Whatever anyone does or says,
i must be emerald and keep my color

Megosztás
Chriest lakókocsija

Vendég
Anonymous

A poszt írója Vendég
Elküldésének ideje Szomb. Júl. 19, 2014 3:59 pm
Ugrás egy másik oldalra Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  Next
Úgy tűnik tetszik neki a helyzet, hogy amolyan "terülj asztalkámmá" válok néhány pillanat alatt, mosolya legalábbis erről árulkodik. Először egy csókot nyom a hasamra, majd halad egyre feljebb, mígnem nyakamba temeti az arcát. Önkéntelenül is megfeszítem kissé izmaimat, és összeszorítom a fogamat, várva a harapására, de ez alkalommal a jelek szerint más terve van.
Csakhamar közre is fogja csípőmet két lábával, és lassan, centiről centire enged magába, míg én hevesen lihegek, és próbálom megállni, hogy egy kemény döféssel ne szaladjak a teste legmélyére.
- Már most imádom... - mondom rekedten, hogy szinte én is alig ismerek a saját hangomra, aztán ellenállok a kényszernek, hogy csípőjét megragadva én szabjam meg a mozgás ütemét, inkább megragadom fejem mögött az ágy vékony támláját.
Vissza az elejére Go down

Vendég
Anonymous

A poszt írója Vendég
Elküldésének ideje Szomb. Júl. 19, 2014 9:39 pm
Ugrás egy másik oldalra Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  Next
Mi tagadás, rettentően élvezem, hogy most én dominálok és az irányításom alatt tudhatom az együttlétünket. Finoman, puhán simítok végig mellkasán, majd csókjáért hajolva számba szívom alsó ajkát. Megrészegít a látványa, ahogy fekszik alattam és hagyja, hogy már-már kínzó lassúsággal apró köröket tegyek a csípőmmel. Tekintete megbabonáz, nem tudom elszakítani tőle pillantásomat, de nem is akarom. Csábos mosolyt villantok rá, hátratúrom a hajam, aztán mellkasán támasztom meg tenyeremet és így emelkedem meg újra, még mindig lassabban, mint amire vágyom, és amire ő is vágyik. Kígyóként tekergek felette, nem tudom eléggé visszafogni magam a játékhoz, amit űzni készültem vele, és ezt egyre hangosabb sóhajaim is jelzik. Teljesen a hatása alá kerültem és egyáltalán nem is szégyellem, ahogy azt sem, hogy érintéséért sóvárgok. Kezem öntudatlanul indul meg testemen és simítok végig idomaimon, de egyáltalán nem vált ki olyan érzéseket, mintha ő tenné mindezt, így aztán kezét csípőmre húzom, közben néha-néha rászorítok titkos izmaimmal bennem lévő kőkemény férfiasságára.

Vendég
Anonymous

A poszt írója Vendég
Elküldésének ideje Szomb. Júl. 19, 2014 10:13 pm
Teste megemelkedik, majd újra lesüllyed, és ezt a mozdulatot ismétli újra és újra, néha köröz a csípőjével, amivel nem csak engem, hanem önmagát is az őrületbe kergeti, és mindketten hangos nyögésekkel igyekszünk ezt a másikunk tudomására hozni.
Megtámaszkodik a mellkasomon, aztán végigsimít a saját testén, de szemmel láthatóan nem elégedett ezzel a mozdulattal, így az én kezeimet fogja meg, és húzza a csípőjére, én pedig nem kéretem magam, igyekszem elősegíteni a mozgását, amivel egyre feljebb srófol mindkettőnket a gyönyör felé vivő úton.
Elindulnak az ujjaim, már-már szinte öntudatlanul az idomain, egészen addig, míg rá nem találok a melleire, mellbimbóit kezdem simogatni, aztán hevesen mozgatom a csípőmet, már amennyire az adott helyzetben tehetem.
- Ez.... nagyon jó - lihegem teljesen felajzva.

