|
| |
|
Elküldésének ideje ♛Hétf. Júl. 21, 2014 10:00 am | Próbálok elsiklani a tény felett, hogy valószínűleg megsértettem, viszont nem kell sok és máris rendezi felhős ábrázatát, így én sem foglalkozom vele. - Nem igazodom ki rajtad.. - vallom be, miközben visszafészkelem magam ölelésébe és újra közelről érezhetem bőrének illatát. - Változékony vagy, mint az időjárás.. - gondolkodom el hangosan. - Azt várom, mikor ugrasz a torkomnak valami miatt, amit mondok vagy teszek.. - húzom el a számat. Vele ellentétben én nem tudok megfeledkezni arról, hogy ő vérfarkas, én meg vámpír vagyok. Természetes ellenségei egymásnak. És bizony nagyon túlteng bennem az életben maradási ösztön, nem kétlem, hogy megvédeném magam, minden áron. - Rémesen rossz vagyok szívügyekben.. - nézek fel rá, és könnyedén végigsimítok álla ívén. - Te még nem ismersz engem, de én tudom, hogy ha megkaparintom a szíved, össze is fogom törni. - sóhajtok nagyot. Vannak azok, akik arra születtek, hogy végtelenül szerelmesek legyenek, és vannak olyanok, mint én, akiknek egyáltalán nem való. - Én jól érzem magam veled, de nem hagyom, hogy a gyenge pontommá válj. Nem tehetem meg.. - rázom meg a fejem felkészülve arra az eshetőségre is, hogy most fog kirakni az éjszakába. - Két napja még minden gondolatom az volt, hogy ne találjanak rám. Nem véletlenül vagyok ott, ahol a part szakad. - utolsó mondatom elharapott sóhajnak hat csupán, és kissé talán sejtelmes is. Valószínűleg minden könnyebb lenne, ha ez nem lenne eleve elvetendő dolog. |
| | |
|
Elküldésének ideje ♛Hétf. Júl. 21, 2014 10:10 am | - Ez amolyan túlélési ösztön - válaszolom, mikor a változékonyságomra célozgat. - Számodra a túlélést az jelenti, ha menekülsz, vagy senkit nem engedsz közel magadhoz. Nekem más a taktikám. Mindenkinek más és más... - dünnyögöm. - És az előbb mondtam, hogy soha nem bántanálak, ergo nem ugranék a torkodnak sem. Másokkal ellentétben én nem szegem meg az ígéreteimet. Megakad mozdulat közben a simogató kezem, mikor azt mondja, bízvást összetörné a szívemet. Ezt az ezer éves roncsot... törték már annyian, hogy eggyel több vagy kevesebb már mit sem számítana. Ezt persze nem kötöm az orrára. - Hm... - mormolom, mikor befejezi a mondandóját. - Nem tudom, hogy értsem, amit most mondtál. Önmagad, vagy engem próbálsz óvni azzal, hogy nem válhatok a gyenge pontoddá? Vagy épp azt jelenti, hogy szíved szerint azzá váltál? Esetleg azt, hogy egyike vagyok azoknak a férfiaknak, akiket kihasználsz? - teszem fel a kérdést látszólag könnyedén, de közben erőteljesen dobogó szívvel várom a választ. |
| | |
|
Elküldésének ideje ♛Hétf. Júl. 21, 2014 10:44 am | - Mert ez az egyetlen mód.. - sziszegek. Hiába nem vádaskodó a hangja, valamiért úgy érzem, ideje körülbarikádoznom magam, mert nem fog rám hallgatni. - Az egyetlen olyan, amit el tudok fogadni. - folytatom, mielőtt belém kötne. Igaz, nem kellene feltétlenül emellett döntenem, választhatnám a nehezebbik utat is harcolhatnék, de az nem az én műfajom. Sosem volt. Ami nem jön könnyedén, az nem kell. - Majd meglátjuk.. - hagyom annyiban a dolgot. Felesleges szembeszállnom vele, mert amilyen felelőtlen, legalább annyi makacsság is szorult belé. Nem várom, hogy keresztkérdéseket tesz fel, nem is gondoltam ki rá a választ, de kétlem, hogy kibújhatok alóla, hisz a simogatásomat is abbahagyta, annyira koncentrál. Hallom, hogy dübörög fel a szíve és hiába válik komollyá a téma, a talpam alatt meg forróvá a talaj, ezek ellenére is elmosolyodom. - Mindig is önző voltam, miért lenne most másképp? - költői kérdésnek szánom természetesen. - Önmagamat mindenképp óvom, de hogy téged is? Igen, valószínűleg részben miattad is van, mert hiába védenél, ígyis-úgyis bajod esne.. Kihasználnálak?! - ráncolom a homlokom elgondolkodva. - Igen, valószínűleg igazad van, bár egyáltalán nem úgy, ahogy régebben tettem. Magamnak akartalak és megkaptalak. - álla alá nyúlva fordítom magam felé fejét, hogy a szemébe nézve tudjam mondani neki. - Nem ígérem, hogy valaha másképp lesz, sosem tettem és nem most fogom elkezdeni.. Állom a szavam. Nem akarom, hogy feleslegesen reményt fűzz hozzánk.. Kettőnkhöz.. Egyelőre ennyit tudok adni, és én sem várok el többet tőled. Nem tudom, hogy fog-e változni. Azt sem tudom, meddig maradok, vagy hogy mit vársz tőlem egyáltalán.. - fakadok ki a végén. - Ha szeretnéd, elmegyek és nem kereslek többet, még most, mielőtt belém szeretnél vagy tudom is én.. - szusszanok egyet indulatosan és mocorogni kezdek mellette. - A te döntésed, és én tiszteletben tartom.. - fejezem be végül kissé lehangoltan. Arra nem számítottam, hogy a végére az én szívem is feldübörög, de betudom a feszültségnek és az indulatnak. |
