|
| |
|
Elküldésének ideje ♛Szomb. Aug. 09, 2014 7:59 pm | Lehunyom a szemem egy pillanatra ahogy megérzem kezét a homlokomon, aztán teljes elégedettséggel hallgatom a szavait. - Szóval elnyertem a bizalmad? - kérdezem. - Azt hiszem, örülök ennek. Egy kapcsolat alapja. A szerelemmel egyetemben - csókolom meg a mellkasomon fekvő feje búbját, aztán megkeresem a kezét és megszorítom. - Kívülállóként nem lesz szép végignézni egy átváltozást - mondom csendesen. - Ordítani fogok, gyötrődni, ahogy folyamatosan egymás után eltörnek a csontjaim. Akár egy órán át is eltarthat - mormogom. - Jobb, ha nem jössz közben néhány méternél közelebb. A fájdalom elveheti az eszem... nem akarlak megmarni. Ha már farkasként látsz, odajöhetsz. Akkor már nem lesz baj. |
| | |
|
Elküldésének ideje ♛Szomb. Aug. 09, 2014 7:27 pm | Szórakozottan cirógatom puha bőrét körmöm hegyével, spontán mintákat rajzolgatok, értelem nélküli krikszkrakszokat. De kedvemet lelem benne. Jelenleg úgy hiszem, nincs olyan dolog, ami ki tudna billenteni a lelki békémből. - Tudom, hogy nem vagy olyan, mint ő.. - simítok végig homlokán, mintha az apró ráncot akarnám lesimítani onnan. - Nem is így értettem. Örülök neki, hogy más vagy, hogy törődsz velem. Úgy érzem, hogy fontos vagyok, és már el is felejtettem, ez mennyire jó.. - mosolyodom el önkéntelenül. - Én sosem éltem olyan kapcsolatban, amiről te beszélsz, sosem tapasztaltam ezt meg, csak azt... amit már meséltem. De tőled, nem félnék.. Most sem félek - próbálom elmagyarázni, hogyan értettem előbbi szavaimat. - Köszönöm.. - hajtom vissza a fejem mellkasára. - Igazából, nem - vallom be kis hezitálás után. - Azok a farkasok, akikkel együtt éltem, nem épp arról híresek, hogy önkontrollt tudnak tanúsítani.. - húzom el a számat. - Egyébként pedig egészen eddig eszembe sem jutott, hogy ott akarok lenni és a saját szememmel akarom látni. De úgy sejtem, tőled majd megtudom a részleteket. |
| | |
|
Elküldésének ideje ♛Szomb. Aug. 09, 2014 1:46 pm | Úgy fekszünk összefolyva, mint a Jin-Jang jel, és fáradtan simogatom Gwent. Csak akkor kapom fel a fejem, mikor a szavakat kezdi keresgélni. - Miért uralnálak? - kérdezem csodálkozva. - Nem vagyok Benedict. Soha nem uralkodtam nők felett, nem is tenném. Egy nő egy kapcsolatban ugyanolyan értékű, mint a férfi. Legalábbis én így gondolom - válaszolom, aztán elgondolkodva nézek rá. - Jól van. Ha látni akarsz farkasként, nincs kifogásom ellene. De tudod, hogy néz ki egy átváltozás? Nyilván nem voltál szemtanúja még ilyennek - sóhajtok. Na igen. A kínszenvedés óráiért havonta egyszer én sem nagyon rajongok. |
| | |
|
