Whatever anyone does or says,
i must be emerald and keep my color

Megosztás
Chriest lakókocsija

Vendég
Anonymous

A poszt írója Vendég
Elküldésének ideje Vas. Aug. 24, 2014 6:11 am
Ugrás egy másik oldalra Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  Next
Nyújtózik, mint egy macska, egészen addig, míg egy lágy csókot nem tud nyomni az ajkaimra, én pedig ezt beleegyezésnek és engedélynek veszem. Ez alkalommal nem lassan, hanem egy erős, határozott, mégsem durva mozdulattal hatolok ölének mélyére, aztán kinyitom a szemeimet, hogy az ő tekintetét lássam magam előtt. Még mindig keveredik benne a félelem és a vágy, de úgy érzem, és látom is, hogy a szorongást lassan elmossa benne a beteljesedés utáni vágyakozás.
Elvigyorgom magam a kérdésére, mintha csak azt mondanám, hogy ennyi idősen már illene tudnia, mit is művelek vele tulajdonképpen, majd nyakába temetem az arcomat, hogy számmal és nyelvemmel izgassam kipirult bőrét, a csípőm mozgása pedig egyetlen pillanatra sem áll meg. Nem vagyok vad, vagy durva, eszem ágában sincs. Nem akarom, hogy pánik legyen úrrá rajta, vagy féljen, hogy bántom, vagy túllépek egy határon. Nem tudom, mit tett vele Benedict, de igyekszem, hogy a mostani szép élmények lemossák lelkéről a múlt összes szennyét. Lassan mozgok hát, de határozottan, állandó ütemet tartva, néha csaknem kihúzódom belőle, hogy aztán ismét elmerüljek nőiességének legmélyén.
- Minden rendben? - kérdezem tőle levegő után kapkodva, bár a jóleső sóhajai nem azt jelzik, hogy bármi ellenvetése lenne a ténykedésem ellen.
Vissza az elejére Go down

Vendég
Anonymous

A poszt írója Vendég
Elküldésének ideje Vas. Aug. 24, 2014 1:18 pm
Ugrás egy másik oldalra Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  Next
Teljesen elbűvöl, annyira határozott, mégsem durva. Nem okoz fájdalmat sem mozgásával fizikálisan, sem érzelmileg nem bánt. Bár erősen kell koncentrálnom, hogy ne pukkanjon ki az a buborék, ami ezt a pillanatunkat körülveszi és ne törjenek rám a nem kívánatos emlékek, de megéri. Minden percért megéri. Jelen pillanatban úgy érzem, hogy szárnyalok, nem csak azért mert szeret és minden pillanatban magamon érzem kutató pillantását, mintha a vonásaimból olvasna.. Azért is, mert egyelőre úgy tűnik, hogy beválik a tervem és habár ez számomra nem kis lépés volt, hanem legalábbis ugrás nagyságú, de nem hiábavaló a próbálkozás. Már most hatalmas sikerélményem van, de ez nem csak az én érdemem.
Szívem vadul veri a bordáimat, és a levegőt kapkodom. Szemeim nagyra nyílnak, mikor megérzem, hogy csaknem teljesen elhagyja a testem, majd újra tövig belém siklik és teljesen kitölt. Lassan ringatja csípőjét, én pedig sajátommal elébe sietek, így még mélyebbre juthat testemben. Már többre vágyom, abban viszont még nem vagyok biztos, hogy távol tudom-e tartani a rémképeket, így nem kérem arra, hogy fokozza a tempót, csak testemmel adok neki jelzéseket.
- Teljesen.. - pihegem fátyolos hangon, és nem tud leolvasni rólam semmit, ami arra utalna, hogy bármi kellemetlenséget éreznék. Csak őt érzem, teljes egészében.

Vendég
Anonymous

A poszt írója Vendég
Elküldésének ideje Vas. Aug. 24, 2014 1:30 pm
Ki nem mondott vagy mutatott büszkeség feszíti szét a mellkasomat. Hiszen van-e annál nagyobb elismerés egy férfi számára, ha látja, hogy a partnerét, akit szeret, az egekbe tudja varázsolni?
Csípőjével elém siet újra és újra, fátyolos, remegő hangon suttogja el a választ, én pedig úgy érzem, kissé gyorsíthatok az iramon. Már az én torkomból is egyre többször csúszik ki egy hangos nyögés, vagy sóhajtás. Kapkodom a levegőt, mintha a maratont futnám, bár ez nyilván sokkal kellemesebb, amit művelünk.
Feltérdelek, összezárt térdeimet Gwen csípője alá tolom, megemelve így őt, és noha nem ér el hogy megcsókoljon, ebben a helyzetben tudok belé a legmélyebbre csúszni, és ez az érzés kárpótol az elmaradó csókokért. Körkörösen mozgatom magam, ujjamat közben kéjpontjára tapasztom, és lágyan simogatom. Tudom, hogy én már nagyon közel vagyok, és remélem ő is követ engem a kéj felé vezető ösvényen.