| | |
|
Elküldésének ideje ♛Hétf. Júl. 21, 2014 12:23 pm | Hallgatom csendben, ahogy arról beszél, hogyan óvta meg eddig magát, és hogyan tervezi a továbbiakban. Hát, nem a legjobb módszer minden és mindenki elől elzárni magát, de ki vagyok én, hogy megmondjam neki, mit tegyen? Nyilván el sem viselné, ha határok közé akarnám szorítani, vagy utat mutatnék neki. Neki a saját útjára kell rátalálnia, a saját módszereivel. Akkor viszont elfelhősödött a homlokom, mikor arról beszélt, hogy kihasznált. - Kösz - dohogom, majd kihúzom az állam az ujjai közül. Tagadhatatlan, hogy ez most eléggé rosszul esik nekem. Mintha nem az előbb mondtam volna el, hogy nekem is van szívem. - Akartál, és megkaptál - ismétlem el keserűen, majd felülve a hajamba túrok. Akarom-e, hogy elmenjen? Jó kérdés. Igen, most nem bánnám, ha az erdő másik felében lenne. Ugyanakkor ha elmenne, magam indulnék a keresésére. - És mi van, ha azt mondom, hogy késő? - nézek rá ültömben, bár a keserűség még ott ül az arcomon, magam is érzem. - Mi van, ha azt mondom, talán már fontosabb vagy nekem, mint kellene? Nem tudom, mi ez... nem szerelem. Még nem. Talán az lesz, fogalmam sincs. Annyit tudok, hogy rosszul érezném magam, ha elmennél most innen. De... rosszul érint, hogy te csak ennyire tartasz engem érdemesnek. Hogy megkaptál - horkanok fel aztán duzzogva. |
| | |
|
Elküldésének ideje ♛Hétf. Júl. 21, 2014 8:43 pm | Nem számítottam vállon veregetésre, igazából annak ellenére, hogy az imént ígérte, hogy sosem fog bántani, fel voltam készülve rá. Saját bevallása szerint is lobbanékony a természete, hát még amit én tapasztaltam. Arcom fájdalmas grimaszba torzult, amikor elhúzta fejét tőlem és felült. Úgy látom, elég tanácstalan, nem tudja mit mondjon vagy tegyen. Nyilván eddig még nem kerül olyan helyzetbe, hogy nyíltan elmondták volna neki, hogy kihasználják, vagy csak tőlem nem erre számított. Ennek ellenére még mindig nem bánom, hogy tudja, nem akarom becsapni, sem manipulálni. Nem tudom mennyire jó ötlet most hozzá érni, mégis vállalom a kockázatot, és mögé kúszva feltérdelek az ágyon. Tenyereimet vállán nyugtatom, felkészülve arra, hogy lerázza magáról kezeimet. - Hé... - próbálok hatni rá, laza mozdulatokkal simítok végig hátán, aztán nyakába csókolok, de mielőtt folytathatnám, vagy bármit mondhatnék, folytatja. Szavai nemhogy meglepnek, de szíven ütnek. Egy pillanatra teljesen lefagyok és mire felfogom mit mond, egészen elveszek. Egyszerre sértett, talán egy kicsit kétségbeesett is, de hangja határozott. Biztos vagyok benne, hogy nehéz neki erről beszélnie, és az igazat megvallva sokkal könnyebb lenne a helyzetem, ha nem tenné. - Egyszer már voltam szerelmes.. Többé nem leszek, mert felemészt, elmar és megöl. Én ezt nem csinálom.. - fújtatom. - Te többet érdemelsz.. Nézz magadra, szabad ember vagy, ráadásul egy farkasfalka vezető tisztségének várományosa. És nézz rám, vámpír vagyok, bántanálak.. Ha nem is fizikailag, érzelmileg biztosan. Nem engem akarsz te.. A velem járó veszélyt szeretnéd, azt szereted.. - próbálok valami magyarázatot találni, mert az, amit mond, egyszerűen nem lehet igaz. |
| | |
|
Elküldésének ideje ♛Hétf. Júl. 21, 2014 8:52 pm | A sötétben nem látom, de hallom, és érzem, hogy mögém kúszik, aztán megérzem kezeit a vállamon, majd a nyakamba csókol. A kezei viszont megdermednek, mire a mondandóm végére érek, a válasza pedig nem könnyíti meg a helyzetünket. - Tehát, ha én végzetesen beléd szeretnék, akkor már most nyugodjak bele, hogy sosem viszonoznád? - kérdezem csendesen. - Nem is hinnéd, mennyi mindenben hasonlítunk, annak ellenére, hogy két külön fajhoz tartozunk. Azt viszont már tudom, hogy miben különbözünk. Én merem használni a szívemet. Te nem - ülök ki az ágy szélére, és a nadrágom után kotorászom. - Megcsinálom a vacsorádat - teszem aztán hozzá csendesen. Nem tudom, mit is érzek. Nem haragot, erről szó sincs. Nem neheztelek rá. Inkább valami csendes szomorúság van bennem. |
| | |
|
