Whatever anyone does or says,
i must be emerald and keep my color

Megosztás

Vendég
Anonymous

A poszt írója Vendég
Elküldésének ideje Szer. Szept. 10, 2014 6:32 pm
Ugrás egy másik oldalra Ugrás a következő oldalra : Previous  1 ... 7 ... 10, 11, 12 ... 14 ... 18  Next
Már képtelen vagyok szavakat kiejteni a számon, csak nyöszörgök folyamatosan, ahogy mélyebbre enged a szájában. Felemelem a fejem, belenézek fátyolos tekintettel az ő tüzes szemeibe, aztán visszaejtem magam a párnák közé, miközben a hajába túrok. Érzem ahogy elhagyom az ajkait, majd újra befogad, és ezt ismétli újra és újra, egyre sűrűbben borzong végig a testem a gyönyörtől, amit okoz nekem.
Percek telnek el, és talán a nem tapasztalt helyzet, talán a látvány okozza, de érzem, hogy viharos gyorsasággal közeledem a csúcs felé.
- Gwen... - lihegek, és igyekszem elhúzódni tőle. - Mindjárt.... hagyd abba....
Vissza az elejére Go down

Vendég
Anonymous

A poszt írója Vendég
Elküldésének ideje Szer. Szept. 10, 2014 6:28 pm
Ugrás egy másik oldalra Ugrás a következő oldalra : Previous  1 ... 7 ... 10, 11, 12 ... 14 ... 18  Next
Hihetetlen élmény, hogy mekkora élvezetet tudok okozni pusztán néhány mozdulatommal. Eszembe sem jutna megfosztani ettől, pláne, hogy nekem is örömet okoz, hogy láthatom és érezhetem reakcióit. Minden mozzanatára felfigyelek, gyorsan ki is tapasztalom, mi az, amire rendre összerezzen. Újra és újra végigsimítom nyelvemmel, vigyázok, hogy fogaimmal véletlenül se okozzak neki fájdalmat. Nem kínozni akarom, hanem a földöntúli gyönyörig sodorni, amihez meglehetősen jó partner. A végletekig tudnám így szeretni, szenvedélyesen, mégis az ő örömét a szemem előtt tartva. Nem is kell sokáig noszogatnia, mikor már többet kíván teste. A lehető legnagyobb odaadással simítok végig testén, miközben mélyebbre szívom számban. Egy pillanatra behunyom szemeimet, de csakhamar ismét felnyitom pilláimat. Nem akarom élvezetének egyetlen pillanatát sem szem elől veszíteni.

Vendég
Anonymous

A poszt írója Vendég
Elküldésének ideje Szer. Szept. 10, 2014 5:51 pm
Pattanásig feszülő idegekkel figyelem, ahogy lassan, nagyon lassan hátrasöpri a hosszú haját, aztán óvatosan fogad a szájába. Felhördülök, aztán hátraejtem a fejem a párnára, és csak a vállát szorítom meg biztatásképp, és hogy kimutassam vele, mennyire tetszik amit csinál.
Úgy kapkodok levegő után, mint aki a maratont futja le éppen, csak halk nyöszörgésem jelzi, hogy itt másról van szó. Szája forrósága és nyelve játéka megőrjít, szinte az egekbe repít.
- Istenem.... még... - zihálom mohón, türelmetlenül.

Vendég
Anonymous

A poszt írója Vendég
Elküldésének ideje Szer. Szept. 10, 2014 5:37 pm
Vadul hullámzó mellkasa elég bizonyíték arra, hogy sikerül még tovább ingerelnem. Türelmetlensége más esetben mulattatna, most viszont engem is izgat, ezért nem is tudok tovább várni.. Vagy talán azért, mert megérzem, hogy löki felfelé csípőjét, miközben kérlelőn szól hozzám. Nem habozok megadni hát, amire vágyik, bár előbb megfékezem mozgásában. Nem kínozni akarom ezzel, hisz a későbbiekben majd a gyönyörét szolgálja, de én nem épp ebben a formában terveztem.
Magamon érzem tekintetét, ahogy hátrasöpröm hajamat az arcomból, hogy továbbra is jól lássa ténykedésemet. Semmi kétségem afelől, hogy pusztán a látvány is izgalomba hozza, hisz ott feszül még a kezemben. Nem sokkal később már a számba siklik, de nem engedem azonnal torkomig. Szépen lassan ízlelgetem végig, eszemben sincs semmit elkapkodni.

