Whatever anyone does or says,
i must be emerald and keep my color

Megosztás

Vendég
Anonymous

A poszt írója Vendég
Elküldésének ideje Hétf. Aug. 19, 2013 11:19 am
Ugrás egy másik oldalra Ugrás a következő oldalra : Previous  1 ... 5 ... 7, 8, 9 ... 21 ... 35  Next
A helyzet teljes mértékben felfordult. Eleinte azt gondoltam, hogy rosszabb már úgysem lesz. De lett. Brilliáns. Azt hiszem, már csak egy kiadós "apa-fia" civakodás hiányzott a mai napból. Amit már ténylegesen csak az koronázna meg, ha felbukkanna itt vagy Silas, vagy valaki más, aki még jobban elvetné a sulykot.
Hayleyre néztem, és az elmúlt öt perc alapján már nagyon is egyet értettem vele. Elcseszett család... de most így belegondolva, mikor nem volt az? Már ezer éve is az volt, és nem fog ez változni se most, se holnap, se soha.
Mikael szavai engem hidegen hagytak, hiszen ha valakit, hát engem soha nem tudott felhergelni ilyesfajta szavakkal, de Nik más volt. Benne már csak a vérfarkas vére miatt is indulatok és hevesség bújkált, és ő képes ugrani egyetlen fenyegető mondatra is.
Odaléptem Nik mögé, és a vállaira tettem mindkét kezem. - Nyugodj meg. Nem tud bántani sem, amíg itt vagyok. Nem tehet semmit - szólaltam meg, próbálva őt nyugtatni, de valahogy éreztem, hogy ha egy olyan nagy fenyegetés áll előtte, mint Mikael, nem éppen az én nyugtatásom fogja elérni nála, hogy megnyugodjon.
Vissza az elejére Go down

Vendég
Anonymous

A poszt írója Vendég
Elküldésének ideje Hétf. Aug. 19, 2013 11:09 am
Ugrás egy másik oldalra Ugrás a következő oldalra : Previous  1 ... 5 ... 7, 8, 9 ... 21 ... 35  Next
A kívánt hatást értem el megjelenésemmel, melyre csak egy újabb önelégült mosoly a válasz.
] - Az első és egyetlen! - Jelentem ki, mikor Hayley nyugtázza ki is szerény személyem. - És még mielőtt félrevezetne ez a fattyú, nem a fiam, soha nem is volt, és nem is lesz, szóval kérlek... - Fordulok gúnnyal átitatott hangon az imént fattyúnak nevezett Klaus felé - Ne nevezz az apádnak, még kiérdemelni sem érdemelted ki! - Vele folyton így beszélek. Gyűlölöm, és mindig is fogom. Csak egy szégyenfolt az életemben, amit el akarok törölni.
- Szóval még mindig rettegsz tőlem. A nagy és hatalmas hibrid retteg egy szimpla Ősi vámpírtól! Nevetséges vagy! És hol hagytad a hadsereget, ami mögé bújni szeretnél? - Hergelem, provokálom, ki akarom hozni még jobban a sodrából. Mindig is ilyen reakciót váltottam ki belőle, gyermekként félt tőlem. Ami persze hasznomra vált, mert talán még most is benne van az emléke.
- Ha te meghalsz, boldogan halok meg én is, miután végeztem a boszorkánnyal is, aki vissza tudna hozni az életbe! - Fröcsögöm rideg hanggal és gyűlölettel teli tekintetemet le sem veszem egyikről sem.
- Ne aggódj kedvesem, Jobb neked enélkül a korcs nélkül, aki Király akar lenni, mégsem megy neki igaz? - Újabb provokáció, melyet rettenetesen élvezek. Élvezem, ahogy Klaus arca egyre csak torzul, hogy habzó szájjal tajtékzik, és fél, mert végleg nem ölhet meg. Esther nem engedi, hogy végezzünk egymással... Képtelen rá.

