|
| |
|
Elküldésének ideje ♛Szer. Nov. 04, 2015 11:06 pm | Mindenki életében vannak olyan pillanatok, amikor a józanész megszűnik létezni, amikor nem akar semmire se gondolni és szinte semmit se érezni, csak egy bizonyos dolgot. Nem akartam küzdeni, elfáradtam ebben a fura küzdelemben, talán önző és felelőtlen voltam, de engedtem a vágyaimnak, azoknak a vágyaknak, amiknek többé nem engedhetek teret. Nem lehet, hiszen olyan, mint a tiltott gyümölcs. Talán még elsőre is túl „mérgező” lesz, ha nem is abban a pillanatban, hanem később. Muszáj lesz féken tartanom ezt is, ahogyan minden mást. Nem engedhetem azt, hogy ez a fura tűz felemésszen minket… engem… Figyelem őt, de aztán egyszerűen tényleg feladom a harcot és édes csókjaimmal ajándékozom meg őt, majd pedig amikor viszonzásra lel, akkor pedig szenvedély és sok kimondatlan vágy fűszerezi ezt a pillanatot, tettet. Hallom, ahogyan egy-két gomb földet ér, de nem érdekel. Nem akarom most megállítani ezt a szökőárat, úszni akarom, azt, hogy betemessen, de ugyanakkor felemeljen. Hamarosan pedig az én felsőm is lekerül. Figyelem őt, szinte még a levegőt is elfelejtek venni. A levegő szinte izzik körülöttünk és hamarosan pedig megérzem perzselő ajkainak az érintését a halmaimnál, mire egy apró sóhaj szökik fel a torkomból, tudtára adva a külvilágnak, hogy mennyire is mámorító ez a pillanat. Mondhatni lehámozom róla az inget, legalábbis ami marad belőle, mert az biztos, hogy egy varroda rá fog férni, elég csak a gombokra gondolni. A kezem lassan siklik végig a gerince vonalán, miközben a vágy egyre inkább nőni kezd. Ujjaimmal a hajába túrok, majd álla alá siklik az ujjam és felemelem a fejét, hogy ajkait újra birtokba vehessen, szenvedéllyel fűtött csókokkal ajándékozzam meg. || Bocsánat a késés miatt és gyenge |
| | |
|
Elküldésének ideje ♛Pént. Okt. 30, 2015 5:40 pm | Némán hallgatok, ahogy Hayley beszél, és önkéntelenül is igazat adok neki magamban. Hihetek én Niklausban, a benne rejlő érzésekben, amik talán Hope létével feltámadnak benne, de el kell ismernem, hogy az öcsém túl önfejű, túl makacs, túl hirtelen haragú ahhoz, hogy ártatlan bárányként aposztrofáljuk. A testvéri szeretet, amit ezer év után is, minden gaztette ellenére érzek, nem fogja angyallá avanzsálni. Talán kissé elfogult vagyok vele szemben, míg Hayley kissé objektívebben látja a dolgokat. Felsóhajtok, mert momentán fogalmam sincs, mit is mondhatnák. Erősítsem meg az igazát, és taszítsam bele ezzel még mélyebbre a kétségbeesésbe, vagy legyek ezúttal saját elveim ellensége, és hazudjam azt, hogy minden rendben lesz, ráadásul zökkenőmentesen? Csak nézek bele a szemeibe, és várom, hogy elküldjön. Noha nem mennék messze, csupán a szobámig, valahogy sejtem, hogy ez lesz a következő mondata. Annál inkább meglepődöm, ahogy csókolni kezd, és nemsokára érzem, ahogy forró kezei végigsimítanak a mellkasomon, az ingem gombjai pedig úgy pattannak le, mintha soha nem is lettek volna a helyükön. A gát áttört, és az érzelmeink folyását immár semmi nem fogja megállítani. Hogy ez őrültség-e, vagy sem, majd később ráérünk rajta gondolkozni. Átadom magam a szenvedélynek, és megszabadítom a felsőjétől, szinte másodpercek alatt, és nagyot nyelek, ahogy meglátom a melleit, amiket egyelőre még fekete csipke fed. - Hayley - suttogom a nevét szinte teljes mámorban, és csakhamar az ajkammal kényeztetem a két jókora halmot. El akarom árasztani őt a világ minden boldogságával, és gyönyörével. |
| | |
|
Elküldésének ideje ♛Szer. Okt. 28, 2015 8:31 pm | - Minden egyes nappal annyira távolinak tűnik ez... Látom őt, látom amit tesz, Elijah! – szólalok meg egyre halkabban. Reménykedek abban, hogy nem lenne erre képes Klaus, de túl sok mindent láttam már. Láttam azt, hogy mire képes és senki, illetve semmi se számít neki, ha valamit nagyon el akar érni és pontosan tudja, hogy engem mi által tud sebezni. Az egyetlen olyan dolog, amivel igazán fájdalmat tudna okozni az Hope elvesztése lenne, ha nem láthatnám őt, ha nem tarthatnám őt a karjaimban… Nem erre nem is akarok gondolni. – Hope-nak családra lesz szüksége, olyanra, akik példát tudnak neki mutatni. Rád. Rám és rá, még ha ő nem is mindig úgy cselekszik, ahogyan kellene, ahogyan a szíve súgja. – értek egyet azzal, amit mond. Én csak jobb életet szeretnék neki adni. Jobbat annál, mint ami kijárt nekem, vagy nekik. Olyat szeretnék, ahol a szülei igazán szeretik őt és nem attól kell félnie, hogy mikor kerül bajba… Érzem a gyengéd és magával ragadó érintését. Tudja, hogy nem lehet és azt is, hogy ez szép lassan mind a kettőnket felemészti. Nem akarok tovább harcolni, most nem. Egyszerűen csak engedni akarok a vágyaknak és talán kicsit megtisztítani a lelkemet is a terhektől is, még akkor is, ha emiatt utána még nagyobb teher fog a földhöz szegezni. Végül a szavai megrepesztik a láthatatlan gátat, és újra ajkaim ajkait érintik. Nem érdekel már semmi se. Szenvedélyesen csókolom, mintha örökké emlékezni szeretnék erre, mert tudom, hogy többé nem lesz lehetőségem rá. Ujjaim sietve szaladnak végig a mellkasán, majd hamarosan már a gombok repülnek, megadva magát az inge. Tudom, hogy innét már nincs visszaút, de nem is akarom, hogy legyen. Egyszerűen csak sodródni akarok az árral. Később ráérek a következményekkel is foglalkozni.
|
| | |
|
Elküldésének ideje ♛Vas. Okt. 25, 2015 5:47 pm | Nem ismeri a múltamat. Vagyis, csak néhány apró részletét. Nem látta az elmúlt évszázadaimat, a fájdalmaimat, a félelmeimet, és hogy hányszor, hányféle módon kellett lemondanom a szerelemről, hogy ne keverjek veszélybe másokat az érzéseimmel. Azt mondják, a történelem nem ismétli önmagát, de azt hiszem, az én példám cáfolja ezt a tényt. Újra ott tartok, ahol már olyan sokszor. A szívem ég, mintha csakugyan lángokban állna, de el kell oltanom a tüzet, vagy legalábbis takargatnom, és lepleznem. Akkor is, ha ez a tűz lassan felemészt. Ezúttal ő hajol oda hozzám, ő csókol meg, én már épp átölelném a derekát, hogy elveszítsem vele a fejem, mikor elválik tőlem, és noha nem mondja ki nyíltan, de érezteti velem, mi is az akadálya annak, hogy megadjuk egymásnak, amire mindketten vágyunk. - Tényleg azt hiszed, engedném, hogy Niklaus Hope-ot használja fegyverként ellened? - suttogom halkan.- Nem engedném. És bármily sátánnak is nézed az öcsémet, tudom, hogy ezt nem tenné meg veled. Hope-nak ugyanúgy szüksége van rád, ahogy rá is. És tudod mit? Rám is - szorítom Hayley kezét a mellkasomra. - Kell valaki ebbe a családba, aki némileg pozitívabb példával szolgálhat a lányod számára, mint az öcsém, akit néha meglehetősen kóbor és szeszélyes démonok irányítanak - teszem hozzá. - Niklaus jó apa lesz, ebben biztos vagyok. És inkább meghal, minthogy beismerje, jó anya vagy, és fontos vagy neki, tisztában vagyok vele, hogy ez az igazság - cirógatom Hayley arcát, aztán kezem tovább siklik a testén, és először a derekát simogatom, aztán kezem utat talál a felsője alá, hogy közvetlen közelről érezzem háta forró bőrét. - Talán mennem kellene. Nem tudom, meddig bírok még melletted lenni úgy, hogy mindennél jobban vágyom rád, és nem kaphatlak meg - nézek a szemébe, és tudom, hogy érzi testemen azt, amit szavaim is alátámasztanak. Akarom ezt a nőt... az istenekre, mindennél jobban akarom. |
| | |
|
Elküldésének ideje ♛Vas. Okt. 25, 2015 5:28 pm | - De azóta te is változtál, másabb lettél és én ennek örülök. – hangomból kicsendül az, hogy tényleg örülök annak, hogy megváltozott és már nem olyan, mint ők. Ha ő nem lenne, akkor már valószínűleg én se, illetve a lányom se lenne. Aztán egyszerűen az ujjaink összefonódnak, mintha csak ez is azt akarná mutatni, hogy egymás mellett van a helyünk. Nem gondoltam volna, hogy az este így fog alakulni. Volt itt minden, düh, fájdalom kétségbeesés, szenvedély és vágyak, de most hirtelen mindegyik utat akart törni magának, egy szeletkét is és ez még inkább összezavart, viszont ugyanakkor azt kívántam, hogy ez a pillanat többé ne múljon el, sose legyen vége. Szenvedély és szívünk legféltettebb titkai rejlenek ebben a csókban, abban a csókban, ami mind a kettőnket elnyelhet, megsémisíthet, de mégis azt akarom, hogy örökké tartson. A város szinte már alszik, s a kintről beáradó fényeknek köszönhetően még inkább sejtelmesebb lesz eme pillanat. Mintha csak a sötétség is el akarna minket rejteni, de ugyanakkor fényt, s reményt is adni. De aztán vége szakad ennek a mámorító és magával ragadó mozzanatnak is. Homlokom a homlokához ér, s úgy hallgatom szívének a ritmusát, mintha csak erőt szeretnék gyűjteni ahhoz, hogy újra felállítsam a határt, még ha a szívem bele is sajdul. De már nem lehetek felelőtlen, vigyáznom kell a tetteimmel, mert sok múlhat azon, amit teszek. Amikor meghallom a szavait, érzem, hogy a szívem összeszorul. Fáj, hogy azt gondolja, hogy nem akarom őt. Akarom, talán jobban is, mint valaha bármit. De még se tudok megszólalni, egyszerűen csak lehunyom a szemeimet és próbálok rájönni, hogy miként adhatnám a tudtára, hogy nincs igaza, nem arról van szó, amit gondol. Egyszerűen csak túl sok a bonyodalom már így is. Végül közelebb hajolok hozzá és most én csókolom meg őt. Gyengéden és szeretettel, mintha attól félnék, hogy elillanhat bármelyik pillanatban eme érzés, ezek a másodpercek és nem marad más, mint vágyakozás. Végül pedig újra megtöröm ezt a pillanatot. – Nem arról van szó, hogy nem akarlak Elijah. Egyszerűen csak nem helyes, s nem akarom elveszteni a lányomat az érzéseim miatt… - Sejtheti, hogy nem Hope-t féltem tőle, hanem sokkal inkább Klaus haragjától félek. Félek attól, hogy képes lenne úgy bosszút állni ezekért az érzésekért, hogy elveszi tőlem Hope-t. Azt pedig sose élném túl..
