Whatever anyone does or says,
i must be emerald and keep my color

Megosztás

Vendég
Anonymous

A poszt írója Vendég
Elküldésének ideje Hétf. Jan. 28, 2013 12:58 pm
Ugrás egy másik oldalra Ugrás a következő oldalra : Previous  1 ... 9 ... 14, 15, 16 ... 25 ... 35  Next
Újra meglep. Rebekah, mi van veled? Ilyen könnyen feladná? Nem... Biztosan nem. Az nem az Ő stílusa. Pontosabban az sem az ő stílusa..
- Pontosan tudod, miért jöttem.. - indultam el felé. - Valószínűleg már Lucy említésekor teljes tudatában voltál annak, hogy az igazságot akarom, vele kapcsolatban. Nos, tehát... - álltam meg ismét előtte. Nem hátrált meg, fölényesen nézett rám. Igen, ez a nézés volt az, amiért annó olyan akartam lenni, mint Ő. Meghatározó és felülmúlhatatlan. babám, én ezt megkaptam, neked viszont semmid sem maradt, ami még kellhetne.
- A kérdés egyszerű... Te itattál vámpírvért életem nagy szerelmével? - ismételtem meg mondatát, mi tagadás, szándékosan akartam neki fájdalmat okozni ezzel. - Okod az éppen volt rá, tudtál is róla.. Minden egybevág..
Vissza az elejére Go down

Vendég
Anonymous

A poszt írója Vendég
Elküldésének ideje Hétf. Jan. 28, 2013 11:45 am
Ugrás egy másik oldalra Ugrás a következő oldalra : Previous  1 ... 9 ... 14, 15, 16 ... 25 ... 35  Next
Elégedett pillantással nyugtázom, hogy kezd kijönni a béketűréséből. Még magam sem tudom, mit akarok ezzel elérni. De ma épp olyan napot fogott ki, amikor nincs ínyemre a pökkhendi felsőbrendűsködése. Megteheteti ezt mással, akárkivel, és még szórakoztat is. De velem nem. Én nem akárki vagyok, és ezt már neki is tudnia kellene. Végül eltaszítom magamtól, majd arrébb sétálva, karba tett kézzel fordulok felé ismét.
- Miért nem bököd már ki végre azt, amiért jöttél, édesem? - nézek rá kihívóan. Essünk túl rajta. - Miért nem teszed fel a kérdést, hogy én itattam-e vámpírvért életed nagy szerelmével? Hmm? - vonom fel a szemöldökömet. Tényleg nem értem, miért köntörfalazik már ennyit. Egyértelmű, hogy én vagyok az első számú gyanusítottja... ami arra utal, hogy nem is annyira butácska, mint aminek néha tűnik.

Vendég
Anonymous

A poszt írója Vendég
Elküldésének ideje Hétf. Jan. 28, 2013 10:48 am
Azt a cseppet sem témához illő mosolyát kedvem lett volna letörölni az arcáról. Karjaim néhány pillanat erejéig megfeszültek körülötte. Ez akár egy beismerő vallomás kezdete is lehetne.. És, meg kell hagyni, az, hogy ezt mind ki is néztem volna belőle, nem segít a helyzetén.
- Ha nem én öltem volna meg, megteszi más... - morogtam. Nem, még sincs kedvem a játékhoz. - Valószínűleg csak a megfelelő időpontra várt az elkövető, de keresztülhúztam a számításait. - hunyorogtam rá. Igazán kibökhetné végre, hogy mi az ábra. Fogytán vagyok a türelmemnek.
- Te is nagyon jól tudod, hogy azt viselem a legrosszabban... Igazad van, el vagyok kényeztetve.. - nevettem fel. - De megtehetem.. - vetettem neki oda pökhendi hangnemben. Valóban megtehetem. Ki állítana meg?
- Mindent megtehetek...

