Whatever anyone does or says,
i must be emerald and keep my color

Megosztás

Vendég
Anonymous

A poszt írója Vendég
Elküldésének ideje Hétf. Ápr. 15, 2013 4:15 pm
Ugrás egy másik oldalra Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5 ... 13 ... 22  Next
- Hm, nem kidobni akarlak. - jegyeztem meg. - De holnap gondolom nem szakadt pólóban akarsz hazamenni. Nem mellesleg, emlékszem, hogy szeretsz pucéran aludni. - vontam meg a vállamat mosolyogva. - Én nem használlak ki. És.. nem is akarlak bántani. Ezt az előbb már elmondtam. - néztem a szemeibe, és láthatta rajtam, hogy ha életem folyamán valaha is komolyan beszéltem, akkor most igen.
Vissza az elejére Go down

Vendég
Anonymous

A poszt írója Vendég
Elküldésének ideje Hétf. Ápr. 15, 2013 4:11 pm
Ugrás egy másik oldalra Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5 ... 13 ... 22  Next
- A Grillben te akartál megölni engem, ha nem tévedek - helyesbítettem, majd átvonultam a hálóba, és néztem, ahogy Erin öltözni kezd. - Igaz, azt álmomban sem képzeltem volna el, hogy ez az este így ér véget - tettem hozzá, majd kinyitottam a szekrényt amire mutatott, és kirángattam onnan a ruháimat.
- Ez most azt jelenti, hogy kidobsz? - kérdeztem, de nem haragosan, csak mosolyogva. - Szerintem át kellene gondolnunk, ki is használ ki kit.

Vendég
Anonymous

A poszt írója Vendég
Elküldésének ideje Vas. Ápr. 14, 2013 6:53 pm
Kiszállt a kádból, és törülközővel kezdte tisztára törölni magát, és szárazra, majd én is felálltam, hogy a kezemben tartott törülközőbe csavarjam magamat.
Kilépve a kádból pedig egy apró mosoly jelent meg ajkaimon. - Ahhoz képest, hogy a Grillben még kis híján megöltük egymást... - mondtam halkan megjegyezve, majd visszasétáltam a hálószobába, és leülve az ágy szélére, öltözni kezdtem.
- Azt hiszem, maradt még itt pár... tiszta ruhád. Ha szükséged van rá. - néztem Klaus szemeibe.

Vendég
Anonymous

A poszt írója Vendég
Elküldésének ideje Vas. Ápr. 14, 2013 6:49 pm
- Velem sem mernek sokan pimaszkodni, vagy épp feleselni - válaszoltam, aztán letöröltem arcomról a verejtéket. - Akkor most mondhatjuk, hogy egy-egy - nyúltam ki egy törülközőért. - Talán ideje lenne kiszállnunk. Még öt perc, és Mikaelnek nem kell gondolkodnia, hogy tegyen el láb alól. Nemes egyszerűséggel darabokra ázom - emeltem le Erint óvatosan magamról, és nagyot sóhajtottam.
- Klassz este a mai - álltam talpra, és gyorsan ledörgöltem magam.

Vendég
Anonymous

A poszt írója Vendég
Elküldésének ideje Vas. Ápr. 14, 2013 6:39 pm
Talán éppen abban a pillanatban érte el őt is a vég, talán pár másodperccel később, nem fogtam fel teljesen.. de azt tudtam, hogy megtörtént, és hozzábújtam, legalább addig, míg mindketten megpihenünk, de lihegésem kellős közepén is el tudtam nevetni magamat.
- Senki nem hív így... nem mernek "kicsi" jelzővel illetni. - mondtam halkan, felemelve a fejemet, már-már nyugodt lélegzetvételekkel, és megfogva az egyik törülközőt, közelebb húztam, de még nem álltam fel. Jólesett a meleg.

