|
| |
|
Elküldésének ideje ♛Hétf. Szept. 08, 2014 9:29 pm | - Te és a könnyelmű kijelentéseid.. - nevetek fel. Talán ezért is vonzódtam hozzá már első pillanattól kezdve. A személyisége önmagában vonzó, annyi szeretet rejlik a szívében, hogy először meglepődtem, amiért ez valóságos. Később már mindet magamnak akartam és idejekorán meg is kaptam. - Azzal remélem tisztában vagy, hogy nincs más lehetőséged, mint visszajönni hozzám, másról hallani sem akarok.. - jelentem ki végül és felhúzom a földről, aztán kézen fogom őt és ténylegesen is megindulok az ágyam felé. Ez már tervbe volt véve néhány perccel ezelőtt. Ám mielőtt még bemásznék az ágyba, a szekrény felé veszem az irányt, és félig el is tűnök benne, de csak addig, míg kihalászok onnan egy pólót és egy bugyit. Az önmegtartóztató életmód nem nekem való, és nem segítene, ha meztelenül aludnánk egymás mellett. - El sem mozdulok mellőled.. - ígérem ünnepélyesen, miközben felveszem a kéretlen ruhadarabot és a felhajtott takaró alá mászok. - Azt viszont nem garantálom, hogy nem leszek rossz.. - nézek rá játékosan. |
| | |
|
Elküldésének ideje ♛Hétf. Szept. 08, 2014 9:08 pm | - Azt hiszem, akkor is szeretnélek, ha magad lennél a tüzet okádó házisárkány - dünnyögöm halkan, de boldogan, majd nagyot sóhajtva megadom magam az akaratának. - Jól van, felfogtam...egyrészt szívesen szeretkeznék veled, mert ki tudja, lesz-e még rá alkalom... de tekintve, hogy hová megyek holnap, van bennem némi félsz, és talán ez nem a legjobb alkalom. Ha visszatérek sértetlenül, és te szabad leszel, már nem kell foglalkoznunk senkivel és semmivel, csak egymással - nézek fel rá. - Szóval, ha aludni akarsz, nem lesz kifogásom ellene. Azzal a feltétellel, hogy egész éjjel ott leszel mellettem. |
| | |
|
Elküldésének ideje ♛Hétf. Szept. 08, 2014 8:58 pm | Hogyne emlékeznék rá?! Nagyon is tisztán él az emlékezetemben a pillanat, mikor azt hittem, csak az alkohol beszél belőle, és minden másodperce annak a vallomásnak, amit akkor kaptam. Meg előtte.. És utána.. Jobban belegondolva egészen kiszámítható volt, hogy hamarosan megtörök és beadom a derekam a csábításának, az ostromának, amit talán akaratlanul ismételt. Bár ebben nem vagyok annyira biztos. Persze titkon azért remélem, hogy ez kellő motiváció a számára ahhoz, hogy meggondolja magát és inkább velem maradjon, mintsem egyedül nekivágjon Chicago városának. - Változni márpedig fogok. Nem ígérem, hogy kevésbé leszek makacs vagy akaratos, és a hisztit sem úszod meg. De eddig egészen jól kezelted.. - mosolygok le rá. Csendben ölel, én pedig nem tudom megállni, hogy ne futtassam végig ujjaimat haján. Lágyan cirógatom vállát is, hisz úgy szorít, mintha soha többé nem akarna elengedni. A meglepő, hogy nekem semmi kifogásom nem lenne ellene. - Azt hiszem, engem is elég jól kezelsz - simítom kezeimet engem ölelő karjaira, és ellágyultan nézek rá. Nem gondoltam volna, hogy ekkora löketet kapok majd attól, hogy végre kimondom... - Kérnék én mást is nagyon szívesen, de ha reggel el akarsz menni, aludnod kell. Viszont, ha úgy döntöttél, inkább maradnál... Megjegyzem én örülnék neki a legjobban.. Nos.. - próbálom csábítgatni, persze csak finoman, mielőtt tényleg azzal vádolna, hogy egy manipulatív dög vagyok. |
