Whatever anyone does or says,
i must be emerald and keep my color

Megosztás
Chriest lakókocsija

Vendég
Anonymous

A poszt írója Vendég
Elküldésének ideje Kedd Júl. 22, 2014 8:44 pm
Ugrás egy másik oldalra Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  Next
- Ismerem, milyen ez a kettősség. Bár más értelemben - dünnyögöm, és eszembe jut az első teliholdak fájdalommal teli átváltozásai, hogy a hajnal idejével együtt valahol ki tudja hol ébredjek... homályos emlékekkel. Aztán én is felkapom a fejem a szavai hallatán.
- Igen, jól érted - erősítem meg a szavaimat. - Ha farkas lennék, és te vámpír mivoltodban előttem állnál, nem bántanálak. Pár évbe telt, mire megtanultam kontrollálni magam, de sikerült - mosolygok. - És tudom, hogy te is képes lennél rá. Érzem benned az erőt... hidd el, sikerül, ha tényleg, igazán akarod! - szorítom meg a kezét. - És bár fura tény, hogy egy farkas legyen a tanárod, ha benne vagy, én vállalom a szerepet - mondom biztatóan. - Akár most rögtön el is kezdhetjük az első leckét. Mit szólsz hozzá?
Vissza az elejére Go down

Vendég
Anonymous

A poszt írója Vendég
Elküldésének ideje Kedd Júl. 22, 2014 9:32 pm
Ugrás egy másik oldalra Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  Next
Egy pillanat erejéig megfordul a fejemben, hogy nincs igaza. Nem ismeri az érzést, nem ismerheti.. Hogyan, miközben sosem volt vámpír?! Nos, ha vámpír nem is, zabolázatlan vérfarkas biztosan volt... Az pedig, hogy képes megálljt parancsolni magának és az ösztöneinek, szinte hihetetlen. Elképesztő.
- Tudod, mit jelent ez? - lelkesedem fel egyetlen pillanat alatt. Olyan hevesen fordulok felé és lendülök az ölébe vele szemben, hogy testét sikeresen a fűbe taszítom. Még nyirkos, vizes, és pontosan jól látom, hogy bőrére némi harmat pereg. Kezét továbbra sem engedem el, de arra ügyelek, hogy a hasa legyen combjaim között és a figyelmét még csak véletlenül se tereljem el. - Látni akar... szeretnélek.. - javítom ki magam. Ez nem csak tőlem függ, bár rosszul érintene, ha megtagadná tőlem, amire épp vágyom. - A következő teliholdkor... - vetem fel ötletként és reménykedve nézek sötétszürke szemeibe, melyek mélyén némi kékség is megbújik. Teljesen izgatott lettem. Nem csak amiatt, hogy esélyem van látni farkasként, hanem mert a segítségét is felajánlotta nekem.
- Örülnék neki! - kapok az alkalmon. Meg tudja védeni magát tőlem és saját bevallása szerint sosem tudna bántani. Én pedig hiszek neki. Próbálok olyan pozitívan hozzáállni, mintha én is az ő életfelfogása szerint élnék. - Azt hiszem.. Kezdjük is. Most! - vágom rá gondolkodás nélkül. Nem agyalhatok ezen sokat, ha meglátom ennek a hátulütőit, még elállnék az ajánlatától. És ki tudja, talán nem kell Lucas segítségét remélnem, amit valószínűleg úgysem kapnék meg..
- Na és mi az első lecke? - incselkedem vele és egy gyors csókot nyomok ajkaira örömömben, aztán elhúzódom és lekászálódom róla. - Jó leszek. Ígérem.. - teszem még hozzá somolyogva, aztán rá figyelek.

Vendég
Anonymous

A poszt írója Vendég
Elküldésének ideje Szer. Júl. 23, 2014 12:48 am
Hát, a gyorsasága a vámpíroknak még mindig felülmúl engem... most is, a másodperc törtrésze alatt pattan az ölembe, akkora lendülettel, hogy nyekkenve hanyatlok a fűbe, és szinte egy másodperc alatt harmatban fürdöm meg. Ugyanakkor csak vigyorgom a lelkesedésén, olyan most, mint egy kisgyerek, akinek beígértek egy jókora fagylaltozást.
- Igen... pontosan ezt jelenti - biccentek, mikor kissé magamhoz térek a váratlan helyzetben. - Mellettem lehetsz teliholdkor, aggodalom nélkül. Mint mondtam, kimunkáltam, hogyan őrizhetem meg az emberi tudatomat farkasbőrben is. És ne feledd, én nem vagyok egyszerű farkas, ergo többre is vagyok képes, mint egy egyszerű farkas - mondom aztán. A lelkem mélyén nagyon örülök, hogy ennyire bízik bennem. Ez azt jelenti, hogy egy lépéssel közelebb enged magához.
- Három nap múlva telihold. Akkor velem lehetsz - ígérem meg. - Ami meg a leckét illeti - támaszkodom két könyökömre - elmondom, mit csinálj. Ugye, bízol bennem? - nézek rá komolyan, aztán nagy levegőt veszek. - Jól van. Hunyd le a szemed. Gondolj valami jó dologra. Hívj elő egy emléket magadban... ami szép volt, ami jó érzésekkel tölt el. Gondolj valamire, ami fontos neked. Akár rám is - kockáztatom meg csendesen a felvetést. - A következőt kell tenned: harapj meg. Enned kell belőlem... de ezúttal szabadjára kell engedned magadban a vámpírt. Ne aggódj - teszem hozzá kissé riadt tekintetét látva - ha elveted a sulykot, le tudlak állítani. De bízom benne, hogy nem lesz rá szükség. A jó dolgok, amikre gondolsz... elő fogják hívni benned az emberséget, ami vámpírként háttérbe szorul. Ez fog téged segíteni abban, hogy le tudj állni. Készen állsz? - kérdezem. Nekem nem kell hezitálnom. - Ne félj... - suttogom, ahogy látom a tekintetében megcsillanni némi félelmet. - Én bármit megtennék érted... - simítok végig a karján.

