|
| |
|
Elküldésének ideje ♛Szer. Nov. 14, 2012 3:43 pm | -Jemina. -mondtam el én is a keresztnevemet, nem éreztem szükségesnek, hogy teljes néven mutatkozzak be hisz ő se tette. -Családi ügyek.. Mármint VOLT családi...-hangsúlyoztam a "volt" szócskát, majd lesütöttem a tekintetemet. Nem nagyon akartam erről beszélni mivel már napok óta nem voltak depressziós rohamaim és nem akartam, hogy ezek után újra előjöjjön. -Nem szeretnék erről beszélni. -vontam meg a vállamat. |
| | |
|
Elküldésének ideje ♛Szer. Nov. 14, 2012 4:53 pm | Nem nagyon lepett meg az hogy nem akar róla beszélni, hiszen számítottam rá. Úgy tettem mint, ha ez nem zavarna és a szemébe néztem. - Áh, rendben nem muszáj róla beszélni. - Mondtam neki abban reménykedve, hogy egyszer beavat majd, mert nagyon kíváncsi voltam iránta. Teljesen oda mentem hozzá, szinte csak fél méterre volt tőlem és úgy folytattam tovább a beszélgetést. -Sűrűn szoktad az erdőket járni? |
| | |
|
Elküldésének ideje ♛Szer. Nov. 14, 2012 7:56 pm | Egy hatalmas nagy kő esett le a szívemről amikor nem erősködött tovább mint általában mások. Egyre közelebb jött hozzám, szinte már csak párlépés távolság volt közöttünk. -Ha nem is sűrűn akkor legalább egy hónapban egyszer.-kuncogtam ezzel a teliholdra utalva. Hát az biztos, hogy sok tekintetben felforgatta az életemet ez az átok vagy áldás vagy minek is nevezzem, de inkább jó értelemben. |
| | |
|
Elküldésének ideje ♛Szer. Nov. 14, 2012 8:43 pm | Nem akartam már közelebb lépni hozzá, mert nem akartam, hogy azt higgye, hogy rá nyomulok, ezért maradtam ott előtte pár lépéssel. -Most mikor is lesz telihold? Én már elfelejtettem. - Nevetve mondtam neki majd rámosolyogtam és izgatottan vártam a kérdésemre a választ. |
| | |
|
Elküldésének ideje ♛Szer. Nov. 14, 2012 9:00 pm | Kérdésére csak elmosolyodtam, mert hirtelen magam sem tudtam rá a választ. -Fogalmam sincs. Általában érezni szoktam legalább egy nappal azelőtt. -vontam egyet a vállamon. -Na és te milyen fajta vámpír vagy? Embereket ölsz vagy csak nyuszikákat eszel? -vigyorogtam, na jó lehet, hogy ez gúnyolódásnak hangzott, de ....valójában annak is szántam. |
| | |
|
Elküldésének ideje ♛Szer. Nov. 14, 2012 9:07 pm | -Hát is is, attól függ milyen a környezetem, ha sok vámpírvadász van jelenleg a városban, akkor törekszem a nyuszikra, de ha alig, akkor emberi vért iszok.- A végén elgondolkoztam, mert eszembe jutott a Chrissel eltöltött emlék, amikor együtt ontottuk az emberek vérét. Sokszor vissza sírom azokat az emlékeket, de nem tudom elfelejteni, a még nem lesz egy új barátom itt. -Te teliholdkor mit tevékenykedsz, vámpírokat ölsz?- Mosolyogva tettem fel neki a kérdést. |
| | |
|
Elküldésének ideje ♛Szer. Nov. 14, 2012 9:14 pm | -Hát igen a kényszer az nagy úr. -fintorogtam hisz engem is sok mindenre rákényszerített az élet, többek között arra is, hogy leüssem apámat és megöljek egy embert, de őszintén szólva nem is bántam. -Néha azt sem tudom, hogy mit csinálok, de nem is érdekel. Ha ölök, ölök ha nem, nem. Ilyen egyszerű. -jelent meg egy ravasz mosoly az arcomon és felálltam a rönkről és tettem felé egy pár lépést. |
| | |
|
Elküldésének ideje ♛Szer. Nov. 14, 2012 9:23 pm | Figyeltem ahogy a lány közeledik felém és a szívem gyorsabban is vert. -Értem, de parancsolni valamennyire tudsz?Például ha megakarnád ölni a legjobb barátod, akkor meg tudod állítani magad, vagy szemrebbenés nélkül elharapod a torkát? |
| | |
|
Elküldésének ideje ♛Szer. Nov. 14, 2012 9:27 pm | -Minek az önkontroll, ha az embernek nincsenek igaz barátai? Ezer örömmel harapnám át bármelyiknek a torkát. -jegyeztem meg közömbös arckifejezéssel. Lehet, hogy ez kegyetlenül hangzott, de ez van. Nekem nem kellenek barátok, nem sok embert engedek közel magamhoz. Muszáj megválogatni, hogy kiket választok ki barátoknak. |