| | |
|
Elküldésének ideje ♛Hétf. Szept. 08, 2014 8:15 pm | - Te mondod, hogy nagy szívem van? És hogy szeretsz azért, aki vagyok? - kérdezem mosolyogva. - Én ugyanezeket mondhatnám. És mondtam is. Emlékszel mikor azt mondtam, úgy szeretlek ahogy vagy, és nem akarlak megváltoztatni? Így igaz. Abba a nőbe szerettem bele, aki az első perctől voltál velem. És hogy te is.... ez olyan hihetetlen. De olyan csodálatos - térdelek le, aztán némán a hasához szorítom az arcomat. Nagy, hatalmas méltóságteljes szavakat akarok mondani, de képtelen vagyok rá. A boldogságtól belém szorul minden hang. Csak ezzel a forró, néma öleléssel mondom el neki mindazt, ami jelenleg bennem dúl. - Szerelmet vallottál nekem, épp valóra váltottad az álmaimat, és most azt kéred, hogy aludjak? - nézek fel csibészes vigyorral. |
| | |
|
Elküldésének ideje ♛Hétf. Szept. 08, 2014 8:09 pm | Az igazi dilemma az, melyik a nehezebb feladat: elmondani neki, hogy viszonzom az érzelmeit vagy elhitetni vele, hogy minden, amit mondok a valóság. Nincs kiszínezve, mert semmi szükség rá. Így is elég bonyolult, mondhatni, hogy túlkomplikált a mi ügyünk. Szerencsémre viszont mielőtt frusztrációm miatt rákérdezhetnék, mi zajlik le benne, önként nyilvánul meg és szoros ölelésébe von. Azonnal felengedek, az aggályaim és minden félelmem szempillantás alatt eltűnik. Képes egyszerre megnyugtatni, majd feltüzelni csókjával. Mintha most csókolna csak meg istenigazából, kénytelen vagyok utána levegő után kapkodni. - Én nem azért érzek így, mert annyi mindent megtettél már értem.. - nézek rá zavartan. Nem akarom, hogy azt higgye mindez csupán egyfajta hála a részemről, vagy múló hóbort. - Pontosan ezért tartok attól, hogy... - de belém folytja a szót csókjaival. Szó se róla, sokkalta jobban örülök lelkesedésének, így legalább azzal tisztában vagyok, hogy ez nem változott. - Attól, hogy megégetem magam.. Vagy te sérülsz.. - folytatom végül. - Én azért szeretlek, aki vagy. Megdöbbentett a tény, hogy senki nem vette még észre, mennyire nagy szíved van. Néhány nap alatt kifordítottál önmagamból, azt hiszem javamra is vált, de.. Rettenetesen tartok attól, hogy nem fogom tudni kezelni az érzéseimet... - halkul el hangom a végére. - De ez sem változtat azon, hogy szeretlek. És azon sem, hogy nem ártana végre aludnod is... - simítok végig arcán finoman és gyengéden, de valahogy nem akaródzik elszakadni tőle. A tény viszont, hogy legutóbb sem aludt túl sokat, sőt, ismertségünk óta valósággal képtelen pihentetően aludni, aggodalomra ad okot. |
| | |
|
Elküldésének ideje ♛Hétf. Szept. 