|
| |
|
Elküldésének ideje ♛Pént. Szept. 05, 2014 9:12 pm | Nem kéretem magam, ledobálom az összes holmimat, meztelenül vonulok Gwen után a fürdőbe, megcsapja orromat a habfürdő illata. Összehasonlíthatatlanul kellemesebb, mint az égő hullaszag. Be is mászom a kádba, elnyúlok, és várom, hogy Gwen mellém másszon, aztán ölembe húzom a lábát, és lágyan masszírozni kezdem. - Ne haragudj, ha ma nem vagyok a legjobb hangulatban - kérem. - Elég kemény volt ez a mai nap, és a holnapi még keményebb lesz - dörgölöm meg a homlokomat. - Mesélj nekem Benedictről. Csak hogy tudjam, mire készüljek fel. Nem akarok belefutni semmi buktatóba. Szeretnék vissza is jönni hozzád. |
| | |
|
Elküldésének ideje ♛Pént. Szept. 05, 2014 8:51 pm | Meglep, hogy hirtelen mennyire felcsillannak a szemei, holott én soha egy szóval nem mondtam, hogy nem látom szívesen magamnál. Ami azt illeti, a legutóbb, mikor ide jött, elég sok alkohol volt a szervezetében.. Bennem pedig élénken él az az éjszaka. Alig pár napja volt, és azóta mennyi minden történt velünk... - Pedig igazán jól néztél volna ki tapadósban.. - vigyorodom el, mikor felpakolja a tiszta ruháit is és továbbindulunk a hotel felé, be a városba. Veszettül aggódom azért, hogy milyen buktatók vannak még, amiket nem vettünk észre vagy egyszerűen figyelmen kívül hagytuk. Eddig ahogy nézzük, minden simán ment. Kérdő pillantások kísérnek, amint végigsietünk a hotel lépcsőjén, de valószínűleg csak két fiatalnak néznek, akik nem bírnak a hormonjaikkal. Legalábbis az a jobbik eset. Az ajtót bevágom magunk után és rázárom, kulcsot pedig a fogasra akasztom. A kabátomat kapásból leveszem és az ajtó mellett a fal tövébe vágom, ahogy a pólóját is, mivel még mindig az van rajtam. - Magam is úgy terveztem... - indulok meg a fürdő irányába, miközben tovább bontogatom a ruháimat. Minél hamarabb meg akarok szabadulni tőlük. - Engedek vizet, addig vetkőzz.. - fordulok hátra félig aminek következtében a hajam az arcomba repül. Átvette azt a gyomorforgató szagot, amitől ismét rosszul leszek. Szerencsére a vízbe csorgatott habfürdő kellemes illata elnyomja a rossz szagot és el is lazít. Míg a víz folyik, végignézek magamon a tükörben. Nem azért nem ismerek a tükörképemre, mert az arcom cseppet kormos, vagy mert a motorozástól enyhén kócos vagyok.. A szemeim talán sosem csillogtak még ennyire.. |
| | |
|
Elküldésének ideje ♛Pént. Szept. 05, 2014 8:31 pm | (erdő)
Leállítom a motort a hotel előtt, és úgy rohanunk fel a lépcsőkön, mint akiket űznek. Nem nagyon szeretnénk, ha bárki megérezné rajtunk a nem épp párizsi parfümre emlékeztető "illatot". - Ezt eddig megúsztuk - súgom Gwen fülébe, mikor a kulccsal bajlódik, aztán szinte bezuhanunk a szobába. Lámpa kattan, és amikor szétnézek, még mindig szokatlanul érint a luxus, amiben él. Az én lakókocsim ehhez képest egy apró putri, bármily otthonos és tiszta is. - Könyörgöm, kezdjünk a fürdőben, jó? - dobom le az összecsomagolt tiszta ruháimat. - Már lassan elalélok a saját szagomtól. Inkább nem gondolok bele, holnap mit fogok érezni a csomagtartó irányából. |
| | |
|
Elküldésének ideje ♛Hétf. Aug. 11, 2014 8:22 pm | - Bátor kislány... és kicsit füllentős, nem igaz? - mosolygok szélesen, aztán ez hahotává erősödik, mikor bevallja, hogy tart az éjszakától kicsit. - Nincs mitől félned. Ne aggódj. Ha nem lennék biztos magamban, most kézzel-lábbal tartanálak vissza. Minden oké lesz, meglátod - biztatom, majd megcsókolom, és nagy sóhajjal kinézek az ablakon. - Tarthatna még a napfény egy ideig - húzom el a számat, ahogy eszembe jut az eltörő csontjaim hangos reccsenése. - De fenébe is... legyek túl rajta. Gyere, menjünk - ragadom meg Gwen kezét, és már kinn is vagyunk az ajtón.