Vendég
Anonymous

A poszt írója Vendég
Elküldésének ideje Vas. Aug. 24, 2014 1:55 pm
Előnye a helyzetnek, hogy a bizalomra építek, amit érzek. Csupán azt nehezményezem, hogy nem tudom érinteni, végigsimítani testén, végigmarni a hátát, vagy csókjaimmal kényeztetni és megjelölni, hogy mindenki lássa, már foglalt.
Chriest minden kétséget kizáróan kihasználja, hogy ő tud irányítani és én boldogan adom neki testem, ezzel együtt azt hiszem szívemet is megkaparintja. Egy pillanatra sem hagyja abba a mozgást, miközben megemel. Hátam is elemelkedik az ágytól, csak a lapockáimon támaszkodom és egyre nehezebben szabok gátat a torkomra tóduló gyönyör hangjainak. Egyre hangosodó, érzéki sóhajok és nyögések keveregnek, az enyémek és az övéi. A szenvedély most éri el bennem a tetőfokát, már meg sem próbálom leállítani csípőm mozgását, vele szinkronban mozdulok. Már egy pillanatig sem érzem magam kiszolgáltatottnak, sokkal inkább a kéj munkál bennem, lassan kúszik végig minden porcikámon, hogy testem legmélyén megállapodjon és összerántsa testem legmélyebb és legtitkosabb izmait. Nőiességem vadul lüktet ujjai kényeztetésére, mikor átlépek a határon és remélem őt is rántom magammal. Hátam ívbe hajlik, egész testemben megremegek és a látásom addig nem is tisztul ki, míg nem tudok kicsit csillapodni.

Vendég
Anonymous

A poszt írója Vendég
Elküldésének ideje Vas. Aug. 24, 2014 2:03 pm
Öle már talán nem is lehetne forróbb, sóhajai elragadtatottabbak, mozgása tükrözi az enyémet, velem ellentétesen mozdul, hogy minél mélyebben kitölthessem, és érzem minden mozdulatnál, hogyan épül fel benne is, és bennem is a kéj. Nem telik el sok idő, míg erőteljes szorítását érzem az izgalmamon, háta ívbe feszül ahogy belép a felhők fölé, és mintha csak ez lökne át engem is a határon, belerobbanok teste mélyébe, majd mellé rogyok, és perceknek kell eltelnie, míg annyira magamhoz térek, hogy kiszabadítsam kezeit.
- Úr... isten... - kapkodok még mindig levegőt után, aztán magamhoz ölelem Gwen verejtékes testét. - Egyben vagy, ugye? - emelem kezét a számhoz, és noha nem látom rajta a kötél nyomán, végigcsókolom a csuklóját.

Vendég
Anonymous

A poszt írója Vendég
Elküldésének ideje Vas. Aug. 24, 2014 3:45 pm
Lehunyt pillákkal pihegek, mellkasom szaporán emelkedik és süllyed, és mindeközben olyan vigyor pihen a képemen, mintha legalábbis megtébolyodtam volna. Az hiszem, nagyon rég nem voltam már ennyire elégedett, hisz ez annak tudható be. Csak azt érzem, hogy óvatosan kiszabadítja a kezemet. Jó érzés leengedni. Pontosabban jó érzés lenne, ha nem ölelném szorosan magamhoz azonnal, mintegy bepótolva, hogy egész végig nem tudtam érinteni. Míg ő csuklóimat hinti végig csókokkal, én úgy tekintek rá, mint aki épp most ébredt a világ legjobb, legszebb álmából. Kinyújtózom mellette, s ahogy végigjáratom kezem testén érzem, hogy ő is ugyanolyan nyirkos az izzadtságtól.
A szemeim boldogan csillognak. Megcsináltam. Megcsináltuk. Nem olyan érzés, mint képzeltem, sokkal jobb a tudat, hogy képes vagyok élvezni ezt anélkül, hogy a múlt béklyóit számításba kellene vennem.
- Egyben.. és fantasztikusan.. - hajolok közel hozzá. Homlokából kisimítom a haját, tenyerem ezután arcára kúszik, mígnem végre megcsókolom. Kedvesen, lágyan, szerelmesen.