Vendég
Anonymous

A poszt írója Vendég
Elküldésének ideje Hétf. Aug. 19, 2013 10:47 am

Feladom. Nem próbálom már sem megnyugtatni Klaust, sem igazságot tenni. Nem mintha eddig bármi esélyem lett volna rá. De most már nem is próbálkozom, ahogy azzal sem, hogy megértsem ezt a családot. Kész őrület. És úgy néz ki, ennél már csak rosszabb lesz, amikor egy ismeretlen alak lép be a szobába. Nem kell sokáig töprengenem, hogy ki lehet az illető, elég csak a már jelenlevők arcára pillantanom. Két személy lehet, aki ilyen reakciót válthat ki belőlük, és Silast úgy tudom, nem olyan egyszerű felismerni. Tehát ez csak az ősi papa lehet.
 - Mikael, ha jól sejtem - szólalok meg halkan, de hamar igazolást is nyer a feltételezésem, amikor Klaus szájából is elhangzik ez a név. A többiek riadalma rám is átragad, felkelek a kanapéről, és hátrálok kicsit. Aztán ismét csak meglepődök Klauson, ahogy ma már sokadszor, hogy védelmezőn áll meg előttem.
- Ez a család minden perccel egyre elcs*szettebbnek tűnik - jelentem ki kissé meggondolatlanul, és ideges, sőt szinte már hisztérikus, rövid nevetést hallattok. Tagadhatatlan, hogy Mikael rám is rám hozta a frászt abban a pillanatban, ahogy rájöttem ki ő. - Annyra azért nem vagyok naiv. Tudom, hogy mind meghalunk előbb-utóbb, beleértve magát is. Maguknak, ősieknek, tényleg nincs jobb dolga, mint egymást gyilkolászni? Ennyire unalmas lenne az örök élet? - a szavaim leginkább Mikaelnek szólnak. Nyilván nem okos dolog magam ellen hangolni, de általában ami a szívemen, az a számon, és ez akkor sincs másképp, ha bajban vagyok, és inkább be kéne húznom a nyakam. Sőt, ilyenkor még rosszabb vagyok.

Vendég
Anonymous

A poszt írója Vendég
Elküldésének ideje Hétf. Aug. 19, 2013 10:10 am
- Bízom az anyámban? - kérdeztem Hayleytől, kissé emelt hangon. - Bíztam, egészen eddig a pontig! Amíg a napnál világosabbá nem vált a számomra, hogy újra összeszövetkezett Mikaellel! Hányszor akarjátok még a halálomat, anyám? - kiabáltam. - Engem ti ne akarjatok nyugtatni! Erről volt szó, ugye? Mindvégig erről volt szó! - tajtékoztam a dühtől... de a következő mondat belém fagyott az újabb belépő láttán. Úgy éreztem, mintha derékig jéghideg vízbe nyomtak volna. Dermesztő, döbbent rémület volt, amit éreztem. És a keserű csalódás íze vegyült belé.
- Mikael... - sziszegtem megvetően. - Mocskos féreg - köptem a lába elé. - Meg sem lepődöm azon, hogy itt vagy. Na és mondd, ezúttal hogy akarod csinálni? Vagy ezúttal másra hagyod a piszkos munkát? Mondjuk Silasra? Gratulálok, apám - nyomtam meg gúnyosan az utolsó szót. - Ha valaki tudja, hogy mi az állhatatosság, hát te tudod. Ezer éven át gyűlöltél. És nem nyugszol addig, míg nem végzel velem, ugye? - kiabáltam. - És ezúttal sikerült elérned, hogy anyámat is ellenem fordítsd! - üvöltöttem már torkom szakadtából. - De ebből nem eszel, apám! Ha meg kell halnom, esküszöm, magammal viszlek mindkettőtöket! Én hibrid vagyok! Engem ti nem tudtok megölni! - ordítottam, ahogy a torkomon kifért, közben igyekeztem úgy helyezkedni, hogy ha eltakarjam, és védjem Hayleyt. Mert Mikael képes bárkin keresztül gázolni, és bárkinek ártani azért, hogy nekem ártson.

[You must be registered and logged in to see this image.]