08, 2014 7:17 pm | Hallgatom, szinte iszom a szavait. Minden mondata egy-egy reménység, egy beteljesült ígéret, és azt hiszem, soha életem 28 éve alatt nem éreztem ilyen mindent elsöprő boldogságot, mint amilyet most. Igen, ez az az érzés, amiért érdemes ölni vagy meghalni is akár. Ez az az érzés, ami még a világvége után is adhat értelmet az életnek. És most megkaptam, amire vágytam. Nem csak én szeretem őt... ő is szeret engem. - Gwen... - suttogom, aztán odaugrom elé, magamhoz ölelem szorosan, már-már szinte fájón. A szívem úgy lüktet, hogy csaknem kilyukad a mellkasom, aztán megcsókolom szenvedélyesen, tüzesen, mámorosan. - Ezt nem hiszem el... alig tudom elhinni - motyogom, de a képemen már valami földöntúlian bárgyú vigyor látszik. - Megérte várni. Megérte érted megtennem mindent. Soha nem hittem, hogy valaha ezt kimondod, vagy ezt érzed majd, csak reménykedtem. És a reményeim most valóra váltak... - fogom két kezem közé az arcát. - Szeretlek...szeretlek, szeretlek - ismételgetem, és minden szót egy csók követ. Legszívesebben kiállnék a háztetőre, és onnan ordítanám világgá a boldogságomat. |
| | |
|
Elküldésének ideje ♛Hétf. Szept. 08, 2014 6:46 pm | Nem túlzás, hogy a szívem a torkomban dobog, miközben a reakciójára várok. Nem kis lépés ez, valósággal ugrás, pontosan nem is tudom hová, hisz nem tudom behatárolni. Valószínűleg az ismeretlenbe, mert nem győztem hangsúlyozni, hogy sosem éltem normális kapcsolatban, így az érzéseimmel meglehetősen nehezen tudok mihez kezdeni, de lassacskán csak sikerül kigubancolnom őket annyira, hogy feldolgozzam, erre is képes vagyok. Tudom, hogy innentől kezdve még mindig két út van. Vagy hisz nekem és az érzéseimnek, vagy azt vonja majd le következtetésként, hogy a vágyával akarom manipulálni. De tudhatja, hogy sosem hazudnék neki, eddig sem tettem. - Vagy csak nem akartam tudomásul venni, hogy szépen lassan elrabolod a szívemet... Nem akartam, hogy így legyen, te próbálkoztál én pedig küzdöttem ellened, de nem tudtalak kívül rekeszteni... - jegyzem meg halkan, de közben mosolygok. Még úgy is, hogy nem tudom igazából, mi zajlik le benne, arca kiismerhetetlen, csak szemei csillogásából tudom megítélni, hogy nem hiszi, hogy megbolondultam és őrületemben vallok neki szerelmet. |
| | |
|
Elküldésének ideje ♛Hétf. Szept. 08, 2014 6:25 pm | Nem éltem még át soha villámcsapást, de valami hasonló érzés lehet. A felemelt karom úgy marad, nem látom az arckifejezésemet, de érzem hogy a szemem kikerekedik, és teljes megrőkönyödéssel bámulok Gwenre. Kb úgy, mintha épp sokkot kaptam volna. - Mi...micsoda? - hebegem, és mikor tisztában vagyok vele, hogy ennél bambábban már nem is bámulhatnék, végre képes vagyok megmozdulni is. Kipattanok az ágyból, mint egy eszelős. - De hát...azt mondtad, hogy te... hogy nem tudod, mit érzel... - makogom, aztán elönt valami csodálatos érzés. Mintha szárnyaim nőttek volna, mintha már nem is állnék a földön, hanem lebegnék méterekkel felette. A szívem úgy zakatol, mint egy gyorsvonat, de ebbe némi félelem is vegyül. Mi van, ha csak azért mondja ezt, hogy engedjek neki? Nem merem beleélni magam, mert ha csalódnom kell, az maga lesz a pokol. |
| | |
|