|
| | |
|
Elküldésének ideje ♛Vas. Okt. 25, 2015 5:06 pm | - Pedig olyan voltam. De ez már ezer évvel ezelőtt történt, és noha akkoriban más idők jártak, örömmel vettem el a lányoktól azt, amit a férjüknek kellett volna adniuk a nászéjszakán - mondom hamiskás mosollyal, aztán nézem összefonott ujjainkat. Mintha teljesen egymáshoz tartoznánk, bőr a bőrhöz ér, ha vaksötét lenne, még talán a köztünk pattogó elektromos szikrákat is látnám. Főképp akkor, mikor viszonozni kezdi a csókomat. Ugyanolyan szenvedélyesen, őrülten, ahogy én csókolom őt, lázas szenvedéllyel. Nem mondtam ki neki az érzéseimet, soha nem voltam az a fajta, aki túl könnyen ad bárkinek is egy vallomást, így hát igyekszem a csókjaimba, az érintésembe sűríteni mindazt, amit szavakkal képtelen vagyok kifejezni. Persze, az is lehet, hogy félek. Félek megtörni ezt a belsőséges kapcsolatot, mert nem tudom, hogy reagálna rá. Talán pont azzal ijeszteném el magamtól örökre, és inkább szenvedek magányosan, minthogy soha többé ne legyek a közelében. Valószínűleg ez az oka annak is, hogy mikor elválunk egymástól, nem erőszakoskodom. Újra leállít, újra meghúzza a határvonalat, én pedig alig bírom visszafogni magam, hogy te borítsam be őt testemmel, és ne adjam meg neki a gyönyört, amit még évszázadok múlva sem fog elfelejteni, hogy ne forrjon össze szívem teljesen az övével. Ő mondja ki a végszó szavakat...nem lehet. Levegő után kapkodva, némán bólintok a szavaira, jelezvén, hogy felfogtam, aztán halk nyögéssel homlokának támasztom a homlokomat. - Bocsáss meg a merészségemért - suttogom szinte a szájába. - De ha velem vagy, úgy érzem, minden önuralmam elvész. De megértem az indokaidat. Ígérem, nem közeledem feléd többet ilyen értelemben. Én akarlak téged, te nem akarsz engem. Nem az első alkalom az életemben, hogy ez történik velem. Nincs semmi baj. Ezért nem fogok másképp nézni rád - nyomok egy csókot a homlokára, és igyekszem lehűlni, ameddig képes vagyok uralni az elmémet és a vágyaimat. |
| | |
|
Elküldésének ideje ♛Vas. Okt. 25, 2015 4:47 pm | Szavai hallatára egy kisebb sóhaj hagyja el az ajkaimat, mert nem azt akartam sugallni neki, hogy változzon meg és mindenképpen szabaduljon meg eme démonától, hanem arra, hogy meg kell próbálnia tovább lépnie, túl jutnia rajta, mielőtt esetleg múltjának ez a része örökre fogva tartja és a démonok újra és újra bekebelezik őt. – Senki se veheti el tőled az emberi mivoltodat, Elijah. Az számít egyedül, hogy mi lakozik itt, legbelül. – mondom neki őszintén és közben a kezem a szívére siklik. Mindenki követ el hibákat, mindannyian öltünk már meg másokat, akár akartuk, akár nem. Nem tehetjük semmi se azt, hogy megfosztottunk másokat az élettől, de ha megpróbálunk tanulni a hibáinkból és megpróbálunk emberként élni, akkor még nem veszett ügy. Nem a tetteink határoznak meg, hanem az, ami a szívünkben lapul. A szavai igazán jól esnek, melengetik a szívemet és még egy apró mosoly is arcomra kúszik. Figyelem őt, nem eresztem el az íriszeimmel, miközben ujjaim az ajkait érintik. Nem lenne szabad, nem kellene ezt tennem, de még ez is talán jobb, mintha mézes csókkal ajándékoznám meg. Nem helyes, nem szabad ilyenre gondolnom, így inkább egyszerűen csak hozzábújok. Figyelem a kinti fények játékát a plafonon, mintha az képes lenne elterelni a gondolataimat. A téves eszméket, érzéseket távol űzni a lelkemből és a szívemből. Figyelem a fények játékét, miközben a szívem, s a testem szinte sóvárog, de küzdök ellene. Nem tehetek olyat, ami a lányomhoz vezető utat veszélyezteti, még akkor is se, ha ehhez minden erőmre szükség van. Nehezen tudom elhinni, elképzelni, hogy faltad a nőket, hogy olyan voltál, mint ők… - szólalok meg halkan, miközben egyik kezünk, ujjaink összefonódnak. Próbálom magam előtt látni azt az Elijah-t, de nehezen megy. Talán csak amiatt, mert én sose ismertem olyannak és mindig is másabbnak tartottam őt, mint a testvéreit. De mielőtt túlzottan elmerülhetnék a képzeletben, megérzem az érintését, pillanatok múlva ajkaink egymásra találnak. Viszonozom a csókját hevesen és szenvedéllyel átitatottan. Hirtelen a külvilág megszűnik, kezem arcára siklik és úgy csókolom, mint még soha senkit, majd amikor ajkaink elválnak egymástól a homlokomat homlokához érintem, miközben a kezeim arcán pihennek. – Nem helyes, nem lehet… - suttogom úgy, mint akinek fáj kimondani eme három szót. S közben a szívem egyre hevesebb ritmust jár a korábban történtek miatt.