Vendég
Anonymous

A poszt írója Vendég
Elküldésének ideje Vas. Aug. 18, 2013 11:32 pm
- Nos, ha tényleg csupán ennyit akartál, akkor feleslegesen tetted meg ezt a hosszú utat. Onnan, ahonnan jöttél - billent oldalra a fejem. Kinek ne esett volna rosszul az, amit mond? Lehetnék akár háromezer éves is, akkor is szíven ütne, ha az a fiam, akit a haláltól mentettem meg, és többet törődtem vele, mint bármely más gyermekemmel, így beszél velem. De talán Klaus Mikaelsontól mást nem lehet már várni.
Hayley-n pedig most először sikerült meglepődnöm. Legalábbis a szavain. Nem értettem, hogy miért képes egy ilyen lány beérni Nikkel. Futókaland, valószínűleg. De ha tényleg tud így gondolkodni, rájöhetne, hogy Nik nagy eséllyel csak egy Tatia pótlékot keres.
A következő pillanatban viszont azt hiszem, még a vérem is belefagyott az ereimbe, mikor meghallottam egy újabb hangot, és szemeim kissé nagyobbra nyíltak. Remek érkezés Mikaeltől. Már csak ez hiányzott, míg Nik itt van. Pláne azért, mert a makacs fiamat semmi nem győzi meg arról, hogy nem én hívtam ide. Bár arra nem tudna magyarázatot szolgálni, hiszen bármennyire is meglepő, én sem vagyok képes telepatikusan kommunikálni.

Vendég
Anonymous

A poszt írója Vendég
Elküldésének ideje Vas. Aug. 18, 2013 9:47 pm
Egy ideje hallgatózom, mi is folyik a villában... Vagyis annyira nem is kellett, mert Niklaus dühödt, mint egy veszett kutya. Eme gondolatra elmosolyodom, de még nem lépek közbe. Hallom Esther ötletét a tőrrel kapcsolatban, majd annak a farkaslánynak a mondatait. Messziről érzem, hogy mi is ő, mindegyiket gyűlölöm, amióta az az alattomos korcs kutya elcsábította a nejem.
- Lehet próbálkozni a tőrrel, de még mielőtt mozdulnál, már a kezében lesz - Lépek be, persze remélem elég hatásosra sikerült a belépőm.
- Farkaslány, túl naiv vagy. Egyszer úgyis meg kell halnia - Bökök a fejemmel Klaus felé - És akkor már Esther is kevés lesz... Vagy elmarja maga mellől - Hagyják el a rideg szavak ajkaimat.
- Te meg kölyök, jobban tennéd, ha tisztelettel beszélnél azzal a nővel, aki sajnos visszahozott az életbe... De legalább esélyt adott, hogy újból megölhesselek! Talán még az is lehet, hogy a te torkodon nyomják le a gyógyírt... - Vigyorodom el. Arcomon önelégültség jelenik meg, s így, mivel tisztes távolban vagyok mindenkitől, zsebre dugom kezeimet, persze mindenre felkészülve.
- Hallom összefutottál Silas-szal?! Milyen gyengének, és sebezhetőnek lenni? - Kérdezem gyűlölettel teli hangon, tekintetem lesújtó, és az a fajta vigyor ül ki rá, melytől Klaus idegei kikészülnek...

Vendég
Anonymous

A poszt írója Vendég
Elküldésének ideje Vas. Aug. 18, 2013 6:12 pm

Megértem Klaust, hogy kiakad, hisz derült égből villámcsapásként érhette a dolog, hogy valaki ilyen közvetlenül az életét fenyegeti, és az egyetlen reménye is szertefoszlani látszik, mégis... azt hiszem, kicsit szigorú az anyjával. Nem ismerem az előzményeket, nem is nagyon vágyom rá, hogy mindenről beavassanak, de Klaus végtelen türelmetlensége érződik abból is, ahogy beszél.
Meglepetten nézek Estherre, amikor felszólít, hogy nyugtassam le a fiát. Mégis hogy kellene ezt elérnem? Nem hiszem, hogy valaha hallgatna is másra, mint saját magára. Aztán tovább hallgatva őket már én is érzek némi késztetést a csitítgatásra.
- Hé... te magad mondtad korábban, hogy bízol az anyádban. Hogy ő az egyetlen, aki segíteni tud. Ne veszítsd el rögtön a hited benne, biztos kitalál valamit hamarosan, csak adj neki egy kis időt. Még egyikünk sem tud eleget Silasról, de talán csak idő kérdése, hogy ez változzon - mondom teljesen halkan, csak Klausnak intézve a szavaimat. Aztán bólintok a döntésére, hogy itt hagyna. Szerintem nekem is jobb lesz így. - Rendben, itt leszek - még egy megnyugtatásnak szánt mosolyt is küldök felé, bár nem érzem úgy, hogy valóban jó lennék ebben a csitítós szerepben.

