Whatever anyone does or says,
i must be emerald and keep my color

Megosztás

Vendég
Anonymous

A poszt írója Vendég
Elküldésének ideje Hétf. Júl. 13, 2015 8:15 am
Ugrás egy másik oldalra Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3 ... 10 ... 18  Next

- Nos, ha ennyire érdekel a háremem és a magánéletem, vásárolj egy Seattle Times-t. Minden héten írnak rólam valami szaftosat - jegyeztem meg ironizálva. Ez az újság szerencsére a sikereimet célozta meg, de ha egy átkozott pletykalapot vásárol, hát abban egy egészen más szempontból közelíti meg az életemet. Már-már pofátlanság, amit a mai bulvár képes művelni, de már bennem van az, hogy ezen csak nevetni kell. Voltam már titkon házas, csupán mert kétszer egymás után jelentem meg ugyanazzal a nővel. Voltam már meleg, sőt! Voltam mindenféle furcsa szerzemény, éppen csak olyan nem, aki az épületekre izgul fel. Annyira tudni akarták, mi van a magánéletemben, én pedig minden ilyen próbálkozás után jobban védtem azt. De ezen nincs mit védeni. Nincs magánéletem, gyerekem, feleségem. Ennyi az egész történet.
- Akkor ezek szerint nekem megvan a saját magam trónja, még ha nem is itt, egy mocsár kellős közepén - vontam meg a vállamat még mindig határozott pillantással, egy pillanatra sem rezdültem meg továbbra sem. Nem ismertem egy kicsit sem. Az, hogy ugyanúgy nézünk ki, mit sem jelent.
Végül előredőltem, és suttogóan szólaltam meg. - Én annyira akarom a te életedet élni, amennyire te az én bizsukkal, és drága holmikkal teli életemet - billent oldalra a fejem. Ebben a pillanatban talán még egy pszichopatának is elmentem volna valami horrorfilmben. - És ha meguntad a kritizálásomat... - kezdtem volna bele, de ekkor meghallottam valamit, és rögtön tudtam, hogy már nem ketten vagyunk a lakásban. Nem is tartott sokáig, hogy meglássak egy nőt. Nyilván ő a hőn szeretett javítóintézet, aki képes szeretni.. a velem szemben ülő Tarzant. - Csak nem Jane-hez van szerencsém? - Persze, hogy gúnyolódtam, ennyi még nekem is kijárt. Bár a Disney ismereteim eléggé sekélyesek. - Nyilván te vagy az, aki megszelidítette az őserdő hősét - pillantottam ismét Chriest felé, majd felálltam. - Gondolom azt akartad sugallni, hogy távozzék, mert hosszú beszélgetésed van vele - böktem a fejemmel a nő felé. Nem szokásom udvariatlannak lenni, de ehhez a való életnek berendezett komédia már egészen érdekesnek kezdett tűnni, és az én kilépőm általában ilyenkor jön el.

Vissza az elejére Go down

Vendég
Anonymous

A poszt írója Vendég
Elküldésének ideje Vas. Júl. 12, 2015 2:31 pm
Ugrás egy másik oldalra Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3 ... 10 ... 18  Next
A levegőváltozás nem rossz.. Csak nem most és nem nekem. Igazából fogalmam sincs, mi tenne jót, mert első nekifutásra csúfos kudarcot vallottam. A próbálkozás, hogy kirángatom magam a komfortzónámból és olyanra vetemedek, amitől már az elején a hideg rázott - legalábbis tudat alatt biztosan - a visszájára sikeredett. Nem hogy nyugodtabb nem lettem, de mintegy paranoiás, úgy mászkáltam az utcák forgatagában. New Orleans nem az a város, ahol egy pillanatra is elcsendesednek a negyedek, de a belvárosi tömegben most nem tudtam elvegyülni.. Mint egy menthetetlenül őrült nőszemély, körülbelül úgy nézhettem ki, ahogy órákon át, időt és energiát nem sajnálva bolyongtam végig a szűk sikátorokon is. Kerestem valamit vagy valakit.. Akit természetesen csak a múlt árnyai hozhatnának vissza. Talán nem is lenne jó ötlet, ha visszatalálnék ahhoz az énhez, aki nem egész egy éve voltam. De szembe kell néznem a ténnyel, hogy ha akkor megelégszem a sorsommal és azzal, ami jutott nekem, most nem lennék üldözött és közel sem kellett volna ennyi mindenen keresztülmennem. Persze arra sincs semmi biztosíték, hogy Benedict mellett megéltem volna a másnapot vagy Lucas mellett nem történik velem hasonló, de egyikük sem volt olyan fontos soha, mint Chriest, aki kénytelen végigvergődni velem ezt az időszakot. Ééés, mostanra már biztosan ideges, hogy merre járok. Hiába hagytam neki üzenetet.. Csak azt remélem, hogy nem kezdte még el szétszedni a várost, és eszeveszett módon kutatni a barátnőjét. De még nem érettem meg eléggé a hazamenetelre. Az éjszaka hűvössége, a hajnal érintésébe ment át, aztán csakhamar rám is világosodott, meg én egyik helyről a másikra értem. Persze különösebben nagy célom nem volt, csak menni és egyedül lenni, hátha szó szerint magam mögött hagyhatom ezt az egészet. A végső löketet az adta meg, hogy Chriest azt ígérte, hoz valami fogamra valót. Jobb lenne hazaérni, mielőtt valamelyik félnótás találkozik a vámpír énemmel. A küzdelmet önmagammal, most végképp biztos vagyok benne, hogy már az elején elveszíteném...
Egy szó nélkül siettem fel a szobámig, nem foglalkozva az illendőségekkel, vagy azzal, hogy a kint töltött éjszaka után biztosan elég csapzott vagyok, aztán egy próbát tettem a kilinccsel, s mikor az minden nyikordulás nélkül nyílt, fellélegeztem. Itt van, megtette, amit kértem tőle.. Azonnal melegség járta át a szívem, és valószínűleg olyan lendülettel nyitottam be, mintha üldöznének, hogy aztán a becsukódó ajtónak vethessem a hátam. A levegőben viszont nem csak Chriest már jól ismert, fűszeres illatát éreztem, hanem egy másikat is, ami kissé összezavart. Hát még az, mikor megláttam, hogy kettő van belőle..

