Whatever anyone does or says,
i must be emerald and keep my color

Megosztás

Vendég
Anonymous

A poszt írója Vendég
Elküldésének ideje Pént. Jan. 02, 2015 4:35 pm
Ugrás egy másik oldalra Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 11 ... 18  Next
Beletelik néhány percbe, amíg képes vagyok felnyitni a szemem, bár némileg még homályosan látok, amit a szemembe csurgó verejték csak felerősít. Nehezen emelem fel a karomat, mintha súlyok lógnának rajtam, és kisimítom homlokomból a vizet és a hajamat, aztán lustán elmosolyodva nézem, ahogy Gwen mosdat.
- Nem félsz, hogy ezzel a mai kapacitásom kimerült? - somolygok kissé szemtelenül, aztán odahúzom magamhoz. - Csodálatos vagy. Minden mozdulatoddal meg tudsz őrjíteni - súgom aztán az ajkára tapadok. Szomjasan, szenvedélyesen... szerelmesen.
Vissza az elejére Go down

Vendég
Anonymous

A poszt írója Vendég
Elküldésének ideje Pént. Jan. 02, 2015 4:28 pm
Ugrás egy másik oldalra Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 11 ... 18  Next
Előre tudom, hogy nem fog tudni ellenállni és nem tagadja meg saját magától az élvezetet, amit nyújtani akarok neki. Bár kérésem valószínűleg sokban hozzájárul ehhez. Arra leszek figyelmes, hogy nemsokára már ő maga mozog a kezemben, egyre erőteljesebben, én pedig megadom neki, amire vágyik... A torkából feltörő rekedt hangba egész testem beleborzong, férfiassága lüktet és még forróbbá válik, míg én csak falom a látványt, ami szemem elé tárul. Minden kétséget kizáróan ez a világ legerotikusabb jelenete. Amikor a párom a szemem láttára borul át a határon. Ajkai elnyílnak, szíve úgy dübörög, mintha épp egy maratont futott volna le, de úgy sejtem kissé talán vissza is fogta magát. Megvárom, míg kinyitja szemeit, és az a ködös pillantás, amit rám vet, teljesen elveszi az eszemet. Ám ahelyett, hogy rávetném magam és addig ügyködnék, míg újra felizgul, hagyok neki időt, hogy lenyugodjon, s finoman mosdatni kezdem. Lustán simogatom végig egész testét, de még ezt is meglehetősen élvezem.

Vendég
Anonymous

A poszt írója Vendég
Elküldésének ideje Pént. Jan. 02, 2015 4:10 pm
A szememet lehunyva tartom, így csak hangját hallom a fülemben, és ha nem tudnám, hogy ő beszél, nem ismernék rá a rekedt, vágytól elfúló hangjára.
Szaporán lihegek, élvezem kezének mozgását, előre-előrelökve csípőmet, hozzásegítve önmagam is a minél nagyobb gyönyörhöz, és mikor megérzem imitált harapását a torkomon, ott már nincs tovább. Testem úgy rándul össze, mintha elektromos áramot vezettek volna belém, egy hördülés szakad ki a torkomon, kezemmel a vállába kapaszkodom, mintha csak ő tartana itt engem a földön, hogy ne szálljak el teljesen, és visszahozhatatlanul. Aztán visszahanyatlok, és igyekszem hogy lecsillapodjon a szívem, még lehetőleg azelőtt, hogy infarktusban hunynék el.

Vendég
Anonymous

A poszt írója Vendég
Elküldésének ideje Pént. Jan. 02, 2015 3:50 pm
Imádom látni arcára kiülő érzelmeit és az élvezetét, testén érezni a rezdüléseit, amit kényeztetésem nyomán produkál. Bőröm legalább annyira felforrósodik, mintha ő izgatna engem, s ez is várakozással tölt el. De nem állok le kérésére sem, csupán ujját engedem ki a számból, hogy füléhez hajolva meg tudjak szólalni.
- Nem csak így akarom, de most igen.. - hangom rekedtebben hangzik, mint ahogy gondoltam. - Engedd... - kérem, aztán orromat jólesően végighúzom nyakának ívén. Jó érzés, ahogy érzem milyen gyorsan száguldozik vére a bőre alatt. Most nem kísért, hogy a vérét vegyem, elég sokat vettem el tőle, hogy telítődjek és féljek, ha arra kerülne a sor. De tudom, hogy őt még inkább felizgatja, így harapást imitálok, anélkül, hogy bőrét felsérteném.

