Whatever anyone does or says,
i must be emerald and keep my color

Megosztás

Ember •• A legerősebb vagyok mind közül, ne bízd el magad
Cora Bouchard-Taylor
Keresem :
my only hope for happiness
Az erdő              - Page 33 Ac175eb70cfd08fed11773123e0bbb82

Kedvenc dal :
Hobbi & foglalkozás :
⊂ mayor of seattle, leader of the Council

A poszt írója Cora Bouchard-Taylor
Elküldésének ideje Csüt. Ápr. 18, 2013 4:39 pm
Ugrás egy másik oldalra Ugrás a következő oldalra : Previous  1 ... 18 ... 32, 33, 34 ... 36 ... 40  Next
- Én is szeretlek... - suttogtam halkan, majd elmosolyodtam magamat, és úgy tettem, mint aki nem emlékszik senkire. - Hát... talán mire hazaérünk, beugrik, hogy miről is van szó - bólintottam egyet vigyorogva, majd megfogtam a kezét, és miután gondoskodtam mindkét személyről, akiket ezúttal elkaptam, elindultunk hazafelé. Hát... ezt a sebességet még szoknom kell.

(Damon és Elena háza)
Vissza az elejére Go down

Vendég
Anonymous

A poszt írója Vendég
Elküldésének ideje Pént. Ápr. 19, 2013 8:33 pm
Ugrás egy másik oldalra Ugrás a következő oldalra : Previous  1 ... 18 ... 32, 33, 34 ... 36 ... 40  Next
(Tatia birtoka)

Felsóhajtottam. Beletúrtam a hajamba, mint valami veszett állat, és jobbnak is láttam, ha most lelassítok. Egyrészről nem hiányzik megint a hátamra az az idióta anyaszomorító Em. A nyavalygása már egyszerűen szó szerint irritálja a fülemet. Ne bántsam a családját... mert én majd biztos azt teszem, amit ő mond, nem? Nevetséges...
Megálltam az egyik fa törzse mellett, és megtámaszkodtam benne. Az ég felé emeltem tekintetemet, és gondolkodni kezdtem. Vajon... mikor jön el az én időm? Mikor lehet az enyém az... akit szeretek?

Vendég
Anonymous

A poszt írója Vendég
Elküldésének ideje Szomb. Ápr. 20, 2013 5:11 pm
Nem hagytam el az erdőt már órák óta. Már kitudja mennyi ideje bolyongok itt céltalanul, pedig már ideje lenne visszatérni a városba, mert nem maradhatok itt örökre. Így csak fogy az időm, és apám magától nem fog előkerülni. A városban van tudom, de meg kell tudnom merre jár mostanában. Nem vagyok itt olyan régóta a városban, így még csak ismerkedek a hellyel, pont úgy ahogy az erdővel. Útközben egyszer-kétszer láttam egy két túrázót, de semmi többet.. az egész erdő üres volt, és csak körülöttem lévő neszek, hangok vettek körül.
Egy ösvényen sétáltam tovább mikor ugyanis éreztem, hogy nem vagyok egyedül. Tovább sétáltam, és megláttam egy férfit a fának dőlve, de ő még nem vehetett észre. Ha nem éreztem volna az ilyeneket vámpírágsomnak köszönhetően akkor talán észre se veszem. - Van ott valaki? - Kérdeztem rá, habár tudtam hogy itt van ez a férfi, de így is csak félig láttam, mivel a fa eltakarta valamilyen szinten.

Vendég
Anonymous

A poszt írója Vendég
Elküldésének ideje Vas. Ápr. 21, 2013 8:31 pm
Egy hang ütötte meg a fülemet. Remek. Ezek szerint megint lemondhatok a magányról. Pedig most szükségem lenne rá, de nem. Valakinek mindig jönnie kell, hogy csesszék meg! Hová kellene menekülnöm? Hová tudnék menni még? Bár az a veszély legalább nem fenyeget, hogy megőrülök. Már alapból őrült vagyok. Hahaha, nevetnem kell magamon. Egyik énem kineveti a másikat. Mi ez, ha nem komplett tudathasadás? Még jó, hogy nem hallom azt, hogy a fák beszélnek hozzám... akkor már skizo is lennék.
- Hát, ha én számítok valakinek, akkor igen. Van itt valaki - bólintottam egyet félrebillentett fejjel, majd felsóhajtottam, keresztbe fontam a karjaimat, és végignéztem a szőkeségen.
- Hm... csak így egyedül? Nem félsz, kicsi lány? - kérdeztem gunyorosan.

