Whatever anyone does or says,
i must be emerald and keep my color

Megosztás

Vendég
Anonymous

A poszt írója Vendég
Elküldésének ideje Pént. Ápr. 05, 2013 7:49 pm
Ugrás egy másik oldalra Ugrás a következő oldalra : Previous  1 ... 8 ... 12, 13, 14 ... 24 ... 35  Next
Erőt veszek magamon, és legyőzve a távolságot leülök a kanapéra. Arra, ahonnan anyám az imént az üdvözlésemre felemelkedett, és várom, hogy esetleg újra helyet foglaljon mellettem, ha szeretne.
- Nik? Igen, jól van szerintem. Azt hiszem, fáradt volt csak - nem mintha tudhatnám, hogy mit érezhet valaki, amikor visszatér a halálból. Anyámnak erről több tapasztalata kell, hogy legyen. - Még alszik, ha jól sejtem - teszem még hozzá, és közben már hallhatom is a következő kérdéseit. Tatia említésére gondolatban máris visszarepülök a tegnapi eseményekhez. Ahogy a hasonmást fogadtam, majd lerángattam a pincébe. A keserves gyásza, a fájdalom, ami kiült az arcára, majd a szenvtelenség, amivel pár perccel később felbukkant. És bűntudatom lesz. Egyszerűen nem tudom elhesegetni a gondolatot, hogy részben talán én is hibás vagyok a kikapcsolásáért, amiatt olyan durván tártam elé a halott bátyám látványát. Sosem érdekelt igazán az a nő, és ha nem akar érezni, mondhatnám az ő dolga. De a tegnapi veszekedésük Nikkel... sosem értettem kettejük kapcsolatát...
- Valóban itt volt. Még mielőtt megérkeztél volna. A maga módján röviden meggyászolta a bátyámat, aztán egyszerűen kikapcsolt - vonom meg a vállam, mintha ez a dolog cseppet sem érdekelne.
- Anyám... mi lesz most? Mi fog történni? Menekülnünk kell újra, vagy számítanunk kell rá, hogy Mikael újra felbukkanhat itt? - buknak ki belőlem a kérdések hirtelen. Tudnom kell, hogy mit tervez, esetleg mit tett már meg. Hogyan tovább?
Vissza az elejére Go down

Vendég
Anonymous

A poszt írója Vendég
Elküldésének ideje Pént. Ápr. 05, 2013 5:15 pm
Ugrás egy másik oldalra Ugrás a következő oldalra : Previous  1 ... 8 ... 12, 13, 14 ... 24 ... 35  Next
Felfigyeltem, ahogyan nyílik az ajtó, de egy ideig még csak a gondolataimban elmerülve ültem, és azt vártam, vajon mikor jön az a sugallat, ami megsúgja, hogy mit kell még megtennem, hogy minden zökkenőmentesen menjen tovább a dolgaimban és a gyermekeimet illetően. De mintha reménytelennek tűnt volna a helyzet... hiszen nem egymagam vagyok, van még öt gyerekem, és egy férjem, aki... áh, megéri most róla beszélni? Csak felbosszantom magam rajta, és a végén elindulok megint hozzá, hogy ezúttal csak akkor távozzam tőle, ha már holtan fekszik a padlón. De nem tehetem... mindaz pillanatnyi felindulás lenne. Hiába ölte meg Nik-et, még mindig szerettem a férjemet.
- Rebekah? - fordultam végül a hang irányába, kizökkenve a gondolataimból, és egy apró mosolyt csikartam ki magamból a cseppet sem békés gondolatok után.
Felálltam, egy apró sóhajjal kísérve a mozdulatot, majd bólintottam. - Mindig megtartom az ígéreteimet. Legalábbis... általában. Főleg amit nektek ígérek - mondtam úgy, hogy ezúttal semmi olyasmit ne vehessen ki a hangomból, ami bántó lenne. - Nik jól van? Eléggé gyorsan... elvágtatott, miután kikerült a koporsójából - jegyeztem meg. - És mintha... Tatia hangját hallottam volna, mikor felvonultam a szobámba a tegnapi nap folyamán.

