|
| |
|
Elküldésének ideje ♛Hétf. Dec. 17, 2012 6:53 pm | [Cukrászda]
Egyeneset idejöttünk, majd ideérve felé fordultam. - Érezd otthon magad. Mindjárt megkeresem a megoldást a problémádra. - Berohantam Violet szobájába ahol a leggyakrabban lapozgatott könyvét kihoztam majd a kanapéra ülve lapozgatni kezdtem azt. - Azt hiszem itt lesz. - Kezdtem jobban belemélyedni az egyik varázsigébe. |
| | |
|
Elküldésének ideje ♛Hétf. Nov. 26, 2012 3:38 pm | Már szinte mindent kipakoltam ahogy azt előre megterveztem aztán úgy döntöttem, hogy amíg nem bírom száz százalékosan kontrollálni a vérszomjam legjobb lenne vértasakból inni. Nem olyan jó, mint a vénából, de nekem az is megteszi. Azt hiszem. Vagyis reméltem. Felkötöttem a hajamat, majd kocsiba szállva a kórház felé hajtottam.
(Kórház) |
| | |
|
Elküldésének ideje ♛Szomb. Nov. 24, 2012 2:52 pm | (Rét)
Amint hazaértem bevágtam magam a zuhany alá, hogy picit felfrissüljek. Valamiért jobb kedvem lett, mint tegnap este, de hogy miért.. Azt magam sem tudom. Úgy döntöttem, hogy itt az ideje annak, hogy valamennyire berendezkedjek ezért miután magamra kaptam valami kényelmes ruhát bele is kezdtem. |
| | |
|
Elküldésének ideje ♛Szer. Nov. 21, 2012 5:23 pm | Amikor felébredtem az első dolog az volt, hogy átsétáljak Violet szobájába. Mivel nem találtam ott körberohantam az egész lakást a nevét kiáltozva. Semmi válasz. Lehet, hogy meg kellene keresnem, de valószínűleg csak túlságosan paranoiásnak tűnnék. Eddig is tudott magára vigyázni most is fog. Ha megöl valakit, na és? Eddig is megtette mindenféle bűntudat nélkül. Ha a segítségemre van szüksége úgy is megtalál.
Miután felöltöztem meg elvégeztem a reggeli teendőket a konyhába sétáltam. Valami édesre vágytam és nézelődtem hátha találok valamit. Csinálni nem volt kedvem, ezért fogtam magam és a táskámat felkapva elindultam a városba.
(Édes Álom Cukrászda) |
| | |
|
Elküldésének ideje ♛Kedd Nov. 20, 2012 5:30 pm | Nem tudom pontosan hány órát aludhattam, de azt a felerősödött érzékeimnek köszönhetően sikerült hallanom, hogy Stacey még mélyen alszik. Gyorsan felkaptam magamra pár melegebb ruhadarabot, majd a lehető leghalkabban kiosontam a házból. Friss levegőre volt szükségem, de társaságra most annál kevésbé. Ha belefutok valakibe.. folytatom amit eddig is csináltam. Mindenkibe belekötök. Nincs mitől félnem.
(Elhagyatott templom) |
| | |
|
Elküldésének ideje ♛Vas. Nov. 18, 2012 3:46 pm | Ahogy kilépett a szobámból csak sóhajtani tudtam. Igaz, hogy végül is miatta vagyok ott ahol vagyok, mert neki akartam összehozni valamit, de kiáll mellettem. Simán le is léphetett volna az első pillanatban azzal, hogy már nem veszi hasznomat. Azért örülök, hogy nem ez lett a vége. Még egy picit gondolkoztam azon, hogy most mindent megváltozott, de valahogy mégis minden megmaradt a régi kerékvágásban. Stacey a barátom, Nick valami koporsóban rohad... Amit persze minél hamarabb rendbe kell hoznom. A nagy fejtörés közepette megittam a teámat a bögrét visszaraktam az éjjeli szekrényre, majd elterültem a puha párnák és a paplan mennyországában.. |
| | |
|
Elküldésének ideje ♛Vas. Nov. 18, 2012 3:43 pm | Amíg vártam rá picit körbe jártam a szobáját habár még nem igen volt, mit nézni mivel nem sokkal később jöttem én is és mivel eléggé be voltunk táblázva mostanában nem igazán volt időnk a lakásra. Bár ezt is kicsit fel kellene dobnunk egyszer. De mindent a maga idejében. Amikor hallottam, hogy elzárja a zuhanyt visszadobtam magam az ágy szélére és vártam. Figyelemmel kísértem a mozdulatait ahogy leült mellém. - Igazán semmiség. Barátok vagyunk nem? Melletted leszek akármekkora örültségét is csinálsz, mert tudom, hogy te is ugyanúgy mellettem lennél. - Nyújtózkodtam egyet egy ásítás kíséretében. - De majd még beszélünk, most inkább feküdj le. Jó éjt. - Álltam fel az ágyáról és átmentem a saját szobámba.
