|
| |
|
Elküldésének ideje ♛Vas. Ápr. 28, 2013 4:12 pm | A sokadik kört futottam a szőnyegen dühöngve, mikor nyílt az ajtó. Óriási... - Mindig olyan szépen tudsz üdvözölni - emeltem a szemem az ég felé. - Már csak te hiányoztál, anyám - vetettem oda nagyon morcosan. - Nyilván van oka annak, hogy ingerült vagyok, tehát ne tégy úgy, mintha nem ismernél! - öntöttem magamnak újra egy pohár italt, és vad tekinteteket küldtem anyám felé. - Az a rohadt kis ribanc Gilbert! - vágtam az ablakpárkányra hirtelen. - Ő az én bajom! |
| | |
|
Elküldésének ideje ♛Vas. Ápr. 28, 2013 11:09 am | Láttam, hogyan rohan fel a szobájába Klaus, méghozzá eléggé feldúltan. Meglehetősen érdekes dolgok történnek itt mostanság, hát... akkor nézzük meg, őt mi bántja, bár félő, hogy a történtek fényében nem biztos, hogy örülni fog nekem. Elvégre múltkor eléggé összevitáztunk ezen a gyógyíres dolgon. A zsebemben megrezzent a telefon ugyan, de most nem akartam, hogy ez terelje el a figyelmemet. Biztosan megint varázslat miatt zaklatnak. De azért kíváncsi voltam, és megnéztem a feladót. Hát, a meglepetés ereje engem is magával sodort. Nem számítottam arra, hogy Tatia lánya valaha engem fog megkeresni. Méghozzá... ez még érdekesebb. Azt hiszem, értem Klaus feldúltságának okát. Legalábbis az egyiket. De ha Tatia nem áll a céljaim mellett, legalább van egy másik Petrova, aki igen. És Erin sok mindenre felhasználható, ha azt nézzük, hogy majdnem ezer éves. Beszélnem kell majd vele... hiszen ha igaz, amit ír... már nem egyedül akarom "bántani" a fiamat. Ezek a szerelmi drámák... - Nos, van valami oka, hogy ilyen feldúlt vagy, vagy csupán az otthon melege váltja ki belőled? - kérdeztem belépve, miután zsebre vágtam a mobilt. Neki nem kell tudnia semmiről. Valószínűleg megint koporsóban végezné valaki. |
| | |
|
Elküldésének ideje ♛Vas. Ápr. 28, 2013 10:30 am | (Damon és Elena háza)
Szinte szétrobbantam a méregtől, még akkor is, mikor beviharzottam ide. Legszívesebben tombolni kezdtem volna, de nem akartam szétverni a szobámat. Épp elég volt az a pusztítás, amit Bekah végzett is utoljára. Öntöttem egy pohár italt, aztán még egyet, majd még egyet. Képtelen voltam nyugton maradni, járkáltam fel-alá a szőnyegen. Most szívesen megszorongattam volna Elena torkát, ahogy nemrég Erinét is. Erin... na, oda sem mehetek többet, azt hiszem. Már megint belegázoltam. De hát kellett neki megint a szerelem. Én egy szóval sem mondtam, hogy megint bele fogok esni. Tehát ilyen téren tiszta a lelkiismeretem. Azt azért nem gondoltam, hogy Elena Gilbert majd így pofára fog ejteni. Noha elvileg meg kellett volna könnyebbülnöm, hogy semmi közöm a gyerekéhez, a harag nagyobb volt jelenleg bennem. HOGY MERÉSZELT UJJAT HÚZNI VELEM? És hogy bosszú? Mintha ő maga nem akart volna ágyba mászni velem.
|
| | |
|
Elküldésének ideje ♛Vas. Ápr. 07, 2013 6:05 pm | Mélyen, igazán nagyon mélyen aludtam, és sokáig. Fura. Soha nem gondoltam, hogy ennyi ideig tart kipihenni... nos, a halált. Tény, hogy már esteledett, mire sikerült magamhoz térnem. Kábán felültem az ágyban, és lassan eszméltem csak rá, hogy mi is történt. Mikael... a karó. A halálom. Aztán anyám... Bekah, Tatia... és a visszakapott életem. Ez még nekem, ezer éves hibridnek is túl soknak tűnt hirtelen. Kimásztam az ágyból, de most nem akartam találkozni a családomból senkivel. Még anyámmal és a hugommal sem. Most egy valamit akartam. Kicsit felejteni. És helyrerázni magamban a belső szégyent, hogy Mikael így elbánhatott velem. Inni akartam. Semmi másra nem volt szükségem. Kirángattam az első utamba kerülő ruhát a szekrényből, és máris rohantam kifelé a házból.