(mocsár, kis erdei tó) |
| | |
|
Elküldésének ideje ♛Hétf. Aug. 11, 2014 7:55 pm | - Ne szemtelenkedj.. Voltaképp nem vagy sokkal idősebb nálam.. És neked is épp elég tapasztalatod van.. - morgom halkan. Nem vagyok bosszús, egy cseppet sem. Egyelőre csak az előttünk álló éjszakára tudok gondolni. Ténylegesen eltereli a figyelmemet mindenről, és nem csupán jó értelemben. Hümmögök csak, mikor helyesel, hogy az erdőbe megyünk és már öltözködöm. Az első kezem ügyébe kerülő felsőbe belebújok, és épp a farmeremet húzom, mikor magához húz. - Megjegyeztem.. - simulok ölelésébe. - Ne aggódj, tervbe van véve, hogy megdögönyözlek, ha ténylegesen is kezesbárány, akarom mondani farkas leszel.. - élcelődöm vele kicsit. Bár fogalmam sincs, mi fog kisülni ebből az egészből, nincs rossz előérzetem, így nyugodt vagyok. - Nem.. - vágom rá talán túl gyorsan, így aztán mielőtt még azon kapna, hogy nem mondok neki igazat helyesbítek. - Egy kicsit.. - közelítem egymáshoz hüvelyk- és mutatóujjamat, hogy láttassam vele, mennyire picit. |
| | |
|
Elküldésének ideje ♛Hétf. Aug. 11, 2014 6:57 pm | Ráhunyorgok jókedvűen Gwenre, majd felülök. - Ilyen fiatal lány, és máris ilyen élettapasztalat - pimaszkodom keveset vidáman, aztán követem a példáját, és feltápászkodom. - Igen, az erdőbe megyünk. Van egy tisztás, nem messze a tótól. Azt hiszem, az jó hely lesz az átváltozásra - veszem magamra a ruháimat, de nem vagyok elragadtatva attól, ami az elkövetkező néhány órában rám vár. - Néhány dolgot jegyezz meg: addig ne gyere a közelembe, míg én nem kezdek közeledni feléd. Ha már én megyek hozzád, azt jelenti, az átváltozás befejeződött, és már tudatomnál vagyok. Előre szólok, elvárok némi fülvakarászást - vigyorgok, majd odahúzom magamhoz Gwent, és megölelem. - Ugye nem félsz? |
| | |
|
Elküldésének ideje ♛Hétf. Aug. 11, 2014 6:33 pm | Önmagában elég nagy ajándék, ha valaki szeret, az csak a ráadás, hogy ezt ki is nyilvánítja. Minden szavából süt az odaadás, és tudom, hogy ha most a szemébe néznék, azonnal végem lenne. - Nem leszek többé naiv, tudom, hogy mindennek ára van. Azt hiszem én előre megfizettem már ezt az árat. Bár mások talán nem így látják, mert nem járták végig az én utamat. Tudod, a pénz sok mindent elnyom. De megtanultam, hogy az anyagi javak nem jelentenek többet, jobban mondva nem jelenthetnek többet a normális életnél. De attól, hogy az égett süteményt cukormázzal vonod be, az még keserű marad. Szép, de használhatatlan. És ennek most mi isszuk meg a levét.. - mormogom halkan. Ha nem lett volna ez a sok átokverte förtelem az eddigi életemben, minden sokkal egyszerűbb lenne. Elég volna átlagos problémákkal megküzdenünk. - Elég elcseszett egy Júliát választottál.. - vigyorgok a képébe. Követem pillantását az óra felé. Már annyi lenne az idő?! Meglepetten tapasztalom, hogy beszélgetésünk elég hosszúra nyúlt, de nem akaródzik felkelni mellőle. A kíváncsiságom viszont egyre hajt. Egyelőre nem érzek rajta semmi furcsát, márpedig elhatároztam, hogy alaposan meg fogom figyelni, hogy tudjam, legközelebb mire kell számítanom. - Az erdőbe megyünk, ugye? - kérdezem végül és felülök a kanapén. Egyik lábam már a padlót súrolja, de még visszahajolok, hogy megcsókolhassam. |
| | |
|
Elküldésének ideje ♛Hétf. Aug. 11, 2014 5:51 pm | Lehunyom a szemem, ahogy megérzem kezét a mellkasomon, és jólesőn fel is mordulok, aztán felé fordítom a fejem. - Tudod Gwen, én úgy hiszem, te csodálatos nő vagy. Csak még te magad sem hiszed. Szeretnivaló vagy, gyönyörű, kedves, de iszonyú szar dolgok történtek veled életed során, ami megkeményített, és megtanított, hogy ne bízz senkiben, és tarts távolságot. El sem tudod hinni mennyire örülök annak, hogy részese vagyok annak, hogy újra bízni kezdj. Önmagadban, másokban... - emelem fel a kezem, és simogatni kezdem az arcát. - És úgy hiszem, nem fogok rád unni. Bármennyire is szeretnéd - nevetek fel. - Ami meg Rómeót és Júliát illeti, az ő szerelmük is átívelt minden akadályon - helyezkedek el kissé kényelmesebben, majd az órára pislogok. - Talán nemsokára indulhatnánk - vetem fel, mert érzem minden idegszálamban, hogy készülődik az átváltozás. |