Vendég
Anonymous

A poszt írója Vendég
Elküldésének ideje Vas. Aug. 24, 2014 3:58 pm
Ő is megölel engem, szavaira elégedett vigyor terül szét a képemen, egészen addig, amíg meg nem csókol. Önfeledten viszonzom, nyelvemmel végigsimítok szájának rejtett zugain, csak akkor szakadok el tőle, mikor kevéssel vagyok innen a megfulladás határán.
- Tudod... - fordulok vele szembe - azért még mindig képes vagy meglepni. Számítottam mindenre, csak erre nem. De azt hiszem, kitalálom, miért is kérted - dünnyögöm. - Biztos, hogy... hogy nem voltam olyan, mint.... tudod, mint ő - pislogok rá kissé félénken. - Kicsit ideges voltam, hogy mi van, ha pánikolsz, de ha jól vettem észre, kipipálhatsz egy legyőzött múltbéli árnyat - koppintok aztán játékosan ujjammal orra hegyére. - Ha nem kérdted volna, magamtól ezt nem csináltam volna veled soha.

Vendég
Anonymous

A poszt írója Vendég
Elküldésének ideje Vas. Aug. 24, 2014 4:27 pm
Pihegve hanyatlok vissza a párnák közé, csókja teljesen elkábít. Kell egy kis idő, míg ismét rendezem a légzésemet, addigra pedig már szembe is fordul velem.
- Szükségem volt erre.. - magyarázom kissé zavarodottan. Talán úgy tűnök, mint akinek nem okozott különösebb nehézséget, hogy féket vessen a minduntalan feltörekedni akaró emlékeknek, de ez nem így van. Nem volt vad és követelőző, egyszerűen a kérésemet teljesítette és van egy olyan érzésem, hogy bárki mással próbáltam volna leküzdeni a rossz tapasztalatot, csúfos kudarc lenne a vége. Ebben aztán nyakig benne vagyunk mind a ketten.
- Szükségem volt valami biztosítékra, hogy érdemes ennyi mindent kockáztatni.. Kellett valami, ami elég erőt ad ahhoz, hogy higgyek abban, hogy sikerülhet.. Hogy, ha nem is azonnal, de fokozatosan mindenen túl tudom tenni magam és lehet jövőm. Nem akartam, hogy úgy legyél velem és tégy meg értem minden tőled telhetőt, hogy nem vagyok biztos abban, egyszer majd viszonozni tudom.. De segítettél, ezt részben neked köszönhetem... - nyelek nagyot. - Nem kérdőjelezted meg azt, hogy képes vagyok rá... - hunyom le szemeimet egy pillanatra, talán azért, hogy ne lássa a bennem kavargó érzelmeket. Már biztos vagyok magamban, benne eddig sem kételkedtem, de még mindig korainak érzem, hogy vallomást tegyek. Már ez is elég nagy teljesítmény a részemről.
- Mikor veled vagyok, nem félek.. Nem attól, hogy bántasz. Biztosan tudom, hogy nem tennéd, ha tudatában vagy annak, hogy fájdalmat okozhatsz. És ne.. Soha ne hasonlítsd magad hozzá. Sosem lesztek egy kategória.. - rázom meg a fejem. Aztán gyorsan tovább is mondom, mielőtt azt hinné, másra céloztam ezzel. - Az a felszínes boldogság a nyomába sem ér annak, amit akkor érzek, ha veled vagyok.. - motyogom halkan és elkapom pillantásom. Szökőévente nem beszélek annyit az érzelmeimről, mint amennyi időt most fordítottam rá. Gyógyulok.

Vendég
Anonymous

A poszt írója Vendég
Elküldésének ideje Vas. Aug. 24, 2014 4:44 pm
Eltűnődve hallgatom a szavait, majd biccentek a végén.
- Értek mindent - válaszolom. - Mondjuk úgy, hogy ez egyfajta terápia. Wolfswood-terápia. Kár, hogy nem orvos írta fel. Akkor akár egy nap háromszor is alkalmazhatnánk - simítok végig az arcán, majd homlokának döntöm a sajátomat. - Tégy meg nekem valamit, Gwen. Vagyis, két valamit. Ha bármikor mondanék, vagy tennék olyat, ami emlékeztet Benedict-re, azonnal szólj. Nem tudom, ő milyen, nem tudom, hogyan beszélt, gesztikulált, csak azt tudom, hogy nem akarom, hogy bármilyen jellemvonásomban is hasonlítsak esetleg rá. Nem akarom ezt, mert tudom, hogy mérföldekre löknélek vele magamtól - suttogom. - És tégy meg nekem még valamit. Érzem, hogy előre léptünk. Nemrég azt mondtad nekem, nem tudod, fogsz-e valaha úgy érezni irántam, ahogy én érzek irántad. De ha jól sejtem, egyre közelebb engedsz magadhoz, itt is - teszem kezem a szívére. - Ha így van... nem kell kimondanod, nem kérem ezt tőled... csak kérlek... adj egy jelet. Egy jelet, hogy reménykedjek.