Vendég
Anonymous

A poszt írója Vendég
Elküldésének ideje Szer. Júl. 23, 2014 9:03 am
Nem hazudtolom meg önmagamat, hiszen lelkesedésem töretlen, főleg azok után, hogy ő is beleegyezett, hogy vele legyek.
- Oh... - lepődöm meg kissé, amint kiderül, hogy ez is a különlegességének tudható be. - Nem gondoltam, hogy ez ebben is megmutatkozik.. - mosolyodom el halványan. - Mióta vagy farkas? - kérdezem aztán. Lehet, hogy ez már a túlságosan személyes kérdések kategóriájába tartozik, de a kíváncsiságom még így is határtalan. Ígérete viszont egy pillanatra eltereli figyelmemet. Vajon rájött már arra, hogy előszeretettel csikarok ki ígéreteket, szinte mindenkiből?! Nem tudok az elejtett félmondatokban bízni, van, hogy még az adott szó sem elég. De úgy gondolom, ő nem verne át. Vagy legalábbis nagyon bízom ebben. Ajánlatára csak bólintok, és már azt várom, milyen módszerrel áll elő ahhoz, hogy megbirkózzam a vérszomjammal.
- Igen, bízom.. - válaszolom teljesen magabiztosan. Semmi kétségem afelől, hogy most rosszat akarna nekem, másképp nem ajánlkozott volna a tanár szerepére. Egyetlen szó nélkül teszem amit mond. Behunyom a szemeimet és koncentrálok. Kutatok a boldog, szép emlékek után, de csupa olyat találok, amik abban az időben fontosak voltak számomra, most viszont már semmit sem jelentenek. Változáson megyek keresztül, ami ugyan nem azt jelenti, hogy nem tudok örülni egy-egy szép ruhának vagy ékszernek, csak már mást jelent nekem. A szabadság íze mindent megváltoztatott, még akkor is, ha nem vagyok az teljesen, mert valaki már biztosan van a nyomomban. A saját törvényeim szerint élek most, nincsenek betartandó szabályok. Mi ez, ha nem a legnagyobb öröm?!
De szemeim hamar kipattannak, mikor azzal jön, hogy meg kell harapnom. Eddig nem éreztem helytelennek, csupán most.
- Nem fogok belőled kísérleti nyulat csinálni.. - rázom meg a fejem hevesen. - Te teljesen megőrültél? - nézek rá hitetlenkedve. Fogalma sincs, milyen veszélynek teszi ki magát azzal, ha azt akarja, hogy engedjem teljesen szabadjára magam. Azt az énemet még én sem ismerem, hisz valamennyi kontrollom van, de ahhoz egyelőre nem elég, hogy az áldozataim élve megússzák. Persze Chriest más, erre más számtalanszor rávilágított, és eddig is sikerült neki leállítania engem, de hozzá képest mégis kiszámíthatatlan vagyok. Ezzel együtt, egy pillanat alatt átgondolva a dolgot, tudom, hogy ez még mindig jobb ötlet, mintha egy emberen kísérleteznék. Ő legalább gyorsan gyógyul.. Lehetséges, hogy szükség is lesz rá.
- Rendben.. - nyelek nagyot és ismét lehunyom a szemeimet. Hagyom, hogy átjárjon az emlék aromája, a szabadság érzete, miután magam mögött hagytam a bűnös várost és vele együtt úgy hittem a múltamat is. - Kezdem elhinni.. - nyögöm kissé kábultan, hiszen vámpír énem kezd előbújni és máris vérre szomjazik. Emlékszem mennyire finom, mennyire erős és... A következő pillanatban már a nyakára tapadok, hogy egyetlen harapással átszakítsam az inakat és a bőrt, forró vére pedig a számba ömöljön. Igyekszem nem visszafogni magam és hagyni, hogy az ösztönök magukkal ragadjanak, de még így sem akarok neki fájdalmat okozni..

Vendég
Anonymous

A poszt írója Vendég
Elküldésének ideje Szer. Júl. 23, 2014 10:36 am
Nagyjából erre számítottam. Teljes megrőkönyödésre. Persze hogy fél, nyilván nem akarja még a mai napot azzal tölteni, hogy elássa a hullámat, de én bízom benne, és bízom önmagamban, a saját erőmben is. Közeleg a telihold, ilyenkor amúgy is erősebb vagyok, mint általában. Ha szükséges, le tudom őt állítani. Méghozzá anélkül, hogy bántanom kellene.
Alighanem ő maga is belátja rövid gondolkodás után, hogy ez az egyetlen járható út, és az egyetlen alternatíva. Röviden biccent egyet, majd lehunyja a szemeit, és látom magam előtt életre kelni a vámpírt. Az arcán megjelennek a fekete erek, a szeme vörösben játszik - nyilván, bár nem látom a csukott szemhéja miatt - a fogai pedig kibújnak ínye alól. Ha most átlag farkas lennék, élethalál küzdelem kezdődne el, de így csak hagyom, hogy a nyakamnak essen, mintha csak az áldozata volnék.
Felszisszenek, mert ezúttal nyoma sincs benne gyengédségnek. Ez most nem a vágyról, vagy a szexuális kielégülésről szól, hanem a ragadozó mivoltáról. Önkéntelenül is fel-felnyögök néha fájdalmasan, ahogy egyre mélyebbre nyomja belém a fogait, de a kezem közben megindul, hogy végigsimítsak a hátán.
- Gondolj valami szépre... - mondom rekedten. - Valami nagyon jóra... uralkodj magadon - mantrázom, és remélem, hogy nem kell bevetnem az erőmet ahhoz, hogy elszakítsam magamtól.

Vendég
Anonymous

A poszt írója Vendég
Elküldésének ideje Szer. Júl. 23, 2014 10:53 am
A vére íze még most is, még így is felülmúlhatatlan. A torkom minden korty után jobban kapar, mintha nem lenne elég, mert többre vágyom. A fejem zsong, az izmaim feszülnek, az állkapcsom újra és újra szorosan zárul a puha bőrre, ami a vastag és vérdús ereket rejti. Szorosan tartom, hogy ne moccanjon, és ezzel elősegítem azt is, hogy fogaim még mélyebbre jussanak. Szinte levegőt sem veszek, mert nincs rá szükségem, csak az ízre a számban, ahogy végigmossa nyelőcsövemet istentelen élvezetet okozva ezzel. Jobban szükségem van erre, mint bármi másra. Akarom, hogy az enyém legyen. Az elmém ködös, a vére megrészegít és teljesen a hatása alá kerülök. Semmi kétségem afelől, hogy sosem voltam még ilyen mámoros állapotban, sosem hagytam el magam ennyire. Olyan vadul harapok, hogy ajkaim közül kifolyik az életereje és vörös csíkot hagy testén.
Pillanatokon belül felnyögök, mikor feleszmélek arra, hogy ha ezt ilyen vehemensen folytatom, meg fogom ölni, de nem tudok leállni. Tompán hallom csak őt, sokkal inkább a szíve vágtájára tudok csak koncentrálni, mintha az elmém számára lenne muzsika, a vámpír énemnek szól. Kutatok az emlék után, amit már egyszer megtaláltam...
Az a hajnal, mikor elhagytam a várost, egy jobb élet reményében.. De a vére erősebb, még mindig.. Finom és meleg. Az életem apró örömei, kiskorom képei, mikor épp felhőtlenül boldog voltam... Nem, ez sem elég ahhoz, hogy elszakadjak tőle. A szíve ütemesen pumpálja a vérét, mintha csak azért tenné, hogy engem jóllakasson. A tudatom mélyén, már sikerült magamhoz térnem annyira, hogy pörgetem az emlékeket, de nem tudom, melyikbe tudnék kapaszkodni.. Ami elég erős ahhoz, hogy visszaránt.
Lucas.. Nem, egyáltalán nem. Nincs mellettem. Chriest.. Chriest!