Beérve a szobámba bebújtam a meleg takaró alá és pár perc után el is ragadott magával az álom. |
| | |
|
Elküldésének ideje ♛Vas. Nov. 18, 2012 3:39 pm | Beálltam a zuhany alá és egy ideig csak magam elé bámulva hagytam, hogy a vízcseppek beterítsék mindenemet. Majd amikor hallottam, hogy Stacey bejött a szobámba. Sietősebbre vettem a dolgokat nem akartam nagyon megváratni. Még mindig nehezemre esett felfogni, hogy valaki Nicholason kívül is kedves hozzám. Igaz, hogy már jó pár évben mérhető múltunk van, de még akkor is szokatlan. Kilépve a zuhany alól gyorsan megtörölköztem, majd magamra is kaptam egy nagyobb pólót és kilépve a fürdőből leültem Stacey mellé. - Köszönök mindent, amit ma értem tettél. |
| | |
|
Elküldésének ideje ♛Vas. Nov. 18, 2012 3:36 pm | Szót fogadott nekem és el is indult a dolgára. Én gyorsan bekötöttem a csuklómat, majd elindultam a szobám felé miközben a teámat szürcsölgettem. Felvettem egy toppot meg hozzá egy egyszerű kis rövidnadrágot, majd a bögrémet kivittem a konyhába és Violet szobájába mentem ahol leültem az ágyra és vártam, hogy végezzen a fürdéssel. |
| | |
|
Elküldésének ideje ♛Vas. Nov. 18, 2012 3:34 pm | Átölelt és nyugtatni próbált ami nagyon jól esett. Most tényleg szükségem volt valakire, de ha Nick nem is, de Stacey mindig itt lesz nekem. A kezembe nyomta a bögrémet aztán, mint egy jó gyerek követtem az utasításait elmentem lezuhanyozni, de előtte még a teámat az éjjeli szekrényre helyeztem, hogy majd elszürcsölgetem. |
| | |
|
Elküldésének ideje ♛Vas. Nov. 18, 2012 3:32 pm | Láttam ahogy eljut a tudatáig, hogy most végül is mi történt. Nem nagy dolog, hogy elsőre elveszti az önuralmát. De ezt majd kiküszöböljük. - Shhh. - Odamentem hozzá és átöleltem. - Minden rendben van jól vagyok, nem kell aggódnod. - Mosolyogtam rá, majd a kezébe nyomtam a bögre teáját. - Menj zuhanyozz le aztán feküdj le aludni. Minden a legnagyobb rendben, majdcsak belejössz ebbe a dologba. - Simítottam meg a karját. |
| | |
|
Elküldésének ideje ♛Vas. Nov. 18, 2012 3:30 pm | Nem tudom miért, de erősebben szorítottam a csukóját, mintha elvesztettem volna önmagamat, majd csak később jutott el a tudatomig, hogy hozzám szólt. Nem is tudom mi ütött belém, csak akkor tértem magamhoz amikor már a fejemhez kaptam. Hátrább lépdelve értettem meg, hogy mi is történt. - Annyira sajnálom. - Futottak könnyek a szemembe. - Én ezt nem akartam. |
| | |
|
Elküldésének ideje ♛Vas. Nov. 18, 2012 3:15 pm | Láttam rajta, hogy hezitál, de végül rátapadt a csuklómra én pedig csak elmosolyodtam. Ha már barátok vagyunk tartsunk ki egymás mellett. Éreztem, hogy erősebben kezdi szívni a véremet. - Violet, elég. - Szóltam rá határozottan, majd ennek hatására a falhoz szorított nekem pedig nem volt más választásom. Koncentrálni kezdtem és láttam ahogy a fejéhez kap és elszakad a csuklómtól. |
| | |
|