Vendég
Anonymous

A poszt írója Vendég
Elküldésének ideje Vas. Aug. 24, 2014 5:54 pm
Fogalmam sincs, hogyan fog reagálni erre a sok mindenre, amit most megosztottam vele, hisz ha bármiben biztos velem kapcsolatban, az az, hogy nem szeretek az érzelmeimről beszélni. Így éltem, így nevelkedtem, meglepődik ezen bárki is? Az árvaházban csak nevelők voltak, akiket egyértelműen nem izgatta kinek milyen gondja-bánata van. Benedictnél pedig hamar megtanultam, hogy hallgatni arany. Hacsak nem akarok rövidtávon azok közé tartozni, akiket pár nap után kipenderít. Szoknom kell, hogy van, akit ténylegesen is érdekel, hogy mi zajlik bennem és a berögződéseket nehéz megváltoztatni.
- Mázli, hogy nincs szükségünk orvosi engedélyre.. - mosolyodom el halványan, aztán érdeklődve hallgatom, mit kér tőlem. Pontosabban miket. Homlokom ráncolom a gondolatra, hogy még mindig azt hiszi, van bármi is, amiben esetleg hasonlít arra a görényre. De végül hagyom, hogy végigmondja. Hátha a másik kérése nem kavar fel annyira. De mégis.
- Már most sokkal közelebb engedtelek magamhoz, mint eddig bárkit.. - lehelem magam elé. A másik versenyző anno Lucas volt, de talán ő sem volt soha annyira fontos nekem, mint most Chriest. Már most. - Én azt hittem, hogy látszik a változás, hogy próbálkozom. Azt akarom, hogy érdemes legyen kivárnod, hogy.. Különben is.. Nem hiszem, hogy létezik nő a földön, aki nem adja meg magát neked, ha elég ideig ostromlod a szerelmeddel. Amit egyébként zokon is vennék.. Azt már megtapasztaltam, hogy te milyen vagy féltékeny férfiként.. Azt hiszem, én rosszabb lennék.. - fordítom szemeimet. Ez is amolyan berögződés, de az vesse rám az első követ, aki nem így viselkedne a helyemben. Vélhetőleg sosem voltam igazán fontos senkinek ahhoz, hogy miattam kompromisszumokat kössön, egész eddig.
- Ami Benedictet illeti... - sóhajtok nagyot és most hihetetlenül komolyan nézek rá. - Soha nem lennél olyan, mint ő. Neked van szíved, hatalmas.. És úgy akarlak, ahogy vagy, tudod? Nem egy szálon futnak a gondolataitok, hidd el nekem. Másképp már rég nem lennék itt. Tovább megyek. Másképp sosem kerültem volna ilyen közel hozzád... - simítom kezem szíve fölé. Igyekszem kordában tartani érzelmeimet, amik mintha eddig nem tudtak volna és most akarnak kitörni. Egyszerre.

Vendég
Anonymous

A poszt írója Vendég
Elküldésének ideje Vas. Aug. 24, 2014 6:06 pm
Nagyot nyelek, mert elöntenek az érzelmek iránta.
- Tudom, hogy már változtál, és hogy próbálkozol. Érzem, látom.... És esküszöm neked, hogy állhat előttem bármilyen nő, bármilyen arannyal, gyémánttal, vagy a föld legnagyobb ígéreteivel, egy sem érne fel veled. Eszem ágában sincs mások után ácsingózni - mosolygok, aztán megkönnyebbülten sóhajtok, mikor azt mondja, nem hasonlítok Benedictre. - Azon leszek, hogy ne is hasonlítsak rá. Olyan boldoggá akarlak tenni, ahogy csak lehet. Bár lennének szavak rá, hogy elmondjam, mennyire szeretlek - súgom halkan, és ölelem magamhoz, mintha soha többé nem akarnám elengedni.
Csak az óra ütésére térek kissé magamhoz, és felpislogok a mutatókra.
- Négy óra. Talán lassan indulhatnánk, nem? - kérdezem.

Vendég
Anonymous

A poszt írója Vendég
Elküldésének ideje Vas. Aug. 24, 2014 6:27 pm
Szívem veszett módon feldübörög, megnyugtató hangját hallva. Valószínűleg nem csupán ez a magyarázat, hanem az is, amit mond, és az a beleélés, meggyőződöttség, amivel teszi. Nincs is okom kételkedni benne.
- Köszönöm.. - válaszolom végül csak, miután küzdök, hogy megfelelő szót találjak. Hamar rájövök, hogy aligha tudom szavakban kifejezni, mennyire örülök neki, hogy akkor este összeakadtunk mi ketten. Eszembe sem jutott volna feltételezni, hogy nem csupán egy kaland lesz számomra, hanem megkaparint és nem ereszt. Képletesen és ténylegesen sem, hisz úgy von magához, olyan erővel szorít, hogy azt érzem, szíve közvetlenül az enyém mellett dobban. Egy gyors csókot nyomok nyakára, aztán nagyot sóhajtva húzódom kicsit hátrébb.
- Ühümm.. Ez a Corey... Nem fog reklamálni, hogy a te pólód lesz rajtam, ugye? - duruzsolom halkan. Őszintén szólva nem sok kedvem van csak azért visszamenni a hotelba, hogy felsőt cseréljek. A dzseki alatt, meg aligha látszik.

