Whatever anyone does or says,
i must be emerald and keep my color

Megosztás

Vendég
Anonymous

A poszt írója Vendég
Elküldésének ideje Hétf. Jan. 05, 2015 4:28 pm
Ugrás egy másik oldalra Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5 ... 11 ... 18  Next
Ritka pillanatok egyike, mikor zavarba jövök, de Chriest ezt is képes előidézni, méghozzá szavak nélkül is. Átható pillantása elegendő hozzá, hogy mikor a csillogó szempár az enyémbe mélyed halványan ugyan, de pír szökjön az arcomba, alig észrevehető rózsákat alkotva ezzel. Ez az a pillanat, mikor a szavak feleslegessé válnak, mert egyetlen sem érhet annak a közelébe, amit érzek... Nem is erőltetem, nem hall tőlem újabb vallomást, csak bújok hozzá, mint mikor az űzött vad végre menedéket talál. Én is megtaláltam a saját menedékemet, csak időbe telt, míg rájöttem, hogy számomra a szíve az.
- Jól vagy? - kérdezem aggodalmas hangon, és kezembe veszem az övét. Nem kerülte el a figyelmemet, hogy megremegett.. Azt hiszem már a ma éjszaka sem lesz kellemes a számára, ha minden idegszálában érzi a közelgő teliholdat.
Vissza az elejére Go down

Vendég
Anonymous

A poszt írója Vendég
Elküldésének ideje Hétf. Jan. 05, 2015 2:53 pm
Ugrás egy másik oldalra Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5 ... 11 ... 18  Next
Mintha bársonnyal simogatnák a lelkemet, olyanok számomra a szavai. Csak pislogok rá, igyekszem nem mutatni a meghatottságomat, csak mikor megcsókol - belesűrítve ebbe a csókba mindent - ölelem meg, és igyekszem én is megmutatni ezzel mindent, amit én szavakkal ugyanúgy képtelen vagyok elmondani, aztán csak belenézek a szemébe, és mosolygok úgy, hogy fülig ér a szám. De hát csoda? Másként tényleg nem tudnám már kifejezni mindazt, ami bennem dúl. Kezem viszont kissé megreszket... és tudom, hogy ez már a közelgő telihold hatása.

Vendég
Anonymous

A poszt írója Vendég
Elküldésének ideje Szomb. Jan. 03, 2015 10:19 pm
- Tudod, hogy én nem hiszek ebben a "szerelem első látásra" dologban.. De bevallom, hogy tetszik ez az elgondolás. Már csak azért is, mert nem kell amiatt aggódnom, hogy más nő után fogsz koslatni.. - kuncogok fel. Igazság szerint emiatt folyton aggodalmaskodhatnék, hisz csak az nem látja, hogy Chriest mekkora főnyeremény, aki vak. Pechemre elég kevés vak nő rója New Orleans utcáit.
- Nem is jártál olyan messze az igazságtól. Tényleg el voltam kényeztetve, de előtte nem sokkal volt nekem sem jobb életem, mint neked. Túl sokat dobtam el magamtól.. Annyira hülye voltam.. De jöttél te és.. A franca, már akkor is vonzódtam hozzád, de nem csak testileg. És most neked köszönhetek mindent.. - nézek fel rá könnyektől csillogó szemekkel. Komolyan gondolom, hogy ő számomra a megmentő, hisz elfogad olyannak, amilyen vagyok. Nem akar megváltoztatni, viszont én akaratom ellenére is hozzá idomultam, de egy cseppet sem bánom. Kinyílt a szívem és befogadtam őt, mi ez, ha nem a feloldozás a rossz döntésemért. Chriest maga a tiszta lap, és ha már megadatott, nem fogom elbaltázni.
Szótlanul méregetem egy darabig, aztán tarkójára csúsztatom kezem és lehúzom magamhoz egy csókra. Ebben viszont benne van minden. Minden, amit akkor sem tudnék szavakkal kifejezni, ha még ezer évig élnék.