Elküldésének ideje ♛Pént. Aug. 08, 2014 10:28 pm | - Üühmm.. nagyon is.. - évődök vele. Mintha csak kívülről szemlélném magam, pontosan tudom, hogy ilyenkor mennyire derűs az arcom.. És halvány pír játszik a bőrömön szinte mindenhol. Hiába méltatlankodnék, mikor ölébe vesz tudom jól, hogy semmi haszna nem lenne, így hozzábújva fogadom a gesztust, és azután is azonnal mellé fészkelem magam, hogy letesz a kanapéra. - Veled minden olyan érzéki.. És intenzív. Ó, de még mennyire.. - hajtom mellkasára fejem, mikor elfekszik. Testem felveszi teste vonalát, észre sem veszem, hogy igazodom hozzá, automatikusan történik. - Veled nem félek attól, hogy.. te uralsz.. - ráncolom a homlokom, amint elhagyja a számat a szó. Nem biztos, hogy ez a legtalálóbb, de az én eddigi helyzetemben mindenképp ez volt a felállás. Hogy most mi zajlik bennem, azt magam sem nagyon tudom meghatározni. Az bizonyos csupán, hogy minden régi szál, ami valaha máshoz kötött, elszakadt. Már csak a múlté. - Ma? - kapom fel a fejem, és államat mellkasára támasztva nézek fel rá. - Rendben.. - bólintok aztán néhány másodpercnyi bizonytalankodás után. - Készen állok, még mindig látni akarlak.. - erősítem meg elhatározásomat. A bizonytalankodásom is csak annak volt köszönhető, hogy megadta a lehetőséget a visszakozásra is. |
| | |
|
Elküldésének ideje ♛Pént. Aug. 08, 2014 10:08 pm | Akkor kezdek magamhoz térni, mikor ajkához emeli az ujjainkat, és magam is halkan felnevetek. - Azt mondtad, édeset akarsz. Vehetem ezek szerint annak magam? - kérdezem, aztán óvatosan elhagyom a testét, majd ölbe kapom, és leteszem a kanapéra, és mellé roskadok. - Ez csodálatos volt - mosolygok rá fáradtan, de boldogan. - Veled mindig nagyon jó. Megérte éjjel jó fiúnak lennem - fekszem el, magammal húzva őt is, hogy lágyan simogatni kezdem, miközben még néha meg-megremegek a gyönyör utóhatásától. - Ma éjjel itt a telihold - mondom hirtelen. - Még mindig nem gondoltad meg magad? |
| | |
|
Elküldésének ideje ♛Pént. Aug. 08, 2014 10:02 pm | Minden porcikám beleremeg az orgazmusba, az érzést pedig csak tetézi, mikor megérzem, hogy követ engem. Megadja, amire vágyom, ölem mélyét elönti ez élvezete. Gyenge vagyok, mint a harmat. Az erőm teljesen elhagy, úgy omlok a fotel támlájára. Pihegve, halkan nyöszörögve veszem tudomásul, hogy az iménti reszketésem még mindig nem hagyott alább. A csontjaim, mintha megolvadtak volna, nem tudok mozogni, nem is akarok. Tökéletesen érzem magam, ajkaim mosolyra húzódnak, halkan fel is kuncogok. - Ízlett a reggeli.. - suttogok, amint sikerül összeszedni magam annyira, hogy megszólaljak, és végig is tudjak mondani egy mondatot anélkül, hogy elcsuklana a hangom. Összekulcsolt ujjainkat számhoz emelem, óvatosan megcsókolom. Bár szívesebben lehelnék lágy csókot ajkaira, de hagyni akarom, míg ő is megnyugszik kissé.. |
| | |
|
Elküldésének ideje ♛Pént. Aug. 08, 2014 9:40 pm | Már nem vagyok képes válaszolni, egy értelmes szót sem tudok kipréselni a torkomon. A vágy, a mámor szinte fojtogat. Nemcsak a szavam veszi el teljesen, hanem az eszemet is. A lelkemet pedig Gwen veszi el. Ez utóbbit önként és dalolva adom át neki. Megérzem kezeit a sajátomon, ujjaink szinte összenőnek, aztán egy hangos nyögéssel eléri a kéj. Amint megérzem testének feszítését izgalmamon, nálam is átszakad a gát. Élvezek, hosszan, remegve, levegő után kapkodva reszkető lábakkal, és nagyon össze kell szednem magam, hogy képes legyek megtartani magamat. Nem húzódik ki belőle, még mindig élvezem, hogy a testünk egybeforr, így akarom megvárni a mámor lecsengését. |
