|
| |
|
Elküldésének ideje ♛Pént. Aug. 22, 2014 11:38 am | Felvetésére ismét felnevettem, bár inkább a reakcióján, mint az elgondoláson. Ezt már nem is kommentáltam, olyan abszurd. Sosem fogom hagyni, hogy még egyszer megtörténjen vele. Én csak.. Biztonságot akarok. Kétlem, hogy egy szemhunyásnyit nem fog aludni mellettem és jót mosolygok is a dolgon. Míg ő a pólóját húzza le magáról, én a farmeremet veszem le, mert nem lenne túl kényelmes abban aludni. Végül befészkelem magam a takaró alá és szorosan hozzábújok. Szívem nagyokat dobban arra gondolva, hogy nélkülem nem tudna aludni. Tudna, biztosan, de nem pihentetően. - Ühümm.. - dünnyögöm elnyomva egy ásítást, de szemeim már most csukva vannak. Nem gondoltam volna, hogy amint fejem karját éri máris mázsás súlyként érzem meg a fáradtságot. - Kérek egy csókot.. - préselem még ki magamból halkan és féloldalasan nyújtózkodom felé, és továbbra is fészkelődöm egy kicsit mellette.
|
| | |
|
Elküldésének ideje ♛Pént. Aug. 22, 2014 11:48 am | - Nem kell kérned, adok anélkül is - hajolok oda, hogy lágy, kedves csókot nyomjak az ajkaira, és magamban mulatok azon, ahogy máris csukott szemekkel fekszik, mint akit fejbe kólintottak valamivel. - Álmodj valami szépet - motyogom. - Álmodj a szabadságról... hogy többé nem kell menekülni. Nincs más csak te, és a nagyvilág. Vidámság, öröm minden pillanat. És, ha akarsz, álmodj egy kicsit rólam is - simogatom meg a homlokát, aztán hallgatom mélyebbé és mélyebbé váló lélegzetét. Beletelik kis időbe, míg én is lehunyom a szemem, igaz én csak szendergek, igazán mélyen nem tudok aludni. |
| | |
|
Elküldésének ideje ♛Pént. Aug. 22, 2014 1:04 pm | A felszínen valószínűleg már alszom, bár ahhoz elég éber vagyok, hogy megérezzem puha ajkait az enyémeken. Hangját hallgatva nyom el az álom, nyugodtságot sugároz, én pedig magam sem értem hogy lehetséges, de nem riadok fel. Nem félek, nem tartok attól, hogy rémálmom lesz. Egyszerűen siklok át egy másik állapotba, tagjaimat nem érzem már nehéznek. Illata továbbra is az orromba kúszik, tudat alatt tudom, hogy velem van. Talán ez nyugtat meg, vagy a várakozás arra, hogy végre egyenesbe jöjjön az életem. Mindegy. Ez az egész kellemes és pihentető, álmomban közelebb bújok hozzá, fejem mellkasán pihen, fülem alatt, a mellkasában szíve nyugodtan dobban, és ez lök át a teljes öntudatlanság állapotába.
|
| | |
|
Elküldésének ideje ♛Pént. Aug. 22, 2014 1:53 pm | Alighanem órák telnek el, és nyilván magam is mégis elszunnyadok kissé, mert mire magamhoz térek, már kora délután van. A tetőablakon beragyog a nap arany fénye, megpihen a mellkasomon és Gwen békés arcán. Egy darabig gyönyörködöm a látványban, aztán fájó szívvel ugyan, de ébresztgetni kezdem. - Gwen... - moccanok meg alatta, de csak finoman. - Fel kellene kelni - nyomok csókot a feje búbján ékeskedő barna hajzuhatagra. - Dolgunk van ma délután... - biztatom tovább, mert meghallok egy halk hümmögést, de gyaníthatóan ha nem beszélnék, azonnal vissza is aludna. |
| | |
|
Elküldésének ideje ♛Pént. Aug. 22, 2014 2:26 pm | Végre, sok nap után először nem a démonaimmal álmodom. Igazság szerint abban a pillanatban, hogy meghallom Chriest keltegető hangját és kiragad abból a közegből, ami addig körülvett, már nem is tudom, merre jártam álmomban. Ez valahogy nem is zavar, hisz biztos vagyok benne, hogy nem üldözött senki, nem akartak megölni sem engem, sem őt. Rekedt hangon motyogok valamit, amit még én sem értek, mert tény, hogy tudnék még aludni, de nem fog hagyni. Pedig, ha nem szólalna meg újra, az álom még visszarántana... - Még egy kicsit.. - nyögöm továbbra is csukott szemmel, közben karom-lábam köré fonom. Taktika ez a részemről, hogy hallgasson rám. A szemeim felnyitása is olyan lassan megy, hogy nem is erőlködöm vele.
