|
| |
|
Elküldésének ideje ♛Kedd Júl. 15, 2014 4:47 pm | Eddig annyira gondtalannak tűnt, felelőtlennek és most minden egy csapásra megváltozna?! Tényleg fogalmam sem volt arról, min rágja magát, és most hogy tudom, aláírhatom, hogy egyáltalán nincs könnyű helyzetben. - Oh.. - lehelem magam elé. - Részvétem.. - húzom magamhoz és nyugtatólag simítom végig haját. - Én sosem ismertem a családomat.. - jegyzem meg mellékesen. - Unokatestvéred? Ő az alfa? - próbálom megérteni milyen döntés előtt áll, de kétségkívül nem sikerül elsőre. A családi viszonyok amúgy sem voltak soha a kedvenceim, lévén, hogy sosem éltem családban. Rokonok között sem.. Már épp megjegyezném, hogy bizonyára jó vezető lenne belőle, mikor a szavam megint elakad. Nem azért, mert ha kitudódik, hogy velem - egy vámpírral - hentereg és még a vérét is felajánlja nekem, egy cseppnyi tisztelet nem sok, valószínűleg annyit nem kap majd a falkájától, de ez se utolsó szempont. - Ne mondj nekem ilyet.. - sóhajtok nagyot. Innen már csak egy lépés, hogy olyat tegyek, ami egyikünknek sem lenne jó. - Itt vagyok melletted, de... Ígérj meg valamit. Sose engedd, hogy fontossá váljak. - simítom meg arcát. - Én mindig a saját érdekemet nézem. Ez most a te érdeked. |
| | |
|
Elküldésének ideje ♛Kedd Júl. 15, 2014 7:07 pm | - Rég volt. Alig emlékszem rájuk - mondom, mikor érezhetően megsajnál a szüleim miatt. Persze, tisztelem őket, és szeretem is, már amennyire szeretni lehet 23 év távlatából két homályos árnyat, de ez mit sem von le a tényről, hogy a szülők fogalma nekem nem más, mint két idegen, akik a biológiai nemzőim voltak. - Nem, az unokatestvérem nem alfa. A vezető valaki más, bár úgy rémlik, hogy Hayley amolyan társvezér lesz a falkában. Nem éltem soha farkasként, nem tudom, létezik-e társalfa - pillantok aztán Gwen arcába. - És tisztában vagyok vele, hogy ha át akarnám venni a vezér helyét, viszályt szítanék a farkasok közt, holott most épp az összefogás menthet meg minket. És itt jön a kanyar a történetbe... mert okom lenne, hogy vezérré váljak. Ismered Klaus Mikaelson nevét? - kérdezem hirtelen, könnyednek szánt hangon. |
| | |
|
Elküldésének ideje ♛Kedd Júl. 15, 2014 7:36 pm | Nem csak gondoltam. Azok alapján, amit felvázolt, tényleg komoly a helyzet. Először azt hittem, hogy el fog gyengülni, de erről szó sem volt, ugyanolyan határozottsággal mesélt tovább, én pedig hallgattam. - Rám ne nézz, a szerető státusz sok mindenre elég volt, de arra nem, hogy az ügyeikbe is beavassanak.. - emeltem fel a kezem tartózkodón. Ebben én sem lehetek segítségére, annak ellenére, hogy csaknem 7 évig éltem egy vérfarkassal. - Nem ismerem.. - vallom be homlokomat ráncolva. - Kellene? - nézek rá érdeklődve, miközben erősen gondolkozom azon, hátha az évek során hallhattam a nevét, de nem ugrik be. - Ki ő? Ő vezeti most a falkát? - kérdezem aztán. Ha így van, akkor máris itt a magyarázat, miért nem hallottam róla, ha mégsem.. Akkor hamarosan úgyis megtudom, hogy mi a helyzet vele. |
| | |
|