Vendég
Anonymous

A poszt írója Vendég
Elküldésének ideje Szomb. Jan. 03, 2015 9:15 pm
Néma csendben hallgatom a szavait, és magam is elmosolyodom az emléken mikor vacsorát csináltam neki. Aztán csak bólintok egyet komolyan, mikor felfogom a szavait.
- Akkor hálát adok a sorsnak, hogy nem törődtem bele a visszautasításba, de nem is tehettem volna. Amikor akkor rád néztem, ott a bárban, hatalmasat dobbant a szívem. Egy pillanatra úgy vakított el valami, mint mikor a fény a szemedbe süt. Azt hiszem, ezt hívják úgy, hogy szerelem első látásra. És noha az első néhány percben tényleg féltem, hogy sosem lesz esélyem nálad, örülök, hogy ez megváltozott. Először úgy hittem, egy nagyúri, elkényeztetett nő vagy, és hogy soha nem fogsz leereszkedni egy olyan alakhoz, mint én. Aztán megismertelek, és már tudtam, hogy egy igazi, és csodálatos nő vagy, akinek fontosabb egy-egy gesztus, egy érintés, egy csók, néhány őszinte szó, mint a pénz. És ettől még jobban beléd szerettem. És most már elárulom, hogy magamban elhatároztam, hogy ha törik, ha szakad, de megszerzem a szívedet - mosolygok.

Vendég
Anonymous

A poszt írója Vendég
Elküldésének ideje Szomb. Jan. 03, 2015 9:05 pm
- Biztos azért van, mert teljesen új, hogy farkas alakban látok valakit.. A pláne az, hogy te vagy az.. - rántok vállat. Nem tulajdonítok ennek túl nagy jelentőséget. Szeretem őt farkasként is és ennyi. Valószínűleg más mellett azonnal beindulna a védelmi ösztönöm, mellette viszont épp csak annyira van jelen, mint az önfenntartás. Elhanyagolható.
Meglepődöm ugyan, mikor karjaiban visz az ágyig, de egy szót sem szólok. Lábaim egész addig a levegőben kalimpálnak, míg le nem tesz az ágyra és követ engem. Kiterülök a puha matracon és jó érzéssel tölt el, ahogy testével még inkább bele présel. Maga a fizikai kontaktus van rám hatással, mintha másra nem is lenne szükségem, csak hogy minden pillanatban hozzám érjen valamilyen formában.
- Hmm.. - nézek rá elgondolkodva. Értem a kérdést, nem azzal van a baj, csak épp nem tudom, miért hozta ezt fel éppen most. Homlokomat ráncolva próbálok olvasni az arcáról, aztán nagyot sóhajtva megpróbálok válaszolni neki. - Nem tudom.. Igazság szerint magamat ismerve biztos célom volt már a bárban is megszerezni téged. Nem mondtam volna meg, hogy nincs nő az életedben, de nem is nagyon érdekelt volna. El is mentem volna én utána.. Ugye, emlékszel? Nem engedted, és hamburgert csináltál nekem... Életemben először egy férfi főzött nekem... - mosolyodok el egy pillanatra az emléken. - Nem akartalak megismerni, nem akartam kötődni hozzád. A válaszom tehát nem. Nem feküdnénk így, nem szeretnélek jobban mindennél a világon és nem tudnám, mennyit veszíthetek azzal, hogy nem vagy az életem része... - suttogom nagyon komolyan. Azt hiszem ez itt a vallomások éjszakája, de egy cseppet sem bánom, hogy megint itt kötöttünk ki. Jól esik kimondani a szavakat.

Vendég
Anonymous

A poszt írója Vendég
Elküldésének ideje Szomb. Jan. 03, 2015 8:37 pm
- Hát, azért ez perverz módon hangzik - nevetek fel prüszkölve mikor azt mondja, farkasként is szinte belém szeret, majd hátára csúsztatom a kezem, és úgy állok fel a fotelból, hogy őt is magammal emelem. Elsétálok vele az ágyig, óvatosan ráhuppantom, és magam is követem. Félig beborítom testemmel, és gyönyörködve nézek rá.
- Ha annak idején nem vallok neked szerelmet, és nem ostromollak, vajon akkor is bejöttem volna nálad? Vagy szerinted akkor is ott tartanánk, ahol most? - kérdezem. - Csak egyszerű kérdés. Kíváncsi vagyok, és kész - mosolygok.