Vendég
Anonymous

A poszt írója Vendég
Elküldésének ideje Kedd Júl. 07, 2015 4:13 pm
- Nos, akkor nyilván az ártatlanságom mellett szól az, hogy én nem léptem le, hogyan is fogalmaztál? Ja, új terepet keresni. Itt vagyok a városban, és ha tűnnek is el nők, akkor nekem semmi közöm hozzá, maximum hosszú fogú barátaink lehetnek benne vétkesek - dőltem ültömben előre, aztán cinkosan ráhunyorítottam Dominicre.
- Rendben, nem vagy szűz. Remélem homokos sem. Lehet, hogy tévedtem, és a gróf úrnak komplett háreme van otthon. Minden éjszakára más hölgy. Ha esetleg így lenne, egyszer igazán meghívhatnál a házadba - nevetem el magam, majd az utolsó kérdésére kissé elkomorodom.
- Trónfosztott király vagyok, bátyám. Már gyerekként elvették tőlem a lehetőségét annak, hogy uralkodjam. Ahogy tőled is. De tudod mit? Én nem is bánom. Engem rohadtul nem vonz a hatalom, sem a pénz, sem az, hogy drága játékszereim vagy bizsuim legyenek - intek a karján lévő óra felé. Persze tudom, hogy az a vacak ketyegő több pénzbe kerül, mint amit én eddigi életemben láttam, de tényleg nem izgat, hogy milyen értékeket aggat magára.
- Lehet, hogy nekem semmim nincs, de van, aki szeret. És ennek tetejébe szabad vagyok, független, és a magam ura. Talán neked sem ártana kipróbálnod az életet az én szemszögemből. Ne légy ilyen karót nyelt. Fura ilyen kiadásban látni önmagamat. Egyébként - pislogok az órájára - Gwen talán lassan megérkezik. Lesz vele egy hosszas beszélgetésem... a ma történtekről. Mindenről. A börtönről, meg rólad is. Asszem, nagyobb sokkot már úgysem tudok neki okozni - dünnyögöm az utolsó szavakat már az orrom alá.

Vendég
Anonymous

A poszt írója Vendég
Elküldésének ideje Vas. Júl. 05, 2015 6:05 pm

- Nem az én dolgom lesz bebizonyítani, hogy ott voltál-e vagy sem. Ezer meg még annál több vizsgálatot fognak lefuttatni, hogy megtalálják a valódi elkövetőt, már ha van értelme keresni - sóhajtottam fel, majd elkezdtem az ingem gallérját igazgatni. - Az ilyenek nem várják meg a végét, rögtön lelépnek és új terepen próbálnak meg áldozatokat keresni. Ez nem valami ódivatú sorozat a tévében, hogy csodálatos módon megtalálják az elkövetőt, ez a valóság. És hozzá tartozik ahhoz, hogy itt, ezen a környéken senki sem hosszú életű - fintorodtam el én magam is, bár inkább rosszallóan.
Csak felszaladt a szemöldököm a homlokomra, amikor az ügyfelemről kérdezett, de meg sem rezdültem. Miért is fontos neki tudnia, hoigy milyen szálak kötnek ahhoz a nőhöz? Semmi köze hozzá. - Ha a magánéletem privát információkatyvasszá válik, értesítelek. Mellesleg elég sok hülyeséggel vádoltak még meg, kezdve attól, hogy meleg, aszexuális, biszexuális vagyok... de azzal, hogy szűz, még sosem - billent oldalra a fejem. - Mindenesetre érdekes elgondolás, ezt elmesélem majd anyámnak - vontam egyet a vállamon. Nem voltam vele mindennapos viszonybaan, nem is vágytam ilyesmire.
- Ó, szóval királyi vér... és mondd, hol a trónod? - kérdeztem meglehetősen ironikusan.

Vendég
Anonymous

A poszt írója Vendég
Elküldésének ideje Vas. Júl. 05, 2015 8:32 am
- Bocsásson meg lordságod - vágtam felé egy fintort, mikor azt mondta, újfent analizálom. Pedig csak a véleményemet mondtam ki... ahogy azt egész életem során megszoktam. A fogjam be a számat stílus sosem volt a sajátom.
- Mellesleg, ha már arról beszélünk, hogy kirángass engem a káoszból, nem lesz nehéz dolgod - vonok vállat. - Ha van némi mázlim, Gwen mellettem fog vallani, és elmondja, hogy semmi közöm ahhoz, amivel vádolnak. Ha ő mégsem vallana, még mindig nincs veszve semmi. Kérje az ügyvéded, vagy embered, vagy ki tudja ki, hogy vizsgálják ki a helyszínt. Nem fognak tőlem ott találni semmit. Se ujjlenyomatot, se vért, se dns-t, lévén, hogy sosem jártam azon a helyen. Azt sem tudom, hol van pontosan. Nincs bizonyíték, hogy bármit is elkövettem volna. Egy zöldfülű ügyvéd is kihúzná az ügyfelét a szarból. És gondolom, a te embereid nem zöldfülűek - teszem hozzá, majd elvigyorodom.
- Oké, a szerelem nem a te stílusod, felfogtam. De ez az ügyfeled, akiről ha jól sejtem, nőnemű, nem mozgat meg benned semmit? Ugye már nem vagy szűz? - kérdezem gúnyosan, bár az igenlő válaszon sem lennék meglepve. Ez a pasas tényleg olyan, mint egy robot.
- Nos, mivel elég nyíltan értésemre adtad, hogy nem érdekel a családod és a származásod, nem ragozom túl a dolgot - dörmögöm aztán. - De annyit tudj, hogy királyi, legalábbis hercegi vérből származol. Bár rajtad legalább látszik - fűzöm hozzá, és felhajtom a söröm maradékát.

Vendég
Anonymous

A poszt írója Vendég
Elküldésének ideje Csüt. Júl. 02, 2015 2:56 pm

- Még mindig analizálsz - jegyeztem meg teljesen mellékesen, habár tényleg nem érdekelt, hogy mit mond vagy mit gondol. Nincs jelentősége számomra, hogy megvet-e azért, amilyen életet élek. Nem adtam soha mások véleményére, főleg mióta tudom hogy én magam vagyok a saját testem és életem irányítója. Nem fogok másra hallgatni, amíg nem tudom, hogy pontosan tudja, mit jelent amit beszél. Legyen boldog, sosem irigykedtem azokra, akik házasságot kötnek, gyermekeik lesznek. Egykoron nekem is volt egy ilyen álmom, ami nem jött be. Ennyi, és erre még tintát is felesleges lenne pazarolni, ha valaki arra kényszerítene, hogy foglaljam írásba, mi játszódik le bennem annak kapcsán, amit most próbált belém súlykolni. Megannyi pszichológus próbálkozott vele, kevés sikerrel. Ő miben lenne más? Ja, hogy testvérem. Ez sem mozgat meg. - Nem nyalogatok semmit, mint láthatod, jól érzem magam úgy, ahogyan élek. Kivéve mikor olyan ügyeket kell intéznem, amihez semmi közöm nem lenne - fordítottam el a fejem, majd felsóhajtottam.
Csak összeszűkültek a szemeim. - Mindenkivel üzletelek, akiben potenciált látok. És benne igen - jutott eszembe Anastasia, bár nyilván nem az volt a fő célja, hogy a pénzemet adjam neki, mást jobban akart... persze befektetést is. De ahogyan viselkedett, némileg mást sugallt. - Remek. Ezek szerint nem Hasfelmetszővel élsz együtt. Így talán megéled az esküvőt - forgattam meg a szemem. Fogalmam sincs, mit várt tőlem, jópofizást vagy nagy szeretetrohamot, bár nyilván csalódni fog, amiért a saját testvérétől semmi ilyesmit nem kap. De nem ismerem. Számomra ő egy idegen. - Nem tudok semmit. Sem a születésemről, sem a vérvonalról, sem az ötvenegyedik körzetről, de még a coca cola titkos receptjéhez sincs hozzáférésem - álltam fel, és mellkasomra szorítottam mindkét kezemet.