Vendég
Anonymous

A poszt írója Vendég
Elküldésének ideje Szomb. Júl. 19, 2014 11:11 pm
Minden próbálkozásom ellenére tervem, mi szerint nem kapkodok el semmit, most dugába dől. Képtelen vagyok tovább ugyanezt a lassú tempót diktálni, mikor megérzem, hogy csípőjével felveszi mozgásom ritmusát és erőteljesen döf felfelé. Még mélyebbre hatol testemben, a kéj hangjai tódulnak ajkamra. Hátrébb dőlök, hátammal homorítok, hogy melleim tenyerébe feszüljenek, körmeimmel végigszántok mellkasán és bár nem akarok fájdalmat okozni, talán megteszem.
- Abba ne merd hagyni.. - nyögök fel akadozva mozgásának hála. Nem akarok még egyszer hoppon maradni, mint az imént. Akkor is olyan közel voltam már, szinte fizikai fájdalom volt, hogy visszarántott a földre, most viszont nem fogom hagyni.

Vendég
Anonymous

A poszt írója Vendég
Elküldésének ideje Vas. Júl. 20, 2014 9:52 am
Csak tagadólag, lihegve rázom a fejem, jelezvén hogy eszem ágában sincs abbahagyni amit éppen művelünk. Érzem, hogy bőrömből dől az izzadtság, pupillám kitágul, arcom pedig tüzel, mintha csak a közelsége lobbantana lángra.
Egy pillanatig megfordul a fejemben, hogy magam alá teperem, de mivel első alkalommal én irányítottam, most hagyni akarom hogy ezúttal ő uraljon engem. Viszont valami más eszembe jut... kinyújtott kézzel tapogatózom az ágy melletti kis szekrényig, ahonnan előveszek egy kötelet, és a kezébe nyomom.
- Ezt... általában ezért tartom itt - suttogom, és biztatóan hunyorítok rá.

Vendég
Anonymous

A poszt írója Vendég
Elküldésének ideje Vas. Júl. 20, 2014 10:56 am
Tenyerem végigcsúszik mellkasán, majd ugyanezt az utat ajkaimmal is bejárom. Csókolom izzadt bőrét, olykor fogammal is súrolom, nyelvemmel érintem a gyöngyöző cseppeket és pontosan tudom, hogy ezzel mennyire az őrületbe lehet kergetni valakit. Minden egyes porcikám felhevült, testem néha megremeg, mikor a vártnál mélyebbre furakszik testemben és sóhajaim nyögésekbe váltanak.
Értetlenül nézek rá, ahogy motoszkálni kezd, mintha keresne valamit, a következő pillanatban pedig a szavam is elakad. A kezemben egy nem túl hosszú, de viszonylag vastag, kissé érdes felületű kötél landol. Eszembe jut, mikor az én csuklóm köré tekeredett, és kicsit visszább veszek az iramból. Egész testemen borzongás fut végig, a szám kiszárad. Egyszerre izgat fel és rettent el a dolog, a nem túl kellemes emlékeim miatt. Biztosítani akarom magam, hogy ez most más, főként azért, mert én irányítok.
- Szeretnéd.. ? - kérdezem zihálva tőle, és egy hatalmasat nyelek.

Vendég
Anonymous

A poszt írója Vendég
Elküldésének ideje Vas. Júl. 20, 2014 11:15 am
Megdöbbenést látok a tekintetében, és - nem tudom jól érzékelem-e - de némi ijedtséget. Megborzong, és tudom a lelkem mélyén, hogy ez nem csak a kéj jóleső borzongása. Aztán láthatóan erőt vesz magán, és az előbbi kis közjátékot mintha elfújták volna.
- Igen... szeretném - válaszolom az apró kérdésre, és várom, hogy lépjen. Szemmel láthatóan nem volt még ilyen helyzetben. Nos, a mondás szerint mindent meg kell ismerni, az én jelszavam meg carpe diem. Hátha egy-két óra erejéig ő is magáévá teszi az életfelfogásomat.
Vártam hát, mit is tesz, és ösztönzőleg mozdítottam egy jókorát a csípőmön.