Vendég
Anonymous

A poszt írója Vendég
Elküldésének ideje Vas. Aug. 24, 2014 6:46 pm
- Hát... szívesen - dünnyögöm. Nem épp erre a válaszra számítottam. Egy szerelmi vallomást általában nem megköszönni szoktak. De ez van, ezt kaptam. Be kell érnem ennyivel.
- Nem, nem hiszem hogy azt nézné, épp mi van rajtad - nevetek fel, majd beletúrok az éjjeliszekrény egyik fiókjába, és előhúzok onnan egy kis dobozt.
- Gwen - kezdek bele nagy levegővel. - Adni szeretnék neked valamit. Ez valaha anyámé volt, legalábbis nagybátyám elmondása alapján. És szeretném, ha most a tiéd lenne, mert nagyon fontos vagy nekem. Ha ez lenne a napfénygyűrűd, bármi is történne velünk, ha valahová messze sodorna az élet, én akkor is ott leszek veled - nyitom fel a dobozka tetejét, hogy rálátása legyen a tartalmára.

Chriest lakókocsija - Page 8 A4oqpc

Vendég
Anonymous

A poszt írója Vendég
Elküldésének ideje Vas. Aug. 24, 2014 7:38 pm
A lelkesedés hiányát betudom annak, hogy valószínűleg nem arra számított, hogy elintézem ennyivel, de... Egyszerűen még nem megy, nem tudom kimondani azokat a szavakat, amiket hallani szeretne. Ő is tudja, én is tudom. Mégis rosszul esik, hogy még nem tudom boldoggá tenni vele, olyannyira, mint ő engem.
- Remek, akkor megspóroltunk egy utat.. A pólódat pedig tényleg kölcsönveszem.. - nevetek fel én is, aztán kutakodni kezdek a melltartóm és a bugyim után. Nem figyelem, hol motoszkál épp, leköt az, hogy ne tudjon azzal vádolni, hogy sokáig készülődöm. Így csak akkor kapom felé pillantásom, mikor nagyot sóhajtva kér, hogy figyeljek. Nem értem ezt a reakciót, a homlokomat ráncolom, de a mosoly még mindig ott lapul ajkaimon. Egész addig, míg bele nem kezd, akkor elfog egy érzés, amitől gyomrom összeszorul. Hallom, mit mond, hát persze, mégis csak bámulok rá hatalmasakat pislogva, és nem merek lenézni a kezére, amiben ott tart egy kis dobozt. Én.. Be kell vallanom az első sejtésem nem az, hogy napfénygyűrűnek szánja, és hirtelen megkönnyebbülök, hogy nem kell ezúttal is kitérő választ adnom.
- Ez.. Gyönyörű.. - pislogok le a gyűrűre mégis, amint láthatom. Tekintete és a gyűrű között ingázik pillantásom talán túl sokáig is. - Mégis mi történne velünk? - rázom meg a fejem, nem értem ezzel mire céloz, mikor az imént ígérte, hogy nem néz más nőre. Így viszont talán egy kicsit már értelmet is nyer a dolog.. - Oké, egy pillanatra... először azt hittem, hogy a kezemet akarod megkérni.. - habogok. Talán az életben nem voltam még ennyire zavarban, de igyekszem kivágni magam. - Nem hiszem, hogy édesanyád örülne neki, ha nálam kötne ki a hagyatéka. Vagy bárki a családodból.. Főleg, mivel ekkora eszmei értéke van. Számodra is. - nyelek nagyot. Nem akarom elutasítani, hiszen szíve után ez a legnagyobb ajándék, amit kaphatok. Hogy végig velem lesz, valamilyen formában biztosan. - Biztos vagy benne? - nézek rá kétkedve.

Vendég
Anonymous

A poszt írója Vendég
Elküldésének ideje Vas. Aug. 24, 2014 7:47 pm
Látom a döbbenetet a szemeiben. Nyilván azt hiszi, lánykérésre készülök. Ha rajtam múlna, meg is tenném, de gyanítom a válasz egy jókora és határozott "nem" lenne. Meg hát, itt New Orleansban, egy háború küszöbön, a zűrös viszonyok közepette én sem gondolhatok a házasságra. Arról nem is beszélve, hogy nem kérném meg a kezét addig, míg ki nem mondja azt a bizonyos szót, amit úgy szeretnék hallani már tőle.
- Anyám úgy hiszem boldog lenne, ha a fiát boldognak látja - húzom Gwen ujjára a gyűrűt. - Fogadd hát el. Boldogan adom - emelem kezét az ajkamhoz, hogy megcsókoljam, aztán - mintegy végezve a dolgok lelkileg finomabb részével - a ruháim után kezdek kotorászni magam is.
- A ma éjszakát hol töltöd? - kérdezem aztán. - Mert én a temetőben, de örülnék, ha téged biztonságban tudhatnálak. Jöhetsz ide, de maradhatsz a hotelban is. Rád bízom, a boszi után hová vigyelek - rántok magamra egy másik pólót ahelyett, amit lenyúlt tőlem.

