/Vízesés/
Mikor megálltam a ház előtt először azt hittem rossz címre jöttem, vagy valami ilyesmi történhetett. Nem hiszem el, hogy ez a hely ennyi ideig itt ácsorgott üresen. Ha tudtam volna róla már rég megszököm ide Nickkel. Előkotorásztam a táskám aljából a kulcsot, majd a csomagtartóhoz sétálva előszedtem a bőröndömet is majd kicsit ügyetlenkedve a zárral, de végül bejutottam. Tágas, gyönyörű lakás volt. Kulcsot ledobtam a konyhabútorra így derítettem fel a lakást. Fura, de az évek során nem is gyülemlett fel olyan sok por. Bár azért nem árt neki egy takarítás. Majd hívok egy bejáró nőt vagy férfit. A második kétségkívül jobban tetszett. Nem fogom ezzel fárasztani magamat. Mielőtt elindultam volna a fürdő felé a kukába hajítottam a felsőmet, majd pedig elindultam a jól megérdemelt forró fürdőm irányába. Volt a fürdőszobában különféle fürdősók meg sok más is. Hát kísérleteztem velük, mindenből öntöttem picit a vizembe majd elmerültem benne és az emlékeimben. Ami csak még jobban eszembe juttatta, hogy minél előbb fel kell keresnem Bonniet.