Vendég
Anonymous

A poszt írója Vendég
Elküldésének ideje Pént. Ápr. 05, 2013 5:02 pm
|| Bekah szobája ||

Nik szobája mellett elslisszolva eszembe jut, hogy nekem ott még dolgom lesz. Vagy legalább keresnem kell valakit, aki rendet csinál helyettem. De ez még ráér, és nem csak azért, mert nem akarom a bátyám alól kirángatni az ágyat, de jelenleg kicsivel fontosabb feladatom is lenne. Számomra legalábbis fontosabb. Szeretnék végre beszélni anyámmal. Egy kis keresgélés után meg is találom őt ott, ahol sejtettem, hogy lesz.
- Anyám...? - magam sem tudom, miért ilyen bizonytalan a hangom. A lépteim is hasonlóak, lassan sétálok csak befelé hozzá. A belé vetett tegnap még megingott hitem ellenére most inkább csak aggódom érte. Megtörtnek és fáradtnak tűnik. - Minden rendben? Beszéltem tegnap Nikkel. Sikerült visszahoznod őt, ahogy ígérted - a mondat végére közvetlenül elé érek, el is mosolyodom. Egy részem szeretné megölelni őt, csak egy pillanatra hozzá bújni, hogy érezzem, hogy valóban itt van, és vége az elmúlt napok rémálmainak. De egy részem még épp olyan bizonytalan, mint amikor beléptem a szobába.

Vendég
Anonymous

A poszt írója Vendég
Elküldésének ideje Csüt. Ápr. 04, 2013 7:52 pm
(Mikael háza)

Miután hazaértem a férjemtől, eléggé... rossz érzésem lett. Mert... tudtam, hogy nincs vége. Még mindig nincs, hiszen... ő Mikael. Egy azok közül, akik megbízhatatlanok, és tudom, hogy felesleges arról álmodnom, hogy megjavul. Átvert engem is. Azt mondta, nem fogja bántani Nik-et, és újra család lehetünk. Hát csak az alkalomra várt, hogy Niket hátba döfje. És ezzel együtt engem is elmarjon magától. De tudja mit? Nem érdekel... már nem egy oldalon állunk...

Vendég
Anonymous

A poszt írója Vendég
Elküldésének ideje Vas. Márc. 31, 2013 5:24 pm
Csak megtöröltem az arcom Bekah puszija után, mint mikor még kisgyerekek voltunk, és "férfiasan" tiltakoztam a nők ilyentén megnyilvánulásai ellen. Persze most közben egy halvány mosoly játszott az ajkamon. Ma valahogy nem tudtam haragudni a hugomra.
Ahogy eltűnt a saját szobájában, én is felkeltem. Halál ide, visszatérés oda... rám is rám fért egy jókora alvás.

(Klaus hálója)

Vendég
Anonymous

A poszt írója Vendég
Elküldésének ideje Vas. Márc. 31, 2013 5:10 pm
Lassan én is elmosolyodom, és kicsit talán el is szégyenlem magam, hisz miattam kell most abban a felfordulásban pihennie. Aztán a mosolyát látva elöntenek az érzések. Annyira örülök, hogy itt van, életben van. Nem tudom, mit kezdenék magammal, ha végleg elveszítettem volna. Nem is akarom elképzelni az életemet a bátyám nélkül.
- Igazad van - pusztítom el én is az italom maradékát. Hátha segít kikapcsolni annyira, hogy aludni is tudjak. Nem tudom, hogy mikor volt rá alkalmam utoljára. Talán még a kocsiban Chicago felé. Aztán az egész éjszakát Odette társaságában töltöttem, utána pedig szabályosan elszabadult a pokol. Létezik, hogy tényleg nem aludtam immár két napja? Plusz az a sok sírás. Rémesen festhetek. De Niknek igaza van. Most már itt van anyánk, és nem engedné, hogy bajunk essen. Aludnom pedig kell.
- Bocsi, még egyszer, a szobád miatt. Nem voltam magamnál. De intézkedni fogok, hogy mielőbb rend legyen - jelenik meg ismét egy halvány mosoly az arcomon, közben felemelkedek a fotelből. - Remélem, tudok majd pihenni - sóhajtok, majd kifelé menet egy pillanatra megtorpanok Nik mellett, és egy gyors puszit nyomok az arcára. Aztán el is tűnök, mielőtt bármit reagálhatna. Nem akarom, hogy emiatt húzzon, és amúgy sem fogok ebből rendszert csinálni. De most muszáj volt.