Elküldésének ideje ♛Kedd Júl. 15, 2014 7:56 pm | - Talán jobb is, ha nem lettél beavatva. Hidd el, mocskos ügyek tudnak lenni az ilyesfélék - dünnyögöm, és a hátát simogatom lágyan, míg mesélni kezdek. - Klaus Mikaelson egy Első. Az eredeti vámpírok egyike. Tőle származik fajtád minden tagja. Olyan ő nektek, mint...nem is tudom, az embereknek Ádám meg Éva legendája. Csak épp Klaus, és a többi Mikaelson nem legenda, hanem létező lények. Klaus már több, mint ezer éves. De ő nem egyszerű vámpír, hanem hibrid. Mert felerészben egy vérfarkas vére folyik az ereiben. Az én anyám a Félhold klán alfa nősténye volt. Apám viszont annak a falkának az Alfája, amely attól a férfitól származtatja magát, aki annak idején Klaus Mikaelsont is nemzette. Ezek után megkérdőjelezhető-e, hogy mindkét klánnak jog szerint alfája lennék? - kérdezem, aztán nagyot sóhajtok. - A vérfarkasokra rossz idők járnak, Gwen. A vámpírok, és a boszorkányok is összefognak ellenük. Az egyetlen esélyt számunkra Klaus Mikaelson jelenti. Ő nem fog megsemmisíteni minket, hiszen.... felerészt az ő vérét is képviseljük. De a falka nem fog lepaktálni vele. Hiszen Klaus vámpír is, és nyilván a vérszívókat sem fogja elpusztítani. Valamiféle törékeny békét kellene kötni... de félő, hogy ebbe sem a vámpírok, sem a farkasok nem fognak belemenni. Érted most már, miért bonyolult a helyzet? - nézek a szemébe, aztán odahajolok, és megcsókolom. - Ezt... amolyan gondűzésképp - súgom aztán halkan, mikor elválok az ajkától. |
| | |
|
Elküldésének ideje ♛Kedd Júl. 15, 2014 8:46 pm | A mocsokról tudnék neki mesélni, azt hiszem kellően ismerem azt a végletet is, de inkább hagyom, hogy ő meséljen most. Valószínűleg mindketten jobban járunk. - Tehát van egy vámpír család, akiktől származnak a vámpírok.. - próbálom leszűrni a lényeget. - Ez annyira nem bonyolult.. - vágom rá csípőből. Ennyit igazán fel tudok fogni. Arra nem számítok, hogy bebonyolítja a sztorit. - Léteznek hibridek? - nézek nagyot, amint megtudom ezt. Máris több ez az információ, mint amire számítottam. Továbbra is lankadatlan a figyelmem. - Oké, rendben. Folytasd csak.. - biztatom, de aztán ismét kérdésem akad. - Ezek szerint te választhatnál, hogy melyik falka alfája leszel? Létezhetne olyan, hogy egyesíted őket? - vetődik fel bennem. Nem tudom, hogyan is működik náluk ez a rendszer, és úgy általában a hierarchia. - Gondolod, hogy ha te lennél a vezető, meg tudnád győzni a falkádat, hogy ez az egyetlen biztos és jó megoldás? - próbálom megérteni, miért pártolja a békét, ha folyamatosan ellenségeskednek. - Ez borzasztóan nagy felelősség.. És még nagyobb fejtörés.. - sóhajtok nagyot. - Viszont ez azt is jelenti, hogy más farkas közelébe nem ajánlatos mennem.. Igaz? - húzom el a számat. Ez egészen leszűkíti a lehetőségeimet a városban. Meglep, hogy ebben a helyzetben csókot kapok tőle, de amint észbe kapok, hogy valószínűleg megnyugtatásnak szánja, illetve neki van szüksége rá, viszonzom finoman. - Bár megkönnyítené a helyzetet.. - nyugtatom tenyerem arcán, és apró mosolyra húzom ajkaimat. |
| | |
|
Elküldésének ideje ♛Szer. Júl. 16, 2014 9:22 am | - Nem hiszem, hogy egyesíthetném őket - húzom el a számat. - Ugyanis egy falkabelinek, főképp ha előkelő helyen áll a ranglistán, csak falkabeli lehet a társa. Úgymond, a falka tisztasága érdekében. És apám meg anyám megszegték ezt. Más falkából választottak társat maguknak. Engem már csak ezért sem fogadnának örömmel..Legyinthetnék, és mondhatnám, hogy nem érdekel, de ebben az esetben végig kéne néznem a klánom, és a fajtám pusztulását. Nyilván megérted, hogy ezt sem tehetem. Jó zűrös helyzet, mi? - mosolygom el magam kissé keserűen, majd arcom simogató tenyeréhez nyomom, amúgy farkas módra. - Ha lehet, beljebb ne menj a mocsárban. A fajtám nem kedveli a te fajtádat, és nem akarom, hogy bajod essen. Sajnos, van egy rossz hírem. Máris elég fontos vagy nekem. |