Vendég
Anonymous

A poszt írója Vendég
Elküldésének ideje Vas. Ápr. 14, 2013 6:35 pm
Alig telt el néhány perc, mikor Erin egyre és egyre gyorsabban mozgott rajtam, minden mozdulatnál közelebb lökve mindkettőnket a gyönyörhöz. Nem hittem, hogy másodjára is olyan gyors lesz, de azt is tudtam, hogy én sem fogom váratni sokáig, hogy a gyönyör bekopogjon nálam. És abban a pillanatban, ahogy Erin arcán láttam a mámort, teste pedig megfeszült körülöttem magam is összerándulva élveztem el benne, aztán magamhoz szorítottam.
- Erin... Erin... - lihegtem a nevét, és lázasan simogattam a hátát. - Kicsi Erin.

Vendég
Anonymous

A poszt írója Vendég
Elküldésének ideje Vas. Ápr. 14, 2013 6:26 pm
18+

Az ő száját is elhagyta egy szó, amit nem hittem, hogy hallok tőle valaha is, de nem is engedte, hogy sokat gondolkozzak ezen. Ajkaimra tapadt, és magam is olyan hévvel viszonoztam ezt a gesztust, mintha csak a lelkét akarnám kicsókolni belőle.
Hajába túrtam, így tartva magamnál arcát, Közben csípőm már gyorsabb ütemre váltott, nedves testem az ő testéhez simult, és összeszorított szemekkel éreztem a közeledő érzést. Ma este úgy tűnik, nekem is sikerült extra gyorssá válnom, ami a gyönyört illeti, és a nyakába dugtam arcomat, miután elszakadtam szájától, és hangosan felnyögve feszült meg testem pár perccel azután, hogy az egész éppencsak elkezdődött...

Vendég
Anonymous

A poszt írója Vendég
Elküldésének ideje Vas. Ápr. 14, 2013 6:19 pm
Kedvesen elmosolyogtam magam Erin válaszát hallva, és magam is a szemébe mélyedtem, de nem sokáig bírtam. A vállába temettem a fejem, halk nyögésekkel élvezve a mozgását, amit csak még tüzesebbé tett a forró víz hullámzása körülöttünk.
- Hiányoztál - szakadt ki belőlem hirtelen, és hogy megelőzzem a válaszadás lehetőségét, máris az ajkára tapadtam, hogy nyelvemmel végigsimítsak az ő nyelvén, szomjasan szívva a csókját.

Vendég
Anonymous

A poszt írója Vendég
Elküldésének ideje Vas. Ápr. 14, 2013 6:02 pm
18+

Megleptek szavai ebben a helyzetben, de felemeltem fejemet, és láttam tekintetét, amitől még az én lassan már teljesen kövé vált szívem is olvadni kezdett, és olyasmit éreztem, amit soha még. Hogy tényleg látom azt az embert, aki valaha volt.
- Soha nem foglak bántani. - öleltem át a nyakát. - Szeretlek, sosem foglak bántani. - suttogtam halkan. Nem akartam szerelmet vallani, egyszerűen csak kibukott belőlem, hogy megnyugtassam őt, majd ahogy mozdított egyet csípőmön, már én sem elleneztem ezt, készségesen mozdultam újra és újra, teljes egészében magamba engedve őt, és közben mindvégig figyeltem a szemeit, arcát simogatva egyik kezemmel.

Vendég
Anonymous

A poszt írója Vendég
Elküldésének ideje Vas. Ápr. 14, 2013 5:57 pm
Hatalmasat sóhajtottam, ahogy elmerültem Erin testében, és ahogy a nyakamba temette arcát, magamhoz szorítottam. Fájón, és valami különös kétségbeeséssel.
- Ne bánts engem. Ne küldj el - kértem, és ahogy felemeltem a fejét megláthatta azt a Klaus Mikaelsont, akit ezer éve nem látott talán senki, még a saját családja sem. Újra úgy éreztem magam, mint az a fiatal fiú, aki a kegyetlen apa, és a kegyetlen valóság elől menekül.
- Ne bánts... - ismételtem, csak ezután fogtam meg Erin csípőjét, hogy aprót mozdítsak rajta.

Vendég
Anonymous

A poszt írója Vendég
Elküldésének ideje Vas. Ápr. 14, 2013 5:46 pm
18+

Én magam éreztem, hogy miként kel egyre inkább és újra életre kezeim között, majd mikor elkapta karjaimat, rögtön szemeibe néztem, és elmosolyodtam szavain. Sosem beszélt még így velem. Volt valami szokatlan a hangjában, de nem akartam ezen időt húzni.
Közelebb araszoltam, majd mikor helyetfoglaltam ismét az ölében, már érezhettem Őt testemben, és felnyögve a nyakába dugtam az arcomat, de nem mozdultam. Az előbb a konyhában hevesek voltunk. Most ki akartam élvezni.