Vendég
Anonymous

A poszt írója Vendég
Elküldésének ideje Szer. Szept. 10, 2014 5:17 pm
Akkora levegőt veszek, mintha tornádó söpörne végig a szobán, és ez a levegő bennem is akad, mikor végigsimít izgalmamon, de olyan gyengéden, hogy ha le lenne hunyva a szemem, és nem azt nézném mit művel éppen, talán nem is lennék biztos abban, hogy hozzám ért.
Reszket a testem a vágyakozástól, tompán felnyögök, így kérve, hogy ne álljon meg, hiszen annyira vágyom rá...
- Gwen.... kérlek... - préselem ki az összeszorult torkomon nagy nehezen, és én magam kezdek mozogni a kezében.

Vendég
Anonymous

A poszt írója Vendég
Elküldésének ideje Szer. Szept. 10, 2014 5:10 pm
Élvezettel nézek fel rá és borzasztó elégedetten konstatálom, hogy parázslik tekintete a vágytól. Minden porcikájában ott vibrál a szenvedély és mélyen belül tudom, hogy aligha akadna bármi is, amit nem tennék meg, hogy továbbra is ez a pillantás fogadjon.
- Találgathatok... - futtatom végig körmeimet hasán, majd combja tövén. Értek a célzásból, nem is veszem zokon, hogy finoman lefelé nyom. Érintése olyan puha, hogy könnyedén ellenkezhetnék is, ha szándékomban állna. Még ha gondolnék ilyesmire..
Továbbra is játékos vagyok, buja mosollyal arcomon fogom markomba gerjedelmét, hogy óvatosan, szinte alig érezhetően végigsimítsak rajta. Már én is szaggatottan veszem a levegőt, de sziklaszilárd elhatározásom olyan élményt nyújtani, ami után többé nem lesz kérdéses, hogy csak engem akar.

Vendég
Anonymous

A poszt írója Vendég
Elküldésének ideje Szer. Szept. 10, 2014 6:32 am
Mohó szemekkel nézem ahogy vetkőzik, mellkasom és egész testem majd' szétrobban a vágytól. Beleharapok ajkamba, ahogy újra végigcsókol, megérzem hogyan nyomódik testének merevségem, aztán lenyúlok, és lihegve végigsimítok haján.
- Te is tudod, mit szeretnék.... - kapkodok levegő után, és kissé megnyomom a vállát, hogy lefelé irányítsam. Nem vagyok erőszakos, vagy vad, megadom neki az esélyt arra, hogy nemet mondjon. Abban az esetben viszont én kerülök felülre, és akkor az isten kegyelmezzen neki...

Vendég
Anonymous

A poszt írója Vendég
Elküldésének ideje Kedd Szept. 09, 2014 10:42 pm
Nem lep meg, hogy egy szavát sem hallani, szaporán emelkedő és süllyedő mellkasa mindent elmond helyette. Egy mohó csók erejéig ajkához hajolok, felegyenesedve húzom át fejemen pólómat, majd ismételten végigvezetem nyelvem selymes bőrén. Nem állom meg, hogy ne harapjam meg finoman, de azzal tisztában vagyok, hogy most nem hagyhatok rajta semmiféle jelet, hiába szívódna fel gyorsan, nem kockáztatok. Fokozatosan csúszok lejjebb testén, kezeim már remekbe szabott felsőtestét simítják végig. Finoman, érzékien, közben tekintetemmel még véletlenül sem engedem el az övét. Ilyenkor tökéletesen látni, hogy mi zajlik le benne, hogy ragadja magával a szenvedély. Férfiassága mellemnek nyomódik, mire akaratlan nyögés hagyja el számat.
- Mit szeretnél? Mit csináljak? - kérdezem huncut vigyorral az arcomon.