Vendég
Anonymous

A poszt írója Vendég
Elküldésének ideje Szer. Júl. 01, 2015 4:28 pm
Csak egy fintorral reagálom le, mikor azt mondja, ne analizáljam.
- Nem vagyok a sofőröd, vagy cseléded, vagy bármid, hogy megmondd, mit tegyek - mondom, aztán elhallgatok. Hát, dehogynem vagyok. A testvére... még akkor is, ha ő szemmel láthatóan nincs elragadtatva ettől a kényszerű köteléktől kettőnk között.
- Szóval megégetted már magad - állapítom meg. - Hm. Fájt, szenvedtél, hát inkább átmész érzelem nélkülibe. Kényelmes megoldás, bár nem túl praktikus. De igazad van, nem szólok bele. Semmi közöm hozzá. Csak majd ne légy meglepve rajta, ha a temetéseden egyedül a pap lesz jelen. Én a helyedben keresnék valakit, aki önmagadért szeret. Elég szánalmas a sebeidet nyalogatva azon mélázni, hogy miért is vagy magányos, és milyen szar is ezért neked - iszom bele újra a sörbe, aztán két korty után köhögni kezdek.
- Micsoda? - csurran ki némi hab a számon, amit igazi paraszt módján a felsőm karjába törlök. - Vámpír a kliensed? - vigyorgom el magam szélesen. - Nos, akkor megkönnyítetted a dolgom. Nem nagyon mertem előhozakodni a vámpírok és egyéb természetfeletti lények létezésével. Nem hiányzott, hogy itt kapj szívrohamot a rémülettől - mondom kissé piszkálódva. - De ha tudsz róluk, akkor tiszta sor. És hogy eláruljam, máris van bennünk valami közös. A barátnőm ugyanis szintén vámpír. Bár a józanabbik fajtából. Értsd ezalatt, hogy még nem irtotta ki a várost.
Az a szó, hogy "remélem", már csak utólag ugrik be. Hiszen fogalmam sincs, hogy jár most Gwen.
- Nos, bármit is mesélt neked az a vámpír, gyanítom, hogy a születésed körülményeiről, és arról, miféle vérvonalat hordozol, mégsem tudsz. Javíts ki, ha tévednék.

Vendég
Anonymous

A poszt írója Vendég
Elküldésének ideje Hétf. Jún. 29, 2015 6:18 pm

Csak felsóhajtottam, hisz egyáltalán nem tetszett az, ahogyan megpróbált valamilyen érzelmet belelátni abba, hogy mit csinálok és csináltam. Az ég szerelmére, mi a francért akarnék tőle bármit is? Talán egyáltalán nem kellett volna a közelébe jönnöm, hiszen majdnem harminc évig tökéletesen megvoltunk egymás nélkül, és kétlem, hogy bármi reményt adott volna út közben, ha van egy testvérem. Gondolja ő akárhogy ezt a kérdést, engem nem érdekel, hogy ki és mit élt meg eddig. A legnagyobb célom az momentán, hogy kirángassam abból, amibe ragadt, ha már idejöttem emiatt. És ha ehhez az kell, hogy költségekbe verjem magam, hát megteszem. Ennyit megérdemel, ha már már úgysem jutott neki az élettől.
- Ne analizálj. Ne láss bele az életembe semmit - jegyeztem meg mintha teljesen lényegtelen lenne, szinte csak elhadartam ezt a pár szót, majd ismét a tekintetébe nézve elgondolkodtam azon, vajon mennyiben lehet igaza. - Ezért is mondtam, hogy adj hálát, hogy képes vagy szeretni valakit és képesek arra, hogy szeressenek. Ez nem mindenkinek jut ki. Valamikor én is szerettem... de ma már minden szikráját kiirtották belőlem - vallottam be, hangomon érezhette az őszinteségemet, majd felsóhajtva dőltem hátra.
- Egy vámpírtól, aki történetesen az új ügyfelem. Miatta jöttem a városba egy héttel ezelőtt - jutott eszembe az az észbontó nő, de tökéletesen felhasználta ellenem a bájait.

Vendég
Anonymous

A poszt írója Vendég
Elküldésének ideje Vas. Jún. 28, 2015 2:11 pm
- Ha ezt kiváltságnak tartod, akkor nevezd ennek - vonok vállat. - A nagybátyám nem élte meg, hogy aktiváljam az átkot, mély hála annak a görénynek, aki elvette az életét, és akit utána kifiléztem - teszem hozzá, aztán a szemöldökömet ráncolva meredek Dominicra. Hát ha eddig csak sejtettem, hogy eltérő egyéniségek vagyunk, ezek után teljesen biztos.
- Szóval, ha nem épp egy gyilkossági ügyet igyekeznek a nyakamba varrni, a kisujjadat sem mozdítottad volna, hogy megismerj? - kérdezem. - Neked tényleg nem számított volna, ha van egy testvéred? Még ha nem is láttuk eddig egymást, akkor is egy vérből valók vagyunk. Te és én... mi ketten élünk csak az egész családból. Nem hiszem el, hogy olyan vagy, amilyennek mutatod magad. Nem hiszem el, hogy nincsenek érzelmeid. Talán csak félsz tőlük, nem gondolod? - döntöm a fejem oldalra. - Miért jobb neked úgy élni, mint egy robot? - hajtom fel a gyümölcslé maradékát, aztán felbontok egy sört. Az most valahogy jobban esik.
- Honnan tudsz a vérfarkasokról, ha eddig nem váltottad ki az átkot, és nem volt, aki felvilágosítson róla? - érdeklődöm aztán.