Vendég
Anonymous

A poszt írója Vendég
Elküldésének ideje Vas. Ápr. 14, 2013 5:42 pm
Élveztem az újfent zubogó forró víz érintését a bőrömön, de még jobban élveztem Erin gyengéd ujjait, amik a férfiasságomra fonódtak, hogy ütemesen mozgatni kezdje rajtam.
- Máris sikerrel jártál - suttogtam vággyal telített hangon, ahogy éreztem, hogyan telek meg egyre jobban élettel, aztán kinyitottam a szemem, és elkaptam a karját.
- Gyere... ülj rám... - kértem úgy, ahogy talán még sosem. Kedvesen.

Vendég
Anonymous

A poszt írója Vendég
Elküldésének ideje Vas. Ápr. 14, 2013 5:35 pm
- Szóval tele vagy kedvvel... - fordultam szembe vele, és megengedtem ismét a forró vizet, hogy a lassan már hűlt víz ismét melegebb legyen. - Hát, ha a forró víz nem hozza meg ismét a kedved, akkor nekem kell megpróbálkoznom vele. - hajoltam vissza a szájához, és különös szenvedéllyel kezdtem el Őt csókolni, míg mindkét kezem besiklott az egyre melegedő víz alá, és kényeztetni kezdtem férfiasságát.

Vendég
Anonymous

A poszt írója Vendég
Elküldésének ideje Vas. Ápr. 14, 2013 5:28 pm
- Sok mindenre volt lehetőségünk emberként, de nem éltünk vele. Úgy tűnik, ez volt a hosszú élet záloga - tettem a két karom kényelmesen a kád szélére, és megrezzentem, mikor Erin végigsimított rajtam a víz alatt.
- Ami engem illet, tele vagyok kedvvel - néztem a szemébe ezúttal már vágyakozva. - De azért persze nem árt némi életet lehelni belé - biztattam, a szemem lehunyva.

Vendég
Anonymous

A poszt írója Vendég
Elküldésének ideje Vas. Ápr. 14, 2013 5:23 pm
- Ha ember lennék, talán álmodoznék holtomiglan-holtodiglanról, gyerekekről, és egyéb hülyeségekről, de vámpírként ezek a lehetőségek korlátozottak. Volt lehetőségem gyereknevelésre, de elmúlasztottam. - vontam meg a vállamat, erről jutott eszembe egy nyomasztó titok, amiről soha senkinek nem beszéltem még... köztük Klaust is. De neki nem is kell tudnia mindenről. Főleg hogy én sem vagyok büszke a saját magam ostobaságára.
- Szerintem... kölcsönösen vettük el egymás kedvét, nem? - kérdeztem halkan, még mindig a mellkasának döntött háttal, miközben benyúltam a víz alá, és combjain végigsimítva megérintettem férfiasságát. - Vagy talán mégsem? - vigyorodtam el.

Vendég
Anonymous

A poszt írója Vendég
Elküldésének ideje Vas. Ápr. 14, 2013 5:16 pm
- Nem használom ki az érzéseidet. Én csak... nem akarom, hogy bánts - motyogtam, de azért győztesen elvigyorogtam magam, ahogy Erin visszabújt a karjaimba.
- Talán lehet, hogy mégis kibírnánk egymás mellett. Átlag kétnaponta próbálnánk kicsinálni közben a másikat. Mellesleg úgy hiszem, se te sem én nem vagyunk a holtomiglan-holtodiglan életvitel rajongói - mondtam kissé gúnyosan, mintegy kifejezve ezzel a véleményemet azokról, akik családról, meg hasonló baromságokról álmodnak.
- Ha nem tévedek, az előbb elvettem minden kedved, ugye? - kérdeztem. - Ne is reménykedjek semmiféle folytatásban.

