|
| |
|
Elküldésének ideje ♛Szer. Feb. 13, 2013 6:54 pm | - Csodálatos vagy.. ahhoz képest, hogy az egyik betegem vagy.. - vigyorogtam rá szélesen, majd mélyebbre nyomultam benne. Csodás érzés, ezt más szavakkal le sem tudom írni.. nem tudom, mi fogott meg benne.. de kellett nekem. NEm tudnám elengedni.. reméltem, hogy nem tér vissza soha az a másik férfi az életébe.. azt nem dolgoznám fel egykönnyen. |
| | |
|
Elküldésének ideje ♛Kedd Feb. 12, 2013 4:48 pm | Elvigyorodtam mikor az én nadrágom is eltűnt az útból. Ilyet még soha nem csináltam. Nevezhetjük ezt egy egyfajta első alkalomnak. Hevesen csókoltam vissza és finoman harapdálni kezdtem az alsó ajkát, majd mikor elmerült bennem halkan felsóhajtottam. |
| | |
|
Elküldésének ideje ♛Kedd Feb. 12, 2013 4:34 pm | - Helyes.. - suttogtam neki ennyit, miközben benyúltunk kettőnk közé, és magamhoz szorítottam kezét, de közben már le is toltam róla a felesleges nadrágját. Ilyenkor jobb lenne, ha szoknyát viselne, vagy valami... Még belenéztem egyszer szemeibe, tüzesen megcsókoltam ,majd elmélyültem testében, és belenyögtem szájába. |
| | |
|
Elküldésének ideje ♛Hétf. Feb. 11, 2013 5:47 pm | Bármennyire is nem szerettem volna vele gyors lenni tudtam, hogy most igaza van. Nekem nem lenne különösebb gondom, ha valaki meglátna minket, de azt természetesen nem szeretném, ha félbe szakítanának. - Rendben. - Sóhajtottam beleegyezően, majd a hajába túrva szenvedélyesen megcsókoltam. Jó lenne, ha kicsivel több időnk lenne, de jelenleg én beérem ezzel is. |
| | |
|
Elküldésének ideje ♛Hétf. Feb. 11, 2013 4:31 pm | - Tudom, hogy téged nem lehet zavarba hozni. - vigyorogtam rá szélesen, s mikor beálltam lábai közé, már éreztem matató kezeit, ahogy leszedték rólam a fehér köpönyeget, majd az ingemet. - Ne légy ilyen aprólékos... itt nincs sok időnk... mit szólnál, ha... villámgyorsak lennénk? - csatoltam ki a saját övemet, hogy lecsússzon rajtam a nadrág, de tovább nem akartam vetkőzni. Bármikor hívhatnak.. |
| | |
|
Elküldésének ideje ♛Vas. Feb. 10, 2013 1:20 pm | - Röviden szólva tökéletes vagy. - Suttogtam mikor sajnos elvált tőlem, ha csak pár pillanatra is. Az ajtóhoz sétált, majd elfordította a kulcsot a zárban és akaratlanul is egy hatalmas vigyor kúszott az arcomra. - Ha kukkolna is valaki sem érdekelne. - Haraptam alsó ajkamba, majd szenvedélyes csókoltam, majd mikor az asztalra döntött óvatosan húztam magammal és el is kezdtem felső testét megszabadítani a most oda nem illő felesleges ruhadarabtól. |
| | |
|
Elküldésének ideje ♛Vas. Feb. 10, 2013 11:27 am | - Kítűnő diák voltam az egyetemen. Kitűnő gyakornok... rezidens... bennem nem csalódhatsz. - vigyorogtam rá, majd ahogyan magához vont, nem is akartam tőle elválni... csak egy pillanatra, mert muszáj volt. Odasétáltam az ajtóhoz, elfordítottam a kulcsot a zárban, majd visszasétáltam Brynn-hez. - Így már minden tökéletes. Emeleten is vagyunk, senki nem fog kukkolni az ablakból. - vontam magamhoz újra, majd az asztalra döntöttem, mindent egy mozdulattal söpörve félre. |
| | |
|