Vendég
Anonymous

A poszt írója Vendég
Elküldésének ideje Vas. Jún. 28, 2015 7:23 am

- Te azt nem nevezed kegyesnek, ahogyan élted ezt az életet. A nagybátyáddal. Aki ismerte a szüleinket, ismerte a vérfarkasok történetét, és ha bármikor arra került volna sor, tudtad volna, mit kell tenned az átváltozáskor - ecseteltem az egészet. Persze, a szegény, hányatott sors senkinek sem kegyes. De neki megadatott az, hogy tudjon mindenről, amiről tudnia kell, és ha én egyszer kiváltottam volna az átkomat? Ott álltam volna, és azt hittem volna, egyedül én vagyok ilyen szerencsétlen és ritka. - A kérdés csak az, te akartad-e valaha a csillagokat - hajoltam előre. Utáltam ezt a szöveget mindenki szájából. Úgy mondják, mintha én egyszerűen csak nyertem volna a lottón, és egyik napról a másikra felépítettem volna a saját kis birodalmamat. De nem. - Mindenki kezében ott a döntés, hogyan éli az életét. Nyomorban ragadva, azon aggódva, hogy ha most vacsorára már nem volt étel, vajon reggel hogyan lesz? Nehéz elgondolások, ez tény, de mielőtt az én gazdagságomat te előnynek neveznéd, valószínűleg érdemesebb lenne azt terítékre tenni, hogy míg te tudsz érezni, és nem zárkózol el más emberek érzései elől, én nem bírom az efféle világot. Te képes vagy szeretni. Én nem. Ha az bánt, hogy kegyesnek neveztem az életed, akkor most módosítok. Mindkettőnknek kegyetlen élete volt - tartottam vele a szemkontaktust. Igazából az ég világon egy fikarcnyira sem érdekelt, hogy megkedvel-e. NEm az én világom ez az egész szoba, ez az élet, ez a világ.
Végül ismét hátradőltem, majd elgondolkodva néztem rá. - Miért lett volna jobb érzés, ha tudom, hogy van egy testvérem? Majdnem harminc év után nem sok esély van arra, hogy valaha is megtanuljuk egymást testvérnek kezelni - mondtam teljesen őszintén. - Ha nem gyilkosság kapcsán láttalak volna a tévében, nem érdekelt volna - mondtam szemrebbenés nélkül. Lehet, hogy ezzel csak egy újabb szöget verek valamibe, ami a vég kezdetét jelzi, de nem tudok hazudni. Ő a jó ebben a történetben ha ártatlannak vallja magát. De én sosem voltam jó. És nem kell semmi, ami a múltamra emlékeztetne.

Vendég
Anonymous

A poszt írója Vendég
Elküldésének ideje Szomb. Jún. 27, 2015 11:00 am
Hitetlenkedve hallgattam, aztán keserűen elnevettem magam.
- Kegyesnek épp nem mondanám azt az életet, ahol egyetlen helyet sem nevezhetek otthonnak, egy lakókocsival járjuk keresztül-kasul az egész országot. Télen fáztunk, az esetek jó részében éhesek is voltunk, néha vágyakozva néztem a gyorséttermek kínálatát, amivel én maximum akkor találkoztam, ha a kukákból túrtunk ki maradékokat. Nem mondanám kegyes sorsnak azt, hogy félig-meddig törvényen kívüliként éltünk a nagybátyámmal - morgom. - Ha valakinek kegyes élet jutott, hát az akkor te vagy. Nézz csak magadra... lehet, hogy sokat nélkülöztél magad is, de most megvan a lehetőséged, hogy a csillagokat is lehozd a saját magad számára - fonom aztán össze a kezemet a tarkómon.
- Szóval semmit nem akarsz megtudni a valódi családodról? - kérdezem aztán kissé meghökkenve. Ha én most tudnám meg, hogy valahol vannak - vagy legalábbis voltak - rokonaim, minimum a legkisebb részletekbe menően kíváncsi lennék mindenre. - Fura egy pasas vagy te, az tény - állapítom meg. - Ha előttem állna a nagybátyám, egy kérdést mindenképpen feltennék neki. Azt, hogy miért nem mesélt nekem soha arról, hogy van egy testvérem. Lehet, hogy soha nem találkoztunk volna, de 18 éves korom óta élek úgy, hogy azt hiszem, egyedül vagyok a világban. Jó érzés lett volna a tudat, hogy egy öcsém... vagy egy bátyám. Vagy te talán nem így gondolod?

Vendég
Anonymous

A poszt írója Vendég
Elküldésének ideje Szomb. Jún. 27, 2015 7:23 am

- Engem nem a nagybátyámnak adtak örökbe. A szüleim Seattle-ben éltek, soha semmilyen közük nem volt New Orleanshoz, ahogyan a valódi szüleimhez sem. Talán veled ilyen szempontból kegyesen bánt az élet... olyan nevelhetett, aki minden itteni, piti kis titkot tudott. De az én szüleim egyszerű, halandó emberek. Még a földönkívüliekről sem képesek eldönteni, hogy higgyenek-e bennük vagy sem, nem hogy ezekről a vérfarkas... szerzetekről - legyintettem egyszerűen, miközben szemeim összeszűkültek.
- Szóval. Khm... nem, nem tudok semmit. És nem is igazán érdekel, ami az igazságot illeti - billent oldalra a fejem. - Tarts egy unszimpatikus nagyvárosi seggfejnek, de túl sok időt töltöttem el a múlton töprengve, miután megtudtam, hogy csak örökbefogadott gyerek vagyok. Azóta megtanultam, hogy nem a múltban kell élni, hanem a jelenre és a jövőre koncentrálni. És az én jelenem momentán az, hogy kimentsem a segged valamiből, amibe belekeveredtél.

Vendég
Anonymous

A poszt írója Vendég
Elküldésének ideje Pént. Jún. 26, 2015 4:42 pm
Különös az élet. Vagy természet, vagy sors, vagy gének... hívja ki-ki, ahogy tetszik neki. Ha most valaki betéved, két testvért lát. Ikreket. Akik a külső jelektől eltekintve semmiben, de semmiben nem hasonlítanak egymásra. Esküszöm, ennek a fickónak a láttán simán el tudom képzelni, hogy nemes egyszerűséggel nem tanították meg mosolyogni gyerekkorában. Ha egyszer esetleg sor kerülne rá, hogy megmoccan a szája sarka, én magam rendezek fesztivált New Orleansban, hetvenhét vacak trombitával. A másik lehetőség, hogy - tekintetve véve a modern technika csodáit - ez a srác nem is emberi lény, hanem valami cyborg. Egy biorobot. Ez legalább megmagyarázná a totális érzelemmentességét. Mert ami azt illeti, az emóciók terén kb egy kiskanál színvonalán áll.
Csak megforgattam a szemem, ahogy az ügyvédjét emlegette. Hihetetlen, hogy nem tudom meggyőzni róla, hogy simán ártatlan vagyok. Ha nem tudja elképzelni, hogy milyen lehetetlen gondolat bántani azt, akit szeretünk, akkor ez a pasi még soha nem volt szeretve. És talán még sosem szeretett senkit. Ez esetben szánom szerencsétlent.
- Szóval, mit sem tudsz a nemzetségünkről - jegyeztem meg, és leraktam a gyümölcslét az asztalra. - Fura, hogy ennyire elhallgatták előled az igazságot. Bár, ha engem nem a nagybátyám nevelt volna fel, talán én sem tudnék semmit a családomról - dünnyögtem. - Tudd, hogy a szüleink nem hobbiból, hogy nemtörődömségből mondtak rólunk le. Hanem azért, hogy megvédjék az életünket. Ugyanúgy, ahogy sok más gyereket is kimenekítettek New Orleans mocsaraiból annak idején. Az ő áldozatuknak, és döntésüknek köszönhetjük, hogy most itt lehetünk. Erről sem tudsz semmit?

