Whatever anyone does or says,
i must be emerald and keep my color

Megosztás

Vendég
Anonymous

A poszt írója Vendég
Elküldésének ideje Hétf. Okt. 21, 2013 6:49 pm
Ugrás egy másik oldalra Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4 ... 14 ... 25  Next
- Elmehetnénk ma a városba, ha lenne kedved. Mint mondtam, kapsz tőlem egy házat, ahol a gyerekkel élhetsz. Nézhetnénk valamit, ha gondolod. Vannak eladó házak szép számmal. A tulajdonosok általában valami mohó vérszívó áldozatai - simítottam végig Hayley lábán. - És... - ráncoltam a szemöldököm - te emberi lény vagy. Te elmehetnél orvoshoz, de nem lenne jó ötlet. Nem tudom, miféle lény lesz ez a gyerek, talán jobb, ha orvos nem látja. Anyám kever majd neked valamit.
Vissza az elejére Go down

Vendég
Anonymous

A poszt írója Vendég
Elküldésének ideje Hétf. Okt. 21, 2013 6:44 pm
Ugrás egy másik oldalra Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4 ... 14 ... 25  Next
[You must be registered and logged in to see this image.]

Elmosolyodom a gúnyolódásán. Most igazából nem zavar. És úgy néz ki, ez egyszer ő értett félre engem. Csak ironizáltam, tudom, hogy nem lett pár óra alatt a szíve csücske a gyerek, hisz tegnap még meg akarta ölni, aztán inkább elment, hogy leigya magát a sárga földig. Nem vagyok ám olyan naiv, mint amilyennek néha tűnök.
- Gondoltam, hogy nem fogsz örömtáncot járni. De a tegnapi után már annak is örülök, ha látsz bármilyen pozitívumot a dologban - vagy legalább keresi. Hisz még fér órával korábban is azt hittem, elküld a gyerekkel együtt a világ végére egy kacsalábon forgó kastélyba, és ezzel letudta a saját részét.
- Én még a magam részéről sem tervezem azt az örömtáncot, szóval miért várnám el tőled, hogy valóban várd...? - teszem fel a kötlői kérdést. - Akkor majd megkérdezzük anyádat. Én is örülnék, ha fiú lenne - nézek magam elé elgondolkodva. Igazából a lányt sem bánnám, de már csak a nyugalom és béke kedvéért, és hogy legyen benne valami öröme Klausnak is, szóval reménykedem, hogy fiú.

Vendég
Anonymous

A poszt írója Vendég
Elküldésének ideje Hétf. Okt. 21, 2013 6:33 pm
Hangosan felnevetek, némileg gúnyosan is.
- Várnám? - kérdezem, mint a visszhang. - Neked úgy tűnik, mintha én ezt a gyereket várnám? Szó nincs erről. Nem várom. De ha már így alakult, kiaknázom a lehetőségeket, amit ez a helyzet, meg ez a gyerek jelent - vontam vállat, és kissé meglepődve néztem Hayleyre, mikor az ölembe ült. - Anyám erős boszorkány. Azt hiszem, annak idején a legkisebb Salvatore nemét is megmondta már előre. Talán most is tudja. És legalább megtudjuk, milyen színű ruhák kellenek. Remélem, fiút hordasz magadban.