Vendég
Anonymous

A poszt írója Vendég
Elküldésének ideje Vas. Aug. 18, 2013 5:10 pm
- Pha... - fújtam egyet megvetően. - Ez volt a nagy ötlet, anyám? Ezért nem érte meg eljönni idáig. Azt hittem, legalább tényleg láthatom rajtad, hogy úgy szeretsz, mintha a fiad volnék, és nem egy átok a családodban. A te tökéletes családodban - keltem fel, és leraktam a poharamat. - Összeszövetkeztél Mikaellel, aki újra és újra el akar pusztítani engem, és most azt ajánlod, szúrjam le Silast. Csodálkozom, hogy nem azt ajánlod, fordítsam azt a tőrt magam ellen. De már megszoktam, hogy ne várjak tőled semmit. Szeretet és féltést semmiképp sem - mondtam, dühvel és gúnnyal palástolva az elkeseredettségemet. Csakugyan úgy viselkedik velem, mintha nem is lennék a fia. Mintha én tehetnék arról, hogy egy ezer évvel ezelőtti ballépés miatt soha többé nem volt boldog családi élete.
- Azt hiszem, ideje menni - néztem Hayleyre. - Vagyis... nekem előbb még el kell intéznem valamit - jutottak eszembe Salvatoréék. - Te talán addig itt maradhatnál - néztem elgondolkodva Hayleyre. - Anyám még ha engem gyűlöl is, téged meg fog védeni - tettem hozzá, és a legkevésbé sem érdekelt, hogy anyám is hall minket. - Ha végeztem, eljövök érted, és visszatérünk New Orleansba.

Vendég
Anonymous

A poszt írója Vendég
Elküldésének ideje Vas. Aug. 18, 2013 5:01 pm
Csak a szemeimet forgattam. Ennyit már belőlem is kiváltott mindez. Kezdett már betelni a pohár, de mégis, mit vár tőlem, mit tegyek, ha most jön ide, elkezd háborogni, hogy ez meg az történt tegnap délután? Azt hiszi, hogy én olyan jó barátságban vagyok Silas-szel? Oké, ha vele nem, akkor bizonyosan Mikaellel. Márpedig vele sem barátkoztam az utóbbi időben túlzottan, egy-két bizonyos pillanatot kivéve, de az sem most volt már.
- Elsősorban talán te el tudod érni, hogy lehiggadjon - pillantottam Hayley irányába, mikor megszólalt. Szegény lányt kissé sajnáltam, hogy egy ilyen jelenetet kellett végighallgatnia. Főképp mert nem ismeri a mi anya-fia kapcsolatunkat. Eléggé hullámzó. De talán most meg tudta állapítani. - Másrészt légy olyan okos, hogy következtess - címeztem ezt már Klausnak. - Silas is egy olyan vámpír, mint ti. Erősebb, és idősebb, ezt már megállapítottuk. De ellenetek is van fegyver. A kezdetleges ötletem az lenne, hogy ha netán a közeljövőben megpróbálna rád támadni, szedd elő azt a tőrt, amit Rebekah-nak oly' előszeretettel használsz. Azt nem mondom száz százalékosra, hogy működik is, de egy próbát megér. Nem működhet ő másképpen, mint ti.  

Vendég
Anonymous

A poszt írója Vendég
Elküldésének ideje Vas. Aug. 18, 2013 4:39 pm

Már-már lélegzetvisszafojtva hallgatom a veszekedésüket. Szokott ennek nem halálos végkimenetele is lenni. Egy részem bár bizony nagyon is húzna el innen, de még reménykedem, hogy valamilyen egyezségre tudnak jutni a vitájuk végeztével.
- És akkor most hogyan tovább? - kérdezem mindkettőjükről, amikor Klaus visszaül mellém.

Vendég
Anonymous

A poszt írója Vendég
Elküldésének ideje Vas. Aug. 18, 2013 4:30 pm
- Meg akartál ölni minket! - kiabáltam. - Már akkor, annak idején is ezt akartad, mert megbántad, hogy megalkottál minket! Mit kellett volna tennem, talán hagyni, hogy mi mind meghaljunk? - kérdeztem már halkabban, de elkeseredve.
- Silas vissza fog térni. Ebben teljesen biztos vagyok - mormogtam. - És akkor nem csak én leszek veszélyben, anyám. Lehet, hogy Silas velem fogja kezdeni. De aztán jönnek sorban mind a testvéreim is. Na és mi lesz, ha őket elveszted? A te drágalátos kedvenceidet? - gúnyolódtam, aztán visszahuppantam Hayley mellé. Úgy érzem, egy helyben járunk. Talán hiba volt eljönnöm ide.

