Whatever anyone does or says,
i must be emerald and keep my color

Megosztás

Vendég
Anonymous

A poszt írója Vendég
Elküldésének ideje Szomb. Okt. 26, 2013 2:43 pm
Ugrás egy másik oldalra Ugrás a következő oldalra : Previous  1 ... 5, 6, 7 ... 20 ... 35  Next
- Egyszerű a válasz a kérdésedre, és ezt már te is megadtad - mondtam Elenának. - Ha úgy gondolod, hogy Salvatorénak igaza van, akkor mondd el neki, és tanulj ebből. Bár én összetenném a két kezem, ha olyan nőm lenne, akik éjjel-nappal csinálni akarná. És ha végképp nem boldogultok egymással, ne felejtsd el, bármikor segítek az ilyen irányú problémáidon - röhögtem, de Elena következő kérdésére kissé megnyúlt a képem.
- Nos... azt hiszem, mostanában nagyon rám jár a rúd. Mintha minden probléma az én nyakamba szakadt volna. Silas, Mikael... a zűrös családom, meg itt van Hayley is. Viszont sikerült szert tennem egy új ismerősre is. Mondd, mikor akartad nekem bemutatni a káprázatos szépségű lányodat?
Vissza az elejére Go down

Ember •• A legerősebb vagyok mind közül, ne bízd el magad
Cora Bouchard-Taylor
Keresem :
my only hope for happiness
A villa nappalija  - Page 6 Ac175eb70cfd08fed11773123e0bbb82

Kedvenc dal :
Hobbi & foglalkozás :
⊂ mayor of seattle, leader of the Council

A poszt írója Cora Bouchard-Taylor
Elküldésének ideje Szomb. Okt. 26, 2013 2:25 pm
Ugrás egy másik oldalra Ugrás a következő oldalra : Previous  1 ... 5, 6, 7 ... 20 ... 35  Next
Csak felsóhajtottam. Az sem érdekel, ha kiröhög, momentán nem az lenne a legnagyobb problémám. Az kattogott az agyamban már mióta, hogy mi hibádzik bennem...? Miért nem tud velem boldog lenni? Mármint Damon... mintha az lenne megírva nekünk, hogy több szenvedés jusson, mint szerelem...
- De tényleg igaza van. Nem várhatom el tőle, hogy a nap huszonnégy órájában azt lesse, én mit akarok, hogyan és miért... szóval most őrültem kutakszom egy új kikapcsolódás megtalálására, ami lehetőleg nem a gyilkolás - suttogtam, majd ránéztem.
- De miért hívtál? Biztostan nem arra voltál kíváncsi, hogy Damonnek és nekem milyen gondjaim vannak jelenleg.

Vendég
Anonymous

A poszt írója Vendég
Elküldésének ideje Szomb. Okt. 26, 2013 2:19 pm
A szemöldökömet felvonva hallgattam Elenát, és ráharaptam a pohár szélére, hogy ne nevessem el magam. Egy önkéntelen kis hang mégis kibukott belőlem, aztán igyekeztem összekapni az arcizmaimat.
- Nos... mondhatnám, hogy segítek ha ilyen segítségre szorulsz - vigyorogtam. - De nyilván azonnali visszautasítást kapnék. Damon meg idegrohamot, mert úgyis kiderülne. Az azért ciki, ha a jó öreg Salvatore, aki annak idején számolatlanul vitte ágyba a nőket, meglengeti a fehér zászlót.