Vendég
Anonymous

A poszt írója Vendég
Elküldésének ideje Szomb. Jan. 03, 2015 7:58 pm
Ha valaki látna engem most, aki régen úgy hitte, hogy ismer, biztos nagyot nézne. Úgy bújok Chriesthez, mintha az ő ölelése lenne a világ legjobb helye a számomra. És talán így is van. Nem zavar a csend sem mellette, elég hogy hallom a szívdobbanásait. Boldoggá tesz.
- Bármikor veled megyek, ha szeretnéd... Csak kérned kell, de ha jobban belegondolok, még azt se. Csodás vagy farkasként is. Ha nem lenne abszurd, azt mondanám, hogy újra szerelmes leszek, mikor meglátlak.. - mosolygok, szinte észre sem veszem, de ez a felvetés engem is szórakoztat.
- Miattam ne aggódj. Nem fog történni semmi, amivel nem tudok megbirkózni... - csókolom meg gyengéden. A félsz persze bennem van, de bízom benne meg az önuralmában. Erről szól az egész. Erre épül a kapcsolatunk is.

Vendég
Anonymous

A poszt írója Vendég
Elküldésének ideje Szomb. Jan. 03, 2015 7:23 pm
Néhány korttyal ő is csillapította szomját, majd odabújt hozzám, fejét a vállamnak támasztva.
- Örülök, ha velem leszel - súgtam halkan, és megöleltem. - Sokkal jobb minden, még olyankor is. És a fájdalmak is elviselhetőbbek. Egyébként igen, némileg érzem. Mintha valamiféle elektromos feszültséggel kezdenék töltődni. Mindig így kezdem érezni a teliholdat. De most várom. Klassz vadászat lesz, meglátod. Legutóbb is az volt. Ugye most sem fogsz félni tőlem?

Vendég
Anonymous

A poszt írója Vendég
Elküldésének ideje Szomb. Jan. 03, 2015 6:45 pm
Falatonként adom a szájába a vacsorát, változatosan szúrom a villára a szeleteket, de nem siettetem. Néha én is kortyolok a boromból, majd mikor elfogy, újra töltök mindkettőnknek. Mikor majdnem minden elfogyott a tányérokról, elégedetten veszem tudomásul, hogy jól választottam fogásokat.
- Az is ízleni fog, hidd el nekem... - mosolygok rá sokat sejtetve. Nem hiszem, hogy ezek után sokáig kell majd csábítgatnom, de ha mégis, az sem riaszt vissza.
- Velem megyek. Megígértem, hogy veled vadászom majd.. - simogatom arcát, miközben fejemet hagyom vállának dőlni. Szemeimet behunyom és halkan szólalok meg. - Érzed már a holdat?

Vendég
Anonymous

A poszt írója Vendég
Elküldésének ideje Szomb. Jan. 03, 2015 11:51 am
https://www.youtube.com/watch?v=TtAe4ULW4AM

Engedelmesen kitátom a számat, ahogy Gwen újra etetni kezd, én önkéntelenül is felkuncogok. Mintha béna lennék... vagy baba, akit most tanítanak enni. De akárhogy is, nagyon jól esik nekem, hogy így viselkedik, és ezt is megteszi értem. Alig egy hónappal korábban ezt nem gondoltuk volna sem én, sem ő.
- Mi a desszert? - kérdezem a bor után, aztán homlokom a homlokának döntöm, miközben kezemmel végigsimítom a haját. - Remélem te. Épp farkasfogra való vagy - mosolygok, aztán intek, hogy már nem kérek többet. Tökéletesen tele vagyok, a steaknak és halnak pedig már csak halvány emléke árulkodik a tányéron.
- Holnap velem jössz? Velem vadászol? Holnap este itt a telihold - mondom aztán.

Vendég
Anonymous

A poszt írója Vendég
Elküldésének ideje Pént. Jan. 02, 2015 11:41 pm
- Ha minden kilengésemet ennyire jól kezeled, tényleg megfogtam veled az isten lábát.. - motyogom az orrom alatt. Néha azért elgondolkodom, ki rendelte mellém a férfit, akitől kínszenvedés távol lenni, akkor is, ha csak néhány percről van szó. Mintha elvonási tünetek lennének, nem túl kellemes.
- Én csak igyekszem minél többet veled lenni és minél többet kényeztetni téged közben.. - emelem fel a fejem, hogy csókot lopjak tőle, aztán ismét kezembe veszem a villát és egy szeletet vágok a steakből. Felszúrok a villára mellé egy darab zöldséget is, és felé nyújtom.
- Nem hagyhatom, hogy a farkasom éhezzen.. - mosolyodom el, látva az arcát és hallva, hogy gyomra még mindig korog. - De remélem a desszertnek is hagysz helyet.. - adom szájába sorban a falatokat, majd a borospoharat is a szájához emelem. Igazán úri sora van, én pedig nagyon is szeretem látni, hogy hátradőlve rám bízza magát és szépen falatozik.