Vendég
Anonymous

A poszt írója Vendég
Elküldésének ideje Hétf. Okt. 21, 2013 6:23 pm

A hajkefe megakad a levegőben, mikor meghallom Klaus magyarázatát, ahogy kifejti a dolgot. Értem én, persze. Ez a gyerek nyilván valóban egy féle csodababa lesz, vérfarkas anya, ősi, hibrid apa, ráadásul nagy eséllyel boszorkányvérből is örökölhet valamit. Megértem, hogy ennek is megvan a maga csábereje olyasvalaki számára, mint Klaus, akinél a hatalom kérdése magasan a felső polcon van. De úgy néz ki, ismét félreértettem, mert nem csak ennyit lát benne, és ettől máris kicsivel jobban érzem magam. Kilépek vissza az ajtóhoz, és a hajam további bogozgatása mellett lesek ki Klausra.
- Egy trónörökös... - ismétlem utána a szót, és önkéntelenül is elmosolyodom a lelkesedésén. - Ez már egészen úgy hangzik, mintha várnád az érkezését - harapok az alsó ajkamba, mielőtt még túlzásba vinném a vigyorgást. Aztán leteszem a hajkefét a szekrényre, Klaushoz sétálok, és kérés nélkül beülök az ölébe.
- Gondolod, hogy édesanyád meg tudja valahogy állapítani a nemét? - térek vissza kíváncsian a korábbi témához. Az orvosok számára ez ilyen korán még lehetetlen, de Esther nyilván többre képes, mint azok.

Vendég
Anonymous

A poszt írója Vendég
Elküldésének ideje Hétf. Okt. 21, 2013 6:05 pm
- Nem a vérét akarom használni - csóváltam a fejem. - De az a gyerek nem lesz más, mint egy hihetetlen erős lény. Egy katalizátor... vagy hívd aminek akarod. És egyébként is... minden királynak kell egy utód. Egy trónörökös, ha így jobban tetszik. És ugyan mi is lehetne más, mint fiú? - kérdeztem. - Bár ami azt illeti, ez jó lenne biztosra tudni. Talán anyám ebben is tudna segíteni. Gondolj csak bele.... egy fiú - telt meg valami mohó fénnyel a szemem - aki az enyém. El tudod képzelni, hogy vele együtt, mi mik lehetnénk?

Vendég
Anonymous

A poszt írója Vendég
Elküldésének ideje Hétf. Okt. 21, 2013 5:59 pm

Kissé megrökönyödve hallgatom a válaszát. Hát persze. Mit is vártam. Nem kellene ezen csodálkoznom.
- Tehát azért egyeztél bele a gyereked megszületésébe, mert fel akarod használni a vérét - vonom le a következtetést színtelen hangon. Mintha hatalmat akarna kitenyészeteni magának. Oké, most kezdek tényleg rosszul lenni ettől az egésztől, de eszem ágában sincs ezt szóvátenni. Kezdek belefáradni a vitákba, úgyis mindig az van, amit ő akar, mindig övé az utolsó szó, hát miért akarnám szóvátenni, hogy egy csodalámpásnak tart, amiből remélhetőleg kilenc hónapnyi dörzsölgetés után kibújik a dzsinje?! Hátat fordítok neki, hogy ne is lássa, amint újra hamuszürkévé válik az arcom, és befejezem az öltözködést, aztán inkább visszavonulok a fürdőbe fésülködni.
- Egyébként miért vagy benne ennyire biztos, hogy fiad lesz? - kérdezem kifelé szólva, hisz már nem először hallom tőle, hogy meggyőződéssel beszél a gyerek neméről.

Vendég
Anonymous

A poszt írója Vendég
Elküldésének ideje Hétf. Okt. 21, 2013 3:29 pm
- Azt hittem, ez egyértelmű - válaszolom, és felkelek, hogy újabb italt öntsek magamnak. - Delena Salvatore. Neki köszönd, hogy úgy döntöttem, megtarthatod ezt a babát - tűnődtem. - Delena egy ősvámpír, és egy hasonmás gyereke. Mégis, olyan erőt hordoz magában a vére, amit te talán elképzelni sem tudsz. Ő nem egyszerű ember. Ő különleges. El tudod akkor képzelni, az én fiam milyen különleges lesz majd? Egy Első, méghozzá egy Első hibrid gyermeke. Páratlan, a maga nemében.