|| Bekah szobája ||

Vendég
Anonymous

A poszt írója Vendég
Elküldésének ideje Vas. Márc. 31, 2013 4:42 pm
- A miénknél morbidabb családot azt hiszem nehéz lenne akár elképzelni is - dünnyögtem rosszkedvűen, és felhajtottam az utolsó korty italt is.
- Menj pihenni hugom - mondtam aztán. - Én is ezt fogom tenni. Pihenj nyugodtan. Ha apánk idetolná a képét, biztos vagyok benne, hogy anyánk közbelép. Remélem hagytál a szobámban annyi rendet, ahová én is le tudok pihenni - mosolyogtam el magam.

Vendég
Anonymous

A poszt írója Vendég
Elküldésének ideje Vas. Márc. 31, 2013 4:31 pm
- Én is így tudom. Szóval igaz... - mély levegőt veszek, aztán lassan fújom ki. Bárcsak megkíméltek volna bennünket ettől a sok drámától, és találtak volna valami kellemesebb megoldást a terveik véghezviteléhez, mint hogy mindannyiunkat koporsóba akarnak juttatni. Nem értem, miért kell mindent túlbonyolítani. Mintha a családunk nem lenne már így is kész katasztrófa.
- Bár az igazat megvallva most kicsit nehezemre esik hinni akármelyiküknek is... - húzom el a számat. Igazából már ezer éve sem voltak velünk őszinték. Vámpírrá változtattak, erőszakkal vért itattak velünk, és még csak fogalmunk sem volt róla, hogy mire megy ki az egész. Mikael egyszerűen kegyetlenül megölt minket az átváltozás érdekében, és egy percre sem jutott eszükbe, hogy lehetne ezt kíméletesebben is. Nem beszélve arról, hogy a fivéreim hogyan éreztek, amikor megtudták, kinek a vérét nyomták le a torkunkon.
Azt hiszem, lassan rám férne egy kis pihenés. Egyre kimerültebbnek érzem magam, mint testileg mint lelkileg. De félek, hogy képtelen lennék elaludni ebben a helyzetben, tudva, hogy Mikael bármikor besétálhat az ajtón.

Vendég
Anonymous

A poszt írója Vendég
Elküldésének ideje Vas. Márc. 31, 2013 4:23 pm
- Visszafogja hozni Kolt, már ha lehet hinni anyánknak - jegyeztem meg. - De még nem most, abban biztos vagyok. Valamit mondott anyám, miszerint... azért tesz minket koporsóba, mert emberként akar viszontlátni. Ezt még akkor mondták el, mikor... mikor megöltem anyánkat - ismerem be. - És addig úgymond gondoskodnak róla, hogy sokaknak már ne legyünk képesek ártani - fintorogtam. - Ennyit tudok. De ha neked vannak más információid, akkor rajta, ki vele.

Vendég
Anonymous

A poszt írója Vendég
Elküldésének ideje Vas. Márc. 31, 2013 3:46 pm
- Nem - adok gyors és egyértelmű választ a kérdésére a fejemet rázva. - Eszem ágában sem volt elárulni neki. Amint rájöttem, hogy ő még mindig halottnak hiszi, tudtam, hogy anyánk lehet az egyetlen fegyver ellene. - Kortyolok párat az italomból, aztán elgondolkodva meredek Nikre.
- Mit gondolsz, hajlandó lesz most Kolt is visszahozni? Ha veled meg tudta tenni, szerintem őt is megmenthetné. Ha másnem azért, hogy újra egy családként nézhessünk szembe Mikaellel - vonom meg a vállam látszólag lazán, de igazából a dolog kicsit idegesít, mert tudom, hogy anyám keze benne volt a dologban. És apánktól már azt is tudom, mire ment ki az egész. De a tervük már nyilvánvalóan nem fog megvalósulni. Legalábbis nem ezen az úton. Hát miért ne hozhatnánk vissza a másik bátyámat is? Nem lenne fair vele szemben, ha megfeledkezünk róla. Lehet, hogy önző vagyok, sokat akarok, vagy nem tudom, de vissza szeretném kapni Kolt is.
- Nik... mennyit sikerült beszélned anyánkkal? Mondott valamit arról, hogy miért segített Mikaelnek ellenünk? - kérdezem meg kicsit idegesen, nem tudom, tudja-e már az igazat, vagy mit fog szólni, ha meghallja.