Elküldésének ideje ♛Hétf. Szept. 08, 2014 9:48 am | Olyan hirtelen mondtam ki, hogy a ráeszmélésre is kellett néhány másodperc. Meg is dermedtem, de valószínűleg nem annak tudta be, ami valójában. És pontosan, ahogy gondolom. Itt lenne a kiváló lehetőség, hogy kivágjam magam a helyzetből, nekem viszont eszembe sem jut. Voltaképp arra vártam csupán, hogy véletlenül elszóljam magam, másként talán sosem tudnám megmagyarázni vagy csak a tudtára hozni, mi kavarog bennem. - Nem.. - ver gyökeret lábam, miközben őt figyelem, ahogy az ágyra telepszik. Nem azt tagadom, hogy félek, valósággal rettegek, de az imént nem erre helyeseltem rá. - Én is szeretlek, Chriest... - szedem össze magam, hogy kinyöghessem, ami a szívem nyomja. Talán így megérti, miért borzaszt el a gondolat, hogy elengedjem. - Szerelmes vagyok beléd - tagolom a rövid mondatot, mintha csak így több értelmet nyerhetne, de ennél nagyobb jelentőséget semmi nek adhat neki. |
| | |
|
Elküldésének ideje ♛Hétf. Szept. 08, 2014 8:08 am | Nézem ahogy kiszáll a kádból, fésülködik majd elindul az ágya felé, én meg követem mint egy kiskutya. - Tudom, hogy te is - ölelem át hátulról, és orrom a nyakába dugom. - Te is félsz. Te is túl akarsz már lenni rajta, ahogy én. 24 óra... és minden megoldódik. Legalábbis remélem - suttogom. - Gyere...feküdjünk le - húzom kedvesen az ágy felé, majd ledőlök, és várom hogy mellém feküdjön. Feltűnik, hogyan csillognak a szemei... |
| | |
|
Elküldésének ideje ♛Vas. Szept. 07, 2014 9:40 pm | Hasonló választ vártam és egy cseppet sem tesz boldoggá. Ámbár most nem is boldogságom a tét, hanem az életem, többet egyelőre nem is várok. - A bizonytalanságba fogok beleőrülni.. - nyögöm lemondóan, aztán és is kiszállok a kádból. A hotel vastag fehér fürdőlepedőjét tekerem magam köré, mellemnél a csücskét betűröm aztán gyorsan megfésülködöm. - Ühümm.. - egy pillanatra elgondolkodom, most mégis mihez kezdjek?! Nem akarja, hogy vele menjek én pedig nem akarom egyedül elengedni... Már csak arra leszek figyelmes, hogy reflexből válaszolom neki, miközben az ágyam felé veszem az irányt. - Én is. |
| | |
|
Elküldésének ideje ♛Vas. Szept. 07, 2014 9:29 pm | - Nem örülnék neki, és nem is akarom - válaszolom. - De ez nem az én döntésem. Hanem a tiéd... ezt neked kell tudni. Mondtam: én nem vagyok Benedict, hogy parancsoljak neked. És hogy őszinte legyek, addig nem leszek nyugodt, míg épségben vissza nem jövök. Nem tudom mi vár rám... bár már túl lennék rajta - fröcskölök játékosan némi habot Gwenre. - Gyere... bújjunk ágyba. Reggelig pedig döntsd el, mit akarsz. A te dolgod eldönteni ezt. Rendben? Nem akarok vitát, vagy veszekedést. Szeretlek. |
| | |
|
Elküldésének ideje ♛Vas. Szept. 07, 2014 9:11 pm | Tompább a külvilág most, hogy a víz lengi körbe testem. Bár a gondolataim kuszaságán ez mit sem segít. Nem nyitom fel a szemeimet és nem is emelkedem a felszínre több mint egy percig, csak azután, hogy megérzem, tüdőm kezd küszködni és már reflexszerű lenne a levegővétel. Hangját viszont teljesen tisztán hallom, nem tudja elnyomni a víz sem. Ujjaimat a kád peremére hajlítom, majd felhúzom magam. Első dolgom, hogy kisöpröm a hajat a szememből, második, szorosan ez után pedig, hogy tekintetét keresem. Itt ül, közvetlenül mellettem.. Felfogom, amit mond, de az nem jelenti azt, hogy egyet is értek vele, mégsem kezdek bele egy újabb meddő vitába. - Nem örülnél neki, vagy nem akarod? - kérdezem. Én annak örülnék, ha pontosítana. Eszem ágában sincs ráerőszakolni magam, csak abban lennék biztos, hogy amíg odaér, nem lesz baja. A többibe egyébként sem lenne beleszólásom, ráhatásom meg még kevésbé. - Elfogadom azt is, ha nem akarod.. Ha ezzel segítek neked.. Ha nyugodtabb leszel..