| | |
|
Elküldésének ideje ♛Vas. Aug. 10, 2014 11:39 pm | A kétségek szorongatnak egészen addig, míg kutakodó kezeit nem érzem sajátomon, aztán gyengéd szorításával elűzi a félelmeimet, amik eddig nem akartak eltűnni. - Nem lepődnék meg. Tudom, hogy képes lennél rá, hogy boldoggá tudnál tenni, már most is azzá teszel. Biztonságban érzem magam amiatt, ahogy érzel irántam. Annyira.. Tiszta a szíved.. - fektetem kissé félénken tenyerem szíve fölé és lágyan simogatom mellkasát. - Nekem szükségem van erre.. Hogy valaki legyen velem, hogy feltétel nélkül szeressen, minden szarságommal együtt, eltűrve a múltamat. És akinek megmutathatom, hogy mindezek ellenére én is nagyon tudok szeretni. Őszintén remélem, hogy nem hiábavaló minden szándékod és lesz türelmed hozzám.. És kitartasz mellettem, ha már engem választottál. De bármikor úgy érzed, hogy nem megy, mert nem erre vállalkoztál, én ígérem, nem tartalak vissza... - nyelek hatalmasat a végén. Sebezhetőnek érzem magam. Olyan sokat tud már rólam. Többet, mint bárki megtudhatna rólam néhány nap alatt és mégsem félek attól, hogy visszaél vele. - De azért lássuk be, hogy ez elég szar hasonlat volt.. Az a sztori nem happy end-del végződik.. - forgatom a szemeimet, miközben apró kuncogás hagyja el a számat. |
| | |
|
Elküldésének ideje ♛Vas. Aug. 10, 2014 11:03 pm | Megkeresem fektemben Gwen kezét és megszorítom. - Megmondjam, mit jelentesz most nekem? Valami mást, mint amit eddig megszoktam. Valami újat és valami nagyon jót. Jelenleg a reményt. Ha pedig valaha úgy fogsz érezni, ahogy én irántad, akkor pedig a feltétel nélküli boldogság leszel nekem - simítok végig kézfején újra és újra. - És miért hívod magad önzőnek? Neked is jár a boldogság. Csak adj neki egy esélyt... és nekem is. Ki tudja? Talán magad is meglepődsz, ha én fogom elhozni - fordulok aztán felé, hogy belenézzek a szemébe. - Engem nem érdekel, milyen voltál, vagy milyen lennél emberként. Én szeretlek úgy, ahogy vagy. Ostobaság, hogy nem jöhetnénk ki, mert a fajtánk évszázadok óta ellenség. Csak azért kéne, hogy utáljalak? Valami bolond, berögzött szokás miatt, mert ezt várja el mindenki? Hát bekaphatják - teszem hozzá. - Vedd úgy, hogy mi vagyunk a misztikus világ Rómeója és Júliája. |
| | |
|
Elküldésének ideje ♛Vas. Aug. 10, 2014 10:53 pm | Nem tudom mire vélni azt, hogy milyen hirtelen enged el. Nélküle, az érintése nélkül, azon nyomban hidegnek, már-már halottnak érzem magam. Mindezt pedig csak tetézi, hogy ő is hűvössé válik. - Szeretnék az lenni.. Szeretném neked a boldogságot jelenteni, de nem tudom, hogy valósíthatnám meg.. Eddig semmi mást nem tettem, mint bántottalak és fájdalmat okoztam.. - keseredem el. Legszívesebben most elbújnék a világ elől és magányomat elkönyvelném megérdemelt szenvedésnek, de őt már többet nem akarom kínozni. - Azt pedig ne várd, hogy erre kérlek.. Valószínűleg sosem fogom megtenni, nem lennék rá képes. Túlságosan ragaszkodom hozzád ahhoz, hogy meg tudjam tenni. Mégiscsak önző vagyok, miattad még önmagamnak is ellent tudok mondani.. - húzom kínlódó mosolyra számat. Nem közeledem felé, míg ő nem teszi, pedig most igazán szükségem lenne egy ölelésre.. Másra nem, csak arra, hogy a karjaiba zárjon és megnyugodhassak a szíve ritmusát hallgatva. |
| | |
|