| | |
|
Elküldésének ideje ♛Szer. Nov. 14, 2012 9:34 pm | Értelek, persze én is hidegvérrel ölöm az embereket, nem bírom őket elárulnának engem..- Vettem a bátorságot és megmertem tőle kérdezni, előbb a szemébe néztem majd feltettem a kérdést. -Engem megölnél a teli hold estéjén ha eléd keverednék? |
| | |
|
Elküldésének ideje ♛Szer. Nov. 14, 2012 9:34 pm | Mikor ott hagyott engem elindultam felfedezni a város. [Park] |
| | |
|
Elküldésének ideje ♛Szer. Nov. 14, 2012 9:51 pm | -Engem speciel nem egy ember árult el, hanem a legjobb barátnőm aki ugyan olyan mint én..-köszörültem meg a torkom és visszagondoltam arra az ominózus esetre amikor Brynn-t csak Patrick érdekelte engem meg még csak levegőnek sem nézett. Következő kérdésére elvigyorodtam. Hazudni nem fogok neki erről az már biztos.-Meglehet...-vigyorogtam továbbra is. |
| | |
|
Elküldésének ideje ♛Szer. Nov. 14, 2012 9:57 pm | Meglepődve néztem őt ahogy ki mondta a lehet szót. -Remélem azért nem, mert ennyire csak nem lehetsz ilyen, hogy megölnél engem csak úgy.- Továbbra is döbbenetes arcot vágtam és néztem őt. |
| | |
|
Elküldésének ideje ♛Szer. Nov. 14, 2012 10:01 pm | Döbbent arca láttán csak elnevettem magamat. Mindig is szókimondó ember voltam, utáltam másokat áltatni, persze volt kivétel. Apróbb lépteket tettem meg felé, hogy egészen közel kerülhessek hozzá. -Hát akkor ne kószálj az erdőben teliholdkor.-húztam végig a mellkasán az ujjamat ravaszkásan mosolyogva. |
| | |
|
Elküldésének ideje ♛Szer. Nov. 14, 2012 10:12 pm | Néztem ahogy közelebb lép hozzám és végig húzza a kezét a felsőtestemen. Újra feltettem neki a kérdést abban bizakodva, hogy most nem utasít el. -Tulajdon képen min is voltál annyira elgondolkozva? Azt mondtad, hogy családi dolog, de konkrétabban?- Figyeltem a lány reakcióit a kérdésem után. |
| | |
|
Elküldésének ideje ♛Csüt. Nov. 15, 2012 6:51 pm | Csak nem hagyott nyugodni, de ha ennyire tudni akarja hát legyen. - Elképesztő mennyire kíváncsi vagy..-jegyeztem meg megforgatva a szemeimet. -Pár évvel ezelőtt apám megölte anyámat és én voltam az egyetlen szemtanúja a dolognak. Ezért bezárt a pincébe éheztetett és kínzott. Sikerült megszöknöm és azóta is depressziós vagyok. Mármint csak rohamaim vannak.. -mondtam el röviden és tömören. |
| | |
|
Elküldésének ideje ♛Csüt. Nov. 15, 2012 7:13 pm | Kíváncsian hallgattam, ahogy elmeséli röviden a történetet és a végén ledöbbentem. -Ez borzasztó - Mondtam neki meg ijedten. -Szabadlábon van az apád?Még most is veszélyben vagy tőle?- Kapkodva és féltve őt tettem fel neki a kérdéseket és vártam is rá a válaszokat gyorsan. |
| | |
|
Elküldésének ideje ♛Csüt. Nov. 15, 2012 8:00 pm | -Hát még átélni milyen borzasztó volt..-nyeltem egyet és a torkom is összeszorult a gondolattól, hogy ez valaha megtörtént velem. -Nem...Szerencsére életfogytiglant kapott, de ahogy ismerem hamar megszökik, de akkor én magam ölöm meg.-mondtam már szinte dühben úszó tekintettel. |
| | |
|
Elküldésének ideje ♛Csüt. Nov. 15, 2012 10:20 pm | Értem.- kapkodtam a feje ide-oda. -ha gyanúsat észlelsz és egyedül érzed magad, akkor szólj nekem rám számíthatsz.- Megsimítottam az arcát és mosolyogtam rá. Barátságosnak véltem őt és egyre jobban megbíztam benne így örömmel ajánlottam fel neki a segítésem, ám hirtelen az agyamban megvillant Chris és az a gondolat, hogy talán egyszer ez a lány átveszi az ő helyét és ő lesz a barátom, aki régen Chris volt. |
| | |
|
Elküldésének ideje ♛Pént. Nov. 16, 2012 10:13 pm | -Rendes tőled.-mosolyodtam el halványan és egy mélyet szippantottam a friss levegőből, néha teljes lelki felfrissülést adott. -De egyet tudnod kell. -tartottam egy kis hatásszünetet-Nekem nincsen szükségem egy barátra se. Csak csalódnék újra és újra. -sütöttem le a szemeimet és a földet bámultam.