Elküldésének ideje ♛Hétf. Júl. 21, 2014 9:06 pm | Kissé csalódott vagyok, amiért nem reagál érintésemre, arra sem, mikor hirtelen dermedek meg. Egy pillanatig átfut az agyamon, hogy ezt bizony megérdemeltem, de az őszinteségemért nem fogok bocsánatot kérni. - Mennyivel lenne jobb, ha hitegetnélek, vagy a szemedbe hazudnék? - kérdezem keserű hangon. Ha mást nem, legalább ezt értékelhetné, de a fájdalom hangjában és tagjaiban nem hiszem, hogy hagyja, hogy felfogja a dolgok jelentőségét vagy súlyát. - Nem mondok nemet, de ígérni sem tudok semmit.. - ismétlem meg önmagam. Aztán csak ülök az ágyon. Egyedül. Leforrázva. Nagyot pislogok, aztán hatalmas lemondó sóhaj szakad fel belőlem. Kétlem, hogy el tudná fogadni azt, amit ajánlottam, így pedig nem sok értelme van ennek a huzavonának. Már az elején végzetesen megsebezném. - Felesleges.. - állítom meg mozdulat közben. A torkom annyira összeszűkült, hogy egy falat nem sok, annyi nem menne le rajta. - Sajnálom, ha átgázoltam rajtad. Nem volt szándékomban bántani téged. Nem tudtam, hogy már most így érzel.. - vallom be esetlenül, bár hasznát nem látom. Az sem biztos, hogy figyel még arra, amit mondok. - A legjobb lesz, ha elmegyek. Nem bántalak, és nem foglak keresni.. - hangom egészen elkínzottá válik a mondat végére, de aztán összeszedem magam annyira, hogy biztos léptekkel indulhassak a a ruháimért, amiket szanaszét szórva találok meg. |
| | |
|
Elküldésének ideje ♛Hétf. Júl. 21, 2014 9:20 pm | Csak nézek magam elé bávatagon, hallom ugyan a szavait, de valahogy nem jutnak el a tudatomig... egészen addig, míg meg nem fogja a ruháit, és öltözni nem kezd. - Ne! - szakad ki belőlem, aztán utána lépek, megfogom a kezét, visszaülök az ágyra, és az ölembe húzom. - Ne menj el... - kérlelem, és ezúttal én temetem a nyakába a fejem. - Vágyom rá, hogy itt legyél velem. Nem bántódtam meg, csak.... kicsit szomorú lettem, ennyi az egész. Azt hittem, azért vagy velem, mert te is kedvelsz engem. Legalábbis bíztam benne, hogy.... - hallgatok el. Lehet, hogy ezzel a magyarázkodással csak rontok a helyzeten. De ha akar, ezek után még mindig elmehet. Bár nem tudom, arra a helyzetre hogy fogok reagálni. - Ide hallgass - mondom csendesen. - Tévedsz, ha azt hiszed, a veszélyt keresem, azért vagyok veled. Ha így lenne, nem érdekelne, ki van mellettem, bármelyik fajtádbelivel beérném. De ez nem így van. Veled akarok lenni, érted? Egyedül veled. Talán ez túl gyorsan jött, de...nem érdekel. Leszarom a törvényeket, a te fajtád törvényeit is, meg az enyémeket is. Boldog akarok lenni, és ha törvényeket kell érte áthágnom, hát az sem érdekel. Én csak szeretném, ha valaki engem is tudna szeretni... úgy, ahogy egy igazi emberi lényt. Nem a szabad, nagyszájú vagányt, nem a farkasherceget, hanem engem... Chriestet. Érted? Ugyanúgy, ahogy azt hiszem, én téged tudnálak szeretni. Téged, Gwent...úgy, ahogy itt vagy - teszem a kezem a szívére, és nagyot sóhajtok. |
| | |
|
Elküldésének ideje ♛Hétf. Júl. 21, 2014 11:17 pm | Tagjaim elnehezülnek, ennek ellenére gyorsan igyekszem összeszedni a cuccaimat. A gyomrom kavarog, a számban keserű ízt érzek, a szívem pedig elnehezült a bűntudattól, ami már alapjáraton sem olyan megszokott érzelem az én esetemben. Honnan a frászból tudtam volna, hogy két nap elég ahhoz, hogy ilyeneket mondjon, én pedig a fejéhez vágom, hogy mindez lehetetlen. Nem is számítok már arra, hogy maradásra biztat, eléggé elcsesztem a hangulatot már.. Miért is tenné?! Mégis kezem után nyúlva húz ölébe. Szinte automatikusan karolom át és húzom magamhoz, meg sem várom még mit akar mondani. Nem voltam elég óvatos, nem építettem fel a bástyámat, hogy védekezni tudjak ellene. - Kedvellek.. - csókolom meg feje búbját, mivel arcát nyakamba rejti. - Komolyan gondoltam mindent, amit mondtam, nem csak azokat, amikkel elszomorítottalak. Tényleg úgy érzem, gondtalanabb vagyok melletted... - kezdek bele, aztán elhallgatok. Össze akarom szedni a gondolataimat, de nem megy, főleg, ha ilyeneket mond nekem. Torkom elszorul, még az eddiginél is jobban. Nem emlékszem rá, mondott-e nekem valaki ilyesmit.. Bármikor.. Benedict sosem tartott engem többre annál a nőnél, aki az ágyát melegíti éjjelente. Lucas.. Ő szeretett, de elcsesztem. Talán én is szerettem.. De azt, ami most zajlik, mindenképp tisztázni akarom. Méghozzá most! - Hallgass meg, jó? - kérem most én halkan. Hangom már rég nem több suttogásnál, de félek, ha hangosabban beszélnék kihallaná belőle a tanácstalanságot és az aggályaimat, mivel gyakorta elcsuklana. - Megérdemled, hogy szeressenek.. Érzem, hogy így van. De nem biztos, hogy meg tudom neked adni, amire vágysz. Ha kitárom a szívemet, ha valami csoda folytán képes leszek rá valaha, azzal esélyt adok arra, hogy eltiporj és tönkre tegyél. Senkinek a kezébe nem adok ilyen fegyvert. - magyarázom, hátha megérti az én álláspontomat, ahelyett, hogy csak a sajátját szajkózná. - De melletted maradok, ha... Nem csinálsz őrültséget, nem kerülsz feleslegesen életveszélybe, elfogadod azt a kicsit, amit nyújtani tudok és hagyod, hogy megpróbáljam.. 