Whatever anyone does or says,
i must be emerald and keep my color

Megosztás

Vendég
Anonymous

A poszt írója Vendég
Elküldésének ideje Pént. Május 08, 2015 10:43 pm
Ugrás egy másik oldalra Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4 ... 10 ... 18  Next
Mire rájöttem, hogy itt és most biztonságos helyen vagyok, már a földön voltam és Chriest sietett megnyugtatni. Itt volt velem, a nyugalom pedig ha el tudta volna önteni minden egyes porcikámat, megtette volna. De nem tudta, mert még mindig nem voltam teljesen önmagam és lehetséges, hogy nem is leszek már. Még akkor sem, ha van mellettem egy olyan férfi, mint Chriest, aki felkutatott és képes volt eljönni értem... Óvón vigyázni és.. Hazahozni?! Igen.. Haza..
- Itt.. Igen.. - fogom fel kissé lassan a dolgokat. Enyhe kifejezés, hogy még mindig nem érzem magam jól. A heves mozdulatok még mindig fájnak, de a közelébe sem érnek az emlékek kínjaihoz. - Miért, te aludtál? - nézek rá kérdőn, amint összeszedem magam annyira, hogy értelmesen meg tudjak szólalni.
- Egy fürdő jól esne.. De neked is pihenned kell, Chriest.. - sóhajtok nagyot és megpróbálok kibontakozni az öleléséből. Igazából nem is azzal van a bajom, hogy megmosdatna, hanem azzal, hogy nem tudom milyen a testem.. Nem akarom, hogy lásson. Nem akarom, hogy lássa a mocskot. Azt se, hogy hozzáérjen.. De nem akarok ráijeszteni azzal, hogy megint úgy viselkedem, mint valami tébolyult. Nem érdemli ezt..
- Jól vagyok.. - hazudom hát könnyűszerrel, de túlzottan ismer engem ahhoz, hogy higgyen nekem. Csak azt remélem, hogy elég álmos éd s figyelme elsiklik a részletek felett.
Vissza az elejére Go down

Vendég
Anonymous

A poszt írója Vendég
Elküldésének ideje Hétf. Május 04, 2015 4:48 pm
Ugrás egy másik oldalra Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4 ... 10 ... 18  Next
Belemerültem a gondolataimba, az ágyon ülve, hátamat a támlának döntve kissé el is bóbiskoltam, mert csak egy jókora puffanásra kaptam fel a fejem. Először a szívem is megállt az ijedtségtől, aztán magamhoz térve azt vettem észre, hogy Gwen pislog fel rám a földről, halálra vált arccal.
- Hé, hé... - találom meg a hangomat, lágyan szólva hozzá, mintha még egy hangos szó is megrémiszthetné. - Én vagyok az, Chriest - nyújtom felé a kezemet, mintha csak azt mutatnám, hogy nem kell félni, ezek a jó öreg Chriest Wolfswood kezei, és nem, nem bántanak... aztán felkelek, odalépek, és óvatosan felemelem a földről.
- New Orleansban vagy, a szobádban, a hotelban - simítom ki egy hajtincsét az arcából, és csak azért közlöm vele a helyrajzi jelenlétünket, mert láttam néhány pillanatig, hogy nem tudja hová tenni a környezetet. - Gondoltam, azért itt kényelmesebb. És biztonságosabb. Te viszont nem aludtál túl sokat - nézek rá tűnődve, aztán felsóhajtok. Noha jobb színben van, mégsem tökéletes.
- Mit szólsz egy fürdőhöz? - kérdezem. - Gyere... megmosdatlak. Aztán valahonnan szerzek vért. És normális kaját is. Enned kell, hogy gyógyulj - cirógatom az arcát lágyan, telve érzelemmel.