- próbálok jó képet vágni ehhez az egészhez, de még mindig nem egyszerű. - De ebben az esetben arra esküdj meg, hogy épségben visszajössz hozzám! - nyugodtan cseng a hangom. magamat is meglepem, hogy nem csuklik el a mondat közepén. A szívem viszont veszettül dobog. Hová tűnt a régi énem, hogy most beérném egyetlen ígérettel? |
| | |
|
Elküldésének ideje ♛Vas. Szept. 07, 2014 6:47 pm | Leülök a kád szélére, és nézem a víz tetején elterülő hajkoronát. Többet nem is látok, mivel a hajkorona tulajdonosa jelenleg a víz alatt tartózkodik. - Hát nem érted, Gwen? Te miattam aggódsz, én miattad. Hogyan játszhatnám meg, hogy semmit nem jelentettél nekem, ha közben azon aggódom, mi történhet veled? Hogy valaki meglát, bánt, vagy épp odahurcol Benedict elé? - kérdezem lágyan. - Esküt tettem, hogy visszaadom az életedet, benne mindazt, amit elvettek tőled. Hogy álljam a szavam így? Lásd be, nem lehet - nyúlok be a víz alá, hogy végigsimítsak a lábán. - De én nem vagyok Benedict. Nem parancsolok neked, nincs jogom hozzá. Ha jönni akarsz, gyere. De tudd, hogy én nem örülök ennek. |
| | |
|
Elküldésének ideje ♛Vas. Szept. 07, 2014 6:12 pm | Teljes csendbe burkolózom, legalábbis próbálok legalább most szótlan maradni, hisz az egész azzal kezdődött, hogy kinyitottam a számat. - Az imént mondtad, hogy a jelenlétem is veszélyt jelent rád.. - morgok, miközben azt figyelem, hogy áll fel és kap el egy törölközőt. Lényeges változás állt be a tervben, ezt... Egyáltalán nem így terveztem. - Azt mondtad, félsz.. De mikor odamész, nem lehet benned félelem. Megérzi és onnantól kezdve nincs visszaút. Mikor fogod fel végre, hogy rég nem magam miatt aggódom? - kérdezem halkan. Persze választ nem várok rá, inkább elmerülök a vízben. Csak néhány másodperc erejéig, bár a víz nem gátolja meg, hogy halljam, mit beszél. De ha így folytatom, ha kiborulok, nem titkolhatom sokáig előtte a legfőbb indokom. |
| | |
|
Elküldésének ideje ♛Vas. Szept. 07, 2014 5:42 pm | Megrándul az arcom, ahogy Gwen hirtelen felcsattan. Elengedem a lábát, aztán kiszállok a kádból, és egy törülközőt csavarok a derekam köré. - Nem értek semmit - mondom. - Féltesz? Akkor ne sodorj felesleges veszélybe. Csak ennyit kértem tőled. Jönni akarsz? Hát gyere. Nem tiltom meg neked. Nem tehetem, és nincs is értelme. De úgy hittem, legalább egy csókkal és öleléssel búcsúztatsz el, és engedsz el, hogy besétáljak az oroszlán barlangjába, nem pedig így. Egyszer majd megkérlelsz emiatt a perc miatt. Adja az ég, hogy megérjük mindketten. |
| | |
|
