Whatever anyone does or says,
i must be emerald and keep my color

Megosztás

Vendég
Anonymous

A poszt írója Vendég
Elküldésének ideje Szer. Ápr. 17, 2013 4:48 pm
Ugrás egy másik oldalra Ugrás a következő oldalra : Previous  1 ... 7 ... 11, 12, 13 ... 23 ... 35  Next
Csak egy fintorral reagáltam a Salvatore család összetartó voltára. Tőlem összetarthatnak. Nem szándékozom feleségül venni a hasonmást.
Annál inkább keltette fel a figyelmemet, amiket anyám mondott. Egyre előrébb hajoltam a fotelban, és amit éreztem olyan volt, mintha jeges vízbe dugtak volna, közben egy petárda robbant volna fel a gyomromban.
- MICSODA???? - pattantam fel, és elöntött a féktelen harag. - NEM, NEM IGAZ, NEM IGAZ! - üvöltöttem torkom szakadtából, és felrúgtam a fotelt, majd a falnak vágtam a poharamat. Törtem-zúztam, tomboltam, elmémben közben Mikaelt tépve millió cafatra.
- ROHADÉK, SZEMÉTLÁDA! MOCSOK, MOCSOK, MOCSOK.... - vágtam aztán ököllel a falba a végén, majd lihegve néztem a véres kezemre, és anyám felé perdültem.
Vissza az elejére Go down

Vendég
Anonymous

A poszt írója Vendég
Elküldésének ideje Szer. Ápr. 17, 2013 4:42 pm
Ugrás egy másik oldalra Ugrás a következő oldalra : Previous  1 ... 7 ... 11, 12, 13 ... 23 ... 35  Next
- Nos... - ültem vissza a kanapéra, és felsóhajtva kezdtem el gondolkodni, hogyan is vezessem fel a témát. - Ami azt illeti, délelőtt befutott egy hívás. A hasonmástól - tettem hozzá, hogy nyilvánvalóvá tegyem, nem feleslegesen pocsékolom a szavakat.
- Meg kell jegyeznem, hogy... ahhoz képest, hogy nem egyszer volt afférotok egymással, még mindig összetartó a család. És nemrég megszületett a kislányuk is - magyaráztam. - De visszatérve a témára: amiért Elena felhívott engem, egy napfénygyűrű volt - néztem Klaus szemeibe. - A sors keserű fintora lehet, de... Mikael megitatta őt a vérével. És Oliver pedig megölte. A maga módján ez Mikael bosszúja. Nem tudsz több hibridet teremteni - fordítottam el a tekintetemet.

Vendég
Anonymous

A poszt írója Vendég
Elküldésének ideje Szer. Ápr. 17, 2013 4:38 pm
- Akkor ezek szerint én is beleőrültem a halálba? - fintorogtam anyámra, aztán felhajtottam az italomat, és másikat töltöttem. - Legalább egy őrültnek megbocsátható, ha kiszámíthatatlan - sommáztam a dolog lényegét, aztán kíváncsian pislogtam anyámra.
- Mit értesz ezalatt? Hogyhogy Mikael... ez nem értem. Mit tett? - hajoltam előre. Az első gondolatom az volt, hogy elkapta valamelyik testvéremet. Az egyetlen, akit bántam volna, az Bekah. Ő viszont élt, az előbb hallottam a hangját.
- Halljam, mit csinált? Kaptam egy újabb halálos fenyegetést?

Vendég
Anonymous

A poszt írója Vendég
Elküldésének ideje Szer. Ápr. 17, 2013 4:21 pm
- Azt hiszem, ehhez leginkább magadnak kellene tisztáznod az érzéseidet, és csak utána... vonni kérdőre engem, hogy mi történt veled. Hidd el, magadban meg fogod találni a választ - mondtam, majd a következő résznél nekem is italra volt szükségem.
Töltöttem az előbb használt pohárba, majd belekortyoltam, és megcsóváltam a fejemet.
- Hát, a halál mindenkinek az agyára megy. - sóhajtottam fel, de nem akartam kitérni arra, hogy milyen érzéseim is vannak még mindig Erint illetően. Nem rossz lány, sőt! A fiamnak való... LENNE! Ha Klaus nem lenne olyan, mint amilyen. - Mikaelről semmi hír. Vagyis... nem volt olyan nagy csendben, mint ahogy te azt gondolod - mosolyodtam el keserűen, ahogy eszembe jutott a hasonmás esete.