(Grill) |
| | |
|
Elküldésének ideje ♛Vas. Márc. 31, 2013 5:26 pm | (nappali)
Újra szétnéztem a Bekah okozta pusztításon. Tökéletes törés-zúzás. Mindez az én szobámban. Miért nem lehetett kinn a kertben kitombolnia magát? - Gratulálok hugi. Alapos voltál - dünnyögtem, aztán letúrtam az ágyról mindent. Sok ringatás nem kellett, azonnal be is dőltem a takarók és párnák halmazába. Alig néhány perccel később már el is nyomott az álom. |
| | |
|
Elküldésének ideje ♛Hétf. Márc. 25, 2013 5:36 pm | || Pince ||
A dacom csak addig tartott, amíg az ajtó be nem csapódott anyám után. Aztán lehullik arcomról a maszk, és újra atveszi helyét a fájdalom. Szinte önkívületben lépkedek fel a lépcsőn, és minden lépéssel pislogom vissza a könnyeimet. Nem akarok újra utat engedni nekik. Nem akarom, hogy újra letaglózzon a veszteség, a fájdalom. Az egyetlen reményem most anyám, hogy ő tud valamit tenni, hogy vissza tudja hozni Niket az életbe. De mi van, ha mégsem képes rá? Vagy mi van, ha csak azért találta ki az egészet, hogy lecsillapítson, megszabaduljon tőlem, hogy nehogy a kétségbeesésem rajta csattanjon. Aztán bújkálásra biztat. Néha tényleg egyáltalán nem értem ezt az egész elcseszett családot. Egyedül Nik volt az, akit minden szörnyűsége ellenére meg tudtam érteni, mert mellette voltam végig, vele együtt átéltem minden szörnyűséget, tudtam, mi mindenen átment már. Képtelen vagyok felfogni, hogy valóban meghalt. Muszáj kapaszkodnom abba a kis reménysugárba, amit anyám felvillantott előttem. Nehéz sóhaj tör fel belőlem, aztán felocsúdok, és ekkor jövök rá, hogy hol is vagyok. Nik szobájában kötöttem ki, de annyira lefoglaltak a gondolataim, hogy észre sem vettem, hogy végig ide tartottam. Előbb csak az ajtóban toporgok, nem nagyon megy, hogy erőt vegyek magamon, és beljebb sétáljak. Pedig alig két napja voltam itt utoljára, amikor a bátyám megbízott, hogy pakoljam össze a holmiját, ami a menekvéshez kellhet. Nem tartott sokáig a bújkálásunk. Lassan belépkedek, ujjaim végigfuttatom az ilyen-olyan személyes tárgyakon, a munkaasztalán, melyet a félkész munkái borítanak. Rosszul vagyok a gondolattól, hogy talán ez minden, amit maga után hagyott. Nem veszíthetem el. Nem lehet így vége. Nem hagyhat magamra. Vissza kell térnie, hogy bosszút álljunk Mikaelon. Mikael! Gyülölöm őt. És ez az érzés olyan intenzíven tör rám hirtelen, hogy tombolni támad kedvem, törni, zúzni, mindent felégetni magam körül.
|| Mikael háza || |
| | |
|
Elküldésének ideje ♛Kedd Márc. 05, 2013 3:17 pm | || Bekah szobája || Nem tudom, Nik alaposan végiggondolta-e, hogy velem csomagoltassa össze a holmiját. De teszem, ami tőlem telik, és megtöltöm a bőröndjét. Nagyon igyekszem, hogy ne csupa kacattal legyen teli, de egyre idegesebb, türelmetlenebb vagyok, és néha már azt sem látom, mit hajítok épp bele. Remélem, minden megvan, amire szüksége lehet. Két bőrönd. Ennyi csak, amit magunkkal viszünk ebből a városból, ahol hosszú idő után végre egy kicsit letelepedhettünk. És mi értelme volt? De nem kesereghetek tovább. Össze kell szednem magam. Nik vár. || Dolgozószoba ||
|
| | |
|
Elküldésének ideje ♛Szomb. Márc. 02, 2013 4:50 pm | Elég gyorsan pattantak ki a szemeim... legalábbis önmagamhoz mérten. Már igencsak délutánba hajlott az idő, és azonnal felélénkültem ahogy eszembe jutott, hogy ma este Tatia vár rám. A mai bál... ma együtt leszünk mindenki előtt. Úgy, ahogyan egy férfi, és egy nő alkot egy párt. Gyorsan rendbe tettem magam a fürdőben, és egy sietős borotválkozást követően magamra húztam az öltönyömet. Itt volt az ideje az indulásnak.