Vendég
Anonymous

A poszt írója Vendég
Elküldésének ideje Hétf. Ápr. 22, 2013 5:36 pm
- Petrova birtok -

Imádtam ilyen helyzetekben vámpír lenni. Nem kell tíz perc, hogy egyik pontról eljuss a másikra. Elég húsz másodperc, és máris ott vagy, ahol szeretnél lenni. Jelen helyzetben a birtokról az erdőben.
Klaus felé fordultam, miután megálltam, és elmosolyodtam. - Nem tudom, hogy vagy vele, de... én mintha hallanék valamit... abból az irányból. - böktem abba az irányba, ahonnan fények is látszottak a fák takarásának ellenére. Tábortűz... talán. Ami mindenképp azt jelentette, hogy emberek vannak a közelben.

Vendég
Anonymous

A poszt írója Vendég
Elküldésének ideje Hétf. Ápr. 22, 2013 5:51 pm
Futva jöttünk el Erinnel idáig. Ami vámpírsebességet nézve nem tart épp sokáig ugyebár. Még némileg lihegve támaszkodtam egy fa törzsének, de a szemem máris felfedezett egy apró fényt a fák és bokrok lombjának sötétjében. Épp akkor, mikor Erin is észrevette.
- Emberek - fúrtam bele a szemem a sötétbe, majd hallgatóztam. - Egy férfi, és egy nő. Azt hiszem, nem lesz vita azon, melyik melyikünké. De ami azt illeti, most szívesen játszanék az étellel. Hogy vagy vele? Olyan unalmas csak odamenni, és ölni.

Vendég
Anonymous

A poszt írója Vendég
Elküldésének ideje Hétf. Ápr. 22, 2013 5:58 pm
Magam is leszűrtem azt, amit Klaus, és őszintén szólva, nem is bántam, hogy felhozta azt, hogy talán játszadozhatnánk az áldozatokkal. Most amúgy sem volt túl érdekes csak úgy odamenni, és levadászni őket. Vihetünk valami izgalmat az egészbe.
- És mire gondoltál? Csak nem egy kis macska-egér játékre? - kérdeztem felvont szemöldökkel. Kissé felszaladna a szemöldököm, ha másfajta "játékra" gondolna, mielőtt megöli a 'választottját.'

Vendég
Anonymous

A poszt írója Vendég
Elküldésének ideje Hétf. Ápr. 22, 2013 6:07 pm
- Nem is tudom - vontam vállat. - Válassz a lehetőségek közül. Egy: hitessük el velük, hogy megtámadtalak. Idejönnek segíteni. Az emberek általában vannak ilyen hülyék. Kettő: menjünk oda úgy, mint egy barátságos, fiatal pár. Ez esetben játszunk olyat, melyikünk tudja úgy megharapni az áldozatát, hogy a másik ne vegyen észre belőle semmit. Három: játsszuk el az egyikünk rosszul van, és segítségért odatámolygunk dolgot Melyik lenne leginkább kedvedre? Ami engem illet, szeretek elüldögélni az áldozataim mellett, együtt enni-inni velük, miközben ők nem is sejtik, hogy magát a Halált látják vendégül. Úgy, ahogy a huszas években anno Stefannal is ezt csináltuk. Jó idők voltak, és jó mókák.

Vendég
Anonymous

A poszt írója Vendég
Elküldésének ideje Hétf. Ápr. 22, 2013 6:13 pm
- Hm... - mondtam csupán ennyit, majd felsóhajtottam. - Nekem nagyon tetszik a második lehetőség. Az első azért nem stimmel, mert képtelen vagyok huzamosabb ideig áldozatot játszani. Nem mellesleg... minap ezt már Stefannal eljátszottam. - vontam meg a vállamat, visszaemlékezve a napokkal ezelőtti kis jelenetre, ahol én voltam az áldozat, és ezzel beédesgettem magamat a vacsorának szánt pároshoz.
- A második a legbarátságosabb. De még előtte... - hajoltam oda hozzá, suttogva, hogy ha lehetséges, más ne is halljon meg minket, és ne vegyék észre, hogy más van itt.
Odahajoltam a nyakához, apró csókokkal hintve tele ütőerét, miközben kezét is megfogtam, majd halkan mormolva szólaltam meg. - Engedd, hogy megharapjalak... kérlek. A te véred... a kedvencem. - mondtam apró mosollyal.