Vendég
Anonymous

A poszt írója Vendég
Elküldésének ideje Vas. Május 03, 2015 6:39 pm
A sötétség magával ragadt, nem kellett hozzá túl sok idő. Chriest hangja, az ölelése és pár szem gyógyszer olyan hatással volt rám, mintha csendes magányomba zuhantam volna vissza. Pedig nem így volt. Nem volt csendes és semmiképp sem magányos, de legalább addig nem járt felesleges dolgokon az agyam, amíg aludtam. A kimerültség tette, bizonyára. Vagy a sok idegeskedés, a sérülések, a gyógyszer, amiről kérdéses volt, hogy egyáltalán használ-e vagy csak bebeszélem magamnak, hogy még az izmaim is kevesebbszer rándulnak a bevétele után. De nyugodtabb vagyok és egyetlen neszre sem riadok meg egész idő alatt. Bár ostobaság volt azt gondolni, hogy a hatás hosszútávú lesz, hisz amint érzem, hogy az álomtalan álom egyre sekélyesebbé válik, nem egyszerűen ébredezni kezdek, hanem szemeim kipattannak, mintha gonggal keltettek volna. Önkéntelen rándulás szalad végig a testemen, s mikor a történtek foszlányai visszaszivárognak a tudatomba, azonnal a csuklómhoz kapok. Nincs béklyó, nincs lánc, sem ragacsos vér. Nincs semmi, ami megakadályozná, hogy hátrébb evickéljek, és meg is teszem, aminek köszönhetően hamar a földön találom magam. Nem ... Nem ott vagyok, ahol elaludtam, ami először megijeszt, de hamar ráismerem a szállodai szobámra és Chriestre, amint az ágyamon ül. Senki más.. Senki más nincs itt. Csak a démonaim, amik belülről még mindig tépnek.

Vendég
Anonymous

A poszt írója Vendég
Elküldésének ideje Szer. Ápr. 29, 2015 5:18 pm
(Mystic Falls, erdő)

Leparkolok a hotel előtt a lakókocsimmal, nem érdekel, kinek állok útjában meg kinek nem, aztán a kulcsokat az elősiető fiú kezébe nyomom, hogy álljon el valami biztos helyre. Még mielőtt ez megtörténne, óvatosan felemelem Gwent az ágyról, és az ölemben viszem fel a szobába. A fáradtság, kimerültség és a gyógyszerek talán együttes erővel gondoskodnak arról a tényről, hogy erre sem ébred fel. Mindössze nyöszörög egy keveset, mikor leteszem az ágyára - de ezúttal már a hotelszobáéra. Újra betakarom, aztán leülök mellé, hogy amint felébred, meg tudjam nyugtatni. De ezzel egyidejűleg letudok még valamit... Felhívom a Mystic fallsi rendőrséget, és bejelentést teszek az eltűnt lányról. Ennél többet nem tehetek érte. Ha van egy kis szerencséje, még élve megtalálják.

Vendég
Anonymous

A poszt írója Vendég
Elküldésének ideje Szomb. Jan. 17, 2015 4:21 pm
- Jól van, jól van - adom meg magam, aztán mire felöltözik, befejezem a kajálás - vagy inkább zabálást - igazi paraszt módjára a felsőm ujjába törlöm a számat, majd felrántom a kabátomat.
- Na gyere - nyújtom a kezem, és kilépek az ajtón. - Igyekeznünk kell. Érzem, hogy közeleg az átváltozás.

(mocsár)