|
| | |
|
Elküldésének ideje ♛Pént. Aug. 22, 2014 2:31 pm | Képes lenne végigaludni a napot, feltéve persze, ha hagynám. Kezét-lábát átkulcsolja rajtam, mintha így akarná érvényesíteni az akaratát. - Na várj csak, majd felébresztelek - dünnyögöm, aztán lehúzom róla a takarót, és a fenekére csapok. Nem durván, vagy vadul, de ahhoz épp elég, hogy kirángassa a maradék álmot a szeméből. - Szóval elismétlem, hogy szép jó reggelt - vigyorgok rá, ahogy duzzogva felnéz. - Ne nézz ilyen csúnyán. Tudod, hogy dolgunk van. Csináltatnunk kell egy gyűrűt, és nekem meg kell gyaláznom egy hullát. Nemsokára délután három - pislogok fel az ágy felett lévő órára. |
| | |
|
Elküldésének ideje ♛Pént. Aug. 22, 2014 2:52 pm | Kérdezhetném fennhangon, hogy miért nem hagy békén, de az okot történetesen tudom. Miattam vesződik mindezzel, legalább annyival megkönnyíthetném a dolgát, hogy nem hisztizek, de ébredés után mindig kell egy kis idő, mire kiheverem a nyűgösséget. - Naaa... - morgok hangosan a takaró után kapva, amit leránt rólam. Hirtelen megcsapja testem a hűvösebb levegő. Össze is rándulok, arra pedig, hogy a hátsómra csap, egyáltalán nem is számítok. - Ahova pacsi, oda puszi is jár.. - Dohogok még egy darabig, míg végre kinyitogatom a szemeimet. Mérgesen nézek fel rá. El tudtam volna képzelni az ébredést sokkal jobban is... Még félig rajta terpeszkedem, na nem mintha zavarná, hogy szinte betakarom az egyik felét. - Elégedettebb lennék, ha tényleg reggel lenne.. - túrom el arcomból a hajamat, és továbbra is a szemeimet forgatom a tervre. Még mindig félvállról veszi. - Legközelebb előre tisztázzuk, hogy neked mit jelent a késő délután.. - zsémbelődök tovább, de magamban már én is jót mulatok az egészen.
