|
| |
|
Elküldésének ideje ♛Szer. Szept. 05, 2012 5:07 pm | - Hát, soroljam a test működését, vagy vágod magadtól is? - kérdeztem. Őszintén... szerencséje, hogy a verbéna miatt nem öltem meg azonnal. - Jó, akkor egészen biztosan igazad van. Abban is, hogy nem egy apáca életét élem - vigyorogtam. Mire jó a vámpírság, ha nem arra, hogy kihasználjam? Amúgy is, az öröklét unalmas, ha egész nap ugyanazt csinálod, éveken át. |
| | |
|
Elküldésének ideje ♛Szer. Szept. 05, 2012 6:33 am | Csak fintorogtam egyet, és elléptem előle, ott hagyva mellette a papírt. - Ha nem hiszed el, a te bajod. Én nem szoktam tévedni. És te meg egy makacs öszvér vagy, ha azt hiszed, hogy neked nem jöhet össze. A férfi vámpíroknak lehet gyereke, hát a nőknek miért ne lehetne? És ahogy így elnézem... biztos nem egy kolostorból szalajtottak... - mértem végig. |
| | |
|
Elküldésének ideje ♛Kedd Szept. 04, 2012 5:39 pm | - Nézzük csak... néhány ember módszeresen imádja felhergelni a vámpírokat. A legutóbbi ittjártamkor is valamelyik dokicsajszi verbénát döfött belém, hogy vért adjon a betegeinek. Te is ilyen idióta vagy? Az emberiség megmentése... Az ő megölőik kezében van - nevettem fel gúnyosan, és felálltam a helyemről. - Akkor is... Ez egy baromi nagy hülyeség. Hallottam ilyenről, de nincs rá konkrét példám. |
| | |
|
Elküldésének ideje ♛Kedd Szept. 04, 2012 6:18 am | Már láttam, hogy lassan elborul az agya. A vámpíroknál nem mindennapi ez, és miért pont vele kezdődne el a "csoda"? A pillanat jócskán eluralkodott rajta, mert a nyakamba harapott, és szívni kezdte a véremet. Ez olyan jellemző, de persze a verbéna rögtön kiütötte, és erre széles vigyorgásba kezdtem, még ha nekem fájdalmat is okozott vele. - Bocs, de most szerinted én hazudok? MI a fenének akarnék felhergelni egy vámpírt? - értetlenkedtem mufurc módra, és a kezébe nyomtam a papírt. |
| | |
|
Elküldésének ideje ♛Hétf. Szept. 03, 2012 9:43 pm | Várandós. Kisbabája fog születni. A szavak annyira ledermesztettek, hogy egy pillanatig nem is jutottam szóhoz. Olyan volt, mint amikor meghaltam, aztán újraéledtem. Az is elég szar és sokkoló volt. Miután felocsúdtam a sokkból, a düh kezdett eluralkodni rajtam. Olyannyira, hogy nem érdekelt a pasi bártyú vigyorgása, egy pillanat alatt a torkának ugrottam, és nem törődve a jómodorral, ami egyébként is hiányzott belőlem, beleharaptam. A gond ott kezdődött, hogy verbénát használt, aminek következtében rövid időn belül a padlón kötöttem ki. - Ügyes - jelent meg gúnyos mosoly a véráztatta ajkaimon. - De tévedsz. Ha ötszáz év intenzív szexuális élete alatt nem lettem terhes, hogy lennék most? - tettem fel a költői kérdést. |
| | |
|
Elküldésének ideje ♛Hétf. Szept. 03, 2012 9:30 pm | Feszkósan megköszörültem a torkomat, végül a szemeibe pillantottam, és miközben szóra nyílt a szám, már nyújtottam is a papírt. - A vizsgálatok teljes bizonyosággal megállapították, hogy Ön... - Eléggé nehezemre esett tegezni egy vámpírt -, várandós. Kisbabája fog születni. - mosolyogtam rá, mintha nem tudnám, hogy mindjárt elkapja az agybaj. |
| | |
|
Elküldésének ideje ♛Hétf. Szept. 03, 2012 9:25 pm | Kezdtem türelmetlen lenni, amikor húsz perc után még mindig semmi. Egészen biztosra gondoltam, hogy nem volt jó ötlet ide jönni. Elvégre mit tud egy rohadt kis orvos? Aztán hamarosan megérkezett a bejelentéssel, hogy megjött az eredmény. Remélem a nagy büdös semmi. - Csak mondja már - mondtam türelmetlenül. |