Vendég
Anonymous

A poszt írója Vendég
Elküldésének ideje Vas. Júl. 20, 2014 1:30 pm
Ez a helyzet egészen új nekem, és nem csak az irányítás végett. Teljesen uralmam alá hajtja magát, nem akadékoskodik, csak elveszi, amit adok. Ha jól sejtem, a figyelmét nem kerülte el néhány másodperces hezitálásom, de amint biztosít, hogy valóban ezt szeretné, a levegőt kapkodva húzom magamhoz kezeit. Nem számítok arra, hogy csípőjével ekkorát lök rajtam, az intenzív érzésektől hangos nyögés szakadna fel belőlem, ha nem fojtanám el, így viszont ajkamba harapok. Érzem kiserkenni a véremet, de nem foglalkozom azzal, hogy elharaptam a számat. Egyenként körbetekerem csuklóin a kötelet, keresem a módot, hogy tudnám rögzíteni, végül egy kellően szoros csomóval kötöm az ágy támlájához. Közben folyamatosan arcát fürkészem. Fölé hajolva egyszerre simítok végig mindkét karján, majd vállain. Mozgásom ismét ütemessé válik, ahogy ringok csípőjén. Ujjaim nyakára csúsznak és körbefonják, mintha meg akarnám fojtani, de szorításomban nincs erő, csak a túlfűtött szexuális vágy, amit ő hoz ki belőlem.

Vendég
Anonymous

A poszt írója Vendég
Elküldésének ideje Vas. Júl. 20, 2014 1:44 pm
Heves mozdulatomra az ajkába harap, látom kiserkenni vérét, és átfut az agyamon, vajon beéri-e a saját vérével, vagy elveszi az enyémet is? Aztán nem foglalkozom ezzel többet, nézem ahogy összeköti a kezeimet, hogy alig fél perccel később már az ágyhoz legyek béklyózva.
Ahogy fölém hajol, hogy végigsimítson karjaimat felemelem a fejem, hogy megcsókolom remegő melleit, aztán hagyom, tegyen velem, amit akar...bármi is legyen az. EZ az, ami engem mindenek felett izgat. A kiszolgáltatottságom, és a VESZÉLY. Hogy a kezeiben vagyok, és rajta múlik minden. Az adrenalin keveredik a kéjjel... és számomra ez a tökéletes mámor érzete.

Vendég
Anonymous

A poszt írója Vendég
Elküldésének ideje Vas. Júl. 20, 2014 2:06 pm
Nem csak őt izgatja, hisz a kihívásokat mindig is szerettem. Most tudatosul csak bennem, hogy uralkodnom kell magamon annyira, amennyire csak lehetséges, mert a kötél szabta akadály meggátolja abban, hogy megvédje magát, ha igazán elszabadulok. Bár arról fogalmam sincs, mekkora erőt képes kifejteni szükség esetén. Ennek ellenére nem kell sok idő, hogy visszanyerjem teljes önbizalmamat. A hideg is kiráz, amint egy hűvös izzadtságcsepp végigszalad a gerincem mentén, felerősödött érzékeimmel ez egészen leírhatatlan. Mámorító és szabad. Megnyalom ajkaimat, aztán úgy döntök, kihasználom, hogy jelen pillanatban nem érhet hozzám. Az erotikát szinte vágni lehet a levegőben, mikor mutatóujjam bekapom és nyögdécselve szopogatni kezdem.

Vendég
Anonymous

A poszt írója Vendég
Elküldésének ideje Vas. Júl. 20, 2014 2:13 pm
Nagyot nyelek, ahogy látom nyelvét megjelenni, amint élvetegen végignyalja a saját ajkát, aztán a levegő is bennem akad, ahogy a saját ujját kezdi el szopogatni, mintha csak a legízletesebb nyalóka akadt volna a kezébe.
A szívem egyre gyorsabban ver, a vágy hajt előre, akarom azt, amit ezúttal csak ő tud megadni nekem... felnyögök, lágyan ringok alatta, kérve a testemmel, hogy mozogjon, mert egyszerűen bele fogok halni a vágyakozásba. Kegyetlen, mert a csípője áll rajtam, holott öle még most is magába fogad.
- Csináljuk... - könyörgöm szenvedő hangon.

Vendég
Anonymous

A poszt írója Vendég
Elküldésének ideje Vas. Júl. 20, 2014 2:33 pm
Behunyt szemeim ellenére biztos vagyok abban, hogy csakis engem néz, minden mozdulatomat lesi.. Hallom, hogy akad el a légzése, hogy dörömböl a szíve bordái fogságában. Érzem testem mélyén lüktető férfiasságát, és előbb ismét lassan kezdek mozogni. Vágyakozó hangja sejtjeimig hatol, így képtelen vagyok megfékezni magam. Mellkasára támaszkodom és majdnem teljesen kiengedem magamból, majd visszacsúszom rá.
- Még.. - kérem zihálva, mikor nagyot lökve rajtam sikerül olyan mélyre furakodnia bennem, hogy legszívesebben lélekszakadva sikítanék fel. Egy új pontot ér el ölem mélyén, és ha így folytatja, rettentő gyorsan elérek a gyönyörig.