Vendég
Anonymous

A poszt írója Vendég
Elküldésének ideje Vas. Aug. 18, 2013 4:17 pm
Az én szemem még akkor sem rezzent meg, mikor elég nagy erővel az asztalra csapott. Ismertem a temperamentumát, valahogy ez nem lepett meg. Tudtam, hogy ezúttal sem maradhatnak el ezek a "díszítő elemek".
- Mikor legutóbb vigyáztam rád, ezer évig koporsóban feküdtem. Talán én azt érdemeltem? Mikaeltől egyedül én tudtalak megvédeni. Egyedül én támogattalak, mikor Tatiával szerelmesek voltatok. És mégis koporsóba juttattál. Talán ezért érthető, hogy nem vagyok minden egyes pillanatban a hátad mögött. A tegnapi incidensről nem tudtam. És mégis miért? Mert a fiam szó nélkül eltűnt a városból, annyit sem mondva, hogy viszlát. Most már tudom, hogy mi Silas egyik fő célja. Innentől kezdve, több figyelmet tudok fordítani. De ne feledd, én sem tudok mindent. Ő még nálam is idősebb.  

Vendég
Anonymous

A poszt írója Vendég
Elküldésének ideje Vas. Aug. 18, 2013 2:04 pm
- Ó, csakugyan? - kérdeztem anyámat, aztán az asztalra vágtam, csak úgy csattant az egész. - Hát ide hallgass, anyám! Tegnap este New Orleansban, a villámban megjelent Silas. Mintha a legkedvesebb, legvártabb vendégem lenne. Megfenyegetett, hogy amint lehetősége lesz rá, azonnal megöl. És hogy már alig várja a pillanatot. Mit is felejtettem ki? - töprengtem el színpadiasan. - Oh, hát persze. Közlése szerint Mikael kérése az volt, hogy kínhalállal pusztítson ki engem a világból ez a patkány - sziszegtem. - Bemelegítés gyanánt belém vágott egy fehér tölgyfa karót, és megigézett. Érted, anyám? Képes volt megigézni - hajoltam közelebb anyámhoz villámló szemekkel. -Hát ennyire vigyázol rám?

Vendég
Anonymous

A poszt írója Vendég
Elküldésének ideje Szomb. Aug. 17, 2013 8:39 pm
Végighallgattam Klaus dühkitörését, bár mivel már valamelyest ehhez hozzá tudtam szokni, ezért a szemem sem rebbent. Talán felébresztett bennem pár gondolatot, de ilyenkor amúgy sem szerettem őt túlontúl komolyan venni. Egyrészt mert sejtelme sincs arról, én mit akarok elérni. Másrészt, ha nincs sejtése minderről, akkor bizony nem is kellene, hogy beleszóljon.
- Remélem, ezzel be is fejezted - fordítottam felé a szemeimet. - Nézd, Niklaus - álltam fel még mindig jómodort erőltetve magamra. - Ha nem lennék rajta azon, hogy tegyek valamit, és nem akarnálak megvédeni, még mindig halott lennél, és abban a koszos pincében feküdnél abban a koporsóban, ami csak rád vár. Vagdalózz itt, de megjegyzem, hogy ilyenkor nagyobb gyerek vagy, mint az összes többi, akit te valaha lenéztél, vagy szégyenítettél.   

Vendég
Anonymous

A poszt írója Vendég
Elküldésének ideje Szomb. Aug. 17, 2013 1:09 pm

Megrezzenek, ahogy Klaus felpattan, majd automatikusan el is húzódom egy kicsit. Nem azért, mert nagyon megijesztene, ez inkább csak reflexszerű. Aztán csak pislogok, hogy most mi is van? Milyen denevér? Hogy-hogy felszögezte a falra? Elég rosszul hangzik. Kérdőn pillantok Esther felé, ő biztosan jobban érti a fia kirohanásának okát. Mindenesetre ez a család egyre elcs*szettebbnek tűnik. Ezer éve ezt csinálhatják már? Kezd tényleg elmenni a kedvem attól, hogy megtaláljam a sajátjaimat. Ahogy őket figyelem, ismét rám jön egy kisebb rosszullét. Na nem miattuk. Ez már csak ilyen szokásos. Lehet, hogy orvoshoz kellene fordulnom? Csak mélyeket lélegzek, hátha hamar elmúlik.