| | |
|
Elküldésének ideje ♛Szer. Júl. 16, 2014 1:57 pm | Hiábavalónak tűnik a próbálkozásom, hogy segítek neki, de számítanom kellett volna rá.. Ezt a gondolatmenetet már biztosan lejátszotta magában párszor, és ha mégsem jutott dűlőre, akkor valóban elég nagy a gáz. Vagy talán mégsem? - A megoldás itt van az orrod előtt.. - nézek rá értetlenül. - Mindkét falkát nem irányíthatod, de az egyiknek teljes jogú tagja, pontosabban a vezetője lehetsz. Annyi a dolgod, hogy választasz magadnak egy párt. Bár elég ósdi szokás.. - szusszanok nagyot a végén. Én, mint aki sosem kedvelte a hagyományokat, miért vélekednék róla másképp? Az érdekházasság dolgot mondjuk én sem támogatom, de ha ez kell ahhoz, hogy elfogadják, akkor miért ne?! - Ha egyesíteni nem tudod a falkákat, akkor legalább az egyik oldalt erősítsd.. - érvelek továbbra is. Az már az ő dolga, hogy megfogadja-e vagy sem. - Hmm.. Milyen finoman fogalmaztál.. - nevetek fel azon, hogy a fajtáink "nem kedvelik" egymást. - Rövidtávon vége lenne az életemnek, és meglepetés vagy sem, túlságosan szeretek élni ahhoz, hogy öngyilkos küldetésbe kezdjek. Vagyis miattam nem kell aggódnod.. Különben is, nagylány vagyok már, tudok vigyázni magamra... - dőlök vállának. A tudat viszont, hogy saját bevallása szerint már most fontos vagyok neki, nem tesz boldoggá. Már körülmények között egész más véleménnyel lennék erről, most viszont inkább összepréselem ajkaimat és hallgatásba burkolózom. |
| | |
|
Elküldésének ideje ♛Szer. Júl. 16, 2014 2:19 pm | Először kissé hitetlenkedve nézek Gwenre, majd elnevetem magam. - Nem vagyok az a fajta, aki házasságot köt. Sem kényszerből, sem jószántamból - rázom a fejem még mindig prüszkölve az ötlete miatt. - Eleve elvetélt ötlet. Szóval, inkább ne is beszéljünk róla többet - teszem hozzá. - Ami meg a farkasokat illeti, nem fognak bántani, mert nem engedem - simítom végig a haját, ahogy vállamra dől, majd sokat sejtetően elmosolygom magam. - Viszont most, hogy az ölemben ülsz, ajánlom ne sokat fészkelődj... ellenben tudod, mi lesz a vége - súgom. |
| | |
|
Elküldésének ideje ♛Szer. Júl. 16, 2014 7:44 pm | Vigyorral az arcomon figyeltem arcát, miközben épp ellenkezni kezd. Pedig ez valóban megoldást jelentene, na meg persze egy csomó kötelezettséget is a nyakába venne ezzel újfent. Nem csodálom, hogy nem repes érte. - Sok nyűgtől kímélnéd meg magad.. - zárom le végül én is a témát. Ha erről vitázni kezdenénk, nem biztos, hogy szép vége lenne. - A farkasok.. Biztosan értékelnék, hogy egy vámpírt védelmezel.. - forgatom meg szemeimet. Hát erre nem is gondol? Komoly tervei vannak. Legalábbis azt hiszem, hogy vannak és nem csak a levegőbe beszél. De amint meghallom rekedtes hangját, máris nem foglalkozom többet azzal, hogy mennyire kell vagy nem kell a mocsárba merészkednem ahhoz, hogy összeakadjak valakivel, aki nem kívánatos személynek ítél meg. Hirtelen állok fel, a következő pillanatban pedig már vele szemben ülök az ölében. Tetézve a váltást teszek néhány ingerlő mozdulatot is, közben a vigyort le sem lehet vakarni az arcomról. - Mesélj.. Mi a vége? - kérdezem játékosan tőle. |
