|
| |
|
Elküldésének ideje ♛Hétf. Dec. 15, 2014 5:58 pm | - Ajánlom, azt találd ki, hogy mivel veszel le ma éjjel a lábamról - dünnyögtem szinte dorombolva, és megszorítottam Gwen fenekét. - És ne aggódj. Bedobok egy sört ha kész a meglepetésed, és máris jövök vissza hozzád. Várj az ágyban.. ha lehet, egy szál semmiben - hunyorogtam rá.
(Rousseaus bár) |
| | |
|
Elküldésének ideje ♛Szomb. Dec. 13, 2014 2:15 pm | Kis erdei tó
- Hát persze.. - hagyom annyiban a dolgot, holott kötekedhetnék is, mivel én nem éppen így látom, de nem érzem úgy, hogy épp most kellene rajta köszörülnöm a nyelvemet. Voltaképp a kíváncsiságom nagy úr, de megállom, hogy megkérdezzem, hová készül, amit titokban kell tartania. Helyette inkább gyorsan összeszedem a cuccainkat és elégedetten körbenézve megállapítom, hogy semmi nem utal arra, hogy itt töltöttük a délutánt. Egy részem még mindig óvatos, de talán egy kis idő elteltével ez is megváltozik majd. - Amiatt ne aggódj.. Kitalálok valamit.. - kacsintok rá és egy pillanatra hozzá simulok egész testemmel, aztán hagyom, hogy visszaterelgessen az útra, ahol a motort hagytuk. - De azért ajánlom, hogy siess vissza hozzám.. - simítok végig a combján, még mielőtt átkarolnám a derekát és visszaindulnánk a hotelhoz. Hangom sokat sejtet, hisz eddig sem kellett sokat agyalnom azon, hogy fogom elcsábítani. |
| | |
|
Elküldésének ideje ♛Szomb. Nov. 08, 2014 3:09 pm | Ugyanúgy érzem a hangjában az élt, mint a sajátomban és talán még egy kis neheztelés is párosul mellé, de nem másítom meg a döntésemet. Erre nem tud rávenni, semmivel. Vagy legalábbis nagyon nyomós indok kell ahhoz, hogy ténylegesen is számba vehessem ezt az opciót, mint lehetőséget. - Mintha egyébként nem lennél igazi farkas... - forgatom a szemeimet. Voltaképp én így is érzem rajta, akkor is érezném, ha nem lennék vámpír. És ismételten bebizonyosodik, hogy telihold előtt sokkal ingerlékenyebb és a végtelenségig makacs. - Talán kedvem támad majd egy holdfényes sétához.. - rántok vállat könnyelműen és a pléddel a kezemben az ajtó felé indulok, majd kulcsra is zárom és elindulok utána a folyosón. A portán leadom a szobakulcsot annak rendje és módja szerint, bájosan mosolygok a férfira, aztán követem Chriestet a kijárat felé.
folyt.: Erdei tó
|
| | |
|
Elküldésének ideje ♛Szomb. Nov. 08, 2014 11:23 am | Azt várom, hogy megadja magát, és enged az akaratomnak. Hogy kompromisszumot kötünk. Ő is megtesz valamit értem, és én is érte. Hát ez nem jött össze. Elmosolyodom, amikor elfordulva pakolni kezd. A kis vadmacska, dacol velem. Makacs és konok, de engem sem a gólya költött. - Persze, mehetünk - bólintok. - Töltsünk együtt minél több időt, még a telihold előtt. Akkor egy napig legalább kénytelen leszel nélkülözni a társaságomat. Talán nem is árt, ha egyszer igazi farkas lehetek - jegyzem meg, megfogva az egyik kosár fülét. - Talán megtépek majd néhány vámpírt - teszem hozzá. |
| | |
|