Elküldésének ideje ♛Vas. Nov. 18, 2012 3:11 pm | Egy ideig hezitáltam, hogy megtegyem-e vagy ne. Majd felnéztem a csuklójára és éreztem ahogy az arcom elváltozik és a szemfogaim is előjönnek. Ezeket a dolgokat Nickkel kellene megélnem, nem egyedül. De ő most nincs itt megoldom egyedül is, mint minden mást is. Óvatosan megharaptam a csuklóját, majd szívni kezdtem édes, mámorító vérét. |
| | |
|
Elküldésének ideje ♛Vas. Nov. 18, 2012 3:07 pm | Amikor elmondta, hogy vérre vágyik nem is gondolkoztam tovább odanyújtottam neki a csuklómat. - Tessék, igyál. Ha elvadulnál megtudom magam védeni szóval az miatt sem kell aggódnod. - Mosolyogtam rá biztatóan. Egyáltalán nem féltem. Ha már van erőm miért is ne használjam? Na meg teljesen megbízom benne. Tudom, hogy nem fog bántani. |
| | |
|
Elküldésének ideje ♛Vas. Nov. 18, 2012 3:04 pm | Már a tea is elkészült, de Stacey még mindig a zuhany alatt áztatta magát. Ezért megcsináltam a sajátomat és kavargatni kezdtem, hogy kihűljön. Majd végül Stacey is ideért habár még törölközőben. Idegesített ahogy hallottam a szívverését ezért az arcomat a kezembe temettem. - Igazából csak irritál, hogy hallom a szívverésed és vágyat érzek arra, hogy a nyakadra tapadjak. De ezen kívül minden rendben van. - Sóhajtottam egyet. |
| | |
|
Elküldésének ideje ♛Vas. Nov. 18, 2012 3:01 pm | Már jó ideje ácsoroghattam a zuhany alatt, habár nem tudom megmondani pontosan mennyi ideig. Kiszálltam alóla és a hajamat egy törölközőbe csavartam, majd még magam köré is csavartam egyet és így totyogtam ki a konyhába ahol ahogy egyre közelebb értem éreztem a finom eper tea illatot. Belépve láttam ahogy Violet kavargatja a sajátját, majd én is töltöttem magamnak. - Minden rendben van? - Kérdeztem kicsit aggódva. |
| | |
|
Elküldésének ideje ♛Vas. Nov. 18, 2012 2:50 pm | Amint leparkolt már rohanni is kezdett a ház felé amit viccesnek tartottam mert bármikor leelőzhetném. Még csak meg sem kellene erőltetnem magam hozzá. Miután én is beléptem a lakásba a táskámat bevittem a szobámba és hallottam, hogy zuhanyozik, majd kimentem a konyhába, hogy még így estére főzzek egy kis teát. Feltettem a vizet forrni, majd az epres és az erdei gyümölcsös teafilter között kezdtem variálni, de végül mire a víz felforrt az epres mellett döntöttem. |
| | |
|
Elküldésének ideje ♛Vas. Nov. 18, 2012 2:48 pm | (Erdő)
Visszafelé kicsit óvatosabban vezettem hiszen már majdnem korom sötét volt. Leparkoltam a ház előtt, majd még Violet előtt berohantam, hogy bevethessem magam egy forró zuhany alá. A fürdő felé menet lerúgtam a cipőimet, majd beérve oda a ruháimat is és beálltam a zuhany alá. Élveztem ahogy a meleg víz végig folyik a testemen újra érezni kezdtem a végtagjaimat, mert meg kell hagyni elég hideg van odakint. |
| | |
|
Elküldésének ideje ♛Kedd Nov. 13, 2012 6:44 pm | Az egyik pillanatban még mellettem volt aztán már el is tűnt. Remek kiéli a vámpírságát vagy most ezt mire véljem?! Na de mindegy is. Nem sokkal később fel is bukkant a hátam mögött amitől picit meg is ijedtem, mert nem számítottam rá. - Hát akkor menjünk. - Megfordultam, majd magabiztos mosollyal elindultam ki a kocsi felé.