Vendég
Anonymous

A poszt írója Vendég
Elküldésének ideje Vas. Júl. 20, 2014 2:44 pm
Ahogy mellkasomra támaszkodik, szívverésem úgy felgyorsul, hogy szinte azt hiszem, saját markába tudja majd venni ezt az élethez meglehetősen szükséges szervemet... én magam is érzékelem, hogyan ver egyre gyorsabban, mintha ő is követelné a gyönyört, ami gazdája megkönnyebbülését jelentené.
Gwen megemelkedik, egy pillanatig azt hiszem, kicsúszom belőle, de visszaenged magába, és mikor újra megemeli rajtam a testét, ezúttal én döfök egyet. Már szinte elképzelhetetlen mélységben járok testében. Szeme szinte fennakad, és porcikáinak remegésén látom, hogy neki már csaknem vége...
- Maradj így... - préselem ki nagy nehezen fogaim között, és mozogni kezdek, újra és újra megismételve az előbbi lökéseimet. Érzem, hogy számára azonnal itt a vég.

Vendég
Anonymous

A poszt írója Vendég
Elküldésének ideje Vas. Júl. 20, 2014 3:19 pm
Testem már így is remeg, vágyom a kielégülést. A vérem forr, szinte marja az ereimet, érzem minden rezdülését, az illatát a levegőben, egy rövid pillanatra elbódít. Nem csak a vére aromája, hanem fűszeres kipárolgása is.
Megdermedek a mozdulat közben, már nem tudok tisztán gondolkodni, csak annyit fogok fel az egészből, hogy nagyon jó, amit művel, ahogy mozdul és szükségem van rá. Keményen temetkezik újra és újra belém, én pedig tartom magam, hangosan és szinte artikulálatlanul nyögdécselek. Nem akarom, hogy hamarabb ragadjon el a gyönyör, de már nem tudok gátat szabni az élvezetnek.
- Chriest.. - lehelem felé erőtlenül, mintha minden erőm elszállna abban a pillanatban, mikor körmeimmel mellkasába marok, végül, ahogy megérzem, hogy nem bírom tovább, vele ellentétesen mozdulva ereszkedem rá.

Vendég
Anonymous

A poszt írója Vendég
Elküldésének ideje Vas. Júl. 20, 2014 3:26 pm
Egyre hangosabban, és sűrűbben nyögdécsel, a végén már úgy, mintha önkívületben lenne, majd a teste feszülni, reszketni kezd, és testemre ereszkedve éri el őt a gyönyör. A nevem egy halk kiáltással csúszik ki a száján, aztán csak piheg, túl az eszmélet határán. Az ő szíve is iszonyúan ver, majd lassan nyugszik és csillapodik csak le.
Várok türelemmel, hogy visszatérjen ebbe a világba, aztán csípőmmel körözök alatta néhányat, hogy jelezzem, én még nem vagyok készen.
- Ugye...nem hagysz így? - kérdezem rekedten. Ha nem lennék kikötve, gondoskodnék arról, hogy ezúttal ő legyen alul, míg el nem veszem, ami engem is megillet, de így teljes egészében az ő kezeiben vagyok.

Vendég
Anonymous

A poszt írója Vendég
Elküldésének ideje Vas. Júl. 20, 2014 3:49 pm
Egész belsőm összerándul, mikor a kéj utolsó hullámai magukkal ragadnak, nem vagyok képes másra, csak pihegésre. Kell egy kis idő, mimre tudatosul bennem, hogy csak én lovagoltam meg vágyaim csúcsát, bennem lüktető  kőkemény férfiassága és rekedt vágyódó hangja is mind ezt bizonyítja. Rettentő fáradt vagyok, lustán hajolok csókjáért, amin kicsit rendeződött a légzésem.
- Megérdemled? - súgom a kérdést ajkai közé. Persze egyáltalán nem akarom tőle megtagadni az élvezetet, és mozdulataim is erről tanúskodnak. Ugyan most remegtem csak bele egy hihetetlen orgazmusba, testét végigcsókolva ismét feltolom magam és csípőmet ösztönösen mozgásra késztetem. Ezúttal combjain támaszkodom meg és melleimet kitolom felé, hogy tökéletes rálátása nyíljon vonagló testemre. Élesen szívom a levegőt a tüdőmbe, néha még meg-megremegek, de eszembe sem jut kioldozni a kezét és elveszíteni felette az irányítást. Ahhoz túlságosan tetszik a domináns szerep.