Vendég
Anonymous

A poszt írója Vendég
Elküldésének ideje Pént. Jan. 02, 2015 10:11 pm
- Ez nem volt drámázás. Én nem annak fogtam fel - mosolygok. - Csak két őszinte vallomásnak, oda-vissza. És ezt hiszem, ezt meg is beszéltük - simogattam. - És szerintem jól kezeled a dolgot. Végülis, megfürdetsz, etetsz, és kielégíted minden igényemet. Nincs okom panaszra - nevetek, aztán visszanézek a tányérra. - Nos, kapok még enni, vagy érjem be három falattal? Előre szólok, ez igencsak kevés lesz. Éhes vagyok, méghozzá iszonyúan. És jobb, ha feltáplálsz, ha ma éjjel még szeretnél tőlem valamit - hunyorgok rá vidáman.

Vendég
Anonymous

A poszt írója Vendég
Elküldésének ideje Pént. Jan. 02, 2015 9:47 pm
Hiába nem akarok rá nézni, megvárja, míg felpillantok rá, két tenyere közé fogja arcomat és tekintete nem ereszt. Sikerült ismét teljesen tönkretennem az estét, és már fáj is a szívem, amiért belekezdtem ebbe a gondolatmenetbe. Jobb lett volna, ha erről nem szerez tudomást. Így is épp elég nagy terhet kénytelen már cipelni miattam.
- Ne haragudj.. Sajnálom.. Én.. Nem akartam drámázni. Egyszerűen csak.. Kísért a múltam. Hiába nem kell már tartanom Benedicttől, nem tudok szabadulni tőle. Lehet, hogy belebolondultam.. - szabadítom ki magam, hogy úgy bújjak hozzá, hogy arcomat nyakába temethessem.
De hiába minden, a füleim tökéletesen működnek anélkül is, hogy hallani akarnám, amit mond. Mégis szükségem van rá, úgy tűnik, mert kezdek megnyugodni. Lassanként a légzésem is normálisra vált.
- Én is téged, csak nehezen kezelem.. - sóhajtok nagyot, majd kicsit lazítok a szorításomon. Igaza lehet, mert remekül kezeli a helyzetet, ha kiborulok...

Vendég
Anonymous

A poszt írója Vendég
Elküldésének ideje Pént. Jan. 02, 2015 8:58 pm
Az utolsó szavaival mintha feltépné a lelkemet, így hát kissé eltolom magamtól, két tenyerem közé fogom az arcát, és nézek rá.
- Ne, kérlek... - rázom a fejem. - Ne beszélj így, hiszen megölsz ezekkel a szavakkal. Gwen, értsd meg... te nem vagy kevesebb nálam. Sőt, több vagy. Megváltoztattál engem, jobbá tettél. Valami olyat tudtál adni nekem, amit eddig még senki. Eddig csak léteztem a világon, de most mindenre képes volnék érted. Kidönteném a világot... elhordanám a hegyet, annyi bennem az erő! Mit tegyek érted? Mivé legyek érted? Éjszaka kinyitom a rádiót, mert jó rád gondolni, ha szól a zene. Azon veszem észre magam, hogy a nevedet mondom, és már attól is rám szakad a boldogság. Annyit tervezek… hosszú még az élet. És te pont nekem való vagy. Te pont beleillesz az életembe... te vagy a másik felem. Szeretlek, Gwendolyn Lowell.

Vendég
Anonymous

A poszt írója Vendég
Elküldésének ideje Pént. Jan. 02, 2015 8:37 pm
- Ilyen vagy.. - halkul el a hangom. Sosem voltam az a fajta, aki minden romantikus maszlagon meghatódik, és a mai napig nehéz arról beszélnem, hogy érzek én, és mit gondolok a bennem kavargó érzelmekről, de vele könnyebben nyílok meg. A lelkem legmélyéig engedem őt, mint még senkit és tudom, hogy most már bármi lesz, csak ő fog tudni igazán bántani is.
- Más vagyok, de nem azért, amiért te gondolod. Neked rossz lapokat osztottak, én viszont választhattam.. - nyelek nagyot és rögtön utána kortyolok is egy hatalmasat a saját poharamból.
- Tudod, én félek igazán boldog lenni, veled viszont az vagyok és nem érzek mást csak szerelmet, hálát és félelmet. Mikor legutóbb boldog voltam, nem sokkal az után minden elromlott.. De nem csak ezért. Én mindig kevesebb leszek, mint akit te érdemelnél.. És ugyan önző vagyok, mert nem engednélek el, akkor sem, ha menni akarnál, de ezt tudnod kell. - szorítom magamhoz, nem csak azért, mert erre van szüksége, hanem azért is, hogy ne lássa az arcomat közben.