Cora Bouchard-Taylor
Keresem :

Kedvenc dal :
Hobbi & foglalkozás :

Elküldésének ideje Szomb. Okt. 26, 2013 2:15 pm
Először azt akartam mondani neki, hogy mégis mit várt? Ezer év után, mialatt senkinek nem adott jót... mit adnának neki mások, mikor sosem volt jó senkihez? De végül mégsem tettem. A saját indulatom jelen pillanatban jobb, ha véka alá kerül.
- Egyre kíváncsibb leszek - vontam fel a szemöldökömet kérdőn, de ismét elterelte a témát. Mintha azért hívott volna ide, hogy én rinyálhassak neki, mert éppen megint sikerült összekülönböznöm Damonnel, pluszban még ráadásul neki is van igaza...
- Nem is akartam tagadni... de egyszerűen... ezt rohadt kínos lenne megosztani bárkivel is. És amúgy is, ti férfiak... amúgy is egymás pártját fogjátok, az pedig most nem hiányzik a fejemben - nyeltem egyet, de ahogy ránéztem, rögtön láttam, hogy nem bújhatok ki az alól, hogy elmondjam, mi is történt. - Damon szerint mióta vámpír lettem, megnőttek az igényeim bizonyos... téren - köszörültem meg a torkomat, és elfordítottam a tekintetemet. - Annyira, hogy ő már nem bírja az én tempómat... tartani.

Vendég
Anonymous

A poszt írója Vendég
Elküldésének ideje Szomb. Okt. 26, 2013 2:07 pm
- Csak mert... kissé azt hiszem, kisiklott a talaj a lábam alól - morogtam. - És nem fordulhatok senkihez. Anyám csak kioktat, mások meg kárörvendenek. Viszont ha magamba tartom az érzéseimet, bele fogok őrülni - tettem hozzá, és beleittam a whiskybe. - De kezdjük veled. Mi a baj? Mert látom, hogy van. Ne is akard tagadni.

Cora Bouchard-Taylor
Keresem :

Kedvenc dal :
Hobbi & foglalkozás :

Elküldésének ideje Szomb. Okt. 26, 2013 1:50 pm
Átvettem tőle a poharat, melyet a kezembe nyomott, majd visszaültem a kanapéra, és egy aprót nyeltem.
- Nem tudhatsz mindenről - mondtam csupán ennyit, majd beleittam a poharamba, és érdeklődve szaladt fel a szemöldököm a homlokomra.
- Nos... felkeltetted az érdeklődésemet, az tény - sóhajtottam fel, majd kíváncsian néztem a szemeibe. - Miért van szükséged egy... barátra? -- nyeltem egyet. Jelen helyzetben nem hiszem, hogy jó lett volna mondani vagy tenni valamit, ami nem tetszik neki. Ilyenkor ki tudja, milyen hülyeségekre képes. Elvégre nem valami jókedvű ő sem.

Vendég
Anonymous

A poszt írója Vendég
Elküldésének ideje Szomb. Okt. 26, 2013 1:46 pm
- Nos, ezúttal tévedsz. Tényleg hiányzott a csicsergésed - öntöttem italt Elenának és magamnak is, majd leültem vele szemben a fotelba, és kissé komoran méregettem.
- Nem tűnsz jókedvűnek - mondtam aztán. - Történt valami, amiről nem tudok? - érdeklődtem. - Egyébként, csak még mielőtt harapnál, vagy elrohannál, elmondom miért hívtalak. Segítettem neked Salvatoréval kapcsolatban, hát jössz most nekem eggyel. Beszélgetni akarok veled. Csak ennyi, és kész. Nincsenek barátaim, akiknek néha kiöntsem a szívemet... te viszont mindig megértesz engem.

Cora Bouchard-Taylor
Keresem :

Kedvenc dal :
Hobbi & foglalkozás :