|
| | |
|
Elküldésének ideje ♛Pént. Aug. 22, 2014 2:59 pm | - Aludtál csaknem öt óra hosszát. A túl sok alvás árt a szépségnek - nevetek, mert érzem, hogy a durcáskodás felszíne alatt ő maga is mulat a dolgon. - Ígértem egy szeretkezést ébredés után, de tekintve a nyűgös állapotodat eltekintek tőle. A késő délutánt úgy értettem, hogy addigra meg kell találni Corey-t. Ergo, muszáj hamarabb felkelni, mert alvajáró sem én nem vagyok, sem te - nyújtózom, aztán kihúzom vállam feje alól, és csókot nyomok a hátsójára. - Tessék. Csak hogy ne mondd, hogy adósod maradtam - duplázom meg aztán a puszit, majd nagyot ásítok, és beletúrok a borzas hajamba. - Akarsz valamit enni? |
| | |
|
Elküldésének ideje ♛Pént. Aug. 22, 2014 3:52 pm | - Pont ellenkezőleg. A szépség titka a sok alvás.. - puffogok, természetesen nem engedek neki. Itt én vagyok a sértett fél, akit nem hagyott aludni, még egy kis kárpótlásra is fáj a fogam. - Másrészt, a mondás úgy tartja, hogy aki sokat alszik keveset él. Melletted ez a veszély nem fenyeget.. - gúnyolódok kicsit, a vigyor viszont lefagy az arcomról, mikor megváltoztatja az ütemtervet. Elgondolkodón, felvont szemöldökkel nézek rá. - Arra játszol, hogy csábítsalak el? - dőlök el ismét, fejemet vállába fúrom. Semmi kétség, néhány perc kellene csak, hogy ismét el tudjak aludni, ugyanakkor eléggé éber vagyok már ahhoz, hogy nagyot szusszanva vegyem tudomásul, mikor kihúzza kezét a fejem alól. Csodás, erre itt hagy. A hagyjon békén-t nem pont így gondoltam. Arra viszont nem számítok, hogy finom csókját fogom érezni. Sejtem, hogy ehhez azt a pimasz vigyort ölti fel, aminek képtelenség ellenállni és nem állom meg kuncogás nélkül. Nem tart sokáig, hogy utána forduljak miután felül, és míg ő ásítozik, én hátába csimpaszkodva sikeresen belé gabalyodjak. Karjaimmal körülölelve, nyakába csókolva kérdezem tőle. - Még mindig enni akarsz?
|
| | |
|
Elküldésének ideje ♛Pént. Aug. 22, 2014 4:01 pm | - Ha arra játszanék, elcsábítanál? - nevetek, aztán érzem, ahogy nyakamba kapaszkodik, ellenállhatatlanul. Ha akarnám sem tudnám levakarni magamról, de nem is akarom. Hülye lennék, ha megtenném. - Nos, ha van érdekesebb ajánlatod, mint az evés, akkor azt hiszem, elhalaszthatom - döntöm oldalra a fejem, hogy némileg hátrafelé is lássak, és az első, ami szemembe ötlik, a meztelen lába szára. Végigsimítok rajta néhányszor, majd megfogom kezét, és a mellkasomra húzom. - De ha te éhes vagy, természetesen az az első - húzom kicsit az agyát, bár már elég rekedt hangon. - A tiéd a döntés. |
| | |
|
Elküldésének ideje ♛Pént. Aug. 22, 2014 4:24 pm | Végül csak sikerült elérnie, hogy felébredjek. Ténylegesen is. Az álom teljesen kiment a szememből, helyette valami sokkal jobbat és kívánatosabbat látok. - Ilyen ébresztő után? Úgy hiszem neked kellene elcsábítanod engem.. Sajnos nem kellene sokáig győzködnöd.. - csókolom végig finoman nyaka vonalát egészen a válláig. - Érdekesebb? - simítok végig mellkasán, mikor oda húzza a kezem. - Nem vagyok elég érdekes? - harapok finoman fülcimpájába, nyelvem hegyét is végighúzom rajta, aztán elengedem. Karjai alatt fűzöm át kezemet, így futtatom végig tenyereimet hasán, egészen a nadrágja szegélyéig. - Nos, farkaséhes vagyok.. - poénkodom nagy vigyorral a képemen, amit le sem lehetne törölni és reakcióiból tisztán következtetek arra, hogy még mindig nem hagyom hidegen. - Mit tudsz tenni az érdekemben? - suttogom a fülébe vágyakozó hangon.