Vendég
Anonymous

A poszt írója Vendég
Elküldésének ideje Szer. Dec. 31, 2014 7:51 am
Kontrollálatlan hangok törnek fel a torkomban ahogy rá-rászorít az izgalmamra. Nyitott szájjal kapkodok levegő után, nemcsak a mámor, de a kis fürdő forró, párás levegőjének köszönhetően is. Mintha tűzben égnék, kívül-belül egyaránt.
Csak akkor emelem meg kissé a hátraejtett fejemet, mikor megfogja a kezem, és ujjam a szájába emeli. Nyelvével játszik, köröz, és nekem nem kell sok fantázia hozzá, hogy ne az ujjamat képzeljem az ajkai közé.
- Gwen... állj meg... - lihegtem, mikor érzem, hogy fél percen belül el fog kapni a robbanás. - Nem bírom... ha nem így akarod, hagyd abba.

Vendég
Anonymous

A poszt írója Vendég
Elküldésének ideje Hétf. Dec. 29, 2014 7:18 pm
Nem kerüli el a figyelmemet, hogy csípőjével néhányat döf előre. Olyankor erősebben szorítok férfiasságára, hogy hangokat csikarjak ki torkából. Teljesítem kérését ugyan, és visszaveszek a tempóból, de nem csak ezen a módon tudom az őrületbe kergetni. Megnyalom alsó ajkamat, mielőtt csókjáért hajolnék, aztán irányt váltok és nyaka vonalát csókolom végig. Nyelvemet érzékien végighúzom ütőerén, majd egy picit hátrébb húzódok. Egyik kezemmel továbbra is őt simogatom, másikkal az ő keze után nyúlok. Buja kis vigyort villantok felé, aztán számba veszem egyik ujját és szívni kezdem, nyelvemmel körülölelem, mintha csak férfiasságát kényeztetném vele. Habár kényeztetem is, csak az ujjaimmal. Arcától viszont nem szakítom el a pillantásomat, csillogó szemekkel fürkészem.

Vendég
Anonymous

A poszt írója Vendég
Elküldésének ideje Hétf. Dec. 29, 2014 6:41 pm
Elégedett vagyok magammal, és kissé még mindig tartom, ahogy visszahuppan a meleg vízbe. Látom piros arcát, verejtékes homlokát, bár most a verejték összekeveredik rajta a felcsapó vízcseppekkel. Reszket még kissé a teste, szaporán kapkodja a levegőt, én pedig gyönyörködöm abban, mennyire képes elhagyni a világot ezekben a pillanatokban.
Aztán szisszenek egyet jólesően, ahogy megragad a víz alatt, és önkéntelenül is mozdítok néhányat a csípőmön.
- Lassan, bébi... - suttogom. - Még nem akarok... és főképp nem a kezedben - nyelek nagyot, aztán én is kényelembe helyezem magam. Most rajtam a sor, hogy élvezzem, amit csinál velem.

Vendég
Anonymous

A poszt írója Vendég
Elküldésének ideje Hétf. Dec. 29, 2014 6:27 pm
Az élvezet pillanatokon belül magával ragadott. Az utolsó gondolatom volt, hogy el kell engednem a vállát, ha nem akarom vérét ontani körmeimmel. Ugyan most nem voltam szomjas, de nem akartam kockáztatni. Elengedtem hát, így már mindkét kezemmel a kádba kapaszkodtam, mikor testem megrázkódott, minden porcikámban éreztem a végjáték izgalmát és a gyönyört, amit kaptam. Hátam néhány pillanatra megfeszült, így jól jött Chriest előrelátása, hogy megtámasztotta a derekamat, elkerültem egy csúnya találkozást a padlóval. Bár ezek után talán azt sem bántam volna, ha egy kicsit megütöm magam.
- Óh, istenem... - nyelek nagyot. A szám teljesen kiszáradt, a látásom még homályos, de már rendesen kapok levegőt. A vágyam viszont csak addig csillapodott, míg össze nem szedtem magam annyira, hogy visszacsússzak a vízbe. A meleg víz ismét megborzongat, testem még néha megremeg az orgazmus utóhatásaként, de ujjaim ellenállást nem tűrve indulnak meg ismét a víz alá. - Minden alkalommal egyre jobban akarlak. És egyre többet.. - helyezkedek úgy, hogy ezúttal ne a lábai között térdeljek, hanem a két oldalán. Mohó markom körülfogta férfiasságát, s csaknem eltátottam a számat, mikor megéreztem, mennyire lüktet a kezemben.