Elküldésének ideje Szomb. Okt. 26, 2013 9:35 am
Csak pár percet kellett várakozással töltenem, míg meg nem hallottam a lépteket, és az öntelt hang, mellyel megszólalt az ajtófélfának dőlve, hát... mondhatni, le sem tagadhatja, hogy ő Klaus Mikaelson.
- Bocsáss meg, hogy emlékeztetlek, de mintha te hívtál volna ide, és nem fordítva - álltam talpra, és megköszörültem a torkomat. Legutoljára az étteremben futottunk össze, akkor a kis barátnője is vele volt, és reméltem, hogy egy jó darabig nem kell látnom, hiszen enyhén szólva egy vallomással hagytam el az éttermet, miszerint néha újra szívesen megtenném azt, amit eddig már kétszer megtettem... nagyon reméltem, ő már elfelejtette.
- Miről lenne szó? Kétlem, hogy csak azért hívtál, mert annyira hiányzott a csicsergésem - jegyeztem meg. Hát igen, nem volt valami jókedvem, de talán ezekkel a tüskékkel próbáltam védeni magam az esetleges próbálkozások ellen. Főleg most, hogy Damon és köztem megint feszültség alakult ki.

Vendég
Anonymous

A poszt írója Vendég
Elküldésének ideje Szomb. Okt. 26, 2013 6:45 am
(kórház)

A kocsit Hayleynél hagytam, így hát gyalogosan poroszkáltam vissza a villáig. Igen, poroszkáltam. Nem volt kedvem sietni, sokkal inkább jólesett együtt lenni a - nem túl felhőtlen - gondolataimmal. Fura érzés volt Hayley terhessége még most is. Ha vele voltam, akkor volt bennem egy halvány öröm. Talán.... Viszont így távolról, ha belegondoltam, hogy ott növekszik benne a gyerekem, a totális pánikon kívül nem éreztem semmit.
Benyitottam a bejárati ajtón, és azon nyomban felfigyeltem egy ismerős illatra. Kaján mosollyal közelítettem meg a nappalit, majd hanyagul nekitámaszkodtam az ajtófélfának.
- Tényleg nem bírod ki sokáig nélkülem, igaz? - kérdeztem, aztán odasétáltam Elenához.

Cora Bouchard-Taylor
Keresem :

Kedvenc dal :
Hobbi & foglalkozás :

Elküldésének ideje Pént. Okt. 25, 2013 8:08 pm
(Damon és Elena háza - Hálószoba)

[You must be registered and logged in to see this image.]
A mobilomat szorongattam a kezemben, ahogy beléptem a villába. Nem volt szokásom mostanság kopogni, hiszen eddig még... mindig szívesen látott vendég voltam. Általában. Jelenleg nem nagy vágyálmom hogy Estherbe fussak, mert az a nő az idegeimre megy... jelenleg azt sem tudom, Klaus mit akarhat. Az egy dolog, hogy nekem tegnap este szükségem lett volna valakire, aki megért... és akármennyire utálja Damont, eddig mindig elmondhattam neki az érzéseimet... végül mégsem írtam. De most írt ő. Valószínűleg vagy nagyon jókedvében tette, vagy abszolút nincs jókedve. Nem tudom, melyiknek örülnék jobban jelenleg, hiszen az én életem sem fenékig tejfel a jelen pillanatban. De abban az egyben biztos voltam, hogy engem soha nem bántana... a legelején még próbált megfenyegetni, mert ő a nagy hibrid, de végül is rájöttem, hogy sosem tenné... akkor is, ha néha ellene cselekedtem, mert muszáj volt...
Felsóhajtottam, majd leültem a kanapéra, és türelmesen vártam. Azt hiszem, nem kell majd sokáig.

Vendég
Anonymous

A poszt írója Vendég
Elküldésének ideje Kedd Okt. 15, 2013 9:43 pm
Nem ő az egyetlen, aki ökölbe szorított kézzel próbálja kibírni, ezt a beszélgetést. Kevés hiányzik hozzá, hogy ne keverjek le egy pofont neki. Nem merném, csak még nagyobb bajba sodornám magamat, de nagyon szívesen felképelném most, és minden önuralmamra szükségem van, hogy szó nélkül tűrjem, amíg ismét csak úgy beszél velem, mint egy darab ronggyal. Aztán kisétál, mint aki jól végezte a dolgát, én meg ingerülten meredek az ajtóra még percekig.
- Menjek a szobába, mi?! - vicsorgok még a kijárat felé. - Ahogy óhajtja az úr! - mondom magam elé, aztán dühös léptekkel megindulok a lépcső irányába.