(Tatia háza) |
| | |
|
Elküldésének ideje ♛Pént. Márc. 01, 2013 6:40 pm | (Tatia háza)
Csak beléptem a szobába, hogy ledobáljam a holmikat magamról, és bedőltem az ágyba, mint egy bábu. Vártam már a holnap bált. Talán itt lesz az ideje, hogy majd Oliverrel is szót váltsak. Vagy örökre lemond Elenáról, vagy megölöm újra. Ha kell minden alkalommal, mikor kiteszi a lábát a pokolból, én magam fogom őt visszalökni oda. Nyakig húztam a takarót, az oldalamra fordultam, és csakhamar mélyen aludtam is. |
| | |
|
Elküldésének ideje ♛Szer. Feb. 27, 2013 6:52 pm | - Mindig én vagyok a főnök kedvesem. Már megszokhatnád - vigyorogtam pimaszul, aztán lesétáltam Tatiával a lépcsőkön.
(erdő, elhagyatott tisztás) |
| | |
◆ after killing, the "you're a joke" face is my speciality ◆
|
A poszt írója ♛ Tatia Petrova Elküldésének ideje ♛Szer. Feb. 27, 2013 6:49 pm | Végignéztem rajta, ahogy felállt a fotelból, aztán viszont megcsóváltam a fejem. Eljött egy történelmi pillanat, mivel egyáltalán nem vágytam most az alkoholra. Nem akartam tompítani semmit, meg akartam próbálni normálisan átélni mindent, mindegy, hogy mit éreztem. - Nem kérek semmit. Felőlem indulhatunk. - Pislogtam rá, miközben megszorította a kezemet. - Mivel nem tudom, hogy merre van a meglepetésed, ezért most te vagy a főnök. |
| | |
|
Elküldésének ideje ♛Szer. Feb. 27, 2013 6:04 pm | Nem került túl sok időbe, és túl sok várakozásba, hogy meghalljam az ismerős lépteket, és mosolyogva néztem Tatiára, ahogy belépett a szobámba. - Szia - keltem fel a székből. Láttam rajta ugyan némi nyugtalanságot, de ezt betudtam annak, hogy nem tudja, mi vár rá. És előbb leharapná a nyelvét, és lenyelné, minthogy beismerje, felcsigáztam a kíváncsiságát. - Nos, kérsz egy italt, mielőtt indulunk? - mutattam hátrafelé. - A meglepetés kissé arrébb vár ránk. Nem is akarok itt túl sokáig időzni - szorítottam meg Tatia kezét. - Vagy ha gondolod, akár azonnal indulhatunk. |
| | |
|
A poszt írója ♛ Tatia Petrova Elküldésének ideje ♛Szer. Feb. 27, 2013 5:48 pm | Tatia birtoka ;; Hálószoba
Kiismertem itt már annyira magam, hogy ne álljak meg a küszöbön és csengessek, mint valami udvarias kislány, ezért egyszerűen csak benyitottam a bejárati ajtón, felsétáltam az emeletre és megálltam Klaus szobájának az ajtaja előtt. Itt sem szándékoztam kopogni, csupán annyi időre volt szükségem, hogy a göndören a vállamra omló fürtjeimbe túrjak és vegyek egy nagy levegőt, ezzel pedig megpróbáljak mosolyt varázsolni az arcomra. - Szia. - Nyitottam be az ajtón és a fotelban ülő Klausra néztem. - Megkaptam az üzenetedet. - Mosolyodtam el halványan. Neki nem kell tudnia, hogy mi történt az előbb. |
| | |
|
Elküldésének ideje ♛Kedd Feb. 26, 2013 6:31 pm | (pláza)
Ki sem pakoltam a ruhákat a kocsiból. Minek, hogy nemsokára újra bepakoljam? Ehelyett a telefont vettem elő a zsebemből, és elégedetten nyugtáztam a hibridek vezetőjének üzenetét, hogy minden rendben vár rám az erdőben. Már nem volt más dolgom, csak Tatiát hívni.
"Hello édes Tatia Az ígért meglepetés elkészült. Ha nagyon fúrja az oldalad a kíváncsiság, gyere el minél hamarabb a Mikaelson villába. Igyekszem, hogy ezúttal teljesen levegyelek a lábadról. Bízom benne, hogy sikerülni fog.