Vendég
Anonymous

A poszt írója Vendég
Elküldésének ideje Vas. Aug. 24, 2014 8:07 pm
Egy kicsit idegenkedek az ötlettől, de látszólag mindig lesz valami indoka, hogy miért fogadjam el. És elég jó indok, ami azt illeti. Szeretném őt mindennél boldogabbnak látni.
- Vigyázok rá.. - ígérem automatikusan, amint ujjamra húzza. meglepetten tapasztalom, hogy pontosan egyezik a méret, mintha csak számomra készítették volna. - A gyűrű pedig vigyáz rám.. Tökéletes. Mintha magadból adnál egy darabot... - mosolyodom el őszintén. A köszönetemet nem tudom szavakba foglalni, így meg sem próbálkozom vele. Néhány percig csak ücsörgök az ágyon, bámulva a kezem, aztán hozzá hasonlóan immár én is öltözködni kezdek. Magamra kapom a pólóját, aztán a nadrágomért indulok.
- Hol lennék? - pillantok hátra értetlenkedve. Elég ostoba kérdésnek hangzik, nem gondoltam, hogy nélküle mennék bárhová is és ennek hangot is adok. - Nem gondoltad komolyan, hogy egyedül mész, ugye? - vonom fel kérdőn a szemöldököm, miközben magamra rángatom a farmeremet.

Vendég
Anonymous

A poszt írója Vendég
Elküldésének ideje Hétf. Aug. 25, 2014 6:24 am
Magamból egy darabot... hát azt már megkaptad szívem. Több értelemben is. Derékon alul is szoktam adni magamból egy darabot, meg derékon felül is, konkrétan a mellkasom közepéből a szívemet.
Értetlenkedve nézek rá, ahogy kifejti, hogy éjszaka is velem akar tartani, és megcsóválom a fejem.
- Nos, nem vagyok biztos abban, hogy ez jó ötlet. Mint roppant helyesen rávilágítottál, törvénysértésre készülök. El kell lopnom egy hullát, amit el kell égetnem. Sőt, mindezek után le kell nyúlnom egy autót is, mert nem állíthatok oda Benedicthez egy lakókocsival. És ha elkapnak, újfent be fognak engem varrni. Veled együtt - dünnyögöm. - Én kibírom. De te nem... A börtönben vér híján ki fogsz száradni. Az meg feltűnő lesz, ha a cellatársaid sorban halnak ki melletted - rántom fel a cipőmet, aztán egy gondolat befészkeli magát a fejembe. - Ugyanakkor - állok meg Gwen előtt, és átfogom a derekát - talán lenne értelme annak, hogy velem gyere. Elvégre ha valaki rajtakap törvénysértés közben, te képes vagy megigézni - nézek rá elgondolkodva.

Vendég
Anonymous

A poszt írója Vendég
Elküldésének ideje Hétf. Aug. 25, 2014 9:33 am
Nem számítok arra, hogy azonnal beadja a derekát. Hát persze, hogy nem. Nem is ő lenne, ha nem kellene megküzdenem vele az akaratom érvényesítéséért. De ebből most nem engedek.
- Mitől lesz jobb, ha egyedül mész? Lényegében ez egy szívesség, amit nekem teszel meg azért, hogy ne kelljen életem végéig Benedict haragjától tartanom, nem? Tudom, hogy oda.. hozzá nem mehetek veled, és hidd el ha a cella nem, majd az aggodalom öl meg.. - rázom meg a fejem lemondóan, ám a tervemtől még mindig nem tántorított el.
- Szóval egyelőre maradjunk optimisták és vegyük úgy, hogy nem kapnak el... - ajánlom neki elgondolkodva, miközben már csak a dzsekim hiányzik, hogy teljes legyen az összkép. A pólója nem is olyan feltűnő így, hogy begyűrtem a nadrágom derekához a felesleges, lógó részt.
- Na tessék.. - bólintok mosolyodva, ahogy keresztül húzza saját maga számításait. - Tiszta haszon vagyok.. - bólintok, bár egy kis grimasz jelenik meg képemen, és hozzá simulok, ahogy magához von.
- Szeretném, ha Corey a lehető legkevesebbet tudná meg ebből az egészből.. Rólad, rólam, mindenkiről, aki érintett.. - mondom aztán, akár egy kérést, és bár sosem találkoztam még boszorkánnyal, tudom hogy mindenkivel vigyázni kell, akit szolgál a mágia.