|
| | |
|
Elküldésének ideje ♛Pént. Nov. 16, 2012 11:04 pm | Ezt, hogy érted félsz, hogy egyszer elfoglak árulni, vagy nem bízol bennem, vagy mért? - Kérdezősködtem értetlenkedve, mert nem értettem mi a baja a barátokkal. -Barátokra szükséged van, mert rájuk támaszkodhatsz és számíthatsz rájuk, feltéve ha az a barát igaz barát.. - halkítottam a hangnemen a végén és ránéztem. Lehet, hogy az a baja, hogy én vámpír vagyok. Nem tudtam eldönteni mi van vele, ezért vártam gyorsan a kérdéseimre a válaszokat. |
| | |
|
Elküldésének ideje ♛Szomb. Nov. 17, 2012 7:12 pm | -Egyszer minden barát csalódást okoz, ha nem is szándékosan, de megteszi. Ezért nem kell nekem senki. -forgattam meg a szemeimet. -Mindenki ezzel tömi a fejemet, de ez hülyeség. Sokkal jobban boldogulok egymagamban. Ha átélted volna azokat amiket én, te is így vélekednél a dolgokról. -emeltem fel egy kicsit a hangomat. Amit mondtam azt komolyan is gondoltam, a barátok csak hátráltatnának, még az is csoda ha egy fajtársammal barátkozok, bár erre még nem volt példa. Érthető volt, hogy barátkozni akart, de ehhez én nem vagyok jó partner. |
| | |
|
Elküldésének ideje ♛Szomb. Nov. 17, 2012 9:55 pm | -Jól van értelek hát akkor nem nagyon közelítek feléd sajnálom ha megbántottalak ez előbbivel nem állt szándékomban- magyarázkodtam neki és hátat fordítottam neki, -Biztos jó okod van arra, hogy ne barátkozz senkivel, de szerintem nem kéne mindenkit rögtön egyrangúvá tenned és elítélni, de ebbe nem szólok bele.- pár lépést távolodtam tőle és vártam, hogy erre valami normálisat szóljon, mert én komolyan gondoltam vele a barátságot. |
| | |
|
Elküldésének ideje ♛Szomb. Nov. 17, 2012 10:01 pm | Hátat fordított nekem, majd pár lépést el is távolodott tőlem. Egy nagyot sóhajtottam és kotorászni kezdtem a táskámban, hogy előkotorjak egy névjegykártyát. -Mindenre meg van az okom, és azért teszek mindenkit egyenrangúvá mert nem kivételezek senkivel. Még veled sem, annak ellenére, hogy kedves vagy. -léptem hozzá közelebb és a földre dobtam a névjegykártyámat. -Átgondolom a dolgokat és ha akarsz hívj fel. -mondtam közömbös hanglejtéssel és hátat fordítva neki elindultam a kocsim felé, hogy elhúzhassak innen.
(folyt. valahol) |
| | |
|
Elküldésének ideje ♛Vas. Nov. 18, 2012 1:41 pm | Violet Szinte padlógázzal jöttem idáig. Régebben ezt még a gondolataimban sem mertem volna megcsinálni. Mikor leparkoltam az erdő szélén ő a táskájával megindult befelé és nem sokkal később én is követni kezdtem őt befelé, majd láttam, hogy megállt és én is megálltam. - Akkor itt? - Kérdeztem miközben közelebb lépkedtem hozzá. |
| | |
|
A poszt írója ♛ Ajánlott tartalom Elküldésének ideje ♛ | |
| | | |
Similar topics | |
|
| Engedélyek ebben a fórumban: | Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
| |
| |
| |
• az új oldal nyitásáig •
• ROTM FRPG •
|
Pént. Május 31, 2019 10:58 pm Szer. Május 29, 2019 1:28 am Kedd Május 28, 2019 8:31 pm Hétf. Május 27, 2019 11:26 pm Szer. Május 22, 2019 12:03 pm Hétf. Május 20, 2019 10:43 am Szomb. Május 18, 2019 10:03 pm • ROTM FRPG • |
|