Vendég
Anonymous

A poszt írója Vendég
Elküldésének ideje Pént. Jún. 26, 2015 8:07 am

Én magam is leültem, közben továbbra is fürkészve a helyiség berendezését, magamban pedig megítélve azt, hogy a testvérem tényleg nem túl sok nevelésben részesült. Bár előfordulhat az, hogy egyszerűen csak az én vendéglátóim voltak annyira magas rangú nők és férfiak, hogy rögtön tudták, mit kell tenni egy érkezővel, és egy idegennel. De talán tetszik is ez a változatosság. Néha magam is be tudnám vallani azt, mennyire fárasztó egész nap bájvigyort erőltetni magamra, ha társaságban vagyok. Ám ha nem, és csupán néhány ügyvéd zargat, akkor az pont tökéletes, mert még ennyit sem várhatnak el tőlem. A testvéremnek már nyilván feltűnt, hogy nem mosolygok egyáltalán. Az évek megkeményítették ezt a szívet, s míg ő a tékozló szerepében csillog és villog, én egyszerűen egy különc vagyok a világ számára, aki történetesen megannyi lehetőséget ad a szegényeknek, hogy dolgozzanak. De ha ismernének, még a munka ajánlatom se kellene nekik. A hírem így is mindig gyorsabban előz meg, mint én saját magamat.
- Hm - bukott ki belőlem ennyi, miután befejezte a történetét. Ritkán osztanak meg velem olyan történetet, amelyben lényegében komoly érzésekről van szó, hisz az én legnagyobb problémám eddig egy félrecsúszott könyvelés volt. - Öhm... sajnálom a barátnődet - mondtam aztán ennyit diplomatikusan, de el kellene néznie nekem, hiszen az érzelmek világa nem az én világom. Nem tudok úgy reagálni ezekre, mint mások. Évek óta egy buborékban élek. Szinte minden kapocs megszakadt a külvilággal. - Nem tudom, hogy milyen érzés szeretni és szeretve lenni. Talán az ügyvédem majd jobban rá tud összpontosítani erre a "úgy szeretem, hogy sosem tennék vele ilyesmit" szlogenre - vettem elő a telefonomat, majd pár pötyögés után vissza is csúsztattam a zsebembe. Tényleg sajnáltam a lányt. De tartson érzelemmentes seggfejnek, akkor sem vagyok képes kimutatni. - Talán jobb, ha előbb a barátnődre találsz... találunk megoldást. - nyeltem egyet. - Elég kiábrándító az, hogy semmit nem tudok a szüleinkről. Ez az egész vérfarkas téma is a semmiből bukkant elő.

Vendég
Anonymous

A poszt írója Vendég
Elküldésének ideje Csüt. Jún. 25, 2015 5:21 pm
Némi hezitálás után magamnak egy kevés gyümölcslét vettem elő a bárszekrényből, és Dominicnak is a kezébe nyomtam egyet. Gyanítható volt, hogy ha Gwen előkerül - vagy ha nem, és a keresésére kell indulnom - nekem is jobb, ha tiszta marad a fejem.
- Hogy miről akarok veled beszélni? - rogytam le a kanapéra, és hátradőltem, a testvérem szemébe nézve. Még akkor is, ha ezt a szót jelenleg még elég fura volt kóstolgatni magamban. - Először is arról, hogy noha Gwen alighanem eltöri a nyakam, ha elárulom neked a történteket, de tisztában kell lenned vele, hogy miért nem követtem el, amivel megvádolnak. Akinek a sarát a nyakamba akarják varrni, elrabolt két nőt, megkínozta és megerőszakolta őket. Az egyikük pedig a barátnőm... Elengedte Gwent, nem tudom, miért. Ő sem tudja. Kidobta az erdőben, mint a szemetet, vagy a megunt játékot... csak a szerencsén múlt, hogy rátaláltam - hallgattam el az igazság egy részét. Oké, hogy tud a saját génjeiről, de nem tudom, a többi természetfeletti faj létével mennyire van tisztában. Ne az én lelkemet nyomja, ha idegösszeroppanást kapt a vámpír, és a boszorkány szavak hallatán. - Tényleg olyannak hiszel, aki képes megtenni ezt azzal a nővel, akit szeret? - kérdezem csendesen. - Nem kell, hogy higgy nekem. Csak gondold végig logikusan - iszom bele a gyümölcslébe. - Egyébként, mit tudsz a szüleinkkel kapcsolatban? Mennyit meséltek el neked a történtekből?

Vendég
Anonymous

A poszt írója Vendég
Elküldésének ideje Szer. Jún. 24, 2015 7:16 pm

Követtem őt a lakásba, és mikor megindult előttem, hogy megkeresse a barátnőjét, én teret kaptam arra, hogy körülnézhessek a helyiségben. Nem volt túl nagy, de annál otthonosabb volt a berendezés. Erre vágyik bármely egyszerű, hétköznapi nő vagy férfi. Köztük az én egyszerű testvérem is. Nem vetettem meg azért, amiért ilyen körülmények között él, nyilván hozzászoktam ahhoz, hogy én luxusból luxusba megyek, de ez a saját problémám. Nem lehet mindenki olyan életmóddal megáldva, mint én.
- Észrevettem - biccentettem, mikor közölte hogy a barátnője nincs itt. Ez a keresgélés során már feltűnt, de nem is nagyon vágytam arra, hogy bárkit megismerjek ezúttal. Elég volt nekem a testvérem is erre a napra. Nem még egy barátnő, aki ki tudja, hogy honnan származik, mi ő és egyáltalán mik a valós szándékai. Valószínűleg ahhoz is köze van, hogy ez a félnótás börtönbe került. Ennyire azért értek a kirakós darabjainak összerakásához. Legalábbis eddig még nem volt gondom az efféle dolgokkal.
- Köszönöm, de nem iszom. Holnap fontos tárgyalásom lesz - gonboltam ki a mandzsetta gombjaimat, majd végignéztem rajta. - Esetleg megosztanád velem, hogy mik azok a fontos dolgok, amiket meg akarsz beszélni?