Elküldésének ideje ♛Szomb. Nov. 08, 2014 8:17 am | Nem értem, miből gondoltam, hogy most másként lesz, hogy hajlik majd az én érveimre. Eddig is csökönyösebb volt, mint az emberek összessége, akiket valaha ismertem. - Meg akarom tanulni, de nem így.. - rázom meg a fejemet. Azt kell mondanom, makacsságban én sem maradtam le mögötte. - Tudod, hogy hiába próbálkozol. Kitartok amellett, hogy nem iszom belőled.. Legalábbis addig nem, míg nem tudom biztosra, hogy nem bántalak és nem veszítem el a fejem... - néztem rá hasonlóan elszántan. Hát.. Egyikünk sem könnyíti meg a másik dolgát, az már biztos. - Te.. Most megzsarolsz engem, Chriest? - ráncolom a homlokom hitetlenkedve. Az iménti vitánk után nem érzem úgy, hogy készen állnék a következő menetre, így egy lemondó sóhaj kíséretében végül dűlőre jutok. - Rendben. Nem várom el, hogy önuralmat tanúsíts és nem töltöm veled a teliholdat... - fordulok el tőle és befejezem a pakolást. Kényszerítem magam, hogy ne roppantsam össze a dobozt, amibe az elemózsiát halmozta. - Most viszont indulhatunk? A szerelmem egy romantikus pikniket ígért nekem édeskettesben, a természet lágy ölén... - hiába próbálkozom, nem tudom leplezni a hangomban megbúvó enyhe élt. |
| | |
|
Elküldésének ideje ♛Csüt. Nov. 06, 2014 3:37 pm | - Pontosan - válaszolom. - Nem először futjuk le. Azt mondtad, meg akarod tanulni az önkontrollt, és én is akarom, hogy megtanuld. Méghozzá anélkül, hogy ártatlan emberek élete legyen veszélybe sodorva, vagy épp elvéve. Tudod jól, hogy ebből úgysem fogok engedni, bármit is mondasz, és bármi érvet is hozol fel ellene - vágom zsebre a kezem, majd elgondolkodom. - Nem tudnálak bántani akkor sem, ha képtelen lennél megállni. Mondjuk úgy, hogy a szelíd erőszaknál maradnék. Közeleg a telihold, erősebb vagyok, mint máskor. Hidd el, le tudnálak állítani. Nemcsak benned, önmagamban is bízom Gwen. És ha nemet mondasz, akkor azt kell mondjam, nem lehetsz velem teliholdkor. Ha te nem akarod megtanulni az önkontrollt, tőlem se várd, hogy használjam. Ez sajnos a valamit valamiért tökéletes példája. |
| | |
|
Elküldésének ideje ♛Csüt. Nov. 06, 2014 11:47 am | - Valószínűleg igazad van.. - hümmögök nagyot sóhajtva. Jól ismer már és tudja, hogy az egészet rákenném. Habár kétség sem fér hozzá, hogy ha megpróbálkoznék az elcsábításával, sikerrel is járnék. Komor arcát látva nyugtalanság fog el, és beigazolódik sejtésem. Részben. Fejemet rázva húzódom hátrébb, de testünk még így is összeér. Elrontotta a pillanatot. Azt hittem, ma csak ketten leszünk, méghozzá békés körülmények között. - Szó sem lehet róla.. Ezt a kört már sokadjára futjuk le, Chriest. Épp az imént mondtad, hogy pihenned kell a telihold miatt. Nem hiszem, hogy felcímkérheted ezzel a jelzővel azt, ha a véredet veszem. Nem alapozhatod a bizalmadat pusztán arra, hogy szeretlek. Nem bízhatsz abban, hogy annyira nem akarom, hogy bajod essen, hogy nem is tudnálak bántani.. Nem akarok kockáztatni. Téged nem. Bárki mást... - nézek rá nagyon határozottan, aztán eszembe jut, amit régebben mondott. Ő is élvezi ezt.. - Hidd el, hogy én nagyon szeretném. Rád vágyom.. minden formában. De nem kísérthetsz ezzel. - próbálom meggyőzni őt, hogy mondjon le a tervéről. Vagy legalább gondolja meg, hisz amilyen makacs, hat lóval sem tudnám visszatartani. - Mondd, ha nem tudnám kontrollálni magam, még meddig mennél el? Tudnál bántani? - szegezem neki a kérdést, mert a válaszban bizonytalan vagyok. |
