Whatever anyone does or says,
i must be emerald and keep my color

Megosztás

Vendég
Anonymous

A poszt írója Vendég
Elküldésének ideje Kedd Okt. 15, 2013 4:34 pm
Ugrás egy másik oldalra Ugrás a következő oldalra : Previous  1 ... 6, 7, 8 ... 21 ... 35  Next
Játszhatom az erőset, a sérthetetlen, ahogy egész életemben tettem. Csinálhatok úgy, mintha nem érdekelne egy cseppet sem, hogy mit mondanak, hogy rólam és a gyerekem felett ítélkeznek éppen a fejem felett... annyiszor megtettem már, hogy azt hittem, tényleg betonból vagyok, és már nem érinthet meg semmi. De most Klaus szavai nyomán mélyen a bennsőmig hatol a fájdalom. Magam sem értem. Mit érdekel engem ez a gyerek? Miért foglalkozom egyáltalán a sorsával ennyire, amikor alig pár órája szereztem tudomást a létezéséről. Ha megszabadulnánk tőle, ahogy az imént Klaus mondta, nyilván egy csomó szenvedéstől kímélnénk meg magunkat. Magamat legfőképpen. De minél több negatívumot hallok róla, azt hiszem, annál inkább ragaszkodom hozzá. Az enyém, az én gyerekem, és ha kell, valóban harcolni fogok érte. Megvédem, bármi áron.
- Senki sem kérte, hogy fogd és neveld fel - szólalok meg halkan, miután az egyik fotel a falban végezte. - Arra sem kér senki, hogy pelenkázd vagy megetesd... Megmondtam: nem akarom rád erőltetni, és csak egy szavadba kerül, hogy elhúzzak vele a francba - remegek meg kicsit a mondat végén a visszafogott ingerültségtől. Nem akarom felemelni a hangom, nem akarok ismét kiabálni meg veszekedni. Az korábban sem vezetett semmi jóra.
- De nem engedem, hogy bántsd. Nem engedem, hogy megöld - jelentem ki végül ugyanolyan higgadtan, de határozottan, teljes elszántsággal és komolysággal. Nevetséges, hogy a végén még igazi anyatigrissé válok. Én... én, aki néha még magáról sem tudott gondoskodni. De mindig túléltem, önerőből, és ez a lényeg.
Vissza az elejére Go down

Vendég
Anonymous

A poszt írója Vendég
Elküldésének ideje Kedd Okt. 15, 2013 3:49 pm
Ugrás egy másik oldalra Ugrás a következő oldalra : Previous  1 ... 6, 7, 8 ... 21 ... 35  Next
Hallgattam anyám szavait néma csendben. Ahogy annak idején ifjú koromban, még most is el tudta érni, hogy feszülten figyeljek rá. Csak akkor rezzentem meg, mikor a kezemhez ért, és elhúztam ujjait az ujjai alól, mintha csak azt mondtam volna, hagyjon engem a fenébe békén.
- Na és ha én vagyok az apja? - kérdeztem meglepően nyugodtan.
[You must be registered and logged in to see this image.]
- Hagyjak döntést Hayleynek? Remek. Nekem ki hagy döntést, anyám? - emeltem meg a hangom már kissé. - Nekem nincs szükségem erre a kölyökre. Anyám, fogd már fel végre! Egy gyerek! Hányás, szar, és babasírás! Hogy erős lesz? Hogy általa felépíthetem a hatalmam, a birodalmam? Meglehet! De egy gyerek le fog gyengíteni engem! És az uralmamban pedig nem fogok osztozni, senkivel, de senkivel! Van fogalmatok róla, hogy mit érzek én most? - jutott el a hangnemem az ordításig.
- Van fogalmatok, mennyire zavart vagyok, és mennyire rémült! Én nem vagyok apajelölt! NEKEM-NEM-KELL-EZ-A-GYEREK - szótagoltam, hogy megértsék mindketten.
- A fenébe is! - őrjöngtem, és a sarokba vágtam az egyik fotelt úgy, hogy abból csak egy halom hasznavehetetlen forgács maradt, aztán a bárpulthoz léptem. Muszáj volt innom, még mielőtt szétvetett volna a kétségbeesés, és a gyilkos harag.