Vendég
Anonymous

A poszt írója Vendég
Elküldésének ideje Vas. Márc. 31, 2013 3:37 pm
- Bájos jelenet lehetett - dörmögtem. Tatiára most inkább nem fecséreltem több szót. Soha nem szívesen teregettem ki a magánéletem egyik testvéremnek sem. Majd elintézem ezt a magam módján.
- Csak egy kérdésem van még... - dörgöltem meg a szemem, ami még kissé érzékeny volt a napfényre. - Mikael tudja, hogy anyánk életben van? Mert ha nem... te is tudod, hogy már annak idején is anyánk volt, aki képes volt arra, hogy hasson rá. És ha szép szóval nem megy, nyilván vannak még trükkök anyánk tarsolyában szadista vámpírok részére is.

Vendég
Anonymous

A poszt írója Vendég
Elküldésének ideje Vas. Márc. 31, 2013 3:29 pm
Hát... akármennyire is szerettem volna, nem sikerült kimaradnom ebből a kéretlen szerelmi viszálykodásból. Bár most teljesen pártatlanul is Niknek adnám a pontot. Mondhat Tatia amit akar, egész életében menekült, és az én szememben úgy tűnik, hogy most is azt teszi. A könnyebb utat választja. Cseppet szánalmas.
- Kérlek, ne akard, hogy kommentárt fűzzek kettőtökhöz - emelem meg a szemöldökeimet, és picit elhúzom a számat. Igazából nem tudom, mit érez a bátyám a Petrova iránt. Szerencsére általában ha leülünk is beszélni, megkímél engem a szerelmi életétől. Bár most így belegondolva, néha azért örülnék, ha jobban képben lennék.
- Nehéz nap volt ez mindannyiunknak. Időd kell adnod neki - jegyzem meg végül kicsit halkabban. Aztán más irányt vesz a beszélgetés. - Nem tudom, mikor térhetett vissza anyánk... azt hiszem nem sokkal azután, hogy te... elmentél... - köszörülöm meg a torkomat. - Amikor megérkeztem, épp téged szedett le a falról - idegesen lötyögtetem kezemben az italom. Vajon sikerül valaha túltennem magamat azon a látványon?

Vendég
Anonymous

A poszt írója Vendég
Elküldésének ideje Vas. Márc. 31, 2013 3:15 pm
Csak a szemem forgattam Tatia szavai nyomán. Ő csinál, mintha én valami jutalomüdülésen vettem volna részt...
- Persze, menj csak! - szóltam utána. - Méghogy te nem menekülsz. Akkor ez mi? A kikapcsolás, az hogy elsétálsz... egész életedben menekültél. Most miért csinálnál mást? - kiabáltam még utána, de nem tudom hallotta-e egyáltalán, mert lenn dörrent mögötte a bejárati ajtó.
- Hát szerinted most normális? - tártam szét a karjaimat Bekah felé. - Na és mondd csak... anyánk mikor tért vissza? - öntöttem újra magamnak egy pohár italt meglehetősen rosszkedvűen.