Vendég
Anonymous

A poszt írója Vendég
Elküldésének ideje Pént. Jan. 02, 2015 8:16 pm
- Ilyen lennék? - nézek elgondolkodva és hitetlenkedve Gwenre. Fura, ha valaki így lát engem kívülről. Úgy, ahogy az ember önmagát sosem látja. És azt hiszem, hatalmas kegy az élettől, ha valaki szemében úgy tükröződöm, ahogy az övében.
- Te köszönöd, hogy hagyom? - kérdezem aztán, mint aki nem hisz a fülének. - Ha valakinek meg kell köszönnie, az én vagyok. Hogy... hogy így bánsz velem. Annyira más vagyok én, mint te... ahogy éltem, ami eddig voltam. Egy nincstelen csavargó voltam, mégis elnyertem a szívedet. A legnagyobb ajándék vagy az élettől, Gwendolyn Lowell - ölelem magamhoz, és fejem odahajtom a vállára. Most tényleg olyan vagyok, mint egy dédelgetésre vágyó kisfiú.

Vendég
Anonymous

A poszt írója Vendég
Elküldésének ideje Pént. Jan. 02, 2015 8:07 pm
- Amit csak szeretnél.. - csókolom arcon és a következő falatot már a steakből vágom neki. Mielőtt szájába adnám, felé nyújtom a borospoharat, hogy igyon. Ez egy picit körülményesebb, több odafigyelést igényel, de nem hagyom, hogy saját maga vegye kezébe. Egyelőre kiélvezem, hogy hagyja magát egy kicsit babusgatni.
- Az vagy.. - válaszolom érzelmekben dúskáló hangon. - Csodálatos, szexi, okos.. - ismételem utána, de a listát ezzel még nem tekintem befejezettnek. - Te egyszerűen jó vagy, érzéki, odaadó.. Megérdemelsz minden kényeztetést.. Még sosem csináltam ilyet, ahogy normális kapcsolatom sem volt. De szeretlek, mindennél jobban és nincs semmi, amit ne tennék meg, hogy viszonozzam azt a sok mindent, amit tőled kapok. Nem gondoltam, hogy ilyen jó érzéssel tölt majd el.. Köszönöm, hogy hagyod.. - mosolyodom el, miközben újra steaket tűzök a villára. Úgy tűnik, azt jobban szereti.

Vendég
Anonymous

A poszt írója Vendég
Elküldésének ideje Pént. Jan. 02, 2015 7:33 pm
Újra a számba adott egy falatot, én pedig élvezettel rágtam. Rágtam? Szinte nem is kellett. Tényleg nagyon finom volt az egész.
- Kérhetek abból is? - néztem a steak felé, mert azt ismertem, és mindig is imádtam. Bár a véres verziót nyilván ő tudná csak értékelni, nálam az átsütött változat jobban bejött.
- Oh... azt hittem, az lesz a válasz, hogy én vagyok a legcsodálatosabb férfi, szexi, okos és hasonlók, és ezért szolgálsz ki engem ennyire ellenállhatatlanul. Tudod, nagyon jó érzés, hogy valaki ezt teszi velem, és értem... csak épp nagyon szokatlan. De tényleg jó. Itt belül érzem - teszem kezem a szívem tájára, és ragyogó szemekkel nézek Gwenre.