Vendég
Anonymous

A poszt írója Vendég
Elküldésének ideje Hétf. Dec. 29, 2014 5:39 pm
Kb erre számítottam. Tudom jól, hogy miben vagyok jó, és érzem minden rezdülésén, hogy imádja, amit teszek vele. És abbahagyni? Majd ha hülye lennék...
Egyik kezem foglalt volt, másik kezemmel hátranyúltam, hogy derekánál kissé megtámasszam, ha mégis elvesztené az egyensúlyát. Közben pedig éreztem, hogy már készülődik benne a gyönyör. Hát rajtam aztán ne múljon a dolog...
Továbbra sem álltam meg, sem a nyelvemmel, sem az ujjammal, és alig néhány másodperc kellett csak hozzá, hogy megérezzem, ahogy lüktetve szorítja meg ujjamat, és reszketve elélvez. Kihasználtam az utolsó másodpercét is a kényeztetésnek, aztán nagy levegőt vettem, már csak azért is, mert az ágyékom csaknem fájt az izgalomtól.

Vendég
Anonymous

A poszt írója Vendég
Elküldésének ideje Hétf. Dec. 29, 2014 4:26 pm
A tökéletesen elégedett nyögések egyre csak elhagyják a számat, meg sem próbálom magamba fojtani őket. Nőiességem középpontja egyre jobban lüktet, ahogy a vágy hullámai is egyre jobban tombolnak bennem. A csípőmet előrébb tolom, de ez csak tovább ront amúgy sem túl stabil helyzetemen, s mikor ködös szemekkel lepillantok rá, kénytelen vagyok ajkamba harapni. A látvány, ahogy combjaim között kényeztet, önmagában is elég izgató, hát még mikor ujjait eltünteti a testemben. A képzeletem persze több lépéssel is előttünk halad, és azt vetíti elém, hogy férfiassága tör utat magának a testem mélyére...
- Abba. Ne. Hagyd. - nyögöm elfúló hangon. Kedvem lenne ujjaimmal végigszántani fürtjein, de még homályosan tudatom meggátol benne, hisz elveszteném az egyensúlyomat. Az viszont már rég veszett ügy, hogy teljesen mozdulatlan maradjak. A csípőm a kád peremén is életre kel, és tudom, hogy nagyon hamar végem lesz.
- Chriest.. Nem bírom.. - pihegem lélekszakadva, fejem pedig hátrabicsaklik.

Vendég
Anonymous

A poszt írója Vendég
Elküldésének ideje Hétf. Dec. 29, 2014 3:08 pm
Érzem, ahogy a vállamba markol, és meg is tudom érteni. Nem szeretném ha a padlóról kellene felhalásznom, mert oda billenne a gyönyör közepette. Magamban elvigyorodom a gondolattól, mivel lelki szemeim előtt lejátszódik a jelenet, de aztán a gondolat ki is siklik a fejemből, mert beleélem magam abba, amit csinálok. Hallom Gwen édes sóhajait, és úgy döntök, itt az ideje annak, hogy a nyelvem mellé két ujjam is társuljon.
- Tetszik, bébi? - suttogom, egy pillanatra felemelve a fejem, és mosolyogva nézek fel, a vágy uralta arcába.