Vendég
Anonymous

A poszt írója Vendég
Elküldésének ideje Kedd Szept. 09, 2014 10:26 pm
Mire kettőt pislognék már én fekszem alul, ő pedig rajtam ül, két kezem enyhe erőszakkal leszorítva fejem két oldalán. Eszembe se jut ellenkezni, önként és dalolva adom át magam az akaratának.
Felsóhajtok halkan mikor végigsimít nyelvével nyakamon, vállamon, majd a mellkasomon, és mivel egy szál semmiben aludtam az éjjel alig fél perc alatt megérezheti, milyen hatással van rám. Az izgalmam keményen meredezik, de nem mozdulok. Hagyni akarom, hogy ő irányítson, és ő döntse el, hogyan tovább. Legyen minden úgy, ahogy ez a gyönyörű csábító boszorkány akarja.

Vendég
Anonymous

A poszt írója Vendég
Elküldésének ideje Kedd Szept. 09, 2014 10:13 pm
Bosszús, aggodalmas gondolataimat néhány másodperc leforgása alatt eltereli, persze az is közrejátszik, hogy ezt egyáltalán nem is bánom.
- Téged is elfogadlak reggeli.... gyanánt... - mondom szakadozva. Ajkaim elnyílnak, amint kutakodó kezei utat találnak pólóm alá, egész a melleim. Elég csupán ennyi, másik érezheti izgalmamat, hisz bimbóim már keményen meredeznek.
- A búcsú nem az én műfajom, pont ezért nem is fogunk búcsúzni. Nincs miért.. - nyögdécselem, ahogy vágya nőiességemet súrolja, aztán mielőtt észbe kapna, fordítok a felálláson. Csak ilyenkor használom ki ellene, hogy erősebb vagyok, könnyedén fordítom magam alá. Még az is előfordulhat, hogy hagyja magát, de nem számít. Kezeit feje két oldalán lazán a párnába szorítom. Nem célom uralkodni felette, hisz egyenlők vagyunk ebben a kapcsolatban. Ha valamiben, hát ebben biztos vagyok. Lágy csókokkal borítom el végig nyaka ívét, kulcscsontját, majd szépen lassan mellkasát is, közben kiélvezem, hogy rajta nincs alsó, rajtam viszont van bugyi..

Vendég
Anonymous

A poszt írója Vendég
Elküldésének ideje Kedd Szept. 09, 2014 9:22 pm
Még idejében lenyelem a választ, hogy jobban örülnék annak, ha ő nem hasonlítana soha Benedicthez, még akár csak magában, és a lelke mélyén, öntudatlanul is. Igaz, mindig elmondta, hogy én soha nem leszek olyan, mint az exe volt, remélem ezt tényleg így is gondolja. Bár tény, hogy ahogy velem viselkedik ezt támasztja alá. Belém szeretett... ha olyan lennék mint az a mocsok, erre alighanem nem kerülhetett volna sor.
- Az éjszakát már elűztem - súgom - most mondjuk úgy, találok jobb ébresztőt a reggeli kávé helyett - akad bennem a levegő, ahogy meglátom, hogyan nyalja meg saját ajkát. Felmorranok, aztán kezeimet az éjszakai pólója alá csempészem, hogy lágyan végigfussak ujjaimmal a mellén.
- Azt hiszem, hihetetlen lelkierővel vértezne fel engem, ha búcsúzóul kapnék némi kényeztetést - hunyorgok rá kajánul.