7 évet hagytam magam mögött, a váltás sem könnyű, nemhogy fejest ugrani egy olyan kapcsolatba, ami lehetséges, hogy eleve halálra van ítélve. - sóhajtok nagyot. - Csak hogy tudd, egy percig sem érdekelt, hogy lesz-e farkasfalkád vagy sem.. Vagyis nem olyan értelemben... És nem is csak a szex miatt vagyok veled. Ha így lenne, leléptem volna és nem tudnál visszatartani - ismerem el. - De most próbálj még türelmes lenni, és hagyd, hogy szokjam a helyzetet, hátha könnyebb lesz.. Hátha.. Nem is tudom.. - nézek rá tanácstalanul. Igazán megérdemli.. A franc se gondolta, hogy ilyen érzékeny a lelkivilága. - De legfőképp ígérd meg nekem, hogy tartod magad a feltételeimhez. Tudom, hogy szabad lélek vagy, de ha akarsz, ezzel együtt kell elfogadnod. Egyelőre. Hogy mi lesz később, nem tudom. - legszívesebben vállat rántanék, mert már ígyis elég nagy kompromisszum ez a részemről. Csupán azért, mert látom a fájdalmat a szemében, amit én okoztam.. Ha vele vagyok, szinte elfelejtem a régi énemet is, és most, hogy belegondolok felfordul a gyomrom is. - Kérlek.. - nyögöm ki nagy nehezen a szót, amit eddig senki nem hallhatott a számból. Hát ennek is eljött az ideje.. |
| | |
|
Elküldésének ideje ♛Kedd Júl. 22, 2014 12:47 am | Felemelem a fejem miközben beszél és a szemébe nézek. Nem nehéz, mert a sötétben csak a tekintetét látom, szinte világít felém. Néma csendben hallgatom a szavait. Érzem, most először megérzem a félelmét. Ebből épített egy falat maga köré. Vajon át tudom majd törni valaha? Nagyot sóhajtok, mikor befejezi, mintha az egész világ súlya az én vállamat nyomná, és önkéntelenül is simogatni kezdem a hátát. - Azt hiszem, jelen helyzetben elfogadom ezt a keveset is, amit ajánlasz - válaszolom végül. - Remélem, talán egyszer eljutsz oda hogy belásd, én nem akarlak bántani, sem összetörni. Talán egyszer túljutsz a keserű emlékeken, és megtanulsz bízni másokban. A te szíved is össze van törve, és látod, mégis működik. Vagyis, nem reménytelen - mosolygok rá aztán halványan. - Szeretnivaló nő vagy, még ha te magad sem hiszed el. Csak azt akarom, hogy egyszer megállj menekülés közben, és ne fuss tovább. Mert előlem nem kell - csókolom meg a vállát. - Türelmes leszek veled, már amennyire lehet. És előre is bocsánat, ha ez nem mindig sikerül majd tökéletesen. Valahol tudod, nekem is új ez a helyzet - teszem még hozzá, de már vidámabban. Nem rohant el innen, és nem is utasított el végleg. Időt kér, míg a dolgok és az érzések - akár így, akár úgy - kiforrják magukat. Időm meg van. Tudok adni neki... és önmagamnak is. - Akkor hát... még mindig menni akarsz, vagy megcsinálhatom a vacsorát? - kérdezem aztán, és már a régi mosoly van az arcomon.
|
| | |
|
Elküldésének ideje ♛Kedd Júl. 22, 2014 9:42 am | Egészen feszült leszek, míg várom a válaszát, és azt hiszem ő is érzi rajtam. Folyamatosan tekintetemet kutatja, de még mindig nem engedem, hogy lelkem mélyéig lásson, sem azt, hogy a kétségbeesés és a fájdalom kiüljön arcomra. Most még az sem nyugtat meg, hogy a hátamat simogatja, de világ életemben először talán most tudok lakatot tenni a számra a válaszát várva. Nem siettetem, ez nem egy olyan döntés, amit néhány másodperc alatt meg lehet hozni. Csak akkor könnyebbülök meg némileg, mikor elfogadja az ajánlatomat. Testem is elernyed, nem vagyok már annyira ideges és feldúlt sem. Egyszerűen nekidőlök és hagyom, hogy karjaiban tartson. - Itt tudom.. - bökök a szívem felé ujjammal. - De itt nem.. - érintem meg a halántékomat egy röpke pillanatra. Nem nézek rá, magam elé meredek, és csendesen örülök annak, hogy így döntött és hogy minden szarságom ellenére akar engem. Teljesen biztos vagyok benne, hogy túl sok van a rovásomon ahhoz, hogy ne érdemeljem meg. - Talán a legnagyobb gond velem, hogy már nagyon régóta nem a szívemet követem. Csoda, hogy még megvan.. - szusszanok fel elégedetlenül. Bár kétségtelen, hogy van. Csak sosem arra vágyott, ami ésszerű