|
| |
|
Elküldésének ideje ♛Kedd Szept. 11, 2012 4:52 pm | -Na ...Az jó.-mosolyodtam el. Legalább neki szerencséje van a férfiakkal. -Rendben.-bólintottam és hátradőltem a kanapéban. Nem nagyon érdekelt, hogy milyen vér van neki itthon, csak az érdekelt, hogy végre ihassak..Már legalább három napja nem ittam vért és kezdtem kikészülni. |
| | |
|
Elküldésének ideje ♛Kedd Szept. 11, 2012 4:09 pm | - Hát nem igazán. Most van egy komolyabb kapcsolatom és a barátom egy vérfarkas. A vámpírok és a vérfarkasok között nem mindig a legjobb a kapcsolat, de hát mi rendben megvagyunk így is. - Néztem rá mosolyogva majd elindultam a konyha felé. - Akkor hozok valamit. Nem tudom pontosan milyen van, de remélem megfelel majd.
(Konyha) |
| | |
|
Elküldésének ideje ♛Kedd Szept. 11, 2012 3:51 pm | -Semmi izgalom? -vontam fel a szemöldökömet- És a pasikkal mi a helyzet? Még mindig körülötted legyeskedik mindenki?-érdeklődtem mosolyogva-Bosszút állnék csak egy a gond. Fogalmam sincs, hogy merre van az a szemétláda. Teljesen felszívódott. -mondtam egy kis dühvel a hangomban. Legszívesebben kitépném a szívet, vagy karót döfnék a mellkasába. -Egy kis vér jól esne.-mosolyogtam. |
| | |
|
Elküldésének ideje ♛Kedd Szept. 11, 2012 2:17 pm | - Majd megpróbálom. - Vontam meg a vállamat, mert még tényleg nem igazán tudtam mi lehet ennek az előnye. De hát majd idővel csak rá jövök. - Nincs semmi lényeges igazából. Megy az életem a szokásos rendjében. És veled? Nem akarsz bosszút állni az exeden a családod miatt? - Felálltam és nagyot sóhajtottam. - Nem kérsz valamit? Van a hűtőben vér is. |
| | |
|
Elküldésének ideje ♛Hétf. Szept. 10, 2012 5:22 pm | -Ha már így alakult használd ki. Én is azt teszem.-vontam vállat mosolyogva. -Mindennek megvan a maga kis előnye.-mosolyogtam továbbra is. Tényleg megváltozott. Emlékszem még amikor kiskorunkban mindig mindenben ő akart lenni az első és csak neki lehetett igaza, de én is ilyen voltam. Nem véletlenül vagyunk rokonok. -És..mesélj! Mi a helyzet veled? -kíváncsiskodtam. |
| | |
|
Elküldésének ideje ♛Hétf. Szept. 10, 2012 2:20 pm | - Hát sajnálatos módon nem, de én személy szerint nagyon örülnék neki ha vissza lehetne fordítani ezt a dolgot. Bár meg kell mondanom, hogy a vámpírrá válásom segített abban, hogy felnőjek. - Húztam el a számat. Tényleg elég sokat változtam amióta az vagyok ami. |
| | |
|
Elküldésének ideje ♛Vas. Szept. 09, 2012 6:03 pm | Figyelmesen végighallgattam amit mondott...-Sok minden változott mióta nem láttuk egymást.-erőltettem egy halványabb mosolyt az arcomra. -De ami megtörtént azt nem lehet visszacsinálni. -ráztam meg a fejemet fintorogva. |
| | |
|
Elküldésének ideje ♛Vas. Szept. 09, 2012 1:10 pm | Fura volt, hogy ő úgymond örült annak, hogy megtörtént. Én mindennél jobban szerettem volna visszatekerni az időt akkor amikor még nem voltam vámpír. De ez lehetetlen. - Volt egy autóbalesetem. Egy vámpír megitatott a vérével különben meghaltam volna. Aznap este egy másik megölt. - Kirázott a hideg ettől az egésztől. Ha akkor nem lett volna az a baleset. Még mindig ember lehetnék.. talán. |
| | |
|
Elküldésének ideje ♛Vas. Szept. 09, 2012 12:59 pm | -Ezt is az ex pasimnak köszönhetem.-forgattam meg a szemeimet-De egyáltalán nem bánom...sőőt inkább örülök neki. Legalább csinált valami hasznosat.-vigyorodtam el kínomban. -És te, hogy lettél vámpír?-vontam fel a szemöldökömet kérdően. |
| | |