|| Klaus szobája ||

Vendég
Anonymous

A poszt írója Vendég
Elküldésének ideje Kedd Okt. 15, 2013 7:50 pm
Ökölbe szorított kézzel néztem, ahogy anyám távozik. Hát mit ne mondjak, nem erőltette túl magát, hogy ne aggódjam... sőt, épp az ellenkezőjét érte el nálam. Kösz, hát ezt várja valaki a saját szülőanyjától. És még csodálkoznak, hogy nem rajongok a család gondolatáért.
- Na ide hallgass! - léptem oda Hayley elé, és olyan harag volt bennem, hogy csodáltam, amiért nem kapott még lángra a nappali bútorzata. - Most azonnal kotorj fel a szobámba! A házban szabadon mozoghatsz, de a lábad ne merd kitenni innen! - emeltem fel a kezem fenyegetően. - És ha visszajöttem, azonnal visszamegyünk New Orleansba. Feltéve persze, ha addig másképp nem döntök. Na indulj... - mondtam már kissé szelídebben, aztán zsebre vágtam az iménti üveget. Jó útravaló lesz, míg el nem érem azt a végcélt, ahol legalábbis ájultra ihatom magam, és remélem arra ébredek fel, hogy ez az egész csak egy istenverte rémálom.

(Morning Star pub)

Vendég
Anonymous

A poszt írója Vendég
Elküldésének ideje Kedd Okt. 15, 2013 7:45 pm
És vissza az elejére. Remek. Klaus jelenleg olyan, mint valami vízhatlan anyag. Lepereg róla minden. De az ő játékszabályai soha nem voltak teljesen tiszták, és mi több, ebben az esetben inkább ítéltem volna igazságtalannak ezt.
- Nos... úgy érzem, itt rám már semmi szükség. Hayley szavaiból úgy vettem ki, hogy ő tényleg maradni óhajt. Érezd otthon magad - küldtem felé még egy félmosolyt, de a jókedvem éppen nem szárnyalt, szóval többet akarva sem tudtam volna most tenni.
Klausra vetettem még egy pillantást, majd megindultam a lépcsők felé. Azt hiszem, ideje ennek is utánajárnom. Egy gyermek Klaus véréből. Roppant érdekes.

(Esther hálója)

Vendég
Anonymous

A poszt írója Vendég
Elküldésének ideje Kedd Okt. 15, 2013 7:34 pm
- Most mi van?  - pattanok fel hirtelen én is. - Szobafogságra ítélsz? Komolyan? Nem vagyok egy idióta kölyök, akit meg kell büntetned, oké? - förmedek rá. - Már megmondtam, hogy nem fogok lelépni, nem értem, minek kell folyton fenyegetőznöd, meg parancsolgatnod. - Pár órával ezelőtt még, mielőtt elárultam volna, hogy terhes vagyok, azt mondta, hogy mehetek, ha akarok. Akkor sem akartam. Azt mondta, nem vagyok a rabszolgája. Akkor miért bánik velem folyton úgy? Nem akarok vele veszekedni, főleg nem most, hogy végre kezdett kicsit lecsillapodni, de kezd elegem lenni.

Vendég
Anonymous

A poszt írója Vendég
Elküldésének ideje Kedd Okt. 15, 2013 7:19 pm
Felpattantam a kanapéról, és zavartan össze-vissza hadonásztam.
- Én nem.... én nem tudok dönteni! Most semmiképpen! Nem várhatjátok tőlem.... - magyaráztam elég összefüggéstelenül.
- Elmegyek - kaptam a kabátomat magamra. - Elmegyek, és leiszom magam. Ne is próbáljatok megállítani! - emeltem fel az ujjamat fenyegetően. - Te itt maradsz - vetettem oda Hayleynek. - Menj fel a szobámba. Azt csinálsz, amit akarsz, de ha visszatérek, itt akarlak látni! Ha nem... azt nem fogod megköszönni, azt már most megígérhetem - morrantam oda keményen.