|
| | |
|
Elküldésének ideje ♛Vas. Okt. 25, 2015 2:34 pm | Nem tudom, vajon vigasztalni akar-e szavaival, amikkel újra megerősíti, hogy nem tart hibásnak, vagy tényleg így is gondolja, de jólesik, amiket mond. Azt hittem, kissé másképpen fog nézni rám, elítél, megvet majd azért, amit tettem... ugyanúgy, ahogy én teszem magammal. Lassan bólintok, aztán megkeresem tekintetét a félhomályban. Nem nehéz, még a sötét ellenére sem, mert úgy csillognak felém, hogy a legszebb gyémánt is csak homályos üvegcserép hozzájuk képest. - Nem, nem teljesen értesz, Hayley - mondom aztán. -Nem akarom elfelejteni, amit tettem. Nem akarok feloldozást, megbocsátást, mert úgy érzem, azzal szabadjára engedném a démont, aki bennem él. Szembe köpném vele a férfit, akinek vannak érzései, aki kitart az elhatározása mellett, hogy szörnyként is szeretne ember maradni - teszem hozzá olyan halkan, hogy szinte csak vámpírfül hallhatja a szavaimat, majd következő mondatára kissé felnevetek. - Talán igazad van, elfogult vagyok. De azt hiszem, aki ismer téged, kissé sem csodálkozik ezen - hallgatok aztán el, mikor ujja a számhoz ér. A vér azonnal felpezsdül bennem, a szívem dupla ütemre kapcsol, és hevesebben veszem a levegőt, majd apró csókot nyomok az ujja hegyére, és lehunyom a szemem, ahogy fejét visszafekteti a mellkasomra. Néhány percig csend honol a szobában, nem hallok semmi mást, csak lélegzetvételét, ami éppoly heves, mint az enyém is. Mert én kapkodva veszem a levegőt, egész mivoltomra hatással van jelenléte. Egész testemben finoman reszketek a vágyakozástól, és úgy érzem, ha van valami, amibe bele lehet halni egy Ősinek is, akkor azok nem mások, mint a beteljesületlen kívánságok. - Emberként nem sokban különböztem az öcsémtől, Niklaustól, vagy akár Koltól - szólalok meg aztán hirtelen, bár elég nagy erőfeszítésembe kerül, hogy összeszedjem a gondolatokat, és a szavakat. - Faltam a nőket, éjszakáról éjszakára más járt az ágyamban, még akkor is, ha azokban az időkben más erkölcsök voltak divatban. De szeretni, igaz szerelemmel csak keveseket szerettem. Utoljára csaknem kétszáz éve már. Azóta pedig... - harapom el a mondat végét, aztán ujjammal Hayley álla alá nyúlok, felemelem a fejét, és megcsókolom, hevesen, szenvedélyesen, mégis gyengéden. Történjen bármi, állok elébe. Lehet, hogy kidob, lehet, hogy újra megüt, nem érdekel, de nem bírom tovább ezt a gyötrelmet, hogy a karjaimban tartom, és nem tehetem meg azt, amire a szívem sóvárog. Ha pedig megöl ezért, hát legyen. Ezért az érzésért akár meghalni is érdemes. |
| | |
|
Elküldésének ideje ♛Vas. Okt. 25, 2015 1:38 pm | A szavai hallatára sietve rázom meg a fejemet, de a kezemet még mindig nem veszem el az arcáról. Figyelem őt és láthatja a szemeimben azt, hogy tényleg nem gondolom azt, hogy az ő hibája lenne. Nem ő tehet róla. Nem ő kérte azt, hogy vámpír legyen belőle, hanem más döntött a feje fölött. Olyan személy, akiben bíztak és szerettek, aki most szinte újra és újra az életükre akar törni. - De az volt. Nem akartad őt bántani Elijah. Nem te akartad ezt az életet. Egyszerűen csak nem tudtad uralni a benned lakozó szörnyeteget és a sors úgy rendelkezett, hogy a lehető legkegyetlenebb módon fékezzen meg.. – halkan csendül a hangom, mintha attól tartanék, hogy valaki meghallja. Pedig tudom, hogy nincs itt senki se, nincs itt senki, aki kihallgathatná éjjelek évadján ezt a beszélgetést. – Mindenki érdemel egy újabb esélyt. Tudom, hogy sose feleded el őt, de meg kell próbálnod elengednek, esélyt adnod arra, hogy feloldozást nyerj Elijah. – furán hangozhatnak a szavaim, hiszen én számomra ismeretlen embereknek ártottam, de még se tudtam tőlük szabadulni álmaimban, vagy éppen ébren. De ha ők képesek ilyen démonokat „szülni”, akkor a szerelmünk megölése még nagyobb terheteket képes. Meg kell próbálnia túljutni rajta, mielőtt még elnyerné őt az a fájdalom. Szavai hallatára egy mosoly kúszik az arcomra és gyémántként csillan a szemem sarkában megjelenő könnycsepp. Szeretném hinni azt, hogy igaza van, hogy tényleg olyan nő vagyok és nem csak azért gondolja ezt, mert a szívében több lappang, mint aminek szabadna lenni. – Talán csak azért gondolod így, mert elfogult vagy. – mosolygok rá őszintén. Hagyom, hogy közelebb húzzon magához és újra a karjaiba zárjon. Figyelem őt, a szemében rejlő érzéseket, arcának rezdüléseit. Amikor megérzem az érintését, akkor egy jól eső bizsergés terjed szét a testemben, az érintésétől kezdve a gerincemig, majd annak vonalán eljutva mindenhova. - Túlzottan is nehéz, de még se lehet másképpen. Még nem, most biztosan nem. Egyikünknek se lenne jó, ha még több zűrzavart hoznánk az életünkbe. – s a mutatóujjamat lassan végi húzom ajkának a vonalán. Mintha csak ezzel akarnám megállítani azt, hogy ne ajkaim találjanak oda. Végül pedig arcának élén simítok végig és figyelem. – Nem mindig lehet azt tenni, amit szívünk diktál. – suttogom neki a dolog, hiszen eleve káosz uralkodik a szívemben és hirtelen én magam sem tudnám, hogy mit szeretnék. Majd pedig végül a fejemet a mellkasára hajtom és nem mozdulok. Csak hallgatom a szívének a ritmusát és próbálom kitalálni, rájönni arra, hogy mi lenne helyes.. |
| | |
|
Elküldésének ideje ♛Szomb. Okt. 24, 2015 9:24 pm | Nem is tudom igazán, mit várok a történet végén. Feloldozást a múltban történt legnagyobb bűnömért? Azt ő ugyanúgy nem adhatja meg nekem, ahogy én magamnak. Megértést? Talán. De azt hiszem, leginkább azt, hogy megértse az okot, miért is osztottam meg vele ezt a nem éppen vidám történetet. Hogy értse, mennyi fájdalom és századokon át tartó önvád és önkínzás lehet az osztályrésze annak, aki ténylegesen szörnyként akar élni az átváltozás után. Nézem, ahogy felül, és így bámul rám, amíg befejezem az emlékezést, és jólesően lehunyom a szemem, ahogy végigsimít az arcomon. Megborzongat az érintése, tetőtől talpig végigszalad rajtam egy csodálatos érzés, és nagy levegőt veszek. - Nem baleset volt, Hayley. Felelőtlen ostobaság volt, egy olyan bűn, amit még most, ezer év után sem bocsátok meg magamnak - csóválom meg aztán a fejemet. - És örülök, hogy megértetted, mi volt a célom ezzel a kis mesével. Senkinek nem kívánom azt a sorsot, hogy éjjelente törött lélekkel üvöltsön az éjszakába, mert mást nem tehet, és nem szabadulhat a rémálomból - nézem a mellkasomon fekvő ujjait. - És komolyan gondolom, amit mondtam. Segítek neked. Akár éjjel, akár nappal, bármikor melletted leszek, ha úgy hozza a szükség. Annyi bajt, és fájdalmat viseltél már el életedben, hogy csodálom, amiért még egyben van a szíved. és ennyi erő munkál benned. Mert tudnod kell Hayley Marshall, hogy minden változásod, félelmed és bizonytalanságod ellenére egy fantasztikus nő vagy - mosolygok rá, aztán magamhoz húzom úgy, hogy félig a mellkasomon feküdjön, szája pedig alig néhány centire van az enyémtől. Ujjamat végigfuttatom karja egész hosszán, és élvezem, ahogy selymes tincsei az arcomat érik. - Tudom.. - szólalok meg, önkéntelenül is kitalálva a gondolatát. - Felállítottál egy határt, amit nem léphetünk át. De azt hiszem, ez elég nehéz, nem? Nem győzlek bámulni... és megérinteni sem - suttogom csendesen. |
| | |
|
Elküldésének ideje ♛Szomb. Okt. 24, 2015 8:55 pm | Lassan bólintok arra, hogy nincsen baj, majd újra visszadőlök és csendesen várok a „mesére”, a múltjuk egy újabb darabkájára, hiszen minél több időt töltök itt, annál inkább több mindent tudok meg róluk. S kevés az olyan történet, amiben csak az egyik Mikaelson testvér jeleni meg. Mindig, vagyis az élet legnagyobb részében összetartottak, de mégis képesek voltak ennek ellenére egymást hátba támadni, egymás boldogságába beletiporni. Egyszerre volt érdekes hallgatni a történeteiket és egyszerre volt elszomorító is néha. De így legalább jobban megismerhettem őket, s kicsit talán a lelkükbe is beleláttam minden egyes történettel. Érzem gyengéd simogatását, s hamarosan az egyik kezünk, az ujjaink összefonódnak. Nem mozdulok, csak csendesen hallgatom és érzem, hogy nem lehet neki könnyű beszélnie róla, de még se szólalok meg, de hirtelen még több dolog és kérdés cikázik át az elmémen, de szerencsére most egyik gondolat se vett tanyát. Viszont a történet előrehaladtával egyre nehezebb egy helyben maradnom, és amikor az első szerelemről, arról az érzésről, majd amikor azt említi, hogy valahogyan tönkre tette a boldogságukat egyszerűen felülök és érthetetlenül pislogok rá. Nem tudom kinézni belőle, hogy direkt tette volna és a szavaival meg is erősíti a megérzésiemet. De már nem dőlök vissza. Egyszerűen csak figyelem őt. S aztán eljön az igazság pillanata és érzem, ahogyan a szívem összeszorul. Szinte a szemeiben látom a fájdalmát, majd gyengéden az arcán simítok végig. - Nem a te hibád! Nem tehetsz róla, baleset volt! – sietve szólalok meg, mert rossz látni, hogy még mindig fáj neki ez az emlék. Nem értem, hogy miként volt képes erre Esther, hogy miért tette ezt. Miként képes egy anya a gyermekét kínozni és fájdalmat okozni? - Köszönöm, hogy mindig mellettem álltál, állsz, még akkor is, amikor választanod kellett. Sajnálom, hogy neked ilyen áron kellett megtanulnod uralni ezt az érzést, de mindig hálás leszek azért, hogy elmondtad és nem engedted azt, hogy én is hasonlóképpen tapasztaljam meg a veszteség érzését. – egy pillanatra még a fejemet is lehajtom. Nem akarok arra gondolni, hogy egy számomra fontos személynek ártsak, én vegyem el az életét. Ez a történet bármennyi szónál, tanácsnál többet ért, hiszen a szemeiből is tökéletesen ki tudtam olvasni az érzéseit, miközben beszélt. - Képes leszek uralni, elindulni ezen az úton. Tudom, érzem, hogy mennie kell és sikerülni is fog. – komolyan cseng a hangom, majd amikor megérzem az érintését, akkor egy pillanatra újra elveszek abban a mámorító érzésben, de még mindig képtelen vagyok megmozdulni.