A hozzászólást Hayley O'Connor összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Vas. Aug. 18, 2013 1:09 pm-kor.

Vendég
Anonymous

A poszt írója Vendég
Elküldésének ideje Szomb. Aug. 17, 2013 5:40 am
- Ennek ellenére még mindig nem tettél semmit Mikael ellen! - vágtam anyám képébe dühösen az igazságot. - Soha, egyszer sem! Sőt, szépen összeszövetkeztél vele! Annak ellenére, amiket a múltkor tett velem - böktem a pince irányába - még most sem voltál képes leállítani őt! Úgy látszik hamar kiment a fejedből, hogy a falra szögezett, mint egy denevért! -tajtékoztam, aztán felugrottam. Ha valamikor, hát most rohadtul szükségem volt egy italra.
- És amúgy is... jelenleg Silas is itt van. Te bezzeg nem vagy hajlandó mozdítani a kisujjad sem. Végignézed majd rezzenéstelenül, ahogy megölnek? Esetleg tapsolsz is még hozzá? - érdeklődtem maró gúnnyal.

Vendég
Anonymous

A poszt írója Vendég
Elküldésének ideje Pént. Aug. 16, 2013 6:34 pm
- Nik, neked ezer év alatt sem volt soha olyan hely, ahol teljesen biztonságban lehettél. Mikael miatt. Most pedig van egy nagyobb ellenséged, aki... nos, erősebb, mint Mikael. És ha ketten összefognak, nem hiszem, hogy kikerülhetsz győztesen. De... tudod, hogy eddig is mindent megoldottunk valahogy, mint egy család, és most is meg fogjuk tenni a szükséges lépéseket - álltam fel, hogy kissé arrébb sétáljak, majd így fordultam vissza feléjük. - Rebekah-val nem kellene így viselkedned. Ezer évig ő volt melletted. És ennek ellenére, te úgy viselkedesz vele, mintha soha nem lett volna a testvéred. Bár szerencsére, a tőrt legalább már nem ki-be döfködöd belé - forgattam meg a szemeimet. tisztában voltam kettejük múltjával. Tehát tudom, hogyan segítette néha álomba a lányomat.
- Ismerek néhány varázslatot, ami szóba jöhet. De egyelőre úgy vélem, a lány nincs veszélyben. Egyelőre - tettem hozzá.  

Vendég
Anonymous

A poszt írója Vendég
Elküldésének ideje Pént. Aug. 16, 2013 6:13 pm

Nahát... Klaus még az anyját is képes mozgósítani azért, hogy engem megvédjenek. Kezdem egy kicst furcsán érezni magam. Azok számára, akiknek soha nem volt igazán senkijük, könnyű elvarázsolódni ilyen törődés láttán. Én is ezt érzem most. Ugyanakkor... mivel mindig is magamról kellett gondoskodnom, és sosem bíztam meg igazán senkiben, így most is akaratlanul elgondolkodom Klaus esetleges hátsó szándékain. Nehéz lenne elhinnem bárkinek is, hogy ennyire félt, ennyire fontos lennék... és most ráadásul Klausról beszélünk. Az aggályaim miatt azonban azonnal kényelmetlenül érzem, magam, ezért igyekszem elhesegetni őket.
- Gondolod, hogy tényleg ilyen komolyan veszélyben lehetnék? - fordulok Klaus felé a kérdésemmel. Nem tudom, mégis mit tehetne az anyja, milyen varázslattal tudna megvédeni engem ettől az kétezer éves alaktól.

Vendég
Anonymous

A poszt írója Vendég
Elküldésének ideje Pént. Aug. 16, 2013 5:59 pm
- Hogy miért akar eltüntetni? Szerintem erre egyszerű a válasz. Én ezer éves vagyok, ő kétezer. Az én nevem ismerik, és félik. Az övéről alig hallottak néhányan. Úgy hiszem, azt akarja, hogy átbillenjen a mérleg. És azzal is tisztában van, hogy nem adom olcsón sem a bőrömet, sem a hatalmamat - morogtam. - A legrosszabb, hogy New Orleansban is simán rám talált. Ahogy Bekah. Mondd anyám, miért van az, hogy ahová beköltözöm, úgy jelennek meg a testvéreim is, mintha hívtam volna őket? - dohogtam. - Ami pedig Hayleyt illeti... nos, boszorkány vagy. Talán tehetnél valamit azért, hogy megvédd.