Vendég
Anonymous

A poszt írója Vendég
Elküldésének ideje Hétf. Okt. 14, 2013 8:02 pm
Tudtam, hogy egyelőre nincs itt az ideje annak, hogy viccesre vagy tréfásra vegyem a helyzetet. Szemmel láthatóan Klausnak igencsak komoly szándékai vannak, és szavai egy fikarcnyi kétségest sem hagynak affelől, mihez akar folyamodni. Nem is akarok hinni a fülemnek! Ezt... hogyan várná el tőlem?
- Miből gondolod, hogy lehetetlen? - kérdeztem rekedten, majd egy apró nyelés kíséretében léptem közelebb magam is a kanapéhoz, rajta tartva a szememet Hayley-n, akinek az arcáról millió érzést tudtam volna leolvasni. Senkinek nincs joga ahhoz, hogy afelett bírálkozzom, hogy ő milyen életet akar adni egy gyermeknek. Milyen életet adna annak, aki... jóformán az... én unokám. Hiszen neki kell őt megszülnie, és mindannyian tudjuk, hogy Nik ehhez szinte érzéketlen, és nem képes megérteni, mit jelent ekkore kincs.
- Jól figyelj rám, Nik, mert csak egyszer fogom elmondani - fordultam szembe vele, majd tekintetem olyan komolyságot húzott magára, mintha legalább ölni lennék képes ezzel a szempárral. - Én nem fogom "meg nem történtté" tenni azt, amit te most katasztrófának élsz meg. Már csak azért sem, mert nem először kerülsz ilyen helyzetbe - billent oldalra a fejem, ezzel emlékeztetve őt a Gilbert lány tréfájára, miszerint a legifjabb csemete magától Klaustól fogant. És Klaus be is vette, csupán azért, mert szőke hajú, és kék szemű lett a kislány.
- Az apja vagy. Ha tetszik, ha nem. És míg Hayley nem dönt úgy, hogy véget akar vetni az életének, addig az a gyermek él és virul - léptem oda Nik elé, majd egy váratlan ötlettől vezérelve megfogtam a kezét.
- Mindenkinek joga van az élethez, Nik. Ez a gyermek a tiéd. És mi több, világra kell jönnie - néztem a szemeit, ezzel próbálva hatást gyakorolni rá, hogy jobb, ha lenyugszik. Az esetek többségében ez be is vált, de ki tudja, talán ez a helyzet túl elvadult ehhez. - Ne keltsd azt a látszatot, hogy nem érdekel téged. Mert igenis érdekel. Fontos lesz neked - néztem Hayley hasa irányába. - Ne várd el másoktól azt, amit ők nem akarnak. Egyszer az életedben, ezer év után... engedj. Ha te magad nem is akarod ezt a gyereked, engedd, hogy Hayley döntsön a sorsáról. Ne feledd, egyszer pár érezhetted apának magad. És ne hidd, hogy nem tudom, mit tettél Emma Salvatore kiságyának szélére - emlékeztettem őt ismét. Nyilván más a két eset. Akkor egy hasonámásról volt szó, és én ültettem bogarat a fülükbe, hogy egy hasonmás és egy első vámpír gyermeke maga lenne az erő. - Emlékezz, mit mondtam akkor. A te véred lenne. Egy első vére. El tudod hinni, hogy milyen hatalommal bírna? - kérdeztem. Persze próbáltam azt elhúzni az orra előtt, amire a legjobban vágyott. A hatalomra.

Vendég
Anonymous

A poszt írója Vendég
Elküldésének ideje Hétf. Okt. 14, 2013 7:39 pm
Megmosolyognám Esther reakcióját - meglepően jól fogadja, kicsit aggódtam, hogy hasonlóan reagál majd, mint Klaus - de a hibrid szavai ismét hidegzuhanyként érnek. Az arcom megint színt vált, paprikapirosból falfehérre. "Csinálj valamit, hogy ez a gyerek ne legyen!" - visszhangzik a fejemben, de olyan hangosan, hogy beleszédülök. Úgy érzem, ez megint olyan beszélgetés, amibe nincs sok beleszólásom, pont mint legutóbb, mikor itt jártam. És mit számít, hogy ezúttal én is meglehetősen érintett vagyok?! Hogy az én szívem alatt növekedő kis életről van szó. Ez a család nagyon fárasztó tud lenni, pedig még alig két perce, hogy megérkeztünk. Inkább elvonulok, és leülök a kanapéra, mielőtt bezuhannék kettejük közé.

Vendég
Anonymous

A poszt írója Vendég
Elküldésének ideje Hétf. Okt. 14, 2013 7:31 pm
- Kit érdekel a telefon, meg ez a kölyök? - kiabáltam, Hayley hasa felé bökve. - Azért jöttem, mert tudni akarom az igazat! - vágtam olyat a falra, hogy ott maradt egy ököl nagyságú lyuk. - Tudni akarom, hogy ez előfordulhat-e! És azt is, hogy lehetséges-e, hogy én vagyok-e az apa, mert ezt erősen kétlem! Vagy ha mégis... akkor csinálj valamit, anyám! Csinálj valamit, hogy ez a gyerek ne legyen!