Elküldésének ideje ♛Vas. Szept. 07, 2014 5:19 pm | Arcára ülő érzelmeit látva ajkamba harapok. Nem csupán azért, mert meg akarom akadályozni, hogy bármi meggondolatlan kicsússzon a számon, hanem mert azt is gátolni akarom, hogy bántsam. Túl könnyű lenne, hisz ő áll hozzám jelenleg a legközelebb és az ember mindig azt bántja, akit szeret. - Azt hiszed felelőtlen vagyok.. Hogy nem tudom, mi forog kockán? Pontosan én tudom.. Ismerem azt a fickót és nem véletlenül nem akarlak egyedül elengedni. Bár nem sokat tehetnék, de nyugodtabb lennék, ha csak néhány mérföld választana el tőled. Már bánom, hogy beleegyeztem ebbe, mert mindenhogy veszélyben leszel.. - csúszom hátrébb. Látszólag most a közelségem sem hat rá, így nem is próbálom használni ellene. Az viszont egyáltalán nem segít, hogy nem tudja, én miként érzek iránta. - Azt akarod, hogy ne menjek veled? - csattanok fel végül. Nem tudom tovább palástolni idegességemet. - Rendben.. - vágom oda végül, cseppet sem leplezve, hogy neheztelek rá. Nem érti, mert nem tudja... |
| | |
|
Elküldésének ideje ♛Vas. Szept. 07, 2014 4:11 pm | Látom a képén az elégedettséget, és legszívesebben a falba verném a fejem, hogy engedek neki. Pontosan tudja, hogy az ujja köré csavart, pontosan tudja, hogy le tud venni a lábamról egy mosollyal, és aljas módon ezt tökéletesen ki is használja. Én barom, meg hagyom is. - Nem haragszom - mondtam végül csendesen, de kissé szomorúan. - Csak egyszerűen... - hagytam félbe a mondatot. Mit mondhattam volna? Hogy rosszul esik, amiért tudja, mi forog kockán, és képes kockáztatni az életemet azért, hogy az ő kérése teljesüljön? Én szeretem őt, szívem minden érzésével, de mintha én nem is lennék fontos neki. - Nem számít - legyintek aztán. - Bevallom, eddig nem volt bennem félelem. Odamegyek, hülyére veszem a pasast, és eljövök egy csomó pénzzel, meg a megnyugtató tudattal, hogy téged többé nem fenyeget senki és semmi. De most, hogy jönni akarsz, félelem van bennem. Mert tudom, hogy rosszul is elsülhet, és tudom, hogy én mit kockáztatok. Konkrétan az életemet. |
| | |
|
Elküldésének ideje ♛Szomb. Szept. 06, 2014 10:13 pm | Talán érdemes lenne elfogadnom, hogy ebbe belebuktam, mert nem fog nekem engedni. Nem tudja, miért akarok igazából vele menni, én pedig világ életemben arról voltam híres, hogy nem megyek bele mély érzelmek megvitatásába. Sosem tettem, és néhány nap elég lett ahhoz, hogy meglássam a múltam mekkora hiba volt. Azt hiszem, tudat alatt már bele is süppedtem a lemondásba, mikor hirtelen beleegyezett. Nagyot nézve keresem meg tekintetét, előbb értetlenül nézek rá, majd elmosolyodom. Bosszúsnak tűnik, arca felhős, valószínűleg már átkozza a napot, mikor találkoztunk, én viszont megnyugszom, hogy nem ezer mérföld fog tőle elválasztani. Ha pedig gond lenne, nem kétséges, hogy vele együtt eltűnnék. De a kockázatot vállalom. - Nem lesz semmi baj, majd meglátod.. - próbálok hatni rá, ahogy arra is igyekszem rájönni, mennyire kell igyekeznem ahhoz, hogy megnyugtassam. - Megígérem neked, hogy meghúzom magam. Választhatsz, hogy szőke vagy vörös legyek-e.. - próbálom elviccelni, ahogy közelebb kúszom hozzá. Rosszul érint, hogy szinte rám sem néz, inkább elkezd mosakodni. - Haragszol? - tornázom magam még közelebb hozzá és végigsimítok mellkasán, mintha csak én is mosdatnám, ám annál gyengédebben bánok vele. Nem akarom, hogy ez a vita szakadékot hasítson közénk, főleg most nem.. |
| | |
|