|
| | |
|
Elküldésének ideje ♛Pént. Aug. 22, 2014 4:31 pm | - De igen, érdekes vagy. Sokkal érdekesebb, mint egy szendvics, amire én gondoltam ébredés után - mondom, és mintha csak alátámasztaná a gondolataimat, hatalmasat kordul a gyomrom. - Tudod, nekem szükségem van a rendszeres, emberi étkezésre - teszem aztán hozzá, majd az utolsó kérdésére ártatlan arcot vágok. - Hát igazából valami olyanra gondoltam, ami gyorsan készen van. Szendvics, pár főtt tojás - pislogok mint a ma született bárány. - De ha ezt így folytatod, van itt más is, ami nagyon gyorsan készen lesz - fordulok meg hirtelen, és máris magam alá teperem az ágyon. - Sajnálom... megvolt az egérutad. Nem éltél vele... lásd következményét - csókolok bele bőrébe a két melle között. |
| | |
|
Elküldésének ideje ♛Pént. Aug. 22, 2014 4:54 pm | Pár pillanat erejéig ismét elhiteti velem, hogy a kaja miatt hoppon maradok. Látványosan megnyúlik a képem a gondolatra, hogy lazán lecserél egy sonkás szendvicsre.. De abban igaza van, hogy arra oda kell figyelnem, hogy őt a vér nem táplálja úgy, mint engem. Gyakrabban kell ennie, mint nekem. - Majdnem bűntudatom van, hogy távol tartalak az ételtől... Majdnem.. - búgom bőrébe. Lelkesedésem továbbra is megvan, bár tartok attól, hogy végül túlhevülök. Ártatlan képét látva magamban bosszankodom egy sort, igyekszem úgy tenni, hogy ez ne látszódjon rajtam. Hamarosan szükségem is lesz erre, hisz a matracba nyomva kerekedik fölém, amit egyáltalán nem bánok. - Nos, mi az új ajánlata számomra... Mr. Wolfswood? - kérdezem akadozva, amint csókjai nyomán megborzong testem. Ujjamat eltüntetem hajában, próbálom közelebb vonni magamhoz, és valószínűleg úgy viselkedem, mint aki élni sem tud csókja nélkül.
|
| | |
|
Elküldésének ideje ♛Pént. Aug. 22, 2014 4:59 pm | Alig érek néhány csókkal a bőréhez, máris borzong, mintha lázas lenne, bár tudom, ez a vágy jele. - Nos, nézzük mit tehetünk az ügy érdekében - mormolom, és mire kettőt pislogna, megszabadítom a maradék ruháitól is. Egy szál semmiben fekszik az ágyamon, a beáradó napfényben, és olyan így, mint egy lélegző festmény. - Istenem.... - suttogom, miközben beborítom testemmel, és végigcsókolom nyakát, majd nyelvemmel fülét kényeztetem. - Sosem láttam még ilyen szép nőt, mint te - kel életre a kezem, hogy teste minden elérhető porcikáját simogassam. |
| | |
|
Elküldésének ideje ♛Pént. Aug. 22, 2014 5:23 pm | Hiába az édes szavak és az évődés, ez már nem játszadozás, a testem minden egyes érintésére vágyakozón reagál. Már az is felizgat, hogy teljesen lemeztelenít, hát még a csillogó tekintet, amivel végignéz rajtam. Semmi kétségem, hogy már most legalább annyira kíván engem, mint én őt. Sosem voltam kishitű, de az ő bókja bárki másénál jobban esik. Alsó ajkamat harapdálom, próbálkozom elfojtani magamban a sóhajokat, amit csókjaival vált ki belőlem. - Túl sok a ruha rajtad.. - méltatlankodom, miközben igyekszem, hogyan tudom leghamarabb levadászni róla a nadrágját és alsóját. Nem könnyíti meg a helyzetemet azzal, hogy hozzám tapasztja testét, de megoldom. Kezeimet kettőnk közé fúrom és igyekszem kigombolni nadrágját, majd mikor sikerrel járok, lábaimmal tornázom le róla. Talán méltatlankodik, hogy folyamatosan mocorgok, de minden egyes érintésével feljebb korbácsolja bennem a vágyat.