Vendég
Anonymous

A poszt írója Vendég
Elküldésének ideje Hétf. Okt. 14, 2013 7:16 pm
- A te dolgaid valahogy mindig sürgősek és fontosak - vontam fel a szemöldökömet, ahogy klaus szavai elhangoznak, majd kérdőn pillantottam a lány irányába, miközben vártam, hogy valaki végre adjon magyarázatot, és Nik szavait hallva egyértelmű volt, hogy ezt most ne tőle várjam.
- Óh... - bukott ki belőlem a szemöldökömet ráncolva, ahogyan meghallottam a tényeket. Nos, nem mondom, kicsit lepődtem csak meg... vagy nagyon? Igazából már magam sem tudom, mit vártam, mi lesz ennek az egész helyzetnek a vége. Ami biztos, hogy... ezzel egyikőjük sem számolt.
- És most mégis mit vársz tőlem, Nik? Ha azt szeretted volna, hogy tudjak a születendő unokámról, azt telefonon is közölhetted volna - fontam össze karjaimat a mellkasomon, és értetlenül pislogtam. Ehhez én egyáltalán nem illek a képletbe. Hacsak nem ment el teljesen az esze.

Vendég
Anonymous

A poszt írója Vendég
Elküldésének ideje Hétf. Okt. 14, 2013 7:07 pm
- Jó estét - motyogom kicsit zavartan, amikor Esther csatlakozik hozzánk. Egyik lábamról a másikra billenek. Oké, kezdek ideges lenni. Szeretek a középpontban lenni, amikor olyan az alkalom, de most nem olyan. Legszívesebben alaposan bokán rúgnám Klaust, amikor megint rángatni kezd. Küldök neki egy egyértelmű "nem fejezdnéd már ezt be végre?" pillantást, de morcosságom helyét hamar pír veszi át, ahogy újra az anyjára nézek. Most nekem kellene elmondanom? Tényleg kezdem cirkuszi majomnak érezni magam... egy cirkuszi majom, amin nyilván hamarosan kísérletezni fognak, ha kiderül a furcsasága...
- Öhm... - ezúttal kicsit megszeppenve pillantok vissza Klausra. Most csak úgy robbantsam ezt a bombát? Semmi bevezetés? Az anyja, félek, az orrunk előtt fog szívrohamot kapni. Az idegességtől kezdem megint rosszul érezni magam.
- Az.. az a helyzet, hogy... khm... - megköszörülöm a torkomat, és az ajkamba harapok, mielőtt kibökném. - Terhes vagyok - nyelek egyet. - És Klaus nem hiszi el, hogy az övé a gyerek. Vagy azt, hogy terhes vagyok? - sandítok oldalra, mert ezt én sem tudom. - Szóval ezért rángatott ide... - tárom szét tanácstalanságomban a karomat. Most egyébként tényleg... miért is vagyunk itt? Mit tud velem Esther csinálni?

Vendég
Anonymous

A poszt írója Vendég
Elküldésének ideje Hétf. Okt. 14, 2013 6:57 pm
- Jó estét, anyám - morogtam, bár most ha valamihez, hát a rendreutasításhoz végképp nem fűlött a fogam. Hayleyre pislogtam, aki minél távolabb állt tőlem, és momentán úgy tűnt, szeretné, ha nemes egyszerűséggel felszívná a fal.
- Sürgős és fontos ügyben jöttünk hozzád, anyám - léptem Hayleyhez és a nappali közepére taszigáltam. - A kisasszony majd elmondja, mi a probléma - telt meg a hangom némi gúnnyal.

Vendég
Anonymous

A poszt írója Vendég
Elküldésének ideje Hétf. Okt. 14, 2013 6:52 pm
Már az emeletről hallottam valamit, ami nyugtalanítóan hatott rám. Talán az ajtó csapódása, mely egyértelműen utalt arra, hogy olyan vendég érkezett, akinek jelenleg kisebb gondja is nagyobb annál, hogy moderálja magát. És rögvest eszembe is jutott Nik, aki - annak ellenére, hogy jó ideje nem járt erre - veszi a bátorságot ahhoz is, hogy ordibáljon. Bár nyilván oka van rá.
Megindultam lefelé a lépcsőn, és nem kellett sokat lépegetnem, hogy láthassam, ahogyan fortyogva áll a nappali közepén, a vérfarkas lánnyal, Hayley-vel a sarkában.
- Nocsak... talán egy "üdvözletem", vagy "régen láttalak, anyám" sokkal udvariasabb lett volna, nem gondolod? - kérdeztem, hangomban elrejtett méltatlakodással.