Vendég
Anonymous

A poszt írója Vendég
Elküldésének ideje Szer. Jún. 24, 2015 5:33 pm
(rendőrség)

Ahogy kiszálltunk a kocsiból, magamban emésztettem a szavait. Különös, hogy az ember azt hinné, aki gazdag, annak tényleg mindene megvan. Nos, a jelek szerint nem. Szemem sarkából újra lopva végignéztem rajta, és a saját érzéseimen merengtem. Hogy irigyeltem-e mindazt, ami neki megvolt? A drága ruháit, az ékszereit? Nem, a legkevésbé sem. Talán annak köszönhetem, ami ma vagyok, és amilyen vagyok, ahogyan éltem, és felnőttem. És ha választanom kellene a vagyon, és a szerelem között, habozás nélkül az utóbbi választanám. Vagyon nélkül lehet élni. Végeredményben szerelem nélkül is... csak nem igazán érdemes.
- Itt vagyunk. Ez az a szoba - vettem elő aztán a kulcsomat, és mikor kinyitottam az ajtót, óvatosan bedugtam a fejemet.
- Gwen... megjöttem! - kiáltottam be, aztán lassan beljebb araszoltam, igyekezvén Dominicot magam mögött tartani. Ismerve Gwen habitusát, három lehetőség közül is lehetett választani jelenleg. Az első, hogy aggódva megkérdezi, merre jártam egy napig. A második, hogy simán levegőnek néz. A harmadik pedig, hogy lábasok, és különféle berendezési tárgyak repkednek felém a levegőben. A mostani idegállapotában bármelyik verziót elképzelhetőnek tartottam.
- Hol van ez a nő? - mormogtam, mikor csak az üres csend fogadott, egészen addig, míg meg nem találtam a cetlijét. Ezek szerint lelépett. Remek. Eddig is ideges voltam, ez most már köbre lett emelve. Legutóbb, amikor eltűnt, annak pokolian rossz lett a végeredménye. Úgy tűnik, mostanában a kapcsolatunk lényege, hogy ő eltűnik, én meg keresem... Bár az utolsó mondata azért ad reményt, hogy visszatér. Abban meg már extrán reménykedtem, hogy ha a holnap reggeli újságot kinyitom, nem egy hullahegy fényképét látom majd meg.
- A barátnőm nincs itthon momentán - mondtam ki végül a nyilvánvalót, majd a bárszekrény elé sétáltam, és kérdőn néztem Dominicre. Igaz, hogy az én seggemből nem lógnak ki arany rojtok, de azért tudom, mi az illem.

Vendég
Anonymous

A poszt írója Vendég
Elküldésének ideje Hétf. Jún. 22, 2015 9:20 pm
Nem akarom én semmibe venni a jóakaratát, azt hogy ennyire figyelmes, de úgy érzem magam, mintha egy hurok lenne a nyakam körül, ami egyre csak szorul azzal, hogy nem tudom kiadni a valós érzéseimet. Előtte nem akarom láttatni, hogy a lehetségesnél is jobban megviselnek az emlékek, holott igazából nincs már titkolnivalóm.  De ismerem őt, tudom, hogy mindenképp fáj neki a helyzet, viszont így talán kevésbé. Hálátlannak tűnhetek a szemében, de nem érdemli meg, hogy kínlódjon az én démonaim miatt. Hadd emésszenek csak engem.. Előbb-utóbb kilábalok ebből a helyzetből, ugye? Vagy ez. vagy kiszámíthatatlan leszek és minden rezdülés a frászt hozza majd rám. Szép kilátások. Már így is azt érzem, hogy szétrobban a fejem a fel nem dolgozott események miatt, amik folyamatosan előpofátlankodnak, egy-egy kép bevillan, ahogy az a mocsok a farkasfejet az enyémre erősíti.. Ahogy a bilincs acélja a húsomat tépi, a tőrét a véremben füröszti meg ahányszor a testembe vájja... A fülemben számtalanszor visszhangzik a saját sikolyom, amitől nem tudok szabadulni. Még most is összerándulok a kádban ülve, majd a hirtelen mozdulattól rám fröccsenő hideg víz térít észhez. Nem teljesen, csak épp annyira, hogy ráeszméljek, hogy Chriest elment. Habár fél füllel mintha hallottam is volna, hogy azt mondja, nem marad sokáig. Mennyi ideje lehetett ez?!
Lassan kikászálódom a kádból, a tükör felé direkt nem vetek egy fél pillantást sem, nehogy a retinámba égjen egy újabb kép magamról, ami aztán kísérteni fog. A törölközőt magam köré csavarva, vizes nyomokat hagyva magam után vonulok át a hálóba, majd némi ücsörgés után, mikor már úgy érzem, hogy nem csak a bőröm kicsi nekem, hanem ez a szoba is, sebesen öltözködni kezdek. Aztán eszembe jut, hogy még sem olyan jó ötlet, elvégre a pasim nem arról híres, hogy meg tud ülni a hátsóján. Főleg, ha rólam van szó, főleg most.

"Szükségem van egy kis magányra, míg elrendezem magammal ezt az egészet.
Nem megyek messze.
Szeretlek.
G."

Csak néhány sort vetek papírra kusza írásommal, amit megnyugtatásul szánok neki, ha netalán tényleg gyorsan végezne és az üres szobába érne vissza. Nem lesz bajom... De igazából már az sem számítana, ha lenne. Jelenleg nem állok messze a 'már minden mindegy' szinttől.