|
| | |
|
Elküldésének ideje ♛Pént. Aug. 22, 2014 5:29 pm | Nem csak én vagyok mohó, hanem ő is. Legalább olyan lázasan bontja le rólam a ruhát, ahogy én róla, és letolja rólam, egészen a bokámig a nadrágomat és az alsómat. - Naaa... - dünnyögöm méltatlankodva, de a lelkem legmélyén hahotázom a ficánkolásán. - Ha nem maradsz nyugton lekötözlek, és tudom, hogy azt nem szereted - fenyegetem tréfásan, majd még mielőtt válaszolna lehajolok, hogy számmal kezdjem kényeztetni a melleit. - Milyen finom... - súgom rekedten, még mielőtt a másik mellét is "kezelésbe" venném. - Engedd el magad. Hagyd, hogy elvarázsoljalak.... - súgom, miközben lassan haladok egyre lejjebb meztelen testét. Csókokkal hintem be minden porcikáját, a hasát, a derekát, majd a combjait, egészen a bokájáig. Ott elidőzök, végignyalom a lábujjait, aztán visszafelé tartok, kitárt két lába közé férkőzöm fejemmel egészen addig, míg rá nem találok teste apró, gyönyörkeltő pontjára. |
| | |
|
Elküldésének ideje ♛Szomb. Aug. 23, 2014 10:13 am | Egy pillanatra megállok a mozdulat közben, élesen beszívom a levegőt, holott mélyen belül tudom, hogy ez nem olyan fenyegetés, amit beváltana, tudatában annak, hogy érzek ezzel kapcsolatban. Én viszont elgondolkozom, nem hosszan, de kizökkent. Nem ficánkolok tovább, addig legalábbis, míg meg nem érzem száját mellemre tapadni. Hátam automatikusan emelkedik el az ágyból, fejem hátrabiccen, mintegy felkínálva ezzel magam neki. A bennem keltett érzéseknek pedig nem szégyenlek hangot adni. Szinte már kínzó lassúsággal csókolja végig egész testemet, azokat a pontokat érinti felhevült bőröm felületén, melyek végigbizsergetik egész bensőmet. Kedvem lenne azt válaszolni neki, hogy már réges-rég elvarázsolt, mégsem teszem. Szabálytalanul lélegzem és erőt véve magamon felemelem fejemet, hogy le tudjak rá pillantani. Érzem és tudom is, mire készül, a látványa felér valami különleges afrodiziákummal, hihetetlenül erotikus. A várakozás pedig meghozza gyümölcsét, amint megérzem, hogy nyelvével végigsimít lüktető nőiességemen, mintha elhagyna az erőm, újra a párnába hanyatlok. Csípőmet lejjebb tolom, szinte már megállíthatatlanul nyögdécselek. Tudatom teljesen elhomályosul a kényeztetés miatt, de az imént már kigondoltam, mit fogok tenni. Az élvezet viszont egyelőre nem engedi, hogy szóhoz jussak. Vagy legalábbis nem úgy, ahogy én akarom. - Chriest.. - nyögöm a nevét, hogy felhívjam magamra figyelmét. Nem mintha nem érezném magamon, hisz már most úgy érzem, ha nem kapom meg magamnak őt és a kielégülést, spontán öngyulladás végez majd velem, de mielőtt erre térnék, mást akarok mondani neki. - Használd.. a kötelet.. - kérem akadozva. Felsültem már egy démonom legyőzésében, viszont kell valami, ami némi sikerélményt okoz. Nem utolsó sorban kiváló alkalom ez arra, hogy megbirkózzam a feszélyezettségemmel és biztosítsam Chriestet, hogy tényleg igyekszem. Minden szempontból az övé akarok lenni. Akarok. Az viszont csak akkor lehetséges, ha a múltbéli sebeim többé nem gátolnak meg semmiben.