| | |
|
Elküldésének ideje ♛Hétf. Szept. 03, 2012 9:14 pm | - Aha, értem. - szaladt ki belőlem véletlenül. Eléggé megdöbbentett, hogy egy vámpír képes hányni. De nyilván ez valami... hm, na majd mindjárt kiderül. Elviszem a vérét... egy kicsit megvizsgálok belőle, a többit elteszem biztonság esetére. - Pár perc, és visszajövök. Lehetőleg már az eredményekkel. - szóltam oda neki továbbra is kedves mosolygással, végül kisétáltam, és áttértem a kis szobába, ahol kb 20 percet kellett szöszmötölnöm. Nem voltam kifejezetten... öhm... ilyen szakterületen orvos, amint megláttam az eredményt. - Na, ne már. Ezeknek is lehet gyereket csinálni? - vert ki a verejték, még csak az orrom alatt beszélve, majd nagyot nyeltem és elindultam visszafelé a kórterembe, hogy megálljak előtte, a kezemben a papírral. - Nos.. megvan az eredmény. |
| | |
|
Elküldésének ideje ♛Hétf. Szept. 03, 2012 7:41 pm | Ahogy belém szúrta a tűt, aprót haraptam az ajkamba. Pfej, ez a dolog nem lesz a kedvencem, az már egészen biztos. Ahogy a dokik sem, hiába nézett ki egészen jól ez a példány, azért csak egy őrült, aki a nagy világmegváltó tervei miatt időnként felvagdossa az embereket. Rosszullét - motyogtam végül. - Hánytam is - tettem hozzá. Az már nem fontos, hogy csak vért tudtam. |
| | |
|
Elküldésének ideje ♛Hétf. Szept. 03, 2012 7:18 pm | Elővettem a fecskendőt, amikor sürgetni kezdett, és levettem a tűről azt a kis papírt, amit általában mindig jó alaposan ráműtenek. - Ez talán kissé csípni fog. - beszéltem úgy, mintha tényleg igézve lennék, és a kezébe vágtam a fecskendőt, persze egészen emberi módon, hogy vért vegyek. Ez majd... eldönt mindent. Az eredmény is viszonylag gyors. Aztán hogy ő hogy reagál arra, hogy várnia kell... Kihúztam a fecskendőt, és nagyot sóhajtottam. - Esetleg valami tünet, vagy egyéb, amit elmesélne nekem? |
| | |
|
Elküldésének ideje ♛Hétf. Szept. 03, 2012 6:21 pm | Ügye fiú... Azt hiszem, mindig is imádtam az igézős részét a dolognak. Megpaskolta a helyet az ágyon, én pedig készségesen leültem oda. Jesszusom, még soha nem voltam orvosi vizsgálaton! Ami azt illeti, a néhai megfázásomat max a javasasszony kúrálta ki... Még csak szeretői háremet sem tarthattam "ártatalan" fiatal lányként. - Oké, akkor igyekezne? - kérdeztem. |
| | |
|
Elküldésének ideje ♛Hétf. Szept. 03, 2012 6:22 am | (Váróterem)
Mindig is profi módon értettem ahhoz, hogy hogyan kell hülyét játszani. Valahogy engem mindig megtaláltak ezek a helyzetek. És ha ez van, hát így kell tovább vinni a színdarabot. Már csak azért is, mert egyszerűen a másik lehetőség, avagy a lebukás semmi jóval nem kecsegtet. Annál rosszabb.. hát, valljuk már be, mit csinálhat egy vámpír az emberrel, ha nem kénye kedve szerint cselekszik? - Üljön le ide. - paskoltam meg a kis rendelői ágyat, már kotorászva a felszerelések között. |
| | |
|
Elküldésének ideje ♛Hétf. Szept. 03, 2012 6:20 am | |
| | |
|
A poszt írója ♛ Ajánlott tartalom Elküldésének ideje ♛ | |
| | | |
Similar topics | |
|
| Engedélyek ebben a fórumban: | Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
| |
| |
| |
• az új oldal nyitásáig •
• ROTM FRPG •
|
Pént. Május 31, 2019 10:58 pm Szer. Május 29, 2019 1:28 am Kedd Május 28, 2019 8:31 pm Hétf. Május 27, 2019 11:26 pm Szer. Május 22, 2019 12:03 pm Hétf. Május 20, 2019 10:43 am Szomb. Május 18, 2019 10:03 pm • ROTM FRPG • |
|