Vendég
Anonymous

A poszt írója Vendég
Elküldésének ideje Szer. Júl. 23, 2014 11:06 am
Nem lepődöm meg, hogy nem reagál. Az ösztönök teljesen eluralkodtak felette, felülírták a tudatos énjét. Noha evett már belőlem vámpír, az mégis más körülmények között történt... most magam is tudom, érzem, hogy a kés élén táncolok. Ennek ellenére hagyom, hogy tegye velem, amit csak akar... hogy egyen, kontrollját vesztve, mámorosan. Még akkor is, ha már érezhetően megszédülök kissé a vérveszteségtől, és érzem, hogy önfeledt mohóságában már a mellkasomat is vér maszatolja. Az önnön vérem.
- Koncentrálj... - suttogom halkan, és megszorítom a vállát. - Fogd magadban vissza... csak akard erősen! - mondogatom, de közben már felkészülök rá, hogy ha ez sem használ, erővel fejtsem le magamról, még mielőtt ténylegesen elfajul a dolog, és csak a hűlő tetemem marad itt a tisztáson.

Vendég
Anonymous

A poszt írója Vendég
Elküldésének ideje Szer. Júl. 23, 2014 11:25 am
Teljesen bezsongok. Valószínűleg az sem érdekelne túlzottan, ha egy bevásárlóközpont közepén lennénk most és tucatnyian bámulnának engem, mikor előtör belőlem a szörnyeteg. Én vagyok, de mégsem én. Túl későn ébredt fel bennem az öntudatom, hogy tisztában vagyok azzal, amit teszek. És azzal, hogy ennek következményei lehetnek, amik nem feltétlenül tesznek majd boldoggá. Nem használ, bármire is gondolok, a gyerekkorom boldog emlékei pont úgy nem hatnak az elmémre, mint az a néhány önfeledt pillanat az utóbbi 7 évből, amikről azt hittem, igenis fontosak számomra. Kiderült, hogy nem azok. Vagy csupán képtelen vagyok pontosan felidézni és újra átélni őket, mert valami meggátol benne.
Más után kutatok, friss képek után, amik szintén boldoggá tettek. Nagyon jók voltak. És az utóbbi napok Chriesthez fűződnek. Önként adta vérét, félelem nélkül áldozza magát ezért, mert én tanulni vágyom. Segít, hogy kontrolláljam a szomjam és érzem... Már érzem, hogy szíve hiába ver gyorsabban, nem pumpál több vért felém. Le kell állnom, sürgősen. De miért nem állított még le? El akarom lökni magam, életben akarom hagyni.. Mintha csak egy ember lenne. Nem gondolkozom azon, mit tesz a vérfarkas gén és mennyit bír ki a teste még. Csak az visszhangzik a fejemben, ahogy száját elhagyták a szavak, miszerint én szerethető vagyok. Nem, nem vagyok.. Egy szörnyeteg vagyok csupán, akinek végül sikerül elszakítania magát az áldozatától. Nem tudom, hogy én lépem-e meg, vagy ő taszít el magától, esetleg egyszerre cselekedünk.. Csak a hideget érzem a hátam alatt, ahogy a rajtam lévő pólója átnedvesedik, mert a fűben fekszem. Levegő után kapkodok, mint aki a vastag víztömb alól bukkan fel oxigénért. Még érzem az illatát felém szállni, még érzem az ízét a számban, de nem merek felé nézni. Azt hiszem a dolognak nem csak egy nehéz része van. Szembe is kell néznem azzal, amit én műveltem vele.
- Mondd, hogy még élsz... - zihálom, közben kezeimet fejemre tapasztom és úgy túrok hajamba, mint egy tébolyult. Ehhez képtelenség hozzászokni.

Vendég
Anonymous

A poszt írója Vendég
Elküldésének ideje Szer. Júl. 23, 2014 11:36 am
Még én magam is érzem, hogy egyre és egyre kevesebb vért pumpál a szívem, pedig ő szívja még, mint az éhező kisgyerek az anyatejet, de ekkor már érzem, hogy itt és most elég, és ha nem lépek, akkor tényleg baj lesz...
Mire viszont felemelném a kezem felpattannak a szemei, aztán egy mozdulattal ellök magától úgy, hogy ezúttal ő huppan a földre, szemei néhány másodpercig kábán fürkészik a kéklő égboltot, majd őrült módon a hajába túr, és ideges, feszült pillantást vet rám.
- Élek.... - dünnyögöm, én magam is a földről, mert a vérveszteséget meglehetősen megérzem, és kóvályog kissé a fejem, majd erőt veszek magamon, és felülök.
- Látod? - mosolygom el magam, bár ez most elég vérszegényre sikerül. Szó szerint. - Megcsináltad. Már elsőre megcsináltad. Te... hogy érzed most magad?

Vendég
Anonymous

A poszt írója Vendég
Elküldésének ideje Szer. Júl. 23, 2014 11:51 am
Percekig csak fekszem a fűben és próbálom kizárni a gondolatot a fejemből, hogy tapadjak ismét ütőerére és szívjam addig, míg csak élet jelét látom benne. Őszintén nem tudom, hogy hova fér belém ennyi vér.. Ez őrület..
Csak akkor nyugszom meg kissé, mikor válaszol. Ezek szerint nem ájult el, ezt egész jó jelnek veszem azok után, hogy elég szépen megcsapoltam. Félve vetek felé egy pillantást. Egyszer úgy is szembe kell néznem azzal, mit tudok művelni. A látvány viszont képes arra, hogy sokkoljon. A nyaka egy merő seb, a vére még átszivárog a harapásnyomokon - tekintve, hogy abból nem egy van.
- Ez szörnyen néz ki... - suttogom magam elé és oldalra hajtom a fejét, hogy meg tudjam vizsgálni. a pillanatnyi aggodalmam nagyobb, mint a vágyam a vére iránt. Azt hiszem, csak egy kicsit le kellett nyugodnom.. Vagy rám kellett ijeszteni. - Ez nem fog begyógyulni pár óra alatt.. - nézek rá bűntudatosan. Borzalmasan érzem magam, semmi kétség.
- Le kellett volna állítanod! Megígérted! - kelek ki magamból azonnal. - Hogy higgyek így neked?! - vetem fel a kérdést, ami hirtelen fogalmazódik meg bennem. - Többet ilyet nem csinálunk... Én.. Többé nem iszom belőled.. - jelentem ki nagyon komolyan. Semmi esetre sem akarok még egyszer ilyen helyzetbe kerülni.