|
| | |
|
Elküldésének ideje ♛Szomb. Okt. 24, 2015 10:50 am | Mosolyom szélesebbé válik, ahogy megjegyzi, talán reggel én ébredek majd hamarabb, és megláthatom, milyen mély álmában. Aztán mellém suhan, visszabújik az ágyba, és újra hozzám fészkeli magát úgy, ahogy este, elalvás előtt. Teljes természetességgel ölelem át, mintha ki tudja hány éve gyakoroltam volna vele ezt a mozdulatot, és nemcsak őt nyugtatja meg közelségem, nekem is mintha könnyebbé tenné a rajtam nyugvó terhes elviselését testének puszta melegsége, és érintése. Addig helyezkedik, míg bele nem tud nézni a szemembe, és riadalmat látok benne. Szegény, már egy egyszerű mondattól is rémeket lát. Bár az ő helyzetében ez aztán végképp nem csoda. - Nincs baj, ne aggódj - nyugtatom meg. - Tényleg semmi. Csak szeretnék neked elmondani egy történetet. Talán megérted, hogy miért - mondom, és megvárom, míg fejét visszafekteti a vállamra, aztán a sötét plafont bámulva beszélni kezdek, és mintha csak filmet látnék, megelevenednek előttem a múlt képei. - Annak idején, még emberként, más volt a családom élete, mint most. Ugyanolyan lények voltunk, mint bárki más. Sírtunk nevettünk, vadásztunk, falut építettünk, szerettünk és harcoltunk, ahogy azok az idők megkívánták. Mind úgy hittük, hogy az életünk, ami előre meg van írva az, hogy családot alapítsunk, gyerekeket nemzzünk, hogy ők vigyék tovább életünk folyamát, ha mi megtérünk a viking másvilágra - simogatom egyik kezemmel Hayley hátát mesélés közben, másik kezem ujjait pedig összefonom a mellkasomon fekvő ujjaival. - De mint tudod, közbenszólt az öcsém korai halála, és anyám akarata, hogy megvédjen minket attól a végezettől, ami Henryknek kijutott. Vámpírokká váltunk hát, az éjszaka sötét lényeivé, és már nem voltunk olyanok, mint a falubeli többi ember. Féltek tőlünk, és nem ok nélkül. Mert a testvéreim és én, mind megismertük a vérszomj érzését. Megtudtuk, milyen a vadászat, és a gyilkolás, ezúttal más szemszögből - sóhajtok fel, aztán lehunyom a szemeimet, mintha önmagam előtt is szégyellném a most következő szavaimat. - Ott élt a faluban ő is. Tatia, a fiatal, és gyönyörű özvegy. A falu minden férfija titokban szerelmes volt bele... akárcsak én. Úgy szerettem, ahogy egy férfi csak első szerelmét imádhatja. Ő viszont Niklaust választotta. Belenyugodtam, hiszen mit tehettem volna mást? Volt bennem annyi becsület, hogy ne vegyem el a boldogságukat. De végül mégis megtettem... bár nem pontosan úgy, ahogy te most hiszed - áll meg a kezem egy pillanatra Hayley hátán. - Egy nap, Tatia rajtakapott bennünket vadászat közben, Niklaust és engem. Elrohant előlünk, be az erdőbe, én pedig követtem, hogy megmagyarázzam neki, hogy talán a dolgok változtak, de nem minden. Amit éreztem, éreztünk, az ugyanaz maradt. Futás közben felsértette a kezét egy faágban, és mikor megéreztem a vére szagát, képtelen voltam uralkodni magamon. Megöltem őt - válik tompa kongássá a hangom. - Nem akartam megtenni, de nem volt megállás. Anyám hamis emlékeket ültetett a fejembe, és csak nemrég a láncain kínlódva tudtam meg, hogy én voltam a szerelemem gyilkosa - fejeztem be a történetet, és megmozdulok, hogy ezúttal én nézzek bele Hayley zöld szemeibe, ami szinte valószínűtlenül csillog a lámpák kintről beszökő fényében. - Miután ez megtörtént, keményen harcoltam, és megtaláltam az utat, hogyan tartsam féken magam, ha újra rám tör a vér utáni sóvárgás. Mert minden áldozat valaki anyja, apja, gyermeke, vagy szerelme. És nem akarok másoknak olyan fájdalmat okozni, mint amit én éreztem, mikor holtan kellett látnom Tatiát - simítom meg Hayley arcát lágyan. - Azért mondtam le neked életem legnagyobb szégyenét, hogy te ne kövesd el ugyanazt a hibát, mint én. Hosszú és keserves az önkontrollhoz való út, de nem lehetetlen. Mindig gondolj erre...és ha úgy érzed, képes vagy rálépni erre az útra, én melletted leszek, hogy segítsek. |
| | |
|
Elküldésének ideje ♛Szomb. Okt. 24, 2015 10:21 am | Nem voltam abban biztos, hogy jó ötlet-e most ennyire közel lenni hozzá, de tudtam, hogy a karjai között legalább menedékre lelhetek. Biztonságban érezhetem magamat, még akkor is, ha ezzel még inkább kísértem mind őt, mind magamat. Éreztem gyengéd simogatását, szívének a ritmusát, mintha csak ama dallam képes lett volna az én szívemnek is melegséget és békességet hozni. Lassan szenderültem álomba és amilyen békés volt eleinte, annyira lett inkább hátborzongató. Láttam magam előtt azokat a személyeket, embereket, akiknek az életét elvettem pusztán azért, mert szomjas voltam és nem bírtam uralni a vérszomjamat. Küzdöttem, nem akartam emlékezni rájuk, de ugyanakkor belőlük meríthetek erőt ahhoz, hogy képes legyek féken tartani a bennem lakozó szörnyeteget. De egy idő után már nem bírtam elviselni ezt az egészet. Riadtam ébredtem fel az éjszaka közepén. Mielőtt kibújtam volna Elijah öleléséből egy darabig még őt figyeltem és a ziháló légzésemet igyekeztem megfékezni. Pillanatokkal később pedig egyszerűen az ajtófélfának dőlve figyeltem őt. Figyeltem, ahogyan békésen alszik, pedig nem kis teher nyugszik a vállain. Csendesen álltam ott, mintha csak féltem volna attól, hogy esetleg felébreszthetem, de végül mozgolódni kezdett, de még ekkor se mozdultam meg. Nem égett semmi se,- se gyertya, se lámpa-, egyszerűen csak a kintről beáradó fények csempésztek még több titokzatosságot ebbe a pillanatba. Apró mosoly kúszott arcomra, amikor megláttam a kissé „zilált” kinézetű Elijah-t. Amikor kiejti a nevemet, akkor érzem, hogy a szívemben valami megmozdul, mintha a képzeletbeli határ egyre inkább kezdene eltűnni, pedig nem szabad. Nem engedhetek eme vágyaknak. – Reggel még lehet, hogy lesz rá lehetőséged. – szólalok meg kicsit jobbkedvűen, hiszen hajnal van még csak, amikor pedig újra maga mellé invitál, sietve indulok el az ágyamhoz és bújok be mellé. Fürkészem őt kíváncsian, majd gyengéden végig simítok az arcán, de végül csak befúrom újra karjai közé magamat és a fejem hamarosan újra „párnára” lel a mellkasán. – Mi a baj Elijah? – nem értettem, hogy mi történhetett, mi lehet a baj, majd végül inkább úgy helyezkedek, hogy lássam arcának a vonalait, miközben kisebb aggodalom csillan a szemeimben a kinti fények kíséretében. Csendesen vártam arra, hogy mit szeretne mondani, de közben a szívemben kisebb félelem lelt újra otthonra, hiszen az íriszeiben nem leltem választ a dologra. Mi lehet olyan fontos, amit nem várhat reggelig? Meggondolta volna magát? Mégis inkább vissza megy az új otthonába? Nem, erre nem is akartam gondolni.