folytatás: Francia negyed

Vendég
Anonymous

A poszt írója Vendég
Elküldésének ideje Szomb. Jún. 20, 2015 3:56 pm
Kockára tettem érte az életem? Bumm, na és akkor mi van? Még mindig nem ismer minden momentumot az életemből, ha ismerne, tudná, hogy ennél sokkal kisebb dolgokért is megtettem már. Akkor azért miért ne tettem volna meg, akit szeretek? A jelek szerint viszont úgy láttam, bármit teszek, vagy mondok is, az olaj a tűzre. Legszívesebben megráztam volna, mint egy rongyot, ordítva a tanácstalanságtól, hogy mondja már meg, mi a fenét tegyek, ami kicsit talán segíthet a helyzeten... A vámpírok meg tudják önmagukat igézni mondjuk egy tükörben? Vagy járhatnak pszichiáterhez? Megválaszolatlan kérdések, azt hiszem.
- Hát jól van - veszem le a válláról a kezem, ahogy azt mondja, egyedül akar lenni. Belezavarodok kissé a helyzetbe. Ha pátyolgatni akarom, eltaszít magától, pedig momentán úgy hiszem, én vagyok az egyetlen, aki a támasza lehet, minden téren. Fizikailag, és lelkileg is. De persze nem erőltethetem rá magam...talán azzal rontanék el mindent.
- Elmegyek, hozok valami kaját - állok talpra. - Nem leszek oda sokáig, rendben? Sietek vissza.
Azt már csak magamban tettem hozzá, hogy remélem beenged, amilyen kiszámíthatatlan jelenleg. Hát, legfeljebb berúgom az ajtót. Nem az első ajtó lenne életemben, amin átrobogok, mint a new orleansi gyorsvonat.
Visszanéztem a fürdőajtóból, addigra úgy kuporgott a kádban, mint egy ijedt kis madár. Beletúrtam a hajamba... ez volt az a helyzet, amivel tényleg nem tudtam, mit is kezdjek.
Gyorsan magamra kaptam a dzsekimet, magamhoz vettem némi pénzt, és kisiettem a hotelből. Tényleg igyekezni akartam visszafelé.

(recepció)

Vendég
Anonymous

A poszt írója Vendég
Elküldésének ideje Szer. Jún. 17, 2015 7:46 pm
Csak nem sikerül belefulladnom egy kádnyi vízbe. Még erre sem vagyok képes. Az ösztön felülírja az akaratomat és a felszínre bukva újra levegő jut a tüdőmbe. Nem prüszkölök, nem kapkodok érte, mintha az életem múlna rajta. Igazából az én életem már egy lyukas garast sem ér, beleülhetnék egy kádnyi fertőtlenítőbe, végigmarathatnám a bőrömet, a történteken mit sem változtatna. Nem tudok felülkerekedni azon a záron, amin az elmém állított fel nekem, hogy ne tudjak előre tekinteni. Mindig visszatévelygek az emlékekkel együtt abba a pinceszerű büdös helyiségbe, ami majdnem a vesztem lett és nem tudok szabadulni.
- Tudom... - simítom hátra a vizes hajamat a szememből és arcomból, aztán rá nézek. - Az csak pénz volt.. Hát hogyne.. Amiért kockára tetted az életed! - emelem fel a hangom. Nem vagyok nyugodt, egy cseppet sem. A tény pedig, hogy az egyedüli kapaszkodóm Chriest, nem segít a helyzeten. De nem akarom, hogy lásson teljesen magamba zuhanni. Ez az egyetlen indok, amiért tartom magam. Vagy legalábbis próbálom.
Kérdésére csak bólintok. Nem jönne ki a számon egyetlen egyetértő hang se, pedig igazán jól jönne egy kis magány, míg rendbe teszem magamban a dolgokat. Nem kell végigasszisztálnia a folyamatot. Arra egyikünknek sincs szüksége.
- Magamra hagynál... kérlek? - nyögöm ki nagy nehezen, elszoruló torokkal a kérdésemet. Nem azért, mert én nem szeretem, hanem mert spontán hányingerem lesz attól, amit mond. Az igazi.. Talán. De a tökéletes korántsem.
A lábaimat felhúzva karoltam át térdemet, az államat rátámasztottam és nem szándékoztam mozdulni onnan még egy darabig. Volt, mikor azt hittem, hogy Lucas azért hagyott ott végül, mert nem érdemeltem meg. Most viszont egészen más a helyzet. Chriestet tényleg nem érdemlem meg.

Vendég
Anonymous

A poszt írója Vendég
Elküldésének ideje Kedd Jún. 09, 2015 4:46 pm
Határozatlanul megvakarom a fejem. No igen, nem biztos, hogy pont a legjobbkor hozakodtam elő egy ilyen hírrel. Bár azt hiszem, mindegy. Ez a hír semmikor nem jön jól. Az mindenesetre tény, hogy nem szakította le azonnal a fejemet. Bár talán arra az időre tartogatja, amikorra sikerül összeszednie magát.
- Nézd... - guggolok le a kád mellé, hogy arcom egy szintbe essen az övével. - Az semmi nem volt, csak pénz. Úgy értem, mindegy. Te és én még itt vagyunk egymásnak. Mert ettől függetlenül én akarom azt, amit elterveztünk. Téged, a közös életet... nem veszünk házat, majd bérelünk. Munkát keresek, dolgozni járok... gondoskodom rólad. Ígérem - mosolygok rá, aztán visszaülök a kád szélére, és lágy mozdulatokkal a haját kezdem mosni.
- Ha megfürödtél, egyedül hagyhatlak egy röpke tíz percre? - kérdezem. - Hozok valami kaját... bőségeset és tisztességeset. És szerzek neked vért is. Szükséged lesz rá - teszem hozzá. Jelenleg nem akarom, hogy belőlem igyon. Nem azért, mert nekem bajom lenne, hanem azért, mert tudom, lelkileg megterheli, és a mostani állapotában nem akarok még egy plusz terhet a vállára pakolni.
- Gwen... - áll meg aztán a kezem, és noha nem tudok a szemébe nézni, mert háttal ül nekem, minden szavamat komolyan gondolom. - Szeretlek. Nem érdekel, mit tettek veled. Nekem még most is te vagy a tökéletes nő. Az igazi, mindent elsöprő szerelem. Te vagy nekem a nagy Ő.

Vendég
Anonymous

A poszt írója Vendég
Elküldésének ideje Szomb. Jún. 06, 2015 11:04 am
Elterveztem, hogy szép lassan ellökdösöm magamtól, legalább addig, míg rendbe teszem magamban a történteket. Tartson ez bármeddig.. Nem tudom elviselni, hogy minden pillanatban velem van, hogy gondoskodik rólam és vigyáz rám. De igazából nem vele van bajom. Hát persze hogy nem... Saját magammal nem tudok elszámolni, hisz minden, ami történt az én hibám volt, a nagy számmal hoztam magamra a bajt, ezért is érzem úgy, hogy sokkal jobb az nekem, ha végre valahára befogom és csak annyit beszélek, amennyit feltétlenül muszáj. Abból még nem származott károm, sőt, ha belegondolok, Benedict-nél is az lett a vesztem, hogy beleszóltam az ügyeibe..
Míg Chriest szép lassan, gyengéd mozdulatokkal mosdat, én csak ülök és várok, talán a csodára, vagy arra, hogy történjen végre valami jó is. De gyorsan kiderül, hogy arra aztán várhatok, mert a mondandója sem túl szívderítő. Nagyon lassan fordítom a fejemet felé, mintha valami lassított felvétel lenne és egyetlen pillantásomból láthatja, mennyire megütköztem a hallottakon. Igazából nem tudom eldönteni, hogy sírjak-e vagy nevessek, valószínűleg már így is az elmeháborodás szélén egyensúlyozom, és nem könnyíti meg a dolgom a vallomásával. Nem. Minden, amiben eddig bíztam, ami a lelket tartotta bennem, most szertefoszlott. Az álomkép, amit nem is olyan rég elém vetített, most már feledésbe merülhet.
- Hát ez fantasztikus... - engedek végül a szavaknak, amik csak-csak kikívánkoznak, de megjegyzésem meglehetősen gúnyosra sikeredik. Most azonban egyáltalán nem foglalkozom ezzel, talán a kád mélyén megoldásra találok.. Legalábbis valószínűleg arra számítottam, hogy az oxigénhiány majd meghozza az ihletet ahhoz, hogy mihez kezdjek a továbbiakban..