Ősi vámpír
Tatia Petrova
A villa nappalija  - Page 13 Tumblr_otqo5bAuS71sasfc6o1_100
Kedvenc dal :
Hobbi & foglalkozás :
◆ after killing, the "you're a joke" face is my speciality ◆

A poszt írója Tatia Petrova
Elküldésének ideje Vas. Márc. 31, 2013 3:05 pm
- Ja, telefon egy barlangban. Nagyon okos ötlet. - Forgattam meg a szemeimet Klaus reakcióját hallva. Most komolyan áldottam magam, amiért nem kellett érzelmeket táplálnom iránta, mivel már biztosan nekiugrottam volna vagy halálosan besértődve figyelném, miközben rosszul esnének a szavai. - Egyszer azt hallottam, hogy azok, akik megérezték a halált jobb emberekké válnak. De te még mindig csak egy barom vagy. - Mértem végig Klaust megvetően. Aztán a menekülés... persze, hogy fontosabb volt, mint az akkor még általam érzett állítólagos szerelme. Tipikus. Piros pont jár érte. És természetesen én voltam a hibás, ki más? Bár nem vártam el Klaus-tól, hogy mondjuk esetleg tegyen valamit az érzéketlenségem ellen... az nem ő lenne. Ilyesmikre úgysem képes.
- Nos, ha Mikael tényleg engem akar, nem fogok bujdokolni, mint egyesek. - Néztem a testvérpárra. - És nem is fogom feltartóztatni. Intézze el a dolgát, aztán viszlát. - Megvontam a vállamat és elindultam a kijárat felé, de az ajtóban megtorpantam és visszafordultam feléjük. - Én a helyetekben felszerelnék valami riasztófélét. Tudjátok... egerek, patkányok, baglyok vagy esetleg Mikael ellen. Csak a biztonság kedvéért. - Mosolyodtam el gúnyosan, aztán se szó se beszéd alapon kisétáltam a házból. Elég volt ebből mára ennyi.

Tatia birtoka

Vendég
Anonymous

A poszt írója Vendég
Elküldésének ideje Vas. Márc. 31, 2013 2:51 pm
- Elraboltak, mi? - fintorogtam Tatia felé. - És nem volt egy nyomorult telefonod? Vagy valami úton-módon engem nem lehetett értesíteni, mi? Amúgy ha megbocsátod, akkor sem igazán tudtam volna a segítségedre sietni. Tudod, menekültünk - mutattam Bekah-ra. - Nem mintha nagyon összejött volna - dünnyögtem hozzá, hogy aztán öntsek magamnak is egy italt. Ami azonnal tévútra is csúszott mikor a hugom mesélni kezdett.
- Kösz, ami a szobámat illeti. Remélem, ki is óhajtasz takarítani. Az ingóságaim pusztításától még nem ébredtem fel - morogtam, aztán letettem a poharamat. - Oké, tisztázzuk. Mikael Tatiát akarja? - fordítottam a fejem az említett felé. - Megértem. Már ezer éve is utálta. De minek kellesz te ahhoz, hogy végezzen a többiekkel is? - értetlenkedtem. - Elég erős mindnyájunkhoz. Hacsak ez nem valami külön a te számodra feltartott bosszú tőle. Kinézem belőle. Nézd végig a testvéreid halálát mielőtt te magad is meghalsz. Hiába, semmi sem hasonlít a szerető apai szívhez - telt meg gúnnyal a hangom.

Vendég
Anonymous

A poszt írója Vendég
Elküldésének ideje Vas. Márc. 31, 2013 2:44 pm
Most komolyan végig kell ezt hallgatnom? Mintha nem lett volna már így is elég rossz napom. Semmi kedvem belecsöppenni a szerelmi drámájukba. Miért nem tudnak ezzel várni egy kicsit? A szemeimet forgatva kelek fel, hogy töltsek magamnak még italt.
- Ha akarjátok, magatokra hagyhatlak titeket - jegyzem meg nekik háttal állva. Így legalább nem láthassák az arckifejezésemet. - Csak szóljatok, ha lesz időtök megbeszélni a továbbiakat - fordulok vissza. Sajnálom, de részemről jelenleg sokkal fontosabb, hogy megszabaduljunk a Mikael nevű egyszemélyes katasztrófától, ami ránk leselkedik. Mondjuk talán szó szerint.
- Igen... találkoztam - bólintok, amikor Nik kapcsol, hogy mi is történt. - Azt hiszem, egy kicsit bekattantam, miután... A szobádban tomboló hurrikán is én voltam. Bocsi. Aztán ugyanazzal a lendülettel berontottam Mikaelhez is... Azt hiszem, a szerencsémen múlott csak, hogy még élek. És azon, hogy most első sorban rá vadászik - bökök Tatia felé. - Aztán eltökélt szándéka arra kényszeríteni, hogy segítsek neki végezni a többiekkel - sötétül el a tekintetem. Remélem, ennyiből megérti, miért olyan égető a számomra ez a téma.