Nik"
Elküldtem az üzenetet, majd öntöttem egy italt, és leültem a fotelba. Vártam, mikor hangzanak fel a szoba ajtaja előtt a jól ismert léptek.
|
| | |
|
Elküldésének ideje ♛Hétf. Feb. 25, 2013 6:56 pm | Sóhajtozva néztem Tatia után, ahogy távozott. Ráadásul itt hagyott teljesen felajzva. A nők... anyámnak igaza van. Egyszer tényleg azok visznek a sírba. Nem tétlenkedtem sokáig az ágyban, hanem hamar telefont ragadtam, és megparancsoltam az egyik hibridemnek, hogy szedjen össze a többiek közül legalább 8-10 markos férfit, és nemsokára találkozzunk az erdőben. Itt volt az ideje, hogy munkába fogjam őket. Még ha egyelőre csak így...
(erdő, néptelen tisztás) |
| | |
|
A poszt írója ♛ Tatia Petrova Elküldésének ideje ♛Vas. Feb. 24, 2013 4:23 pm | Próbáltam olvasni az arcáról, de a duzzogáson kívül nem sokra jutottam, így inkább feladtam és megkíséreltem elfojtani az időközben a számra kúszó vigyoromat. - Két nap múlva nem is fogom engedni, hogy leszállj rólam. - Kacsintottam rá incselkedve és vámpírsebességre kapcsoltam. Így öltöztem fel, hogy ne szenvedtessem se őt se magamat, amikor pedig készen voltam odaléptem elég és lehajoltam hozzá. - Nemsokára látjuk egymást. - Egy futó csókot adtam az ajkaira. - Pá, édes. - Mosolyra húzódott a szám és elhagytam a szobát.
Tatia birtoka |
| | |
|
Elküldésének ideje ♛Vas. Feb. 24, 2013 4:16 pm | Csak vetettem egy duzzogó pillantást Tatiára, majd - kissé mogorván ugyan - de biccentettem egyet. Láttam, hogy ebből már nem lesz szex, és jobbnak tűnt engedni, minthogy megint veszekedés legyen belőle. Aztán megdöbbentem saját magamon. Képes vagyok engedni? Nekem tényleg elvitte a szerelem az eszem. - Egyet ígérek. Két nap múlva akkor sem szállok le rólad, ha közben elájulsz - néztem rá alulról felfelé. - És most tűnj el, mert öt perc múlva esküszöm megerőszakollak - lopakodott egy halvány mosoly az ajkamra. |
| | |
|
A poszt írója ♛ Tatia Petrova Elküldésének ideje ♛Vas. Feb. 24, 2013 4:12 pm | Na jó, lehet, hogy én vagyok a hülye, de elhatároztam magamban, hogy várni fogok és ez így lesz. Már emberként is végtelenül makacs voltam és ez vámpírkoromra sem változott, sőt még inkább fokozódott, tehát veszett ügy vagyok. Ezt ő is tudhatná. - Figyelj rám. - Mondtam Klausnak, amikor mint valami duzzogó kisfiú az ágy háttámlájának tűnt. - Én is kívánlak és tegnap este is kívántalak. - Néztem a szemeibe komolyan, hogy tudja, tényleg így van. - De az indokaim még mindig nem változtak. Szeretném, hogyha várnál rám... így legalább nem vághatjuk egymás fejéhez, hogy csak ágymelegítőnek tartjuk egymást. - Mosolyodtam a végére halványan. |
| | |
|
Elküldésének ideje ♛Vas. Feb. 24, 2013 4:02 pm | Tényleg csalódott pofával lemásztam Tatiáról, és elnyúltam az ágyon. A hasam már szinte merő görcsben állt a tegnapi hoppon maradás után is. Ez a mostani meg még rátett egy lapáttal. - Menj akkor, ha annyira akarsz - morogtam, és karba fontam a kezem, hátravetve magam az ágy háttámlájára. Most igazán úgy festhettem, mint egy durcás, duzzogó öt éves gyerek. - Értem. Várni akarsz, nem kívánsz. Világos üzenet. |
| | |
|
A poszt írója ♛ Tatia Petrova Elküldésének ideje ♛Vas. Feb. 24, 2013 3:56 pm | Már éppen felálltam volna az ágyról, de Klaus visszahúzott, mire elmosolyodtam és jóleső sóhajjal lehunytam a szemeimet, amikor nyelvével a melleimet kezdte el kényeztetni. Így legyek erős? Ez felért egy lehetetlen küldetéssel. - Én tegnap este is akartam... - Motyogtam kissé erőtlenül, de meg kellett emberelnem magam. Azt akartam, hogy ha újra együtt leszünk, az tényleg különleges legyen. És a várakozás ezt csak tetézné. - De várni szeretnék.. - Suttogtam halkan és nagyon, de nagyon reméltem, hogy nem veszi elutasításnak, mert tudhatta, hogy én is vágyom rá. |