| | |
|
Elküldésének ideje ♛Szer. Júl. 16, 2014 7:51 pm | - Mi ketten leszünk a jó példa rá, hogy a farkasoknak békét kell kötni a vámpírokkal, és viszont - válaszolom, aztán csak pislogok, ahogy pozíciót vált az ölemben, és mikor mozdul néhányat a csípőjével, felmordulok, szinte igazán a farkas hangján. - Szóval meséljek? - mosolygok kajánul, aztán kezeim a derekáról elkezdenek feljebb és feljebb csúszni, amíg el nem érem a melleit. - Mondjuk, ez a mese kezdete - súgom. - Mi lenne, ha a folytatás a tiéd lenne? Csak egy kicsit. |
| | |
|
Elküldésének ideje ♛Szer. Júl. 16, 2014 8:26 pm | - Minden farkassal nem óhajtok ilyen békét kötni.. - túrom hátra arcomba hulló hajamat, közben elégedetten veszem tudomásul, hogy nem csak a férfiasságát keltem életre, hanem a benne lakó farkast is. Nem érek hozzá, csupán az ölünk érintkezik, de már ez is elég ahhoz, hogy egy apró sóhaj szakadjon fel belőlem. Kidomborítom melleimet, szinte felkínálom neki, de nem megy tovább. Ki sem kell nyitnom a szemeimet, fel sem kell pillantanom arcába ahhoz, hogy tudjam, mennyire vigyorog most. Szemeim mégis kipattannak, mikor megáll és kezeit továbbra is melleimen nyugtatja. Parázsló tekintetemet az övébe fúrom, aztán ajkaira hajolok, hogy nyelvem áttolhassam a szájába. Ha eddig nem vágyott rám veszettül, most olyan csókban részesítem, hogy én legyek minden gondolata. Közben kezeim sem tétlenkednek. Egyszerre csúsztatom le mellkasán mindkét tenyeremet, egyiket hagyom közénk kúszni, hogy a vastag anyagon keresztül is végigsimíthassak rajta, másikat visszavezetem egészen a tarkójáig, aztán elhúzódom tőle. - Megfeledkeztél a vacsoráról.. - súgom közel a füléhez, ördögi vigyorral párosítva, de eszem ágában sincs elhúzódni tőle. |
| | |
|
Elküldésének ideje ♛Csüt. Júl. 17, 2014 12:51 am | Ahogy felsóhajt, és nekem nyomja melleit, már szinte dorombolok, mint egy macska, de aztán olyan csókot kapok, hogy úgy érzem, elmosódik körülöttem az egész világ, és nem marad más, csak ő meg én... szinte ezzel az egy csókkal elveszi minden józan eszemet. Igaz, amúgy sem volt túl sok... - Szarok a vacsorára - mondom nyersen, őszintén, de vágytól izzó hangon, aztán egy mozdulattal lerántom róla a felsőjét, és magamról is a pólót. A bőre éget, szinte perzsel, olyan forró, amikor pedig belenézek a szemébe, minden szőrszál jólesően égnek áll rajtam a puszta tekintetétől. - Kívánlak - mondom ki a nyilvánvalót, és számmal a vállára csúszok, hogy apró csókokkal hintsem tele. - Elvarázsoltál... |
| | |
|
Elküldésének ideje ♛Csüt. Júl. 17, 2014 2:24 pm | Reakcióját hallva hangos nevetésben török ki, másrészt viszont sikerült elérnem, amit akartam. Teljesen odáig van értem, érződik a hangján és a gesztusain is. A felsőm olyan gyorsan kerül le rólam, hogy szinte észre sem veszem. Csak szinte, hiszen kezei azonnal végigsimulnak idomaimon, mire jóleső remegés járja át a testem. Egyszerűen képtelenség most megálljra inteni, folyamatosan ingerlem, nem foglalkozva azzal, hogy szinte bőrömbe nyögi, hogy kíván. Érzem én anélkül is, hogy mondaná, pontosan ezért dörzsölöm ölem még inkább vágyához. - Most, hogy már tudom kivel van dolgom, nagyobbak az elvárásaim.. - súgom kihívóan a fülébe, ujjaimmal a hajába túrok. Nem azért teszem, mert nem voltam megelégedve vele, hanem mert megtehetem. Merész, és azt hiszem ez a kis megjegyzésem nem lesz akadály számára. |