Vendég
Anonymous

A poszt írója Vendég
Elküldésének ideje Szomb. Május 23, 2015 4:01 pm
Dacos szavai és hangja először meghökkentenek kissé, majd bizonytalanná tesznek. Lehet, hogy elege van abból, hogy pátyolgatom, vagy csak ugyanúgy védekezik, ahogy én is? Mert én akkor vagyok sűrűn kiállhatatlan, ha problémám van.
Úgy döntök, nem hagyom magam lerázni, aztán némán nézem, ahogy elterül a habokban. Nem tűnik nyugodtnak, lehunyt szeme ellenére feszültség ordít minden vonásából, én meg úgy döntök, kockáztatom, hogy letépi a fejem. Felveszem a mosakodó szivacsot, tusfürdőt csorgatok rá, és gyengéden, vigyázva a sebeire, mosni kezdtem a karját.
- Már sokkal jobban néz ki, mint tegnap - mondom egy apró, bizonytalan kis mosoly kíséretében. Tény, hogy igazat mondok, mert máris kevesebb vágás és kariskolás borítja a bőrét, mint tegnap ilyenkor. A gyógyulás nem olyan gyors, mint máskor, de látható. Időnk pedig van rá bőven.
- Gwen... valamit el kell mondanom - veszek aztán nagy levegőt. - Egy boszorkány segített, hogy rád találjak. De nem a két szép szememért tette. Elég komoly árat ajánlottam neki, cserébe a segítségéért. Konkrétan Benedict csekkjét - ismerem be, és várom az esetlegesen lecsapó világháborút.

Vendég
Anonymous

A poszt írója Vendég
Elküldésének ideje Kedd Május 19, 2015 11:19 pm
Semmi mást nem akartam, csak elkerülni azt, hogy önmagát ostorozza a történtek miatt. Nem tehet semmiről, egy percig sem hiheti az ellenkezőjét. Egyetlen pillanat pedig elég ahhoz, hogy dühös legyek emiatt.
- Semmit sem kell jóvá tenned... - válaszolom dacosan és felöltöm a maszkot, ami mögött elbújhatok egy nyalogathatom a sebeimet. Nyilvánvalóan azért gondolja azt, hogy az ő hibája, mert látott összetörve, látta mennyire kifordulok önmagamból és megrettent. Nem.. Nem is emlékszem pontosan, miket mondhattam neki tegnap vagy miket nem. Az egészet mintha tudat alatt zárolná valami, ami miatt csak foszlányokra emlékszem. Talán nem is baj.
- Nem kell ezt csinálnod.. - rázom meg a fejem, miközben végig követem mozdulatait, míg fürdővizet enged és levendulaárat bocsát a fürdőre. Persze nem vagyok elragadtatva attól, hogy mégiscsak kitart az álláspontja mellett, de abban igaza van, hogy szükségem van egy alapos fürdésre. Bár jó eséllyel, akkor sem fogom magam tisztábbnak érezni.
- Nem kell fáradnod. Megoldom én.. Tényleg jól vagyok. - bizonygatom. Hogy elsősorban neki, vagy magamnak, azt töprengés után sem tudnám megmondani, de elég nyomatékos kettősséget érzek szavaimban.
Aztán megadom magam a tisztulás vágyának és elmerülök a kellemesen meleg vízben. Azt sem bánnám ugyan, ha olyannyira forró lenne, hogy marja a bőrömet.. A fizikai fájdalom most kifejezetten hasznomra lenne, hogy ne engedjek a lelkinek.

Vendég
Anonymous

A poszt írója Vendég
Elküldésének ideje Szomb. Május 09, 2015 5:49 pm
- Bóbiskoltam egy keveset - válaszolom Gwennek. - És értem ne aggódj. Bírok én még többet is. Engedd meg, hogy vigyázzak rád... hogy jóvátegyem, ha már az erdőben nem figyeltem - hallgatok el. Nem mondom ki, hogy felelősnek és hibásnak érzem magam azért, amiért mindezt megtörtént. Nem tartottam őt szem előtt, felelőtlen és ostoba voltam, aminek ő itta meg a levét.
- Gyere csak - fogom meg a kezét óvatosan, és a fürdőbe vezetem. Megengedem a vizet a kád felett, aztán addig matatok a szekrényben, míg nem bukkanok levendulaolajra. Hála istennek a pénztelen és félig-meddig törvényen kívül töltött évekért, a nagybátyám megtanított a gyógyfüvek használatára. A levendula meg fogja nyugtatni mind a testét, mind a lelkét, legalábbis valamennyire.
Felé fordulok, és segítek leszedni a ruhákat róla. Látom, hogy szégyelli magát, de ujjammal felemelem az állát, és a szemébe nézek.
- Ne... - rázom a fejem. - Nem kell, hogy ezt érezd. Gyönyörű vagy Gwen - simítok végig gyengéden a sebhelyein. Gyógyulnak már ugyan, de még kissé láthatóak. Némelyik jobban is...
- Nekem mindig te leszel a legszebb - simogatom a vállát kedvesen, aztán óvatosan a kád felé kezdem húzni.

A poszt írója Ajánlott tartalom
Elküldésének ideje

Gwendolyn szobája

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
2 / 18 oldalUgrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3 ... 10 ... 18  Next

Similar topics

-
» Gwendolyn ---
» Gwendolyn Hale
» Gwendolyn Moore
» Delena szobája / Farrah szobája
» Kol szobája

Engedélyek ebben a fórumban:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
rising of the mortals :: Helyszínek :: New Orleans :: Palace Royale Hotel :: Lakások-

Új posztok
tekintsd meg
Pént. Május 31, 2019 10:58 pm
Laurel O. Delgado
Szer. Május 29, 2019 1:28 am
Katherine Pierce
Kedd Május 28, 2019 8:31 pm
Amren Monroe
Hétf. Május 27, 2019 11:26 pm
Lucille Éamon Vodova
Szer. Május 22, 2019 12:03 pm
Katherine Pierce