Ő hobbit űzött ebből, és most én tehetem ezt vele. Persze neki van lehetősége kinyírni engem. Nekem nincs őt. Hátat fordítottam neki, majd arrébb sétáltam. - Meg is lep, hogy egy szimpla farkas lesz a gyereked anyja. Megesküdtem volna rá, hogy ha egyszer ez bekövetkezik, legalább magasabbra teszed a mércét. - Talán ezzel csak a saját nyakamat teszem kockára, de szeretem a kalandokat. |
| | |
|
Elküldésének ideje ♛Pént. Nov. 08, 2013 3:08 pm | - Spórolj egy hazugságot - morogtam, feltápászkodva az ágyról. - Legközelebb költhetnél kíméletesebben is. A csókokat jobban szeretem. Az ébredés utáni szexről már nem beszélve. Ilyen téren mindig is passzoltunk - jegyeztem meg közben, és tiszta ruhát kezdtem keresgélni a szekrényben, de már a pólónál megakadt a mozdulatom. Olyan hirtelen fordultam hátra, hogy csaknem magammal rántottam a szekrényt is. - Mi a.....? - horkantam fel, és Erin előtt termettem. - Honnan tudsz te erről? - rivalltam rá teljes hangerővel. |
| | |
|
Elküldésének ideje ♛Pént. Nov. 08, 2013 3:04 pm | Elégedettség töltött el, hiszen ami a célom volt, azt elértem. És lám, az ezer nő közül még meg is ismert...! Újabb jó pont. - Igen, még mindig így hívnak. - kacsintottam rá, majd közelebb sétáltam, és megálltam az ágy mellett, így nézve le rá. - Most mondhatnám, hogy akkora űr van az életemben, hogy már hiányoztál, de mindketten rájönnénk, hogy csak hazudok. - biggyesztettem le az ajkaimat mintha bánnám, majd úgy döntöttem, ideje rátérni a lényegre. - Úgy hallottam a városban, hogy van miért gratulálnom neked. Gondolkodtam rajta, hogy hozok a... barátnődnek egy szép kis ajándékcsomagot, remélve, hogy én leszek az első, aki ajándékot vesz a kis trónörökösnek. - sóhajtottam fel. Ki tudja, talán tényleg piszkálta a csőrömet, hogy gyereke lesz. Vagy szimplán jó volt piszkálni. |
| | |
|
Elküldésének ideje ♛Pént. Nov. 08, 2013 2:58 pm | Még fél füllel hallottam, hogy Hayley a szobájában motoszkált, de varázslatos gyorsasággal nyomott el az álom. Csak arra riadtam fel, ahogy - ki tudja mennyi idő elteltével - nagyon dörrent valami, és egész testemben összerázkódva ültem fel, mert az agyamba azonnal a támadó, vicsorgó Mikael és Silas képe ugrott be. Szerencsére nem ők voltak, bár a látogató kiléte legalább ennyire meglepett. Per pillanat úgy hittem, kísértetet látok. - Erin? - kérdeztem kerekre nyílt szemekkel, miközben felkeltem. A "hiányoztál" nem igazán lett volna sem túl igaz, sem túl hihető, a "mi a francot keresel te itt" meg még rosszabbul hangzott volna. |
| | |
|
Elküldésének ideje ♛Pént. Nov. 08, 2013 2:53 pm | Az, hogy az életem unalmas mostanság, egyáltalán nem meglepő. Miután Christopher gondoskodott arról, hogy hetekig feküdjek egy koporsóban átszúrt szívvel, nem keresem a rivaldafényt, ahogyan régen. Elkerülöm a tömeget, sőt! Azokat is, akik eddig jelentettek számomra valamit. Ha csak egy picinykét is. Viszont ahogy friss híreket hallottam meg az utcán, halk susmutolások közepette, mintha az életem unalmassága köddé vált volna, s máris találtam benne valamit, ami szórakoztat. Első célom volt, hogy utána járjak a valóságalapjának. Hiszen a pletyka eléggé meredek... miszerint Klaus Mikaelson apa lesz. Az efféle hírek úgy terjednek, mint a tűz. Nem voltak már erős érzéseim iránta, hiszen tett róla, hogy nemes egyszerűséggel tegyek arra, amit mi ketten "felépítettünk". Szép érkezés, kellemetlen távozás, de hát ki olvasná már ezt a szemére? Engem már nemigen érdekel. És reméltem, hogy nem külön távozik majd a testem és a fejem ebből a szobából. Beléptem a szobába, körbepillantva eleinte, és egy széles mosoly jelent meg az ajkaimon, ahogy megpillantottam Klaus alvó alakját. Nem ismertem rendes "hogyan ébresszünk fel valakit?" ismereteim, szóval egy mozdulattal vágtam be magam mögött az ajtót, és rögtön neki is dőltem. - Jó reggelt! - jelent meg egy negédes, szinte már bosszantó mosoly az ajkaimon. |