|
| | |
|
Elküldésének ideje ♛Szomb. Okt. 24, 2015 9:17 am | Ahogy elnyúlok az ágyon kényelmesen, és a párnát érinti a fejem, Hayley is csatlakozik hozzám. Némi hezitálás után hozzám bújik, mellkasomra hajtja a fejét, mintha menedéket, biztonságot várna, én pedig lágy csókot nyomok a feje búbjára. Kezeim lassan megindulnak, hátát simogatva álomba cirógatom, és már jó ideje hallom mély, békés szuszogását, ami azt jelenti, hogy ő az álmok világába lépett, de az én szememre még nem jön az éjszaki nyugalom. Gondolataim össze-vissza cikáznak, és most örülök annak, hogy bőven volt időm hozzászokni, hogy ezer év alatt a család minden terhe az én vállamat nyomja. Ha nem így lenne, gyakorlatlanság híján talán most beleroppannék mindenbe. A város, az öcsém, Hope, Marcel és serege, a boszorkányok és farkasok, Gia védelme, és persze Hayley-e... sok lenne. De így, ennyi tapasztalattal a hátam mögött csak olyan minden, mint ami eddig is. Keserű mosolyra húzom a számat, mikor rájövök, hogy ha most apám látna - és ha nem lenne komplett őrült - alighanem büszke lenne rám. Ugyanolyan felelősségteljes férfit akart nevelni belőlem hajdanán, mint ami most lettem. A különbség csak annyi, hogy ezúttal ezt a sorsot én választottam, mert élt bennem a vágy, hogy segítsek azokon, akik közel állnak hozzám. Alighanem elnyomott az álom, mert arra riadok, hogy hideg és üres mellettem az ágy. A szemeim felpattannak, és azonnal felülök, hogy meglássak Hayleyt, ahogy a félfánál ácsorog. Az utcai lámpák fénye sejtelmes félhomyájt von alakja köré, én pedig beletúrok kissé kócos hajamba. - Hayley - mondom halkan. Szívem szerint megkérdezném, minden rendben van-e vele, de ezért a kérdésért este még jókora pofon érkezett válaszul, ennek pedig nem óhajtom újra kitenni magam. Nem magam miatt, hanem azért, mert bármennyire is fontos legyen ő nekem, a második alkalmat már valószínűleg nem hagynám megtorlatlanul. - Azt hittem, én leszek az, aki reggel jót mulat azon, ahogy alszol - mosolygom el magam, aztán kinyújtom a kezem. Különös, de álmomban jó megoldást láttam rá, hogy megoldjam a jelenlegi problémái sokaságának legalább egyikét. - Gyere vissza - kérem csendesen. - Van valami, amit el szeretnék mondani neked. |
| | |
|
Elküldésének ideje ♛Pént. Okt. 23, 2015 7:25 pm | Nem akartam őt megütni, tényleg nem, de hirtelen nem bírtam a dühömet és a kétségbeesésemet féken tartani és végül rajta töltöttem ki a dolgot. Sajnáltam és szégyelltem magamat. Jó pár másodpercig nem is tudtam a szemébe nézni emiatt, majd ha végül a szemeink, a pillantásunk egymásra talált újra, akkor láthatta, hogy sajnálom a dolgot. A szavai pedig még inkább szíven találnak, mert tudom, hogy igaza van, de az utolsó mondata egyszerre szomorít el és egyszerre döbbentet meg. Nem értem, hogy miként gondolhatja ezt, miként fordulhat meg a fejében. - Szerinted jól esik? Azért ütöttelek meg, mert meg akartalak ütni? – kérdeztem vissza szinte suttogva, nem voltam képes már tombolni. Egyre inkább gyűlöltem magamat azért, mert ittam belőle, majd pedig lekevertem neki és részben őt hibáztattam. Hiszen szinte ő rakta a kezét a számhoz, mintha tálcán kínálta volna magát, de én tettem meg. Én voltam az, aki úgy vette rá magát, mint aki bármire képes lenne a vérért és így is volt. Éhes voltam és szükségem volt rá, jobban, mint szerettem volna… - Elijah, nem utállak! – kezdtem bele, majd egy pillanatra a kezemet figyeltem és a rajta lévő vért, ami az ajkaimról tapadt rá. – De velem ellentétben te tudod uralni, te képes vagy nem megölni másokat az éhséged miatt. Én viszont képtelen vagyok rá. – s még mindig nem nézek rá. Nem vagyok képes rápillantani. Nem akarok sajnálatot látni, vagy bármi mást. Le kell győznöm a vérszomjamat, vagy örökre elveszítem a lányomat. Ha másért nem is menne, de érte képes leszek. De hirtelen arra leszek figyelmes, hogy elkapja a vállaimat és talán kissé riadtam pillantok fel rá. – Igyekszem, de nem olyan könnyű. Amikor megérzem a vér csábító illatát, vagy csak megérzem az ízét, akkor úgy érzem, hogy teljesen valaki más vagyok, valaki olyan, akire a lányom nem lenne büszke…- s újra lehajtom a fejemet. Sose lennék képes Hope-t bántani, remélem, mert egyszer újra a karjaimban szeretném tartani őt és Elijah szavai mondhatni arcon vágtak, de legalább segíttek abban, hogy még inkább erőt gyűjtsek ahhoz, hogy összekapjam magamat és legyőzzem a bennem lakozó szörnyeteget. Nincs más esélyem, így újra harcolnom kell. Figyelem, amit csinál és hirtelen nem értem, hogy mire készül, de aztán rájövök arra, hogy szavak helyett, inkább tettekkel válaszol, aminek köszönhetően egy apró mosoly kúszik az arcomra. Elfogadom a felém nyújtott kezet és hamarosan már az ölelésébe fúrom magamat. A fejemet kisebb habozás után a mellkasára hajtom. Majd hamarosan becsukom a szemeimet és megpróbálok az álmok mezejére menekülni. Látom magam előtt minden tettemet, de hiába igyekszem Elijah által mutatott jövőképbe menekülni nem megy. Az éjszakaközepén riadtan ébredek fel. Figyelem Elijah-t, hiszen szemmel láthatóan őt is elnyomta az álom. Óvatosan bújok ki az öleléséből, majd pedig a fürdőbe megyek. Megmosom az arcomat, utána lassan elindulok vissza a szobába, viszont inkább az ajtófélfának dőlök és onnét figyelem őt. Azt a személyt, akinek annyi mindent köszönhetek…
|
| | |
|
Elküldésének ideje ♛Pént. Okt. 23, 2015 6:21 pm | Arra végképp nem számítottam, ami most történt. Úgy hittem, nyugodtabb lesz, és kissé helyrerázódik, most, hogy evett. Nos, a jelek szerint ezer évvel a hátam mögött még engem is meg lehet lepni. Mert a kérdésemet követően jókora pofon csattan az arcomon, és előfordul velem az, ami nagyon ritkán. Megdöbbenek, hirtelenjében nem is tudok mit reagálni. Az mindenesetre tény, hogy ha nem Hayley állna előttem, a pimaszságért és merészségért már kitörtem volna az illető nyakát. Megdörzsölöm gépiesen az arcomat, aztán nagy levegőt veszek. - Rávettelek... - ízlelgetem a szót. - Nos, fogalmazhatjuk így is. Mint mondtam, felajánlottam neked a választást. A te döntésed volt, hogy mit tégy. És még így is azt mondom, tagadhatatlanul jobban jártál. Mert ha nemet mondasz, ma éjjel embereket gyilkoltál volna halomra, és jobban gyűlölnéd magad utána, mint ahogyan most. Ha jólesik, üss meg nyugodtan újra, ha ez segít levezetned a feszültséget - mondom neki komolyan, és néma csendben hallgatom a kitörését. - Utálod magad, elhiszem. Bár nem értem az okát. Nem sokkal vagy másabb, mint mi. Vagy vegyem ezt úgy, hogy bennünket is utálsz? -vonom fel a szemöldökömet, aztán két kézzel erősen megfogom a vállát. - Ide hallgass, Hayley - mondom kissé keményebben, mint eddig. - Átváltoztál. Nem örülsz neki, elhiszem, és megértem. De nem tudsz mást tenni, mint elfogadni a tényt. Minél hamarabb szoksz bele az új életedbe, annál hamarabb teszed túl magad a tényen, hogy megváltoztál bizonyos értelemben. És tényleg komolyan gondolod, hogy te bántanád Hope-ot? Ha valami, amiben biztos vagyok, az az, hogy ez sosem történne meg. Remek anya vagy, Hayley. Bízz magadban, és hagyd abba ezt az őrültséget - simítom végig a haját. Lassan lehiggad, legalábbis mikor az ágyhoz vezetem, már nem úgy viselkedik, mint egy fúria, sokkal inkább, mint egy elveszett, riadt kislány. A kérdésére pedig megtalálom a legegyszerűbb választ. Lerúgom a cipőimet, aztán az ágyba fekszem, és kinyújtom felé a kezem. - Gyere ide - súgom, aztán magamhoz húzom, és engedem, hogy az ölelésembe fúrja magát. - Pihenj. Itt leszek, amikor felébredsz. Vigyázok rád. Azt hiszem, Algír még egy darabig elvan nélkülem. |
| | |
|
