Whatever anyone does or says,
i must be emerald and keep my color

Megosztás

Vendég
Anonymous

A poszt írója Vendég
Elküldésének ideje Szer. Nov. 14, 2012 3:43 pm
Ugrás egy másik oldalra Ugrás a következő oldalra : Previous  1 ... 9 ... 14, 15, 16 ... 27 ... 40  Next
-Jemina. -mondtam el én is a keresztnevemet, nem éreztem szükségesnek, hogy teljes néven mutatkozzak be hisz ő se tette.
-Családi ügyek.. Mármint VOLT családi...-hangsúlyoztam a "volt" szócskát, majd lesütöttem a tekintetemet. Nem nagyon akartam erről beszélni mivel már napok óta nem voltak depressziós rohamaim és nem akartam, hogy ezek után újra előjöjjön.
-Nem szeretnék erről beszélni. -vontam meg a vállamat.
Vissza az elejére Go down

Vendég
Anonymous

A poszt írója Vendég
Elküldésének ideje Szer. Nov. 14, 2012 4:53 pm
Ugrás egy másik oldalra Ugrás a következő oldalra : Previous  1 ... 9 ... 14, 15, 16 ... 27 ... 40  Next
Nem nagyon lepett meg az hogy nem akar róla beszélni, hiszen számítottam rá. Úgy tettem mint, ha ez nem zavarna és a szemébe néztem.
- Áh, rendben nem muszáj róla beszélni. - Mondtam neki abban reménykedve, hogy egyszer beavat majd, mert nagyon kíváncsi voltam iránta. Teljesen oda mentem hozzá, szinte csak fél méterre volt tőlem és úgy folytattam tovább a beszélgetést.
-Sűrűn szoktad az erdőket járni?

Vendég
Anonymous

A poszt írója Vendég
Elküldésének ideje Szer. Nov. 14, 2012 7:56 pm
Egy hatalmas nagy kő esett le a szívemről amikor nem erősködött tovább mint általában mások. Egyre közelebb jött hozzám, szinte már csak párlépés távolság volt közöttünk.
-Ha nem is sűrűn akkor legalább egy hónapban egyszer.-kuncogtam ezzel a teliholdra utalva. Hát az biztos, hogy sok tekintetben felforgatta az életemet ez az átok vagy áldás vagy minek is nevezzem, de inkább jó értelemben.

Vendég
Anonymous

A poszt írója Vendég
Elküldésének ideje Szer. Nov. 14, 2012 8:43 pm
Nem akartam már közelebb lépni hozzá, mert nem akartam, hogy azt higgye, hogy rá nyomulok, ezért maradtam ott előtte pár lépéssel.
-Most mikor is lesz telihold? Én már elfelejtettem. - Nevetve mondtam neki majd rámosolyogtam és izgatottan vártam a kérdésemre a választ.

Vendég
Anonymous

A poszt írója Vendég
Elküldésének ideje Szer. Nov. 14, 2012 9:00 pm
Kérdésére csak elmosolyodtam, mert hirtelen magam sem tudtam rá a választ.
-Fogalmam sincs. Általában érezni szoktam legalább egy nappal azelőtt. -vontam egyet a vállamon.
-Na és te milyen fajta vámpír vagy? Embereket ölsz vagy csak nyuszikákat eszel? -vigyorogtam, na jó lehet, hogy ez gúnyolódásnak hangzott, de ....valójában annak is szántam.

Vendég
Anonymous

A poszt írója Vendég
Elküldésének ideje Szer. Nov. 14, 2012 9:07 pm
-Hát is is, attól függ milyen a környezetem, ha sok vámpírvadász van jelenleg a városban, akkor törekszem a nyuszikra, de ha alig, akkor emberi vért iszok.- A végén elgondolkoztam, mert eszembe jutott a Chrissel eltöltött emlék, amikor együtt ontottuk az emberek vérét. Sokszor vissza sírom azokat az emlékeket, de nem tudom elfelejteni, a még nem lesz egy új barátom itt.
-Te teliholdkor mit tevékenykedsz, vámpírokat ölsz?- Mosolyogva tettem fel neki a kérdést.