Vendég
Anonymous

A poszt írója Vendég
Elküldésének ideje Szer. Júl. 23, 2014 12:06 pm
Megtapogatom a nyakam, és kissé elfintorodom a szúró fájdalomtól, mikor kitapogatom a sebeket, majd legyintek.
- Ha hiszed, ha nem, volt már rosszabb is - vonok vállat. - Holnapra begyógyul, ne félj - húzódom oda mellé, és belenézek a szemeibe. - Egyébként épp le akartalak állítani, de abban a pillanatban álltál le magad is. Speciel mint mondtam, a telihold miatt erősebb vagyok. Egy átlag ember nem bírt volna ki ennyit, és belehalt volna. És egyébként igen, újra és újra enni fogsz belőlem. Újra és újra végig fogjuk ezt csinálni, addig, míg teljesen ura nem leszel magadnak. Vagy rajtam fogod megtanulni, vagy hullák fogják szegélyezni az utadat, bármerre mész - nézek aztán végig a véres mellkasomon, majd az ő véres arcán. - Pazarló voltál - vigyorgok, és szerencsére már kevésbé imbolyog körülöttem a világ.

Vendég
Anonymous

A poszt írója Vendég
Elküldésének ideje Szer. Júl. 23, 2014 12:59 pm
Egyáltalán nem segít a helyzet kezelésében, hogy látszólag nem fogja fel a helyzet komolyságát. Mintha az egészet félvállról venné. Az meg pláne nem nyugtat meg, hogy nem védte magát tőlem, akkor sem, mikor már épp ideje lett volna ellöknie engem.
- De nem miattam.. - nyöszörgöm bánkódva. - Nem lesz legközelebb.. - erősködöm. - Találok majd más megoldást. Azt hittem, nem tudok majd leállni. Te pedig.. Megőrültél?! Mi van, ha elsőre nem tudsz elszakítani magadtól? Nem értelek. Csak a hold miatt bírtad? - kérdezek rá.. Azt mondta, ilyenkor erősebb és aktívabb is. Mi van, ha egyébként őt is megöltem volna?
- Nem. - rázom meg a fejem határozottan. - Egyelőre neked pihenned kellene.. - nézek rá nagyon komolyan. Hátha megérti, hogy igenis aggódom érte. Nem mintha az csökkentené a bűntudatomat.
- Ne próbálj viccelődni... - húzódom arrébb tőle és átölelem a térdeimet. Mindig megvisel a vadászat, még akkor is, ha ez nem éppen nevezhető annak. A kimenetele is változott, de a lényege nem. Vámpír vagyok. - Csak hagyd, hogy egy kicsit szörnyen érezzem magam.. - kérem aztán tőle. Nem azért húzódom el, mert gondom van a közelségével, hanem mert ilyenkor ténylegesen is úgy érzem magam, mint aki a pokolból szabadult.

Vendég
Anonymous

A poszt írója Vendég
Elküldésének ideje Szer. Júl. 23, 2014 1:45 pm
Értetlenkedve nézek rá.
- Most mi a baj? - csodálkozom. - Nincs más megoldás, hiába is keresed. Önkontroll, vagy halottak százai. Ennyi - tárom szét a két kezem. - És tényleg rendben vagyok. Tudom, mennyit bírok, és hidd el, hogy azonnal leállítalak ha azt érzem, baj van. Most is csak egy másodperccel előztél meg. Itt vagyok, önként és dalolva segítek, te meg ellököd a segítő kezet. Nem értelek - ismétlem. - És nincs miért rosszul érezni magad. Ez így működik. Először rosszabbul megy, aztán egyre és egyre jobban. Majd meglátod. Na... - ölelem át fél kézzel a vállat - ne légy már ilyen. Örülj inkább... hiszen már elsőre megcsináltad.

Vendég
Anonymous

A poszt írója Vendég
Elküldésének ideje Szer. Júl. 23, 2014 6:04 pm
Ez az egész még zavaros nekem. Alig tudok leállni, és az sem úgy megy, ahogy szeretném. Szembenézni sem egyszerű a sebbel, amit én okoztam neki. Egy kissé összetörtem volna?! Minden bizonnyal megrendültem, hogy akár ő is csatlakozhatott volna a már amúgy is elég terjedelmes hullakupachoz, amihez a kezem tapad.
- Nem érted.. - nyögöm a pólóm, vagyis az övét piszkálva. Nem akartam elmondani neki, mégis muszáj lesz, hogy felfogja a dolog súlyát. - Eleve rossz ötlet volt rajtad kísérletezni, mert most akár jól vagy, akár nem, borzalmasan érzem magam. A véred egyszerűen.. Jobb bárminél. És hiába kapaszkodtam azokba az emlékeimbe, amikről azt hittem, majd segítenek visszatalálni... - rázom meg a fejem lemondóan. Ez túl sok egyszerre és félek, hogy ő is túl sok jelentőséget fog neki tulajdonítani, de azt hiszem joga van ahhoz, hogy tudjon róla. Legalább azért, mert köze van hozzá. - Te rángattál vissza.. Nem a hangod vagy az, amit most mondtál. Azokat csak tompán hallottam. Az utóbbi két nap emléke volt. És ez rossz. Nagyon rossz.. - nézek rá szinte kétségbeesve és most nem tiltakozom az ellen, hogy magához húzzon. Kétség sem fér hozzá, hogy még nem látott ilyen állapotban, és valószínűleg ez nem csak az elmúlt perceknek köszönhető, hanem az évek óta elfojtott bűntudat tör ki rajtam.
- Te... Bántottál bárkit is, míg megtanultad.. Tudod.. Irányítani magad? - kérdezem, miután megadva magam pilledten a vállának dőlök, figyelve arra, hogy egyetlen pillanatnyi megingása után kényszerpihenőre ítéljem. Akár tetszik, akár nem.