Vendég
Anonymous

A poszt írója Vendég
Elküldésének ideje Vas. Jan. 27, 2013 11:41 pm
- Oh, én nem azt mondom, hogy önként rohant egy vámpír karjaiba, hogy az változtassa át őt. Talán elkapta valaki. Még az is lehet, hogy a tudta nélkül itatták meg vámpírvérrel. De ez magában nem elég az átváltozáshoz, ugyebár. Ha nem ölted volna meg, sosem vált volna belőle vámpír - szúrom oda kegyetlenül a szavakat, de a hangom még mindig csevegő. A mosolyom pedig töretlen, és csak kiszélesedik, ahogy átveszi az irányítást, és én kerülök a fal mellé.
- Ennyire rosszul viseled, ha nem te irányítasz? - hajolok minden szavammal közelebb, a végére pedig óvatosan megérintem nyelvemmel az ajkait. - Nem vagy te egy kicsit elkényeztetve? - súgom csábosabb hangra váltva. A nők azok, akik túlságosan elkényeztették az évek során. A nők, akiket mind egytől egyig kihasznált. Még az imádott feleségét, Lucyt is. Sőt, őt meg is ölte.

A hozzászólást Rebekah Mikaelson összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Hétf. Jan. 28, 2013 11:39 am-kor.

Vendég
Anonymous

A poszt írója Vendég
Elküldésének ideje Vas. Jan. 27, 2013 10:35 pm
- És ugyan kitől kellene félnem? Tőled? - nyekkentem egyet, ahogy a falnak vágott, de inkább csak a meglepődöttség szólt belőlem. - Akkoriban naiv volt ugyan, de annyira sosem, hogy kiadja a titkokat... Talán egy kicsit félt is tőlem... ÉS meg volt rá az oka. - hagytam annyiban. Biztos vagyok benne, hogy neki voltaképpen semmi köze sincs a dologhoz. Akkoriban nem volt nagy beszélőkéje, csak az elszenvedő alany lehet.
- Már megint a fal.. - forgattam a szemeimet. - Túl sok mindent élt már meg.. Ha beszélni tudna.. - hagytam félbe a mondatot szándékosan. - De a felállás egyik esetben sem ez volt, Kedves.. - hajoltam előre és erőt véve magamon őt szorítottam a falhoz. Nem erővel, csak a testemmel tartottam ott, felesleges lenne erőlködni, úgyis erősebb nálam.Én meg a "Ha tudom, hogy elesek, akkor előtte leülök" típus vagyok... Legalábbis akkor, amikor Bekah a közelemben van. Kiszámíthatatlan.
- Valahogy így...- simítottam végig oldalán, majd egyik kezem megállapodott a derekán, másikkal viszont combjáig jutottam és csípőmre rántottam a lábát.
Szándékosan nem válaszoltam neki, és azt is tudtam, hogy csak játszik velem... Egyre inkább biztos vagyok abban, hogy Ő intézte a dolgokat, vagy legalábbis a keze mindenképpen benne van.

Vendég
Anonymous

A poszt írója Vendég
Elküldésének ideje Vas. Jan. 27, 2013 9:45 pm
- Nem. Úgy nézel ki, mint aki soha semmitől nem retten vissza... pedig néha nem ártana - felelem ezt neki a legédesebb mosolyommal. - Az hogy te nem beszéltél róla, még nem jelenti azt, hogy nem tudhatott róla más, nem igaz? Hisz akkoriban vele éltél, és nem zártad aranykalitkába, találkozhatott másokkal - teszem hozzá még ugyanolyan bájos modorban. Aztán mielőtt megcsókolhatna - nem adom ám át neki ilyen könnyen az irányítást, még mit nem - hirtelen hevességgel és nagy sebességgel a falhoz száguldom vele, majd hozzá préselve magam halkan megkérdezem. - És mégis ki lenne a tipped? - simítok végig a nyakán.