| | |
|
Elküldésének ideje ♛Pént. Aug. 08, 2014 9:17 pm | Az övé vagyok. Neki adom magam. Az összes élvezetem, az összes erőm, a testem.. Mindent, ami csak én vagyok. Már gondolkodni sem tudok összefüggően, annyira hajt a vérem. Úgy érzem, ha most ránk szakadna az ég, az sem érdekelne. Egyszerűen eszemet vesztem attól a tökéletességtől, amit ketten alkotunk. - Így akarom.. Add meg nekem.. - kérlelem sóvárogva a beteljesülésért. Teste ismét az enyémen, nekem feszül, érzem a súlyát. Nem nehéz, egyáltalán nem, sokkal inkább érzékien hat rám. Hátamon érzem mellkasát, a szíve ritmusát, ahogy még mindig képes hevesebben és hevesebben verni. Melleim tenyerébe feszülnek, újabb nyögést préselek ki magamból, ahogy rájuk szorít. Bimbóim hihetetlenül érzékenyek, nem is csoda, hogy így kapkodok levegő után, és szinte az utolsó pillanatban ragadom meg kezét, hogy összefűzzem ujjainkat, mielőtt még elég a gyönyör. Utána hangosan adom meg magam az élvezetnek és a kielégülésnek./blockquote> |
| | |
|
Elküldésének ideje ♛Pént. Aug. 08, 2014 8:38 pm | Csodálkozom, ha az általa kiadott hangok a lakásban maradnak. Egyre és egyre hangosabban nyöszörög, és hiába fogom a csípőjét, viszonozza a mozdulataimat, amivel engem is az őrületbe kerget. - Biztos.... hogy így akarod? - tördelem lihegve. és felhördülök, ahogy belső izmaival rám szorít. Mintha csak ez a tény, és a hangja tennék együttesen, ahhoz képest hogy az előbb még messze voltam, most én is rohamosan igyekszem felfelé a gyönyörhöz vezető úton. Visszaborulok a hátára, kezeimmel megtalálom melleit, és lágy simogatással igyekszem teljessé tenni a gyönyörét... és ezzel a sajátomat is. |
| | |
|
Elküldésének ideje ♛Pént. Aug. 08, 2014 8:28 pm | Halk, vágyakozó sóhajaimat ismét nyögdécselés váltja fel. Még mindig nehézményezem, hogy nem tudom érinteni, de ezt a vágyamat képes elfeledtetni sokat ígérő szavaival. Mozgása változik, ezzel egyetemben a tüdőmben reked a levegő. Mélyen bennem egy új gyönyörkeltő pontot súrol újra és újra, én pedig minden eddiginél hangosabban nyögök fel. Ajkaim elnyílnak, és hiába szegez határozottan a háttámlának, ha csak minimálisan is, de követem őt, a ritmusát. - Gyere velem.. - kérem elfúló hangon, amint megérzem, hogy ismét épül bennem. De ezúttal vele akarom. Együtt. Szavaim alátámasztásaként pedig finoman rászorítok férfiasságára rejtett izmaimmal. Egy pillanatra ismét szűknek érzem magam, az erőm fogy, talán azért mert testem folyamatosan meg-megremeg. De abban biztos vagyok, hogy ennyire még sosem kívántam senkit. |
| | |
|