Vendég
Anonymous

A poszt írója Vendég
Elküldésének ideje Szomb. Jan. 17, 2015 4:03 pm
Szeretném, ha a szökés nem lenne opció az ilyen estéken, de ha minden kötél szakad, muszáj megtennem. Ez viszont nem jelenti azt, hogy nem hiszek benne vagy annak, amit mondott. Hiszek abban, hogy farkas alakban is képes felismerni, most már sokkal könnyebben, mint korábban és abban is, hogy a párját látja bennem, mindig és mindenkor.
Vele együtt kezdek eszegetni a másik tányérról, de néhány falat után fel is tápászkodom az ágyról és inkább öltözködni kezdek. - Kész leszek, csak még gyorsan felöltözöm.. - bújok bele gyors egymásutánban a fehérneműmbe, majd egy farmerbe és egy pólóba, aztán megfésülködöm.
- Hmm? - állok meg hirtelen a mozdulat közben, de azonnal nevethetnékem is támad. - Nem hiszem, hogy ez épp most jó ötlet lenne. Legutóbb is.. eléggé elterelted a figyelmemet.. - hunyorítok rá, ám egy cseppet sem neheztelek érte. Végül is ennek köszönhetjük, hogy volt második randink.

Vendég
Anonymous

A poszt írója Vendég
Elküldésének ideje Kedd Jan. 13, 2015 11:54 am
- Nem kell majd megszöknöd előlem, ne aggódj - biztosítom Gwent, aztán kézbe kapom az egyik tányért, és szinte rágás nélkül kezdtem magamba tömni a tartalmát. Hiányzott, már tényleg éhes voltam. A telihold mindig ezt váltja ki belőlem.
- Ha ezt megeszem, és te is készen állsz, mehetünk a mocsárba - mondom aztán. - Kell némi idő míg kiérünk, és nem szeretném már félig szőrös kezekkel vezetni a motort. Vagy ezúttal te leszel a kormányos? Még alig vezetted a motoromat.

Vendég
Anonymous

A poszt írója Vendég
Elküldésének ideje Hétf. Jan. 12, 2015 6:34 pm
Hát persze, most ezt mondja, de ha fordított lenne a helyzet, a fejemet tenném rá, hogy ő még rajtam is túltenne.
- Azért nem fogok bocsánatot kérni, mert aggódom érted.. - emelem tekintetem a plafon felé és nagyot szusszanok. Más egyébként sem nagyon tudok tenni az ellen, hogy csillapítsam a fájdalmát, vagy legalább megrövidítsem.
- Magam miatt nem aggódom, még farkas alakodban is lekörözlek gyorsaságban.. Ha gond lenne, valószínűleg egyszerűen eltűnnék, míg a hold hatása alatt vagy.. - rántok vállat. Ez a legracionálisabb lehetőség, és a talonban lévő vészmegoldás is, ami azt illeti.
- Ez az egy vigasztal engem.. - nevetek fel végül, majd feltápászkodom az öléből, mikor meghallom, hogy közeledik a folyosón a szobapincér. Összébb húzom magamon a köntösömet és ajtót nyitok, gyorsan átveszem a rendelést és az ágyba viszem Chriestnek.

Vendég
Anonymous

A poszt írója Vendég
Elküldésének ideje Hétf. Jan. 12, 2015 5:22 pm
- Ne félts - veregetem meg gyengéden a combját, mert szeméből akkor is látom, mire gondol éppen, ha nem mondja ki. - Nem vagyok én annyira gyenge legény. És meglátod, ez a telihold jobb lesz, mint a múltkori. Most már nem kell félned, kicsit sem. Hiszen annyira bennem élsz, minden mozdulatod, a hangod, az illatod, hogy első másodpercben tudni fogom, ki is vagy te - nyújtom oda a fejem, és átengedem magam a csókjának. - És igen, veheted ígéretnek - válaszolom a végén aztán kifulladva. - Ha valamire büszke vagyok, hát az az, hogy mindig megtartom, amit ígérek.