Vendég
Anonymous

A poszt írója Vendég
Elküldésének ideje Hétf. Okt. 14, 2013 6:40 pm

Idióta. Komolyan. Még vitatkozni sem érdemes vele. Nem akarom felidegesíteni magam rajta, de figyelnem kívül sem hagyhatom, hogy mennyire önimádó, hatalommániás barom. Mindig övé kell, hogy legyen az utolsó szó, mindig neki kell irányítania mindent. Átlagnapokon elég jól viselem a pokróc stílusát, sőt, sokszor nem is nagyon izgat, had főnökösködjön, ha jól esik neki, de a mai este nekem is sok volt, és sikeresen kihozott a sodromból már többszörösen. Meg is lepődtem, amikor kerített nekem egy takarót, és legszívesebben már csak sértettségből is azonnal leráztam volna magamról, de... aztán ráébredtem, hogy útközben szükségem lehet rá, hisz egyre hűvösebb lesz. És valahol mélyen a megbántottságom és idegességem alatt azért értékelem is, hogy minden mogorvasága ellenére tud produkálni felém egy cseppnyi figyelmességet is.
Útközben inkább nem szólok hozzá, ha nem muszáj. Úgyis csak felidegesítene, így legalább lassan össze tudom szedni valamicskét a gondolataimat. Amint megérkezünk, szinte kipattanok a kocsiból. Örülök, hogy végre nem kell azt az irritálóan feszült levegőt szívnom.  - Az ég szerelmére! - látok fel, amikor ismét Klaus vadállat énje tör előtérbe, és úgy rángat be az épületbe, mintha valami fülöncsípett bűnöző lennék. - Muszáj ezt?! Még tudok járni egyedül is! - szűröm a fogaim között dühösen, és igyekszem nem az erős szorítása okozta fájdalomra gondolni. Amint beérünk a szobába, Klaus pillanatnyi figyelmetlenségét kihasználva elrántom a karomat, és a lehető legtávolabb állok meg tőle, onnan lövellem felé a megrovó pillantásokat.

Vendég
Anonymous

A poszt írója Vendég
Elküldésének ideje Hétf. Okt. 14, 2013 6:21 pm
(New Orleans, Klaus rezidenciája)

Egész úton nem is szóltunk egymáshoz Hayleyvel, legfeljebb egy-két semmitmondó szót. De a levegő vibrált a kocsiban a feszültségtől. Nem tudom, melyikünk volt idegesebb, de én szinte cafatokra szaggattam a volán bőrborítását, míg megérkeztünk Mystic Fallsba.
Nem zavart a tudat, hogy anyámat és testvéreimet hónapok óta nem láttam. A jelenlegi helyzet jobban idegesített. És vártam már, hogy anyám elmondja, igaz lehet-e az egész. Ha nem, egy biztos. Hayley még ma meghal. És én magam ölöm meg, ha át akart ejteni.
Megálltam a ház előtt a kocsival, aztán kikászálódtam. Nem nyitottam ajtót Hayleynek. Szálljon ki úgy, ahogy beszállt. Önerőből.
Megfogtam a könyökét, és nem túl kíméletesen magammal rángattam a villába, míg meg nem álltunk a nappali közepén.
- Anyám! - ordítottam a levegőbe. - Beszélnem kell veled!

Vendég
Anonymous

A poszt írója Vendég
Elküldésének ideje Kedd Aug. 20, 2013 2:07 pm
- Igen. Azt hiszem, az tényleg nem ártana - biccentek anyám felé, majd Hayleyre néztem. - Gyere. Jobb, ha felmegyünk. Ott te is pihenhetsz, míg elintézem a dolgomat. Anyám... mi még beszélünk, úgy hiszem - néztem Esther felé, aztán megfogtam Hayley kezét, és a szobám felé indultam vele.

(Klaus hálója)

Vendég
Anonymous

A poszt írója Vendég
Elküldésének ideje Kedd Aug. 20, 2013 1:37 pm
Sok mindent láttam már az életben, de ehhez valahogy úgy ahogy van, nem voltam eléggé felkészült. Csak felsóhajtottam, de ekkor Nik már a két lábán állt, és Hayley válla mellett állt meg. A seb viszonylag... lassabban tűnt el, mint eddig bármikor.
- Igen, most már látom... - jegyeztem meg. - Ennek fényében majd... próbálok gyorsabban utána járn mindennek - nyeltem egyet. - De talán jobb lenne, ha most a szobádba vonulnátok, hogy rendbeszedd magad. Nem tett jót neked... Mikael látogatása - néztem végig rajta.