Vendég
Anonymous

A poszt írója Vendég
Elküldésének ideje Szer. Nov. 14, 2012 9:14 pm
-Hát igen a kényszer az nagy úr. -fintorogtam hisz engem is sok mindenre rákényszerített az élet, többek között arra is, hogy leüssem apámat és megöljek egy embert, de őszintén szólva nem is bántam.
-Néha azt sem tudom, hogy mit csinálok, de nem is érdekel. Ha ölök, ölök ha nem, nem. Ilyen egyszerű. -jelent meg egy ravasz mosoly az arcomon és felálltam a rönkről és tettem felé egy pár lépést.

Vendég
Anonymous

A poszt írója Vendég
Elküldésének ideje Szer. Nov. 14, 2012 9:23 pm
Figyeltem ahogy a lány közeledik felém és a szívem gyorsabban is vert.
-Értem, de parancsolni valamennyire tudsz?Például ha megakarnád ölni a legjobb barátod, akkor meg tudod állítani magad, vagy szemrebbenés nélkül elharapod a torkát?

Vendég
Anonymous

A poszt írója Vendég
Elküldésének ideje Szer. Nov. 14, 2012 9:27 pm
-Minek az önkontroll, ha az embernek nincsenek igaz barátai? Ezer örömmel harapnám át bármelyiknek a torkát. -jegyeztem meg közömbös arckifejezéssel. Lehet, hogy ez kegyetlenül hangzott, de ez van. Nekem nem kellenek barátok, nem sok embert engedek közel magamhoz. Muszáj megválogatni, hogy kiket választok ki barátoknak.

Vendég
Anonymous

A poszt írója Vendég
Elküldésének ideje Szer. Nov. 14, 2012 9:34 pm
Értelek, persze én is hidegvérrel ölöm az embereket, nem bírom őket elárulnának engem..- Vettem a bátorságot és megmertem tőle kérdezni, előbb a szemébe néztem majd feltettem a kérdést.
-Engem megölnél a teli hold estéjén ha eléd keverednék?

Vendég
Anonymous

A poszt írója Vendég
Elküldésének ideje Szer. Nov. 14, 2012 9:34 pm
Mikor ott hagyott engem elindultam felfedezni a város.
[Park]

Vendég
Anonymous

A poszt írója Vendég
Elküldésének ideje Szer. Nov. 14, 2012 9:51 pm
-Engem speciel nem egy ember árult el, hanem a legjobb barátnőm aki ugyan olyan mint én..-köszörültem meg a torkom és visszagondoltam arra az ominózus esetre amikor Brynn-t csak Patrick érdekelte engem meg még csak levegőnek sem nézett.
Következő kérdésére elvigyorodtam. Hazudni nem fogok neki erről az már biztos.-Meglehet...-vigyorogtam továbbra is.

Vendég
Anonymous

A poszt írója Vendég
Elküldésének ideje Szer. Nov. 14, 2012 9:57 pm
Meglepődve néztem őt ahogy ki mondta a lehet szót.
-Remélem azért nem, mert ennyire csak nem lehetsz ilyen, hogy megölnél engem csak úgy.- Továbbra is döbbenetes arcot vágtam és néztem őt.

Vendég
Anonymous

A poszt írója Vendég
Elküldésének ideje Szer. Nov. 14, 2012 10:01 pm
Döbbent arca láttán csak elnevettem magamat. Mindig is szókimondó ember voltam, utáltam másokat áltatni, persze volt kivétel. Apróbb lépteket tettem meg felé, hogy egészen közel kerülhessek hozzá.
-Hát akkor ne kószálj az erdőben teliholdkor.-húztam végig a mellkasán az ujjamat ravaszkásan mosolyogva.