Vendég
Anonymous

A poszt írója Vendég
Elküldésének ideje Vas. Júl. 20, 2014 3:57 pm
- Szerinted talán nem érdemlem meg? - kérdezek vissza, de nem feszítem a húrt sokáig, mert ha pimaszkodom vele, meggondolja magát, akkor aztán igencsak nézhetek.
Szerencsére úgy tűnik, ez a verzió eszébe sem jut. Mozgatni kezdi magát rajtam, a combomon támaszkodik meg. Rálátok minden porcikájára, és szinte megbűvölten figyelem, hogyan tűnik el benne merevségem, és bukkan elő újra, és mintha csak a látvány tenné, érzem, hogy én magam is ellenállhatatlanul közeledem a csúcs felé.
- Gyorsabban... kérlek! - tör ki a torkomon valami hang, nem is beszéd már, szinte csak elnyújtott vonyítás, mintha a farkas akarna kitörni belőlem, és úgy feszül meg a testem, hogy szinte minden izmom elpattan... és a következő másodpercben nedvesen öntöm el belsejét a mámorom jeleképpen.

Vendég
Anonymous

A poszt írója Vendég
Elküldésének ideje Vas. Júl. 20, 2014 4:23 pm
Sejtelmesen mosolygok rá. Nem áll szándékomban az orrára kötni, hogy minden elvárásomat felülmúlta már azzal, hogy vállalta a veszélyt és a kiszolgáltatottságot, átadva az irányítást nekem, holott nem lehetett biztos benne, még most sem lehet teljesen, hogy megtartom a kontrollt. De sikerül. Nem veszítem el a fejemet, nem tör a felszínre vámpír énem, mikor teljesítem kérését. Egyre gyorsabban és egyre mélyebben engedem magamba, mígnem mámoros nyögését meghallom. Másodpercek alatt önti el élvezetével testem, teste feszül alattam, miközben zihál. Előrehajolva óvatosan csókolom végig testét, csak finoman érintve bőrét, mely most az átlagosnál is érzékenyebb lehet. Egészen addig becézem mellkasát, míg meg nem érzem, hogy teste elernyed. Én is pihegek még, mikor feltornázom magam, hogy kioldjam kezeit az őt akadályozó béklyóból. Egy gyors csók után pedig legördülök róla és szorosan mellé fekszem.
- Ez.. új volt... - keresem a szavakat vigyorogva, ujjaimmal szinte öntudatlanul kezdek mintákat rajzolgatni bőrére.

Vendég
Anonymous

A poszt írója Vendég
Elküldésének ideje Vas. Júl. 20, 2014 4:27 pm
Még mindketten pihegünk, mikor eloldja a kezemet, én pedig automatikusan megdörgölöm a csuklómat, majd mikor mellém gördül, és cirógatni kezdi izzadt mellkasomat magamhoz ölelem.
- Nos... egyszer mindent el kell kezdeni, nem? - mosolygok rá bágyadt-fáradtan, de elégedetten. - Imádom a veszélyt...ilyen formában is - dünnyögöm, és lágyan simogatni kezdem sima bőrét, amelyen már kezd felszáradni a nyirkosság.
- Remélem, kielégítettem az elvárásaidat. Minden értelemben - hunyorgok rá, aztán tekintetem a kötélre téved. - Megijedtél? Úgy értem, először. Láttam rajtad, de nem értem az okát.