Vendég
Anonymous

A poszt írója Vendég
Elküldésének ideje Vas. Ápr. 14, 2013 5:11 pm
Arra számítottam, hogy most ő is felpattan, elkezd dühöngeni, hogy miért háborodom fel és miért vagyok haragos, de nem ez történt. Sőt, olyasmire került sor, amit Klaustól talán még sosem láttam, de talán még senki más sem.
Felvontam a szemöldökömet, miközben figyeltem szemeit. Próbáltam olvasni belőlük, hogy vajon ismét hátsószándékai vannak-e, vagy sem.
- Nem értem... miért tudsz levenni a lábamról... - sóhajtottam. - Kihasználod a helyzetet, hogy még mindig ismered az érzéseimet. - motyogtam, ledobva magamról ismét a törülközőt. Tényleg nem lehet neki ellentmondani, legalábbis én nem vagyok képes rá.
Visszacsúsztam a karjai közé, és így néztem kissé bűnbánóan a szemeibe. - Hát, tény, hogy mi nem férnénk meg egymás mellett huzamosabb ideig. - mondtam halkan.

Vendég
Anonymous

A poszt írója Vendég
Elküldésének ideje Vas. Ápr. 14, 2013 5:05 pm
Meglepetten néztem rá, ahogy kiugrott a kádból, és egy törülközőben nézett rám, elég haragosan. Vagy épp hidegen. Mintha az előző tűz hirtelen eltűnt volna belőle. Én legalábbis úgy éreztem, kb tíz fokot vesztett a víz hőmérséklete attól a fagyosságtól, ahogy most rám nézett.
- Sajnálom - mondtam, és úgy néztem rá, mint akit leszidtak, vagy épp bántottak.

A hálószoba és fürdőszoba - Page 4 159079088anigif_www.kepfeltoltes.hu_

- Nem akartam. Gyere vissza mellém - nyújtottam ki a kezem.

Vendég
Anonymous

A poszt írója Vendég
Elküldésének ideje Vas. Ápr. 14, 2013 4:48 pm
Meglepett, hogy azt tette, amit kértem, és nem is vártam két pillanatnál többet. Amint befejezte, felálltam a vízből, és egy törülközőt magam köré tekerve, kiléptem a vízből, és a kád mellől bámultam rá.
- Sajnálom. De én sem tudom elviselni, hogy uralkodósdit játssz velem. Még mindig nem akarok az alárendelt szajhád lenni, legalábbis úgy nem, hogy olyasmit akarsz tenni, amibe én nem egyeztem bele. - utaltam arra, hogy a keze máshová is kalandozott, nemcsak a megszokott "helyre".

Vendég
Anonymous

A poszt írója Vendég
Elküldésének ideje Vas. Ápr. 14, 2013 4:44 pm
Hm. Oké, úgy látszik nem csak én nem változtam.
- Tessék, elégedett vagy? - kérdeztem fahangon, és kihúztam a kezem Erinből, aztán morcosan hátravetettem magam a vízben. - Most mire volt jó, hogy felidegesíts? Nem vagyok hozzászokva, hogy ellenkezzenek velem - durcáztam, mint egy gyerek. - Én jót akartam neked. Kár, hogy nem értékeled.

Vendég
Anonymous

A poszt írója Vendég
Elküldésének ideje Vas. Ápr. 14, 2013 4:41 pm
18+

Oké.. olyasmit tett, amire egyáltalán nem vágytam. És váratlanul tette, időm sem volt felkészülni rá. Emlékeztem még, hogy Párizsban milyen jó volt vele, de azt nem vettem számításba, hogy meg is fogom valaha ismételni, hiszen megvagyok én a normális együttlétekkel is. Nem mellesleg, most épp dühös, mert megint hergeltem. És ki tudja, így mennyire figyelne oda arra, hogy ne bántson engem.
- Vedd le rólam a kezeidet, mert különben én fogom, és abban már nem lesz tényleg semmi vicces. - mondtam már kissé dühösen. Nem szoktam hozzá, hogy csak úgy engedély nélkül akarnak olyat tenni velem, amit én amúgy nem akarok.