Vendég
Anonymous

A poszt írója Vendég
Elküldésének ideje Kedd Szept. 09, 2014 9:11 pm
Az egyetlen pozitív gondolatom tódul a nyelvemre, majd kis megfontolás után ki is mondom.
- Csak azért nem sajnálom, mert legalább soha többé nem fogod magad alaptalanul összehasonlítani vele.. - követem végig mutatóujjammal meglehetősen szórakozottan állának ívét. A két férfi között a különbség ég és föld, most alkalma nyílik majd ezt ténylegesen is megtapasztalni. Persze azt azért remélem, hogy akkor is örülni fogok ennek, miután találkoztak.
- Hmm.. - nézek rá elmélkedve, de az lerí rólam, hogy egyáltalán nem a lekváros pirítóson járnak gondolataim. - Azt hiszem, te már terveztél helyettem is.. - próbálok nem felnyögni, mikor hozzám dörzsöli magát, de élesebben szívom be a levegőt. - Szóval szeretnéd végérvényesen is elűzni az éjszakát? - futtatom végig nyelvem alsó ajkaimon, annak ellenére, hogy egyáltalán nem vagyok benne biztos, hogy jó ötlet hajnalok hajnalán lefárasztanom.

Vendég
Anonymous

A poszt írója Vendég
Elküldésének ideje Kedd Szept. 09, 2014 8:45 pm
- A megyünk és jövünk közt érzéseim szerint el kell töltenem kis időt az exeddel - sóhajtok. - De a lehető legkevesebb időt szánom erre. Remélem ő is így gondolja majd. Egyébként igen, max fél óránk van. Hamar világosodik. Nem akarom, hogy valami kósza kiránduló belebotoljon a tegnapi bűntény nyomaiba. Szóval édesem... - simítok végig Gwen oldalán - döntsd el, mivel akarod tölteni ezt az időt. Reggelivel és kávéval, vagy van valami más programterved? - dörgölöm ágyékomat az övének.

Vendég
Anonymous

A poszt írója Vendég
Elküldésének ideje Kedd Szept. 09, 2014 8:25 pm
Ha eddig volt is valamennyi kis romantika a levegőben, azt szépen elintézte. Bár tudom, hogy ez a szörnyű valóság, mégis borzasztóan hangzik. Mintha legalábbis mindennapi lenne ez a dolog.
- Megígérem.. - bólintok kissé esetlenül, aztán karjaimat nyaka köré fonom, hogy eszébe se jusson eltávolodni tőlem.
- Jó meglátás. Csak megyünk és jövünk. Ez a terv.. - mosolyodom el, hátha ez arra ösztönzi őt is, hogy a lehető legpozitívabban álljon az utazáshoz, holott tudom, hogy szívesebben maradna ő is itt.
- Csak egy felet? - próbálom elterelni a témát, és ezzel együtt valószínűleg a gondolatait is. Azonnal éberebb leszek, és most én húzom magamhoz, hogy meg tudjam csókolni.

Vendég
Anonymous

A poszt írója Vendég
Elküldésének ideje Kedd Szept. 09, 2014 7:23 pm
- Korán van, de vár ránk egy szenes holttest az erdőben, kiegészítve egy lopott kocsival - biccentem félre a fejem. - És rendben. Gyere velem. Mondtam, hogy nem támasztok ellenvetést, feltéve ha tényleg nyugton maradsz, és nem kezdek őrült magánakciókba. Megígéred ezt nekem? Csak azért, hogy tényleg épségben hozzam vissza neked a bundámat. Gondolom élve jobban szeretsz, mintha a szőrmém az ágyad elé lenne terítve - próbálok poénkodni, majd csókolgatni kezdem a nyakát. - Nos, felkeljünk, vagy adjunk még magunknak fél órát?

Vendég
Anonymous

A poszt írója Vendég
Elküldésének ideje Kedd Szept. 09, 2014 7:18 pm
Elégedetlenül nyöszörgök, mikor abbahagyja testem csókolgatását, de várható volt, hogy nem tudom átverni, hisz jelenléte alapjáraton is hatással van rám.
- Korán van még.. - méltatlankodom. Nem aludtam túl sokat az éjjel, de azon ügyködöm, hogy ez minél kevésbé látszódjon rajtam. Ha mázlim van, nem kezdi firtatni az okokat, egyébként is meglehetősen egyértelmű.
- Remélem tartod magad az ígéretedhez és vigyázol a bundádra.. Szeretném viszont látni.. - nyitom fel pilláimat csak annyira, hogy épp kilássak alóluk. Magam is meglepődöm azon, hogy hangomon mennyire nem érződik feszültség, holott a gyomrom egy gombócban van.
- Elkísérnélek az államhatárig.. Pontosabban elkísérlek, abban az esetben, ha garantálod nekem, hogy nem fogsz aggódni értem. Megígértem, hogy meghúzom magam.. - emlékeztetem, mielőtt meghiúsítaná a tervemet, bár tegnap este biztosított róla, hogy rám bízza a döntést.