Elküldésének ideje ♛Vas. Aug. 10, 2014 10:26 pm | Elengedem Gwen arcát, ahogy meglátom kavarogni rajta az érzelmeket. Mintha minden meggyőződése ellenére akarná elhitetni velem, hogy jobban járok, ha a vérség kötelékét választom. - Van valami, amit elfelejtesz - gördülök mellé, ezzel szabaddá téve őt. - Hogy nem a hatalom miatt jöttem vissza, hanem azért, hogy megtaláljam a családomat. Tudom, hol vannak, és a tény, hogy élnek azt jelenti, hogy van vezetőjük. És nem is rossz, sőt. Mint már említettem, ha a főnök babérjaira törnék, talán csak viszályt szítanék, és erre, a háború küszöbén semmi szükség. És elfelejtesz még valamit. Tény, hogy vezetőnek születtem, de nekem is jogom van a boldogsághoz. Nekem jelenleg te vagy az.... és remélem, az is maradsz, és az is leszel. Tehát ne kérd tőlem, hogy hagyjalak el. Ha mégis kéred, akkor azt tedd úgy, hogy komolyan is gondolod, és nem fogod megbánni később. |
| | |
|
Elküldésének ideje ♛Vas. Aug. 10, 2014 10:22 pm | Bonyolult ez az egész, tényleg kuszaság, még úgy is, hogy voltaképpen nem is tartozna rám. Elvégre az ő döntése, és nekem tiszteletben kellene tartanom, még akkor is, ha nehezemre esik. - Nem hiszem.. Tudom, hogy választanod kell majd. Nézd, nem minden farkas olyan, mint te. Ki tudná ezt jobban nálam? - teszem fel a kérdést ironikusan. - Hagyd, hogy az életben egyszer ne legyek önző és ne azt nézzem, nekem mi a jó.. De fogalmam sincs, mit tegyek. Te nem tudsz kettészakadni, én pedig vámpír maradok. Megfordult már néhányszor a fejemben, mi lenne, ha akkor találkoztunk volna, mikor még ember voltam.. És tudod, mindent megadnék azért, hogy újra ember lehessek, de erre nincs mód. Azt kell elfogadnunk, ami van.. - nyögöm ki nagy nehezen. Mintha szívemet egy láthatatlan kéz markolná.. Mintha megrendülne az egész bensőm, úgy hat rám kifakadása. Ahogy indulatosan a képembe vágja, hogy szeret, ténylegesen is fejbe csap az a sok érzelem, amit tekintetéből tudok kiolvasni. Düh, fájdalom, tanácstalanság és szerelem... - Nem dönthetek helyetted.. - rázom meg a fejem, hogy békésebb vizekre tereljem a beszélgetést. Pontosabban csak ráznám, ha nem fogna le úgy, hogy szinte mozdulni sem tudok. Kiszabadulhatnék, könnyűszerrel fölé kerekedhetnék, de nem használom az erőmet. - Csak azt akarom, hogy később még csak a gondolat sem merülne fel benned, hogy.. rosszul döntöttél. Én ugyanolyan bizonytalan vagyok a számodra, mint az a hatalom.. - emlékeztetem csendesen. |
| | |
|
Elküldésének ideje ♛Vas. Aug. 10, 2014 9:45 pm | Csak biccentek, mikor azt mondja, nincs okom féltékenynek lenni. Nos, ebből már volt balhé, és egyébként is, miért ne bíznék benne? Talán pont azzal tennék tönkre mindent, ha nem így lenne. Nem tett olyat, amiért a bizalmam meg kellene rendüljön benne. Hogy is mondtam nemrégen? A bizalom minden kapcsolat alapja. Nos akkor, itt az ideje, hogy megmutassam, nem a levegőbe beszéltem. - Bízom benned - nyugtattam meg. - Lucasban nem bízom. A kettő pedig nem ugyanaz - teszem hozzá, aztán felé kapom a tekintetem, és úgy érzem magam, mintha egy óriási ököl bokszolt volna gyomorszájon. - Te tényleg azt hiszed, ilyen választás elé kényszerülnék? - kérdezem, és felülök. - Hogy válasszak közted, meg a falka között? Úgy gondolod, hogy azt mondom: "igazad van Gwen, bocs, de többé nem látsz, mert többet jelent nekem valami homályos hatalom, mint te"? - hadonászok megbántva, aztán visszadőlök úgy, hogy moccanni se tudjon tőlem, és két kezembe fogom az arcát. - Mikor érted meg, hogy képtelen lennék így dönteni? Hát nem fogod fel még mindig azzal a makacs fejeddel, hogy szerelmes vagyok beléd? Ne akard, hogy így kelljen döntenem... mert tudod mi lennék? Egy vezér... érzelmek nélkül, és szív nélkül. A szívem halott lenne, ha elküldenél. Ez a büdös nagy igazság. |