| | |
|
Elküldésének ideje ♛Szer. Nov. 05, 2014 11:22 am | - Most ne csábíts, mert tényleg lőttek a piknikhez, aztán majd azért morogsz, hogy ide sem jutottunk el - nevettem fel, majd elkomorodtam. - Na igen. Ami a próbát illeti...viszünk magunkkal ételt, de nem sokat. Neked mást is enned kell - simítottam végig az arcán. Nyilván kitalálta, mire is gondolok. - Tudom, hogy képes leszel megállni, hogy bánts. Azt mondtad szeretsz, és én elhiszem. Tudom, mert érzem minden porcikámban. Ezért is akarom, hogy újra rajtam és velem próbálkozz. Bízom benned, úgy, ahogy még soha senki másban - szorítottam meg a kezét. |
| | |
|
Elküldésének ideje ♛Kedd Nov. 04, 2014 7:07 pm | Sosem fogtam vissza magam, nem is most fogom elkezdeni, a reakciója viszont csak alátámasztja, amit az imént mondott. Hogy a nap minden percében kíván engem, én pedig ajkamba harapva feszegetném a határait, és kezemmel elindulok szép lassan lefelé. De mire célt érnék, megfordul. Halk hangját még mindig visszhangozza a fülem. - Szóval próba elé állítasz? - nézek rá kétkedve. Fogalmam sincs, mit ért ez alatt, de nem lehet túl vészes, meg különben is.. - Csábításból jelest kapnék.. - kacsintok rá, kihasználva az előbbi helyzetet. - De kíváncsi vagyok a te verziódra is.. - nevetek fel és a tapodtat sem mozdulok előle, gondosan ügyelek arra, hogy testünk továbbra is összesimuljon. |
| | |
|
Elküldésének ideje ♛Kedd Nov. 04, 2014 2:28 pm | Gwen elmegy öltözni, addig én feltúrom a hűtő tartalmát. Jól tippeltem, néhány szendvicset össze lehet dobni abból, amit itt találok. Üdítő is akad, aztán meghallom amint Gwen megemlíti a tegnapi maradékot. Igaza van, ha már megrendeltük ne dobjuk ki. Keresgélni kezdek de kosarat nem találok, hát kisebbfajta dobozba rejtem az ételt. Míg ezzel foglalatoskodom ő felöltözik, és csak akkor állnak meg a mozdulataim, ahogy hátulról megölel. Belesimulok jólesően a teste melegébe, és megrezzenek, mikor végigsimítja a hasamat. - Ha tíz centivel lejjebb téved a kezed, ma nem lesz piknikezés - dünnyögöm alig hallhatóan, tudván hogy az ő füle úgy is meghallja majd. Megfordulok, és fejem oldalra biccentve, tűnődve nézek rá. - Velem tarthatsz, ha van kedved. De ez annak a függvénye is lesz, hogy mennyire teljesíted a mai próbádat - teszem hozzá. Kíváncsi vagyok, vajon sejti-e mire gondolok. |
| | |
|
Elküldésének ideje ♛Kedd Nov. 04, 2014 12:43 pm | A durcázást abban a pillanatban be is fejeztem, mikor parancsba adta, hogy öltözzek. Nem ellenkeztem, teljesen felvillanyozott annak a gondolata, hogy új életem első napját édeskettesben fogom tölteni vele. Lassan felkászálódtam az öléből, hogy ruhá után nézzek, de közben figyeltem minden egyes szavára. - A gyümölcsökhöz meg a csokoládéhoz hozzá sem nyúltunk, amit tegnap rendeltem.. - szólok oda neki öltözködés közben, ha már azon gondolkodik, mit vigyünk magunkkal. Közben gyorsan fel is öltözök, bár igazából fogalmam sincs, hogy szokás öltözni egy ilyen kiruccanáshoz. Sötét nadrágot és színes blúzt veszek fel, s mikor visszaérek háttal nekem pakol. Gyorsan befejezem a blúz