Vendég
Anonymous

A poszt írója Vendég
Elküldésének ideje Kedd Aug. 20, 2013 8:47 am
Rezzenéstelen arccal néztem, ahogy Mikael közeledett. Nem kötött le semmi más, csak a tekintete, ami a legszörnyűbb halál ígéretét hordozta, és sugározta felém.
Hogy mikor került a karó a kezébe, vagy hogyan, azt nem tudom. De valószínűleg anyám sem tudta, mert őt legalább olyan meglepetésként érte ami a következő pillanatban történt, ahogy engem. Térdre roskadtam a fájdalomtól, ahogy a karó végighasította a gyomromat, egészen a mellkasomig, és kimeredt szemekkel zuhantam térdre, egy ordítás kíséretében.

Minden összefolyt előttem hirtelen. Anyám féltő érintése, Hayley izgatott hangja, és Mikael gyűlölködő szavai. Másodpercekig nem voltam képes sem mozdulni, sem gondolkodni, csak arra tértem magamhoz, ahogy léptek koppantak a padlón, és mikor kitisztult előttem a kép, és felnéztem, Mikaelnek már hűlt helye volt. Elvégezte, amit akart. Rám támadott, megalázott, megsebesített. Ennyi volt a célja. Ma este legalábbis.
- Jól vagyok - morogtam összeszorított fogakkal, és kirántottam magamból a karót, majd a sarokba vágtam. Lihegtem, mint egy kivénhedt kutya, de igyekeztem minél hamarabb feltápászkodni.

- Azt hiszem anyám, most már te is láthatod, miről beszéltem negyed órával ezelőtt - jegyeztem meg, mikor már újra a lábaimon álltam, igaz, fél kézzel Hayley vállára támaszkodtam. Kicsit könnyebb volt most így.

Vendég
Anonymous

A poszt írója Vendég
Elküldésének ideje Kedd Aug. 20, 2013 8:29 am

A szemeim előtt kibontakozó családi perpatvar - már ha ezt még lehet így nevezni - egyre nagyobb pánikkal tölt el. Nem bánom, hogy egyik sem vesz rólam tudomást, bár attól még nagyon is fenyegetve érzem magam. Mintha az egész világ kifordult volna magából, és mindennek a közepe ez a két, egymásnak feszülő férfi volna. Végig érezhető a levegőben a feszültség, amely erősen sugallja, hogy ebből nem fognak mindketten épen kikerülni.
Mivel hátul állok, nem is látom, mi történik, csak amikor már Klaus térdre esik, Mikael pedig hátrálni kezd. A szavaiből csöpögő gyűlölettől ismét émelyegni kezdek, de ahogy távozik a szobából, a másik kettő mellé sietek én is.
- Klaus... - suttogom rémülten. - Jól vagy? - hülye kérdésnek tűnhet, de tényleg nem tudhatom, mivel nyársalta fel az apja, mi az, ami valóban árthat a hibridnek, és mi nem.

Vendég
Anonymous

A poszt írója Vendég
Elküldésének ideje Hétf. Aug. 19, 2013 10:26 pm
Nem úgy tűnt, mintha észre vette volna, hogy hozzá beszélek. A helyzet jelenleg számomra is túlzottan... idegen és furcsa volt. Persze ha Niklausról van szó, egyértelmű, hogy nem vagyunk se házastársak, se barátok, semmi egyéb. Ő nem képes elfogadni és megbocsájtani, hogy szeretem a fiamat. Én pedig nem vagyok képes elfogadni, hogy meg akarja ölni azt, aki bármily' kilengés gyümölcse is, de az én vérem.
Hirtelen történt minden. Mire bármit tehettem volna, Nik szinte ott volt szorosan Mikael karjaiban, a karó a semmiből bukkant elő, majd hasította fel a fiam mellkasát. Szinte minden egyetlen pillanat alatt történt... és nem tudtam még csak felfogni sem semmit. Talán maga Nik sem.
- A fenébe is, Mikael! - bukott ki belőlem hevesen, már olyan dühödten, ahogyan Nik beszélt vele az előbb, és rögtön a fiam mellett termettem, aki időközben a karó miatt térdre esett. A vállára tettem a kezem, szinte ezzel érezve át azt, amit jelenleg ő érezhetett, és nagyot nyelve fordultam Mikael irányába, aki ekkor már távolabb állt, szinte készen arra, hogy el is tűnjön.
- Annyit ér az életed, mint az enyém, vagy Niklausé - címeztem neki indulatosan, majd egy pillanatra Hayley felé fordultam. Jólláthatóan neki nem volt fizikai baja, bár Mikael hozzá nehezen is jutott volna. Azt már nem állítanám, hogy lelkiekben nem viselte meg. De mire visszafordultam a bejárat felé, Mikaelnek már nyoma sem volt.
- Ezt még megbánja - suttogtam feszülten.