Elküldésének ideje ♛Pént. Okt. 23, 2015 5:32 pm | Tisztában voltam azzal, hogy nem leszek képes megállni az ajánlatát, nem leszek képes nemet mondani arra, hogy igyak belőle. De legalább megpróbáltam, igyekeztem küzdeni és bármennyire is „szánalmasan” hangzik örültem arra, hogy képes voltam eleinte nemet mondani rá, s inkább hátrálni. De aztán a szavai és kezének a közelsége nem engedett szabadulni a szörnyeteg elől. Arcom megváltozik, a fogaim megnyúlnak és többé nincs visszaút, a fülemben hallom azt, ahogyan a vére csordogál, illetve szívének a ritmusát is, de mire észbe kaphatnék, addigra a bőrét felsértem és a vérét iszom, szívom, mint egy „szúnyog”. Többet és többet szeretnék. Túl mámorító, túl éhes voltam. S a fejemben végig ott tombol az, amit mondott, hogy ha nem teszem meg, akkor valószínűleg újra ártatlanokat bántanék. Így még inkább átadom ama érzéseknek magamat, s az ujjaim még jobban a keze köré fonódnak. De aztán valami megtörik bennem, rájövök arra, hogy mit is teszek és ekkor sietve kapom el a fejemet. Még vissza nem változik az arcom vonása még el is fordítom róla a pillantásomat és újra a falnak simul a hátam. Onnét figyelem őt és egyszerre gyűlölöm és hálás vagyok neki azért, hogy rávett erre. Arra, hogy megtegyem és igyak belőle. Rendben?! – s a hangom újra erőteljesen cseng és mire észbe kapnék, addigra még egy pofont is lekeverek neki, s a hihetetlenség ül a szemeimben. Figyelem őt, majd amikor meglátom, hogy ajkaimra tévedt a pillantása sietve törlöm a ruhámba a vért róla. – Semmi sincsen rendben Elijah! Nem akarok vérrel táplálkozni, nem akartam belőled inni, de te mégis rávettél! Utálom ezt a bennem lakozó szörnyeteget, még ha tudom, hogy igazad van, volt azzal kapcsolatban! – a szavak egymás után hagyják el ajkaimat, mintha már semmi se számítana és a bennem lakozó káosz a környezetemet is elakarná pusztítani. Egyszerűen úgy éreztem, hogy ez most így hirtelen túl sok volt. Már nem bírtam az érzéseimet teljesen magamban tartani és ennek köszöntően megint kifakadtam. Jobb? Ez már sose lesz jobb! Rettegek legbelül, hogyha Hope újra itt lesz, akkor őt is bántani fogom! Nem élhetek örökké farkasként, s nem is menekülhetek örökké, hogy rettegjek attól, hogy egyszer a legnagyobb kincsnek fogok ártani... – eme gondolatnak köszönhetően újra egy könnycsepp jelenik meg az arcomon és talán úgy harapok a szavaimmal, mint egy farkas tenné, de nem tehetek róla. Nem vagyok büszke arra, amit tettem, vagy ami lett belőlem. Talán csak időre van szükségem. – Remélem, hogy igazad lesz, s idővel talán mégis jobb lesz és nem fogok attól rettegni…- egy kisebb sóhaj is elhagyja az ajkaimat. Majd megrázom a fejemet, nem akarok veszekedni, nem akarok most erre gondolni. – Fáradt vagyok, azt hiszem tényleg pihennem kellene. Ha felébredek itt leszel, vagy ne is keresselek? – kérdezem tőle kíváncsian, hiszen a történtek után fogalmam sincsen, hogy mikor fog visszamenni az új otthonába és utána tényleg vissza fog-e térni. Végül egy apró puszit nyomok arcára, a kezemet elhúzom a kezei közül… |
| | |
|
Elküldésének ideje ♛Pént. Okt. 23, 2015 4:44 pm | Mindössze egy mosollyal reagálom le a szavait. Nem, nem fog fájdalmat okozni nekem, nem tartok tőle, hogy bármi bajom is lehetne, ha iszik belőlem. Tisztában vagyok vele, hogy a lelke mélyén ő is tudja, és azt is, hogy engedni fog a kérésemnek, ha kicsit belegondol, hogy igazam van. Kétségbeesettnek tűnik a tekintete, de a vérem illata, ami a bőrömön is átüt, végül is meglehetősen nagy vonzóerőt jelent számára. Arca változni kezd, szeme alatt megjelennek a fekete erek, fogai megnyúlnak, és megragadja a kezem. Kissé különös érzés hogy én, az Ősi vagyok ezúttal az áldozat szerepébe bújva, de meg sem szisszenek, mikor fogait végül a kezembe nyomja, és megkeresi az ütőeremet. Vérem csakhamar az ő szívverésének ütemére pulzál, ő pedig szomjasan nyeli az éltető nedűt, belefeledkezve abba, amit éppen tesz. Noha érzem a vérveszteséget, nem állítom le. A tény, hogy most teleeszi magát a biztosíték rá, hogy egy darabig nem az utcán fog sétálgatni, és nem oltja ki ártatlan, ostoba, és könnyen sebezhető emberek életét. Így hát mikor végül elszakad tőlem, egy hanggal sem reagál rá, hogy kissé több vért vett tőlem a kelleténél, csak előhúzom zsebkendőmet, és a csuklómra tekerem mindaddig, míg be nem gyógyul a sebem. Az arcára emelem a tekintetem, nyugodtnak tűnik, mint az emberek egy kiadós ebéd után, és a száján pirosló vérem még kívánatosabbá teszi ajkait. - Minden rendben? - kérdezem tőle kedvesen, és csak vállára teszem a kezem finoman, jelezve, hogy ha most lenne kedve kiakadni, csak bátran. Elviselem a vihart. - Gyere, pihenj le. Meglátod, kicsit jobb lesz - vezetem kezénél fogva az ágyhoz, de még mielőtt a takaró alá mászna, magam felé fordítom. - Idővel jobb lesz, meglátod - válaszolok a néhány perce feltett kérdésére. - Újszülött vagy. A számodra még mindig túlságosan új, túlságosan felfokozott, túl intenzív. Az érzéshez idővel hozzá fogsz szokni, ne aggódj. Néhány hét, esetleg hónap, és meglátod, majd sokkal jobban érzed magad - biztatom. - És egyébként is. Hibrid vagy Hayley. Ha úgy érzed, vámpírként már nem bírod, csak hívd elő a farkas énedet. Az majd kissé elnyomja a benned égő vérszomjat. Lásd Niklaus példáját, neki bejött ez a módszer. Erős lány vagy, Hayley. Keresztüljutsz ezen - csókolom meg végül homlokát.
|
| | |
|
Elküldésének ideje ♛Csüt. Okt. 22, 2015 10:05 pm | Rendben, várni foglak. – s még mindig suttogva hagyják el ajkaimat a szavak. Én nem akartam erre kényszeríteni. Azt szerettem volna, ha aszerint dönt, amelyik jobb neki, amelyiket inkább szeretné, amit a szíve diktál. De valamennyire megkönnyebbült a szívem, hogy ő itt lesz nem sokára és remélhetőleg többé nem hagyja el ezt a házat úgy, mint korábban tette. Még ha ez önzőség is volt tőlem. S a szavai hallatára egy halovány mosoly ült ki az arcomra, ami tökéletesen tükrözte azt, hogy örülök annak, hogy így döntött. Minden jót, minden egyes pillanatot meg kell ragadni az életben, hiszen sose lehet tudni, hogy mikor illan tovább. Most is szinte csak pár röpke percre adatott meg a békesség, s olyan érzés, amikre nincsenek szavak, vagy ha vannak is, akkor is félünk kimondani, mintha azzal valami láthatatlan gátat szakítanánk és a gát mögött rejlő érzések, gondolatok képesek lennének elpusztítani minket. Nem akartam bántani őt a szavaimmal, de talán mégis megtettem. De nem értettem, hogy miért ajánlotta fel ezt az egészet, vagyis értettem, de még se voltam képes elfogadni. Féltem és rettegtem. Zavarodott voltam, hiszen túl nagy káosz uralkodott legbelül és a közelsége csöppet se segített. Sőt, a háborgó tengert minden egyes pillanatban még inkább felkavarta, hiszen a szívem sóvárgott, de nem engedhettem, hogy utat is törjön magának és elpusztítson mindent, viszont a vérszomjamat megpróbálhatom ugyanúgy visszafogni és inkább a lelkiismeretemre hagyatkozni. De meddig fog sikerülni? Mikor fogok elveszni teljesen? Szerettem volna hátrálni, de mögöttem már csak a fal volt. A hátam annak simult, miközben őt figyeltem. Figyelem azt, ahogyan közelebb sétál, s közben a szavait hallgattam. - Mi van, ha nem tudok megálljt parancsolni? Ha neked kell leállítanod? Nem akarok több fájdalmat okozni, vagy másokat megfosztani az élettől, a szerzettüktől. Én nem akartam ezt az egészet! - a szemeimben pedig a kétségbeesés csillan meg, mert tudom, hogy igaza van. De akkor se könnyű elfogadom azt, amit felajánl. Inni belőle valószínűleg nem lehet kellemes, legalábbis számára. Figyelem őt, majd hamarosan megérzem az érintését, aminek köszönhetően úgy érzem, hogy a lelkemben tomboló vihar kicsit csillapodni kezd, a félelmeim kezdenek elillanni, de amikor a csuklója ajkaim közelébe ér, akkor nem bírom tovább megfékezni a szörnyeteget. Az ujjaim keze köré fonódnak és hamarosan pedig felsértem a bőrét, hogy a piros nedű íze járja át a lényemet. Egyre hevesebben iszom, majd másodpercek, vagy talán percek múlásával egyszerűen elrántom a fejemet és az ajkaimat pirosító vér bárki tudtára adná,hogy mit is tettem másodpercekkel korábban… Valaha jobb lesz? Lesz olyan, amikor nem csak erre fogok tudni gondolni? –kérdezem tőle sietve, majd egy pillanatra még a fejemet is elfordítom. Nem vagyok büszke arra, amit tettem, de igaza volt. Nem akarok még több öldöklésben részt venni, legalábbis nem amiatt, hogy nem tudom féken tartani az új énemet… || Bocsánat, ez most gyenge lett |
| | |
|