gombolgatását, a felsőt direkt szabadon hagyom, majd Chriest hátához simulok. Karjaimmal derekát ölelem, aztán mintegy véletlenül hasának érzékeny bőrét cirógatom végig a nadrág dereka felett. - Egy szóval sem mondtam, hogy hagylak pihenni... - csókolok lapockái közé, végül belátom, hogy igaza van. Talán már most is érzi a közelgő telihold hatását. - Ha szeretnéd most is veled tartok.. - ajánlom neki. Igazából fogalmam sincs arról, hogy a farkasoknál ez társas tevékenységnek minősül-e vagy jobb szeretnek ezidő alatt egyedül lenni. Meg hát Chriest nem éppen átlagos farkas.. |
| | |
|
Elküldésének ideje ♛Kedd Nov. 04, 2014 10:09 am | Kezével oldalra billenti a fejem, és élvezem a meghitt, belsőséges pillanatokat. Azt hiszem, egy kapcsolatban ilyesminek is kell lennie. Egy kis évődésnek. Nekem ez meg mindig megy és ment is. - Remek. Ezt megbeszéltük - nyugtázom mikor kerek perec elfogadja az általam támasztott "kihívást", majd összecsapom a kezem. - Nos, akkor azt mondom, öltözz. Én felmérem a hűtőd tartalmát, mit lehet összehozni benne. Pár szendvics gondolom megalkotható. Aztán a mai napot a pihenésre szánjuk. Szükség is lesz rá, főképp nekem. Három nap múlva itt az újabb telihold - fintorodok el. Na igen, valahogy nem vagyok elragadtatva a kilátásban lévő újabb fájdalmaktól. |
| | |
|
Elküldésének ideje ♛Kedd Nov. 04, 2014 6:09 am | Szinte tűkön ülve várom, hogy végre kiejtse a száján, mi az, amit nem tudok róla. Közben persze jócskán peregnek a képek a fejemben, egyik kevésbé biztató, mint a másik, végül egyikről sem derül ki, hogy valós lenne. Helyette viszont egy hecc áltozata leszek. - Chriest Wolfswood... Te aljas.. - csattanok fel sértetten, leginkább azért, mert látszólag ő jót derül rajtam. Az imént még igen komoly témáké volt a főszerep, igazán nem tehetek arról, hogy bedőltem neki. Kezemet pofonra emelem, de csak meglegyintem őt, míg feje ki nem billen oldalra. Egy ilyen csínyért nincs szívem bántani, még akkor sem, ha sért, hogy átejtett. - Az, hogy ezt még nem mondtad, nem jelenti azt, hogy nem tudok róla.. A kettő nem zárja ki egymást, édes... - nevetek végül vele, mert száj sarkában bújó mosolyomat nehéz tovább lepleznem. - A jó hír viszont az, hogy megbirkózom vele... - kacsintok rá. Alighanem elég rég találkoztam olyasvalakivel, aki már pusztán azzal felizgat, ha vágyakozva néz rám vagy lebiggyeszte azt a csókolni való ajkát. - Ami pedig ezt illeti, egy percig se hidd, hogy adósod maradok! - villantom rá a tekintetemet. Bár van egy olyan érzésem, hogy pont ez volt a célja. |
| | |
|
Elküldésének ideje ♛Kedd Nov. 04, 2014 1:06 am | - Hát remélem is, hogy nem változtat rajta - vágok komor arcot. - Tudod, az az igazság... nem mondtam még soha... de imádom a szexet. Veled különösen, mert veled minden tökéletes. És azt kell hogy mondjam, minden nap minden percében kívánlak. És nyilván tudod, mivel jár ez együtt - mosolyodom el aztán szélesen. - Esküszöm, ezen kívül már mást nem kell tudnod rólam - csipkelődöm keveset, aztán felnevetek ahogy látom az arckifejezését. Megkönnyebbülés játszik rajta, de azért durcásan fúj felém egyet, hogy átejtettem. - Imádom húzni az agyad, ha még nem mondtam volna - jegyzem meg, aztán nyakam közé húzom a fejem, mintha csak arra számítanék, hogy nyakon legyint. |