Elküldésének ideje ♛Szomb. Feb. 09, 2013 12:56 pm | - Minden a legnagyobb rendben Doktor úr. Nem kell semmiért sem aggódnia. Azt hiszem eléggé jó kezekben vagyok ahhoz, hogy ne legyen semmi bajom. - Vigyorogtam rá. Szenvedélyesen viszonoztam a csókját közelebb húzva magamhoz. Nem akartam elengedni most nem. Megígértem neki, hogy nem csinálok semmi rosszat, de ha ő is benne van akkor nem hiszem, hogy rossznak nevezhető. Meg még ott van az is, hogy nem tisztáztuk pontosan mit értünk az alatt amit nem szabad csinálnom. |
| | |
|
Elküldésének ideje ♛Szomb. Feb. 09, 2013 12:02 pm | - Igen, feltűnt, hogy nem vagy már az. De... bizonyítani mindig lehet. - nevettem fel, bele a fülébe, persze csak kedvesen és finoman, nehogy megsüketüljön már miattam... Letettem a kiürült fecskendőt, és így álltam elé, odahajolva a szemeihez, hogy megnézzem őket. - Oké, tényleg nem vagy érzékeny a tűkre, és erre. Allergiás sem, ezt a papírod kimutatta. Úgy tűnik, minden rendben. Ettől jobban kell lenned. - vigyorogtam, majd megcsókoltam és beletúrtam a hajába. |
| | |
|
Elküldésének ideje ♛Szer. Feb. 06, 2013 5:06 pm | - De én nem vagyok már gyerek. Azt hiszem ezt sikerült bebizonyítanom neked, de ezek szerint még mindig van mit bizonyítanom. - Vigyorogtam rá, majd mikor mögém állt és hozzám simult egy kellemes érzés járta át a testemet. Imádtam a közelségét mindenféle módon. - Tudom. - Szememmel végig követtem, hogy mit csinál. - Áú. - Mondtam továbbra is vigyorral az arcomon. - Azt hiszem ki kell engesztelned. - Kacagtam fel halkan. |
| | |
|
Elküldésének ideje ♛Szer. Feb. 06, 2013 4:18 pm | - Orvos vagyok, néha van dolgom gyerekek gyógyításával is. Így tudom hogy mit kell ígérnem ahhoz, hogy megtegyék, amit kérek - vigyorodtam el szélesebben, és felgyűrtem gyengéden kezén a felsőt, hogy odaálljak mögé, és hozzásimuljak. Jól esett érezni meleg testét... micsoda áramlás, ember létemre is éreztem forró vérét. - Nem is fogsz érezni semmit. - tartottam a könyökét, majd miután lekötöttem a szorítóval, belészúrtam az injekciót. |
| | |
|
Elküldésének ideje ♛Vas. Feb. 03, 2013 8:08 pm | - Ezért vagyok nemde? - Kérdeztem nevetve, majd ajkaim lekonyultak amikor kiemelt az öléből. A közelében valahogy biztonságban érzem magam. Szeretem, ha a karjait körém fonja. - Rendben. Ez a kiengesztelős dolog már most tetszik. - Vigyorogtam rá, majd felszabadítottam a karomat. Nem félek a tűszúrásoktól. Túlságosan is sokban volt részem az életem során, hogy megijedjek tőle. |
| | |
|
Elküldésének ideje ♛Vas. Feb. 03, 2013 11:14 am | - Miss Dewdney, egyre több meglerpetéssel szolgál nekem. - sóhajtottam fel, majd gyengéden leemeltem az ölemből, és felálltam, hogy a kis gyógyszeres szekrényhez sétáljak, és kivegyrek onnan egy fecskendőt. - Nos, drágám... ígérem, nem fog fájni. És kiengesztellek utána. - néztem rá már most bűnbánóan. Igaz, csak egy egyszerű szúrás, de közismert, hogy valaki fél a tűtől, és retteg tőle. - A karodba, nem máshová, mielőtt félreérted! - tettem hozzá rögtön. |
| | |
|
Elküldésének ideje ♛Csüt. Jan. 31, 2013 5:09 pm | - Soha nem is voltam normális. - Kacagtam fel. Soha nem érdekeltek úgy igazán a dolgok következményei. Egyszerűen ha voltak is elfogadtam őket. Azzal az indokkal, hogy ez az élet rendje. Minden okkal történik. - Hát ha nagyon szeretnéd, megteszem. Magamért nem tenném meg, de miattad igen. - Mosolyogtam rá halványan, majd lágyan viszonoztam a csókját miközben arcát cirógattam. |