Vendég
Anonymous

A poszt írója Vendég
Elküldésének ideje Hétf. Aug. 19, 2013 8:00 pm
- Ma nem szerepelt a terveim között, hogy megöljelek! Előbb végig akarom nézni, ahogy a nagy és hatalmas Klaus a saját árnyékától is megremeg! - Sziszegem ismét, és még közelebb lépek. Nem fog rám támadni, képtelen rá, hallgat az anyjára, és kezemben van az irányítás.
- Ne hidd, hogy félek tőled, Esther! Sem Silas-tól, sem tőled, fiú! - Jelentem ki álnok dühvel a szavakat, és még teszek pár lépést.
- Legközelebb nem lesz kivel küzdenem, mert te a könnyeidben fogsz fetrengeni a halálért könyörögve! - Már alig harminc centire vagyok Klaus-tól, és figyelembe sem veszem Esther fenyegető szavait. A vastagabb karó, melyet fehértölgy hamuba mártottam, némán csusszan a markomba, s a harag keltése közben erre szerencsére senki nem figyel, ám ha mégis, már nem lesz ideje védekezni. A karó könnyedén hasítja fel a gyomrát, hogy felfelé átlyukaszthassa a tüdejét, de gondosan ügyelve arra, hogy a szívét ne érinthesse, de mégis közel lehessen hozzá. Még enyhén meg is forgatom benne, hogy lökjek rajta egyet, s reményeim szerint a földre roskad majd. - Ez csak egy kis ízelítő abból, amit még kapni fogsz! - Amíg a földön van nem fog támadni. De nem is fogom megvárni, Esther szemébe nézek, hogy következő szavaimat neki intézhessem.
- Ennyit érsz! Ennyit értek mind a ketten! Semmit nem érzek, ezt pedig gyűlölöm, és meg fogom ölni, és akkor már te sem állíthatsz meg! - Hátrálok, egészen a nappali bejáratáig, azt hiszem az üzenetet átadtam, nincs itt több keresni valóm. - A legközelebbekkel az a baj, hogy te húzod a rövidebbet, Fiú! - Fröcsögöm jól hallhatóan, majd elhagyom a helyszínt. Esther-t még mindig szeretem, de amíg ezt a korcsot védi, nem tudok teljesen megbocsájtani neki. Nem megy...

Vendég
Anonymous

A poszt írója Vendég
Elküldésének ideje Hétf. Aug. 19, 2013 6:23 pm
Felkészültem, hogy ugorjak. Fekete karikák ugráltam a szemem előtt a gyilkolni vágyó haragtól, és már nem érdekelt, hogy hol vagyunk, vagy hogy kik a közönség, és kik látnak. Nem érdekelt néhány pillanatig sem Hayley, sem anyám, csak az, hogy támadjak, öljek, tépjek. Vámpírként, vagy farkasként, az egyre megy.
Nagy sóhajjal, hosszan fújtam ki a levegőt, mikor anyám elém állt, és hirtelen - magam sem tudom honnan - valami különös, hűvös nyugalom szállt meg. Tehát anyám ezek szerint még mindig hajlandó megvédeni engem? Vagy ez csak egy újabb csel, hogy Hayley ne legyen kénytelen végignézni, hogy valamelyikünk holtan maradjon a szobában?
- Tűnj el innen, apám - sziszegtem Mikael felé. - És legközelebb nem állít meg senki, és semmi. Megküzdünk egymással.

Vendég
Anonymous

A poszt írója Vendég
Elküldésének ideje Hétf. Aug. 19, 2013 6:19 pm
- Túl sokra vagyok képes, Mikael - jegyeztem meg a szavai hallatán. Hiszen nem hiszem, hogy bármikor is kérdőre lehetne vonni, mire vagyok képes. Talán arra még nem jöttem rá, hogy hogyan oldjam meg a Silas problémát, de talán ennek az az oka, hogy alig fél órája értesültem erről a hatalmas problémáról. De ha így haladnak, nem is lesz miért gondolkodnom mindezen.
Szemmel láthatóan Nik hajlandó lett volna befejezni, bár nem túl szépen. És túl sok lehetőséget hagyott szavaival Mikaelnek az újabb támadásra, szóval már ezen sem tudtam meglepődni. Csak még jobban feszültek az izmaim, és az egész arcom is így tett.
- Azt mondtam, hogy ebből elég! - éledt fel a hangom. Tükrözte a dühömet, és azt, hogy nem hallgatom tovább ezt a nevetséges kakaskodást.
Megálltam Nik mellett, majd tettem még egy lépést előre, így állva meg az egykoron férjemnek nevezett férfi előtt. - Még egy szó... és nem köszönöd meg, hogy átlépted ennek a háznak a küszöbét - szólaltam meg már rendes hangnemben, de ezúttal körülbelül ugyanolyan fenyegetően beszéltem, mint ők az imént.