Vendég
Anonymous

A poszt írója Vendég
Elküldésének ideje Hétf. Jan. 12, 2015 4:53 pm
- Igazából én azt sem bánnám.. - kacérkodom még mindig a gondolattal, aztán végre sikerül megálljt parancsolnom magamnak. Egy kis kilengést lehet ugyan hallani a szívem ritmusán, de annak tudom be, hogy szívesen hallgatom, ha épp azt ecseteli, mennyire kíván.
- Tudom.. Nem is szeretném megtapasztalni, elég nekem végignézni is, hogy min mész keresztül akkor, és nem kockáztatnám egyikünk épségét sem.. - simogatom meg arcát, és közben gondolatban elborzadok a lehetőségtől, hogy ha egy kicsit is gyengébb lenne, akkor talán nem tudná kontrollálni a farkasösztönét és engem is ellenségnek nézne.
- Jól értem, hogy ezt vehetem ígéretnek? - mormolom ajkaira, mielőtt megcsókolnám. Elvégre abban állapodtunk meg, hogy meghagyom neki az erőt, amelyet egy szenvedélytől túlfűtött szeretkezés kivenne belőle. Arról nem volt szó, hogy nem csókolhatom kifulladásig...

Vendég
Anonymous

A poszt írója Vendég
Elküldésének ideje Vas. Jan. 11, 2015 9:16 am
- Hamar szexbe fulladna a művészet - mosolygok, aztán felnevetek, ahogy Gwen az ölembe mászik.
- Hidd el, én is iszonyúan kívánlak. De tudom, hogy jobb, ha ma éjszakára tényleg tartalékolom az erőmet. Fogalmad sincs, mennyit vesz ki belőlem minden átváltozás. Mikor újra ember alakban vagyok, néha alig bírok megállni a lábamon. Egyrészt fizikailag is kemény a dolog, és lelkileg is nehéz, hogy ténylegesen megőrizzem a józan eszemet. Szóval, ha csak nem nagy kérés, inkább halasszuk el holnapra, rendben? - veregetem meg a combját. - Nem fogod megbánni, abban biztos lehetsz.

Vendég
Anonymous

A poszt írója Vendég
Elküldésének ideje Szomb. Jan. 10, 2015 11:26 pm
A helyzethez mérten egészen meghitt a hangulat közöttünk. Jó érzéssel telik meg a szívem, nem csak azért, mert Chriest mellett ébredtem, hanem mert azt érzem, hogy szüksége van rám.
- Hmm.. Az lenne a legjobb, ha mindketten, de kétlem, hogy megállnám anélkül, hogy le ne támadjalak.. Ha csak nem rajzolsz rettentően gyorsan.. - nevetgélek és még jó, hogy nem a szobapincérnek mondom, aki időközben felvette a telefont és a rendelésre vár. Szerencsémre nem sokat kell gondolkodnom, útmutatást kapok, mit enne szívesen, így azt rendelem, méghozzá olyan mennyiségben, hogy az több embernek is elég lenne. Persze mellé egy kancsó kávét is, biztos, ami biztos.
Míg a rendelésre várunk, felveszem a köntösömet és az ölébe furakszom.
- Szóval meghozta az eredményét? - vonom fel kérdőn a szemöldökömet. - Ne tedd próbára a határaimat. Nagyon kevés híja van annak, hogy nem mászok rád már ebben a pillanatban. Igazság szerint nagyon szeretnék veled szeretkezni átváltozás előtt, de tudva, hogy már most fájdalmaid vannak.. - sóhajtok nagyot. Nem fájdalmasan, sokkal inkább vágyakozva. Persze nem akarom, hogy az energiájának jó részét rám fordítsa, hisz sokkal jobban megviselné akkor az átváltozás. De ez legalább annyira izgat engem, mint őt az, ha megharapom.

Vendég
Anonymous

A poszt írója Vendég
Elküldésének ideje Szomb. Jan. 10, 2015 9:20 pm
Megfogom a kezét, és még inkább magamhoz szorítom, közben élvezem a csókját a tarkómon, aztán bólintok.
- Meztelenül - ismétlem. - Ezt hogy érted. Te legyél meztelen, vagy én? - vigyorgok, aztán nézem, ahogy felkel, és kaját rendel - egy szál semmiben.
- Mindegy, bármi jöhet - vonok vállat. - De ha lehet, valami erős, tartalmas kaját kérek. Húst, mondjuk. Jó sokat. Jó sok krumplival. Ma éjjelre kell az erő. És holnapra is. Ugyanis ne hidd, hogy a meztelen magánszámod nem hozta meg az eredményét.