Vendég
Anonymous

A poszt írója Vendég
Elküldésének ideje Hétf. Dec. 29, 2014 2:48 pm
Mindig teljesen feltüzel az, hogy milyen reakciót váltok ki belőle, elég hozzá néhány érintés. Azt pedig nem csak a bőrömön érzem, hanem a szívemben is, hogy ez nem csupán kémia. Lehetne az is, de nem az.
Rekedtesen kuncogok fel kifakadása hallatán, de nem hagyom abba gyengéd simogatását, csak akkor, mikor váratlanul eltol magától. Zavartan nézek rá, kutatom az arcát, és a tettének okait keresem rajta, de csakhamar választ is kapok kimondatlan kérdésemre. Az arcán szétterülő pajzán mosoly elég ígéret ahhoz, hogy ne tiltakozzak, mikor a kád szélére ültet. Torkomból vágyakozó sóhaj szakad fel, mikor széjjelebb tárom lábaimat, ezzel szinte felkínálom magam neki. Persze arra nem számítok, hogy néhány mozdulat és az egyensúlyom ingataggá válik. Szorosan markolom a kád szélt, másik kezemmel a válla húsát vájom, de arra is szükségem van, hogy ő megtartson. Máskülönben.. A gondolataim folyamát akkor veszítem el, mikor megérzem magamon forró nyelvének játékát és kénytelen vagyok levegő után kapni.

Vendég
Anonymous

A poszt írója Vendég
Elküldésének ideje Hétf. Dec. 29, 2014 12:13 pm
- Basszus - szakad ki belőlem önkéntelenül is, ahogy kezei megtalálják az utat a vízfelszín alá, végigsimítva rajtam, majd megérzem ahogy tűzforró ölét hozzám nyomja. Ennyi elég is volt nekem ahhoz, hogy végigfusson testemen a vágy, és teljes egészében pompázzon, még akkor is, ha momentán nem látja, csak érzi ezt.
- Imádom, amikor arra gondolsz, amire én - húzom végig nyelvem nyakán, az ütőerén, aztán eltolom magamtól. Látom, hogy egy pillanatra csodálkozva néz rám, de csak somolygok. Felültetem a kád szélére, és mire kettőt pislogna, már a kedvenc helyemre fúrom a fejem... egész pontosan a két lába közé.

Vendég
Anonymous

A poszt írója Vendég
Elküldésének ideje Vas. Dec. 28, 2014 4:58 pm
Minden reakció, amit kicsikarok belőle tovább sarkall arra, hogy folytassam az érzéki játékomat. Habár a hab jótékonyan takarja a víz felszínét, a kezeim megtalálják az utat alá is. Minden egyes pillanattal türelmetlenebb lettem, de ha jól belegondolok ez azóta tart, mióta délután elment és azzal köszönt el tőlem, hogy várjam egy szál semmiben.
- Tetszik az ötlet.. Én is épp erre gondoltam.. - nyomom ölemet az övének, hogy érezhesse, más is van a vízen kívül, ami forró és hívogató. A szemében pedig láttam a felismerést, a vágyat és egyszeriben, mintha minden érzelme kiült volna az arcára. Megdobogtatta a szívemet és olyan földöntúli mosoly ült ki arcomra, ami mindig, ha arra gondolok, mekkora szerencsém van, hogy hagytam leolvadni a jégpáncélomat és közel engedtem magamhoz.

Vendég
Anonymous

A poszt írója Vendég
Elküldésének ideje Vas. Dec. 28, 2014 2:29 pm
Ahogy megemelkedik, teste libabőrössé válik, és mivel testünk még mindig összeér, megérzem kemény mellbimbóit a mellkasomnak tapadni, ami azonnal elnyeri a tetszésemet. A csókjai szintúgy, amikor pedig kezei végigsimítják a mellkasomon göndörödő néhány szőrszálat, és fülcimpámat a fogai közé szívja egész testemben megremegek.
- Talán most pótolhatnánk, ami délelőtt elmaradt - suttogom halkan, és nagy levegőt veszek. Őrjítő ez a nő... képtelen vagyok betelni vele, hogy minden egyes percben kívánom. Szeretem őt. Úgy szeretem, ahogy még talán senkit eddigi életem folyamán. Ha tényleg létezik olyan, hogy "a másik felem", úgy gondolom, én megtaláltam.