| | |
|
Elküldésének ideje ♛Vas. Aug. 10, 2014 9:25 pm | A két falka, a felelősség, a döntés terhe.. És mindez vele született, így voltaképp nem háríthatná el. El kellene foglalnia az őt megillető helyet, ahol majd rangjához mérten viselkednek vele, nem úgy mint most, egy falkátlan farkassal. - Héé - fordítom magam felé arcát, miután felkönyököltem. - Nem adhatod fel anélkül, hogy megpróbálnád.. - rázom meg fejem helytelenítően. - Te vezetőnek születtél. Azért jöttél ide, nem? Ha én nem lennék itt, csak annyi lenne a dolgod, hogy a két falka között válassz. Szeretném, ha így tennél.. Ha nem próbálnál meg hozzám alkalmazkodni, hanem élnéd az életed. Nem fogom hagyni, hogy engem válassz a falkád helyett - nézek rá rezzenéstelen arccal, még akkor is, ha tudom, hogy most talán ismét kést forgatok a szívében. - Még ha nem is sejtik, szükségük lehet rád.. Te is mondtad, de én is látom, hogy nem vagy egyszerű farkas. Vagyis.. Majd látni fogom.. - mosolyodom el halványan. Bár ez nem a legőszintébb mosolyom, mégis talán el tudom vele hitetni, hogy így látom jónak és valóban ezt gondolom. Gyanítom a kettő együtt, a falkas és én is, nem férünk bele az életébe. És most, hogy ezt legalább magamban ki mertem mondani, a szívem egészen elnehezül. - Nem úgy, ahogy adott esetben téged győznélek meg valamiről.. - nyugtatom meg azonnal, bár egészen nevethetnékem támad. Komolyan féltékeny? De el is komorulok egy pillanat alatt. Nem bízna bennem? De hiszen.. - Nem tűnt meglepettnek, mikor megtudta, hogy itt vagyok, ugye? Tudta előtte is. Már találkoztunk egyszer. Nem érdekli különösebben. Nekem pedig eszemben sincs.. Bármit is elkezdeni vele. Felesleges féltékenykedned, nincs rá okod.. - nyugtatom meg azonnal, hátha meglepetést okoz azzal, hogy nem csak a falnak beszélek. - Tartozik nekem.. - jut eszembe azonnal. Még akkor is, ha talán nem úgy értette, ahogy én. Az már az ő baja. - Azt mondta, hogy hálás, amiért nem jöttem vele és rájött, hogy nálam sokkal jobb dolgok is lehetnek az életében. Azt hiszem szerelmes, és nekem köszönheti. Közvetve - ráncolom a homlokom elgondolkodva. - Egyébként pedig Benedict legalább annyira nem bírja a képét, mint amennyire engem holtan akar. Talán egy halszálnyival előnyt élvezek. |
| | |
|
Elküldésének ideje ♛Vas. Aug. 10, 2014 8:18 pm | Hümmögök, mikor megemlíti a falkát. Méghozzá mindkettőt. - Tudod.... - magyarázom - mint mondtam, elvileg két falkának lennék a vezetője. Legalábbis jog szerint. Igen, talán szükség van rám, ha küszöbön áll egy háború. De... talán hagynom kéne a fenébe az egészet - nézek Gwenre tanácstalanul. - Talán meg kéne lennem magamban úgy, ahogy eddig is megvoltam. Olyan ez, mint Sophie választása. Vagy a kötelesség, a vérségi kötelék, a falka, vagy te....egyik nélkül sem lenne teljes az életem, legalábbis így érzem. Mindezt persze úgy, hogy könnyen lehet, hogy mind a két falka száműzni fog - csóválom a fejem tanácstalanul, majd a hajamba túrok. - Alig tértem vissza a városba, és máris összezavarodott minden. Ne magadra értsd - teszem hozzá gyorsan, mielőtt zokon venné, és megsértődne. - Ami meg Lucast illeti... mégis, hogy gondolod a meggyőzést? - kapódik össze a gyomrom, ahogy belém vág a féltékenység, persze igyekszem nem mutatni ezt. A francba, ha én találkozgatnék valami exemmel, és meggyőzésről beszélnék, ő sem lenne túl nyugodt... fordított helyzetben legalábbis. Ha ő lenne szerelmes belém. - Nem mondom, hogy ne tedd, ne találkozz vele... - dünnyögöm. - Csak szeretném tudni, mégis mire gondolsz meggyőzés címszóval. Ha tényleg olyan seggfej, amilyennek leírtad, márpedig az, magam is meggyőződtem róla, nehéz lesz meggyőzni. És mi a biztosíték, hogy nem rohan a hírrel Benedicthez, és rak alád? Kinézem belőle. |
