|
| |
|
Elküldésének ideje ♛Szomb. Aug. 10, 2013 2:47 pm | Belenéztem a tükörbe. Igaz. Még vámpír mértékkel nézve is fehér volt a képem. Ez van... szar ügy. - Ja, Bekah megérkezett - emeltem el egy szelet pizzát, és egy harapással legyűrtem a felét a torkomon. Nem vagyok oda az emberi ételért, de most minden eszközt be kell vetnem, hogy visszaszerezzem az erőmet. - És utána érkezett valaki más is. Mondjuk úgy, hogy a halálos ellenségeim listája most kibővült. Bár ez az egy fő kitesz annyit, mint az összes többi - dörgöltem meg a vállamat. - Elkeserítő ha rájön az ember, hogy nem ő a legerősebb. Van, aki jobban pályázik a címre, és eltökélt szándéka, hogy engem kivonjon a forgalomból - nyeltem le a kaját, aztán elgondolkodva néztem Hayleyre. - Vissza kell mennem néhány napra Mystic Fallsba. Beszélnem kell anyámmal. Fontos is, sürgős is. És azt akarom, hogy velem gyere. Ha Silas visszatér, és itt talál, nem hagy életben. Nem azért, mert ártanál neki, csak azért, hogy nekem borsot törjön az orrom alá. |
| | |
|
Elküldésének ideje ♛Szomb. Aug. 10, 2013 12:46 pm |
- Én vagyok sápadt? - vonom fel a szemöldökömet, ahogy befelé hátrálok a szobába, közben átveszem a kaját, amit a kezembe nyom. Nem fogok neki magyarázkodni, amiért kíváncsi voltam, mi okoz ekkora ricsajt. Szerintem ő sem maradt volna nyugton ilyen zajok mellett. - Néztél te már tükörbe? Ne vedd sértésnek, de borzalmasan festesz... - bökök első sorban a felsőjére. Mintha egy csatából ért volna éppen haza. - Mi a fene történt lenn? Elég nagy hanggal voltatok. Mintha a húgodat is hallottam volna - jegyzem meg eltűnődve, de aligha tudtam bármi értelmeset kivenni a hallottakból.
|
| | |
|
Elküldésének ideje ♛Szomb. Aug. 10, 2013 11:23 am | (nappali)
Felfelé jövet még épp átvettem a megrendelt kaját az időközben megérkező futártól, és meglepve néztem Hayleyre, akit némileg kupán is vágtam az ajtóval. - Mondták már, hogy hallgatózni csúnya dolog? - nyomtam a kezébe a pizzás, és kínai kajával teli dobozokat. - Bár, erre a zenebonára csodálkoztam volna, ha nem kelsz fel - vetettem el magam az ággyal szembeni fotelban. - Sápadt vagy. |
| | |
|
Elküldésének ideje ♛Pént. Aug. 09, 2013 3:06 pm |
Fáradt vagyok az utazás meg a bálozás után, ezért szinte csak botorkálok felfelé a lépcsőn Klaus után. Meg amúgy is... nem értem, de gyengébbnek érzem magam, mint úgy általában. Ha nem tudnám, hogy ez lehetetlen, azt mondanám, hogy elkaptam valamit, hogy beteg vagyok. De talán csak egy kiadós alvás hiányzik. Belépünk a leendő szobámba, és kába szótlanságból sokkos elképedésbe megyek át. Szó szerint leesik az állam, amikor meglátom, hol fogok lakni. Muszáj ennek a hibridnek mindig így meglepnie a flancos dolgaival? - Öhm... - nagyjából ennyire telik tőlem, miközben beljebb sétálok, majd körüljárom a helyiséget. - Aaah... azt hiszem, meg tudnám ezt szokni - háttal rádőlök az ágyra, mint egy zsák, és a menyezetetben gyönyörködöm egy ideig. Csak félig figyelek Klaus szavaira, azt is csak késve veszem tudomásul, hogy magamra hagyott, annyira el vagyok varázsolva. Aztán csak összekaparom magam, és ahogy mondtam is, megkeresem a fürdőmet, hogy felfrissítsem magam. Végül egy szál pólóban térek vissza, és bújok be az ágyamba. Egyre sürgetőbbnek érzem már azt a kiadós alvást, hamar el is nyom az álom... mégsem alszom túl mélyen. Újra és újra felriadok a földszintről jövő hangokra, de túl fáradt vagyok ahhoz, hogy valóban felébredjek. Legalábbis egészen addig, amíg Klaus ordítását nem hallom. Akkor aztán kibújok a takaró alól, és lábujjhegyen az ajtómhoz lopózom. Résnyire nyitom csak, és úgy fülelek egyelőre. Nem vagyok benne biztos, hogy le akarok menni, vagy inkább visszabújni az ágyba.
|
| | |
|
Elküldésének ideje ♛Vas. Aug. 04, 2013 5:55 am | (nappali)
Felvezettem Hayleyt az emeletre, és belöktem a szoba ajtaját, majd egy kézmozdulattal mutattam, hogy lépjen be. - Tessék, ez az. Megvan minden, ami csak kell. Tévé nincs, annak idején ez még nem volt divat. De ha akarsz, szerezz be egyet - vontam vállat. - Külön fürdőszobád is van, onnan nyílik. Bár én nem vetem meg a közös fürdőzéseket sem - simultam hátulról Hayleyhez, és magamhoz húztam a derekát. - Pihenj - mormoltam a fülébe. - Aludj egyet, aztán felhozom a kaját. És ma éjjelre lehet, hogy itt is maradok - duruzsoltam a fülébe, majd elengedtem. - Aludj egy jót - búcsúztam tőle.
(nappali) |
| | |
Ember •• A legerősebb vagyok mind közül, ne bízd el magad ⊂ my only hope for happiness
⊂ mayor of seattle, leader of the Council
|
A poszt írója ♛ Cora Bouchard-Taylor Elküldésének ideje ♛Kedd Júl. 30, 2013 5:12 pm | |
| | |
|
A poszt írója ♛ Ajánlott tartalom Elküldésének ideje ♛ | |
| | | |
Similar topics | |
|
| Engedélyek ebben a fórumban: | Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
| |
| |
| |
• az új oldal nyitásáig •
• ROTM FRPG •
|
Pént. Május 31, 2019 10:58 pm Szer. Május 29, 2019 1:28 am Kedd Május 28, 2019 8:31 pm Hétf. Május 27, 2019 11:26 pm Szer. Május 22, 2019 12:03 pm Hétf. Május 20, 2019 10:43 am Szomb. Május 18, 2019 10:03 pm • ROTM FRPG • |
|