Vendég
Anonymous

A poszt írója Vendég
Elküldésének ideje Vas. Dec. 28, 2014 11:00 am
Mire megfordulnék, már ott áll mögöttem, és se szó se beszéd vetkőztetni kezd. Nem mintha olyan sokáig tartania lebontani rólam a vékony köntöst és a fehérneműt... Végül a habok között, az ölében lelek nyugalmat. Igaza volt, vele sokkal kellemesebb még a fürdőzés is. Hozzá igazítom magam, azon már meg sem lepődöm, hogy testünk mennyire passzol egymáshoz. Fejemet vállának támasztva pihentetem, innen nézek fel rá, egészen elégedett, kissé talán lusta mosollyal arcomon és egyetértően hümmögök.
Kérdésére viszont akarva-akaratlanul is felnevetek, aztán néhány mozdulattal szembefordulok vele, így részlegesen ugyan, de testem kiemelkedik a vízből, és a forró víz után megcsap a hideg levegő. Azonnal bele is borzongok, bőrömön apró libabőrök jelennek meg, de egyáltalán nem foglalkozom vele.
- Nem.. - hajolok közel hozzá és szinte a szájába suttogom. - Vele így.. - csókolom meg ajkait, aztán tovább haladok és állát is, és arcomat az övének simítom. - Meg így.. - folytatom azzal, hogy kezeim végigsimítanak mellkasán, de itt sem állok le, fülcimpáját fogaim közé szívom.
- De vele sosem ilyen jó.. - csábítgatom hangommal, de csak nem tudom megállni, hogy ismét megcsókoljam. Szinte szomjazom rá.

Vendég
Anonymous

A poszt írója Vendég
Elküldésének ideje Szomb. Dec. 27, 2014 11:15 am
Utána nézek ahogy a fenekét riszálva a fürdőbe lejt, és a puszta látványtól is elönt a forróság. Kis bestia, pontosan tudja, mivel őrjítsen meg...
Utána sietek, és csakhamar meg is csapja orromat a víz illata, és a habfürdőé. Ezúttal én bontom le Gwen ruháit, majd a kádba állok, és magammal húzom őt is.
- Szerintem így a legjobb, és a legkényelmesebb - ültetem az ölembe, aztán kényelmesen megtámasztom hátam a kádban. - A szeretőddel is így fürödtél? - vigyorgok szélesen. De csak azért, mert tisztában vagyok vele, hogy nincs olyan, aki erre a pozícióra számot tarthatna. Ami engem illet, már nem a szeretője vagyok, hanem a szerelme, és a társa. A kettő nem egy és ugyanaz.

Vendég
Anonymous

A poszt írója Vendég
Elküldésének ideje Pént. Dec. 26, 2014 9:21 pm
Sikerül meglepnie. Őszintén nem hiszem, hogy valaha megcsalnám és ki is derülne a dolog, megúsznám ennyivel. Nem mintha ilyesmit forgatnék a fejemben.. Nem akarom elrontani a kapcsolatunkat. Mert ez az. Benedict mellett nem számított megcsalásnak, hogy néha napján Lucasszal múlattam az időmet. Chriest viszont más. Szívem minden dobbanásával szeretem.
- Emiatt kár aggódni.. Egyébként sem bántanád a hátsómat. Épp most tetted hivatalossá, hogy a legjobb.. - kacsintok rá, miközben egymás után simogatom le róla a ruhákat, míg végül nem marad rajta. Arra számítok, hogy ő is lefejt rólam minden darabot, de csak felsegít, mire csípőmet erőteljesen ringatva vonulok át a fürdőbe. Megnyitom a vizet, habfürdőt csorgatok bele és a fodrozódó vizen járatom ujjaimat. A levegő megtelik forró párával, az egész helyiség kezd egy nagy szaunára emlékeztetni, mikor kiszólok Chriestnek, hogy kész a fürdővíz.

Vendég
Anonymous

A poszt írója Vendég
Elküldésének ideje Pént. Dec. 26, 2014 3:38 pm
- Akkor maradjunk annyiban, hogy nem jövök ide részegen. De ha bármikor is megcsalnál, akkor a térdemre fektetlek, és úgy elverem a fenekedet, hogy hetekig nem fogsz tudni csak hason aludni. Ez lesz az én bosszúm, és kész - mosolygok. Persze, egy szavamat sem gondolom komolyan. Attól pedig nem félek, hogy megcsalna. A szerelem jöhet-mehet, elmúlhat akár, de megcsalni nem fog. Tudom, hogy míg velem van, nem kell osztoznom rajta senkivel.
Készségesen segítek, hogy kihámozzon engem a ruhákból, aztán felkelek, és őt is felrángatom az ágyról.
- Fürdővizet kérek. Forrón, és illatosan, bébi.