| | |
|
Elküldésének ideje ♛Szer. Nov. 06, 2013 5:01 pm | (nappali)
Úgy rúgtam be a szoba ajtaját, hogy csodáltam, amiért nem zuhant ki a keretből, és végigvetettem magam az ágyon. Álszent Elijah... hát persze, még hogy ő akar családot! Ki a fene kérte, hogy avatkozzon az életembe? Csak mert ő az idősebb? Ha nem állítja le magát, muszáj lesz kis időre kivonnom a forgalomból. A koporsója még a pincében áll... Szememre nyomtam a kezemet, közben fél füllel hallottam, hogy Hayley talált egy szobát magának. Jobbnak láttam most kis ideig még egyedül lenni. Csak legalább addig, amíg le nem higgadok. A Hayley-féle dacoskodást ismerve most nem lettem volna túl kedves, és túl megértő társaság. |
| | |
|
Elküldésének ideje ♛Kedd Okt. 22, 2013 2:25 pm | - Eszemben sincs! - horkanok fel. Persze, még az hiányozna. Előre látom a reakciókat. Kol megállás nélkül cikizne, Bekah röhögne, Elijah meg azonnal átmenne Teréz anyába, és kezébe venné a gondoskodást. Hát köszönöm, ebből egyikből sem kérek. - Gyanítom, anyám majd úgyis megteszi helyettem - tettem hozzá morcosan. - Na menjünk. Állítólag a terhes nőknek nem jó éhezni.
(konyha) |
| | |
|
Elküldésének ideje ♛Kedd Okt. 22, 2013 2:20 pm | Nem vágom, hogy mitől lett a hasonmás csak ex, de igazából annyira nem is érdekel a téma, és abba sincs kedvem belefolyni, hogy milyen adóságot akar behajtani rajta. Vannak dolgok, amiből úgy érzem, csak jobb ha kimaradok. Már így is túl sok dologban vagyok érintett. Klaus figyelmét persze nem kerüli el, hogy éhes vagyok. - Rendben. Menjünk le - bólintok megadóan, és meg indulok az ajtó felé, de egy pillanatra megtorpanok. - El fogod mondani a testvéreidnek, hogy... tudod...? - bökök a hasam felé. Nyilván jobb lenne tisztázni, hogy kinek mennyit akar elmondani, mert nem akarom egyikünket sem bajba sodorni azzal, hogy rosszkor, rossz helyen, rosszat mondok. |
| | |
|
Elküldésének ideje ♛Kedd Okt. 22, 2013 1:41 pm | Látható a megkönnyebbülés Hayley arcán. Most nem értem miért kell úgy viselkednie, mintha rabláncon tartanám, és max a mosdóig engedném el... - Semmi extra tervem nincs - rántom meg a vállam. - Beszélni akarok majd a hasonmással. Vagyis, ex-hasonmással. Most már sajnálatos módon nem az. Viszont jön nekem egy szívességgel, én pedig az a fajta vagyok, aki be is hajtja az ilyesmit - mormogom. - A konyhát tudod hol találod - reagálok aztán a gyomra korgására. - Ha újra összefutsz a hugommal, csak mondd, Klaus üzeni, van egy szép antik késkészlete az ágy alatt. Ne aggódj, Bekah már tudja, hogy mire szolgál - vigyorgom el magam. - De akár rendelhetünk is. De nem bánnám, ha leballagnánk. Hacsak nem egy szőke, és nagy mellű nő személyében érkezik, nem szeretem a kajaszagot a szobámban. |
| | |
|
Elküldésének ideje ♛Kedd Okt. 22, 2013 8:56 am | Alig akarom elhinni, hogy tényleg kimondja ezt az egy kis szót. "Legyen." Mégis elég ennyi ahhoz, hogy hatlamas kő essen le a szívemről. Legalább ezen nem kell egyelőre aggódnom. A szoba ellen nincs kifogásom, és azt sem vártam, hogy Klausszal egy ágyban aludjak minden éjjel. New Orleansban is saját szobám volt. Szerintem ez rendben is van. - Köszönöm - mondom gyorsan, egy apró mosollyal, mielőtt meggondolhatná magát. Aztán ez a mosoly szélesebb lesz, amikor a továbbiakba is beleegyezik. Nem is bánom, ha nélküle kell mennem a vizsgálatra. Sőt! Csak még meg kell majd keresnem a doktornőt. Mondjuk, remélem, tényleg járatos annyira a témában, hogy ne essen hanyatt a csodabébi híre hallattán. Amíg ezen töprengek, a hasam vészjelző módjára kordul fel. Eddig észre sem vettem, hogy éhes vagyok. - És neked milyen terveid vannak mára? - kérdezek rá, miközben felállok az öléből. Ha nem akarja elmondani, úgysem fogja, de azért érdekelne. Vajon van valami normális kaja lent a hűtőben, vagy itt is rendelnem kell majd? Bár annak elkerülése érdekében, hogy ne kelljen ismét összefutnom Klaus húgával a konyhában, inkább választanám az utóbbi opciót. Nem volt egy szép élmény. |