Vendég
Anonymous

A poszt írója Vendég
Elküldésének ideje Vas. Okt. 20, 2013 7:50 pm

Homlokomat ráncolom a szavaira. Igen, úgy néz ki, tényleg félreértettem őt. Vagy csak abból indultam ki, amit feltételeztem róla? Nem hinném.
- Áh értem... csak azt mondtad, nem akarsz az apja lenni, és azt hittem... De hogy érted, hogy beváltja a hozzá fűzött reményeidet? - kapcsolok hirtelen, és értetlenül, gyanakvón nézek rá. A végén még tényleg kibújik a szög a zsákból. Míg a válaszára várok, ismét felállok az ágyról, ezúttal azért, hogy összeszedjem az este levetett ruháimat, majd keressek valami megfelelőt mára, aztán öltözködni is kezdek.

Vendég
Anonymous

A poszt írója Vendég
Elküldésének ideje Vas. Okt. 20, 2013 6:22 pm
- Oh - mondtam aprót bólintva. - Azt hiszem, itt van egy apró félreértés. Nem lesz közöm a gyerekhez... eleinte. A pelenkázás, babaordítás és egyéb nem az én asztalom. Remélem nem várod el, hogy kivegyem ebből a részem, így legalább nem ér csalódás, ha ez így is lesz. De ki akarom venni a részem a gyerek életéből... amint akkorára nő, hogy érdemes. És amint meglátom, hogy beváltja-e a hozzá fűzött reményeimet - lötyögtettem az italt a pohárban.

Vendég
Anonymous

A poszt írója Vendég
Elküldésének ideje Vas. Okt. 20, 2013 6:16 pm
Kivételesen, a hisztizésem ellenére is, rendesen beszél velem, amitől kezdek megnyugodni, sőt, kicsit el is szégyellem magam. Kedvetlenül roskadok le az ágyra.
- Rendben. Sajnálom. Tudod... lehet, hogy teljesen kikészített téged ez a tegnapi hír, de... nekem sem sikerült még teljesen összekapnom magam, nekem is kell egy kis idő... - vonok vállat. Fogalmam sincs, hogy milyen a többi terhes nő. Azt sem tudom már, minek kellett így kiborulnom az előbb.
- Te teljesen lerázod magadról a felelősséget annyival, hogy az anyagi hátteret majd biztosítod. És ezt meg is értem, oké. Nekem viszont magamat kell adnom ehhez a gyerekneveléshez, meg a többihez, és ha még nem jöttél volna rá, én sem vagyok épp egy anyatípus. Sosem éltem igazi családban - rázom a fejem. Szerencsétlen gyerek. Hát mondjuk legalább éheznie nyilván nem kell majd soha, meglesz mindene, amit akar. Ez már így is több, mint amit a világ fele elmondhat magáról.

Vendég
Anonymous

A poszt írója Vendég
Elküldésének ideje Vas. Okt. 20, 2013 6:04 pm
- Most mi bajod? - képedek el teljesen. - Normálisan közöltem veled, hogy itt maradunk. Esküszöm, nem értelek. Minden terhes nő olyan hisztis, mint amilyen te vagy? - morgok dühösen. - Épp most ajánlottam fel, hogy elviszlek vásárolni a gyereknek. Mégis, mit vársz még tőlem? Tudom, hogy hol vagyunk a legjobb helyen. Nem engedlek vissza New Orleansba. Egyelőre legalábbis nem. Nyugodj bele, mert ez így is marad. És hagyd abba a hisztizést, mert így is nyűgös vagyok. Erre végképp nincs szükségem.