lenne. - Köszönöm.. - bújok hozzá szorosan, hogy érezzem testének melegét, és bőrének puhaságát. Egyszerűen jólesik közelsége. Kellemes a tudat, hogy nem vagyok egyedül, annak ellenére sem, hogy tisztában van azzal, hogy velem minden sokkal komplikáltabb. - Nem lesz egyszerű velem. De azt akarom, hogy az lebegjen a szemeid előtt, hogy nem tartozol nekem semmivel. Ha bármikor többre vágynál vagy másra, mint amit tőlem megkaphatsz.. - kezdek bele ismét mondandómba. Azt hiszem, ezt még tudnia kell, utána majd összeszedem magam. Nem akarom, hogy még egyszer ilyen elesettnek, már-már sebezhetőnek lásson. - .. Csak szólj és ígérem, hogy minden akadékoskodás nélkül eltűnök a képből. - Megérdemel ennyit azok után, amire elszánta magát. Hiába vannak ellenérzései az ajánlatommal szemben, mégis elfogadta. Én pedig nem csak a saját érdekemet tartom szem előtt. Most nem. - Itt maradok.. - jelentem ki halvány mosollyal arcomon. - De engem nem fogsz tudni kiimádkozni az ágyból.. - bújok vissza az ő helyére. A párnán még érzem az illatát. - Finom legyen.. - szólok még utána mosolygós hangon. Aztán fejem alá gyűröm a párnáját és hagyom, hogy szívem lenyugodjon és egy békésebb temet verjen. |
| | |
|
Elküldésének ideje ♛Kedd Júl. 22, 2014 10:07 am | Megkönnyebbülök, mikor a helyzet megoldódni látszik. Kompromisszum, így hívják ezt. Én türelmes leszek, kivárom, mi lesz a vége - legalábbis részéről - ő pedig igyekszik majd talán ezúttal nem a feje, hanem a szíve után menni. A többi egyelőre, ahogy mondani szokás, a jövő zenéje. - Látod, mégis milyen jól összeillünk? - vigyorgok már szélesen. - Egyikünk sem könnyű eset. Találhatnánk hát jobbat a másiknál? - mondom, és figyelem, ahogy visszabújik a takarók és párnák halmazába, majd talpra állok. - Rendben, finom lesz. Ágyba kapod a reggelit... vagy vacsorát, vagy ki tudja mit - állok meg a konyhapult mellett, és gyorsan kipogácsázom a húst, majd sütni kezdem. Nem tart sokáig, hogy készen legyenek a hamburgerek, megpakolom a zöldségekkel, bőven meglocsolom mustárral meg ketchuppal, aztán tálcán odaviszem Gwennek. - Tudd, hogy ez számomra első alkalom. Még sosem vittem kaját ágyba senkinek. Talán azért, mert eddig még senki nem volt, aki úgy lenyűgözött volna, hogy ezt is megtegyem - ülök le féloldalasan az ágy szélére, és átnyújtom neki a tálcát. - Ha látnád, milyen gyönyörű vagy - szakad ki belőlem, és nézem őt. Ahogy fekszik, hosszú barna haja szétterül az ágyon, egyik keze, amelyik a feje mellett van, szinte elveszik a tincsek között. Az arca nyugodt, békés, a szemei pedig csillognak felém a sötétben. |
| | |
|
Elküldésének ideje ♛Kedd Júl. 22, 2014 11:20 am | Párnájába fúrt arccal, halkan szuszogok, és csak mosolygok szavain. Vajon mennyi időbe telik, mire rájön, hogy hatalmasat téved?! Még mindig úgy hiszem, hogy rossz vásárt csinál velem, csak nem látja a fától az erdőt. Majd ő maga is meglátja. Csak idő kérdése. Akkor viszont már lehet, hogy nekem lesz késő. Nem tudhatom. - Ühm... - nyögöm álmos hangon. Legszívesebben itt és most elaludnék, hisz elég mozgalmas napot tudhatunk magunk mögött. Ám amint megérzem a felém szálló illatokat, a nyál is összefut a számban. Eddig nem éreztem úgy, hogy éhes lennék, talán azért mert gyakrabban ittam vért mostanában, mint amennyi emberi ételt ettem. - Sosem kaptam ágyba vacsorát.. Sem reggelit.. - ismerem el mosolyogva, mikor mellém telepszik. - Lenyűgöző lennék? Ha engem kérdezel inkább egy önző dög.. - nevetek fel, miközben igyekszem feltornázni magam és arrébb kúszni. - Gyere ide, mellém.. - kérem lágy hangon, közben a tálcáért nyúlok. - Tényleg teljesen elbűvöltek, ugye? - nézek rá elgondolkodva. Nem nézett rám így még senki, legalábbis tudtom szerint. - Nem tettem semmit. Miért ragaszkodsz hozzám ennyire? - semmi támadó nincs a hangomban. Egyszerűen kíváncsi vagyok, mi az oka ennek az egésznek. - Na jó, ezt muszáj megkóstolnom.. - döntöm el végül, hogy míg a válaszára várok, én bizony teletömöm a hasam. - Jó étvágyat.. - fordulok felé, aztán egy harapás után hátamat az ágytámlának vetem és jóízűen kezdem rágcsálni a hamburgert. |
| | |
|