Vendég
Anonymous

A poszt írója Vendég
Elküldésének ideje Pént. Jan. 02, 2015 7:22 pm
Csak hümmögtem egyet, végülis, felfogható amolyan játéknak is, de nem annak szántam. Nem is fűztem hozzá semmit, inkább egy villányi köretet adtam a szájába, és élvezettel néztem, ahogy eszik.
- Ez az egyik kedvencem.. - ismerem el, hogy azért rendeltem, hogy belekóstoljon az én ízvilágomba is. A steak a mentőövem lenne, ha épp nem szereti a halat, mert ezzel is számolnom kellett. Viszont kiderült, hogy ízlik neki, én pedig nagy élvezettel vágtam újabb szeletet és csorgattam rá egy pár csepp citromlevet. - Így finomabb.. - etetem tovább, aztán összeráncolt szemöldökkel nézek rá. Azt hiszi, van valami különleges oka? Hmm..
- Nem hagyhatom, hogy elfáradj, hiszen még terveim vannak.. - forgatom meg a szemeimet, annak tudatában, hogy a valóságnak ehhez köze sincs. Chriest olyan férfi, aki a legjobbat érdemli és mivel én nem vagyok a legjobb választás, valamivel ellensúlyoznom kell a hiányosságaimat. Szeretek gondoskodni róla, bár ez új nekem, de nagyon tetszik.

Vendég
Anonymous

A poszt írója Vendég
Elküldésének ideje Pént. Jan. 02, 2015 6:37 pm
Szerencséje a pincérnek, hogy tapintatos volt, mert biztos, hogy máskülönben villámló szemekkel meredtem volna rá. De mikor kivonult végre, és Gwen az ölembe telepedett, önkéntelenül is elvigyorogtam magam.
- Mi ez, valami játék? - kérdeztem, de engedelmeskedtem, és csakhamar el is omlott nyelvemen az első ízletes falat. Halra ismertem az íze alapján.
- Nagyon finom - ismertem el. - Sosem ettem korábban ilyesmit.
Na igen. Ha abba gondolok bele, hogy néha a kukákból szedtem ki félig megevett hamburgereket, nem is álmodoztam róla, hogy valaha ilyen fejedelmi étekhez juthatok.
- És minek köszönhetem a mai teljes körű kiszolgálást? - nyitom fel a szemeimet, és lágyan cirógatni kezdem Gwent. Élvezem az érintését, bőre olyan, mint a selyem, vagy bársony.

Vendég
Anonymous

A poszt írója Vendég
Elküldésének ideje Pént. Jan. 02, 2015 6:22 pm
Hamar lerendezem a pincért, borravalót is adok neki, amiért udvariasan félrenéz és nem kommentálja, hogy egy szál törölközőben parádézom előtte, majd mire megfordulok, már Chriest is csatlakozik hozzám. Vizes haja ezer irányba áll, de nem bámulom sokáig, mert szinte hallom, ahogy megkordul a gyomra. A tálcán ott pihen egy frissen sült steak, gyönyörűen felszelt hal, burgonyával és vegyes zöldségekkel. Még én is megéhezem, ahogy meglátom.
- Csupa finomságot... - nyugtatom meg, aztán egy tálcán közelebb viszem és az ölébe ülök. A bort előzőleg kinyittattam a pincérrel, azzal már nem kell bajlódni.
- Csukd be a szemed, és bízd rám magad... - kérem tőle, majd oda sem pillantok, hogy megtette-e, már fel is vágom a húst, és egy falatot a villára szúrva fordulok felé. - Nyisd ki a szádat.. - kérem tőle halkan és mikor megteszi, etetni kezdem.

Vendég
Anonymous

A poszt írója Vendég
Elküldésének ideje Pént. Jan. 02, 2015 5:56 pm
Nézek utána, ahogy kiszáll mellőlem, és mikor elmegy ajtót nyitni én magam is kimászok a kádból, mielőtt darabokra mállanék. Már csak azért is, mert a korgó gyomrom is kifelé üldöz...
Magamra kapom a bokszeremet, a törülközővel először a vizes hajamat szárítgatom, aztán a vállamra csapom, és várom, hogy a szobainas távozzon.
- Mi a vacsora? - lépek oda Gwenhez, és kíváncsian szimatolok a levegőbe. - Mit rendeltél, asszony? - kérdezem aztán nevetve, és finoman a fenekére csapok. - Remélem csatlakozol hozzám - ülök le aztán a fotelba. Még mindig nem tudom, mi a kaja, de a puszta illatokra is összefut számban a nyál.