Vendég
Anonymous

A poszt írója Vendég
Elküldésének ideje Pént. Aug. 16, 2013 5:52 pm
- Hogy Silas mit mondott neked, arról nem tudhatok. De ha ennyire el akar pusztítani, nem venném készpénznek, amit mond - billentettem oldalra a fejemet, majd miközben összekulcsoltam az ujjaimat, kissé meglepve néztem Klausra.
- Azt, hogy Silas mit fog tenni, az egyelőre számomra is rejtély. Nem ismerem annyira a legendáját, ahogyan kellene, így nem tudom, hogy mire képes, és mennyit kockáztat, hogy elérje, amit akar. Egyelőre az is sötét folt, hogy miért akar téged eltüntetni. De talán egy újabb gonosz, aki át akarja venni a hatalmat a világ felett. Látott már ilyet a világ, nem? - néztem mélyen Klaus szemeibe, majd a barátnőjére néztem, aki - ahogy Klaus fogalmazott - fontos neki. Kíváncsi lennék, hogy vajon mivel érte ezt el, vagy Klausnak megint milyen tervei vannak.
- Mindenre van mód. Ahogyan Klaus eltűntetésére, úgy Silas-ére is biztosan van. Igaz, valószínűleg nem olyan egyszerű, de ha tényleg veszéllyel van az életedre - pillantottam ekkor már Klaus felé -, akkor megtalálom a módját, hogy ismét abba az állapotba kerüljön. Lehetőleg ne csak kétezer évre.

Vendég
Anonymous

A poszt írója Vendég
Elküldésének ideje Pént. Aug. 16, 2013 5:39 pm

Nem nagyon tudnék bekapcsolódni a beszélgetésből, mert csak annyit tudok az egészről, amit tőlük hallok, ezért inkább csak csendben maradok, újra hátradőlök a kanapén, és iszogatom a gyümölcslevemet.
Oldalra pillantok Klausra ismét csak csodálkozva, ahogy ma már nem először, amikor elhangzanak az utolsó szavai. Aztán inkább lehajtom a fejemet, és apró mosoly jelenik meg az arcomon, de ezt így aligha láthatják. Nem hiszem, hogy sokszor hallottam volna már ezt valakitől... hogy fontos vagyok neki. És hogy épp Klaus legyen az... Különös érzés.
- Kétezer évig egy barlangban aludt. Van rá bármilyen mód, hogy visszakerüljön abba az állapotba? Mert gondolom, ha eltűnt a gyógyír, nincs rá más mód, hogy megszabaduljunk tőle... - félig kérdezem, félig mondom. Nem vagyok teljesen tisztában mindennel, nagyjából ennyi az, amit leszűrtem.

Vendég
Anonymous

A poszt írója Vendég
Elküldésének ideje Pént. Aug. 16, 2013 11:00 am
- Tehát tudtál róla, és alkut kötöttél Mikaellel. Azért, hogy megóvd az elméjét. Akkor két hírem is van anyám. Az egyik: Mikael elméjének már ezer évvel ezelőtt is mindegy volt. A másik: megint átvágott, ugyanis Silas azt mondta, ő és Mikael együttes erővel akarnak legyőzni engem. Nem tudom miért, sosem hallottam ezelőtt Silasról, de szinte rögtön engem pécézett ki magának. És sajnos van még egy rossz hírem: jóval erősebb nálam. Ráadásul aljas módon támad - morogtam, majd Hayley felé pislogtam.
- Arra vagyok kíváncsi, Silas keresztül fog-e gázolni mindenkin, hogy engem bántson, vagy nekem ártson. Mert ha igen, Hayley veszélyben lehet. És nem akarom kockára tenni a biztonságát. Bármily hihetetlen is, de ő fontos nekem.