| | |
|
Elküldésének ideje ♛Hétf. Nov. 03, 2014 7:23 pm | Talán a múltam megváltoztatható.. Nem az események, hanem a lelkembe írt hatásuk. De csak, ha nyitott vagyok és hajlok rá. Én pedig semmi egyebet nem akarok, mint új életet. Ennek pedig az is része, hogy változtatok. Nem én változok meg, hanem a hozzáállásom. Az új élethez pedig a kellemes emlékek fűznek majd. - Ez nagyon jól hangzik.. - bólintok rá tüstént, továbbra is töretlen lelkesedéssel. Hatalmas sóhajára viszont felkapom a fejem és értetlenül meredek rá, felhúzott szemöldökkel. A hangja mélyebbé válik, az arcáról pedig semmit sem tudok leolvasni, így sejtésem sincs, merre felé járnak a gondolatai. - Biztosíthatlak, hogy bármi is az, nem változtat azon, ahogy irántad érzek... - sietek megnyugtatni, de kíváncsiságomat nem tudom leplezni. Csak pillantásommal szuggerálom, hátha kimondatlan kérdésemre is reagál azzal, hogy elmondja, mire is gondol tulajdonképpen. |
| | |
|
Elküldésének ideje ♛Hétf. Nov. 03, 2014 3:15 pm | Valahogy fogadni mertem, hogy az utolsó lehetőség ragadja meg a fantáziáját, és nem is tévedtem. Felnevettem a lelkes reakcióját látva. - Jól van. Akkor elviszlek életed első piknikezésére. Még épp jó időben vagyunk hozzá. A mocsár mellett van egy erdő, néhány tisztás... szép hely. Azt hiszem, az tökéletes lesz - biccentek. - Kell némi kaja, egy pokróc, meg mi ketten. Azt hiszem, ennyi az egész - simítok végig a combján. - Tulajdonképp fogd fel úgy, hogy kimegyünk a szabad ég alá enni és pihenni. Élvezni a napfényt...meg egymást - teszem hozzá kaján hunyorítással. - Tudod Gwen, van valami amit még nem mondtam el magamról - sóhajtok nagyot, és drámaivá válik a hangom. |
| | |
|
Elküldésének ideje ♛Hétf. Nov. 03, 2014 1:16 pm | Azonnal megnyugszik a lelkem, amint hallom, hogy hajlik az én verziómra, vagyis megkímél egy kellemetlen találkozástól, meg az exem hajkurászásától. Ez legalább mindenkinek kényelmes megoldás. - Ne aggódj, mindenről tudni fog.. Másrészt pedig, én is elég szépen el tudnám szúrni az ő dolgait, szóval aligha kockáztatna.. - nyugtatom meg elgondolkodva. Igazság szerint nem tudom, van-e most valakije, de egy ex váratlan felbukkanása szépen felkavarná az állóvizet, főleg ha rátennék egy lapáttal. - Hmm... - nézem, ahogy vigyorog, miközben az ajánlatokat fontolgatom, de amint meghallom a szívemnek legkedvesebb ötletet, le is csapok rá. - Sosem piknikeztem még... - jegyzem meg egy vállrándítás kíséretében. - De elég romantikusan hangzik. Kettesben... veled.. a szabadban... - toldom meg minden szavamat egy-egy apró csókkal. Úgy érzem lebegek, hisz az előbb még kígyót-békát kiabáltunk egymásra, most viszont azt hiszem szent a béke. |
| | |
|