Vendég
Anonymous

A poszt írója Vendég
Elküldésének ideje Hétf. Ápr. 22, 2013 6:20 pm
- Ma nagyúri kedvemben vagyok - mondtam. - Legyen hát, ahogy te akarod. Odamegyünk, barátságosan beszélgetni kezdünk, aztán leülünk melléjük. A harapás lényege, hogy még ők maguk se vegyék észre, hogy mi érte a másikat. Mondjuk ezt amolyan kis vetélkedőnek. És hogy tétje is legyen... az győz, akinek később hal meg az áldozata. A győztes pedig éjjel azt tehet a másikkal, amit csak kedve tart - hunyorogtam pajzánul, és jólesően felsóhajtottam, ahogy Erin a nyakamat kezdte csókolni, hátammal pedig egy fa törzsének koppantam.
- Igen - suttogtam, magamhoz szorítva őt. - Tedd csak meg. Én is vágyom rá.

Vendég
Anonymous

A poszt írója Vendég
Elküldésének ideje Hétf. Ápr. 22, 2013 6:24 pm
- Szeretek veled játszani. - nevettem fel halkan. Ezer éves, és ez meg is látszik rajta. Oké, én sem vagyok kezdő, és nem most jöttem le a falvédőről, de Klaus Mikaelson nem mindennapi partner egy ilyesféle játékban, amit most elkövetni készülünk.
Kezeim mellkasára tapadtak, ahogyan lassan kikötöttünk az egyik fa törzsénél, legalábbis az Ő háta, és nem is engedtem el Őt, de ő sem engem, hisz magához szorított engem.
Egy ravasz mosoly jelent meg ajkaimon, mikor jóváhagyta kérésemet, és lehunyt szemeimmel engedtem a vágyódásnak: a fogaim megnyúltak, arcom eltorzult, és nyakába haraptam, hogy szívni kezdjem vérét. Tényleg ez volt a kedvencem. Talán azért, mert nem olyan, mint a rendes vámpírvér. Az ő vére különleges... hiszen hibrid. És ez valamiben mássá teszi a vérét.
Gyengéd voltam eleinte, nem is voltam képes bántani őt, ahogyan eddig soha nem tettem meg szándékosan. Közben ujjaim mellkasán játszottak, és elégedetten kortyoltam a forró folyadékot.

Vendég
Anonymous

A poszt írója Vendég
Elküldésének ideje Hétf. Ápr. 22, 2013 6:28 pm
- Játszani? - kérdeztem vissza. - Remélem, minden értelemben - hunytam le a szemeimet, mikor megéreztem a fogait a nyakamban. Imádtam, ha ezt tették velem, de tény, hogy nem sokaknak engedtem. Ha más kért volna erre, alighanem a nyakát kitörtem volna az illetőnek. Erinnek megengedtem. Ő nem akárki volt számomra.
Bár gyengéd volt, ahogy lehetett, a mohóság érezhető volt rajta, és néha halkan szisszentem egyet, mikor mélyebbre nyomta a húsomban a fogait, ennek ellenére túlzottan élveztem a helyzetet.
- Ha ezt tovább csinálod, fuccs a mai vadászatnak - fogtam le a mellkasomat simogató kezét.

Vendég
Anonymous

A poszt írója Vendég
Elküldésének ideje Hétf. Ápr. 22, 2013 6:33 pm
Hallottam szisszenéseit, ez mégsem vetette vissza a mohóságomat, és alig tudtam ellenállni annak a vágynak, hogy még több vért igyak belőle.. míg másoknak a tündérvér a gyengéje.. nekem Klaus vére az. Kissé szürreális, de mindenkinek van kedvence.
- Saj... sajnálom. - mondtam elfojtott hangon, rekedten, hiszen még kapkodtam a levegőt, mikor elhajoltam tőle. Nem töröltem le a vérét ajkaimról, így szólaltam meg újra. - Rendkívül finom vagy. - húztam végig szám szélén az ujjamat, majd ugyanazt az ujjamat az alsó ajkához érintettem, hogy megízlelhesse saját vérét.

Vendég
Anonymous

A poszt írója Vendég
Elküldésének ideje Kedd Ápr. 23, 2013 7:43 am
Azt már egy hang nélkül tűrtem, mikor kihúzta fogát a nyakamból, aztán lejjebb hajtottam a fejemet, és valami fura jókedvvel néztem Erinre.
- Ne sajnáld - vontam vállat egyszerűen, és megnyaltam az ujját, amin az én vérem vöröslött. - Fene tudja, én annyira nem ízlek magamnak, ahogy neked - tettem aztán hozzá, majd nagy levegőt vettem. - Jól van. Induljunk neki, feltéve ha nem akarod, hogy letépjem a ruhádat, és most azonnal a magamévá tegyelek. Már megint felhúztál - néztem sokat mondóan az ágyékom felé.