| | |
|
Elküldésének ideje ♛Csüt. Júl. 17, 2014 3:12 pm | Felnevet, aztán ingerel tovább, már szinte folyamatosan dörgöli magát az ölemhez, csípőjével körözve, hogy érezze a már szinte teljesen merev izgalmamat. - Próbálok megfelelni a megnövekedett elvárásaidnak - mondom kaján fénnyel a szememben, majd felkelek, és az ölemből nemes egyszerűséggel az asztalra fektetem, majd megfogom két kalimpáló lábát, és ránevetek. - Vetkőzöl magadtól, vagy rám bízod a feladatot? - vigyorgok, aztán lehúzom a cipőit, és megcsókolom a lábujjait, finoman, érzékien. Érzem, ahogy a pulzusom az égbe szökik, engem talán jobban izgat ez a helyzet, mint őt. |
| | |
|
Elküldésének ideje ♛Csüt. Júl. 17, 2014 7:10 pm | Helyeslő hümmögésem sóhajomba veszett, mivel így nem csak őt bolondítottam meg, a saját határaimat is feszegetem, és bizony máris rettentően kívánom. Másodpercek alatt kerülök az öléből az asztal lapjára, fejem aprót koppan, de így még tökéletesebb rálátásom nyílik felsőtestére. Egész testem görcsbe rándul, ahogy megérzem ajkait, amint apró csókokat lehel minden egyes lábujjamra. Érzem forró lélegzetét, ahogy bőrömet súrolja és mosolyra húzódó számat időről-időre hangos sóhajok hagyják el. Egy-egy érintése képes izgalomba hozni, és ez elképeszt. - Megbirkózol vele? - könyökölök fel kényelmesen, és felvont szemöldökkel pillantok rá. A következő pillanatban már fel is ülök és az övénél húzom közelebb magamhoz, hogy azt bontogathassam, szakadatlan kacér mosollyal ajkaimon. |
| | |
|
Elküldésének ideje ♛Csüt. Júl. 17, 2014 7:45 pm | - Hm. Szóval ma teljes körű kiszolgálást óhajt a hölgy - csóváltam vidáman a fejem, aztán a derekához nyúltam, kigomboltam nadrágját, majd lerángattam róla a kissé testére feszülő darabot. A fehérneműje már csak két vihargyors mozdulatba került, és meztelenül feküdt előttem, kipirult bőrrel, levegő után kapkodva. Fél karommal megtámaszkodtam az asztalon, fölé hajoltam, másik kezemmel viszont simogatni kezdtem testét, egyre és egyre közelebb kerülve teste legforróbb pontjához, mígnem ujjaimat a lába közé csempésztem, hogy ott kezdjem simogatni őt. |
| | |
|
Elküldésének ideje ♛Csüt. Júl. 17, 2014 8:23 pm | - Nem leszek hálátlan.. - lehelem felé sokat sejtető mosollyal, és hagyom, hogy kihámozzon a farmeremből. A fehérneműm is olyan gyorsasággal kerül le rólam, hogy szinte észre sem veszem. Ismételten zavart kellene éreznem, de olyannyira hozzászoktam már ahhoz, hogy testem minden porcikáját árgus szemek figyelik, hogy semmi ilyesmi nem lappang bennem. Sőt, kifejezetten izgató, ahogy látom a fényt megcsillanni vágyakozó tekintetében. Semmi kétség, mindent meg akarok most kapni, amit csak nyújtani tud nekem, és nem is szégyellem bevallani. Nincs időm megszabadítani a nadrágjától, csupán kigombolni tudom nadrágját, mert amint nőiességemhez ér simogató keze, a levegő tüdőmben reked és hirtelen nem is számít más, csak az, hogy abba ne hagyja. |
| | |
|
Elküldésének ideje ♛Pént. Júl. 18, 2014 12:42 am | A nadrágomat gombolgató keze lehanyatlott, erőtlenül nyúlik el az asztalon, aztán - mintha parancsra tenné - hagyja, hogy elvarázsoljam úgy, ahogy csak képes vagyok rá, vagy ahogy megérdemli... - Majd behajtom a háládat - súgom, aztán ajkammal megérintem a melleit, lágyan szívni kezdem a mellbimbóit, körözök rajta nyelvemmel, élvezem halk nyöszörgését, és ahogy hajamba túr, mikor erősebben érinti meg a kéj. Nem hagyom abba, amit elkezdtem, egyre lejjebb és lejjebb csúszom rajta számmal, majd letérdelek az asztal elé, szétnyitom a lábát, és fejem a combjai közé temetem. |