Vendég
Anonymous

A poszt írója Vendég
Elküldésének ideje Hétf. Aug. 19, 2013 6:10 pm
- Akkor ölj meg mindkettőnket! Vagy erre már képtelen lennél? - Szólok Esthernek idegesen, miközben Klaus a gyerekes "Nem én kezdtem el" kifogásával jön. Erre idegesítő nevetés szakad fel a torkomon, melyet egy másodpercre sem leplezek.
- Inkább azt köszönöm meg anyádnak, hogy adott még egy esélyt arra, hogy megölhesselek! - Sziszegem az ajkaim között keletkezett vékony résen a képébe, mert a gyűlöletem iránta egy cseppent sem csökken, hanem növekszik ellene.
- Azt hiszed félek tőled? Silas-t senki nem irányította, tettem neki egy kis szívességet, ő csak viszonozza azt! Ha olyan nagy legény vagy, miért élek még? Gyere ölj meg, tépd ki a szívem, ahogy egykor anyádéval tetted! Most legyél nagyfiú - Közelebb lépek hozzá, hiszen egy cseppet sem félek tőle. Azt hiszem elvetettem a sulykot, de ez volt a tervem. Nem hagyom meg neki azt az örömöt, hogy én kezdeményezzem a verekedést.

Vendég
Anonymous

A poszt írója Vendég
Elküldésének ideje Hétf. Aug. 19, 2013 3:09 pm
- Tudtommal nem én kezdtem el - csikorogtam, és úgy néztem Mikaelre, hogy ha szemmel ölni lehetne, itt és most megoldódott volna minden problémám. Belesűrítettem a tekintetembe minden utálatot, gyűlöletet és megvetést iránta.

- Kopj le rólam, hagyj békén egy életre. Állítsd le Silast, és akkor én is békén hagylak - mondtam, még mindig izzó tekintettel Mikael felé. - Köszönd anyámnak, hogy itt és most nem tépem ki a szívedet!

Vendég
Anonymous

A poszt írója Vendég
Elküldésének ideje Hétf. Aug. 19, 2013 2:58 pm
Nik elég gyorsan lerázta magáról a kezeimet, majd Hayley mellé keveredtem, bár nem is ez volt most a lényeg. Sokkal inkább az, hogy mit tegyek, mivel akadályozzam meg ezt az egészet? Ha ezek egymásnak esnek, itt vér fog folyni, és nem tudom, ki fog innen élve kimenni. Lehetnének okosabbak is, de tény, hogy ez soha nem volt a családunk legfőbb erénye. Néhány kivételes alkalomtól eltekintve. Nik ezer éve bűnhődik egy olyan tett miatt, melyet nem is ő, hanem én követtem el. Ha Mikael lenne az apja, valószínűleg közel sem ez lenne a helyzet. De nem így történt. És nyilván okkal.
Csak sóhajtottam egyet, talán ezzel egyensúlyozva a feszültségemet, majd felváltva néztem rájuk.
- Ezt... most fejezzétek be! - nyögtem ki végül, de határozottan, ami belül még engem is meglepett. De nem hallgatom tovább ezt a kakaskodást. A fenyegetőzést. A hergelést. - Tudjátok, hogy nem telik egy percembe sem, hogy én zárjam le, de nem vállalok felelősséget egyikőtök testi épségéért sem! - vált dühössé a hangom, és a tekintetem is.

Vendég
Anonymous

A poszt írója Vendég
Elküldésének ideje Hétf. Aug. 19, 2013 2:41 pm
Gyűlölöm Niklaus-t, de régen nem volt így. Bár régen sem kötött hozzá túl sok érzelem, megpróbáltam őt szeretni, ahogy egy apa a gyermekét, de mindig is ellenem szegült. Mindig is megnehezítette a dolgomat. Pedig büszke akartam lenni rá is, ahogy a többi gyermekemre is az voltam egykor. Ő mégis kilógott a sorból, és szinte cseppet sem hasonlított rám semmiben.
- Mert megölted a nőt akit szerettem, s mert elmenekültél mint egy gyáva! - Hangomba egy kis indulat szökik, mikor e szavakat kimondom. Feszült vagyok, és igencsak nehéz türtőztetnem magam. Legszívesebben cafatokra tépném, de nem tehetem, még nem.
- De, pontosan az vagy! Ellenszegültél mindannak, amire nevelni akartalak, és amennyire szeretni akartalak gyermekként, annyira gyűlöllek most, amivé váltál! - Emelem meg enyhén a hangom, de még nem kiabálok, ellenben Klaus-szal, akinek a hangja bezengi szinte az egész várost.
- Igen, és nem csak akarlak, hanem meg is foglak! - Mások háta mögé? Meglehet, de nem titkoltam. Soha nem tagadtam, hogy ha van valami, amire önerőből képtelen vagyok, megtalálom a megfelelő társat hozzá.
- Ha én féreg vagyok, akkor te mi vagy? A kreálmányaidat nevezed családodnak, miközben a testvéreidet semmibe veszed, és csodálkozol, hogy nem fognak segíteni? Silas csak kínozni fog, bár nem tudom, tudod eléggé hirtelen haragú, lehet , hogy elveszi tőlem az örömöt, hogy megölhesselek... - Vonom meg a vállam, de arcomon a harag apróbb jelei egyre jobban felfedezhetőek. Olyannyira próbálom visszafogni magam, hogy a farkaslány szinte már fel sem tűnik. Mintha itt sem lenne, elvakít a gyűlölet.
- Nem adom meg azt az örömöt, hogy én üssek először! Biztos nagyon fájhat, hogy a nő, akit anyádnak nevezel, nem hagyja, hogy kárt tegyünk egymásban! - Hergelem tovább.