(Erdő) |
| | |
|
Elküldésének ideje ♛Hétf. Nov. 12, 2012 6:50 pm | Nem tart sokáig egy ilyen szóval nem is kellett sokáig várnom rá. Amikor átnyújtotta a gyűrűt fel is húztam az ujjamra és feltápászkodtam, majd immár a vámpír sebbegésemnek köszönhetően mindent összeszedtem az erő visszaadó dologhoz, majd megjelentem Stacey mögött egy táskával a vállamon. - Azt hiszem most mehetünk az erdőbe. És ott lerendezünk a többit. - Mondtam picit megkönnyebbülten, hogy már nem kell félnem a napfénytől. |
| | |
|
Elküldésének ideje ♛Pént. Nov. 09, 2012 8:04 pm | - Rendben van. - Bólintottam, majd kivettem a kezéből a könyvet és a konyhapultra tettem mellé a gyűrűt, hogy a nap is érje, majd elkezdtem halkan mormolni azt a varázsigét amire rámutatott. Mikor végeztem felnéztem a könyvből és átnyújtottam neki a gyűrűt. - Kész vagyok. - Sóhajtottam egyet megkönnyebbülés jeléül. Egyen már túl alig várom ezt az erő visszaadós dolog. Habár eddig nem igazán érdekelt a varázslás. |
| | |
|
Elküldésének ideje ♛Pént. Nov. 09, 2012 7:31 pm | Amikor a könyvet a kezembe nyomta gyorsan megkerestem benne az igét, majd rámutattam. - Ez az. De a gyűrűt tedd olyan helyre ahol süt rá picit a nap, ha lehetséges. És utána mehetünk is visszaszerezni az erőmet. - Vigyorodtam el, bíztam benne, hogy meg tudja csinálni. Legalábbis határozottabb volt, mint máskor. Régebben ha mágiára kértem volna talán megremegett volna és azt a Curtis gyereket kérte volna meg.. De most nem. Azt hiszem erről is kell beszélnem vele. |
| | |
|
Elküldésének ideje ♛Pént. Nov. 09, 2012 7:25 pm | Csak bólintottam szavaira és próbáltam mindent a fejemben tartani. Könyv és gyűrű ennyi az egész. Nem felejthetek el ennyit mialatt beérek a szobájába. Gyorsan a szobájába rohantam és egy ideig eltartott míg kutakodtam, de végül sikeresen megtaláltam azokat amiket kerestem. Majd sietős léptékkel visszamentem Violethez, majd leraktam a gyűrűt és a könyvet a kezébe nyomtam, hogy mutassa meg mit kell csinálnom. |
| | |
|
Elküldésének ideje ♛Kedd Nov. 06, 2012 5:52 pm | - Menj a szobámban valahol a táskában kell találnod pár gyűrűt. Vészesetére van, de a varázslatot még el kell végezned ha azt sem tudod még ott van a könyv hozd ide és megmutatom onnan már sima ügy lesz. Aztán kimehetnénk az erdőbe, hogy kicsit a természetet felhasználva visszaadhasd az erőmet. - Magyaráztam el, hogy mégis minek állunk elébe. Meg tudjuk oldani, habár még nem igen csinált semmiféle varázslatot. |
| | |
|
A poszt írója ♛ Ajánlott tartalom Elküldésének ideje ♛ | |
| | | |
Similar topics | |
|
| Engedélyek ebben a fórumban: | Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
| |
| |
| |
• az új oldal nyitásáig •
• ROTM FRPG •
|
Pént. Május 31, 2019 10:58 pm Szer. Május 29, 2019 1:28 am Kedd Május 28, 2019 8:31 pm Hétf. Május 27, 2019 11:26 pm Szer. Május 22, 2019 12:03 pm Hétf. Május 20, 2019 10:43 am Szomb. Május 18, 2019 10:03 pm • ROTM FRPG • |
|