Vendég
Anonymous

A poszt írója Vendég
Elküldésének ideje Kedd Ápr. 23, 2013 9:08 am
Miután lenyalta a vért az ujjamról, még ajkaimhoz értem és megtöröltem a számat, de nem engedtem, hogy egy csepp is kárba vesszen. - A saját vérem számomra se finom, úgyhogy meg tudlak érteni. - sóhajtottam fel, majd megtelt a a szemem pimasz csillogással.
- Letépni... a ruhámat...? - kérdeztem. - Ez most megjelent a lelki szemeim előtt. És elismerem, hogy... Felettébb izgató illúzió. - nyeltem egyet.
Távolabb kellett lépnem tőe, hogy az áldozatainkra tudjak figyelni, de eléggé nehéz volt így.

Vendég
Anonymous

A poszt írója Vendég
Elküldésének ideje Kedd Ápr. 23, 2013 10:24 am
- Megőrjítesz - sóhajtottam vágyakozva, aztán mikor egy lépést hátrált tőlem, kissé a fának koccantottam a tarkómat, hogy lehiggadjak. - Még egyszer úgy nézel rám, ahogy az előbb, nem fogok tudni parancsolni magamnak. És akkor kénytelen leszek belőled enni, mert éhes maradok. Vagy egyszerűen elvesztem a türelmem, odarohanok, gyorsan ölök, hogy aztán rád vessem magam. Szóval, rajtad múlik és áll minden - néztem Erin szemébe.

Vendég
Anonymous

A poszt írója Vendég
Elküldésének ideje Kedd Ápr. 23, 2013 10:48 am
Továbbra is nagyokat kellett nyelnem,és távoltartottam magamat tőle, mert ha a kőzelébe kerülök, félő, hogy én előbb döntöm ott hátra, és fuccs mindennek?
- Szerintem nem rajtam áll. Te már... állsz magadtól is... - fordultam felé mégis. Utáltam az ilyen helyzeteket. Szinte már fulladva vettem a levegőt.

Vendég
Anonymous

A poszt írója Vendég
Elküldésének ideje Kedd Ápr. 23, 2013 10:54 am
- Ó, a szentségit.... - mormogtam, aztán ahogy Erin elfordult, máris a háta mögé vetettem magam, és átkaroltam a hasát. - Már megint jól felvágták a nyelved szépségem - nevettem fel csendesen. - A szemed viszont még a sötétben is jó - utaltam arra, amit látott a nadrágomban, aztán államat a vállára tettem.
- Nem tudom, mi van velem, de mióta a társaságodban vagyok, valahogy kissé könnyebb az élet. Legalábbis úgy tűnik - tettem hozzá, aztán megfogtam a kezét, és ágyékomhoz húztam. - Persze némely szempontból sokkal izgalmasabb...

Vendég
Anonymous

A poszt írója Vendég
Elküldésének ideje Kedd Ápr. 23, 2013 11:08 am
Megjelent mögöttem, és átkarolta a hasamat, mire jólesően felsóhajtottam. A teste az enyémhez simult és éreztem mindazt, amit eddig nagyjából láthattam.
- Igen, izgalmasabb. - motyogtam, majd újra nyeltem egyet, és végigsimítottam nadrágja elején, ahogy odahúzta a kezemet.
- Ebből így... nem lesz vacsora.

Vendég
Anonymous

A poszt írója Vendég
Elküldésének ideje Kedd Ápr. 23, 2013 11:12 am
- Hát nem nagyon - ismertem el Erin igazát. - De most őszintén... hát hogy menjek így oda? - böktem a fejemmel a fiatal pár felé. - És amúgy is... most már elvesztettem a türelmem. Most már gyorsan akarok ölni, mert van más is utána, ami vár - csókoltam végig a gerincét, aztán felegyenesedtem. - Mit szólsz, ha azt mondom, rohanjuk le őket? Aztán... menjünk vissza, hozzád. És ma éjjel, te lehetsz az, aki uralkodik.

Vendég
Anonymous

A poszt írója Vendég
Elküldésének ideje Kedd Ápr. 23, 2013 11:27 am
A testem megremegett, ahogy végigcsókolta a hátamat, és érezem, hogy már az én testem is reagál az érintésére.
- Hm... szeretek uralkodni. Rajtad főképp. Máshol úgyse tehetem meg. - vigyorodtam el, majd mire reagálhatott volna, eltűntem a szeme elől, hogy legközelebb a páros férfi tagja mögött bukkanjak fel és kegyetlenül kaptam el a nyakát.
Teste megfeszült, ordított volna, ha képes lett volna rá, viszont a nő elégé kiakadt. Ordítson csak... nem hiszem, hogy Klaus sok időt ad neki.