Vendég
Anonymous

A poszt írója Vendég
Elküldésének ideje Vas. Jan. 27, 2013 7:50 pm
- Úgy nézek én ki, mint aki fél? - utánoztam le hirtelen felszökő szemöldökét. - Persze nyugtalanít, mert... Elég hirtelen természete lett... Majdnem annyira, mint neked.. - kontráztam. Mindig is utálta, ha valakit hozzá hasonlítanak. - Valóban hagytam, de egyik sem ismeri Lucy-t... Senkinek nem beszéltem róla.. - halkultam el egy pillanatra. Vagyis dehogynem.. beszéltem róla.. - Persze tippem az van, de nagyon szeretném, ha nem jönne be. - hajoltam ajkaira. Nem éreztem, hogy ezzel megcsalom Lucy-t, sem akármi más. Furcsa.

Vendég
Anonymous

A poszt írója Vendég
Elküldésének ideje Vas. Jan. 27, 2013 7:31 pm
- Csak nem félsz tőle? - vonom fel a szemöldökeimet meglepettséget színlelve, de ajkaim szélén mosoly bujkál. Ha tippelhetek, ahogy ismerem, szerintem Wyett kikéri magának, hogy ő bárkitől is tartani.
- Ezt úgy kérdezed, mintha nem hagytál volna magad után épp elég ellenséget az évszázadok alatt - biggyesztem le kissé az ajkamat, aztán ismét elmosolyodom. Most cseppet sem bánom, hogy nem hagy elhúzódni.
- Nincs senki, akire tippelnél? - hajolok megint csak közelebb ajkaihoz, és a kérdést szinte rá lehelem.

Vendég
Anonymous

A poszt írója Vendég
Elküldésének ideje Vas. Jan. 27, 2013 4:14 pm
Mi a franc?! Értetlenül néztem rá, hisz semmi nem utalt rá, hogy meg fog csókolni. Bár, Rebekah mindig is kiszámíthatatlan volt. Mikor vele voltam, semmit nem vehettem készpénznek, mindig is forró kapcsolat volt, mert nem volt meg a mindenható biztonságérzet...
- Sajnos egészen addig nem tudok neki örülni, amíg a szívem a karójának a célpontja... - sziszegtem indulatosan és nem engedtem elhúzódni. Játszani akarsz, Kedveském?! - Én magam is erre gondoltam.... - nyújtottam el a mondatot, majd még mindig nem eresztve ittam meg a maradék italomat. - De ki akarna bosszút állni rajtam? - simítottam végig álla vonalán.

Vendég
Anonymous

A poszt írója Vendég
Elküldésének ideje Vas. Jan. 27, 2013 1:43 pm
Közelebb húz, mintha meg akarna csókolni. Persze ez csak egy újabb játék a részéről, amivel nevetségessé akar tenni, ahogyan azt már évszázadok óta teszi velem. De most a kezemben érzem a gyeplőt, és nem is fogom elengedni. Kihasználom a közelségét, sőt, átszelem a maradék távolságot is. Teljesen hozzá simulok, és forrón megcsókolom. Azonban ez az egész nem tart sokáig, hamarosan már ismét édes mosollyal nézek fel rá. Igen, részben az a szándékom, hogy kicsit összezavarjam a fejét.
- Olyan fontos, hogy ki változtatta vámpírrá? Nem inkább örülnöd kellene, hogy visszatért? - Inkább valóban meg kellene köszönnie, hisz valahol szerintem egy új esélyt is adtam nekik, és erre talán maga is rájön majd előbb-utóbb. Persze tudom, hogy Lucynak nem ezt a sorsot szánta... de én viszont igen.
- Az is lehet, hogy... - simítok végig a mellkasán, és ismét közelebb hajolok, de most a füléhez. - ... hogy valaki olyan változtatta őt át, aki bosszút akart állni rajtad - fejezem be a mondatot súgva, majd ismét elhúzódom. Ajkaim ravasz mosolyra görbülnek, de a szemeim játékosan csillognak. Ó, igen. Élvezem a helyzetet.