Elküldésének ideje ♛Pént. Aug. 08, 2014 7:51 pm | - Csssss.... - csitítgatom halkan, ahogy magyarázkodni kezd, de aztán csókjaimnak és ölelésemnek hála, érezhetően megnyugszik, elernyed a karomban, a következő sóhaja pedig már nem a szomorúságnak vagy ijedtségnek, hanem a jó érzésnek tudható be. - Lesz még finomabb is... - ígérem, majd ismét felegyenesedem, két kézzel keményen megfogom a csípőjét, mintegy jelezve ezzel, hogy ne mozduljon, és körkörösen kezdem ringatni magamat, olyan helyeket érintve benne mélyen, amiket eddig még talán nem. Pusztító, perzselő volt a mámor, amit magam is éreztem, de tudtam a lelkem legmélyén, hogy ezúttal bármeddig bírnám vele. Az érzelmeim adtak nekem szárnyakat. |
| | |
|
Elküldésének ideje ♛Csüt. Aug. 07, 2014 11:01 pm | Nem kell mondanom, tudja magától is, hogy most olyat tett, ami nem tartozik a kellemes emlékeim közé. Finoman fogalmazva sem. Óvatossága ellenére sem tudok neki engedni, és nem is erőszakoskodik. Az én pillanatnyi félelmem, mintha átragadt volna rá, amiatt, hogy ezzel fájdalmat okozhatott nekem. - Nem állok rá készen.. Nem akarom.. - suttogom magam elé, de amint rám borul és bőrét az enyémen érzem, csókját pedig a nyakamon, megnyugszom. Testem is elernyed és szinte beleolvadok ölelésébe. Csak ámulok, mennyire figyel rám, az érintése képes arra, hogy elmulassza pillanatnyi feszélyezettségemet is. Még mindig határozottan fog, simul hozzám, én pedig a karjaiba, abba a kellemes meleg ölelésbe, ami elűzi a mumusaimat. - Ez.. finom.. - pihegem a lágyabb ritmusra, amit most diktál. Biztatni akarom, hogy mozogjon, hogy töltse ki minden gondolatomat. |
| | |
|
Elküldésének ideje ♛Csüt. Aug. 07, 2014 10:30 pm | Egész testében megfeszül az érintésemről, de még mielőtt megszólalna már magam is tudom, hogy ez nem jó, hanem épp ellenkezőleg. Feszültséget érzek benne, valami különös félelmet, én azonnal engedelmeskedem a hangjának. - Ne haragudj... - suttogom a hátára borulva, miközben már lágyabban mozgok benne. Félek, hogy valami olyan dolgot érintettem a lelkében, ami fájó emlék, és nem akarom feltépni a múltjának esetleges sebeit. Végigcsókolom a tarkóját, a nyakát, nyelvemmel becézgetem a fülét, két karommal pedig átnyúlok a hasa alatt, így szorítom őt magamhoz, szorosan, mámorosan, szerelemre éhesen. |
| | |
|
Elküldésének ideje ♛Csüt. Aug. 07, 2014 10:26 pm | Átadom magam neki. Teljesen, hogy irányítson.. Legalábbis gondolati szinten mindenképp, ha már fizikálisan más is a helyzet. Értetlenül kapom fel a fejem, amint megérzem, hogy kihúzódik belőlem. A számba röpülő hajat köpködöm és szinte már fájdalmasan nyögök a hiányától. Aztán ismét megérzem, de arra is rájövök, hogy ez nem a férfiassága, de hamar visszakapom, amire vágyom. Szinte felnyársal, mikor ismét testembe nyomul. Fogalmam sincs mire készül, egészen addig, míg ujjait meg nem érzem magamon. Finoman, óvatosan érint meg és bár ezzel nem okoz fájdalmat, testem megmerevedik, a levegő pedig tüdőmben reked. Egy rövid pillanatra megremegek, de most nem az élvezettől. A múltam egy darabja ismét felszínre akar törni, de nem engedem neki, hogy elrontsa az édes pillanatunkat. - Ne.. Kérlek.. - lehelem csak egyszerűen, bár talán kiérzi hangomból a zaklatottságot. Ezt még nem tudom megadni neki..