Ősi vámpír
Tatia Petrova
Kedvenc dal :
Hobbi & foglalkozás :

Elküldésének ideje Vas. Márc. 31, 2013 2:32 pm
Most miért kell kiabálni? Én csak adtam neki egy ötletet, hogy mit csinálhatna az újonnan visszakapott életével, ám majdnem elkapott a röhögőgörcs. Hogy minden az én hibám? Persze, ez a legkönnyebb. És még csodálkozik azon, hogy kikapcsoltam az érzelmeimet. Nem vagyok hajlandó ezt hallgatni, érzésekkel meg pláne nem lennék. Milyen jó, hogy most nem akadok ki.
- Igazad van, felesleges róla beszélni. De talán elgondolkozhatnál azon, hogy miért is kellett kikapcsolnom. - Néztem rá komolyan. - Nem csak azért, mert meghaltál... hanem azért is, amit tettél. - Pislogtam aprókat. - Ó és csak hogy tudd nem léptem le a bálról... elraboltak és egy kriptában sínylődtem egészen... - Néztem az órámra. - Kb. 2 órával ezelőttig. - Közöltem vele, bár ez nem nagyon illet a Mikael-témához. Nem baj, elmondtam és látni akartam, hogy mit reagál rá.

Vendég
Anonymous

A poszt írója Vendég
Elküldésének ideje Vas. Márc. 31, 2013 2:21 pm
- Hát a helyedben én ezt nem hánytorgatnám fel! - csattantam Tatia felé. - A bálon tudtommal te voltál, aki lelépett. Sőt édesem, hagy emlékeztesselek rá, hogy a lelkem is kitettem érte, hogy megfeleljek neked. De úgy láttam, hiába. Valahogy nem vagyok elég neked, ugye? - mondtam haragosan. - De mindegy. Kértem, hogy mondd el, ha azt érzed amit én. Nem jött össze. Felesleges erről beszélni - vágtam le magam a másik fotelba, és beletúrtam a hajamba, aztán Bekah felé kaptam a fejem.
- Anyánk a pincében van. Gyanítom elpakolja a bűbáj kellékeit. De... mi ez az egész Mikaellel? Honnan tudod, mire készül? - tettem fel a kérdést, de abban a pillanatban már fel is sejlett a válasz. - Találkoztál vele.... ugye?

Vendég
Anonymous

A poszt írója Vendég
Elküldésének ideje Vas. Márc. 31, 2013 2:12 pm
A bátyám után nézek, ahogy Tatia elé sétál. Nem hiszem, hogy bármi jó kisülhet ebből. Ha Tatiát nem hozta vissza, hogy Nik életben van, a szavai már nem sokat fognak érni nála. Hát... szomorú, hogy így alakul a kettőjük dolga, de én egyelőre csak örülni tudok, hogy a fivérem mégis él. Egyébként is... nem most van itt a romantikus drámázás ideje, sokkal égetőbb feladatunk is akad.
- Apropó, Mikael... - sóhajtok. - Valamit mindenképpen tennünk kell ellene. A menekvés már nem megoldás - ingatom a fejemet, és visszaülök a fotelbe, ahonnan nem régen felkeltem. - Végezni akar az egész családdal, és nem hiszem, hogy bármitől visszariad. Anyánk hol van? - teszem fel a teljesen ésszerű kérdést. Nem kellett volna már csatlakoznia hozzánk? Annyi mondandóm és kérdésem lenne felé is.