Vendég
Anonymous

A poszt írója Vendég
Elküldésének ideje Vas. Okt. 20, 2013 5:59 pm
Ezt nem hiszem el! Kezd nagyon elegem lenni abból, amit csinál. Az állandó parancsolgatás. "Mondtam, nem vagy a rabszolgám." Hát rohadtul nem ez jön le!
- Mert azt mondtad? Nem. Képzeld, közel sem elég indok, mert nem fogok úgy ugrálni, ahogy te fütyülsz, sem most, sem a jövőben. Ha nem vagyok a szolgád, akkor ne kezelj úgy. Ha szeretnél valamit, miért nem lehet normálisan közölni velem, mint normális emberek között szokás? Nem igaz, hogy nem vagy képes értelmes beszélgetésekre, mert tudom, hogy igen. De belepuszulnál, ha egyszer valami nem úgy történne, hogy ráerőlteted az akaratodat másokra? - komolyan nem értem, hogy miért kell folyamatosan ezt csinálnia velem. Kitartottam mellette eddig is, és nem puszta hóbortból, vagy unalomból, hanem mert vele akartam lenni. Jártam már korábban is a kedvében, és nem azért, mert rám parancsolt, hanem mert úgy akartam. De miért kell ilyen irányításmániás blondnak lennie? Azt hiszem, sosem sodort még ennyire közel a hülyeségeivel egy idegösszeomláshoz, de most azon kapom magam, hogy már remegek az idegességtől.

Vendég
Anonymous

A poszt írója Vendég
Elküldésének ideje Vas. Okt. 20, 2013 5:49 pm
- Minek? - vonom fel a szemöldökömet. - Azért, mert azt mondtam. Ez elég indok, nem? - kérdezem. - Anyám erős boszorkány. A közelében nagyobb biztonságban tudlak. Meg a gyereket is. És nekem is van itt dolgom bőven. Mellesleg, te is könnyebben találsz ismerősöket. Mondtam, nem vagy a rabszolgám. Mehetsz a városban, amerre akarsz. Ha találsz házat magadnak, meg is veszem. Időbe telik, míg berendezik. Nem akarom, hogy akkor kelljen kapkodni, mikor a fiam már itt lesz - húzok bele az italba
- Egyébként... azt hiszem, a közeljövőben el is kellene mennünk valahová - mondom, és én döbbenek meg legjobban a saját szavaimon. - A gyereknek rengeteg mindenre lesz szüksége.

Vendég
Anonymous

A poszt írója Vendég
Elküldésének ideje Vas. Okt. 20, 2013 5:45 pm
- Micsoda?! Ezt nem gondolhatod komolyan. Minek? - vágódik ki az ajtó ugyanolyan lendülettel, ahogy korábban be is csuktam, amikor meghallom Klaus szavait.
- És ha én nem akarok maradni? Utálom ezt a várost - fakadok ki elkeseredve. Nem is értem, minek akar itt maradni. New Orleans tele van élettel, zenével, művészettel, nem lehet unatkozni. Bezzeg itt! Meg is penészedhetek. Egyszerre lettem most nagyon ideges és eléggé elkeseredett. Vajon még tudja ezt Klaus fokozni? Félek, hogy igen.

A hozzászólást Hayley Marshall összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Vas. Okt. 20, 2013 5:49 pm-kor.

Vendég
Anonymous

A poszt írója Vendég
Elküldésének ideje Vas. Okt. 20, 2013 5:38 pm
Elvigyorgom magam kajánul, mikor Hayley durcásan bevonult a fürdőbe, és bevágta az ajtót maga után. Épp itt az ideje megtanulni, hogy akár terhes, akár nem, én vagyok itt az úr.
Felöltöztem, kényelmesen elhelyezkedtem a fotelban egy pohár itallal a kezemben.
- Úgy gondoltam, egy darabig nem megyünk vissza New Orleansba - beszéltem át a bezárt ajtón. - Amíg a gyerek megszületik, itt maradunk Mystic Fallsban.

Vendég
Anonymous

A poszt írója Vendég
Elküldésének ideje Vas. Okt. 20, 2013 5:36 pm
Hmm... Szóval a nagyságos úr ismét önkényes kedvében van. Égnek emelem a tekintetemet, majd lecsusszanok az ágyról, és ellejtek a fürdő felé, válasz nélkül hagyva őt, erélyesen belökve magam mögött az ajtót. Akarok-e valahova menni? Hát fogalmam sincs. Eleve azt sem értem, minek időzünk még tovább ebben a hülye porfészekben, én a magam részéről vissza akarok menni a nagyvárosba. Bár ami azt illeti... lehet, hogy meg kellene keresnem Tylert. Ezer éve nem beszéltem vele.
Megnyitom a csapot, és egy kis mozsdással igyekszem magam felfissíteni... illetve lehűteni.