Vendég
Anonymous

A poszt írója Vendég
Elküldésének ideje Vas. Jan. 27, 2013 8:18 am
- Hát ennyire nem látsz szívesen, Kedvesem? - gúny tódult a hangomba. Nem tudom, mit várt, mindig a saját fejem után mentem... És eddig annak a lehetősége sem fordult meg a fejemben, hogy esetleg kinyír, de nála erre az opcióra is fel kell készülni.
- Valójában... Így van, ahogy mondod.. - nevettem fel. - Lucy láthatólag gyűlöl is meg nem is.. Viszont nem azért jöttem, hogy ezt közöljem, láthatóan nem mutatsz érzelmet felém. Már. Amit nagyon sajnálok... - fogtam meg állát és felemeltem, mintha csak meg akarnám csókolni. Évődve, a régi emlékek koronázásaként, de nem... Ha akarta volna, könnyen kitépte volna magát a kezemből, hisz erősebb nálam. - Már csak az a kérdés, ki tette őt vámpírrá.... - hangom érdessé vált, ahogy mélyen a szemébe néztem. A választ akarom! Most!

Vendég
Anonymous

A poszt írója Vendég
Elküldésének ideje Szomb. Jan. 26, 2013 11:01 pm
- Nem mindegy, hogy érdekel-e vagy sem? Te akarsz cseverészni, te vagy az, aki szívélyesen beengedted magad. - Vonok vállat, de magamban már mosolygok. Szóval végre találkozott egykori kedvesével. Ideje volt már. És hogy Lucy ilyen bosszúszomjas... jobban alakulnak a dolgok, mint remélni mertem.
- Vámpír? Hát ez érdekes - jegyzem meg egykedvűen, majd Wyett mellé sétálok. - Akkor gondolom, most majd' kicsattansz az örömtől, hogy visszakapod álmaid nőjét. - Nem tehetek róla, minden akaratom ellenére is vegyül némi gúny a szavaimba. - Vagy azért jöttél, hogy elsírd a vállamon, hogy Lucy mennyire haragszik rád? - biggyesztem le kicsit az alsó ajkamat sajnálkozást színlelve.

Vendég
Anonymous

A poszt írója Vendég
Elküldésének ideje Pént. Jan. 25, 2013 8:09 pm
- Igen... - hagytam annyiban, de szemeim elsötétedtek. Nem tehetek róla, hogy ha Rebekah beszél Lucy-ról, az nálam kicsapja a biztosítékot. Már csak a hangvétel miatt is. Mintha megvetné, vagy.. Nem is tudom..
- Most már kezd érdekelni a dolog? - vontam fel a szemöldökömet és biccentettem, amint a kezembe nyomta az italt. Húzóra meg is ittam a felét. Hozzászoktam már az évek alatt annyira, hogy nem igazán érzem a hatását.
- Nos, talán nem a találkozás a legmegfelelőbb szó rá, hanem.. A bosszú? - forgattam a kezemben szórakozottan a kristálypoharat. - Megpróbált megölni, azt hiszem, ez elég válasz, hogy nem lettem szellemfóbiás... Lucy vámpír.. - rándultam össze.

Vendég
Anonymous

A poszt írója Vendég
Elküldésének ideje Pént. Jan. 25, 2013 5:06 pm
- Nincs semmi baj a memóriámmal - forgatom a szemeimet. - Tökéletesen emlékszem rá, ahogy elmesélted, hogy... megölted. - nyomom meg az utolsó szót picit talán kegyetlenül.
- Szóval bocsáss meg, ha értetlenkedek azon, hogy ismét csak úgy összefuthattál vele. - Teszem hozzá egy kis fintorral. Azt hiszem, mégis muszáj lesz itallal kínálnom, mert van egy olyan érzésem, hogy a ránk váró beszélgetés mellé nélkülözhetetlen lesz. A minibárhoz lépve töltök egy-egy pohár konyakot. Az övét a kezébe nyomom, a sajátommal pedig visszasétálok a kanapéhoz, és kényelmesen elhelyezkedem rajta.
- Mesélj, hogy-hogy találkoztál vele? Talán újabban szellemeket is látsz? - kérdezem cseppet gúnyos hangon, mint aki teljesen elképzelhetetlennek tartja, hogy Wyett találkozhatott az exével. Hisz elviekben úgy tudom, hogy Lucy halott.