Elküldésének ideje ♛Csüt. Okt. 22, 2015 4:56 pm | Nem épp kellemes helyzet. Így nevezik finoman azt, aminek a közepén vagyok jelenleg. Ha némileg szabadabb akarom kifejezni magam, akkor azt mondom nemes egyszerűséggel, hogy kutyaszorító. Legszívesebben Hayleyt költöztetném Algírba, vagy Giát ide, de gyanítom, hogy egy ifjú vámpír, és egy bizonytalan hibrid nem lenne túl jó társaság egymásnak. Az ezen felül általában jelenlévő női konfliktusokról, mint a természet nyilvánvaló tényéről már nem is beszélve. - Megígérem, hogy néhány nap múlva már ténylegesen itt leszek, és itt is maradok veled - válaszolom Hayley szavaira. - És ezt egy olyan férfi mondja neked, aki büszke rá, hogy évezredes élete alatt mindig betartotta a szavát - mosolygom el magam végül kedvesen. Bízik bennem, és akarom, hogy így legyen. Bármit megtennék ezért a nőért, és Hope-ért. Beáll köztünk a csönd, szívet tépő, mégis, oly sokat mondó, és ígérő. Érzem a lelkem mélyén, hogy ő ugyanolyan nehezen tartja féken magát, ahogy én. Ő is átadná magát az érzéseknek, és a vágyaknak, és szégyenkezem, amiért egy ijedt hibridlány erősebben tudja uralni az akaratát, mint én. Ez az állapot azonban nem tart sokáig. Hirtelen riadtan hátrálni kezd, és olyan döbbenten mered rám, mintha én lennék a pokolbéli sátán. Hezitál a vérszomja, és a lelkiismerete között, míg végül az utóbbi dönt. Nemet mond, én pedig elnézően megcsóválom a fejemet. - Ide hallgass, Hayley - közeledem hozzá, hogy megint beálljon köztünk a meghitt távolság, ami úgy veszem észre, jó hatással, megnyugtatólag van rá. - Miért gondolod, hogy bántanál? Ősi vagyok. Nyilván nem kell részleteznem, hogy a tűréshatárom jóval felülmúlja bárkiét. Két választás áll előtted. Az egyik, hogy megvárod, míg az éhség rákényszerít a vadászatra, aztán kirontasz a városba, és Niklaushoz méltó mészárlást rendezel, hogy aztán órákon át szenvedj a lelkedet tépő önvád miatt. A másik, hogy elfogadod az ajánlatomat, és belőlem iszol. Nem kényszerítelek semmire, csak arra kérlek, gondolkodj el rajta, melyik lenne a jobb opció - emelem fel kezem, hogy megsimítsam arcát, és a csuklómon lüktető ér szinte a szájához ér. |
| | |
|
Elküldésének ideje ♛Szer. Okt. 21, 2015 11:27 pm | Nem szerettem volna én ítéletet mondani a feje fölött, megmondani neki, hogy mit tegyen. Neki kell éreznie, nem akarom még hasonlóbbá válni, mint amilyen Klaus, vagy a legtöbb Mikaelson. Megszerettem volna adni legalább neki a döntés lehetőségét, hiszen már én se voltam angyal, vértapadt a kezemhez és éreztem az ereimben, hogy még fog is… - Miattam ne fordíts neki hátat. Marcel okkal bízta rád őt, vigyázz rá, tanítsd őt és készítsd fel az életre. Szüksége van rád, megértem, ha ott maradsz. Nem akarsz többé csalódást okozni másnak, akkor ne tedd! – sietve szólalok meg, hiszen nem foszthatok meg másokat tőle. Még ha ezzel magam ellen is beszélek, de tudom, hogy milyen érzés a remény elvesztése, s valószínűleg Gia is azt érezné, ha Elijah magára hagyná… Nem vehetem el tőlük, mert az már önzőség lenne. Hiányozni fog, de a tudat, hogy miattam hagyott hátra valakit, vagy akár több személyt még inkább nyomasztó. – Csak támogasd őket, ahogyan velem tennéd. Nem szakíthatlak el tőlük, mert számítanak rád és szükségük van rád... – én is számítottam rá. Vágytam arra, hogy itt legyen mellettem, hogy segítsen, de az élet szellője távol sodort minket egymástól. Amikor a homlokunk összeért, akkor egy pillanatra lehunytam a szemeimet, s próbáltam a káoszt benntartani. Próbáltam a kitörni készülő vulkánt megfékezni, mert harcolnom és erősnek kell lennem. – Egyet ígérj meg, ha szükségem lesz rád, akkor itt leszel…- szinte suttogva ejtem ki a szavakat, mintha valami titkot mondanék. Majd pedig egyszerűen csend telepszik ránk, de nem bánom. Ez a csend békésebb és többet mond, mint ezer szó képes lenne. Szeretnék elveszni ebben a pillanatban örökre, s talán kicsit sikerült is. A szavai ragadnak ki és ekkor pillantok fel rá kérdőn. Érzem eme egy szóban rejlő vágyakat, érzéseket, amikbe a szívem is kicsit beleremeg, de még se lehet. A képzeletbeli határ meghúzásra került, még ha nehéz is a megfelelő oldalon maradni… Nem szabad, ő tiltott számomra, bármi is történjen. - Nem tudom... Nem akarok senkit se bántani, mert így is.. – nem akarok arra gondolni, hogy kezdett az-az érzés a hatalmába keríteni, hogy nem számít az életük, mert számított, még ha a bennem lakozó szörnyeteg az ellenkezőjéről is szeretett volna meggyőzni. Próbáltam féken tartani, éreztem a hiányát, de mégis küzdöttem ellene. Sietve rázom meg a fejemet a szavaira és a tettére. Nem, erre nem lennék képes. De a kezem lassan mégis karjára siklik, szinte érzem a vér csábító illatát és ízét… - Ne, kérlek, ne tedd ezt! Nem lehet, nem akarlak bántani… – lépek végül hátra sietve. Bántani őt? Nem, azt már nem. Tudom, hogy igaza van, de akkor se megy. Megremegnek az ujjaim és szinte könyörögve nézek rá, hogy ne kérje ezt tőlem, hiszen az elmúlt percek leforgása alatt nem változott az, hogy gyűlölöm azt, ami vagyok és még mindig nem tudok parancsolni annak az érzésnek, ami akkor kerít hatalmába, amikor megérzem a piros nedű ízét. |
| | |
|
Elküldésének ideje ♛Szer. Okt. 21, 2015 4:51 pm | EGy ujj jelenik meg a látóteremben, és felemeli a fejem, hogy egyenesen Hayley arcát lássa meg a tekintetem. Nem beszélünk, csak a pillantásaink mondanak el mindent, amit szavakkal nem akarunk, nem lehet, vagy csak nem merünk. Sem ő, sem pedig én. Nem könnyíti meg a helyzetem, hogy nem ad konkrét támpontot, innen hogyan tovább. Úgy érzem szeretné, hogy maradjak, de a végső döntést rám bízza. Én pedig, életemben most talán először, tanácstalan vagyok. Legalábbis néhány pillanatig, aztán nagy levegőt véve beszélni kezdek. - Most még elmegyek pár napra. Algírban vannak kötelezettségeim mások iránt is. Marcel rám bízott valakit, akinek az életét újdonsult vámpírként én egyengetem. Őt ugyanúgy nem akarom egyedül és sorsára hagyni, ahogy téged sem. Épp elég teher a vállamon, hogy te már csalódtál bennem. Nem akarom Gia szemében is azt látni, amit a tiédben láttam, mikor azt mondtad, elmenekültem innen, és elhagytalak. De ígérem, pár nap múlva visszatérek, és akkor már nem megyek el innen. Melletted leszek, amíg csak szeretnéd - fogom meg a tarkóját kedvesen, és magamhoz húzom a fejét. Ezúttal nem csókolom meg, nem azért, mintha nem akarnám, hanem mert tiszteletben tartom a határt, amit szabott, még akkor is, ha nagyon nehéz megállnom a vonal innenső oldalán. Így hát csak homlokomat döntöm az övének, és élvezem a pár perces csendet és békét, és érzem forró lélegzetét az arcomon. - Hayley... - suttogom vágyakozva, és ebben az egy szóban ott van minden, amit szeretnék neki elmondani, de nem lehet. Aztán - mindaddig, míg képes vagyok uralkodni magamon - elengedem, de hosszan vizslatva fürkészem az arcát. - Mikor ettél utoljára? - faggatom óvatosan, mert úgy tippelem, elég régen. És ha most nem segítek neki, isten tudja, mekkora mészárlás fenyegeti a várost a részéről. Nem mintha túlzottan érdekelne, egyedül őt féltem, és védem az önvádtól, amik utána elöntenék. Hang nélkül felgyűröm az ingem ujját, és Hayley arca elé tolom a csuklómat. - Egyél - biztatom. - Enned kell. És én nem vagyok olyan törékeny, mint az emberek az utcákon - próbálkozom meg egy apró mosollyal. |
| | |
|
Elküldésének ideje ♛Szer. Okt. 21, 2015 12:59 pm | A pillantása többet mond minden szónál, de még se akarok arra gondolni, hogy egyszer nem lesz itt, hogy többé nem nézhetek abba a szempárba, nem hallhatom a hangját. Nem akartam, hogy még többen meghaljanak, hiszen belőlem is gyilkos lett. Mintha az, aki ebbe a családba bekerül az nem is lehetne más. Pontosan tudtam, hogy mit jelent a veszteség fájdalma és nem álltam készen arra, hogy újra megtapasztaljam, s újra erős maradjak, még ha a „családom” elvesztése túlzottan is fájna… A látomás, amivel megajándékoz képes újra melegséget, szeretet csempészni a szívembe. Hiszek benne, talán ennek köszönhetően még jobban, de ugyanakkor még mindig félik. Félek attól, hogy ez csak egy látomás fog maradni és nem több. De nem lehetek önző se, hiszen szeretném a karjaimban tartani, magamhoz ölelni és megvédeni, de ha az élete szebb és jobb lehetne nélkülem, akkor bármennyire is fájna, bármennyire törne meg képes lennék megadni neki a szebb életet. Viszont most azért fogok küzdeni, hogy itt lehessen és mellettem nőhessen fel. Elijah látomásának köszönhetően még elszántabb leszek, hiszen a rossz gondolatok és a félelmek rövid időre eltűnnek, mintha csak valaki elkergette volna őket elmémből és a szívemből. Sietve törlöm le végül a fényben megcsillanó ezüstös könnycseppet, ami a boldogság jeleként jelent meg, hogy utána végig futhasson orcámon, majd a mélységbe zuhanjon. Amikor meglátom, hogy lehajtja a fejét a szavaim hallatára, akkor még az én szívem is összeszorul. Nem akartam megbántani őt. Óvatosan érintem meg az arcát, mintha valami tiltott gyümölcsöt érintenék és felemelem a fejét. Láthatja a szemeimben, hogy nem hibáztatom őt és talán már én is máshol élnék, ha megtehetném, de nem tehetem. Küzdenem kell és erősnek lennem, túl kell jutnom a fájdalmamon és az új énem „utálatán”. Figyelem őt, s szavak nélkül, a pillantásommal és az íriszeimben megbúvó érzésekkel „kommunikálok”. Fáj, hogy elment és hátat fordított mindennek? Igen, de még