Elküldésének ideje ♛Szomb. Szept. 06, 2014 9:45 pm | Úgy látom, az állás döntetlen. Én a saját álláspontomat hangoztatom, ő is az övét, és ez a kettő - ezúttal - nem kerül közel egymáshoz. - Jó. Gyere - válaszolom röviden. Nem kezdem el annak a taglalását, hogy ha rosszul sül el a dolog, akkor az ő lelkén fog száradni a halálom. Igaz, nekem akkor már ugyan mindegy lesz. A jelek szerint ez az előbb általam vázolt tény - hogy komoly bajba kerülhetek - sem igazán van hatással rá. Abba inkább bele sem gondolok, hogy mi lesz, ha épp majd nem nekem esik bajom, hanem neki. - Hajnalban indulunk - teszem hozzá, és csutakolni kezdem magamról a hullabűzt. Azt ha akarnám sem tudnám véka alá rejteni, hogy nagyon nem lelkesedem az ötletért. |
| | |
|
Elküldésének ideje ♛Szomb. Szept. 06, 2014 9:39 pm | Gondterhelten sóhajtok egyet, miközben hátratúrom a vizes hajam. Már tudom, hogy ez nem válik be, és hiába próbálok gátat vetni érzelmeimnek, elönt az aggodalom. - Chriest.. - nézek rá kérlelőn. Nem tudok belenyugodni a nemleges válaszba. - Eszem ágában sincs a halálod kívánni.. Hát nem érted? Gondold meg.. Egyedül csinálni ezt, teljes őrültség... - kelek ki magamból teljesen, a hangomat is megemelem. Kétségek között vergődök. - Nem lenne nagyobb a kockázat, mint annak, hogy itt rám találnak. És ha választanom kellene, inkább erre a verzióra teszem a voksom. Arról nem volt szó, hogy egyedül csinálod! - kezdek fészkelődni a vízben. A pillanatnyi nyugodtságom már rég elszállt. Lehetetlen hatni rá. - Mit mondjak még, hogy változzon a véleményed? - vágom hozzá szinte a kérdést, de hangom már halkabb. Az is megfordul a fejemben, hogy akár meg is igézhetném, minden sokkal egyszerűbb lenne. |
| | |
|
Elküldésének ideje ♛Szomb. Szept. 06, 2014 9:18 pm | - Pontosan, ahogy mondod - bólogatok. - Egymagam vezetek Chicagoig, és vissza is. Nélküled. Az isten szerelmére Gwen, értsd meg... túl sokat kockáztatunk mindketten, mintsem egy ostobaság miatt bukjunk meg! Szeretném ha velem jönnél, de nem lehet. Gondolj bele.... épp ott vagyok Benedictnél, amikor kap egy telefont, hogy valaki látott téged. Nekem ott helyben végem lesz. Ezt te sem kívánhatod - rázom a fejem. - Bírd ki nélkülem egy kicsit... csak egy napot. És aztán esküszöm, soha nem hagylak el. Hacsak te magad nem kérsz majd rá. Akkor bármennyire is fájjon, el foglak engedni. De ezt a napot... muszáj lesz külön töltenünk. Ugye érted, mi forog kockán? - kérdezem halkan. |
| | |
|
Elküldésének ideje ♛Szomb. Szept. 06, 2014 8:49 pm | - Gondolhattam volna, hogy rajtam tervezel meggazdagodni.. - nevetek fel cseppnyi neheztelés nélkül. Roppant gyanús lenne, ha Benedict két szép szeméért intézne el, vagy azért, hogy szerezzen nála egy jó pontot. Sosem bírta a talpnyalást és ha mázlink van, nem most változott meg. - Senki nem fog meglátni.. - ígérem neki békülékenyen. Tudhattam volna, hogy ennyire tiltakozni fog. - Kiteszel az államhatár előtt... Vagy tudom is én.. De nem fogok itt ülni és várni.. - kötöm ki azonnal. - Nem várhatod tőlem, hogy itt gubbasszak.. Ha nem mehetek veled, téged sem engedlek.. - nézek rá nagyon komolyan. Hiába fogja két kezébe az arcom, próbálom magamban tartani a bennem kavargó érzelmeket. - Tudom, hogy nem kísérhetlek el végig.. De talán egy darabig igen. Mégiscsak vásárra viszed értem a bőrödet. És ha kell, hát majd álcázom magam, nem nagy mutatvány... - győzködöm, ahogy csak tőlem telik, de nem érzem, hogy sikerülne elfogadtatnom vele az akaratomat. - Különben is, hogy tervezted? Egymagad vezetsz 15 órát Chicagoig, aztán vissza? - próbálom részben észérvekre alapozni a tervet, hátha így enged. |