Vendég
Anonymous

A poszt írója Vendég
Elküldésének ideje Vas. Okt. 20, 2013 5:27 pm
Igen, pont erre vágytam.... hogy ne álljon le, és folytassa addig, mígnem... mígnem el nem ér a gyönyör, és szikrázó szemekkel átengedtem magam a kéjnek.
- Ez klassz volt - veregettem meg Hayley combját, aztán felültem az ágyban. - Nos... akarsz ma menni valahová? - kérdeztem, nyilvánvalóvá téve ezzel, hogy ő ma hoppon maradt. Amit én kaptam, az - úgymond - járt nekem.

Vendég
Anonymous

A poszt írója Vendég
Elküldésének ideje Vas. Okt. 20, 2013 5:20 pm
Imádom, amikor - mégha ilyen módon is - de átengedi nekem az irányítást, és élvezhetem a hatalmat, amit rajta gyakorolhatok, illetve a hatást, amit ezzel belőle kiváltok. Még a követelőzése is tetszik, és mivel innen már nem akarom tovább feszíteni a húrt, teljesítem a kérését, és gyorsítok a tempón, amíg teljesen el nem veszíti az eszét. Akkor viszont visszadőlök mellé az ágyra, és megvárom, hogy összeszedje magát.

Vendég
Anonymous

A poszt írója Vendég
Elküldésének ideje Vas. Okt. 20, 2013 5:05 pm
Finoman szólva is megőrjített. Persze, nem is ő lett volna, ha nem húzza kissé az agyamat...
Felmorrantam, szinte farkas módjára, mikor végre megéreztem magam az ajkai között, és két karom kényelmesen a fejem alá téve fogadtam a kényeztetést.
- Ez az... - suttogtam biztatóan. - Gyorsabban.... kicsit gyorsabban...

Vendég
Anonymous

A poszt írója Vendég
Elküldésének ideje Vas. Okt. 20, 2013 4:52 pm
A terveim között szerepelt eredetileg is tovább haladni lefelé ajkaimmal, de az, hogy Klaus, mondjuk úgy, kérlelő nyomását érzem magamon, belém bújtatja a kisördögöt. Egy kicsit had szenvedjen a vágytól, mielőtt megkapja, amit akar... mert lényegében előbb-utóbb mindig meg szokta kapni, nem igaz? Egyelőre még ujjaim kényeztetik, ajkaim pedig kínzó lassúsággal haladnak lefelé az ágyékon. Továbbra is egy-két apró csókot elszórok útközben, az utóbbiakat már a férfiasságára, de már csak akkor engedem ajkaim közé, amikor a teste egyértelmű jeleit mutatja annak, hogy már nem bírja sokáig türelemmel. Akkor azonban igyekszem tényleg a kedvében járni.

Vendég
Anonymous

A poszt írója Vendég
Elküldésének ideje Vas. Okt. 20, 2013 4:41 pm
Nem értem, a mai napig sem értem, mi hajtja Hayleyt felém. Igen, hasonlóak vagyunk... és hasonló a sorsunk. De azok után, ahogy tegnap bántam vele, egy nő általában fejvesztve menekül tőlem. Feltéve persze, ha nincsenek mazochista hajlamai. Ha vannak, az plusz jó pont ennél a lánynál. Utálom, ha olyanok, mint a törékeny virágszál. Azt hiszem, azt egyedül csak a Gilbert lánynak néztem el.
Jóleső sóhajjal fogadtam a csókjait, majd hanyatt fordultam, és Hayley fejét kissé lejjebb toltam magamon. Azt hiszem, ennyiből már értette, mit várok el tőle.