se hibáztattam őt, vagy talán egyszerűen szép lassan elkezdtem elfogadni. Ezért is lepett meg az, hogy itt van… Itt volt és nem csak képzeletem szüleménye volt, de még mielőtt esetleg szavakba önthettem volna az érzéseimet, a gondolataimat megelőzött. Elkapja a kezemet és a szívére helyezi, mire kérdőn pillantok fel rá. Érzem és hallom is szívének a ritmusát, ami hasonlít az én szívem ritmusára, de ott túl nagy a káosz, túl sok minden nyomaszt és sok olyan vágy cikázik át rajta, ami nem lenne szabad. A szavai megdöbbentenek, majd lassan rázom meg a fejemet. Mit számít, hogy én mit szeretnék, ha önös érdek vezérel, ha azzal más boldogtalan lesz? Ha más szenvedne az egész miatt? – kérdezek vissza, majd a szabad kezem arcára siklik. Szeretném, ha maradna, de azt is tudom, hogy okkal fordított hátat ennek a háznak, annak a háznak, ami szinte sivár lett, mintha az élet tűnt volna el belőle. - Nem akarom megmondani, hogy mit tegyél, hogy mit szeretnék, hiszen már a szemeim és a tetteim elárultak, Elijah. Nem kényszeríthetlek arra, hogy maradj, ha te menni szeretnél innét. Nem számít, hogy én mit szeretnék…- s a hangom elhal, de közben a szemeit fürkészem. Próbálom megfejteni, hogy a sötét íriszeiben mi lappang, mi jár a fejében. Szeretném, hogy maradjon, de nem kérhetem azt tőle, hogy fordítson hátat az új életének miattam… a lányom miatt… Elírások miatt bocsánat, de telefonról írtam. |
| | |
|
Elküldésének ideje ♛Kedd Okt. 20, 2015 7:39 pm | Csak egy szempillantással válaszolok a kérésére, hogy ne mondjam, hogy valaha is meghalhatok. Nos, nem áll szándékomban, de az élet még ezer év után sem kívánságműsor. És köszönhetően az én nagyszerű öcsémnek, annyi a családunk ellensége, mint csillag az égen, és nem lennék meglepve, ha közülük egy minden Mikaelsont a halállistája élére tett volna. Szerencsénkre a fehér tölgyfa karó már a múlt emléke csupán, és minket Ősieket az egyszerű vámpírok hétköznapi halálnemei nem fenyegetnek. A kép, amit mutatok neki, messzire röpíti a rossz gondolataimat és érzéseimet, és úgy látom, nem csupán nekem. Hayley arca felgyúl, mintha felragyogna a lelke mélyén a fény, és alighanem így is van. Melyik anya ne lenne boldog, ha elégedettnek és egészségesnek látná a gyermekét, és tudja, hogy akármikor a karjaiba zárhatja? Hayley pedig csodálatos anya, talán az egyik legjobb, mint akiket hosszú évszázadok alatt láttam. Pedig ezt a kis emberpalántát nem várta senki... leginkább az apja nem. Az élet egy váratlan ajándéka volt ő, maga a csoda, és szívből szerettem az unokahugomat, és nem csak azért, mert hittem benne, hogy Niklaus szívébe ő hozhatja el a megváltást, hanem mert bíztam abban is, hogy a családunk számára is ő fogja megteremteni a feltétel nélküli békét. Lassan leengedem a kezem a látomás végén, és megcsodálom az apró, forró könnycseppet Hayley arcán, amit szivárványszínűvé varázsol a lámpák fénye, aztán lehajtom a fejem. A szavai, még ha nem is szánja annak, a mélyükben még mindig tartogatnak némi vádaskodást. Vagy persze lehet, hogy csak én érzem úgy, mert tisztában vagyok vele, hogy Hayleynek valahol igaza van. Elmenekültem? Lehet. De nem gyávaságból. Mindez azonban mit sem von le a tényből, hogy elhagytam azokat, akik az én segítségemet és támogatásomat várták. Ugyanakkor jobb volt ez így mindenki számára, mert félő volt, hogy ha a házban maradok, ezúttal én magam fogom a selyemmel bélelt koporsóval megismertetni az én csodálatos öcsémet. Most azonban elönt az önvád, és hirtelen elhatározásra szánom el magam. Megragadom Hayley kezét, és a mellkasomhoz szorítom, hogy érezze szívem heves dobbanásait. - Ha fontos neked... ha úgy érzed, mindennél jobban szükséged van rám, akkor maradok - mondom őszintén. - Ha van valaki, akiért érdemes, akiért megtenném ezt, az te vagy. A kedvedért hajlandó vagyok megbékélni akár Niklaussal is. Ha bizonyítanom kell, hogy minden szavamat komolyan gondoltam, mikor azt mondtam számíthatsz rám, ha ez kell, hogy legyen a kezdete, csak szólj, és maradok. A kérdés az, hogy te mit szeretnél - fürkészem komolyan az arca vonásait. |
| | |
|
Elküldésének ideje ♛Kedd Okt. 20, 2015 6:34 pm | Bíztam benne, talán jobban is, mint bárkiben eddigi élete során. Ő szavak nélkül is képes volt megérteni engem. Majd amikor meghallom a szavait, akkor sietve rázom meg a fejemet. Nem akarok arra gondolni, hogy egyszer esetleg meghal… Főleg, hogy miattam vagy a lányom miatt. - Ne mond ezt, kérlek! Senki se fog meghalni, így is túl sokan haltak már meg…- Tudtam, hogy még nem ért véget a halálozások ebben a városban, de nem akartam arra gondolni, hogy esetleg ő, Klaus vagy bárki más meghalhat. Lehet, hogy nem volt a legjobb a viszonyom a testvérével, de akkor se kívántam a halálát, vagyis nem ténylegesen. Bíztam abban, hogy nem fog ezekre sor kerülni. Nem kell szembefordulnom Klaussal, ahogyan Elijahnak se kell. Nem akartam még több vitát, hiszen ha nem is mutatta ki teljesen azt, hogy számára is fontos Hope, akkor is jelét adta néha. Viszont még mindig voltak kételyeim és fogalmam sem volt arról, hogy mi lesz ennek a vége, de reméltem, ha döntenem kell, akkor jól fogok. A következő pillanatban pedig mámorító érzések kerítenek hatalmukba, de talán részben nevezhető lenne mérgezőnek is a csókom, hiszen még több bonyodalmat csempészhet a „kapcsolatunkba”. De már késő, hiszen nem lehet semmissé tenné és nem is akarom. Rövid, de mégis magával ragadó volt az mozzanat, pillanat. Aztán egyszerűen vége szakadt, ahogyan a vihar is elcsillapodik és nem marad más, mint a fájdalmas valóság. Figyeljük másikat. A szavak túl keveset mondanának, de a szemeinkben megbúvó érzések annál többet mesélnek, de nem szabad. Ezért is teszek egy-két lépést hátrafelé. Mintha csak egy képzeletbeli határt szeretnék meghúzni közöttünk, egy olyan határt, ami segíthet egy-két bonyodalmat távol tartani tőlünk, ettől a háztól. Hiszen ennek a háznak szinte szeme van és minden előbb vagy utóbb a házurának a fülébe jut. Nem akartam elküldeni, de nem voltam biztos abban, ha még tovább marad most, akkor képesek leszünk a képzeletbeli határ két különböző oldalán maradni. Örülök annak, hogy itt vagy. Még ha nem is tudom, hogy pontosan mennyi ideig maradsz és köszönöm, hogy segítesz nekem…– tényleg hálás vagyok azért, amit tesz és azért is, hogy miattam marad. A kijelentésének köszönhetően az ajkaim mosolyra húzódnak. Nem csak a szobája várta és fogalmam sincs, hogy Klaus miként fog reagálni a hírre, de nem is érdekel. Ez nem csak az ő otthona, hanem az enyém is és én örülök annak, hogy ő újra visszatért ide, még ha rövid időre is. Mintha vele együtt a remény is visszaköltözött volna ebbe a házba és a szívembe… Figyelem, ahogyan egyre távolabb sétál, azt, ahogyan már majdnem elhagyja a szobát, de végül megáll. Egy darabig csak figyelem őt, majd végül bólintok, hogy rendben. Szép lassan lehunyom a szemeimet és bízok benne. Bízok abban, hogy nem fogja kísérteni egyikünk szívének dallamát se. Főleg az enyémet nem, hiszen túl nagy a káosz és még nagyobb lenne. Aztán megérzem az érintését, de nem mozdulok meg és hamarosan pedig egy kislány jelenik meg előttem. Érzem, ahogyan a szívem egyre hevesebben kezd verni. Egyszerűen csak érzem, hogy az ott Hope, majd pedig meglátom magamat. Azt, ahogyan a karjaimba zárok és ekkor egyetlen egy örömkönnycsepp rohan végig az arcomon. Óvatosan pillantok rá, mintha nem akarnék elszakadni ama képektől, amikor vége szakad az egésznek. Hiszek benne, teljes szívemből Elijah. – a hangom úgy csendül, mintha valami forgó szélbe keveredett volna. Közelebb lépek hozzá. – Nem akarom, hogy többé elhagyd ezt a házat, de azt is tudom, hogy te már odatartozol. – Végül egy aprót az ajkamba harapok, mintha csak valami ostobaságot szeretnék megakadályozni. Így inkább újra hátrálni kezdek, miközben a hajamba túrok. Köszönöm ezt a képet, a reményt... – teszem hozzá még mindig abban a képben ragadva. Mintha pontosan tudta volna, hogy mire van szükségem. S mintha tényleg ő benne rejlene a remény.
|
| | |
|
A poszt írója ♛ Ajánlott tartalom Elküldésének ideje ♛ | |
| | | |
Similar topics | |
|
| Engedélyek ebben a fórumban: | Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
| |
| |
| |
• az új oldal nyitásáig •
• ROTM FRPG •
|
Pént. Május 31, 2019 10:58 pm Szer. Május 29, 2019 1:28 am Kedd Május 28, 2019 8:31 pm Hétf. Május 27, 2019 11:26 pm Szer. Május 22, 2019 12:03 pm Hétf. Május 20, 2019 10:43 am Szomb. Május 18, 2019 10:03 pm • ROTM FRPG • |
|