Vendég
Anonymous

A poszt írója Vendég
Elküldésének ideje Szomb. Jan. 10, 2015 8:16 pm
Csábításból jelest kapnék, semmi kétségem. Még mindig a hátam mögött térdelek és úgy ölelem magamhoz, simogatom vállát és próbálom ellazítani, már amennyire tudom. A hold nem csak átváltozáskor viseli meg, hanem előtte és utána is. Csak rá kell néznem és látom, hogy mennyire feszült már most. Elképzelni sem tudom, min mehet keresztül.
- Viccelsz? Imádnám.. - lelkendezem az ötletért. Igazság szerint ilyenben még sosem volt részem. Másrészt rettentően tetszik, hogy Chriest egy számomra eddig ismeretlen oldalára is fény derült. Művész. Én pedig nem csak egy alany akarok lenni, akit lerajzol, hanem a múzsája. - Én értékelem.. - adok csókot most tarkójára, s közben még inkább magamhoz szorítom. - De csak meztelenül rajzolhatsz le.. - kuncogok a fülébe, aztán nagy nehezen elszakítom magam tőle és feltápászkodom az ágyról.
- Ha csak azt szeretnéd, hogy meztelenül flangáljak előtted, egy szavadba kerül.. - lépek végül a telefonhoz, hogy rendeljek. Jócskán a nap felét is átaludtuk, így nem hiszem, hogy reggelit kellene hozatnom. - Mit szeretnél enni? - kérdezem végül kissé tanácstalanul. A tegnapi az én estém volt, most nem akarok kísérletezni.

Vendég
Anonymous

A poszt írója Vendég
Elküldésének ideje Szomb. Jan. 10, 2015 6:40 pm
A kis boszorkány, pontosan tudja, mit tud kiváltani belőlem. Naná, hogy úgy mozdul, hogy minden porcikáját pontosan lássam, és valószínűleg magában jól szórakozik azon, hogy úgy bámulom, ahogy a hipnotizált áldozat mered a kígyóra. Legszívesebben rámásznék, de tudom, hogy jobb, ha tartalékolom az erőmet. Kelleni fog estére.
- Ez jólesik... - dünnyögöm, ahogy mögém kerül, és megcsókolja a nyakam. Aztán felkapom a fejem az ajánlatára.
- Tényleg nem bánnád? - kérdezem. - Igazság szerint elég jól rajzolok. Fogalmam sincs, melyik szülőmtől örököltem. Ha normális életet éltem volna eddig, akkor alighanem valamilyen művészeti iskolára jártam volna. De hát... - legyintek - a mocsárban ezzel nem sokra mennék. A farkasok sem értékelnék. Ők nem annak alapján választanak vezért, hogy ki mennyire tehetséges a művészetekben. Lerajzollak majd, amint vége lesz ennek az idióta éjszakának - lendítem aztán talpam a padlóra. - Akarsz még enni valamit? Azt hiszem, nekem is jó lenne... főképp egy hatalmas adag kávé. Rendelsz?