Vendég
Anonymous

A poszt írója Vendég
Elküldésének ideje Vas. Ápr. 14, 2013 4:34 pm
- Nem, nem tudnál - válaszoltam higgadtan, igazam biztos tudatában, és összevontam a szemöldökömet. Szóval némát játszunk? Hát jó... tudok én másmilyen is lenni.
- Szóval nem élvezed? - kérdeztem. - Talán máshogy élveznéd. Tudok én ennél durvább is lenni. Talán nem kellene kipróbálnod - löktem az ujjam hirtelen tövig benne, majd kihúztam, és teste másik nyílását közelítettem meg. Egy apró simítás... és máris eltűnt benne néhány ujjam.
- Szóval? Beszélsz végre, hogy mit akartál tenni velem? - kérdeztem.

Vendég
Anonymous

A poszt írója Vendég
Elküldésének ideje Vas. Ápr. 14, 2013 4:19 pm
18+

Eleinte nevetni akartam. Hát, persze. Miért lenne most másképpen? Hiszen a sok hónap valószínűleg nem változtatta meg őt, és még mindig egy hataloméhes hibrid, aki azt se tudja, hogy mivel teljen be, ha csak egy rövid ideig is. Azt hittem, ma este ezzel nem kell találkoznom, de tévedtem.
- Hidd el, ki tudnék szabadulni. - jegyeztem meg csendesen, de egyre több apró sóhajjal, és egy nyögés hagyta el ajkaimat, mikor ujját is bevezette testembe. Vállára dőlt a fejem, és lehunytam szemeimet, de nem akartam mondani semmit. Nagyon hangokat sem akartam kiadni. Nem tudom, miért szeretem ennyire bosszantani. Csak jólesik.

Vendég
Anonymous

A poszt írója Vendég
Elküldésének ideje Vas. Ápr. 14, 2013 4:00 pm
- Okos nő vagy - mondtam kemény hangon. - Most pontosan azt teszem. Megmutatom neked, ki is az uralkodó. Most muszáj azt tenned, amit én akarok. Mozdulni sem tudsz, édesem - vigyorogtam kajánul. - Most úgy csináljuk, ahogy én akarom, akkor élvezel, amikor én akarom. Egy dolgot tehetsz. Szépen élvezheted. Ez a büntetés azért, mert nem beszéltél - nyomtam az egyik ujjam a testébe, és lágyan körözni kezdtem vele.

Vendég
Anonymous

A poszt írója Vendég
Elküldésének ideje Szomb. Ápr. 13, 2013 6:14 pm
18+

Hallottam valami dühöt a hangjában, de nem ijedtem meg tőle. Azt hiszem, nem gyakran találkozott olyannal, aki olyan könnyen visszaszól neki félelem nélkül, tőlem viszont már megszokhatta. Mert ha ő nem is, én emlékeztem arra még, hogy egy-egy ilyen hergelésnek milyen vége is lett. De ez általában azért volt, mert közeledett a telihold, és feszültebb volt. Mindegy. Ez a múlt. Most a jelen van.
- Most nyomatékosítod, hogy te vagy az uralkodó? - kérdeztem rekedten, ahogy szinte mozdulatlanságra késztetett, és ujjai bevándoroltak lábaim közé. Felnyögtem, és lehunytam szemeimet, a forróság pedig már szinte ezer fokosan égette testemet. - Élvezed, hogy mindenki felett... uralkodhatsz? - kérdeztem halkan, mámorral megtelítődött hangon.

A poszt írója Ajánlott tartalom
Elküldésének ideje

A hálószoba és fürdőszoba

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
4 / 22 oldalUgrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5 ... 13 ... 22  Next

Similar topics

-
» A hálószoba
» Hálószoba
» Hálószoba
» Hálószoba
» Hálószoba

Engedélyek ebben a fórumban:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
rising of the mortals :: Lakások és szobák :: Mystic Falls-i lakások :: Petrova birtok-

Új posztok
tekintsd meg
Pént. Május 31, 2019 10:58 pm
Laurel O. Delgado
Szer. Május 29, 2019 1:28 am
Katherine Pierce
Kedd Május 28, 2019 8:31 pm
Amren Monroe
Hétf. Május 27, 2019 11:26 pm
Lucille Éamon Vodova
Szer. Május 22, 2019 12:03 pm
Katherine Pierce