Vendég
Anonymous

A poszt írója Vendég
Elküldésének ideje Kedd Szept. 09, 2014 6:51 pm
A teste önkéntelenül is megrándul a csókjaim nyomán, a pillái pedig megrebbenek, mire elvigyorgom magam.
- Látom, hogy nem is alszol - mosolygok, aztán gyengéden a nyakába harapok. - Hiába tetteted magad, a tested elárul - teszem hozzá, majd fölé gördülök, és megcsókolom. - Hajnal van. Eljött a nap, hogy vásárra vigyük a bőrünket. Vagyis, én konkrétan a bundámat, ahogy tegnap este megállapítottad - hunyorgok tréfásan. - Megálmodtad az éjjel, hogy velem akarsz-e jönni?

Vendég
Anonymous

A poszt írója Vendég
Elküldésének ideje Kedd Szept. 09, 2014 6:32 pm
Hiába nyomott el az álom békés állapotomban, az éjszaka folyamán többször is megriadok, majd visszazuhanok az öntudatlanságba. Igyekszem minél kevesebbet fészkelődni, végül feladom a próbálkozást, hogy újra álomba merüljek. Az imént olyan hirtelen sodort magával, most pedig képtelen vagyok arra is, hogy lehunyjam a szemeimet. Az aggodalom munkál bennem. Nem igyekszem hát feleslegesen, beérem azzal, hogy behunyt szemmel fekszem mellette és hagyom pihenni.
Egész addig tartom is magam ehhez, míg mocorogni nem kezd mellettem és előbb azt érzem meg, hogy bámul, majd előbb kezeit érzem meg magamon, aztán száját. Igyekszem nem elárulni magam, de testem azonnal reagál a gyengéd kényeztetésre és szívem is feldübörög, így akarattal sem tudom tettetni az alvást. Az időt viszont húzni akarom. Vagy így, vagy úgy...

Vendég
Anonymous

A poszt írója Vendég
Elküldésének ideje Kedd Szept. 09, 2014 5:31 pm
Még éppcsak szürkül az ég odakinn, mikor kinyílik a szemem. Nem lassan térek magamhoz, hanem hirtelen, mintha valaki beletrombitált volna a fülembe. Persze, nincs ez így. Csend van a szobában, csak Gwen szuszog mellettem nyugodtan, békésen.
Kidörgölöm az álom maradékát a szememből, aztán kihasználva, hogy feje az éjjel a vállamról a párnára került, kaján vigyorral felkönyökölök, és lehúzom róla a takarót. Végigmérem tökéletes teste vonalait, aztán lehajolok, és ébresztő gyanánt apró csókokkal hintem tele, a melleitől egészen a csípőjéig.
- Ébresztő, szépségem - dünnyögöm.

Vendég
Anonymous

A poszt írója Vendég
Elküldésének ideje Kedd Szept. 09, 2014 5:16 pm
Őszintén remélem, hogy legalább ez az éjszakánk békés lesz, hisz számomra most semmi sem fontosabb, minthogy ki tudja pihenni magát. Talán eddig sosem volt ez ennyire létfontosságú. Nem akarom lehangolni azzal, hogy ha elcseszek valamit, akkor már nem lesz arra szükségem, hogy ő maga intézzen el. Nagy valószínűséggel úgy is mulattatja a dolog, talán ő sem hiszi, hogy lebukásveszély fenyegetne. Minden esetre azt nem kockáztatom meg, hogy elkergessem az álmost a szeméből, ami láthatóan kezd szemhéjaira telepedni. Csendben fekszem mellette, halkan szuszogok és bár meglep, hogy most akár felkérésnek is vehetném, hogy menjek vele, nem veszem annak.
Próbálok minél tovább ébren maradni mellette, szívesen végigsimítanék kisimult vonásain, de nem kockáztatom, hogy felébred. Ám hiába nem akarok elpilledni mellette, mert tartok attól, hogy szó nélkül lelépne, végül nyugodt légvételem egyenletesebbé válik és amilyen lassan, olyan mély álomba merülök.