Vendég
Anonymous

A poszt írója Vendég
Elküldésének ideje Szomb. Jan. 10, 2015 6:14 pm
Halkan kuncogok érveit hallva, de voltaképp mindkettővel egyetértek. Elég sok előnye lenne annak, ha a nyelvét továbbra is a szájában tudnám. Elmém pedig ennek megerősítéseként elém vetítette a tegnap estét, mire akaratlanul is felnyögtem és megnyaltam az ajkaimat.
- Ne gondolkodj ilyeneken.. Ott leszek veled, egész végig, minden alkalommal, amikor csak szeretnéd, és kárpótollak majd minden egyes fájdalmas perc miatt.. - suttogom halkan, behunyt szemekkel. Hirtelen ül fel az ágyban, én pedig azzal a lendülettel fordulnék is vissza, hogy a párnába temessem az arcomat és lopjak még néhány kósza percet magamnak, de lerángatja rólam a takarót is. Nincs ugyan hűvös a szobában, mégis azonnal megborzongok, amint a hűvösebb levegőt megérzem bőrömön, és ennek bizony látható nyoma is lesz, de eszembe sem jut eltakarni magam, sőt, kitüntető figyelme arra késztet, hogy úgy mozduljak, hogy tökéletes rálátása legyen minden egyes részemre. Aztán gondolok egyet és máris mögé mászok az ágyon, a hátához simulok és nyakába csókolok. Igazság szerint fogalmam sincs, jól esik-e neki most az érintésem vagy sem, de nem tudok ellenállni neki.
- Nem is tudtam, hogy művész lélek vagy.. - ámulok el egy pillanatra. - De szeretném, ha egyszer lerajzolnál.. Vagy lefestenél.. Vagy is-is.. - mondom vágyakozva. Igazság szerint felőlem akár viaszbabát is készíthetne, amíg ő maga csinálja.

Vendég
Anonymous

A poszt írója Vendég
Elküldésének ideje Szomb. Jan. 10, 2015 4:39 pm
- Ne, ne harapd le... - dünnyögöm. - Te bánnád meg hamarabb. Egyrészt nyelv híján sosem tudnám neked többet elmondani, hogy szeretlek. Másrészt, félig impontens lennék - hunyorgok rá kajánul, remélve érti, hogy mire is célzok, majd lassan megmozdulok és felülök, aztán beletúrok a kócos hajamba.
- Utálom a teliholdat - morgom aztán nyűgösen. - Már most is fájnak a csontjaim. Valahol a lelkem mélyén irigylem a hibrideket. Vidáman tudnék élni a csonttörések hónapjai nélkül is - rántom le aztán a takarót hirtelen Gwenről, és végigmérem meztelenségét. - Ezért a látványért legalább érdemes felkelni. Talán egyszer lerajzollak, vagy lefestelek. Vagy lefotózlak, és csináltatok rólad egy hatalmas posztert. Így, egy szál semmiben.

Vendég
Anonymous

A poszt írója Vendég
Elküldésének ideje Kedd Jan. 06, 2015 8:18 pm
- Miért ne lennék? Igazam van.. - rántom meg a vállam, mintha csak mellékes dologról lenne szó. Nekem viszont ez jelent mindent. Hiába terül szét vigyor a képén, elégszer tudtomra adta már, hogy érez irántam, ez pedig magabiztossá tesz. Az ő hibája.
- Akkor holnap.. - fixálom az időpontot, miközben én mulatok jót az arcán. Ahhoz már hozzászoktam, hogy ő kel hamarabb és valamilyen módon felkelt, vagy épp magamtól ébredek fel mellette. De jó érzéssel tölt el, hogy a karjaiban alszom éjjel. Mellette biztonságban vagyok, akármi történik is. Most példának okáért minden bosszúságom elpárolgott, amit amiatt éreztem, hogy elég keveset sikerült pihennem.
- Leharapom.. - fenyegetőzöm évődve, aztán a hajamat hátratúrva támaszkodom a könyökömre és már hajolok is felé. Teljesen megbolondít, hogy milyen játékos kedvében van most is.

Vendég
Anonymous

A poszt írója Vendég
Elküldésének ideje Kedd Jan. 06, 2015 8:02 pm
- De biztos vagy benne - reagálok vigyorogva mikor azt mondja, nem csak reggel imádom. De csakhamar el is terelődik a gondolatom, mert ahogy hozzám bújik, megérzem hogy meztelen, amitől elég sűrűn kezdem köszörülgetni a torkomat, mert az hirtelen - ki érti ezt - kiszáradt.
- Nem, nem muszáj holnap - dünnyögöm aztán, lebiggyesztve ajkamat, mint egy kisgyerek. - Ráér jövő héten is. Vagy akár a következő évszázadban - nyújtok rá nyelvet, ahogy felemeli a fejét. Óvodás gesztus, tudom magam is. De ilyenkor valahogy ezt hozza ki belőlem. Persze ez mit sem von le abból, hogy őrülten imádom ezt a nőt.