Vendég
Anonymous

A poszt írója Vendég
Elküldésének ideje Kedd Ápr. 23, 2013 11:33 am
Kérem, ez van. Ezért bírom ezt a nőt ennyire....
Alig telt néhány másodpercbe, hogy máris a férfi háta mögött bukkanjon fel, belemélyesztve fogát a nyakába, míg én magam szinte azonnal utána siettem, hogy a lányt kapjam el ugyanilyen módon.
- Nyugi bébi - fogtam át hátulról erős karokkal. - Nem fog fájni. És nem tart soká - keményedtek meg a vonásaim, majd arcom változni kezdett, hogy feltépjem a lány ütőerét, és szinte megfürdessem torkom a vérében, mohó kortyokban nyelve mindaddig, míg egyáltalán csak volt a testében.
- Mindig csodálom az emberek hülyeségét - löktem el aztán magamtól a tetemet, ami jókora puffanással ért földet. - Egymás után érik a halálok az itt kirándulókat. De mindig van néhány marha aki nem ért ebből. Jelen esetben, hála az égnek - kúsztam oda Erin mellé, és élveztem, hogy a tábortűz kellemesen melegíti az oldalamat.
- Imádom nézni mikor igazi vadász vagy.

Vendég
Anonymous

A poszt írója Vendég
Elküldésének ideje Kedd Ápr. 23, 2013 11:50 am
A vér jólesően folyt végig torkomon, és nem telt el sok idő, hogy a nő is elhallgasson. Klaus gyorsan beléfojtott mindent.
Élveztem ezeket a pillanatokat, ilyenkor igazán hatalmasnak éreztem magamat. Mert erősebb voltam.
- Ez túl finom volt. - löktem el magamtól én is a testet.

Vendég
Anonymous

A poszt írója Vendég
Elküldésének ideje Kedd Ápr. 23, 2013 11:55 am
- Oh - vágtam csalódott képet. - Eddig azt hittem, ha belőlem iszol, az a finom - évődtem, majd talpra álltam, és felrántottam Erint is.
- Szegény turisták, nem vigyáztak a tűzre - csóváltam a fejem, mindkét hullát a sátorba dobva, majd a tábortűz hasábjait és parazsát a sátorra rúgtam, hogy a lángok azonnal fel csapjanak.
- Mehetünk - csaptam össze kezeimet a jól végzett munka tudatával. - Mintha ez előbb az erdő fái alatt belekezdtünk volna valamibe. Remélem, nem ment el a kedved a folytatástól.

Vendég
Anonymous

A poszt írója Vendég
Elküldésének ideje Kedd Ápr. 23, 2013 8:20 pm
curtis
Ahogy láttam sikerült megzavarnom... végül is nekem sikerül mindenkit megzavarnom, sose a legjobb pillanatban találok meg bárkit is. De ez engem mikor is zavart? Soha... vagyis de néha, gondoltam erre, és inkább hagytam az egészet, és elmentem, de ez most nem olyan lesz, nem megyek el csak úgy.
Válaszolt a kérdésemen, mire szám sarkában megjelent egy kisebb mosoly, és közelebb léptem hozzá, hogy jobban szemügyre tudjam venni.
- Először is... nem félek, másodszor pedig, már rég nem vagyok kicsi lány! - Vontam össze a szemöldökömet, de aztán a végére elmosolyodtam kissé gúnyosan. Talán 900 éve még kicsi lány voltam, de az már rég volt... nagyon is rég.

A poszt írója Ajánlott tartalom
Elküldésének ideje

Az erdő

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
33 / 40 oldalUgrás a következő oldalra : Previous  1 ... 18 ... 32, 33, 34 ... 36 ... 40  Next

Similar topics

-
» Erdő
» Erdő
» Az erdő
» Erdő
» Erdő

Engedélyek ebben a fórumban:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
rising of the mortals :: Helyszínek :: Mystic Falls-

Új posztok
tekintsd meg
Pént. Május 31, 2019 10:58 pm
Laurel O. Delgado
Szer. Május 29, 2019 1:28 am
Katherine Pierce
Kedd Május 28, 2019 8:31 pm
Amren Monroe
Hétf. Május 27, 2019 11:26 pm
Lucille Éamon Vodova
Szer. Május 22, 2019 12:03 pm