Vendég
Anonymous

A poszt írója Vendég
Elküldésének ideje Hétf. Aug. 25, 2014 11:15 am
- Jó, legyünk optimisták - egyezek bele, bölcsen elhallgatva, hogy bőszen lehet imádkozni azért, hogy tényleg zökkenőmentesen menjen le minden, aztán elnevetem magam. - Nos, Tiszta Haszon kisasszony, azt hiszem muszáj lesz engednem az akaratának. Nem örülök neki, hogy velem leszel, mert magam nem féltem, de téged igen. Viszont ismerlek, és örülök, ha nem sírrablás kellős közepén csörgetnél telefonon, lebuktatva ezzel a fél világ előtt - vigyorgok, aztán értetlenül ráncolom a szemöldökömet.
- Nem értem, mire célzol - rázom a fejem. - Hogyhogy Corey ne tudjon meg semmit? Ha napfénygyűrűt csinál, nyilván tudni fogja, hogy kinek. És ha én viszlek hozzá, ki fogja találni, milyen viszony fűz hozzád. Boszorkány, nem pedig hülye - forgatom a szemeimet.

Vendég
Anonymous

A poszt írója Vendég
Elküldésének ideje Hétf. Aug. 25, 2014 12:35 pm
Bizonyára nagyon elégedett képet vághatok, és minek tagadjam, hogy az is vagyok? Mondjuk nyilvánvalóan csak addig fog tartani a lelkesedésem, amíg ott nem tartunk, hogy ténylegesen is a temetőbe érünk és elméletből áthelyezzük gyakorlatba a dolgokat. Na az nem fog tetszeni...
- Sms-t küldenék... - húzom el a számat. Az időzítés mindig is a specialitásom volt, gyári tartozék, reklamálni lehetne, de felesleges. Úgysem változtatna semmin.
- Úgy értem.. - kezdek bele, de nem hagyja, hogy végigmondjam. - Oké.. Nyilván tudni fog rólunk, ami nem baj.. Viszont nem kell tudnia Benedictről, Lucasról, a hulláról, amit készülünk felgyújtani... - kissé talán éles a hangom. Az is lehet, hogy én fogalmaztam túl homályosan. Nem arról van szó, hogy nem akarom, hogy bárki megtudja, milyen közel állunk egymáshoz. Nem érdekel, mit gondolnak akik tudják, hogy nem vagyunk hétköznapi páros. De minden más szenny jó ha titokban marad. - Érted már? - kérdezem kissé morcosan. Rajta kívül nem bízom másban, ha ő bízik ebben a Coreyban, nekem is azt kell tennem..

Vendég
Anonymous

A poszt írója Vendég
Elküldésének ideje Hétf. Aug. 25, 2014 3:03 pm
- Oh, értem - mondom megkönnyebbülten, mikor Gwen körvonalazza, mire is gondol. - Nos, ha ez megnyugtat, én sem szándékoztam neki beszámolni mindenről, amit elkövetni készülök. Vagyis, készülünk. De kétlem, hogy kíváncsi lenne rá. Behajtom a tartozásom, elvégzi a varázslatot, és ezzel ennyi az egész. Azért sem szándékozom beavatni, mert ha Benedict tényleg olyan, amilyennek mondod, kiszagolja ösztönösen is, hol a bukkanó a tervünkben. Mondd... szerinted meg lehet igézni egy boszorkányt? - kérdezem aztán tétován. - Talán nem lenne rossz megoldás, ha dolgunk végeztével megtennéd. Igy a boszi sem tudna nyomra vezetni senkit, hogy van másik ékszered, ami garantálja, hogy ne égj szénné a napon. És mellesleg még mindig itt van Lucas problémája. Én nagyon nem akarnám beavatni őt sem. Nem bízom meg benne, ennyi az egész.