A hozzászólást Gwendolyn Lowell összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Csüt. Aug. 07, 2014 11:06 pm-kor. |
| | |
|
Elküldésének ideje ♛Csüt. Aug. 07, 2014 10:06 pm | Talán a szokatlan - kettőnk közt szokatlan - helyzet teszi, hogy mindketten nagyon élvezzük az egyesülést. Mintha minden mozdulat közelebb vinne bennünket egymáshoz, mintha mindketten átadnánk lényünk egy részét a másiknak. Mintha minden lélegzetem, szívdobbanásom, sóhajtásom az övé is lenne. Tátott szájjal, zajosan kapkodok levegő után, aztán merész ötletem támad. Kihúzom magam belőle, aztán ujjam merítem meg testében, de csak néhány másodpercre. Merevségem egyetlen lökéssel nyomom újra a testébe, míg az előbb nőiessége mélyét kutató ujjaim ezúttal teste másik nyílása felé törekszenek. Nem vagyok erőszakos, inkább óvatosan, és félénken várom a reakcióját. |
| | |
|
Elküldésének ideje ♛Csüt. Aug. 07, 2014 9:58 pm | Feleszmélni sincs időm, kihasználja mámoros pillanataimat arra, hogy kedvére tegyen, ám egy cseppet sem bánom, hisz mindent megad nekem, amire csak vágyom. Amit kívánok. Megértem, mit szeretne, így is teszek. Egy pillanatra újra megszédülök, kezeimmel nyomom fel magam. Az összes hajam az arcomba bukott már, nem látok tőle semmit, de nincs is rá szükségem, hiszen ismét megérzem magamban. Egyetlen bánatom csupán, hogy így nem tudom kedvemre csókolni és érinteni testét, pedig szeretném.. Rémesen. De hiába, erőteljesen markolom a fotelt, ujjaim végei el is fehérednek. Minden határozott lökésével jobban a fotelnek szegez, vele együtt mozgok én is, bár kezével egy helyben tart, vagy legalábbis igyekszik. Nem bírom megállni, hogy ne menjek elébe, olyan jó érzés magamban tudni. Élvezetem hangjait pedig egy pillanatra sem fojtom magamba. |
| | |
|
Elküldésének ideje ♛Csüt. Aug. 07, 2014 9:37 pm | Mintha csak a biztatásomra tenné, érzem, ahogy teste feszülni kezd, aztán hirtelen megszorítja belső izmaival a lüktető merevségemet. Hagyom, hogy átélje az orgazmus legutolsó rezdülését is, és noha őt érte el a mámor, én is épp úgy kapkodom a levegőt, ahogy ő is. Többet akar... ahogy én is. De én másképp. Akarom őt... nem csak a testét, hanem a szívét, és lelkét is. Elégedetten elvigyorgom magam, ahogy telhetetlenül suttog a fülembe, majd kihúzódom belőle. Bebizonyítom, hogy nemcsak a vámpírok gyorsak, mert mire észbe kap, máris talpra állítom. A fotel mögé irányítom finoman, testemmel hozzásimulva. Orvul, hirtelen megperdítem maga körül, aztán a hátát lágyan megnyomva jelzem, hogy hajoljon a háttámlára, és amint megteszi, újra belé nyomulok, ezúttal hátulról. - Atyaég.... - nyöszörgöm, mert ebben a helyzetben teljes mélységben el tudok benne merülni, mintha csak magába szívna a teste. |
| | |
|
Elküldésének ideje ♛Csüt. Aug. 07, 2014 9:31 pm | Függök tőle, magamnak sem vallom be, holott tudom, hogy így van. Attól, amit ad, amit elveszek és amit én adok, mert képes vagyok rá. Ha a szívem nem is bízom rá, a testem még az övé, és azt akarom, hogy erről ő is így vélekedjen. Nem tudok már közelebb simulni hozzá, de megtenném.. A bőre alá akarok férkőzni, a lehetetlenségig hajszolni magunkat. Vele együtt akarom elérni a mámort, de érzem, hogy saját vágyaimat már meglovagoltam. Érzem, hogy ölem mélyéből kiindulva az egész testemet bizsergés futja át. Térdem feljebb húzom, hogy még mélyebben fogadhassam magamba és átadom magam a gyönyör keltette extázisnak. Zihálok, a tarkómtól indulva végigfolyik gerincem vonalán egyetlen csepp izzadtság. A forró bőrömön a hűvös érintés szintén megborzongat. - Chriest.. Még.. - emelem fel fejem nem is olyan soká. Bár meglehet, hogy az időérzékem elveszett, mégsem foglalkozom vele. Csókolni vágyom és meg is teszem, ahol érem, és bár nőiességem még lüktet az iménti kielégüléstől, de megemelkedem rajta és csípőmre húzom kezeit, hogy segítse mozgásom.