Vendég
Anonymous

A poszt írója Vendég
Elküldésének ideje Szer. Júl. 23, 2014 6:33 pm
- Értem én, hogy mi a baj - simogattam Gwen hátát, miközben hozzám bújt. - Tudom, hogy nehéz a kontroll. De pont ezért vagyok jó tanárnak, meg kísérleti nyúlnak. Erős vagyok... erősebb, mint egy ember. Ki más bírná ki ezt? Egy átlag humanoid már holtan feküdne itt. Nekem meg látod, semmi bajom, ezt a kis sebet kivéve - csitítgattam. - Ne érezz lelkifurdalást, mert nincs miért. És az, hogy rám gondoltál... az elmúlt két napra... ezért álltál le... én nagyon örülök ennek - suttogom, és csakugyan, a szívem dobog, mint az őrült. Mert ez a tény, talán jelent valamit... még akkor is, ha magának sem vallja be.
- Én tíz évvel ezelőtt lettem vérfarkas - válaszolom arra a kérdésre, amit pár perccel ezelőtt tett fel. - A nagybátyám nevelt fel, de hisz mondtam már. Nem sokkal a 18. születésnapom után meggyilkolták egy rablótámadásban. Megtudtam, ki volt a tettes, és... - vonok vállat. - Tudtam, hogy kiváltom ezzel az átkot, de nem érdekelt. Sosem nyugodott volna a lelkem, ha nem állok bosszút. Sokakat öltem meg, míg meg nem tanultam kontrollálni magam. Nagyjából ugyanazt éreztem, mint te most. De engem nem volt, aki tanítson... nekem önerőből kellett megoldanom mindent. Én viszont itt vagyok, hogy segítsek neked. Hát nem érted, hogy azért teszem, mert nagyon fontos vagy nekem? - súgom halkan, hogy még ő is alig hallhatja.

Vendég
Anonymous

A poszt írója Vendég
Elküldésének ideje Szer. Júl. 23, 2014 7:10 pm
Hiába próbál biztatni, a hangulatom továbbra is elég letargikus. De majd elmúlik, ha sikerül feldolgoznom, hogy mivé lettem. Azt hiszem, még ezzel sem néztem szembe teljesen. Egyszerűbb minden gondot a szőnyeg alá sepregetni.. De ha összegyűlik a sok, akkor aztán vége mindennek és nincs már hol rejtegetni. Azt hiszem, hogy most ez történt.
- Tudom, tudom.. - ismerem el, hogy ez mind igaz. Tényleg erősebb, mint egy ember, talán még nálam is erősebb, ha ereje teljében van. - De egyelőre nem szeretnék tovább kísérletezni - nyugtázom. A gondolat épp elég rossz, szinte már elviselhetetlen, hogy nem fogja annyiban hagyni, ha csak én nem tűnök el. Azonban én még mindig önző vagyok, mert szeretek vele lenni és élvezem a társaságát, még olyankor is, mikor éppen felokosít ezekről a dolgokról. - Ez, még nem az.. - rázom meg a fejem tiltakozva. - Ez.. Igazából nem tudom, miért történt így, nem tudom megmagyarázni. De segített.. - ránézve látom, hogy még a szeme is mosolyog, ahhoz pedig valószínűleg nem kellene szuper hallás, hogy a szívverését halljam.
Végül mosolyogva konstatálom, hogy sikerült elterelni magamról a figyelmét. Igazság szerint szeretem, ha mesél nekem. Szívesen hallgatom mély hangját. A szám széle viszont hamar lekonyult. Ez nem egy vidám téma.
- Igen, már mondtad. Sajnálom a bácsikádat.. Ez még Jersey-ben történt? - ölelem át most én, és hogy érezze, én mellette vagyok, ujjaimat összefűztem az övéivel. - Nem számít, mit műveltél, remek ember vagy.. - mormolom halkan. - Meg sem érdemlem, hogy ennyire a szíveden viseld a sorsomat, és igazából azt sem tudom, mivel köszönhetném meg. Pontosabban, tudom mi tenne boldoggá, de .. - húzom el a számat. Ezt már tegnap megvitattuk. Mégis pusztán azzal képes meghatni, hogy azt mondja, fontos vagyok neki.

Vendég
Anonymous

A poszt írója Vendég
Elküldésének ideje Csüt. Júl. 24, 2014 12:35 am
Közelebb bújik hozzám, ujjunk egymásba kulcsolódik. Hátunk mögött most kel fel a nap, a sugarak megvilágítják hátulról a haját, szinte aranylik most a reggeli fényben. Megcsap bőrének semmi máshoz nem hasonlító, bódító illata, mintha a virágos mező benne illatozna, és szinte teljesen elkábít. A puszta jelenlétével az őrületbe kerget... persze jó értelemben.
- Nem kell megköszönnöd nekem semmit - rázom meg aztán a fejem, és élvezem keze érintését a kezemen. - És nem is tartozol nekem semmivel. Nem azért teszem amit teszek, mert viszonzást várok. Tudom, mit beszéltünk tegnap. És megígértem, hogy türelmes leszek, én pedig olyan ember vagyok, aki állja a szavát. Ha... - veszek nagy levegőt, mert a puszta feltevés is elkedvetlenít - ha soha nem fogsz úgy érezni irántam, ahogy én remélem, akkor sem fogok a fejedhez vágni soha semmit. Lehet, hogy eddig ilyen emberekkel találkoztál, de én nem vagyok ilyen. Be fogom neked bizonyítani - nézek a szemébe, és ahogy látom tekintete csillogását, haját, amibe bele-beletúr a lágy szellő, mintha valami belső erő lökné a szavakat a számra.
- Egyszerűen képtelen vagyok betelni vele, milyen gyönyörű vagy - mondom őszintén, aztán - mivel látom hogy kissé pirul - úgy döntöttem, terelem a témát.
- Te már tudod, én hogyan lettem farkas. De te.... ha egy farkassal éltél, hogyan váltál épp vámpírrá? Nem értem...