|
Elküldésének ideje ♛Vas. Szept. 09, 2012 12:35 pm | Azt már elfogadtam, hogy az exe vámpír volt. Meg gondoltam is. De, hogy ő is?! Ez soha nem fordult volna meg a fejemben. Arcomat visszarendeztem majd meglepődöttséggel a hangomban kérdeztem. - Te? Hogyan? Miért? Mikor? - Úgy néz ki ez már családi vonás lesz, hogy a Forbes lányok vámpírrá válnak fiatal korukban. |
| | |
|
Elküldésének ideje ♛Vas. Szept. 09, 2012 12:30 pm | Amikor az arca megváltozott és kiengedte szemfogait, meglepődtem..Nem gondoltam volna, hogy ő is az..-Igen ő is vámpír volt.-bólintottam-És én is az vagyok..-ismertem aztán én is be..Megkönnyebbülés volt számomra, hogy legalább nem vagyok egyedül ezzel. |
| | |
|
Elküldésének ideje ♛Vas. Szept. 09, 2012 12:22 pm | A gyanakvásom beteljesedett. Ha már ő is megbízik bennem akkor én miért ne. - Valami ilyesmi volt? - Lehajtottam a fejemet és éreztem ahogy előjönnek a tűhegyes szemfogaim és a szemem is elváltozik. Lehet, hogy most fogom halára rémíteni. De valószínűleg ha vele volt valamennyire tudott a dolgokról. Ha már azt tudja, hogy nem ember volt. Végül össze szedtem a bátorságom és felemeltem a fejem, majd a szemeibe néztem. |
| | |
|
Elküldésének ideje ♛Vas. Szept. 09, 2012 12:17 pm | Egy ideig még gondolkoztam azon, hogy elmondjam-e vagy sem. Végül is kiskorunkban is mindent megosztottunk egymással, és mégis csak az unokatestvérem. Kibe bízzak meg hogyha benne nem? ...-Nem...nem igazán volt ember.-böktem ki aztán kicsit bizonytalanul. Az még várat magára, hogy elmondjam én mi vagyok, egyenlőre csak kíváncsi voltam erre mit reagál. |
| | |
|
Elküldésének ideje ♛Vas. Szept. 09, 2012 12:13 pm | - De mégis, hogy volt rá képes? Mi történt. Mesélj el mindent. - Kezemmel megfogtam kezét ezzel is jeleztem, hogy megbízhat bennem. Bár lehet, hogy nem akar róla beszélni és jobb lenne nem feszegetni a dolgot. De azért szeretném tudni, hogy mégis hogy volt képes ilyesmire egy ember. Már ha ember volt. |
| | |
|
Elküldésének ideje ♛Vas. Szept. 09, 2012 12:07 pm | -Igen az exem..-léptem hátra tőle, hogy szemeibe nézhessek. -Az elején nem volt ilyen, de aztán minden megváltozott. -ráztam meg a fejemet, és eszembe jutott az a pillanat amikor megláttam a szüleimet holtan és mellettük az exemet aki csupa vér volt és szinte már vigyorgott rám..Azóta is megjelenik ez a kép álmomban.. |
| | |
|
Elküldésének ideje ♛Vas. Szept. 09, 2012 12:02 pm | - Az exed? - Szó szerint leesett az állam és a szemeim is kitágultak. - Milyen pszichopatával jártál te? - Ez még inkább afelé terelt, hogy valami természetfeletti lény lehetett. Bár ki tudja milyen emberek vannak ma már a világban. Viszont ha az volt akkor ő tud már valamit a dolgokról. Lehet ő is az. Bár nem tudhatom biztosra. Addig nem is fogom leleplezni magamat sem. Jobb az elővigyázatosság. A családban legalábbis biztos. |
| | |
|
Elküldésének ideje ♛Vas. Szept. 09, 2012 11:59 am | Amikor átölelt egy könnycsepp futott végig az arcomon, amit rögtön le is töröltem. Meg fogadtam, hogy nem fogok sírni, de nehéz mindezt kibírni. -Az exbarátom ölte meg őket.-mondtam még mindig kicsit szipogva. Nem akartam mondani, hogy vámpír volt, se azt, hogy én is az vagyok...Fogalmam sem volt arról, hogy ő mit tud a dolgokról. |
| | |
|