| | |
|
Elküldésének ideje ♛Vas. Aug. 10, 2014 7:49 pm | Hiába jöttem úgy a városba, hogy Lucas azon kevesek egyike, akiben megbízok, egy az egyben nem tenném tőle függővé az életemet. Különösen akkor nem, ha nem csak a magaméról van szó. Talán mindössze ennyire van szükségem - törődésre - ahhoz, hogy magam mögött hagyjam régi, önző énem és tudjak adni a szeretetemből másnak is. Igen, talán így van. Azt viszont nem várom el, hogy miattam kelljen odébb állni. Nem is viselném el, hogy ilyen gond okozója lennék. - De.. Téged ide köt a falka.. Szám szerint kettő is.. - nézek rá értetlenkedve. Nem is olyan rég mesélte el, hogy épp elég paprikás a hangulat faj és faj között. - És nem hagyom, hogy miattam lemondj bármiről is. Erről vitát sem nyitok! - nézek rá nagyon határozottan. Ha már mindenképp áldozathozatalra kerül a sor, az nem az ő részéről fog történni. - Talán, ha beszélnék vele és beavatnám a dolgokba. Felteszem nem lenne egyszerű menet, de esetleg tudnék rá hatni, hogy megértse... - merengek el egy pillanatra. Már ha egyben maradok, hisz köztudott tény, hogy rühelli a vámpírokat. Abban viszont teljesen biztos vagyok, hogy ő nem fog lelépni a városból a közeljövőben. - Tőlem? - húzódok hátrébb meglepetésemben. Várom a magyarázatát, hisz semmi olyat nem tettem, amiért tartania kellene tőlem. - Ez nem.. Én csak.. - kezdem akadozva, és azt hiszem, most először érzem magam zavarban előtte. Ha nem lenne feltűnő, a hajam mögé rejteném az arcom, de nem teszem. Kitartóan nézek a szemébe, hogy lássa, ez nem olyasmi, amit el akarok titkolni előle. - Vannak sebeim, amik esetenként régiek, vagy berögzültek.. De túl leszek rajtuk. Mindent magam mögött hagytam. Ezeket is. Csak még szoknom kell, hogy Te.. nos, Te vagy.. - mosolyodom el végül. - Hogy nem akarsz bántani, és nem is tetted egyszer sem.. - nyugtatom meg azonnal. Én nem így gondolok vissza rá, sokkal inkább erősíti a bizalmamat, hogy nem erőszakoskodott. - Érzem, hogy fontos vagyok neked és ez az, ami boldoggá tesz. Hidd el nekem.. - hajolok most vissza hozzá, hogy lágy csókot leheljek ajkaira. Igaz, amit mondok, és a szemébe nézve látom, hogy ő is valósat állít. Én pedig lebegek. Azt hiszem. |
| | |
|
Elküldésének ideje ♛Vas. Aug. 10, 2014 8:43 am | - Lucasnak nem kell tudnia róla, hogy szívességet tesz nekünk - magyaráztam. - Neki magának sem kell tudnia róla, hogy még élsz. És miért ne kezdhetnénk máshol új életet? Sőt, ki tudja... Talán Lucas hagyja majd el a várost. Nem mellesleg, azok után, hogy a te fejed hagyta a hurokban, míg a magáét mentette, az lenne a minimum, hogy falaz neked - morgom. A véleményem nem változott arról az öntelt hólyagról, sőt. Még mindig egy patkánynak tartom. Elgondolkodva cirógatom Gwen arcát, és a szemébe nézek. - Tudod, kissé félek azért tőled. Úgy értve, hogy.... amikor a lakókocsiban odaadtam a kötelet, megijedtél. Most szintén. Nem tudom mikor teszek olyat amivel megrémítelek vagy bántalak, pedig ez áll tőlem a legtávolabb. Szeretlek, és bármit megtennék, hogy te boldog légy. |
| | |
|
Elküldésének ideje ♛Szomb. Aug. 09, 2014 11:18 pm | Továbbra sem voltam biztos abban, hogy ez a hirtelen támadt ötlet veszélytelen lenne, de kapóra jön, hogy ezt nem most akarja megvitatni. Nem bizalmatlankodom, egyszerűen nem tudom mit várjak, nem tapasztaltam még soha ilyesmit, és egyelőre az a legfontosabb, hogy higgadtan tudjam kezelni a nem is olyan távoli helyzetet. Nem akarom, hogy azt érezze rajta, félek. Minden esetre az nem sejtet sok jót, hogy Lucastól teszi függővé a tervünket, ez így felér egy öngyilkos küldetéssel is. - Nem olyan nagy ez a város, hogy többé ne