Vendég
Anonymous

A poszt írója Vendég
Elküldésének ideje Csüt. Aug. 15, 2013 5:38 pm
- Nem tudhatsz mindenről, Nik - mondtam csupán ennyit. - Silas maga is őrzött egy gyógyírt. Kétezer éven keresztül. Alkut kötöttem Mikaellel, hogy védelmet adok az elméjének, és cserébe ő nem bánt téged - néztem Klaus szemeibe. Hát, ebből már leszűrheti, hogy vannak anyai érzéseim továbbra is.
- Ami viszont számomra még nem világos, hogy tőled mit akarhat. Talán legyőzni azt, aki a legnagyobb veszélyt jelentheti rá nézve - billentettem oldalra a fejemet, majd Hayley kérdésére egy apró sóhajt hallattam.
- Számomra az derült ki, hogy a gyógyírt szeretné. De mint mindannyian tudjuk, mindannyiunknak kétes szándékai vannak. Jelenleg nem tudom, hol van Silas, de van időm rájönni, hogy mi lehet a szándéka - próbáltam valamiféle nyugalmat kelteni, bár az most nekem is jóljött volna.
- És Nik... nos... van oka Silasnek bántani Hayley-t? - vontam fel a szemöldökömet, egyik pillanatban Klaus szemeibe nézve, majd pár másodperc alatt végigmértem a lányt, utána néztem vissza Klaus szemeibe. Ennél több mondanivalóm ezzel a témával kapcsolatban nincs. Ezúttal hagyom, hogy magától derüljenek ki az örömhírek, vagy a nem örömhírek. És az efféle titkokat én remekül megtartom.

Vendég
Anonymous

A poszt írója Vendég
Elküldésének ideje Csüt. Aug. 15, 2013 5:19 pm

Óh, legalább a gyógyír fogalma nem idegen a számomra. Arról már hallottam korábban is, Shane-től, aztán Christől, aki szinte a megszállottja volt a dolognak. Persze ő sem magának akarta, inkább a feleségének. Legalábbis ha jól emlékszem. Megdöbbenve veszem tudomásul, hogy végül az első Petrovának jutott.
- Tatia... akkor ő most újra ember? - kérdezek is rá csodálkozva. Furcsa lehet ezer év vámpírság után újra a halandók életébe csöppenni. Klaus visszatér a Silas témára, és kicsit feszengeni kezdek, amikor engem is szóba hoz. Pontosabban a kérdést, hogy vajon veszélyben van-e az életem. De hát nekem semmi dolgom Silasszal. Tényleg felkerülhetek a listájára csak azért, ha Klausszal mutatkozom? Tudom, hogy ezért akart magával hozni Klaus. Jó lenne azt is sejteni, hogy ennek a Silasnak pontosan mik is a tervei... úgy általában.
- Esther, maga tudja, hogy ... Klaust leszámítva mit is akar Silas? - teszem fel a kérdést, mert úgy tűnik, a boszorkánynak tényleg sokfelé vannak mozgatható szálai.

Vendég
Anonymous

A poszt írója Vendég
Elküldésének ideje Csüt. Aug. 15, 2013 5:03 pm
- Egy pillanat - emeltem fel a kezem. - Azt hiszem, ezt nem értem. Úgy érzem magam, mintha lemaradtam volna egy film elejéről. Miféle gyógyír? Mi köze ennek Mikaelhez, és honnan tudsz te erről ennyi mindent? Te is benne voltál? - villámlott egyet a szemem. - Tudtommal egy gyógyír van. Vagyis volt. Amit elvittem a Salvatore házba, és aminek a segítségével Elena Gilbert lekezelte Tatiát. De ez a gyógyír már alighanem megsemmisült. És Silas tegnap nem beszélt ilyesmiről. Csak arról, hogy hogyan fog engem kihúzni az élők listájáról - morogtam, aztán oldalra fordítottam a fejem.
- És még valami. Ha Silas akar engem, Hayley is veszélybe kerülhet?

A poszt írója Ajánlott tartalom
Elküldésének ideje

A villa nappalija

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
8 / 35 oldalUgrás a következő oldalra : Previous  1 ... 5 ... 7, 8, 9 ... 21 ... 35  Next

Similar topics

-
» Villa és udvar
» Mikaelson Villa 1800 években
» A ház nappalija
» A ház nappalija
» A ház nappalija

Engedélyek ebben a fórumban:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
rising of the mortals :: Lakások és szobák :: Mystic Falls-i lakások :: Mikaelson villa-

Új posztok
tekintsd meg
Pént. Május 31, 2019 10:58 pm
Laurel O. Delgado
Szer. Május 29, 2019 1:28 am
Katherine Pierce
Kedd Május 28, 2019 8:31 pm
Amren Monroe
Hétf. Május 27, 2019 11:26 pm
Lucille Éamon Vodova
Szer. Május 22, 2019 12:03 pm
Katherine Pierce