Vendég
Anonymous

A poszt írója Vendég
Elküldésének ideje Szer. Nov. 14, 2012 10:12 pm
Néztem ahogy közelebb lép hozzám és végig húzza a kezét a felsőtestemen. Újra feltettem neki a kérdést abban bizakodva, hogy most nem utasít el.
-Tulajdon képen min is voltál annyira elgondolkozva? Azt mondtad, hogy családi dolog, de konkrétabban?- Figyeltem a lány reakcióit a kérdésem után.

Vendég
Anonymous

A poszt írója Vendég
Elküldésének ideje Csüt. Nov. 15, 2012 6:51 pm
Csak nem hagyott nyugodni, de ha ennyire tudni akarja hát legyen. - Elképesztő mennyire kíváncsi vagy..-jegyeztem meg megforgatva a szemeimet. -Pár évvel ezelőtt apám megölte anyámat és én voltam az egyetlen szemtanúja a dolognak. Ezért bezárt a pincébe éheztetett és kínzott. Sikerült megszöknöm és azóta is depressziós vagyok. Mármint csak rohamaim vannak.. -mondtam el röviden és tömören.

Vendég
Anonymous

A poszt írója Vendég
Elküldésének ideje Csüt. Nov. 15, 2012 7:13 pm
Kíváncsian hallgattam, ahogy elmeséli röviden a történetet és a végén ledöbbentem.
-Ez borzasztó - Mondtam neki meg ijedten.
-Szabadlábon van az apád?Még most is veszélyben vagy tőle?- Kapkodva és féltve őt tettem fel neki a kérdéseket és vártam is rá a válaszokat gyorsan.

Vendég
Anonymous

A poszt írója Vendég
Elküldésének ideje Csüt. Nov. 15, 2012 8:00 pm
-Hát még átélni milyen borzasztó volt..-nyeltem egyet és a torkom is összeszorult a gondolattól, hogy ez valaha megtörtént velem.
-Nem...Szerencsére életfogytiglant kapott, de ahogy ismerem hamar megszökik, de akkor én magam ölöm meg.-mondtam már szinte dühben úszó tekintettel.

Vendég
Anonymous

A poszt írója Vendég
Elküldésének ideje Csüt. Nov. 15, 2012 10:20 pm
Értem.- kapkodtam a feje ide-oda.
-ha gyanúsat észlelsz és egyedül érzed magad, akkor szólj nekem rám számíthatsz.- Megsimítottam az arcát és mosolyogtam rá. Barátságosnak véltem őt és egyre jobban megbíztam benne így örömmel ajánlottam fel neki a segítésem, ám hirtelen az agyamban megvillant Chris és az a gondolat, hogy talán egyszer ez a lány átveszi az ő helyét és ő lesz a barátom, aki régen Chris volt.

Vendég
Anonymous

A poszt írója Vendég
Elküldésének ideje Pént. Nov. 16, 2012 10:13 pm
-Rendes tőled.-mosolyodtam el halványan és egy mélyet szippantottam a friss levegőből, néha teljes lelki felfrissülést adott.
-De egyet tudnod kell. -tartottam egy kis hatásszünetet-Nekem nincsen szükségem egy barátra se. Csak csalódnék újra és újra. -sütöttem le a szemeimet és a földet bámultam.

Vendég
Anonymous

A poszt írója Vendég
Elküldésének ideje Pént. Nov. 16, 2012 11:04 pm
Ezt, hogy érted félsz, hogy egyszer elfoglak árulni, vagy nem bízol bennem, vagy mért? - Kérdezősködtem értetlenkedve, mert nem értettem mi a baja a barátokkal.
-Barátokra szükséged van, mert rájuk támaszkodhatsz és számíthatsz rájuk, feltéve ha az a barát igaz barát.. - halkítottam a hangnemen a végén és ránéztem. Lehet, hogy az a baja, hogy én vámpír vagyok. Nem tudtam eldönteni mi van vele, ezért vártam gyorsan a kérdéseimre a válaszokat.