|
| | |
|
Elküldésének ideje ♛Szomb. Aug. 23, 2014 4:25 pm | Lelkesen és odaadóan kényeztettem, a nyögdécselései és hangos sóhaja pedig zene volt füleimnek, ráadásul bennem is olyan magasra szította a vágy tüzét, hogy féltem, elég ha egyszer hozzám ér, és nekem ott helyben végem. Teljesen belefeledkeztem abba, amit csináltam, rám is legalább olyan ködfátyol telepedett, mint rá, csak akkor emeltem fel a fejem, és néztem ködös tekintetébe, mikor meghallottam a nevem. - Mi a baj? - súgtam, mert egy pillanatig úgy hittem, nem esik neki jól, amik művelek. De mikor meghallottam a folytatást, ennek a kis megtorpanásnak a helyét átvette az egyértelmű döbbenet. - Mit csináljak? - meresztettem ki a szemeimet, aztán tétován jártattam közte és az éjjeliszekrény között. Ha nem tudtam volna, hogy ébren vagyok, esküszöm senki meg nem győzött volna róla, hogy nem álmodom, vagy hallucinálok. - Dehát... - motyogtam, és feljebb kúsztam testén, hogy a szemébe nézhessek. - Azt mondtad, hogy nem... szóval, hogy Benedict... miért akarod ezt? Örömet akarok szerezni neked, nem fájdalmakat és szorongást - simítottam végig az arcán. - Biztos vagy abban, hogy készen állsz erre? |
| | |
|
Elküldésének ideje ♛Szomb. Aug. 23, 2014 5:34 pm | Minden tagomban érzem a vágyat és egy kis feszültség is a bőröm alá férkőzik, valószínűleg tudatosan, hiszen tisztában vagyok azzal, mit kérek. De én kérem. Meg kell birkóznom vele, szükségem van a bizonyosságra, hogy képes vagyok magam mögött hagyni minden rosszat, hogy a múltam tényleg csak keserű és egyre távolodó emlék maradjon. - Kérlek... - nyomatékosítom, hogy valóban ezt szeretném. Most még késznek érzem rá magam, ha pedig valami mégsem úgy alakul majd vagy úgy érzem sok, úgyis leállítom. - Ki kell irtanom őt az életemből.. - mondom, miközben még mindig kérlelőn nézek rá. - Szükségem van erre, meg kell próbálnom túllépni ezen. Én bízom benned és bízom a józan ítélőképességemben is. Ki fogom bírni.. - nézek rá nagyon eltökélten. - Csak így lehet esélyem arra, hogy teljesen új életet kezdjek.. - magyarázom tovább kissé akadozva és zihálva, remélve, hogy megadtam ezzel a kezdő lökést neki. Semmi kétségem afelől, hogy ha bele is egyezik, most még inkább figyelni fogja minden rezdülésem. De ennek ellenére sem érzem úgy, hogy ki kellene használnom a lehetőséget, amíg még visszakozhatok.