Vendég
Anonymous

A poszt írója Vendég
Elküldésének ideje Vas. Okt. 20, 2013 4:34 pm
Mit várnak el tőle? Klaus esetében nem olyan nehéz kitalálni, egyébként meg beigazolódni látszik, amit az imént mondtam, mert tényleg hamar elfog a vágy. Megvárom, amíg megszabadul a ruháitól, aztán visszatérek pár apró csókkal a nyakára, kezem pedig lassan lefelé simít a mellkasán, majd halad is tovább, amíg meg nem érintem a férfiasságát. Nem tudom, mi van velem, de jelenleg úgy érzem, nem tudok betelni vele. Ujjaim nyomát ajkaim kísérik a mellkasán és a hasán...

Vendég
Anonymous

A poszt írója Vendég
Elküldésének ideje Vas. Okt. 20, 2013 3:14 pm
Mormogom halkan, amikor pólóm alatt végigsimítja a mellkasomat és a hasamat. Nagyon helyes, jobb, ha nem ellenkezik. Akkor is elvenném amit akarok, de akkor persze megint én lennék a szemétláda.
- Kedves, és szolgálatkész. Szeretem, ha egy nő tudja, mit várnak el tőle - jegyzem meg, aztán kibújtatom magam a pólóból, és lerúgom a nadrágot is. Meztelenül fekszem mellette, a  feszítő vágy félreérthetetlen jelével.

Vendég
Anonymous

A poszt írója Vendég
Elküldésének ideje Vas. Okt. 20, 2013 12:15 pm
Elvigyorodom. Mi mást tehetnék? Klaus annyira szexi pasi, nehezen tudok neki bármikor is nemet mondani, ráadásul a makacs és önfejű természetem ellenére szeretem, hogy tudja mit akar, és el is veszi. Amint megszabadít a felsőmtől, becsúsztatom a kezem a pólója alá, és nyomok egy csókot a nyakára.
- Ez megfelel válasznak? - kérdezem a szemeibe pillantva. - Egyébként állítólag a terhes nőknek a hormonok miatt megnő a szexuális éhsége, szóval én miattad aggódom csak, hogy győzni fogod-e... - vigyorgok rá, aztán újabb csókokat adok a nyakára. Igazából csak viccelek. Könyörgöm, Klaus ne bírná? Szerintem ha tehetné, minden szabad percében szexelne.

Vendég
Anonymous

A poszt írója Vendég
Elküldésének ideje Vas. Okt. 20, 2013 11:07 am
- Mmmm - morogtam halkan, egyre bátrabban simogatva a testét. Attól, hogy terhes, meg attól, hogy tegnap idegileg mindketten kicsináltuk a másikat, még vannak vágyaim. És ezek kiszolgálásáról nem mondok le.
- Egyelőre jó. Aztán majd meglátjuk - mondtam röviden és tömören, majd ellentmondást nem tűrően leszedtem Hayley felsőjét.
- Remélem, nincs szándékodban ellenkezni.

A poszt írója Ajánlott tartalom
Elküldésének ideje

Klaus hálószobája

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
3 / 25 oldalUgrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4 ... 14 ... 25  Next

Similar topics

-
» Klaus hálószobája
» Klaus Mikaelson
» Klaus fürdőszobája
» Kol hálószobája
» Klaus szobája

Engedélyek ebben a fórumban:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
rising of the mortals :: Lakások és szobák :: Mystic Falls-i lakások :: Mikaelson villa-

Új posztok
tekintsd meg
Pént. Május 31, 2019 10:58 pm
Laurel O. Delgado
Szer. Május 29, 2019 1:28 am
Katherine Pierce
Kedd Május 28, 2019 8:31 pm
Amren Monroe
Hétf. Május 27, 2019 11:26 pm
Lucille Éamon Vodova
Szer. Május 22, 2019 12:03 pm
Katherine Pierce