Elküldésének ideje ♛Vas. Szept. 09, 2012 11:53 am | Arcomra kiült a döbbenet. Elképzelni se tudom min mehetett keresztül. Magamhoz húztam és átöleltem. - Részvétem. Azt tudni lehet, hogy ki ölte meg? Vagy hogy végül is mi történt? - Óvatosan simogatni kezdtem a karját. Lehet, hogy egy vámpír volt... De ezt inkább magamban tartottam. Mert lehet, hogy ő nem is tud a dolgokról. |
| | |
|
Elküldésének ideje ♛Vas. Szept. 09, 2012 11:46 am | Kicsit szégyelltem magamat, hogy ennyi idő után is csak emiatt jöttem ide. De nincs másom mit tehettem volna? -Megölték a szüleimet.-mondtam ki színtelenül. -Muszáj volt eltűnnöm otthonról. -tettem még hozzá elhalkuló hangon. |
| | |
|
Elküldésének ideje ♛Szer. Szept. 05, 2012 5:49 pm | - Hát éppen itt volt az ideje. - Mosolyogtam rá, majd a következő mondata le is hervasztotta az arcomról. Biztos valami baj van. Mi másért látogatna meg ennyi idő után? Túlságosan boldog voltam, hogy itt van. De nem lehet élvezni. - Hanem még mi miatt? - Vontam fel a szemöldökömet érdeklődve. |
| | |
|
Elküldésének ideje ♛Szer. Szept. 05, 2012 5:34 pm | Sikítva rohant le hozzám a lépcsőn amire én csak elmosolyodtam, és viszonoztam az ölelését. Amikor elengedett alaposabban végigmértem, nagyon sokat változott. -Régóta terveztem, hogy meglátogatlak...Hiányoztál már.-mosolyogtam-De sajnos nem csak emiatt jöttem.-mondtam miközben a mosolyog lelankadóban volt. |
| | |
|
Elküldésének ideje ♛Szer. Szept. 05, 2012 3:45 pm | (Szoba)
Mikor kiértem megláttam a kanapén ücsörgő Sophiet akit sikítva le is rohantam és úgy öleltem át. Nagyon régen nem találkoztunk már és örülök, hogy most itt van. - Te mit keresel itt? - Engedtem el, majd csillogó szemekkel néztem végig rajta. El sem hiszem, hogy már ennyi idő eltelt amióta nem láttam. |
| | |
|
Elküldésének ideje ♛Kedd Szept. 04, 2012 8:58 pm | (A ház)
Rögtön amint beengedtem magamat első utam a nappaliba vezetett, de nem volt ott. Nem akartam felkutatni az egész házat érte ezért a jól bevált módszer mellett döntöttem. -Caroline?-üvöltöttem hátha itthon van és meghallja. Amíg várakoztam leültem a kanapéra és kényelembe helyeztem magamat. |
| | |
|
Elküldésének ideje ♛Vas. Aug. 26, 2012 10:31 am | Igazán jól esett most ez a kis pihenés. Kinyújtózkodtam magam, majd a fürdőszoba felé indultam picit felfrissíteni magamat amit el is értem egy gyors zuhannyal. Felöltözködtem, majd még mielőtt kitettem volna a lábam itthonról ettem két szelet pirítóst egy bögre kávéval. Bögrét beraktam a mosogatóba, majd a táskámat felkapva elindultam egy kis friss levegőt szívni.
(Park) |
| | |
|
Elküldésének ideje ♛Szomb. Aug. 25, 2012 10:18 pm | - Jól van. - Viszonoztam édes csókját, miközben arcán simítottam végig. - Én is szeretlek. - Nagy nehezen, de feltápászkodtam a kanapéról és összeszedtem a ruháimat, majd megindultam velük a fürdőszoba felé. Engedtem magamnak egy forró fürdőt amiben később el is merültem és ennek segítségével, minden izmom ellazult. Körülbelül egy órás ásztatás után kiszálltam a kádból, majd valami pizsama féleséget öltve bemásztam a takaró alá és lepihentem. |
| | |
|
A poszt írója ♛ Ajánlott tartalom Elküldésének ideje ♛ | |
| | | |
Similar topics | |
|
| Engedélyek ebben a fórumban: | Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
| |
| |
| |
• az új oldal nyitásáig •
• ROTM FRPG •
|
Pént. Május 31, 2019 10:58 pm Szer. Május 29, 2019 1:28 am Kedd Május 28, 2019 8:31 pm Hétf. Május 27, 2019 11:26 pm Szer. Május 22, 2019 12:03 pm Hétf. Május 20, 2019 10:43 am Szomb. Május 18, 2019 10:03 pm • ROTM FRPG • |
|