Elküldésének ideje ♛Hétf. Nov. 03, 2014 11:36 am | Mérlegre teszem Gwen szavait, aztán bólintok. - Jól van, legyen üzenet - egyezem bele. - De kérlek, írj le neki mindent. Nem akarom, hogy elszúrja a dolgokat nekünk - paskolom meg Gwen lábát, majd hátradőlök, és rávigyorgok. - Na és mivel akarod tölteni az első szabad napodat a szabad életedben? - kérdezem. - Lehet szó moziról, étteremről, vagy egy piknikről a szabadban, tiéd a döntés. Én bármiben benne vagyok - hallgatok el, és nézem a csillogó szemeit, az apró, boldog kis mosolyt az ajkán. - Istenem, de gyönyörű vagy - szakad ki belőlem hirtelen kontroll nélkül. De nem bánom, egy percig sem. Hiszem tényleg így is gondolom. |
| | |
|
Elküldésének ideje ♛Vas. Nov. 02, 2014 5:07 pm | Miután elhelyezkedek az ölében és a fejemet vállának döntöm, kíváncsian várom, hogy belekezdjen. Ugyan van pár sejtésem, mire akart utalni, de egyik sem igazolódik be. Meglepettségemben szemöldököm mégis homlokom közepéig kúszik. - Oh.. - lehelem magam elé, de nem szakítom félbe. Mindenképp örülök annak, hogy képes Lucast és engem egy mondatban emlegetni anélkül, hogy őrjöngeni kezdene, de én ezt a találkozást túlzásnak tartanám. - Nem hiszem, hogy örülne a látogatásomnak.. - húzom el a számat, azok után, hogy nem éppen szépen váltunk el egymástól. - De hagyhatok neki üzenetet vagy megigézhetek valakit, hogy adja át neki ezeket az információkat.. - sorolom kapásból az ötleteket, hátha valamelyikre ő is rábólint. - Valahogy nem vonz a találkozás lehetősége.. A kapcsolatunk eléggé viharosra sikeredett és te is tudod, mi a véleménye rólam.. - forgatom a szemeimet. Nem fogok neki könyörögni, hogy tegye félre a gyerekes önbecsülését és hallgasson meg. - Ha pedig mégis találkozom vele, biztosan nem ma lesz.. Úgy terveztem, hogy az első szabad napomat a te társaságodban töltöm, nem azzal, hogy felkeresem az exemet... - hajolok hívogató ajkaira, hogy megcsókolhassam.
|
| | |
|
Elküldésének ideje ♛Vas. Nov. 02, 2014 4:43 pm | A hangnem és a légkör érezhetően másabb, mint tíz perccel ezelőtt. Leülök a kanapéra, és az ölembe vonom Gwent. - Beszélned kell Lucassal - mondom ki aztán a gondolataimat. - Tegyük félre azt, hogy nem szívlelem őt, de ettől függetlenül nem akarom a halálát. Benedict most valahol a kanadai határ közelében sejti őt, de figyelmeztetned kell, hogy nem adta fel a keresését. El kell neki mondanod, hogy ne hívja fel magára véletlenül se a figyelmet... mert ezzel a mi tervünket is romba döntheti - simítok végig Gwen hátán kedvesen. - Mit mondasz? Megkeresed őt? |
| | |
|
Elküldésének ideje ♛Vas. Nov. 02, 2014 4:05 pm | A percek, mikor a poklot éltem meg, mert azt hittem feladja, teljesen elhalványultak már. A félelmeim más irányt vesznek és azért aggódom, hogy tudjunk együtt élni. Mintha csak tudná, hogy mi jár a fejemben, nyugtat meg, hogy nem fogunk kapkodni én pedig azt hiszem, ismét beleszeretek. Az idő nem akadály.. Minden időmet neki adom, ha ez szükséges. Mázsás kő szakad le szívemről, amint újra a szobám falai között tudhatom. Nem akarom korlátozni és megmondani neki, mit tegyen, de jobb szeretném, ha nem hozná rám a szívbajt azzal, hogy feltépi az ajtót és elrohan. Nem is igazán a problémák elől, hanem előlem. Mintha én lennék maga a probléma. - Igen? Mire gondolsz? - kérdezem mosolyogva. Le sem tudnám tagadni, mennyire örülök, hogy a kis vitánk nem fajult addig, mint legutóbb és nem kell attól tartanom, hogy részegen mibe keveredik már megint.