| | |
|
Elküldésének ideje ♛Pént. Júl. 18, 2014 4:42 pm | Néhány perc leforgása alatt képes elérni, hogy ne foglalkozzak semmi mással, csak ezzel a pillanattal. Nem vagyok benne biztos, hogy képes lennék másfelé koncentrálni a figyelmemet, mikor már-már fájón meredező mellbimbómat szájába veszi és játszadozni kezd vele. Ajkaim elnyílnak, mellkasom hevesen emelkedik és süllyed alá utána, ahogy a levegőt kapkodom. Nyögéseim kontrollálatlanul hagyják el a torkomat. Minden idegsejtem feszülten várja a folytatást, ahogy elindul lefelé testemen és végigcsókol. Számban érzem, ahogy az idegvégződések vibrálnak kényeztetése nyomán. Épp akkor emelem fel a fejemet, mikor felnéz rám egy rövid pillanat erejéig. Vágyakozó tekintettel nézek rá, fejem pedig azonnal visszahanyatlik az asztalra, amint megérzem nyelvének játékát lüktető nőiességemen. Egyik lábam felhúzom, másikat megemelve vállára csúsztatom, miközben egy pillanatra sem tudok gátat szabni halk nyögéseimnek. |
| | |
|
Elküldésének ideje ♛Pént. Júl. 18, 2014 5:56 pm | Egyik lába felhúzva az asztalon, a másik a nyakamban, így biztosít nekem mind nagyobb hozzáférést önmagához, engem pedig nem kell sem kérlelni, sem kényszeríteni, önfeledt mámorban teszem a dolgomat, és szinte megrészegít testének forrósága, és íze. Érzékelem, mikor közelít a gyönyör felé, de nem engedem eljutni odáig. Felemelem a fejem, majd talpra állok, és kezéhez dörgölöm az ágyékomat, szinte könyörögve érte, hogy megérintsen, és ezúttal ő kényeztessen engem. Mindegy, hogyan, csak tegye meg... |
| | |
|
Elküldésének ideje ♛Pént. Júl. 18, 2014 6:41 pm | Egyre épül bennem, rettentő mód vágyom arra, hogy az élvezet utolsó hullámai maguk alá gyűrjenek. Már most zihálva veszem a levegőt, egyik kezem a hajába túr, míg másikkal nem győzöm az asztal szélét markolni, de mielőtt hátam elemelkedne az asztallaptól, az utolsó nyögésem a torkomra forr. Fájdalmasan szusszanok fel, míg ő talpra áll és kezemet ágyékára húzza. Szavak nélkül adja értésemre, hogy mit szeretne, én pedig nem szemérmeskedem. Szemtelenül szorítok rá férfiasságára, másik kezemmel már nadrágját bontogatom, de nem meztelenítem még le. Tenyeremet mellkasára fektetem és hátrafelé tolom, de az ördögi vigyort a képemről eszemben sincs eltakarni. - Ez.. egy rémesen rossz döntés volt.. - rázom meg enyhén a fejemet, miközben lehuppanok az asztalról és egészen az ágyáig tolom, de mielőtt rálökném, a nadrágját a boxerével együtt a bokájáig küldöm. Férfiassága kitartóan meredezik felém, a puszta látványára összefut a nyál a számban. Most rajtam a sor, hogy elé térdeljek, de nem adom még meg neki, amire vágyik. Néhányszor végigsimítok rajta és tudom, hogy ezzel csak tovább feszítem a húrt. A tekintetében viszont olyan tüzet látok, ami arra késztet, hogy nyelvemmel is érintsem. |
| | |
|