Vendég
Anonymous

A poszt írója Vendég
Elküldésének ideje Pént. Jan. 25, 2013 3:26 pm
Végre csillapodott kicsit és ellenségességét is mérsékelte. Haladás... Ezzel együtt sem gondoltam, hogy feladja. Az nem az Ő asztala...
- Tudod.. Az exfeleségem. - adtam választ az egyszerűen. Nem állt szándékomban többet hozzáfűzni. Bár ezen az ex dolgon még mindig vitatkoztam volna, de nem Rebekahval. - És bár személyesen nem ismered, azt hiszem elég nagy hisztit csaptál, mikor először említettem előtted. - nosztalgiáztam. - Nemcsak paranoiás vagy, már memóriazavarod is van?! - mosolyodtam el zavart arcán. Jó színésznő, túl jó. Eddig mégis sikerült átlátnom rajta.

Vendég
Anonymous

A poszt írója Vendég
Elküldésének ideje Pént. Jan. 25, 2013 2:48 pm
Tagadhatatlanul nem vagyok túl jó passzban, nincsenek jó napjaim. Túl sok minden történt mostanában, amit meg kell emésztenem. Nem a legjobb időpontot választotta ahhoz, hogy felbukkanjon. Általában ennél sokkal könnyebben kezelem helyzetet, meg az egyébként kezelhetetlen természetét. De most...
- Igen, meglehet, hogy az vagyok - sóhajtok fel, ahogy a hajamat félresöpörve a fülembe súgja a szavakat. Próbálok most tényleg kicsit felengedni, de a következő megjegyzésével egy pillanatra sikerül lesokkolnia. Megmeredek, még levegőt venni is elfelejtek. Szerencsére háttal állok neki, így ezt nem láthatja. Mire felé fordulok, már teljesen érzelemmentes az arcom.
- Milyen Lucy? - vágok teljesen értetlen képet. Persze előbb-utóbb a tudtára kell majd hoznom, hogy az én kezem van a dologban, hiszen a bosszúm akkor teljesedik csak be. De egyelőre nem szándékozom feladni magam.

Vendég
Anonymous

A poszt írója Vendég
Elküldésének ideje Pént. Jan. 25, 2013 2:10 pm
Igen, ki van bukva, de még mennyire.. - szívtam be élesen a levegőt a fogaim között. Nem is lesz ez annyira könnyű, mint gondoltam.
- Eddig nem volt ellenedre, ha hozzád értem... - jegyeztem meg szárazon, de közben akarva-akaratlanul is elmosolyodtam. Játszok a tűzzel... De élvezem!
Lassan, zsebre tett kézzel lépkedtem utána a nappaliba. Hát ennyi?! Talán még jobban haragszik, mint eddig. De ugyan miért? Ilyenkor már rég a hálóban szoktunk lenni, ahol nem találkozhatunk szembe valamelyik másik családtaggal. De ám legyen... Engem a legkevésbé sem feszélyez a helyzet, Ő viszont ahogy látom bizonytalan.
Most kell kihasználnom a helyzetet..
Óvatosan mögé léptem, kezeit még mindig keresztbe fonta a mellkasa előtt. Haját eltűrtem a nyakából és másik vállára dobtam, hogy felém eső felszabaduljon, majd felé hajoltam. Csodálom, hogy hagyott eddig elmenni.
- Paranoiás vagy? Tudod, az évek... - ráztam a fejemet, majd hátat fordítottam neki és az egyik képet kezdtem tanulmányozni a falon.
- Találkoztam Lucyval.... - jegyeztem meg néhány másodpercnyi hatásszünetet tartva és bár nem figyeltem az arcát, minden más érzékszervemmel a reakcióira fókuszáltam.

Vendég
Anonymous

A poszt írója Vendég
Elküldésének ideje Pént. Jan. 25, 2013 1:34 pm
|| Bejárat ||

- Igazából soha nem is voltunk ennyire jóban. Az egész csak színjáték volt, nem igaz? - fordulok még vissza felé az ajtóból, majd elsétálok a kanapé felé, és helyet foglalok.
- De ahogy ismerlek, biztos nem nosztalgiázni jöttél. Örülnék, ha elárulnád végre, hogy mit akarsz - vágok egy kisebb fintort. Paranoiás lennék, hogy ennyire mások hátsó szándékát keresem? De hát Wyettról van szó, vele kapcsolatban nem lehetek elég bizalmatlan.