| | |
|
Elküldésének ideje ♛Csüt. Jan. 31, 2013 4:40 pm | - Fura lány vagy, ezt meg kell hagyno m - sóhajtottam fel, de nem szemrehányóan. Mindig meg tudott lepni ezekkel. RItkán voltak olyan pácienseim, akik azt mondták, hogy nem akarnak meggyógyulni. Legalábbis önmaguktól nem. - Csak néhány gyógyszer. Reggel, délben meg este. Észre sem fogod venni - mondtam neki mosolyogva, majd magamhoz húztam és gyengéden megcsókoltam. |
| | |
|
Elküldésének ideje ♛Hétf. Jan. 28, 2013 4:22 pm | Szorosan hozzábújtam és a mellkasát kezdtem simogatni. Annyira aranyos ahogy aggódik értem. Még soha senki nem aggódott értem úgy igazán. Vagyis ennyire még soha senki. - Nekem teljesen mindegy. Ha te szeretnéd akkor megcsinálom. De én eddig is túléltem ezután is túl fogom. Kezelés ide vagy oda. Engem te érdekelsz. - Kezdtem el játszani a hajtincseivel. |
| | |
|
Elküldésének ideje ♛Hétf. Jan. 28, 2013 2:43 pm | - Gyere ide - húztam le az ölembe, és a vállának döntöttem a fejemet. Nemrég ismertem csak meg, és mégis frcsa kötődést érzek vele kapcsolatban. Furcsa egy szituáció, de mi mindent megoldunk, nem? - Mit gondolsz? Akarsz kezelést? - simogattam a kezét. - Ezt egy gyógyszerkúrával és némi... "kórházba járok egy-két vizsgálatra" mókával megoldhatjuk. |
| | |
|
Elküldésének ideje ♛Szomb. Jan. 26, 2013 1:50 pm | Szavai hallatára az egyszerű pusziból átváltottam szenvedélyes csókba. Csak pár szó volt, de olyan jól esett nekem, mint még soha senki. Hiába volt köztünk valami Patrick-kel. Ő sosem fogalmazta meg szavakban. Sokszor még a tettei sem mutatták, hogy lenne köztünk valami. De ő most kimondta. Nem érdekel semmi. Az a papírfecni megmaradhat magának. Sok mindent túléltem már nem pont ez fog ledönteni a lábamról. - Minden rendben lesz. - Elválva ajkaitól néztem a szemeibe miközben homlokomat az övének támasztottam. |
| | |
|
Elküldésének ideje ♛Szomb. Jan. 26, 2013 1:23 pm | Kikapta a kezemből a papírlapot, és nagy nyeléssel néztem a tekintetét. Mégis mire megy ki ez? Tényleg ennyire nem fél a haláltól? Attól, hogy fájdalmai lehetnek, hogy bele is halhat ebbe? Te jó ég, hát mégis mire kellene ezt véljem? Nem lehet ennyire... ennyire... - Brynn, én... érzek valamit irántad... - suttogtam, majd viszonozni kezdtem a csókját. |
| | |
|
Elküldésének ideje ♛Szer. Jan. 23, 2013 6:24 pm | Ahogy beszélt.. Megszakadt érte a szívem. Annyira aggódik értem pedig alig ismerjük egymást. Bár az orvosok nagy része aggódik a betegei iránt, de mint tudjuk köztünk több volt egyszerű orvos-beteg kapcsolatnál.. Már most. - Akkor nem az. - Kaptam ki a kezéből a papírt és elhajítottam. - Nem fogsz elveszíteni. - Néztem szemeibe arcát két kezem közé véve. - Nem lesz semmi bajom. Ne aggódj ennyire, kérlek. - Kérlelően mélyedtem szemeibe, majd lágyan megpusziltam édes ajkait. |
| | |
|