Ősi vámpír
Tatia Petrova
Kedvenc dal :
Hobbi & foglalkozás :

Elküldésének ideje Vas. Márc. 31, 2013 1:55 pm
Egyre inkább úgy éreztem, hogy én itt felesleges vagyok és amúgy sem voltam képes szaltózni a kialakult helyzet miatt, szóval... éppen indulni akartam, amikor Rebekah bejelentette Klaus-nak, hogy kikapcsoltam. Hú, ezt elég furcsa hallani, kimondani vajon milyen lehet? Még sohasem próbáltam, mivel előbb-utóbb mindenki rájött a környezetemben, hogy mi történt.
Rezzenéstelen arccal figyeltem Klaust, aki elém sétált. Fél órával ezelőtt minden bizonnyal én is ugyanúgy ugrottam volna a nyakába, mint a húga és nem engedtem volna el, hiszen örültem volna, hogy újra látom és nem veszítettem el. Most viszont... üresség tombolt bennem.
- Láttam, mit csinált veled Mikael. - Bólintottam. Eszembe jutottak a szögekkel átlyukasztott kezei és az erekkel befutott arca. Nem volt kellemes látvány. - De tudod Bekah megkért, hogy segítsek neki betenni téged egy koporsóba. Segítettem, utána pedig magamra hagyott. - Pillantottam a lányra. - Én pedig rád zártam a koporsót és... nos, tudod. - Vontam meg a vállamat lazán. - A jó abban, hogy élsz, hogy a húgod megnyugodhat és nem kell idegesnek lennie. Újra foghatjátok a cókmókjaitokat és kirándulhattok mondjuk nem is tudom...Chicago-ban. - Vontam fel a szemöldökömet gúnyosan. Az emlékeim nem vesztek el, de már semmi nem motivált arra, hogy jelenetet rendezzek például azért, mert 1. Klaust egyáltalán nem érdekelte, hogy mi van velem vagy 2. mert lefeküdt a legjobb barátnőmmel.

Vendég
Anonymous

A poszt írója Vendég
Elküldésének ideje Vas. Márc. 31, 2013 1:43 pm
- Ugyan hugi, ismersz - simogattam meg Bekah hátát, aztán kibontakoztam az öleléséből. Egész pontosan lehullottak róla a karjaim látva Tatia reakcióját.
- Micsoda? - kérdeztem vissza, mikor Bekah elmondta, mi a helyzet. Pedig elsőre is jól hallottam...sajnos.
- De hát miért? - kérdeztem halkan, és odaálltam Tatia elé. - Most már... már itt vagyok - tártam szét a karjaimat. - Azt hiszed, nekem kéjutazás volt? Van fogalmad róla, mit csinált velem Mikael? Biztosíthatlak, hogy valahogy rohadtul nem élveztem - morogtam dühösen.

Vendég
Anonymous

A poszt írója Vendég
Elküldésének ideje Vas. Márc. 31, 2013 1:39 pm
- Cseppet sem vicces, Nik - mondom egy kicsit megrovón megbökve a vállát. Még hogy bánom, hogy visszatért! Ha tudná, mi mindenen mentem keresztül, mióta megtudtam, hogy elveszítettem!
- El sem tudod képzelni, mit éltem át miattad - ezt már jóval csendesebben mondom, és lassan kibontakozom az öleléséből félig Tatia felé fordulva. Szavait hallva egy apró fintor jelenik meg az arcomon. Hát ez szép lesz.
- Kikapcsolt - jelentem egyszerűen, és újra Nikre pillantok, fejemmel azonban a hasonmás felé bökök. Nyilván előbb-utóbb maga is rájönne, de inkább leegyszerűsítem neki a dolgokat.

Ősi vámpír
Tatia Petrova
Kedvenc dal :
Hobbi & foglalkozás :

Elküldésének ideje Vas. Márc. 31, 2013 1:30 pm
Teljesen ledöbbentem. De hiszen... Klaus az előbb még ott feküdt a koporsóban. Én csuktam rá a fedelét! Megsirattam! Most mégis itt van? Egyszerűen csak vigyorogva besétált ide és kész? Most én fogom megölni, ez tuti.
Nem tudtam hová tenni ezt az egészet, ám a meglepetés erején kívül semmi sem éreztem. Sem meghatódottságot, amikor Rebekah boldogan a bátyja karjaiba ugrott, sem hatalmas késztetést arra, hogy csatlakozzak hozzájuk, amikor Klaus felém nyújtotta a kezét. Ölelkezni? Még mit nem. Mi vagyok én, szeretetéhes kismacska?
Megcsóváltam a fejem, ezzel jeleztem, hogy én nem kívánok ebben részt venni. Azt viszont nem tudtam, mit mondhattam volna.
- Szóval Esther ismét ősi boszit játszott. - Jelentettem ki hidegen. - Úgy látom nem nagyon viselt meg a túlvilág és a hangulata. Piszok nagy szerencséd van. - Vontam fel a szemöldökömet Klausra nézve. Nagy váltás volt ez a nem régi hangulatomhoz és viselkedésemhez képest.