Vendég
Anonymous

A poszt írója Vendég
Elküldésének ideje Hétf. Jan. 07, 2013 9:37 pm
Legalább valamiben egyetértünk. Szerintem is ideje, hogy távozzon. Egyértelmű, hogy már nem szolgálhat semmi új infóval, inkább anyámat kellene kifaggatnom. Ha valakinek, hát neki tudnia kellene, hogy most mire számíthatunk. És inkább vele vitatom meg ezeket a dolgokat, mint ezzel a... Erinnel.
- Igen, jobb ha mész - állok fel hirtelen, ezzel is sürgetve a távozását. - Gondolom, kitalálsz egyedül is. Biztosan nem először jársz már nálunk - indulok meg magam is, és mutatok útközben a kijárat felé, csak egy kis jeleként annak, hogy azért belém is szorult némi udvariasság. De innentől nem foglalkozom a nővel tovább, aki immáron befurakodott az életünkbe. Nem mondok neki 'viszontlátást', mert nem várom repesve az újratalálkozást, pedig biztosan nem fog elmaradni az sem. Már meg sem állok a dolgozószobáig.

|| dolgozószoba ||

Vendég
Anonymous

A poszt írója Vendég
Elküldésének ideje Hétf. Jan. 07, 2013 8:25 pm
Hm, mondhatni, hogy csak a tapintat miatt nem nevettem el magam, amikor azt kérdezte, hogy a barátnője akarok-e lenni. Hát hogyne, ne ölelgessem rögtön? Nincsenek barátaim, elég rám nézni, hogy ezt mindenki levonja, mint következtetést. És nem is véletlenül, erre is megvan az okom. A barátok árulók. A legjobb elárult, el akarta venni tőlem a férjemet közel ezer éve. Többé nem akarok bízni egyetlen ilyenben sem. Inkább leszek magányos barát-ügyileg, mintsem megint átverjenek.
- Az édesanyád erős boszorkány, ő javasolta a vérfarkassá változást. Valószínűleg lesz alkalmad beszélni a bátyáddal négyszemközt. - tettem hozzá az utolsó szót, mielőtt még azt hinné, hogy ezt a beszélgetést is zavarnám a jelenlétemmel. Nem állt ilyesmi szándékomban. Inkább ez az egész elgondolkodtatott. Lesz miről beszélnem Klausszal nekem is. Nem hanyagolhatja el miattam a családját. Nekem nincsenek testvéreim, nem tudom, milyen ez, de... te jó ég, ez a szerelem nagyon nem jó. Mindenben változni fognak a nézeteim? Ezt nem akarom...
- Ha óhajtod, most távoznék. Talán kérdezd meg anyádat, hogy mivel járhat még az a méreg. - köszörültem meg a torkomat. Engem is érdekelt, de nem akartam azt a látszatot kelteni, hogy beleütöm az orromat minden itt történtbe.