Vendég
Anonymous

A poszt írója Vendég
Elküldésének ideje Kedd Szept. 09, 2014 10:29 am
Az utolsó szavai után kényelmesen elfészkelem magam az ágynemű között, miközben nem felejtem el magamhoz ölelni. Ha nem így lenne, talán álom sem jönne a szememre. A jelenléte maga a megnyugvás.
- Hát rendben.... - dünnyögöm lehunyt szemekkel, már félálomban. - Gyere velem... de ha miattad meghalunk, esküszöm kinyírlak - játszik még egy félmosoly az ajkamon, aztán másodpercek alatt vág le az álom.

Vendég
Anonymous

A poszt írója Vendég
Elküldésének ideje Hétf. Szept. 08, 2014 10:39 pm
A nyugodtság persze még messze áll tőlem, amennyire csak lehet, mégis mérséklődik aggodalmam csupán annyi kell hozzá, hogy megígérje, nem fog hősködni.
- Semmi bajom a vakmerőségeddel, egészen addig, míg nem kockáztatod vele azt a szép bundádat. És amíg nem akarod kivívni a haragomat, eszedbe sem jut kockáztatni.. - teszek úgy végül, mintha teljesen nyugodt lennék, hátha elsiklik felette és nyugodtabban telik az éjszakája. Most aztán tényleg szüksége van a pihenésre.
- Boldog leszel.. - fúrom arcom vállába, aztán jót mosolygok azon, hogy sejtésem beigazolódik és az elmúlt napok fáradtsága most tetőzik be nála. - Most pedig aludj.. Én pedig nem mozdulok mellőled - lehelek csókot bőrére és tenyerem szíve fölé fektetem. Az kérdéses, én tudok-e majd aludni éjjel, de mindez jelenleg nem is foglalkoztat annyira.

Vendég
Anonymous

A poszt írója Vendég
Elküldésének ideje Hétf. Szept. 08, 2014 10:16 pm
Mi tagadás, nagyon jól esnek az aggodalommal teli szavai. Sosem gondoltam volna, hogy ilyen jó érzés, ha fontos vagyok valakinek....
- Esküszöm - suttogom halkan, válaszként halk szavaira. - Ígérem, hogy amint zűr támad, abban a pillanatban bottal üthetik a nyomomat. Nem fogom kitenni magam semmilyen őrültségnek. Vissza akarok jönni hozzád - szorítom magamhoz erősebben egy pillanatra. - Igazad van, hazárdjátékos vagyok. A lételemem a nemtörődömség. De egy részem már nem ilyen, mert találkozott veled. Mindig is vakmerő leszek, és bolond, mert igazából nem változom. De most már tudom, hol az ésszerűség határa. És még nagyon hosszú ideig akarok boldog lenni veled - nyomok egy apró csókot az orra hegyére, aztán akkorát ásítok, hogy csaknem lenyelem az éjjeliszekrényt.