Vendég
Anonymous

A poszt írója Vendég
Elküldésének ideje Kedd Okt. 15, 2013 7:12 pm
Hm, furcsa belegondolni abba, hogy milyen is lenne Nik apának. Talán merész illúzió, dee jelen pillanatban eléggé... aktuálisnak hat. És azt hiszem, ha kicsit lenyugszik, át tud értékelni mindent, ami ehhez szükségeltetik.
- Az, hogy mi lesz, függjön kettőtöktől - néztem rájuk ismételten felváltva, miközben azon tűnődtem, hogy illendő lenne most elsétálnom. rám már tényleg semmi szükség.

Vendég
Anonymous

A poszt írója Vendég
Elküldésének ideje Kedd Okt. 15, 2013 6:58 pm
Lassan magasba emelkedik a szemöldököm. Klaus gyümölcslevet keres nekem? Oké, akkor remélhetőleg már kezd visszatérni a józan esze. Bizonytalanul a számhoz emelem a poharat, majd kortyolok is belőle, ha már itt van. Aztán a másik kettőt figyelem a kanapén. Közelebb is sétálok, és helyet foglalok Klaus másik oldalán. Kicsit megnyugtató, hogy már értelmes beszélgetést is lehet kezdeményezni vele. Bár a korábbi kérdés nem nekem szólt, és nem is tudom, mi lesz rá a helyes válasz.
- Azt hiszem, ez első sorban tőled függ. Adsz egy esélyt neki? - Kérdezem visszafojtva, tekintetemben némi aggodalommal.

Vendég
Anonymous

A poszt írója Vendég
Elküldésének ideje Kedd Okt. 15, 2013 6:43 pm
Csak elhúztam a számat - láss csodát, ezúttal megjegyzések nélkül - és nekiálltam valami gyümölcslét keresni Hayleynek, majd mikor megtaláltam, a kezébe nyomtam a poharat. Ezúttal már ezzel a vacakkal megtöltve.
Leroskadtam a kanapéra, anyám mellé, és két kezembe temettem a homlokomat. A fejem lüktetett, a szívem a torkomban dobogott, és jelen pillanatban azt hiszem jobban féltem, mint amikor Mikael előtt kellett állnom.
- Mi lesz most? - néztem fel aztán tanácstalanul anyámra, majd Hayleyre. - Közelebb jöhetsz. Nem bántalak.

Vendég
Anonymous

A poszt írója Vendég
Elküldésének ideje Kedd Okt. 15, 2013 6:37 pm
Kezdtem magamat iszonyatosan feleslegesnek érezni itt. Nem hiszem, hogy az én tanácsaim bármihez is hozzájárulnának ahhoz, amit Klaus akar. Sosem hallgatott rám, hát miért hallgatna most? Mikor több benne az ösztön, mint a józan ész, és sajnos az ösztön eléggé negatív irányba húzza el az agyát.
Egy halk sóhajtással dőltem hátra a kanapén. Mivel ez az ő háza, tényleg nem mondhatom, hogy menjen el innen és addig ne jöjjön vissza, míg el nem döntötte, mit akar. Addig veszélyes lehet Hayley-re is, és a születendő gyermekre is.