fussak össze Lucasszal.. - sóhajtok nagyot. Rájöttem már, hogy ha kerülni akarok valakit, akkor biztosan beléfutok. Murphy törvénye. - És van egy olyan sejtésem, hogy nem fog nekünk szívességet tenni.. - gondolkodom hangosan. - Kell egy másik terv is, ha ez nem jön össze.. Benedicttel nem lehet szarakodni, és nem engedlek úgy oda, hogy nem tudom biztosan, hogy sikerül átvernünk. A nyakláncomon kívül szükség van bármi másra? - kérdezem aztán, ahogy végigsimítok az ékszeren. Régi darab, egyedi, de egy percig sem bánom, hogy meg kell válnom tőle, ha ezzel szabadságot nyerhetek. Addig pedig nem is akarom elhinni, hogy sikerülhet. Fortuna eddig sem pártolt engem. Az csak felesleges fájdalommal járna, ha hamis álomképbe ringatnám magam a gondtalan életről. |
| | |
|
Elküldésének ideje ♛Szomb. Aug. 09, 2014 10:52 pm | Megnyekkenek, ahogy az oldalamba csíp, de folyamatosan vigyorgok. - Hát jó, majd meglátjuk. Nem erőszak a disznótor, meg a vadászat sem - mondom, aztán felkönyökölök, és fölé hajlok, hogy magyarázni kezdjek neki. - Említettem, hogy összeakadtam Lucassal a bárban. És megemlítettem, hogy összeismerkedtem veled, de kidobtál. És azt is, hogy hozzád készülök. Ez alátámaszthatja a sztorinkat. Mondhatom, hogy eljöttem... felhúztál, megöltelek. Ha Benedict hitetlenkedne, Lucast meg tudja erősíteni, hogy bosszúért lihegve jöttem ide. Ez jó pont nekünk. Szerinted? - kérdezem kíváncsian, és nézem csillogó tekintetét. - Ha ez sikerül, élhetsz gondtalanul, és szabadon. Örökké... - súgom. |
| | |
|
Elküldésének ideje ♛Szomb. Aug. 09, 2014 10:14 pm | - Te kinevetsz? - nézek rá meglepetten. Ajkaim halk pukkanással válnak szét. Nem szeretem, ha rajtam mulatnak, de mégsem vagyok igazán bosszús. Ennek ellenére megtorlásul oldalába csípek. Ötlete azonban elgondolkodtat. Néhány pillanatig nem is veszem komolyan, csak felületesen foglalkozom ezzel. - Ez... Komoly? - pillantok rá hitetlenkedve. - Nem hiszem, hogy jó ötlet lenne szabadjára engedned a vadász ösztönödet, míg farkas vagy és veled vagyok.. - ráncolom a homlokom. Gondterhelt arcot vághatok, bár ez inkább akadékoskodás a részemről. Jobban tartok attól, hogy én ártok neki, minthogy ő nekem. - Azt hiszem én inkább választanám a fájdalmat, feltéve ha tudom irányítani azt, aki leszek átváltozás után.. - mondom ki, amit érzek, amit gondolok. Annak ellenére is, hogy a fizikai fájdalmakat sosem viseltem jól. - De sejtem, te miért gondolkodsz így. Számtalanszor átélted már. Én viszont ott leszek most veled. Ha elvenni nem is tudom a fájdalmat, talán a jelenlétem erőt ad.. - fejezem be tőlem szokatlan módon kissé félénken. Majdnem sikerül elérzékenyülnöm, a csillogó szemeim is ezt árulhatják el neki, ha belenéz, ezért is örülök, hogy átlendülünk most ezen. Ráérek akkor ezzel foglalkozni, mikor már ténylegesen is az átváltozásánál tartunk. - Lucas? Hogy érted? - támasztom fel ismét az állam és kezdek fészkelődni mellette, mígnem felé tudok fordulni. - Mit akarsz vele? |
| | |
|
Elküldésének ideje ♛Szomb. Aug. 09, 2014 9:40 pm | - Te nem vagy Piroska, én meg a nagy gonosz farkas, hogy félj tőlem - nevetem el magam. - Viszont mondok valamit. Mit szólnál egy közös vadászathoz? Szerintem páratlan lenne a történelemben... Egy vámpír, meg egy vérfarkas, akik nem egymás torkának ugranak, hanem valaki másénak, például. Nem emberre gondolok - teszem hozzá gyorsan. - Azért néha irigylem a fajtádat - sóhajtok fel. - Fájdalommentes az átváltozásotok. De ki tudja...talán az, hogy ott vagy velem, mérsékli a fájdalmakat. Ha majd a szemembe nézel, amit irántad érzek erősebb lesz, mint a gyötrelem - suttogom lágyan. - És holnapután este, ha már kissé összeszedtem magam, belevághatunk a tervbe Benedictet illetően. Lucas ilyen téren még kapóra is jön nekünk - teszem hozzá tűnődve. |