Vendég
Anonymous

A poszt írója Vendég
Elküldésének ideje Hétf. Aug. 25, 2014 3:43 pm
Azonnal megkönnyebbülök, amint biztosít afelől, hogy nem szándékozik kitálalni minden információt a boszorkánynak. Nincs is erre szükség voltaképpen, de jobb előre megbizonyosodni erről, nehogy végül ketten kétfélét mondjunk.
- Benedictről neked is meg lesz a véleményed hamarosan.. Bár le tudnálak beszélni.. A hideg is kiráz attól, hogy te meg ő egy légtérben... - nyögök egyet tehetetlenségemben, de kizökkent azzal, hogy olyat kérdez, amire én sem tudom a választ.
- Boszorkánnyal sem találkoztam még, nemhogy igézni próbáljak egyet.. - nézek rá úgy, mintha ez teljesen egyértelmű lenne. Bár lehetséges, hogy ezt az apró és elhanyagolható tényezőt neki még nem is említettem. - Megpróbálhatom, de nem ha nem jön össze, kétlem, hogy örülne neki, hogy az emlékeivel akartam babrálni.. - rántok vállat. Ennyi kockázat igazán nem nagy ár azért, hogy végre szabadnak érezhessem magam, hisz a munka nagy részét egyébként sem én végzem. Chriest vonszolja magát önkéntes küldetésbe miattam.
- Lucast majd én elintézem. Én bízom benne, te pedig bízz meg bennem. Egyelőre nem tervezek szólni neki semmiről. Ráérünk később beavatni, ha sikerrel járunk.. - állok kétkedve ehhez az egészhez. Benedict nem hülye, én pedig talán naiv vagyok, hogy azt hiszem kijátszhatjuk, de egy próbát megér nekem.
- Szóval? Indulunk? Jelenésünk van a boszidnál, hogy hasznosítsuk ezt a gyönyörűséget.. - emelem fel a kezem és hívom fel figyelmét szándékosan az ajándékomra, amit még meg sem köszöntem neki, így minden előjel nélkül csókolom meg. Hosszan, érzelmesen, ám mielőtt teljesen elterelném a figyelmét elhúzódom és kilépek a szabadba.

Vendég
Anonymous

A poszt írója Vendég
Elküldésének ideje Kedd Aug. 26, 2014 6:21 am
- Akkor inkább hagyjuk az igézést - visszakozom. - Nem szeretnék varangyos békává változni, mert egy boszinak nem tetszik, hogy az agyát izélgetjük - rázom a fejem. - Bízzunk abban, hogy ha Benedict megjelenik esetleg nála, olyan szinten fogja utálni, hogy nem pakol ki neki. Amúgy meg, akadt egy másik ötletem. A boszink sem fogja tudni, hányadán áll velünk. Majd ott elmondom - kapom én is magamra a dzsekimet, és követem Gwent. Irány a motor... és a belváros.

(sikátor)

Vendég
Anonymous

A poszt írója Vendég
Elküldésének ideje Hétf. Márc. 09, 2015 9:12 pm
(French bar)

Leállítom a motort, és várom, hogy lekászálódjon a nyeregből. Lepattanok a boszi után magam is, aztán a kulcsot a zárba lökve belököm a lakókocsi ajtaját. Várom a lefitymáló jelzőket, de momentán az sem zavar. Én otthonosan érzem itt magam, és nincs szükségem kényelemre meg pompára az élethez.
- Még mielőtt elfelejteném - nyújtom át Gwen ruhafoszlányát. - Ha a varázslatot végrehajtod, megkapod a csekket is. Szükséged van valamire? Egy italra, vagy bármilyen cuccra? A véremre? - érdeklődöm, majd vállat vonok. - Fogalmam sincs, hogy működnek ezek a dolgok - magyarázom.

Vendég
Anonymous

A poszt írója Vendég
Elküldésének ideje Csüt. Márc. 12, 2015 8:05 pm

Vannak bizonyos dolgok az életben, amelyeket szerettem volna tartósan kihagyni az életemből, már ha eddig sikerült. Az ilyesmi dolgok közé tartozott többek között a motorozás. Ha nem lenne annyira hivogató az a kis pénz, amelyet felkínált, nem vállaltam volna be. Gondolom az én problémám lesz hazajutni innen, az isten háta mögül.
- Nem kell a véred. De egy ital jól esne - léptem be a háznak nevezett akármibe, és alaposan végigmértem. Ehhez mérten sejtésem sincs, honnan van ennek a fickónak ennyi pénze, amennyi azon a csekken van.
- Remélem, nem hamis a csekk - jegyeztem meg majdnem némán, majd zsebre vágtam az ujjaimat. - Esetleg tartasz magadnál pár gyertyát? Megkönnyítenéd vele a dolgom, szükségem van rá a helymeghatározáshoz - tettem hozzá, hogy megértse, mire is kell. Bár reméltem, hogy nem hitte, hogy árnyjátékot akarok vele játszani.

A poszt írója Ajánlott tartalom
Elküldésének ideje

Chriest lakókocsija

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
8 / 10 oldalUgrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  Next

Engedélyek ebben a fórumban:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
rising of the mortals :: Helyszínek :: New Orleans-

Új posztok
tekintsd meg
Pént. Május 31, 2019 10:58 pm
Laurel O. Delgado
Szer. Május 29, 2019 1:28 am
Katherine Pierce
Kedd Május 28, 2019 8:31 pm
Amren Monroe
Hétf. Május 27, 2019 11:26 pm
Lucille Éamon Vodova
Szer. Május 22, 2019 12:03 pm