Elküldésének ideje ♛Kedd Júl. 22, 2014 11:45 am | Engedelmesen bemászom én is ágyba, magam elé húzom a saját tálcámat, hátam pedig kényelmesen megtámasztom, vele ellentétben viszont nem eszem, csak nézem, ő hogyan tömi magát. - Mivel bűvöltél el? - kérdezem aztán tűnődve, és miközben a válaszon gondolkodom, simogatni kezdem a combját. - Nehéz erre válaszolni. Ha felkel reggel a nap, nem tudod megmondani, miért is jó. Azért, mert elűzte az éjszakát, vagy mert érzed a melegét, vagy talán mert egy új napot jelent, az életed folytatását... csak tudod, hogy jó. Így vagyok veled is. Nem tudom ízekre szedni miért jó amit érzek, vagy mivel bűvöltél el. A hallgatásoddal, a nevetéseddel... azzal, ahogy beszélsz, viselkedsz, vagy csak csendben nézel rám. A szépségeddel, azzal, amit teszel, és azzal is, ahogy teszed. A sebzettségeddel, a bátorságoddal... egyszóval egyszerűen önmagaddal - fordulok aztán testemmel kissé felé. - Sosem hittem, hogy létezhet ilyen, ami velem most történik. Akkor este a bárban, mikor megláttalak, azt hittem, arra kellesz, mint az összes nő életem folyamán. Egy éjszakára, vagy néhány órára... Ha egy magamfajta férfi megkap egy nőt, miután a vágya csillapodik, csak azt várja, hogy újra egyedül lehessen, a saját férfimagányában. Veled nem ezt érzem. Olyan, mintha sosem tudnék betelni veled, azzal, hogy itt vagy mellettem. Ha ezt nem elég bizonyíték rá, hogy elbűvöltél, akkor mi? - mosolygok rá Gwenre, aztán magam is az étel után nyúlok, és enni kezdek. |
| | |
|
Elküldésének ideje ♛Kedd Júl. 22, 2014 1:12 pm | Hiába vagyok már felkészülve vele kapcsolatban nagyon sok mindenre, képes még meglepetéseket okozni. Nem gondoltam volna, hogy erre a kérdésre is csípőből van válasza.. Csak egy kis megingást látnék rajta, milyen jól esne, hogy nem csak én nem tudom kifejezni magam.. Még a szívem is hevesebb ütemet ver, amint fel tudom fogni, amit mond. Csendesen eszegetek, vagy legalábbis azt terveztem, de ezek után, mikor a szívem olyan nehézségű lett, hogy a gyomrom helyére süllyedt, nem sok esélyt látom már erre.. Kissé gondterhelten pillantok fel rá, de még inkább elkedvtelenedem, mikor azt látom az arcán, hogy szívéből beszél. Ha hazudna, látnám rajta, a szívverése is felgyorsulna.. Valami jele biztosan lenne. Még mindig tartok attól, hogy borzalmasan nagyot fog csalódni bennem, de nem teszem szóvá. Egyszerűen mosolyra húzom ajkaimat, és ahelyett, hogy habogni kezdenék neki - mivel ésszerű kifakadás tőlem ebben a pillanatban biztosan nem várható -, csókot lehelek vállára. - Az első vagy, akit vámpírrá válásom óta nem öltem meg.. Akit nem érdekel, hogy milyen szörnyeteg lett belőlem.. Aki az ágyba hozza a vacsorát, amit saját kezűleg csinált.. És aki ilyeneket mond nekem gondolkodás nélkül.. - bújok hozzá szorosan. - Fantasztikus vagy.. - simogatom a hasát és a karját, ahol csak érem. - Tényleg az vagy. Szabad, bátor és bolond is, nem látszik rajtad, mennyi minden van itt benn.. - simítom tenyerem szíve fölé. - És vagy mesterien hazudsz, vagy művészien forgatod a szavakat.. De tudod, engem a sokoldalúságod nyűgöz le.. - mormolom halkan. Az sem biztos, hogy meghallja, amit mondok. Nem is tulajdonítok neki nagy jelentőséget, valószínűleg azért, mert már a sokadik ásítást próbálom elnyomni. Minden tagom nehéz, nem vágyom most másra, csak egy csendes éjszakára a karjai között. |
| | |
|
Elküldésének ideje ♛Kedd Júl. 22, 2014 3:43 pm | Szóval fantasztikus vagyok... ettől úgy érzem, hogy azért meglegyezgették a hiúságomat, és tetszik is a dolog, amit csak tetőz Gwen simogatása, amitől testem minden porcikájában jólesően megborzongok. - Nem hazudok neked - mondom aztán csendesen. - Nem állítom, hogy soha nem tettem, és azt is őszintén megmondom, hazudtam már nőnek azért, hogy ágyba vigyem. De te kivételt képezel. Nekem őszintén mondtam mindent - súgom halkan, majd elmosolyodom. - Szóval mégis le tudtalak nyűgözni? - kérdezem, de gyanítom nem kapok választ. Már csak azért sem, mert hatalmasakat ásít mellettem. - Álmos vagy? - teszem le a tálcámat, majd lefekszem, és megemelem a karomat, hogy hozzám bújhasson. |
| | |
|