Elküldésének ideje ♛Pént. Júl. 18, 2014 7:03 pm | Magam is nyögök egyet halkan, mikor megérzem magamon ujjai szorítását, aztán kissé tanácstalanul bámulok rá, mikor azt mondja, rossz ötlet volt abbahagynom a kényeztetését. Egy futó pillanatig átcikázik az agyamon, hogy mi van, ha most sarkon fordul, és faképnél hagy, aztán megnyugszom, mikor rájövök, hogy erről szó nincs, egyszerűen ő akarja átvenni az irányítást. Engedelmesen hátrálok az ágyig, ahogy tenyerével irányít, de nem hanyatlok a párnák közé. Inkább hagyom, hogy levetkőztessen, és mikor megérzem forró leheletét és nyelvét a merevségemen, végigfut egész testemen valami csodálatos, leírhatatlan borzongás. Valami biztatásfélét nyöszörgök, és igyekszem izgalmammal ajkai közé férkőzni. Nem erőszakosan teszem persze, csak valami kimondatlan kéréssel. |
| | |
|
Elküldésének ideje ♛Pént. Júl. 18, 2014 7:58 pm | Nem kapkodok el semmit, először csak lágyan érintem, nyelvem hegyével és ajkaimat férfiasságának csúcsára szorítom. Játszadozom vele, élvezem, ahogy kissé megremeg tőlem és az élvezettől teste. Aztán hirtelen tüntetem el a számban, szinte azonnal egészen a torkomig engedem. Pillantásom egy percre sem szakad el arcától, már a látványa is újra izgalomba hoz, de nem elégszem meg ennyivel. Körmeimmel leheletfinoman simítok végig alhasán, majd combjai tövén. Fogaimmal - amiket eddig ajkaim mögé rejtettem - szinte alig érintve siklok végig rajta. Eszemben sincs fájdalmat okozni neki, pont ellenkezőleg, az a vágyam, hogy előttem hulljon darabokra a világa. |
| | |
|
Elküldésének ideje ♛Pént. Júl. 18, 2014 10:33 pm | Kipattan a szemem a hirtelen meglepetéstől, majd újra le is hunyom, mikor hirtelen szinte tövig jutok az ajkai közé. Beletúrok a hajába, és csípőm mozgásával segítem őt is, meg önmagamat is, közben jólesően élvezem a lágy karmolást a combomon és a hasamon. Elválok tőle, elhanyatlom az ágyon, aztán hívogatóan kinyújtom felé a kezem. Rá bízom, folytatja-e amit eddig tett, vagy elveszi azt, amit már érezhetően kíván. - Csinálj velem bármit... - suttogom tágra nyílt, csillogó szemekkel - amiben csak kedved telik. |
| | |
|
Elküldésének ideje ♛Pént. Júl. 18, 2014 11:28 pm | Az, hogy látom rajta az élvezetet, már önmagában is izgató, hát még azt érezni, hogy többre vágyik. Csípője egy darabig ütemesen mozdul előre, aztán egyik pillanatról a másikra távolodik el tőlem olyannyira, hogy legközelebb már a párnák között pillantom meg. Nem tétovázom, azonnal fölé mászom, és mikor megpillantok rajta egy kósza izzadtságcseppet, nyelvemmel tüntetem el hasfaláról. Merev férfiassága a mellemnek nyomódik, de nem állok meg, kitartóan kúszom feljebb hozzá, hangját hallva pedig pulzusom az egekbe szökik. Szinte felkínálja magát nekem, én pedig ki is használom a helyzetet, hogy én irányíthatok. Lassú csókot lehelek nyakára, érzem, hogy milyen erősen száguldozik ereiben a vér, de most nem pályázom harapásra. - Imádni fogod.. - súgom bőrébe, majd csípője két oldalán támaszkodom meg térdeimen és magamba fogadom. Centiről centire, kiélvezve, hogy kitölt. Még mindig nem sietek el semmit, csak élvezem. |
| | |
|
A poszt írója ♛ Ajánlott tartalom Elküldésének ideje ♛ | |
| | | |
| Engedélyek ebben a fórumban: | Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
| |
| |
| |
• az új oldal nyitásáig •
• ROTM FRPG •
|
Pént. Május 31, 2019 10:58 pm Szer. Május 29, 2019 1:28 am Kedd Május 28, 2019 8:31 pm Hétf. Május 27, 2019 11:26 pm Szer. Május 22, 2019 12:03 pm Hétf. Május 20, 2019 10:43 am Szomb. Május 18, 2019 10:03 pm • ROTM FRPG • |
|