Vendég
Anonymous

A poszt írója Vendég
Elküldésének ideje Kedd Okt. 15, 2013 6:23 pm
De, az nyilvánvaló, hogy dühös. Kifordult magából. És azt hiszem, pánikba is esett a gondolattól, hogy apa lesz. Viszont nem akarom elhinni, hogy ez az utolsó szava. Hogy ez a végleges döntése. Amikor elhangzik a szájából, hogy nem tudja, mit akar, majdnem felsóhajtok. Aztán meg alaposan elkerekedik a szemem, amikor közli velem, hogy igyak vele. Én nem hiszem, hogy ez okos ötlet lenne. Szerencsére maga is észbekap, mielőtt bármit mondanék. Megfogom a poharat, de a fejemet rázom.
- Szerintem... inkább valami alkoholmenteset kellene innom - felelem egy bocsánatkérő pillantással, és érzem, hogy közben elsápadok. Belegondolva azért félek, hogy fogom bírni majd Klaus hangulatingadozásait, állandóan tartva attól, hogy mikor sokall be, és tekeri ki a nyakam, vagy dönti el, hogy vetessem el a babát.

Vendég
Anonymous

A poszt írója Vendég
Elküldésének ideje Kedd Okt. 15, 2013 6:12 pm
Hogy mit akarok? Csessze meg, ezt Hayley most komolyan kérdezi?
- Nem nyilvánvaló? - meredek rá gúnnyal kevert dühvel. - Nem ordítottam elég hangosan az előbb? - morranok még egyet, de valami már szöget ütött a fejemben. Anyám elültetett bennem egy gondolatot. Ha Delena Salvatore, aki a hasonmás és egy egyszerű vámpír gyereke, elég nagy erővel bír, vajon milyen erővel bírna az én fiam? Talán tökéletes fegyver lenne.... bárki ellen, aki ellenem fordul.
- Nem tudom, mit akarok - dünnyögtem. - Azt hiszem, momentán piálni. De azt nagyon keményen. Csatlakozz - öntöttem egy jókora pohár italt Hayleynek is, de mikor felé akartam nyújtani, félúton megakadt a mozdulatom.
- Lehet ezt most... nektek? - nyögtem ki keservesen az utolsó szót.

Vendég
Anonymous

A poszt írója Vendég
Elküldésének ideje Kedd Okt. 15, 2013 6:00 pm
A fiam reménytelen. Ez a gondolat cikázott ide-oda a fejemben, és azt hiszem, ebben a pillanatban egy isteni csoda sem tudott volna segíteni. Nem mintha a családom bármely tagja lenne annyira vallásos, hogy higgyen az efféle balgaságokban.
Míg ők ketten a kanapétól eltávolodtak, én inkább ott foglaltam helyett, és onnan lestem őket, mint két bolondot, akik azt sem tudják, hogy mit is akarnak valójában.
- Úgy döntesz, ahogy akarsz, Niklaus Mikaelson - feleltem csupán ennyit már nem kevés lemondással a hangomban. Csalódtam benne. És tudtam ugyan, hogy ez neki mit sem számít, de nem restelltem véka alá rejteni az arckifejezésemmel sem, hogy ezt éreztem.

Vendég
Anonymous

A poszt írója Vendég
Elküldésének ideje Kedd Okt. 15, 2013 5:41 pm
Kínomban elnevetem magam. Mint egy labdát, képzeledben ide-oda dobálnak. "Itt maradsz, ott maradsz. Nem mész sehova. Mellettem maradsz." Chh! Kíváncsi vagyok, rájönnek-e valaha, hogy nem egy tárgy vagyok, amivel játszogathatnak. Bár ez inkább Klausra vonatkozik, mert Esther egyértelműen védeni próbál, amit igazából értékelek. Klaus viszont... hát úgy néz ki, neki még fogalma sincs, hogy mit akar. Valahol mélyen legbelül örülök annak is, ha valóban ragaszkodik hozzám, bár kissé furcsán mutatja ki. És az az igazság, hogy jelenleg... félek tőle. Persze próbálok erős maradni, de a nagy szám ellenére rettegek, mert tudom, hogy mi mindenre képes pusztán felindultságból. Vajon lenyugszik valaha? Pillanatnyilag reménytelennek tűnik elképzelni is, hogy elfogadja az apasága tényét.
Védekezőn felemelem a kezem, jelezve, hogy nem állt szándékomban elhagyni őt. Addig nem, amíg nem ő maga kéri. Aztán megköszörülöm a torkom, és idegesen megszólalok.
- Fontosabb kérdés, hogy te mit akarsz - kezdek bele halkan, és felállok a kanapéról, hogy tegyek felé egy lépést. Nevetséges, hogy mennyi bátorságot kell összegyűjtenem ehhez. - Csak kérlek... kérlek gondold át rendesen, mielőtt eldöntöd. Tudod... van még időd meggondolni. De mégis csak egy élet a tét. Egy kis élet... fiunk, vagy lányunk... Kérlek... Kérlek, ne indulatból cselekedj - lépek még egy kicsivel közelebb. Hangom nyugodt, egyáltalán nem könyörgő, inkább kicsit bizakodó. Ismerem már valamennyire Klaust. Tudom, hogy milyen véleménnyel van Mikaelről, és hiszem... hinni szeretném, ha tiszta fejjel átgondolja ezt, olyan döntést fog hozni, amivel bebizonyíthatja magának, hogy ő sokkal jobb, mint a nevelőapja. Legalábbis nagyon reménykedem ebben.