Vendég
Anonymous

A poszt írója Vendég
Elküldésének ideje Pént. Jan. 02, 2015 5:44 pm
- Titkon boszorkány is vagyok.. - évődöm vele kicsit. Pedig nem, egyszerűen csak számításba veszem, hogy neki sokkal több emberi ételre van szüksége, mint nekem. Voltaképp, még ha közvetve is, de gondoskodom róla és ez egyrészt lefoglal, másrészt jó érzéssel tölt el. Ha másról lenne szó, valószínűleg tehernek érezném, de Chriest egyértelműen mindent megérdemel, amit csak adhatok neki.
- Miattam ne aggódj, én jól vagyok. Nem vagyok szomjas.. - mosolygok rá. Igazat mondok, nem érzem magamon a vérszomjat, másképp nem kockáztattam volna meg, hogy olyan közel engedem a fogaimat az ütőeréhez.
Viszont nekem ez volt a végszó, a kezem valósággal úgy néz ki, mintha ráncos öregasszony lennék, a bőröm teljesen kiázott. Gyorsan lemostam magamról a testemen ragadó habot és kiszálltam a kádból. Először törölközőbe csavartam magam, majd egyet odakészítettem Chriest számára is.
- Maradj még, ha szeretnél.. Addig én megnézem, mi a helyzet a vacsorával.. - hajolok le hozzá, hogy futó csókot lopjak tőle, de nem tudok elszakadni tőle időben, így kissé elnyúlik. Már majdnem megbánom, hogy ilyen hamar kimásztam mellőle, mikor kopogás üti meg a fülemet. A vacsora lesz, egészen biztosan.

Vendég
Anonymous

A poszt írója Vendég
Elküldésének ideje Pént. Jan. 02, 2015 5:22 pm
Elégedetten mosolyogva nézek rá, ahogy a vacsorát említi.
- A gondolataimat is kitaláltad - mondom jókedvűen. Nézem a ragyogó szemeit mikor elválunk egymástól, a boldog mosolyt az arcán, és úgy érzem, szétrobban a mellkasom attól, amit érzek iránta. Ez a lány csodálatos, kedves, okos, gyönyörű... nem tudom pontosan, milyen élete lehetett Benedict mellett, de sejtem. Hogy lehet egy ilyen nőre egyáltalán kezet emelni, vagy bántalmazni bármilyen módon? Felfoghatatlan, és dühítő.
- Akkor vacsorázzunk. Neked is kell valami... és most nem emberi ételre gondolok - teszem hozzá. Nem ajánlom fel ezúttal, hogy belőlem egyen. Ma már épp elég volt egyszer fél lábbal a sírban lennem.

Vendég
Anonymous

A poszt írója Vendég
Elküldésének ideje Pént. Jan. 02, 2015 4:55 pm
Óvatosan követem végig ujjaimmal izmainak vonalait, bőre minden négyzetmilliméterének külön figyelmet szentelek. Egyszerűen rajongva simogatom a testét és ezzel együtt reményeim szerint a lelkét is. Az első férfi, akit a világ összes kincsénél jobban szeretek - ez nagy szó.
- Nem.. - húzom el a szót kissé. - Egyrészt, mert előrelátó voltam és rendeltem neked vacsorát, nehogy azt mondd, hogy szexrabszolgaként tartalak fogva. Másrészt, mert bármikor el tudlak csábítani... - nézek rá nagyon elégedetten. A saját vonzerőmben sosem kételkedtem még, nem volt rá okom.
- Az a szerencsém, hogy megőrülsz értem, féltékeny lennék, ha nem így lenne.. - nevetek fel, mikor derekam után nyúl és közelebb húz magához, míg testünk újra összepréselődik. Az imént majd megvesztem azért, hogy a hajába túrhassak, most pedig végre meg is tehetem. Karjaimat nyaka köré fonom, hogy megkapaszkodjak, kissé hátradőlök ölelésében és számba szívom a nyelvét, hogy eljátszadozhasson az enyémmel.

A poszt írója Ajánlott tartalom
Elküldésének ideje

Gwendolyn szobája

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
4 / 18 oldalUgrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5 ... 11 ... 18  Next

Similar topics

-
» Gwendolyn ---
» Gwendolyn Hale
» Gwendolyn Moore
» Delena szobája / Farrah szobája
» Kol szobája

Engedélyek ebben a fórumban:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
rising of the mortals :: Helyszínek :: New Orleans :: Palace Royale Hotel :: Lakások-

Új posztok
tekintsd meg
Pént. Május 31, 2019 10:58 pm
Laurel O. Delgado
Szer. Május 29, 2019 1:28 am
Katherine Pierce
Kedd Május 28, 2019 8:31 pm
Amren Monroe
Hétf. Május 27, 2019 11:26 pm
Lucille Éamon Vodova
Szer. Május 22, 2019 12:03 pm
Katherine Pierce