|
| | |
|
Elküldésének ideje ♛Vas. Nov. 02, 2014 11:42 am | Megölel, és én is átfonom rajta a karjaimat, jólesően behunyva a szememet, ahogy a tarkómat simogatja. Lehunyt szemeim mögött pedig felsejlik a jövő. Mi ketten... vagy akár hárman. Bár nem tudom, mennyire jó ötlet egy saját gyerek, akire átörökítem a farkas géneket... de mindegy. Ez nem holnap jön, és nem is holnapután. Lesz még idő gondolkodni ezen. - Nem akarok elsietni semmit - mondom ki aztán hangosan is amit gondolok. - Van időnk. Mindenre. Bármire, amit csak akarunk - biccentek. Nem akarom Gwent megijeszteni azzal, hogy már jövő hónapban essen teherbe, legalábbis próbálkozzunk vele. Első lépés a ház, aztán lassan jöhet majd minden más. - Menjünk - fogom meg aztán a kezét, és lassan visszasétálunk a szobába. Ott lerúgom magamról a cipőt, és leteszem a kabátot. Igazából egy percig sem akartam ténylegesen elmenni, csak a harag dolgozott bennem. - Van viszont még valami, amit meg kell tennünk. Méghozzá minél hamarabb - simítok végig Gwen arcán. Kíváncsi vagyok, hogy fog reagálni arra, amit mondani készülök. |
| | |
|
Elküldésének ideje ♛Vas. Nov. 02, 2014 11:33 am | Csak ennyi kell ahhoz, hogy végre tisztán tudjak gondolkodni. Az, hogy érezzem, nem futamodik meg, bármilyen nehéz is szót értenie velem. Nem vagyok könnyű természet, és azt is tudom, hogy még rengeteg bosszúságot fogok okozni neki, többet, mint amennyit érdemelne, de a boldog pillanatainkért megéri. Gyengéden ölelem át, belélegzem semmivel össze nem keverhető illatát és ebben a percben az sem számtana, ha nem házat, hanem kastélyt akarna. Persze az indokait megértem, de a kétségek ott munkálnak bennem. Teljesen hétköznapi értelemben. Jók vagyunk együtt, ezt mindketten beláthatjuk, de ki tudja, mi lesz akkor, ha össze is költözünk? De látszólag máris rákapott az ötletre, olyannyira, hogy minden összeállt a fejében. Én pedig igyekszem nem szétzúzni a képet, amit elképzelt. - Rendben.. - bólintok rá, miközben a tarkóját simogatom. Mindkettőnknek jót tett, hogy kiadtuk magunkból, ami a szívünket nyomta. - Veszünk egy házat, és rendbe tesszük ezt az egészet. Azt akarom, hogy lásd rajtam, hogy tényleg igyekszem, mert van egy nagyon jó okom rá. Te vagy. Soha nem voltam még annyira biztos semmiben az életben, mint most abban, hogy nem számít hol, de veled akarok lenni.. - lágyul el a hangom és a kifejezésem is, aztán felnevetek. - Hát, nem éppen így gondoltam.. - simogatom az arcát. - Ha van rá esély, hogy lehet valaha gyerekem, akkor tőled akarok. Ha pedig nincs, az sem baj.. De nem venném el tőled soha a lehetőséget, hogy megtudd, milyen apának lenni és a saját gyerekedet a kezedben tartani... - Igen, érte megküzdenék azzal az érzéssel is, hogy mástól születik gyereke, mert én képtelen vagyok megadni neki, amit mindenképp meg kell kapnia. Azt hiszem, képes lennék rá. - De egyelőre a vámpírságommal sem tudok megbirkózni, nem hogy egy gyerekkel.. - mosolygok még mindig rendíthetetlenül. Nem akarok mindent most rögtön és azonnal. Van időm.. - Menjünk be.. - kérem aztán halkan, hogy jöjjön vissza. Bár nem érdekel, hogy más mit gondol, de jobb szeretnék nem egy szál köntösben parádézni a folyosón.