Vendég
Anonymous

A poszt írója Vendég
Elküldésének ideje Kedd Okt. 15, 2013 5:21 pm
- Kissé nevetséges anyám, hogy kidobsz abból a házból, amit én vettem, és ti csak beköltöztetek ide - vontam fel a szemöldökömet. - És valamit ne felejts el! Hayley velem van, nem veled! Csak nem te akarsz összeköltözni vele?Rászoktál a nőkre? - gúnyolódtam. - Hayley mellettem marad! Akár tetszik neki, akár nem. Megértetted, Hayley? - fordultam a lány felé. - Ha megtudom, hogy nélkülem visszamész New Orleansba, vagy bárhová máshová, akkor... - villantottam felé a szemem, jelezve, hogy neki az nem lesz túl kellemes.
- Mit akarsz hát anyám? Hogy engedjem, hogy megszülessen ez a gyerek? - hajtottam fel egy nagy pohár italt újfent.

Vendég
Anonymous

A poszt írója Vendég
Elküldésének ideje Kedd Okt. 15, 2013 5:12 pm
Nem is tudom, mit vártam tőle. Egyértelmű, hogy hallgatni rám már nemigen hallgat. Bár... nem is tudom, akkor miért is mondtam el azt, amit... egyszerűen nevetséges próbálkozás volt. És kezdtem látni, hogy Klausnak igaza van, neki nem való gyerek. De ettől azt a gyereket senki nem fogja bántani. Azt már én sem engedném, hiszen magam is anya vagyok, és veszítettem már el gyermeket majd' ezer éve.
- Rendben. Akkor... látod az ajtót, ugye? - fordultam Klaus felé még mindig komoly ábrázattal. - Hayley itt marad, ahol biztonságban van. Te mehetsz, ahová akarsz. Nem lesz apa belőled - suttogtam, szinte észre sem véve, hogy tombol, mint... nem is tudom mihez hasonlítasni.

A poszt írója Ajánlott tartalom
Elküldésének ideje

A villa nappalija

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
6 / 35 oldalUgrás a következő oldalra : Previous  1 ... 5, 6, 7 ... 20 ... 35  Next

Similar topics

-
» Villa és udvar
» Mikaelson Villa 1800 években
» A ház nappalija
» A ház nappalija
» A ház nappalija

Engedélyek ebben a fórumban:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
rising of the mortals :: Lakások és szobák :: Mystic Falls-i lakások :: Mikaelson villa-

Új posztok
tekintsd meg
Pént. Május 31, 2019 10:58 pm
Laurel O. Delgado
Szer. Május 29, 2019 1:28 am
Katherine Pierce
Kedd Május 28, 2019 8:31 pm
Amren Monroe
Hétf. Május 27, 2019 11:26 pm
Lucille Éamon Vodova
Szer. Május 22, 2019 12:03 pm
Katherine Pierce