Vendég
Anonymous

A poszt írója Vendég
Elküldésének ideje Hétf. Jan. 07, 2013 1:19 am
Többször is idegesen rándulnak ajkaim, míg az álszent némber a jó tanácsaival, meg a látszólagos vigasztalásával jön. Épp ő akar nekem tippeket adni, meg segíteni, amikor ő veszi el tőlem a bátyámat? Hosszú volt a mai nap, nincs kedvem megint valami véresbe kezdeni, csak nyugalmat akarok végre, és biztonságban tudni a bátyámat, ezért lenyelem a kikívánkozó szemrehányásaimat, és én is megiszom a maradék whiskeymet.
- A barátnőm akarsz lenni? - bukik ki végül belőlem a gúnyos kérdés, és egy megvető pillantást küldök felé. Aztán csak lehajtom a fejemet. Nem büszkélkedhetek túl sok barátnővel. Soha nem is tehettem. Nehéz természetű vagyok, kár tagadni, nem olyan könnyű kijönni velem, a férfiaknak azt hiszem jobban megy. És itt most nem csak a szerelmi kapcsolataimra gondolok. Talán azért lehet ez, mert egyedüli lány voltam öt fiútestvér mellett... illetve a fivérek száma lassan fogyatkozott, ahogy Nik a koporsóikba rakta őket, de attól én még ugyanaz elkényeztetett hugica maradtam, és ez már nem is változik. Néha tényleg nagyon jó lenne egy igaz barátnő... De ez most mellékes.
- Remélem, lesz is alkalmam beszélni vele... - teszem hozzá megenyhülve, és a méregre utalok ezzel, ami miatt most farkasnak kell maradnia. Aggodalommal teli szemekkel pillantok fel ismét Erinre. Nincs ma erőm tovább vitatkozni, de egyáltalán nem tudom, mit kezdhetnék vele. Nyilván attól, hogy drámázok, nem fog eltűnni az életünkből, csak kockáztatom ezzel azt, hogy Nik még inkább eltol magától. Persze nem fogom Erint egyből megkedvelni, már ha egyáltalán képes lennék erre egyáltalán, de előbb mindenképpen Nikkel kellene beszélnem.

Vendég
Anonymous

A poszt írója Vendég
Elküldésének ideje Hétf. Jan. 07, 2013 12:03 am
Értettem a célzást, mindenesetre ekkor ittam bele a poharamba, hogy lenyeljem azt, amit először mondani akartam. Hm, érdekes menetnek nézünk még elébe, úgy hiszem. Nem számítottam ma erre a találkára, hát nem is készültem fel rá. Pedig jobb lett volna.
- Nézd, én sajnálom, hogy Klaus emiatt az egész miatt kevesebbet keresett téged, és nem vette fel veled a kapcsolatot, hogy mindent tisztázni tudjatok, de... innentől lehet másképpen. - néztem aztán Rebekah szemeibe, ahogyan kiittam az egész poharam tartalmát. Biztosan nem fogja meghatni.
- Tényleg sajnálom. De ti... öhm... jó testvérek vagytok, mindent meg tudtok oldani és minden zavaró tényezőt figyelmen kívül tudtok hagyni, azt hiszem. - mondtam tovább a saját mondókámat, és egy nagy sóhajjal próbáltam nem figyelembe venni én sem, hogy a zavaró tényező ez esetben akár én is lehetek. És ez nem volt kellemes gondolat.

Vendég
Anonymous

A poszt írója Vendég
Elküldésének ideje Vas. Jan. 06, 2013 11:43 pm
Érdeklődve hallgatom a nyúlfarknyi sztoriját. Fel akarták bosszantani Tatiát? Talán nincs jóban a mamival? Mi minden ki nem derül itt egyetlen este alatt.
- Szerelmesek... - szalad egekbe a szemöldököm. Nem is annyira Erin érzéseibe kételkedem, hisz őt még csak nem is ismerem. Na de hogy Nik... ezt még mindig nem sikerült megemésztenem, pedig Milena korábban már a képembe vágta a tényeket.
Sötét árny suhan át az arcomon, amikor Erin is a maga módján az orrom alá dörgöli, hogy a bátyám elhanyagol engem. Mintha én ezt magamtól nem tudnám. De legalább óvatosan fogalmaz, nem olyan nagyszájú, mint az a kis szemtelen vámpír az imént.
- És nincs is tipped, vajon miért nem találkoztunk mostanában Nikkel? - teszem fel a kérdést gúnyosan, egyértelmű célzással, aztán beleiszok a poharamba, mielőtt még túlságosan felzaklatnám magam.