Vendég
Anonymous

A poszt írója Vendég
Elküldésének ideje Vas. Júl. 20, 2014 5:03 pm
Elégedetten veszem tudomásul, hogy legalább annyi időre van szüksége ahhoz, hogy légzése visszatérjen a normális ütemre, mint nekem. Nyugodtan szuszogva fekszem karjai között, szórakozottan tanulmányozom a csuklóján virító halvány csíkot, a kötél nyomát.
- Bármikor elveszthettem volna a kontrollt.. - nyögöm elégedetlenül. Elég rosszul viselem a vámpír lét ezen részét. - És azt hiszem hamarosan vadásznom is kell.. - mocorgok mellette idegesen. Bosszant az is, hogy az áldozataim többsége engem lát utoljára életében. Pont azért hagytam ott Chicago-t, mert nem bírtam tovább nézni, hogy halomra gyilkolják egymást. Most pedig én hagyok magam után hullákat.
- Fantasztikus vagy.. - mosolyodom el és szavaimat nyomatékosítva adok neki egy futó csókot. Tény, hogy jól érzem magam vele. Minden szempontból.
Zavartan nézek fel rá, nem gondoltam, hogy különösebb jelentőséget fog ennek tulajdonítani, így váratlanul ér kérdése. Egy pillanatig megfordul a fejemben, hogy erre nem fogok neki válaszolni, bár előttem voltaképp nincs tabu, de a szexuális életemről nem szeretek diskurzust folytatni.
- Fordított helyzetben nehezen viselem.. - mondok végül csak ennyit.

Vendég
Anonymous

A poszt írója Vendég
Elküldésének ideje Vas. Júl. 20, 2014 10:20 pm
- Vállalom a kockázatot - válaszolom. - Egyébként megbízom abban, hogy nem esel nekem. Ha nem így lenne, hidd el, óvatosabb lennék - simogatom a hátát kedvesen. - Egyébként vannak olyan vámpírok, akik hódolnak a vér iránti szenvedélyüknek, mégsem gyilkolnak. Azt hiszem, ezt te is könnyen meg tudnád tanulni, ha akarnád - folytatom aztán a gondolatmenetet, majd a következő mondatok után összeráncolom a szemöldökömet.
- Oh... - esik le aztán az egycentes. Nyilván bánthatták... akár kényszeríthették is, hogy olyan dolgokat tegyen, amiket nem akart, vagy fájdalmas lehetett számára. Elönt a sajnálat és a szánakozás. Megfogom lágyan a kezét, a számhoz emelem, és megcsókolom a csuklóját, mintha a régi bántalmazás nyomait lecsókolhatnám róla.
- Sajnálom... - suttogom aztán halkan. - Én soha nem teszek veled ilyet... és semmi olyat, amit nem akarnál.

Vendég
Anonymous

A poszt írója Vendég
Elküldésének ideje Vas. Júl. 20, 2014 10:55 pm
Magától értetődően bújok hozzá és hagyom, hogy újra és újra végigsimítson testemen. Állam mellkasára támasztom és így nézek fel rá elgondolkodva szavain.
- Túlságosan nagy bizalmas szavaztál nekem.. - forgatom meg szemeimet jókedvűen. Valójában nem tudom, hogy ennyire alábecsül, vagy tényleg bízik bennem annyira, hogy ne tartson attól, hogy egy óvatlan pillanatban megölöm. - Nem tudom, feltűnt-e, hogy te is csak azért vagy életben, mert le tudtál állítani.. - kötöm az orrára, hogy ha rajtam múlna én nem tudnám megállni. A vére ízét érezve a számban nem is érdekel más, csak hogy megkapjam mindet. Most is egy nagyot kell nyelnem, hisz túl élénken él az emlékeimben, milyen volt átszakítani a puha szövetet a nyakánál.
Észre sem veszem, mikor szorul mellkasát cirógató kezem ökölbe, de felszisszenve ébredek rá, hogy a körmeimet már sikeresen a tenyerembe vájtam. Látom rajta, hogy nem számított erre, és hogy valószínűleg elég sok információt sikerült leszűrnie ebből anélkül, hogy konkrétan kinyögném, mi történt. Mégis rosszul érint szánakozó pillantása. Nem akarom, hogy így érezzen.
- Nem fontos... - húzom el kezemet, mikor óvatos csókokat kezd lehelni csuklómra. - Nem is engedném... - hajtom vissza fejem vállgödrébe. - Már nem... - javítom ki magam. Ha valamire jó az, hogy vámpírrá változtam, nos egész egyszerűen arra, hogy ténylegesen is meg tudom védeni magam. - Először hagytam, hogy kihasználjanak.. Aztán én használtam ki mindenkit, akit csak tudtam.. Most pedig, nem tudom, hol tartok.. - vigyorodom el végül. Nem akarom, hogy a múlt keserűségei bélyeget nyomjanak egy szép éjszakára.