Vendég
Anonymous

A poszt írója Vendég
Elküldésének ideje Hétf. Aug. 19, 2013 12:55 pm

A feszültség rohamosan fokozódik, érződik a levegőben, és bennem is. Kiabálások, átkozódás, szidkozódás, nyílt ellenségesség. Máskor nyilván meg sem rezdülnék ennyitől, de most... Most nem vagyok ilyen erős. Akármi is a bajom, nem segít rajta ez az idegeskedés, rettegés, a sok feszültség, utazgatás, amiket mostanában átéltem. Megszédülök, de megkapaszkodom Esther karjában. Elmotyogok egy sajnálom-ot, de a tekintetem könyörgő. Szavak nélkül kérem a segítségét, bár fogalmam sincs, mit tehetne. Csak úgy érzem, közel álok hozzá, hogy elájuljak. Te jó ég! Én, elájulni. Röhejes. És mégis ez van. Veszek pár mély levegőt, próbálok jobban lenni, de ahogy a kakaskodó apa-fia párosra nézek, lassan elfog a pánik. Mi lesz ennek a vége? Most először érzem, hogy leszívesebben elmenekülnék, elszaladnék innen, jó messzire.

Vendég
Anonymous

A poszt írója Vendég
Elküldésének ideje Hétf. Aug. 19, 2013 11:28 am
Dühödten meredtem Mikael szemeibe. Minden szavából, a legkisebb mozdulatából is a tömény gonoszság, és gyűlölet lüktetett felém.
- Miért? - ordítottam felé. - Miért gyűlölsz engem ennyire engesztelhetetlenül? Mert megszülettem? Nem én kértem, hogy így legyen! És nem kértem, hogy ne a te fiad legyek! - villogtattam felé a tekintetemet. Ha anyám nem állt volna mögém, és nem teszi a kezét a vállamra, azt hiszem neki is rontottam volna. Sokszor álltunk már szemben egymással, de ez egy olyan pillanat volt, ami magában foglalta azt, hogy egyikünk ma innen már nem fog távozni.
Ennek ellenére leráztam magamról anyám kezeit, és Hayley felé toltam őt, mintegy szavak nélkül is jelezve, hogy jobb, ha rá vigyáz.
- NEM-VAGYOK-KORCS! - üvöltöttem bele Mikael arcába. - Sosem voltál az apám! Mit ártottam én neked? Akkoriban még kisgyerek voltam, és te máris gyűlöltél! Még nem felejtettem el amit kaptam tőled, apám - sziszegtem az arcába, és a hátam felé böktem.
- Meg akarsz ölni? Hát legyen. Akár most is megmérkőzhetünk egymással, nem érdekel. Te túl gyáva vagy ehhez. Mások háta mögé állva könnyebb, ugye? Féreg vagy. Egy szánalmas patkány.

A poszt írója Ajánlott tartalom
Elküldésének ideje

A villa nappalija

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
7 / 35 oldalUgrás a következő oldalra : Previous  1 ... 6, 7, 8 ... 21 ... 35  Next

Similar topics

-
» Villa és udvar
» Mikaelson Villa 1800 években
» A ház nappalija
» A ház nappalija
» A ház nappalija

Engedélyek ebben a fórumban:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
rising of the mortals :: Lakások és szobák :: Mystic Falls-i lakások :: Mikaelson villa-

Új posztok
tekintsd meg
Pént. Május 31, 2019 10:58 pm
Laurel O. Delgado
Szer. Május 29, 2019 1:28 am
Katherine Pierce
Kedd Május 28, 2019 8:31 pm
Amren Monroe
Hétf. Május 27, 2019 11:26 pm
Lucille Éamon Vodova
Szer. Május 22, 2019 12:03 pm
Katherine Pierce