Vendég
Anonymous

A poszt írója Vendég
Elküldésének ideje Csüt. Júl. 24, 2014 8:55 am
Elégedettnek kellene lennem, hiszen szemlátomást elfogadta az ajánlatomat, de mégsem tűnik túl boldognak. Talán még mindig azt hiszi, hogy csak kihasználom, és valószínűleg nem is téved olyan sokat, hiszen sosem állítottam biztosra, hogy a közöttünk kialakuló kapcsolat kimenetele mennyiben fog megváltozni, vagy mennyire tudom befolyásolni az érzéseimet. Egyelőre azt is nehéz eldöntenem, hogy ez jó-e avagy rossz. Egy kicsit talán mindkettő. Minden esetre én hagyni fogom neki, hogy elnyerje a feltétlen bizalmamat - legalábbis ez a terv.
A felkelő nap sugarai megcsillannak a közeli harmatcseppeken, megannyi színre bontva ezzel a kis cseppen megtörő fényt, mintha egy egészen apró kis szivárvány lenne. Egy pillanatig azt hiszem, ő is ezt figyeli, de helyette engem bámul, ami más körülmények között nem zavarna, de most sikerül fülig pirulnom. Legszívesebben elrejteném előle az arcomat, de hálás mosollyal veszem azt is, mikor megpróbálja elterelni a témát. Még akkor is, ha nem biztos, hogy ez egy hálás tett.. Tanulsága biztosan van a számomra.
- Az életem nagy részét gyerekotthonban töltöttem, nem is igazán volt beleszólásom semmibe, ami velem kapcsolatos. Igazi lázadó voltam, nem tanultam tovább, egyrészt mert nem volt miből, másrészt meg, mert tudtam, hogy amire szükségem lesz az életben, annak már a birtokában vagyok. Rengeteget jártam bulizni, mindig mással fizettettem ki, mert sosem volt rá pénzem, de valahogy megoldottam, hogy felkerüljek a színpadra. Benedict is ott vett észre. Tudod, egész életemben nem volt semmim, aztán hirtelen befolyásos körökbe kerültem általa. Mindent megkaptam és cserébe nem kellett mást tennem, mint magamat neki adni - szusszantam nagyot. Még mindig elég kényes téma ez, az sem kizárt, hogy ő is lekurváz miatta. - Jó üzletnek tűnt, hiszen nem sokra rá magához költöztetett, de hamar rájöttem, hogy nem én vagyok az egyetlen, csak egy újabb trófea, amit mutogathat és néha kedvét tölti vele. Ő avatott be a természetfelettibe is, de az ügyleteinek a részleteit sosem árulta el. Az emberek jöttek és mentek, én pedig érinthetetlen voltam, de sosem kerültem ki a szerető státuszból. Csak farkasokkal dolgozott.. Néhány éve csatlakozott hozzá egy új farkas, akit rettentő könnyű volt az ujjaim köré csavarni. Teljesen magamba bolondítottam, és a végére talán már én is szerelmes voltam belé. Ekkor lett volna alkalmam arra, hogy otthagyjam azt az életet és újat kezdjek azzal a férfival. De nem mentem, hát ment nélkülem. Onnantól kezdve másképp kezdtem viselkedni, sokszor megtagadtak a kéréseket, és habár nem volt jó döntés, hogy a vezér ellen szegülök, azt gondoltam, hogy megtehetem. Tévedtem, mindig csak az egyik voltam a női közül, akit szeret mutogatni, de könnyen pótol. Nem tudom, hogy rájött-e a titkos viszonyomra az egykori társával, de úgy hiszem nem, mert akkor mindketten halottak lennénk. Azt viszont nem nézte jó szemmel, hogy felszólalok az egyik megkárosítója mellett. Vámpír volt. Ezért tett engem is vámpírrá. Meg mert előszeretettel szórakozik azzal, hogy hajtóvadászatot indít bizonyos személyek után. Minden esetre ezzel elvágta tőlem az egyetlen létező menekülési utat is. Lucast. Azért jöttem a városba, hogy őt megtaláljam.. Ennyi az én történetem.. - fejezem be a hosszú mesélést. Egy pillanatra sem néztem fel rá alatta. Nem akartam látni rajta a pillanatnyi érzelmeket, most viszont, hogy majdnem mindenről tud, kíváncsi vagyok, mennyiben változott a véleménye rólam.

Vendég
Anonymous

A poszt írója Vendég
Elküldésének ideje Csüt. Júl. 24, 2014 9:47 am
Csendesen, érdeklődve hallgatom a történetét, egészen addig, míg a végére nem ér. Közben egy percre sem hagyom abba háta simogatását, csak a végén hanyatlik le róla a kezem.
- Nem ítéllek el - mondom aztán, kis szünet után. - Fiatal voltál, felelőtlen, és nem volt mögötted családi háttér. Bárki más ezt tette volna talán a helyedben. Az, hogy odaadtad magad pont ennek a férfinak? Kapaszkodót kerestél... szóval, nem ítéllek el. Tehát Benedict ez a bizonyos vérfarkas, aki elől menekülsz - rendezgettem el aztán fejemben a dolgokat, aztán kissé ledermedek.
- Lucas volt a szerelmed? - kérdezem halkan, majd nagyot nyelek. - Még... most is őt szereted? - várom a választ dobogó szívvel. Ha igen... legalább tiszta képet kapok.

Vendég
Anonymous

A poszt írója Vendég
Elküldésének ideje Csüt. Júl. 24, 2014 11:16 am
Fogalmam sincs mire véljem ezt a nagy csendet, amit produkál.. Pontosabban van. Lehetséges, hogy ez egyszerre túl sok volt neki, elvégre nem volt könnyű életem, és még végighallgatni is elég megterhelő, annak ellenére is, hogy az apró részleteket sosem hangoztatom. De így legalább kapott egy képet arról, milyen vagyok és hogyan éltem eddig. Láthatja, hogy nem csak mondom, hanem tényleg hatalmas változáson megyek keresztül. Legalábbis igyekszem.
Attól függetlenül, hogy nem ítél el, biztos vagyok benne, hogy meg van a véleménye rólam. Nekem is megvan magamról.
- És a bandája.. - javítom ki. Elvégre milyen játszma az, amit egy vív egy ellen?! Nyilván az még fair küzdelem is lenne..
De valamiért úgy érzem, nem ez foglalkoztatja leginkább. Hangját érezhetően lehalkítja, miközben a szavak elhagyják ajkait. Én viszont nem hiszem, hogy ez a legalkalmasabb időpont arra, hogy ezt kitárgyaljuk. Nem akarom, hogy felizgassa magát, épp elég vérét vettem el tőle, most pont nem tenne neki jót. Mégis válaszolok, most végig a szemébe nézve.
- Igen - jelentem ki magától értetődően. - Ő volt az. Felnyitotta a szemeimet, megmutatta, hogy másképp is lehet. Sokat köszönhetek neki. - magyarázom. - Ő volt az első, akiben igazán megbíztam, akit az ujjam köré akartam csavarni, de közben belezúgtam. Nagyon szerettem, de mégsem eléggé ahhoz, hogy vele tartsak, mikor lelépett. Azt hiszem szeretem még, de nem úgy, mint régen... - próbálok úgy fogalmazni, hogy ezzel minél kevesebb fájdalmat okozzam Chriestnek. Bár valószínűleg ez nem jön össze. - Az elsőnek mindig nyoma marad.. - sóhajtok nagyot. - Nem vagyok már szerelmes belé.. - bököm ki a lényeget. - És egyébként is felesleges az egész, hiszen megkeserítettem az életét, a pokolra kíván. Neki sosem vallanám be, hogy még mindig fontos.. Nem várom el, hogy megértsd vagy elfogadd, de ez is egy csomagban jár velem.. - igyekszek valamit leolvasni arcáról, de jelenleg egy kicsit zaklatott vagyok, amiért nem ismerem annyira, hogy előre tudjam, mit reagálhat erre.