Vendég
Anonymous

A poszt írója Vendég
Elküldésének ideje Pént. Dec. 26, 2014 3:15 pm
- Valamivel agyon kell ütni az időt, míg nem vagy velem.. - forgatom a szemeimet, mintha ez teljesen magától értetődő lenne, de ő sem veszi komolyan, amit mondok. Legalábbis úgy hiszem, nem így reagálna a hírre, hogy esetlegesen szeretőt tartok.
- Héé! Ezzel ne viccelődj... - szisszenek fel, még le is mermedek egy pillanatra. - Utálom a gondolatot is, hogy miattam leiszod magad vagy bajod esik.. És megbeszéltük, hogy nem teszed többé... - enyhülök meg azonnal, mikor nyakamba csókol. Automatikus reakció, nem tehetek róla, hogy testem már a puszta jelenlétére is reagál.
- Úgy nézek ki, mint aki fél? Különben is, imádlak levetkőztetni.. - harapok ajkamba, miközben végignézek rajta. Van rajta bőven ruha, amiből kihámozhatom. - Persze az sem utolsó szempont, hogy mikor velem vagy, csak a tiéd vagyok.. - kuncogok fel. Na nem mintha egyébként osztozkodna rajtam bárkivel is. Azoknak az időknek vége...

Vendég
Anonymous

A poszt írója Vendég
Elküldésének ideje Pént. Dec. 26, 2014 2:26 pm
- Szóval amíg én nem vagyok itt, a szeretőddel hetyegsz? - adom a felháborodottat. - Hát jó. Holnap elmegyek, és nem jövök vissza többé. Vagy megint leiszom magam, úgy jövök ide. Azt szereted, ha jól tudom - vigyorgok rá, aztán belecsókolok a nyakába, és lustán élvezem, ahogy ujjával a mellkasomon rajzolgat.
- Neked már így is jó illatod van - szimatolok. - Ha nem félsz, hogy szétázol, nem utasítom el a társaságodat. Szeretek veled fürödni. Mindent szeretek veled csinálni. És amúgy is, ez biztonságosabb. Addig sem hívod vissza a szeretődet.

Vendég
Anonymous

A poszt írója Vendég
Elküldésének ideje Pént. Dec. 26, 2014 12:25 pm
- Nocsak, emlékeztető kell? - vonom fel a szemöldökömet, de közben még mindig vigyorgok. - Tudok én jobbat egy poszternél.. - kacsintok rá, ujjaimat pedig mellkasán futtatom végig, miközben viszonzom csókját. Nem kerüli el a figyelmemet, hogy sokkal jobb bőrben van, mintha a délutáni kis botlásom meg sem történt volna.
- Azelőtt vagy azután, hogy elzavartam a szeretőmet? - kérdezek vissza, miközben továbbra is mintákat rajzolgatok mellkasára.
- A kádban töltöttem a délutánt, alaposan kiáztattam magam. És rendeltem vacsorát is, míg rád vártam. Persze, ha előtte szeretnél fürdeni, szívesen csatlakozom hozzád.. - ajánlom kacér mosollyal arcomon.

Vendég
Anonymous

A poszt írója Vendég
Elküldésének ideje Pént. Dec. 26, 2014 9:06 am
Megúsztam. Nem sértődött meg, és nem verte be a fejemet a szoborral, helyette vette a poént. Néha elég kiszámíthatatlan, szóval volt bennem némi szorongás. Úgy tűnik, a szerelem belőle is legjobbat hozza ki.
- Hm... - mormoltam, végigsimítva az emlegetett testrészt, ahová a kezemet húzta - igen, ez most már teljesen biztos. És hivatalos is. Ki tudja, talán egyszer csináltatok róla egy posztert, és kiteszem a lakókocsimban, hogy ha valamikor is egy-két napig nem lennénk együtt, akkor is lássam, miért kell visszaigyekeznem hozzád - nevettem, majd újra megcsókoltam, és kényelmesen elnyúltam mellette.
- Mivel töltötted az idődet, amíg nem voltam itt? - kérdeztem, aztán szimatoltam egyet-kettőt, mert tetszett a tusfürdője illata. - Kár, hogy nem vártál meg a fürdéssel. Rám is rám férne, az tény.