|
| | |
|
Elküldésének ideje ♛Csüt. Aug. 07, 2014 9:08 pm | Nem marad sokáig a rá "kényszerített" pozícióban, csakhamar újra átölel, nyögdécselése szinte a dobhártyámat súrolja. Liheg, ahogy én is, mindketten levegő után kapkodunk, a testünk már most verejtékben úszik. Mormolni kezdek, mint egy doromboló macska, én noha folyamatosan mozog rajtam, kihasználom a mozgásra a minimális teret, és én is ringatni kezdem a csípőmet. Noha nem látom a szemembe csurgó verejtéktől, de tudom, hogy a tekintete tüzel, parázslik, és arcát édes fintorba torzítja a közeledő gyönyör. - Gyere.... - hörgök. - Kérlek... gyere... |
| | |
|
Elküldésének ideje ♛Csüt. Aug. 07, 2014 8:59 pm | Jól tudom, ha bármit is reagáltam volna, ha megszólalok, a hangom elcsuklik, így csupán szemeim csillogásából láthatta, hogy már pusztán a légvétele és rekedt hangja is mekkora hatással van rám. Arról már nem is beszélve, hogy tisztán hallom, mennyire hevesen ver a szíve, szinte összhangban az enyémmel, ami szintén kalapál. Ennek az érzésnek vagy a tudatnak köszönhetően, de egyszeriben minden érzékem kiéleződik, egyszerre érzem csókja ízét a számban, a szobát körbelengő erotikus illatot és páráját is. A részegítő keveréktől pedig felnyögök, a hirtelen intenzitástól meg is szédülök. Fejem egy pillanatra hátra bicsaklik, amikor megérzem nőiességemen kényeztető ujjait, egy pillantást vetek rá, utána visszabújok nyakához. A szám nagyon közel van a füléhez, szinte súrolom is a cimpáját, miközben megállíthatatlanul nyögdécselek. Csípőmet már egy új, ám semmivel sem vadabb ütemben mozgatom ölében, és szerencsémre tökéletes kapaszkodót találtam magamnak ahhoz, hogy mozgásom tökéletesen folyamatos legyen.
|
| | |
|
Elküldésének ideje ♛Szer. Aug. 06, 2014 9:22 pm | Csak egy örömteli mosollyal reagálom le a szavait, és élvezem keze melegét, mikor nyakam köré fonja karját. De nem akarom elveszteni a fejem.... nem, még nem. Azt akarom, hogy először őt érje el a gyönyör, és érje el még egyszer, és még egyszer, míg majd én magam is átélem a mindent feloldó mámort. - Édes kicsi Gwen... - suttogom, majd előrehajolok, egészen addig, míg két összefűzött karjával nem tartja magát a nyakamban, és miközben a mozgásunk egy pillanatra sem áll meg, lágyan simogatni kezdem testének legforróbb pontját. - Először... majd te... - lihegem, és érzem, hogy képes leszek rá, hogy kitartsak. Olyan észvesztő éjszakával akarom megajándékozni, hogy mind Benedict, mint Lucas örökké kitörlődjön a fejéből. |
| | |
|
Elküldésének ideje ♛Hétf. Aug. 04, 2014 9:42 pm | Kissé ködös tekintettel keresem az övét. Látni akarom szemeiben azt a kavargó kékséget, amit az együttlétünk mámora okoz. Pillantása rabul ejt, úgy vonz magához, mint mást a fény, az alagút végén. Nem tudok betelni vele, főként most, hogy tudom, mindezt szerelemből teszi. És hiába sejtem, hogy fáj neki, szükségem van rá. Önző vagyok, hiába adom át neki az irányítást, még így is elveszem, amit akarok. - Engedd el magad.. - simítok végig egész mellkasán, aztán nyaka köré fonom karjaimat. - Most nem kell vigyáznod rám.. - súgom ajkára. Érzem forró lélegzetét, és nem bírom tovább türtőztetni magam. Hiába nem akarom elkapkodni, tény, hogy sokkal inkább szeretem a gyors és vad meneteket. Szavaimmal együtt mozdulataimmal is biztatom. Mohón csókolom meg és szívom fogaim közé ajkát, ujjaim pedig hajába markolnak. Azt akarom, hogy veszítse el a fejét.