Vendég
Anonymous

A poszt írója Vendég
Elküldésének ideje Kedd Jan. 06, 2015 7:54 pm
Legszívesebben fejbe vágtam volna, amiért gyenge pillanatomon jót mulat, de persze erre nem került sor. Inkább azért, mert még ahhoz sem voltam elég éber, hogy felemeljem a kezem, mintsem azért, mert megesett rajta a szívem.
- Nem csak reggel imádsz... - emlékeztetem közbekotyogva, de már én is elmosolyodok. Még mindig el vagyok nyúlva, de fektemben közelebb csúszok hozzá, hogy teljesen hozzápréselődjek. De az álom mégiscsak kifut a szememből, mikor igazgatni kezdi rajtam a takarót. Vele ellentétben én ugyanis meztelenül aludtam el, a törölközőm valahol az ágy előtt landolt.
- Miért sejtem azt, hogy nem az, hogy legközelebb hagysz engem aludni? - ásítok hatalmasat, de nyűgösségem nem ennek tulajdonítom. De nem is az én hibám, hogy későn tudtam elaludni.
- Úgy érted... Holnap? Már holnap? - kezdem nyitogatni a pilláimat és igyekszem az arcára fókuszálni. Ahogy szemébe tudok nézni, szívembe azonnal melegség költözik, a kérdése pedig izgatott várakozással tölt el.

Vendég
Anonymous

A poszt írója Vendég
Elküldésének ideje Kedd Jan. 06, 2015 7:34 pm
Önkéntelenül is felnevetek látva Gwen reakcióját. Igaz, sosem volt könnyen ébredős fajta, de most csak azt sem mondhatom, hogy épp hajnalok hajnala lenne. Ennek ellenére simogatom finoman a hátát, ahogy a nyakamba bújik, és kinyávog magának még néhány percet.
- Imádlak ilyenkor reggel. Olyan jó illatod van... és szexi vagy kócosan - suttogom neki érzékien, majd eligazgatom rajta a takarót.
- Tudod, mi jutott eszembe éjjel? - kérdezem aztán, miután magam is újra hanyatt dőlök, kezem pedig folyamatosan a hátát cirógatja. - Holnap bemehetnénk egy irodába... nézhetnénk egy házat. Mit szólnál hozzá?

Vendég
Anonymous

A poszt írója Vendég
Elküldésének ideje Kedd Jan. 06, 2015 7:21 pm
Minden percet kihasználtam, miközben ő békésen aludt mellettem. Szeretem nézni, mert ilyenkor kisimulnak a vonásai, izmai elernyednek és bár nem látom, miről álmodik, annak tanúja vagyok, hogy rebben meg néha csukott szemhéja. Persze most látszólag nem tudott túl nyugodtan aludni, vagy csak tartott valamitől. Én viszont nem hagytam abba a simogatását, óvatos cirógatását. Olyan finoman értem bőréhez, hogy biztos legyek benne, nem ébreszti fel... Fogalmam sincs, mikor sikerült elaludnom, valószínűleg csak hajnaltájt, de nem sajnálom.
Azt viszont igen, hogy túl korán kezdett ébresztgetni. Nem keltem fel arra, hogy megmozdul mellettem, arra viszont igen, mikor finoman megcsókolt. Mikor elhúzódott és megszólalt, hallottam hangján, hogy még rekedt az ébredéstől. Karcos és szexi, de az álom még mindig ott volt a szememben, így egyetlen mozdulattal átöleltem és arcomat a nyakába rejtetve próbáltam kibújni az ébresztő alól.
- Mmm... Még egy kicsit.. - motyogtam alig forgó nyelvvel, csoda lenne, ha megértené, de nem zavartattam magam.