Vendég
Anonymous

A poszt írója Vendég
Elküldésének ideje Szomb. Nov. 17, 2012 7:12 pm
-Egyszer minden barát csalódást okoz, ha nem is szándékosan, de megteszi. Ezért nem kell nekem senki. -forgattam meg a szemeimet.
-Mindenki ezzel tömi a fejemet, de ez hülyeség. Sokkal jobban boldogulok egymagamban. Ha átélted volna azokat amiket én, te is így vélekednél a dolgokról. -emeltem fel egy kicsit a hangomat. Amit mondtam azt komolyan is gondoltam, a barátok csak hátráltatnának, még az is csoda ha egy fajtársammal barátkozok, bár erre még nem volt példa. Érthető volt, hogy barátkozni akart, de ehhez én nem vagyok jó partner.

Vendég
Anonymous

A poszt írója Vendég
Elküldésének ideje Szomb. Nov. 17, 2012 9:55 pm
-Jól van értelek hát akkor nem nagyon közelítek feléd sajnálom ha megbántottalak ez előbbivel nem állt szándékomban- magyarázkodtam neki és hátat fordítottam neki,
-Biztos jó okod van arra, hogy ne barátkozz senkivel, de szerintem nem kéne mindenkit rögtön egyrangúvá tenned és elítélni, de ebbe nem szólok bele.- pár lépést távolodtam tőle és vártam, hogy erre valami normálisat szóljon, mert én komolyan gondoltam vele a barátságot.

Vendég
Anonymous

A poszt írója Vendég
Elküldésének ideje Szomb. Nov. 17, 2012 10:01 pm
Hátat fordított nekem, majd pár lépést el is távolodott tőlem. Egy nagyot sóhajtottam és kotorászni kezdtem a táskámban, hogy előkotorjak egy névjegykártyát.
-Mindenre meg van az okom, és azért teszek mindenkit egyenrangúvá mert nem kivételezek senkivel. Még veled sem, annak ellenére, hogy kedves vagy. -léptem hozzá közelebb és a földre dobtam a névjegykártyámat.
-Átgondolom a dolgokat és ha akarsz hívj fel. -mondtam közömbös hanglejtéssel és hátat fordítva neki elindultam a kocsim felé, hogy elhúzhassak innen.

(folyt. valahol)

Vendég
Anonymous

A poszt írója Vendég
Elküldésének ideje Vas. Nov. 18, 2012 1:41 pm
Violet

Szinte padlógázzal jöttem idáig. Régebben ezt még a gondolataimban sem mertem volna megcsinálni. Mikor leparkoltam az erdő szélén ő a táskájával megindult befelé és nem sokkal később én is követni kezdtem őt befelé, majd láttam, hogy megállt és én is megálltam. - Akkor itt? - Kérdeztem miközben közelebb lépkedtem hozzá.

A poszt írója Ajánlott tartalom
Elküldésének ideje

Az erdő

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
15 / 40 oldalUgrás a következő oldalra : Previous  1 ... 9 ... 14, 15, 16 ... 27 ... 40  Next

Similar topics

-
» Erdő
» Erdő
» Az erdő
» Erdő
» Erdő

Engedélyek ebben a fórumban:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
rising of the mortals :: Helyszínek :: Mystic Falls-

Új posztok
tekintsd meg
Pént. Május 31, 2019 10:58 pm
Laurel O. Delgado
Szer. Május 29, 2019 1:28 am
Katherine Pierce
Kedd Május 28, 2019 8:31 pm
Amren Monroe
Hétf. Május 27, 2019 11:26 pm
Lucille Éamon Vodova
Szer. Május 22, 2019 12:03 pm