Elküldésének ideje ♛Kedd Júl. 22, 2014 4:16 pm | Azt hiszem, ha nem koncentrálnék arra, hogy kivegyem szavaiból, mit mond, már rég aludnék. Tényleg fárasztó volt számomra a nap, és azt hiszem neki sem különben, mert ahogy mondta, múlt éjjel nem aludt túl sokat. Talán most bepótolja. Fogalmam sincs, hány óra lehet, de a kinti sötétségből arra következtetek, hogy már jócskán benne járunk az éjszakában. Nem csoda hát, hogy majd' elalszom. - Mindig legyél hozzám őszinte.. Akkor is, ha az igazság néha fáj.. Megbirkózom vele - suttogom felé kissé lassabban, mint várom. Félálomban már az is nagy teljesítmény tőlem, hogy értelmes mondatot tudok kinyögni. - Hmm-mmm.. - bújok hozzá, de már csak ennyire futja válasz gyanánt. Egyik lábam felhúzom csípőjéig, ahogy szorosan mellé fekszem, és hiába valószínű, hogy nem nem fogok emlékezni arra holnap, hogy miket beszéltem félálmomban, még hozzáteszem. - Sosem mondtam, hogy nem nyűgözöl le... - hangom akadozik, és csaknem elharapott sóhajnak hat, amit mondok, mégis folytatom. - Csak többet érdemelnél a bizonytalanságnál.. - fúrom arcom bőrébe, hogy orromban érezhessem illatát, ami szinte csiklandoz és nem kell sok idő, pár perc és már hiába beszélne hozzám, nem hallom. Egy másik világban járok.. |
| | |
|
Elküldésének ideje ♛Kedd Júl. 22, 2014 4:42 pm | - Mit csináljak, ha nekem még ez is tetszik benned? Hogy bizonytalanságban tartasz - sóhajtom, aztán rájövök, hogy felesleges bármi mást mondanom, mert ő már alszik. Az én szememre viszont még nem jön álom. Simogatom még álmában is, és nem tudok betelni az illatával, a puszta lényével, azzal, hogy hozzám bújik. Nagyot sóhajtok, és még jó időbe beletelik, mire engem is elnyom az álom. |
| | |
|
Elküldésének ideje ♛Kedd Júl. 22, 2014 5:03 pm | Először azt hittem, hogy jót fog tenni, ha vele töltöm az éjjelt és mellette alszom. Megnyugtat a közelsége, a simogatása. Jó hatással van rám, azt hiszem. Mellette egy kicsit jobbnak érzem magam, pusztán azért, mert ő jobbnak hisz, mint amit én tartok magamról. Ezért is ér váratlanul, hogy felriadok. Fogalmam sincs, mit álmodhattam vagy álmodtam-e egyáltalán valamit, mintha kitörölték volna az elmémből a képet. Csak az érzés maradt meg. Szomjúság és őrjöngés. Vérmámor.. Felé pillantva úgy látom, hogy alszik, egyenletes légzése és szíve lassú tamtamja is ezt bizonyítja. Akárhogy is.. Én nem maradhatok. Ki kell szellőztetnem a fejem, most azonnal. A torkom még most is kapar, de betudom az álomképnek. Nem lehetek még szomjas, és nem mehetek addig vadászni, míg kontrollálni nem tudom magam és az éhségemet. Óvatosan bújok ki öleléséből és ülök fel az ágyon. Halkan mozgok, nehogy véletlenül felébresszem. Kénytelen vagyok megállni, hogy ne simítsak végig arcán, és ne hajoljak ajkaira, hogy titkos csókot lopjak tőle. Bizonyára felébredne, én pedig azt akarom, hogy pihenjen. Pihenje ki magát. A földről felveszem a fehérneműmet és fölé az ő pólójába bújok. Mikor kilépek az éjszakába, akkor látom csak, hogy hajnalodik. A gomolygó sötétség kezd eltűnni, ahogy a csillagok is az égről. Én pedig csak leheveredek a fűbe, oda, ahol tegnap is feküdtem, és bámulom a világot egyetlen szó nélkül. |
| | |
|
Elküldésének ideje ♛Kedd Júl. 22, 2014 6:09 pm | Halk motoszkálásra ébredek, aztán kinyitom a szemem. Még látom az ajtóban kilebbenni Gwen barna haját, aztán felülök, és az álomtól kábán pislogok magam elé. Odakinn már szürkül, a hajnal lassan eloszlatja a sötétséget, és már belefogtak hajnali dalukba az erdő madarai. Lerúgom a takarót, a pólómat keresem, de nem találom. Megelégszem hát a nadrággal, majd kinézek a lakókocsi nyitva hagyott ajtaján. Gwen a fűben ül, mintha csak élvezné a hajnalt, én pedig megállok mellette. - Már tudom, hová tűnt a pólóm - jegyzem meg - cseppnyi neheztelés nélkül - majd én is levetem magam mellé. - Jó reggelt - hajolok oda egy futó csókra. - Jól aludtál? |
| | |
|
Elküldésének ideje ♛Kedd Júl. 22, 2014 6:59 pm | Nem sok időre maradtam egyedül. Ebből két következtetést vonhattam le, csak azt nem tudom, melyik a valós. - Óh, hogy az.. Kölcsönvettem.. - nézek le magamra. Egyszerűbb volt ezt felkapni, egyrészt. A másik ok, amiért elcsakliztam az, hogy érződik rajta az illata. - Felébresztettelek? - kérdezem halkan aztán. Nem állt szándékomban. - Jó reggelt! - viszonzom reggeli csókját automatikusan, aztán ugyanilyen természetességgel dőlök neki és fordulok félig felé. Tanulmányozom vonásait, mintha kicsit kisimultabb lenne. A szeme ugyanúgy csillog, mint este, és a mosolya is a régi. - Rosszat álmodtam.. - vallom be, de többet nem mondok. Nem emlékszem az álmomra, csak arra, hogy pokoli volt. Egyébként sem szeretem elmondani ilyenkor, mi történt, vagy mit láttam. A saját démonaimmal szeretek én megküzdeni, csak néha felülkerekednek rajtam. - Te jól aludtál? - tűröm el a hajam az arcomból - amit a szél az imént odafújt -, hogy arcába nézhessek újra. |
| | |
|