| | |
|
Elküldésének ideje ♛Szomb. Szept. 06, 2014 5:44 pm | - Hm - reagálok ennyit elkomorulva. - Nagyjából ilyesmire számítottam. Öntelt, arrogáns majomra. Egyébként én magam is azt terveztem, hogy szép summát kérek a hulládért - teszem hozzá. - Kössük össze a kellemest a hasznossal. Csuklom egyet, mikor azt mondja, velem akar jönni, és vehemensen tiltakozni kezdek. - Erről szó sem lehet! - jelentem ki úgy, hogy érezze, ebben nem tűrök vitát. - És ha valaki meglát? Nyilván Benedictnek millió és egy csicskása van. Elég ha a fülébe jut, hogy téged láttak a város szélén, míg én terítékre teszem az állítólagos hulládat, és megbuktuk a tervünket. Sőt, lehet hogy ez lesz az ok, ami miatt otthagyhatom a fogam. Szóval ne kockáztassunk, jó? - csúszok közelebb Gwenhez, és két kezembe fogom az arcát. - Holnap estére mindennek vége. Esküszöm, ez az utolsó napod, amit bujkálva és félve kell töltened. Holnap már szabad leszel. Ígérem. |
| | |
|
Elküldésének ideje ♛Pént. Szept. 05, 2014 9:41 pm | Amint a kád megtelik, én is ledobálom a ruháimat, lehetőleg minél messzebbre tőlünk. Első dolgom, hogy átöblítem a hajam, hogy ne tóduljon az orromba újra ás újra az a szag, majd én is kényelmesen elhelyezkedem. A nap fáradtsága egyszerre zúdulnak rám, talán azért érzem egyből, hogy ellazulok és behunyt szemekkel képes lennék azonnal elaludni. Fejem hátrabiccentem és a kád peremének döntöm, míg ő finoman masszírozni kezdi a talpam. - Neked ezen nem kellene végigmenned.. - morgolódom. A véleményem nem változott, hiába tudom, hogy a segítségével új életet kezdhetek. - Benedictről? Hát jó.. - szusszanok egyet kissé idegesen. Fogalmam sincs, milyen információ lehet a hasznára vele kapcsolatban. - Nagyon hamar megneszeli a hazugságot, elég bizalmatlan fajta és senkit nem becsül többre önmagánál.. - jellemzem cseppet sem kedves szavakkal. Nincsenek is túlzottan pozitív emlékeim vele kapcsolatban, hacsak a fényűzés és a pompa nem számít annak. - Veled akarok menni.. - támad hirtelen ötletem. - Nem a városig, talán csak a határáig.. Biztos akarok lenni abban, hogy nem lesz bajod. És még valami.. Gyanakodni fog, ha nem kérsz pénzt vagy bármi értéket azért cserébe, hogy elvarrtad a szálát... - nyelek nagyot. Talán mindez hiábavaló volt, mert nem leszek képes arra, hogy elengedjem egyedül. A bizonytalan állapotokat sosem viseltem jól. |
| | |
|
A poszt írója ♛ Ajánlott tartalom Elküldésének ideje ♛ | |
| | | |
Similar topics | |
|
| Engedélyek ebben a fórumban: | Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
| |
| |
| |
• az új oldal nyitásáig •
• ROTM FRPG •
|
Pént. Május 31, 2019 10:58 pm Szer. Május 29, 2019 1:28 am Kedd Május 28, 2019 8:31 pm Hétf. Május 27, 2019 11:26 pm Szer. Május 22, 2019 12:03 pm Hétf. Május 20, 2019 10:43 am Szomb. Május 18, 2019 10:03 pm • ROTM FRPG • |
|