|
| | |
|
Elküldésének ideje ♛Szomb. Aug. 23, 2014 5:49 pm | Csak egy biccentéssel jelzem, hogy felfogtam, és megértem az indokait, aztán kinyitom az éjjeliszekrény fiókját, és előveszem a kötelet. Feltérdelek, egymás fölé teszem a két csuklóját, és ráhurkolom a rostfonatot. Nem szorítom meg túlságosan, nem akarom túl rossz érzéseknek kell kitenni őt. És készen állok minden pillanatban, hogy amint kényelmetlenül érzi magát, azonnal ki is oldozzam. Fel vagyok készülve rá, hogy ez megtörténhet... Az ágy rácsára kötözöm összehurkolt kezeit, így már mozgásképtelen. Látom, ahogy kapkodja a levegőt, félig a vágytól, félig a félelemtől, de nem szól. Igyekszek úrrá lenni a rossz beidegződéseken. - Ne félj... vigyázok rád - súgom, aztán újra végigcsókolom a testét, mígnem visszatalálok előbbi helyemre a combjai közé. Remélem, hogy nincs ellenvetése a tevékenységem ellen. |
| | |
|
Elküldésének ideje ♛Szomb. Aug. 23, 2014 6:19 pm | Testem még mindig tűzben ég, kissé kipirult arccal nézek felé. Az adrenalin már most száguldozik az ereimben, én pedig behunyt szemekkel várom, hogy teljesítse kérésemet. Megteszi, hát persze, hogy meg, egy szemernyi kétségem sem volt efelől. Csak egy leheletnyivel leszek feszültebb, mikor megérzem, hogy kezeimet felemeli és a kötél durva szála csuklóm köré tekeredik. Körültekintő, egy kis fájdalmat sem okoz ezzel, én pedig nem hagyom, hogy a múlt kísértsen. Bár az emlékek fel akarnak törni, azt akarom, hogy legyen valami pozitív, ami elűzheti őket a továbbiakban. Akkor pattannak ki szemeim, mikor megérzem, hogy már nem tudok kényem-kedvem szerint mozogni. Nagy kortyokban nyelem a levegőt, kissé meghúzom a béklyómat, hogy megbizonyosodjak arról, mennyit bírhat. Végső esetben akár el is tudom tépni a kötelet, azt hiszem. Remélem, erre nem lesz szükség... Óvatos, puha csókjai segítenek ellazulni, már amennyire ebben a helyzetben sikerül elengednem magam. - Tudom.. - bólintok egyet. Ha nem lennék biztos abban, hogy teljesen rábízhatom magam, nem vetem fel az ötletet, nem kérem meg, hogy segítsen leküzdeni az árnyaimat. De már bizonyított, én pedig egyre közelebb érzem őt magamhoz, mind fizikálisan, mind érzelmileg. Csak felszínesen tudok levegő után kapni, mihelyt visszafészkeli magát az előző helyzetébe. Már nem tudom érinteni, de testem minden rezdülésével tudtára adom, hogy nem fog vissza a múlt abban, hogy élvezni tudjam a jelenünket.
|
| | |
|
Elküldésének ideje ♛Szomb. Aug. 23, 2014 6:28 pm | Érzek benne még némi feszültséget, és hallom is, hogy hatalmasat nyel. Alighanem az izgalomtól, sokkal inkább a félelemtől. De nem kéri, hogy oldozzam el, igyekszik úrrá lenni magán, meg a démonain. Egyelőre sikerrel. Megrántja a kötelet, amit úgy csomóztam meg, hogy könnyűszerrel kiszabadulhasson ha akar, de ekkor már újra elfoglalom helyem a lábai között, és hallom, hogy a következő pillanatban újra felnyög. A háta ívbe hajlik, a levegő a tüdejében reked. Csípőjét meg-megmozdítja, de úgy döntök, ezúttal nem fog rábírni arra, hogy abbahagyjam. Azt akarom, hogy először így érje el a kéj, és igyekszem, hogy ez be is következzen. Nyelvem egy pillanat szünet nélkül kényeztetni, egyik ujjam lágyan a testébe csúsztatom, hogy belülről masszírozva taszítsam egyre és egyre közelebb a gyönyörhöz. |
| | |
|
Elküldésének ideje ♛Szomb. Aug. 23, 2014 6:49 pm | Igyekszem elvonatkoztatni szó szerint gúzsba kötött kezeimről, de csakhamar belátom, hogy ez épp annyira izgató, mint amennyi feszültséget kelt zsigereimben. Szívem veszettül kalapál, a cseppnyi félelem és a határtalan szenvedély van rá ilyen hatással. Időről-időre megmozdítom a csípőm, eleinte csak néhány ponton érzem, hogy remegni kezdek, nemsokára már egész testemben dolgozik a beteljesülés vágya és az élvezet, amit nyújt nekem. Olykor élesebben szívom be a levegőt, ilyenkor küzdök a rossz tapasztalatommal, hogy helyet tudjak adni az újnak. Úgy viselkedem, mintha ezzel eltörölhetném a sebeimet, mintha ez gyógyítana, holott tudom, ez nem ilyen egyszerű és talán örökké nyoma marad bennem az akkori sérelmeimnek. De ha valami kis esély van arra, hogy túltegyem magam rajta, én megteszem. Fojtott nyögések, elfúló sóhajok hagyják el szoros egymásutánban ajkaim ívét, néha még fogaim is összekoccannak. Körmeimet azon nyomban tenyerembe vájom, hogy megérzem magamban kényeztető ujját. Pillanatok kérdése, és elér a mámor, belső izmaim ritmikusan húzódnak össze és ernyednek el. - Úristen.. Nem bírom tovább.. - nyögök fel az élvezettől, csípőm mozgását pedig már akkor sem bírnám leállítani, ha bárminemű fájdalmat éreznék.