| | |
|
Elküldésének ideje ♛Kedd Okt. 22, 2013 7:35 am | Nem néztem Hayleyre, csak a mondandóját hallgattam, közben morcosan kaparásztam a kis asztalka fáját. Hm. A hallottak szerint nem szándékozik letelepedni Mystic Fallsban. Azt meg nemes egyszerűséggel nem fogom engedni, hogy New Orleansba vigye a gyereket. Legalábbis, ha a gyerek beváltja a hozzá fűzött reményeimet. Ha nem, akkor költözhet vele, ahová akar, nem érdekel. Ennek ellenére, még ha nehezen is, mégis engedek neki. - Legyen - morogtam. - De itt a villában keresünk neked egy vendégszobát. Te is jobban éreznéd ott magad, én meg nem vagyok hozzászokva, hogy együtt lakjak valakivel. Már úgy értem, egy szobában. És ha szükségem lenne rád, akkor úgyis tudom, hol talállak - tettem hozzá, aztán kissé felkaptam a fejem, mikor az orvost említette. - Dr. Fell - ismétlem meg a nevet. Mintha már hallottam volna emlegetni néhányszor. - Menj - mondtam röviden és tömören. - De ha lehet, intézd egyedül. Nem megyek veled, mert félő, hogy ha dr. Fell gratulálna nekem, mint leendő apukának, azon nyomban kitörném a nyakát. |
| | |
|
Elküldésének ideje ♛Kedd Okt. 22, 2013 12:15 am | Továbbra is csak magam elég meredek eltűnődve, aztán amikor Klaus ismét a házas témával jön, lassan felé fordítom az arcom, és kissé félrebiccentem a fejem. - Szóval nem csak a terhesség idejére, de utána is itt akarsz maradni a városban? - Legalábbis engem nyilván itt akar tartani, ha már Fallsban tervez nekem házat venni. A kérdés azonban most pusztán érdeklődő, semmi ellenszegülés vagy kötekedés nincs benne. - Hmm... Figyelj, tudom hogy nem lenne jó mindent az utolsó pillanatra hagyni, és ezt meg is értem, de... nem lehetne a ház témáját legalább még egy kis időre jegelni? Van még közel kilenc hónapunk rá, hogy erről véglegesen döntsünk - vonok vállat, és reménykedve pillantok rá, hogy legalább ennyiben engedjen nekem. Semmi kedvem életem következő tizennyolc, vagy akár csak nyolc évére legyökerezni ebben a városban, és azzal, hogy Klaus beköltöztet ide valahova, nyilván ezt akarja elérni. De legalább egy ideig még ne kelljen ezen rákódnom és ennem magam. Még szinte semmit nem tudunk erről a gyerekről, hogy mi lesz, milyen lesz, vagy mit várhatunk bármilyen téren. Annyi minden történhet, változhat, én meg világéletemben spontán voltam, a mának éltem, egyenesen szorongok a gondolattól, hogy megtervezzem előre a fél életemet, az egész jövőmet, vagy ami még rosszabb, hogy más tegye meg ezt helyettem. - Csak úgy akármilyen orvoshoz tényleg nem lenne túl okos ötlet elmenni, de... hallottál már Dr. Fellről? Meredith Fell. A helyi kórházban dolgozik, és bár személyesen még nem ismerem, de tudtommal ő nagyon is tisztában van a természetfeletti lények létezésével - jelenleg nem emlékszem pontosan kitől is hallottam a doktornőről, de most valaki olyanra van szükségünk, mint ő, nem igaz? - Ő talán tényleg megvizsgálhatna, csak hogy minden rendben van e... - osztom meg az ötletemet Klausszal. Nem mintha nem bíznék Estherben, hisz akkor nem fordultam volna korábban sem hozzá, de örülnék neki, ha egy orvos is látna. |
| | |
|
A poszt írója ♛ Ajánlott tartalom Elküldésének ideje ♛ | |
| | | |
Similar topics | |
|
| Engedélyek ebben a fórumban: | Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
| |
| |
| |
• az új oldal nyitásáig •
• ROTM FRPG •
|
Pént. Május 31, 2019 10:58 pm Szer. Május 29, 2019 1:28 am Kedd Május 28, 2019 8:31 pm Hétf. Május 27, 2019 11:26 pm Szer. Május 22, 2019 12:03 pm Hétf. Május 20, 2019 10:43 am Szomb. Május 18, 2019 10:03 pm • ROTM FRPG • |
|