|
| | |
|
Elküldésének ideje ♛Vas. Nov. 02, 2014 8:12 am | Lassan, de csak lassan csillapodom le. A hangja a fejemben már szinte lágy zúgássá áll össze, mintha a tenger morajlana. Az pedig jó. A tenger mindig megnyugtat engem. Ettől függetlenül értem, és felfogom minden szavát. Nagyot sóhajtok, és a vállának döntöm a kissé fájó homlokomat. Az előbbi indulatlevezetési módszeremnek köszönhetően alighanem lesz holnap egy-két kisebb dudor a fejemen. Sebaj. Történt velem már rosszabb is. - Vegyünk egy házat - mondom végül váratlanul. - Mi ketten. Egy igazi otthont, amilyen nem volt soha egyikünknek sem. Ha komolyan gondolod velem...ha nem akarsz elhagyni, én boldogan benne vagyok ebben. Költözzünk össze. Én veled akarok lenni minden percben. Melletted feküdni, melletted ébredni, és ha e között a két időpont között bármikor is látom a mosolyodat, vagy csak ahogy rám nézel, nem számít majd semmi bosszúság, gond vagy baj... mert miattad megéri majd minden, de minden - emelem fel a fejem. - Én ilyen életet szeretnék, Gwen. Olyat, amit sosem volt lehetőségem megtapasztalni. Csak...csak egyszerűen próbáljuk meg. Biztos nem lesz könnyű, de mi ketten túllendülhetünk minden akadályon. És aztán, ha mindketten úgy érezzük eljött az ideje, kereshetünk egy kisfiút, akit felnevelünk - mosolygok. - Akit megtanítunk mindenre...akit kirándulni viszünk majd a lakókocsimon...akiből igazi, nagybetűs embert fogunk majd nevelni. És akit azért persze jól el is rontunk majd a magunk módján - teszem hozzá halvány vigyorral. |
| | |
|
Elküldésének ideje ♛Szomb. Nov. 01, 2014 10:29 pm | Fel vagyok készülve arra az eshetőségre, hogy ellök magától, de megkockáztatom. Őszintén nem lepne meg, ha ezek után inkább távolságot akarna tartani tőlem, de az a tény, hogy alig két lépést mozdult az ajtómtól, az ellenkezőjét bizonyítja. - Ne mondj nekem ilyeneket.. - tiltakozom, amint meghallom, hogy voltaképp arról beszél, amit hagyatékának szán. - Chriest, nem akarom hallani.. Nem fogsz meghalni.. - hadarom olyan gyorsan és vehemensen, mint ahogy az imént vitatkoztunk. Fáj, hogy arról beszél, hogy már nem lesz jelen ebben a világban, habár nagyon jól tudtam, mibe kezdek. Már az elején. - Nem most.. És megnyugtatlak, nem szándékozom sok száz évig élni.. - mosolyodom el. Igazából a vámpírság számomra csupán azért vonzó, mert ugyanolyan fiatalon fogok meghalni, ahogyan éltem. A többi részt igazán kihagynám, kezdve a vérszomjjal. - Értelek. És szeretlek.. Soha nem volt ez életemben annyira fontos ember, mint te.. Soha, érted? Úgyhogy.. Nem érdekel.. Vehetünk házat. De nem én, hanem mi ketten. Együtt. Vehetünk egy egész utcát is.. - mosolyodom el puhatolózva. Megijeszt ez a komolyság, ami a hangjából érződik, és ezzel a félelemmel aligha tudok mihez kezdeni. - Lezárom a múltamat. Még nem tudom, hogyan, de megteszem. A szívem a tiéd, az egész, de azt akarom, hogy a jövőm is a tiéd legyen.. Hogy közös legyen.. - simítok végig arcán. - De tudnod kell, hogy ilyen maradok,én a te elcseszett választásod leszek. És akarok veszekedni veled.. Azt akarom, hogy elmenjünk a végletekig, mert melletted képes vagyok rá. Képes vagyok szeretni és gyűlölni azt, hogy ennyire szeretek. Azt akarom, hogy perzseljen.. Bele akarok halni.. - sorolom, mi mindent akarok, aztán tétován ismét megszólalok. - Kisfiú.. Szeretnék egy kisfiút..
|
| | |
|
A poszt írója ♛ Ajánlott tartalom Elküldésének ideje ♛ | |
| | | |
Similar topics | |
|
| Engedélyek ebben a fórumban: | Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
| |
| |
| |
• az új oldal nyitásáig •
• ROTM FRPG •
|
Pént. Május 31, 2019 10:58 pm Szer. Május 29, 2019 1:28 am Kedd Május 28, 2019 8:31 pm Hétf. Május 27, 2019 11:26 pm Szer. Május 22, 2019 12:03 pm Hétf. Május 20, 2019 10:43 am Szomb. Május 18, 2019 10:03 pm • ROTM FRPG • |
|