|
| | |
|
Elküldésének ideje ♛Szomb. Aug. 23, 2014 6:59 pm | Nem tart sokáig, hogy a sóhajai egyre hangosabbá váljanak. A teste egyre jobban és jobban feszül, a fejét hátraveti, noha nem látom, de érzem, hogy szinte már nincs is itt a földön, és a levegőt magába szorítva várja a beteljesülést, ami nem is várat sokat magára. Belső izmai ritmikusan húzódnak össze ujjam körül, nyelvemet elönti nedve, én pedig addig nem állok le, míg az orgazmus utolsó hulláma is le nem csitul testében. Feltérdelek, aztán beborítom őt testemmel. Merevségem a csípőjének dörgölöm. Noha szerettem volna, ha ő is hasonlóképpen kényeztet engem, beláttam, hogy kikötözött kézzel ez elég esélytelen. - Akarod....? - teszem fel a kérdést lihegve, levegő után kapkodva, míg merevségemmel megállok testének "kapujában". |
| | |
|
Elküldésének ideje ♛Szomb. Aug. 23, 2014 7:35 pm | Pillanatok alatt elér a megkönnyebbülés, valószínűleg úgy festek, mint egy fuldokló, aki az élvezet hullámai között hánykódik. Testem visszahanyatlik a puha lepedőre, a párnák közé. Mellkasom szaporán emelkedik és süllyed, lehunyt szemmel pihegek a kielégülés utolsó másodperceiben. Még nem sikerül teljesen magamhoz térnem, ahogy nekem nyomja gerjedelmét, ismét elönt a vágy. Nem tudom, hogy vagyok képes ezt érezni ilyen rövid időn belül, hisz az orgazmus utórengései még csak most csillapodtak testemben. Most is képes meglepni azzal, hogy saját szenvedélyének gátat szabva várja az én reakciómat. Egy pillanatra sem kételkedem abban, hogy tovább is bírom. Ez nem olyan akadály, mint a vér jelentette kísértés.. - Akarlak.. - emelem fel fejem. Karjaim nem engedik ugyan, hogy túlságosan sokat emelkedjek, épp elég ez ahhoz, hogy meg tudjam csókolni, míg megérzem, hogy kitölti testem. Könnyedén löki magát testem mélyére, a pillantását közben magamon érzem, de amit le tud olvasni rólam az a vágyakozás. - Mit művelsz velem..!? - kérdezem tőle ellágyultan. Ismét kavarognak bennem az érzelmek. Szemeim viszont minden mozdulatára újra és újra felparázslanak.
|
| | |
|
A poszt írója ♛ Ajánlott tartalom Elküldésének ideje ♛ | |
| | | |
| Engedélyek ebben a fórumban: | Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
| |
| |
| |
• az új oldal nyitásáig •
• ROTM FRPG •
|
Pént. Május 31, 2019 10:58 pm Szer. Május 29, 2019 1:28 am Kedd Május 28, 2019 8:31 pm Hétf. Május 27, 2019 11:26 pm Szer. Május 22, 2019 12:03 pm Hétf. Május 20, 2019 10:43 am Szomb. Május 18, 2019 10:03 pm • ROTM FRPG • |
|