Elküldésének ideje ♛Kedd Júl. 22, 2014 7:10 pm | - Már félálomban voltam, mikor hallottam, hogy motoszkálsz. Közeleg a telihold, ilyenkor mindig aktívabb vagyok - teszem hozzá, és magától értetődően ölelem át. - Ettől függetlenül jól aludtam. Remélem, neked nem miattam voltak rossz álmaid - simítok végig a haján. Kissé nyugtalannak tűnik. Nem tudom, emlékszik-e az álmára vagy sem, de nem faggatom. Engem úgy tanítottak, hogy az álom privát szféra. Majd elmondja magától ha akarja, vagy fontosnak tartja. Megmoccanok, kissé megemelem a fejemet, és még jobban magamhoz szorítom Gwent. - Éhes vagy? - teszem fel a kérdést teljes természetességgel. |
| | |
|
Elküldésének ideje ♛Kedd Júl. 22, 2014 7:55 pm | - Nem akartalak felkelteni.. - bújok hozzá, mikor közelebb húz. Nekem hála nincs rajta a pólója, így tenyeremet csupasz bőrén nyugtathatom. - Pontosan mikor..? - kérdezek rá aztán. Ő érzi is, gondolom tudja is, én viszont nem éreztem eddig, hogy túlzottan nagy jelentősége lenne. - Szeretnélek látni farkasként, de kétlem, hogy utána még bármi mást látnék.. - nevetek fel aztán keserűen. - Nem hiszem.. Nem tudom.. - mondom kissé tétován. Miatta lett volna? Akár így van, akár nem, nem számít. Majd elmúlik a rossz érzés is, ami hozzá társult. - Nem emlékszem igazán rá.. - rántok vállat végül. Nem tudom mikor vettem kezembe a kezét, hirtelen meg is fagyok a mozdulat közben, aztán tovább játszom szórakozottan ujjaival. - Nem - rázom meg a fejem. - Viszont barátkozom a gondolattal, hogy el kellene mennem vadászni. Talán, ha nem úgy vágok neki, hogy kezelhetetlenül szomjas vagyok, több eséllyel hagyom életben az embereket.. - magyarázom a teóriámat. - Vagy ez nagy hülyeség? - lesek fel a szemébe és a rezdüléseit figyelem. |
| | |
|
Elküldésének ideje ♛Kedd Júl. 22, 2014 8:07 pm | - Hm - hümmögök válaszul elgondolkodva. - Ha éhesen, szomjasan vágsz neki a vadászatnak, semmi esélye az áldozatnak. Az éhség megvadít és elvakít. Higgy nekem. Megmondjam, mi segít? Önuralom - mondom, és szabad kezemmel hadonászni kezdek magyarázat közben. - A kontroll megtanulható. Azt mondtad, ha látnál farkasként, nem élnéd túl. Tévedsz. Sokáig gyakoroltam, hogyan tudok farkasként is emberi ésszel gondolkodni, míg sikerült. Ma már csak akkor ártok, ha akarok. Általában ártalmatlan farkasként járom az erdőt. Még egy nyúlnak sincs félnivalója tőlem. Igaz, ha kell, megvédem magam - vonok aztán vállat. - Úgy hiszem, a vérszomj ugyanígy kontrollálható. Ismerek olyan vámpírt, aki képes rá. Persze, nem megy rögtön, elsőre... de azt hiszem, te is képes lennél rá. És azt hiszem, segíthetek neked megtanulni, hogyan kell... ha akarod - hunyorítok rá, és élvezem ujjai érintését meztelen mellkasomon. |
| | |
|
Elküldésének ideje ♛Kedd Júl. 22, 2014 8:37 pm | Odafigyelek arra, mit mond, a gesztusaira is, de legfőképp arra, hogy hol nyomja meg erősebben a szavakat. Tényleg érdekel a véleménye, leginkább azért, mert tudni akarom, hogy képes lennék-e arra, hogy ölés nélkül tapadjak valakinek az ütőerére. - Igen, tapasztaltam.. - húzom el a számat és idegesen mocorogni kezdek. - Borzalmas érzés az a kettősség, mikor az eszemmel tudom, hogy le kellene állnom, de a vámpír énem nem hagyja és felül kerekedik rajtam - nyögök fel lehangoltan. Mindig így bukom el, nem számít mivel próbálkozom. - Várj egy kicsit.. - intem le hirtelen, míg felfogom, mit is mondott. - Ezek szerint, ha farkas alakodban a közeledben lennék, nem szaggatnál apró cafatokra? - hőkölök hátra hirtelen. Sosem hallottam még ilyenről, pedig volt már dolgom néhány farkassal, de a legtöbbjük teljesen megvadul telihold idején. - Akarom-e? - emelem fel kissé a hangom. Még az én fülemet is sérti. - Azért hagytam ott.. őt, mert nem tudtam elviselni tovább, hogy milyen mocsok dolgokat művel, hogy vér tapad a kezéhez. Tudja, hogy nincs gyomrom ahhoz, hogy én magam öljek, most mégis arra vagyok kényszerülve.. - magyarázom hevesen. - Nincs más, amit jobban szeretnék, mint kontrollálni a vérszomjamat.. - nézek rá nagyon komolyan. Azt hiszem, eddigi ismertségünk alatt még nem vágtam ilyen határozott képet. |
| | |
|
A poszt írója ♛ Ajánlott tartalom Elküldésének ideje ♛ | |
| | | |
| Engedélyek ebben a fórumban: | Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
| |
| |
| |
• az új oldal nyitásáig •
• ROTM FRPG •
|
Pént. Május 31, 2019 10:58 pm Szer. Május 29, 2019 1:28 am Kedd Május 28, 2019 8:31 pm Hétf. Május 27, 2019 11:26 pm Szer. Május 22, 2019 12:03 pm Hétf. Május 20, 2019 10:43 am Szomb. Május 18, 2019 10:03 pm • ROTM FRPG • |
|