Vendég
Anonymous

A poszt írója Vendég
Elküldésének ideje Kedd Jan. 06, 2015 3:33 pm
Még éreztem Gwen simogatását, aztán rohamszerűen elaludtam. Tudtam, hogy minden percre szükségem lesz, hogy erőt gyűjtsek az estéhez.
Mikor kinyitottam a szemem, jócskán elmúlt a délelőtt is. Az oldalamon Gwen szuszogott, és önkéntelenül is elvigyorogtam magam a láttán. Hosszú barna haja belelógott az arcába, és néha meglibbent egy-egy hajtincs, ahogy nagyobb levegőt vett.
Kisimítottam arcából a barna zuhatagot, aztán lágyan megcsókoltam.
- Ugye tudod, hogy szét fogjuk aludni a napot, ha így megy tovább? - suttogtam neki ébresztő gyanánt. - Jó reggelt nem mellesleg.

Vendég
Anonymous

A poszt írója Vendég
Elküldésének ideje Hétf. Jan. 05, 2015 6:36 pm
Hiába siet megnyugtatni, valahogy rossz érzéssel tölt el az az inger, amit a kezdődő telihold vált ki belőle. Szinte újra érzem, ahogy izmai összerándulnak, de végül bólintok.
- Aludj csak.. - simítom ki homlokából a haját, majd úgy helyezkedek, hogy mindkettőnknek kényelmes legyen alváshoz, habár én még nem vagyok álmos. De nem is csoda, kettőnk közül nem engem visel meg az átváltozás. Kétszer.
- Mondanám, hogy segítek ellazulni, de este kelleni fog minden erőd... - borítom magunkra a takarót, ügyelve arra, hogy közben ne nagyon szakadjak el tőle. - Tökéletes lesz a múltkori hely - nyújtom nyakam, hogy csókot adhassak neki. Amiatt pedig egyáltalán nem aggódom, hogy mit fogok csinálni, míg mellettem alszik. Már most végigsimogatom mellkasát, vállát és karját várva, hogy elaludjon.

Vendég
Anonymous

A poszt írója Vendég
Elküldésének ideje Hétf. Jan. 05, 2015 5:19 pm
Úgy bújik belém, mintha eggyé akarna válni velem, csak akkor kapja fel a fejét, ahogy látja megremegő kezemet. Nem is tudom, miért gondoltam, hogy elrejthetem előle.
- Semmi gond - válaszolom. - Jön a telihold. Ne aggódj, még nincs bajom. Csak kissé feszültebb vagyok ilyenkor - nyugtatgatom Gwent, aztán nagyon ásítok. - Nem lenne kedved aludni egyet? Mire felébredünk, este lesz... és indulhatunk az erdőbe. Jó lesz ott, ahol a legutóbb?

A poszt írója Ajánlott tartalom
Elküldésének ideje

Gwendolyn szobája

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
3 / 18 oldalUgrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4 ... 10 ... 18  Next

Similar topics

-
» Gwendolyn ---
» Gwendolyn Hale
» Gwendolyn Moore
» Delena szobája / Farrah szobája
» Kol szobája

Engedélyek ebben a fórumban:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
rising of the mortals :: Helyszínek :: New Orleans :: Palace Royale Hotel :: Lakások-

Új posztok
tekintsd meg
Pént. Május 31, 2019 10:58 pm
Laurel O. Delgado
Szer. Május 29, 2019 1:28 am
Katherine Pierce
Kedd Május 28, 2019 8:31 pm
Amren Monroe
Hétf. Május 27, 2019 11:26 pm
Lucille Éamon Vodova
Szer. Május 22, 2019 12:03 pm
Katherine Pierce