Elküldésének ideje ♛Szer. Jan. 23, 2013 5:28 pm | - Nem, nem vagy tisztában valamivel. Orvos vagyok, mégis nehezen viselem a halált. Én nap mint nap látok olyanokat, akiken a vámpírvér sem segít. És erre... nem tudok mit mondtani. -tettem le a papírt remegő hangon. - A szíved nem egészséges... és nem akarlak... én nem akarlak elveszíteni ilyesmi miatt... - fogtam meg a kezét kétségbeesett pislogással. Nagyjából el is árultam, hogy mi áll a lapon. |
| | |
|
Elküldésének ideje ♛Kedd Jan. 22, 2013 2:40 pm | Nem igazán érdekelt ez az egész. Inkább miatta aggódtam. Annyira félve nyitotta ki, mintha valami bomba lenne benne. Bár számára lehet az is volt. - Nem tudom, miért ennyire rossz? - Nem is törődtem a papírral csak befészkeltem magam az ölébe és megpusziltam az arcát. - Nem csinálok semmi rosszat, de nyugodj meg. Nem áll jól neked az idegesség. - Mosolyogtam rá és közben cirógatni kezdtem az arcát. Nem érdekelt mi van azon a papíron. Jelenleg csak vele akarok lenni és tudomást sem venni a dolgokról. Eddig is túléltem most is túlfogom. |
| | |
|
Elküldésének ideje ♛Kedd Jan. 22, 2013 2:04 pm | - Én már ülök. - sóhajtottam fel, és elkezdtem szépen lassan bontani a borítékot. Pedig tudhattam, hogy ez a saját idegeimen fog meglátszódni. Gyorsan kellett túlesnem rajta, mégsem akartam túlzottan elsietni sem. Mert félő, akkor szívrohamot is kapok még mellé. Nyeltem egyet, majd egy sóhajjal megfordítottam a labot, hogy végigfusson a szemem az eredményeken, és hátradőltem... magam sem tudom, mi ülhetett ki az arcomra. Mert nem ismertem ezt az érzést. - Biztos, hogy... nem volt szívbeteg a családodban? - kérdeztem rekedten. |
| | |
|
Elküldésének ideje ♛Szomb. Jan. 19, 2013 10:50 am | - Én már kész vagyok mindenre amióta megszülettem. - Vagyis inkább újjászülettem. A vérfarkassá válásom óta sok minden megváltozott. És hála az égnek pozitív irányba. - Azt hiszem te jobban izgulsz ezen az egészen, mint én magam. Szóval inkább neked kellene leülnöd. - Annyira aranyos. Látszik rajta, hogy mennyire izgul és fél attól, hogy valami bajom lehet. Ha van is valami bajom én maximum megrántom rá a vállam aztán, majd őt kell megnyugtatnom. Soha nem volt az életem egy habos torta. El tudom viselni, ha bajom is van. Viszont azt már kevésbé, ha neki lenne valami baja. |
| | |
|
Elküldésének ideje ♛Pént. Jan. 18, 2013 9:38 pm | A lehelete birizgálta fülemet, ami extrán felizgatott, de nem bántam volna, ha ezt otthonra hagyja. Mert... látható jelei lehetnek annak, ha én most rágerjedek. És... az irodám nem olyan biztonságos, mint ahogy talán kinéz. Ez a szószátyár assziszentensem szó nélkül is képes benyitni. - Csss... - intettem csendre vigyorogva Brynn-t, majd beléptem utána és kihúztam neki a széket. - Nos, nézzük... miből élünk. - ültem le vele szembe egy sóhajjal és megforgattam a kezemben a borítékot. - Felkészültél rá? - kérdeztem végül lélegzetvisszafojtva. |
| | |
|
A poszt írója ♛ Ajánlott tartalom Elküldésének ideje ♛ | |
| | | |
Similar topics | |
|
| Engedélyek ebben a fórumban: | Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
| |
| |
| |
• az új oldal nyitásáig •
• ROTM FRPG •
|
Pént. Május 31, 2019 10:58 pm Szer. Május 29, 2019 1:28 am Kedd Május 28, 2019 8:31 pm Hétf. Május 27, 2019 11:26 pm Szer. Május 22, 2019 12:03 pm Hétf. Május 20, 2019 10:43 am Szomb. Május 18, 2019 10:03 pm • ROTM FRPG • |
|