| | |
|
Elküldésének ideje ♛Szomb. Aug. 09, 2014 9:25 pm | Együtt. Ízlelgetem magamban a szót, aminek akkora jelentőséget tulajdonítottam, hogy azonnal kiragadtam a többi közül. - Remélem tudod, hogy rossz vásárt csinálsz velem.. - nevetek fel aztán. Eszemben sincs lebeszélni magamról, felnőtt férfi, el tudja dönteni, hogy mit akar. - Rövidtávon túl sok áldozattal járhat, de ha tényleg engem akarsz, még így is... - rántok vállat hozzá hasonlóan. Nem akarok ismét egy meddő vitába keveredni, mert hiába vagyok makacs és tartok ki a véleményem mellett, önfejűségben ő sem marad le mögöttem. - Majd elmesélem, milyennek látlak én.. - ajánlom neki. - De figyelmeztetlek, olykor elég teátrális vagyok.. - forgatom a szemeimet. - Egyébként sem félek tőled.. Rendben, tartok attól, hogy mi van, ha... - harapom el a mondatot. Egy pillanatra elképzelem, ahogy egy farkas épp azon mesterkedik, hogy tudná a lehető leggyorsabban kiélni rajtam vadász ösztönét és feltépni a torkomat, vagy a mellkasomat, de a végeredmény egyik esetben sincs kedvemre, így igyekszem elhessegetni a képet. - De minden negatív gondolatom ellenére, erősebb a beléd vetett bizalmam és a kíváncsiságom, sem mint kihagyjam ezt a lehetőséget.. - biztatom, hogy velem minden rendben lesz. Persze előre tartok attól, hogy nehezen viselem majd, hogy az orrom előtt szenved a hold miatt, de.. Majd túlteszem magam rajta. |
| | |
|
Elküldésének ideje ♛Szomb. Aug. 09, 2014 8:47 pm | - Mindkettőnknek van mit tanulni, elárulom - motyogom. - Neked a bizalmat, nekem a türelmet. Ki tudja, együtt hátha mindkettőnknek menni fog - teszem hozzá, aztán vállat vonok. - Nem tudom, milyen vagyok farkasként - ismerem be. - Az erdőben nincs tükör. De amúgy is... a tudatállapot farkasként némileg megváltozik. Nálam különös, mert én eszemnél vagyok, de a farkas mégis ott él bennem... Különös, de soha nem kedveltem a nyers húst. Farkasként meg... - legyintek. - De ne félj... - emelem fel ujjammal az állát, és kedvesen mosolygok rá. - Nem lesz bajod. Cserébe megsimogathatod majd a bundámat. |
| | |
|
Elküldésének ideje ♛Szomb. Aug. 09, 2014 8:29 pm | - Igen.. - bólintok egyértelműen. Ha valamit nem lehet kétségbe vonni, akkor ez az. Érthetetlen számomra, hogy vagyok képes ilyen hamar bízni benne, hisz én nem vagyok nyitott, egyáltalán.. Mégis a gondolat, hogy kételkedjek benne, a lehető legtávolabb áll tőlem. - Légy továbbra is türelmes.. - kérem bőrébe motyogva. - Eddig jól csinálod.. - teszem hozzá, amint kezébe fogja az enyémet. Én tényleg igyekszem, hogy ez az egész kettőnk között alakuljon... valahogy.. Ahogy épp mindkettőnknek megfelel. Azt már tudom, ő mit szeretne... Csendben hallgatom, amit mond, de minden apróságra figyelek. Azt sejtettem, hogy nem csak átélni nem kellemes, hanem végignézni sem, de mégis megborzongok, mikor ilyen tényszerűen beszél arról, hogy mekkora fájdalmai lesznek. Tíz éve minden teliholdkor ezen megy keresztül. - Majd igyekszem... - bólintok végül kis hezitálás után. - .. magamhoz képest - teszem még hozzá. - Kíváncsi vagyok a farkas alakodra. Tudod, ez rengeteg gondolkodni valót ad nekem.. Ritkán lelkesedem ennyire valamiért, vagy valakiért. |
| | |
|
A poszt írója ♛ Ajánlott tartalom Elküldésének ideje ♛ | |
| | | |
Similar topics | |
|
| Engedélyek ebben a fórumban: | Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
| |
| |
| |
• az új oldal nyitásáig •
• ROTM FRPG •
|
Pént. Május 31, 2019 10:58 pm Szer. Május 29, 2019 1:28 am Kedd Május 28, 2019 8:31 pm Hétf. Május 27, 2019 11:26 pm Szer. Május 22, 2019 12:03 pm Hétf. Május 20, 2019 10:43 am Szomb. Május 18, 2019 10:03 pm • ROTM FRPG • |
|