Vendég
Anonymous

A poszt írója Vendég
Elküldésének ideje Vas. Júl. 20, 2014 11:12 pm
Elhúzza a kezét a kezemből, majd fejét mellkasomra hajtja, és csendben hallgatom a szavait a közben ránk köszöntő sötétségben.
- Én soha nem tudnálak bántani - mondom, majd felkönyökölök. Gwen arca a párnára kerül, én pedig féloldalt fölé hajlok, és kisimítom arcából néhány kósza tincset.
- Farkas vagyok. Néha nekem is nehéz uralkodni az ösztönökön, és a lobbanékony természetemen. De soha nem bántottam egy nőt sem. Még azt sem, akivel csak egy éjszakát, vagy néhány órát töltöttem. A nők csodálatos lények, akiket tisztelni kell. Téged pedig végképp nem bántanálak, mert én... mert te... - hallgatok aztán el, csak rámosolygok. - Nem lennék rá képes. Ugye hiszel nekem? - hajolok le, és megcsókolom.

Vendég
Anonymous

A poszt írója Vendég
Elküldésének ideje Vas. Júl. 20, 2014 11:54 pm
Egy pillanat erejéig morcosan meredek rá, amiért elhúzódik, mikor olyan kényelmesen elhelyezkedtem a karjaiban, de méltatlankodás helyett a hangomat is keresnem kell, ha meg akarok szólalni. Nem, nem akarok egyelőre. Inkább kíváncsian várom, mire akar kilyukadni.
Mérlegelni próbálom, amit mond, de igyekszem nem több jelentőséget tulajdonítani neki, mint ami.
- Nem minden farkas egyforma.. - suttogom magam elé a szavakat. Akaratlanul is összehasonlítom az exeimmel, merthogy több is van. Nagyot mondani mindegyikük tudott, volt akinek a bizonyítással sem akadt nagy baja, de mégis mindegyik más.
- Ez nyálas.. - nyögök fel nevetve. - Tudod, csoda egy fickó vagy.. - simítom tenyerem az arcára, ahogy fölém hajol. - Nagyon bolond, felelőtlen és perverz.. De édes is, és a végén még kiderül, hogy szíved is van.. Vitrinben kellene tartani téged.. - sóhajtok nagyot és viszonzom a csókját. Odaadóan simulok hozzá, amilyen egyébként nem vagyok..
- Ne kérdezd meg miért bízom benned.. - válaszolok végül kissé ködösen, de arra utalva, hogy egy részem hisz neki. Talán azért, mert képtelen vagyok azt hinni, hogy ezek a szemek ilyen könnyedén átverhetnek.
- Viszont, ha igazam van, és tényleg van szíved, tartsd tőlem biztonságban.. - tanácsolom neki, mintha csak az időjárásról beszélgetnénk.

Vendég
Anonymous

A poszt írója Vendég
Elküldésének ideje Hétf. Júl. 21, 2014 8:11 am
Morcosan szusszanok egyet, mikor azt mondja a szavaimra, nyálasak. Tessék, így próbálj szépeket mondani egy vámpírnak.... magamban füstölgök kissé, de a következő szavaival kissé lenyugtat.
- Szóval, összezavarlak? - vigyorgok. - A perverziómmal, meg azzal, hogy szerinted édes vagyok? - fekszem vissza, és kinyújtom a karomat, hogy visszafészkelhesse a fejét a vállamra, fél karommal pedig átölelem, másik karom a fejem alatt, és elgondolkodva nézem a mennyezetet.
- Van szívem - válaszolom. - Sokan össze is törték már. De valamiért úgy érzem, te nem fogod. Legalábbis bízom ebben. Különös valami a sors, nem? - kérdezem még mindig a plafont fürkészve. - Két napja azt sem tudtam, hogy létezel, és most ott tartok, hogy fontos vagy számomra, és jó veled. Minden értelemben. A kérdés csak az, vajon te is így érzel-e, ahogy én.

A poszt írója Ajánlott tartalom
Elküldésének ideje

Chriest lakókocsija

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
3 / 10 oldalUgrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  Next

Engedélyek ebben a fórumban:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
rising of the mortals :: Helyszínek :: New Orleans-

Új posztok
tekintsd meg
Pént. Május 31, 2019 10:58 pm
Laurel O. Delgado
Szer. Május 29, 2019 1:28 am
Katherine Pierce
Kedd Május 28, 2019 8:31 pm
Amren Monroe
Hétf. Május 27, 2019 11:26 pm
Lucille Éamon Vodova
Szer. Május 22, 2019 12:03 pm