|
| | |
|
Elküldésének ideje ♛Hétf. Aug. 04, 2014 8:19 pm | Önfeledt mámor.. így lehetne a legjobban jellemezni azt, amit ad nekem. Pedig hol van még a vége? De így is, szinte vörös karikák ugrálnak a lehunyt szemem előtt, mintha piros izzásba süllyedt volna a világ a puszta közelségétől, a puszta lététől, hogy egyesül velem, hogy itt van, érzem az illatát, a szíve verését, és bőre puhaságát. Először azt hiszem, képzeletem játszik velem, ahogy meghallom halk hangját, aztán ránézek, hitetlenkedve kissé, de boldogan. Ezzel a néhány szóval ad nekem valamit, amit nem sokkal ezelőtt elvett. Hitet, és reményt, hogy talán egy nap majd kimondja ő is azt a szót, amit úgy szeretnék hallani. Most megelégszem ennyivel, egy mosollyal nyugtázom a szavait, kezem a fenekére tapad, immár így mozgatom őt magamon. - Mit.... mit csináljak, hogy neked jó legyen? - kérdezem rekedten. - Bármit megteszek neked... |
| | |
|
Elküldésének ideje ♛Hétf. Aug. 04, 2014 8:04 pm | Talán életemben először bízom valakiben annyira, hogy minden fenntartás nélkül adjam magam neki. A szenvedély pillanatok alatt uralkodik el rajtam, minden érintése nyomán. Minden porcikám vágyik rá, nem csak a testére, hanem a lényére is, ám mielőtt ezt szóvá tehetném, már magamban érzem. Ajkaimat nem hagyja el a torkomból felszakadó nyögés, csak bennem visszhangzik. Nem kezd azonnal fékevesztett iramba, én pedig kihasználom az alkalmat, hogy füléhez hajolva belesuttogjak. - Nem akarom, hogy egy percig is kihasználva érezd magad.. - tapadok testéhez szorosan, amint megmozdít magán. Átadom neki az irányítást, az ő ütemében mozgok, és hagyom, hogy lassan újra és újra megemeljen. Csak élvezem, hogy kitölt, és ezt az érzést semmi sem múlhatja felül.
|
| | |
|
Elküldésének ideje ♛Vas. Aug. 03, 2014 5:06 pm | Másodpercekbe telt, hogy a bokszeromat lehámozza rólam, aztán forró markába vett, én pedig fejem hátrahajtva nyögtem egyet a kéjes érzéstől, ami elárasztotta testem minden porcikáját. Éreztem, hogy ő ugyanúgy remeg és reszket a vágytól, ahogy magam is, szavai pedig kétséget sem hagytak afelől, hogy mit is vár tőlem. Egy mozdulattal megemeltem, és óvatosan visszaengedtem magamra, de úgy, hogy egyúttal már elmerültem a testében, majd megálltam néhány másodpercre hogy magamhoz szorítsam, és kiélvezzem ezeket a mozdulatlan, mégis mámoros másodperceket. - Gwen... - suttogtam a nevét, mint valami imádságot, aztán két kézzel megfogtam a csípőjét, hogy lassan mozgatni kezdjem magamon. |
| | |
|
A poszt írója ♛ Ajánlott tartalom Elküldésének ideje ♛ | |
| | | |
Similar topics | |
|
| Engedélyek ebben a fórumban: | Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
| |
| |
| |
• az új oldal nyitásáig •
• ROTM FRPG •
|
Pént. Május 31, 2019 10:58 pm Szer. Május 29, 2019 1:28 am Kedd Május 28, 2019 8:31 pm Hétf. Május 27, 2019 11:26 pm Szer. Május 22, 2019 12:03 pm Hétf. Május 20, 2019 10:43 am Szomb. Május 18, 2019 10:03 pm • ROTM FRPG • |
|