Vendég
Anonymous

A poszt írója Vendég
Elküldésének ideje Csüt. Dec. 25, 2014 9:32 pm
Nem tudtam mennyi időm van, míg visszaér, de igazság szerint nem is számított túlságosan. Nem terveztem semmi különöset. A női program számomra - barátnő híján - kimerült annyiban, hogy vettem egy kiadós, forró habfürdőt, s mikor már minden porcikám illatozott a fehérrózsa kivonattól, egy vastag törölközőbe csavartam magam, a hajamat gyorsan szárazra dörgöltem és máris nyúltam a telefon után, hogy vacsorát rendeljek. Eddig ugyan nem volt mit szem előtt tartanom, most viszont az is jó érzéssel tölt el, hogy odafigyelek Chriestre, na meg arra, hogy holnap éjjel telihold és nem árt, ha ereje teljében van olyankor.
Az ágyra telepedtem, habár nem kívánságához mérten, hisz az mégsem venné ki magát túl jól, ha a szobapincér évakosztümben is megnézne magának. A törölközőt fehérneműre és köntösre cseréltem, aztán a tévét kapcsolgatva vártam, hogy visszaérjen hozzám. Ugyan azt mondta, hogy siet, nem ismertem még a mércéjét, de kétség sem fér hozzá, hogy nem kellett csalódnom.
- Már épp kezdtél hiányozni.. - eszmélek fel, mikor mellém fekszik és felém gördül egy csókra. - Egyedül kellett fürdenem abban a hatalmas kádban.. - sóhajtok megjátszott csalódottsággal, holott az ötlet nagyon is tetszett. Azonban sikeresen elterelte a figyelmemet a dobozzal, amit a kezembe nyomott. Kérdő pillantást vetettem felé, de csak azt láttam, hogy majd szétreped a feje a vigyortól, így értetlenül nyitottam fel a tetejét. Beletelt majd egy perc, mire képes voltam reagálni, akkor viszont akkora nevetés szakadt fel belőlem, hogy az egész szoba zengett tőle.
- Ami igaz, az igaz. - nézek fel rá jókedvtől csillogó szemekkel. - De vigyázz, a végén elkezdem gyűjteni őket.. - kuncogok fel a szobrocskát tanulmányozva. - Talán a zsűri megérdemel egy kis repetát is.. - kúszom közelebb hozzá, majd miután az ajándékom az éjjeliszekrényre kerül, a kezét a díjazott részre húzom.

Vendég
Anonymous

A poszt írója Vendég
Elküldésének ideje Csüt. Dec. 25, 2014 6:46 pm
Visszaértem a bárból, és beóvakodtam a szoba ajtaján. Hazafelé jövet útba ejtettem a plázát, és egy kis dobozban hoztam Gwen meglepetését. Reméltem, nem a fejemen veri majd szét.
- Hello bébi... - fedezem fel a hálószoba ágyán fekve, amint épp tévét néz, aztán mellé dőlök, és megcsókolom. - Siettem, ahogy tudtam. Remélem, nem várattalak sokáig - nyomom a kezébe a dobozt kaján vigyorral. - Tessék. Csak hogy hivatalossá is tegyük a dolgot.

https://2img.net/h/oi59.tinypic.com/11uzuwh.jpg

A poszt írója Ajánlott tartalom
Elküldésének ideje

Gwendolyn szobája

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
5 / 18 oldalUgrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 11 ... 18  Next

Similar topics

-
» Gwendolyn ---
» Gwendolyn Hale
» Gwendolyn Moore
» Delena szobája / Farrah szobája
» Bay szobája

Engedélyek ebben a fórumban:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
rising of the mortals :: Helyszínek :: New Orleans :: Palace Royale Hotel :: Lakások-

Új posztok
tekintsd meg
Pént. Május 31, 2019 10:58 pm
Laurel O. Delgado
Szer. Május 29, 2019 1:28 am
Katherine Pierce
Kedd Május 28, 2019 8:31 pm
Amren Monroe
Hétf. Május 27, 2019 11:26 pm
Lucille Éamon Vodova
Szer. Május 22, 2019 12:03 pm
Katherine Pierce