Vendég
Anonymous

A poszt írója Vendég
Elküldésének ideje Csüt. Júl. 24, 2014 11:27 am
Hát, ha valamire nem vágytam az az, hogy valóságos dicshimnuszt hallgassak végig egy olyan férfiról, aki vetélytárs. Vagyis... bizonyos értelemben. Ő is nyilván megkapta, amit én - a mámoros együttléteket - de annál többet is. A szívét. Amit én talán soha nem fogok.
- Tudom, hogy milyen az első szerelem, és tudom, hogy feledhetetlen - biccentek. Eszembe jut a vámpírnő, akibe 15 éves kamaszként belezúgtam, és akiért még azt is megtettem, hogy a szolgája, a két lábon járó ételhordója lettem. Nyomot hagyott bennem? Igen, hiszen azóta is kedvelem az efféle időtöltést... nyilván nem véletlenül izgat fel, ha egy vámpírnő eszik belőlem. Hogy szeretem-e? A leghatározottabb nem erre a válasz. Talán mert a lelkem mélyén tudom, hogy olyat tett egy 15 éves fiú lelkével, amit sosem lett volna szabad. Éveknek kellett eltelnie, mire megértettem, miért kaptam jókora verést a bácsikámtól, és elismertem annak jogosságát. De a tényen, hogy az a nő mit plántált el bennem, mi sem változtat. Igen, az első szerelem nyomot hagy.
- Mindegy, hogyan szereted... - motyogom aztán. - A lényeg, hogy valahol még mindig szereted. És fontos neked - teszem hozzá kissé feldúltan, majd letépek egy csomó füvet, és szótlanul, idegesen tépkedni kezdem. Ezek szerint jobb, ha már most belenyugszom, hogy a jelek szerint én sosem leszek olyan fontos a számára, amilyen fontos ő nekem. A felismerés mindenesetre alaposan elveszi a szavaimat, hát némaságba burkolózom.

Vendég
Anonymous

A poszt írója Vendég
Elküldésének ideje Csüt. Júl. 24, 2014 12:33 pm
Ismét itt a tökéletes példa arra, hogy mindig azokat bántjuk, akik egyrészt nem érdemlik meg, másrészt meg nem is akarunk tőrt döfni szívükbe. Az őszinteség ára a fájdalom, erre nem most jövök rá, de most érzem úgy, hogy bár ne mondtam volna semmit. Akkor most nem lenne zaklatott és .. Minden egyszerűbb lenne, ha erről nem tudna.
A keze már nincs a kezemben, ujjai nem fonódnak enyémek köré, így pedig egész elveszettnek érzem magam. Hiába ért egyet velem, most olyan távolinak érzem magamtól, hiába ül mellettem. Mintha egy láthatatlan, de nagyon is valós szakadék tátongna közöttünk.
- Nézz rám.. - kérem fojtott hangon. Meg kell értenie, hogy mi az, ami zajlik bennem, ha nem így történik, valószínűleg felesleges minden. Bár addig is az, míg nem hajlandó rám figyelni. Nem kecsegtet sok jóval, az, hogy magába temetkezik és nem szól semmit. Mintha meg sem hallaná a hangomat. Kezdek kétségbe esni.. Hogyan értethetném meg vele,!
- Figyelj.. - fordítom magam felé erőszakkal a fejét. Ha máshogy nem megy, hát kényszerítem, hogy rám nézzen. - Ő volt a túlélésem kulcsa. - nézek rá nagyon komolyan, bár gyanítom nem jutok előrébb, ha folyamatosan megpendítem ezt a húrt. - Miatta vagyok itt, ha nem így éreznék, mi nem találkozunk.. - próbálok valami olyasmi érvhez nyúlni ami igaz és mérvadó is lehet. - De tudod mit? Nem érdekel.. Kiabálj, üvölts, ahogy akarsz, vagy üss meg, de... csinálj valamit.. Beszélj hozzám.. - a végére ismét teljesen kikészülök. Az is megfordul a fejemben, hogy már meg is gondolta magát és inkább nem vesződik velem.. Őszintén megérteném.

Vendég
Anonymous

A poszt írója Vendég
Elküldésének ideje Csüt. Júl. 24, 2014 12:44 pm
Nézzek rá? Eszemben sincs. Ismerem önmagam, tudom hogy ami a lelkemben dúl, úgy látható a szememben, mintha nyitott könyv lennék. És nem akarom, hogy lássa, jelenleg hogy érzek. Csalódás, szomorúság, féltékenység, összefüggő elegyet alkotnak bennem.
Mégsem menekülhetek, mert megfogja az állam, és erőszakkal fordítja a fejem maga felé, én pedig nem tehetek mást, belenézek ebbe a gyönyörű arcba, ami most csak fájdalmat okoz nekem.
Végighallgatom a mondandóját, aztán rekedten szólalok meg, alig ismerek a saját hangomra.
- Nem fogok kiabálni. Miért tenném? Megváltoztat valamit? És megütni sem foglak. Megígértem, hogy nem foglak bántani. Nem szegem meg a szavam. És azt hiszem, ha most úgy viselkednék, ahogy elvárnád tőlem, a világ másik végére löknélek. Örökre, véglegesen. Vagy azt akarod éppen? - kérdezem csendesen. - Megértem, amit mondtál. Kellett neked a túléléshez. Csak...még mindig sokat jelent a számodra - állapítom meg. - Mennyit? Jelent annyit, hogy egy nap nyom nélkül eltűnj... miatta? Vagyis, vele - szorítom össze a számat, és alighanem látnia kell rajtam, hogy most őszinte választ várok.