| | |
|
Elküldésének ideje ♛Vas. Feb. 24, 2013 3:47 pm | - Igen, mindig tudtam, hogy jó hatással vagyok rád - ültem fel hatalmasat nyújtózva, és figyeltem, ahogy a ruháit keresgéli. - Az hogy azt mondtam reggel kidoblak, nem okvetlenül jelenti azt, hogy máris menned kell - nyújtottam ki a kezem, és visszarántottam Tatiát az ágyba. - Tegnap este nem akartad... esetleg változott éjjel a véleményed? - kérdeztem, majd lehajoltam, és nyelvemmel simogatni kezdtem a melleit. |
| | |
|
A poszt írója ♛ Tatia Petrova Elküldésének ideje ♛Vas. Feb. 24, 2013 3:44 pm | Összevont szemöldökkel néztem rá, de aztán rájöttem, hogy miről beszél. A számhoz kaptam a kezem és megtöröltem azt, közben pedig megforgattam a szemem. - Ezek után ne is reménykedj a reggeli csókban. - Szúrtam oda viccelődve, majd elmosolyodtam. - Már régen nem aludtam ilyen jól, mint most, úgyhogy lehet azért van. - Megvontam a vállamat és kiültem az ágy szélére, hogy a szememmel megkeressem a tegnapi ruháimat, ezután pedig az órára pillantottam. Ideje volt indulnom, valamiért úgy éreztem, hogy a mai napom eléggé húzós lesz. |
| | |
|
Elküldésének ideje ♛Vas. Feb. 24, 2013 3:35 pm | - Kérlek, addig ne adj jó reggelt csókot, míg... - jeleztem egy mozdulattal, hogy törölje meg a száját, és még mindig rázkódtam a nevetéstől. - Nagyon szép, vámpírhoz illő éjszakai szokás - csipkelődtem, majd a takaró sarkával a saját vállamat töröltem meg. - Vagy esetleg rólam álmodtál valami szépet, ezért a szokatlan bőséges nyáltermelés? - érdeklődtem.
|
| | |
|
A poszt írója ♛ Tatia Petrova Elküldésének ideje ♛Vas. Feb. 24, 2013 3:30 pm | Túl hamar jött el a reggel, mert úgy éreztem, hogy alig aludtam el és máris fel kell kelnem. Azt még hagyján, de arra keltem fel hogy valami rázkódik alattam, ennek hatására a szemeim hirtelen kipattantak és felültem az ágyban. Soha nem voltam egy könnyen kelő típus, de ha megijedtem, akkor bizony kinyílt a szemem. - Hú.. - Fújtam egyet, amikor megláttam, hogy minden rendben van. - Jó reggelt. - Motyogtam és az ujjaimmal a hajamba túrtam. |
| | |
|
Elküldésének ideje ♛Vas. Feb. 24, 2013 3:14 pm | A nap fénye már besütött, mikor kinyitottam a szemem. Az első amit érzékeltem a világból az volt, hogy valami nedves dolog van a vállamon, és a fejem odakapva láttam, hogy Tatia rajtam pihen, és - vámpírhoz nem igazán illő módon - vékony csíkban nyál csorog a szájából. Hangosan nem akartam nevetni, hát csak némán rázott a hahota, viszont úgy tűnik a vállam rázkódása is jó volt ébresztőnek, mert Tatia úgy kapta fel a fejét, mintha a fülébe trombitáltam volna, és bambán nézett szét. - Jó reggelt - vigyorogtam rá. |
| | |
|
A poszt írója ♛ Ajánlott tartalom Elküldésének ideje ♛ | |
| | | |
Similar topics | |
|
| Engedélyek ebben a fórumban: | Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
| |
| |
| |
• az új oldal nyitásáig •
• ROTM FRPG •
|
Pént. Május 31, 2019 10:58 pm Szer. Május 29, 2019 1:28 am Kedd Május 28, 2019 8:31 pm Hétf. Május 27, 2019 11:26 pm Szer. Május 22, 2019 12:03 pm Hétf. Május 20, 2019 10:43 am Szomb. Május 18, 2019 10:03 pm • ROTM FRPG • |
|