Vendég
Anonymous

A poszt írója Vendég
Elküldésének ideje Vas. Márc. 31, 2013 1:22 pm
Hát, én is kb erre a reakcióra számítanék a helyükben. Tatia tátott szájjal áll, kimondottan bamba arckifejezéssel, és Bekah sem mutatott sokkal jobban nála.
- Na mi van? Csak nem engem gyászoltatok ennyire? - kérdeztem a jól ismert vigyorommal, de nem jutottam szóhoz többet, mert Bekah úgy termett a nyakamban, mint a forgószél. Meglepett. A mi családunkban sosem volt szokás az ölelgetés... legalábbis az átváltozásunk után semmiképpen. Ezer éve nem ragadtatta ilyenre magát. Ezek szerint a hugom mégis szeret engem?
- Igen, megcsinálta - öleltem vissza kissé bénán Bekaht. - Csak áruld el, most miért bőgsz. Csak nem ennyire bánod? - nevettem fel, és Tatia felé néztem, egyik karom kinyújtva, hogy csatlakozhat, ha akar. Bár én végképp nem vagyok ölelkezős típus, de most kivételt tehetek. Nem minden nap halok még és térek vissza a túlvilágról.

Vendég
Anonymous

A poszt írója Vendég
Elküldésének ideje Vas. Márc. 31, 2013 1:18 pm
A hangok közelednek. Lépések zaja. És valahogy kíváncsibb vagyok az érkezőre, mint Tatia érdektelen arcára. Fel is állok a fotelből, és egyre türelmetlenebbül várom, hogy az illető belépjen a nappaliba. Aztán egyszerűen lefagyok. Hallom, hogy szól hozzánk, látom, hogy Tatia is felém fordul a szavaival, de még... kell... pár... pillanat. Ez egyszerűen... Csak meredek rá, és alig tudom elhinni.
- Nik? - a hangom furcsán vékonynak tűnik, mintha egyszerre próbálnék beszélni és mély levegőt venni. - Hát sikerült! Megcsinálta - érzem, hogy a könnyek ismét ott csillognak a szememben. Anyám mégis mikor tért haza? De hát számít ez? A bátyám életben van!
- Ugye nem csak képzelődöm? - teszem fel a kérdést szinte rettegve, hogy kiderül, csak a kimerült elmém, vagy a kifacsart szívem játszik velem. De nem tudom tovább tűrtőztetni magam, villámgyorsan az ajtóban termek, és Nik nyakába borulok. Érezni akarom, hogy tényleg itt van, mielőtt kiderülne, hogy kezdek megőrülni. Fogalmam sincs, mikor ölelhettem meg utoljára, de egyelőre nem vagyok hajlandó elengedni őt. Csak bár ezek a fránya könnyek elapadnának már!

A poszt írója Ajánlott tartalom
Elküldésének ideje

A villa nappalija

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
13 / 35 oldalUgrás a következő oldalra : Previous  1 ... 8 ... 12, 13, 14 ... 24 ... 35  Next

Similar topics

-
» Villa és udvar
» Mikaelson Villa 1800 években
» A ház nappalija
» A ház nappalija
» A ház nappalija

Engedélyek ebben a fórumban:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
rising of the mortals :: Lakások és szobák :: Mystic Falls-i lakások :: Mikaelson villa-

Új posztok
tekintsd meg
Pént. Május 31, 2019 10:58 pm
Laurel O. Delgado
Szer. Május 29, 2019 1:28 am
Katherine Pierce
Kedd Május 28, 2019 8:31 pm
Amren Monroe
Hétf. Május 27, 2019 11:26 pm
Lucille Éamon Vodova
Szer. Május 22, 2019 12:03 pm
Katherine Pierce