Vendég
Anonymous

A poszt írója Vendég
Elküldésének ideje Csüt. Júl. 24, 2014 2:58 pm
Utólag jövök rá, hogy messze ez volt a legrosszabb dolog, amit tehettem. Látni a tekintetében azt a mérhetetlen fájdalmat, azt a kínt, amit én okoztam neki. Tegnap éjjel is ezt láttam a tekintetében… De nem, ez már kiforrottabb, mintha a szívfájdalma lenne, ami az én ketyegőmig akar utat találni magának. De nem engedem. Nem tehetem. A múló percek annyi indulatot szültek bennem, már az is teljesítmény, hogy még itt vagyok és hallgatom a szavait, bár közben már talpra pattanok. Nem bírok tovább mellette ülni. Meg kell szabadulnom ettől a feszültségtől.
- Nem. Nem fog megváltozni semmi. Nem fog változni, hogy vámpír vagyok. Nem változik az sem, ahogy érzel irántam. Nem változik meg, hogy Lucas a múltam része, vagy akár az, hogy egyáltalán van múltam. De te tudtad előre, hogy nem könnyű velem.. Nem várhatod, hogy senki ne legyen az életemben, aki egy kicsit is fontos. Rajtad kívül.. Nincs okod és jogod sincs féltékenynek lenni. Tegnap azt hittem tisztáztuk a dolgokat. Ez, ami kettőnk között zajlik, még nem kapcsolat.. Nem tartozom neked elszámolással és nincs jogod ilyeneket feltételezni rólam. Fájdalmat okoztam, de őszinte voltam. Mit vársz, kérjek érte bocsánatot? Nem fogok. – kelek ki magamból teljesen, a végére már kiabálok. Legszívesebben fel-alá mászkálnék, de azzal sem tudnám levezetni ezt a dühöt, amit pillanatnyilag érzek. – Én azt hittem, tartod magad ahhoz, amiben megállapodtunk. Elfogadtad az ajánlatomat, hogy ennyit tudok adni, ennyim van jelenleg. Nem engedem, hogy a mindenemmé válj, hogy aztán ne maradjon semmim. Nekem ez sok.. Túl gyors.. De te még mindig dönthetsz úgy, hogy mégse akarod. Ellökhetsz magadtól, ha neked úgy jobb. Figyelmeztettelek, hogy összetöröm a szívedet, de te nem hallgattál rám, és nézd meg, hol vagyunk most?! – mutatok kettőnkre. Feldúlt vagyok, nem csak pillanatnyilag.. A hangulatom egyetlen pillanat alatt változott, elég volt csupán újra meghallanom a hangját ahhoz, hogy robbanjak is. Két nap alatt már másodszor esek a torkának. Ez minden, csak nem az ideális párkapcsolat alapja.
- Nem gondolom, hogy ilyen nehéz megkülönböztetni azt, ami volt, attól, ami most van. Mondhatnám, hogy sosem lépek le, de nem lenne igaz. Viszont ha arra kerül a sor, biztos nem Vele megyek.. Nem is veled.. Akkor egyedül teszem. Ez is csak akkor várható, ha forró lesz a talaj a lábam alatt.. – morgom még mindig és hangosan fújtatok hozzá. – Valószínűleg jót tenne nekünk egy kis idő.. Külön.. – vetem fel ötletnek. Ha most nem tudja, mihez kezdjen, előbb vívja meg a csatáját odabent.. Aztán.. Majd lesz valahogy. Mindig van valahogy..

Vendég
Anonymous

A poszt írója Vendég
Elküldésének ideje Csüt. Júl. 24, 2014 3:22 pm
Azt hiszem, ezt hívják úgy, hogy olaj a tűzre. Mindkét irányban méghozzá. Ő felhergelt engem a szavaival, én őt szintén. Holott egyiken sem ezt akartuk... aztán most itt állunk egy totális verbális háború közepén. Azon már meg sem lepődöm, hogy felpattan, fel-alá járkál, és elég kemény szavakkal ostoroz.
Egy ideig csendben tűröm a záporozó szavakat, majd én is felugrom, fittyet sem hányva a vérveszteség okozta halvány szédülésre.
- Igen, tudtam, hogy nem könnyű veled! - kiabálok én is vissza, mintha csak az ő reakciója leoldott volna rólam valami bilincset, legalábbis ami a vehemenciát illeti. - Nem kérem rajtad számon a múltad, hiszen nekem is van, de... de egyszerűen tudnom kell, hogy mit érzel ez iránt a másik iránt! - csapok egy fa törzsére úgy, hogy az tiltakozva reccsen egyet. - És igen, elfogadtam az ajánlatodat, de ez nem jelenti azt, hogy nincsenek érzéseim, vagy hogy teljesen el tudom fojtani őket! - szikráznak a szemeim dühösen, majd odapattanok elé, és megragadom a két vállát.
- Szóval, ennyi voltam? Egy kis szórakozás? - sistergem. - És igen, féltékeny vagyok. Megőrülök, ha arra gondolok, hogy feltűnik az életedben, és te holnap már sehol nem leszel. És ha még mindig nem érted, hogy miért érzem ezt, akkor megmutatom - tapadok hirtelen szorosan az ajkára egy őrült, szenvedélyes és a lelkem mélyéig felkavaró csókkal.
Chriest lakókocsija - Page 5 Iwn3h0
- Még mindig menni akarsz? - kérdezem levegő után kapkodva, mikor elengedem. - Ha igen... most tedd. És akkor tisztán fogom látni a helyzetet. Mert ha most elmész, akkor... akkor azt hiszem, tudni fogom, kihez húz a szíved igazán. Lehet, hogy neked túl gyors ez az egész, és nekem is az, tekintve, hogy két napja még nem ismertelek... de tudom, mit érzek, és erről nem tehetek. És nem is akarok tenni ellene semmit.

A poszt írója Ajánlott tartalom
Elküldésének ideje

Chriest lakókocsija

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
5 / 10 oldalUgrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  Next

Engedélyek ebben a fórumban:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
rising of the mortals :: Helyszínek :: New Orleans-

Új posztok
tekintsd meg
Pént. Május 31, 2019 10:58 pm
Laurel O. Delgado
Szer. Május 29, 2019 1:28 am
Katherine Pierce
Kedd Május 28, 2019 8:31 pm
Amren Monroe
Hétf. Május 27, 2019 11:26 pm
Lucille Éamon Vodova
Szer. Május 22, 2019 12:03 pm