Vendég
Anonymous

A poszt írója Vendég
Elküldésének ideje Vas. Jan. 06, 2013 8:25 pm
- Ez egy nagyon jó kérdés. - morrantam fel, amikor kitért arra, hogy Klaus hogyan botlott belém, de a hangsúly a "Tatia lánya"-n volt. De jó, mától így fognak hívni ebben a házban? Egyszer biztosan hozzászokom, de még nem tartunk ott.
- Nem tudom, hogy mire vagy kíváncsi, de dióhéjban annyi, hogy utáltuk egymást, fel akartuk bosszantani Tatiát, és közben szerelmes lettem. Vagyis szerelmesek lettünk. Ha minden igaz. - tettem még hozzá ezt is, mert... nincs szó arról, hogy nem bízom Klausban, csak volt bennem félelem, hogy én is csak olyan leszek számára, mint a hasonmás, és csak két napig tart majd mindez. Mert vele hogy elbánt már...! Lefeküdt vele, aztán pedig bejelentette, hogy ő Tatiát szereti, csak Elenában is őt látta. Ha velem ilyet tenne, nem tudom, melyik karóval szúrnám le, vagy hol rúgnék bele, még ha tudnám is, hogy nem okozhatok neki fájdalmat, és maradandó sérülést.
- De talán neked ezt a bátyáddal kellene tisztáznod. Ha jól tudom, akkor... mostanság nem találkoztatok. - ejtettem ki a szavakat meggondolva. Mégsem hangzott volna jól az, hogy "Klaus elhanyagolt téged az utóbbi időben."

Vendég
Anonymous

A poszt írója Vendég
Elküldésének ideje Vas. Jan. 06, 2013 5:54 pm
Elégedetten veszem tudomásul, hogy Erin követ engem a nappaliba. Anélkül, hogy hátrapillantanék felé, töltök magunknak egy-egy pohár whiskeyt. Nem kérdeztem meg, hogy kér-e, és nem is fogom leerőltetni a torkán, de a helyzetet tekintve nem hiszem, hogy elutasítaná. Persze ez még nem azt jelenti, hogy a legjobb barátnője akarok lenni, és biztosan nem fogunk soha csajos estét tartani együtt, egymás haját fonogatva, meg fiúkról pletykálva.
Odasétálok hozzá, és a kezébe nyomom az egyik poharat, aztán leülök vele szemben az egyik fotelba. Tőlem ő ácsoroghat tovább, ha akar, de még tartozik nekem egy-két válasszal, mielőtt távozna, tekintve, hogy az utóbbi napokban teljesen elrabolta tőlem a bátyámat, aztán meg arra kell eszmélnem, hogy megmérgezték.
- Elmagyaráznád nekem, hogyan tudott Nik éppen Tatia lányával összeakadni? - kérdezem egyelőre teljesen semleges hangon, és még csak rá sem nézek közben, helyette a poharammal szemezek. Van abban valami nevetségesen ironikus... sőt, ha őszinték akarunk lenni, valami reménytelenül szánalmas is, hogy a bátyám épp élete nagy szerelmének lánya után lohol. Nem szívlelem a Petrovákat, egyiket sem. Kell magyaráznom miért? Mindig akkora a felhajtás körülöttük, mindig mindenki imádja, féltve óvja, körülrajongja őket. De ez talán kevésbé érdekelne engem, ha nem lennének a rajongók között a bátyáim is, ráadásul az első helyen. Erin Petrova lányként már alapból hátránnyal indul nálam, és a Nikkel való kapcsolata sem teszi szimpatikusabbá.

A poszt írója Ajánlott tartalom
Elküldésének ideje

A villa nappalija

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
15 / 35 oldalUgrás a következő oldalra : Previous  1 ... 9 ... 14, 15, 16 ... 25 ... 35  Next

Similar topics

-
» Villa és udvar
» Mikaelson Villa 1800 években
» A ház nappalija
» A ház nappalija
» A ház nappalija

Engedélyek ebben a fórumban:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
rising of the mortals :: Lakások és szobák :: Mystic Falls-i lakások :: Mikaelson villa-

Új posztok
tekintsd meg
Pént. Május 31, 2019 10:58 pm
Laurel O. Delgado
Szer. Május 29, 2019 1:28 am
Katherine Pierce
Kedd Május 28, 2019 8:31 pm
Amren Monroe
Hétf. Május 27, 2019 11:26 pm
Lucille Éamon Vodova
Szer. Május 22, 2019 12:03 pm
Katherine Pierce