Vendég
Anonymous

A poszt írója Vendég
Elküldésének ideje Hétf. Szept. 08, 2014 10:08 pm
Meghökkenve nézek rá. Bűn? Méghozzá az enyém? Ám legyen, magamra vállalom, ha ténylegesen nem fogok bírni magammal.
Mégsem teszem szóvá, inkább somolyogva bújok mellé és hajtom fejemet karjára. Olyan természetesnek hat már ez a póz, mintha évek óta aludnánk együtt, nem csak néhány napja...
- Ne.. - tiltakoznék azonnal, de már késő. Pedig tudom jól, hogy pont erre nincs most semmi szükségem. - Az nem egy olyan lehetőség, amit el tudok fogadni.. - jelentem ki ám hangom elcsuklik. Hiába nem akarom elképzelni sem, mit éreznék, ha tényleg így történne, a veszteség gondolata kezdi nyomni a szívemet. Óriási bűntudatom támad, amiért miattam sodorja veszélybe magát, és tudom jól, hogy sosem bocsátanám meg magamnak.
- Meg kell esküdnöd.. Chriest, esküdj meg az én életemre, hogy ha bármi gyanúsat veszel észre, vagy nem úgy alakulnak a dolgok, ahogy kellene... Te lelépsz.. Eltűnsz, felszívódsz... - sorolom a szinonimákat zaklatottan, hogy nyomatékosítsam. - Nem leszek nyugodt, de szükségem van erre. A tudatra, hogy nem kell amiatt aggódnom, hogy hülyeséget csinálsz. Túl merész vagy, igazi hazárdjátékos, de ezt ne most reklámozd... - intem meg finoman, de igyekszem, hogy minden szavamat komolyan vegye.
- Nekem egy darabban van szükségem rád.. - szorítom magamhoz és jószerével semmit sem hallani a szavaimból, mert bőrébe duruzsolom őket. - Ami pedig a sorsot illeti, még mindig nem hiszek benne. Mi alakítjuk a jövőnket. És nagyon ajánlom, hogy továbbra is legyen "mi".. - sóhajtok fel, szívem zakatol mellkasomban. Az aggodalom és a szerelem keveréke működteti most már és ezután is váltakozó arányú elegye miatt fog dobbanni.

Vendég
Anonymous

A poszt írója Vendég
Elküldésének ideje Hétf. Szept. 08, 2014 9:41 pm
Engedelmesen kelek fel a földről, és követem őt az ágy irányába. Be is vetem magam a takarók és párnák halmazába, onnan nézem, ahogy magára ölt valami ruhát éjjelre.
- Lehetsz rossz. Engem nem zavar - vigyorgok. - Csak utána ne sopánkodj, hogy karikák vannak a szemem alatt. A te bűnöd, ha nem pihenem ki magam rendesen - jegyzem meg, persze egy betűt sem gondolok ebből komolyan.
Felemelem a karomat míg Gwen hozzám nem bújik, aztán magamhoz ölelem, és csak nézek bele a hotelszoba sötétjébe.
- Nem akarok drámázni - mondom halkan - de szeretném, ha tudnál valamit. Ha valami balul sül el, és nem térnék vissza... ha hírét vennéd, hogy nem élek... soha ne felejtsd el, hogy életem utolsó éjszakáján te adtad nekem a világ legnagyobb boldogságát - simogatom a hátát. - De megígérem azt is, hogy minden eszközzel azon leszek, hogy visszatérjek hozzád. Nem tudom, mennyi időt szán nekünk a sors... talán egy évet, talán kettőt, tizet, vagy ötvenet... de veled akarom eltölteni. Egyedül veled.

A poszt írója Ajánlott tartalom
Elküldésének ideje

Gwendolyn szobája

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
11 / 18 oldalUgrás a következő oldalra : Previous  1 ... 7 ... 10, 11, 12 ... 14 ... 18  Next

Similar topics

-
» Gwendolyn ---
» Gwendolyn Hale
» Gwendolyn Moore
» Delena szobája / Farrah szobája
» Bay szobája

Engedélyek ebben a fórumban:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
rising of the mortals :: Helyszínek :: New Orleans :: Palace Royale Hotel :: Lakások-

Új posztok
tekintsd meg
Pént. Május 31, 2019 10:58 pm
Laurel O. Delgado
Szer. Május 29, 2019 1:28 am
Katherine Pierce
Kedd Május 28, 2019 8:31 pm
Amren Monroe
Hétf. Május 27, 2019 11:26 pm
Lucille Éamon Vodova
Szer. Május 22, 2019 12:03 pm
Katherine Pierce