Vendég
Anonymous

A poszt írója Vendég
Elküldésének ideje Szer. Ápr. 17, 2013 4:15 pm
- Pontosan erre akartam kilyukadni - néztem anyám szemébe nyíltan és őszintén. - Egyszerűen megijedtem önmagamtól. Emberként sem tettem ilyesmit, vámpírként pláne. Mostanáig. Mintha nem is én lennék - vetettem magam vissza a fotelba, elgondolkodva nézve a szőnyeget.
- Nem hallottál azóta felőle? Mikaelről - pontosítottam. - Nem jelentkezik, a hírét sem hallani a városban. Ha ő ennyire csendben van, készül valamire. Erint is féltem. Így is össze van zavarodva. Ő is meghalt nemrég... valami gyógyír miatt - ittam egy kortyot, és néztem anyám reakcióját.

Vendég
Anonymous

A poszt írója Vendég
Elküldésének ideje Szer. Ápr. 17, 2013 4:00 pm
Na jó, azt nem mondanám, hogy engem nem lehet nagyon meglepni. Mert neki most aztán nagyon sikerült. Már az meglepett, hogy elhangzott Erin neve. Ki gondolta volna, hogy az a nőszemély azok után, ami történt, még képes ránézni a fiamra? Én a helyében nem tettem volna. Bár nekem már mindenféle összeesküvés-elmélet jutott eszembe, ami miatt Erin vele lehet.
- Öhm... - kezdtem el gondolkodni. - Nos, nem tudom, hogy ez hogyan történhetett meg... talán idő kell neked, hogy fel tudd dolgozni a történteket. Nem tudom, hogy mi történt, de nem az én kezem van benne, ha erre akarsz kilyukadni - tettem hozzá gyorsan.

Vendég
Anonymous

A poszt írója Vendég
Elküldésének ideje Szer. Ápr. 17, 2013 3:55 pm
- Ennyi? - kérdeztem. - Nem volt semmiféle varázslat? - álltam talpra, és tettem néhány lépést fel-alá a szőnyegen, magam elé meredve.
- Valami megváltozott, anyám - koppantottam le a poharamat az asztalra. - A helyzet az, hogy régebben egy ilyen esemény után kiirtottam a fél várost. Most pedig valahogy nem volt kedvem embert ölni. Egy régi jó ismerősnél kötöttem ki, Erinnél. Vele töltöttem az éjszakát, méghozzá normálisan. Ami nálam meglepő, nyilván ez a véleményed. És... - ráztam a fejem, mert fogalmam sem volt róla, hogy tálaljam ezt anyámnak - olyas valami történt, ami vámpír életem alatt még soha. Elsírtam magam, anyám. És ez nem én vagyok! - csaptam a fotel támlájára. - Valami történt velem. Nem jól hoztál vissza!

Vendég
Anonymous

A poszt írója Vendég
Elküldésének ideje Szer. Ápr. 17, 2013 3:49 pm
Megköszörültem a torkomat. Mással töltötte el az éjszakáját. Nos, ez nagyon sok dologra ad választ. Legfőképp arra, hogy tényleg nem ölt meg senkit, hiszen ezek a mondatok teljesen másra utalnak.
- Öhm... - túrtam bele a hajamba. - Most mit vársz tőlem, Klaus? - kérdeztem meglepetten. - Tudtommal az történt, hogy te most itt vagy. Feltámasztottalak egy varázslattal, majd... megittad a hasonmás és a lánya vérét - vontam egyet a vállamon. Nem értettem, miért olyan lényeges az, hogy mi történt akkor. Itt van és ezen van a hangsúly.

Vendég
Anonymous

A poszt írója Vendég
Elküldésének ideje Szer. Ápr. 17, 2013 3:33 pm
- Szívbe markolóan kedves feltételezés, anyám. Bár, nyilván jogos - vontam vállat, és belekortyoltam az italomba. - Nyilván meglepődéssel hallod, hogy nem gyilkoltam le senkit. Mással töltöttem az éjszakát - vontam fel a szemöldökömet. A többit nyilván kitalálja.
-
Történt valami anyám, amit meg kell beszélnem veled. Mondd csak, egészen pontosan hogyan hoztál engem vissza? - ráncoltam a szemöldökömet, és feszülten figyeltem a választ. Talán most kiderül, mi a fene történt.

Vendég
Anonymous

A poszt írója Vendég
Elküldésének ideje Szer. Ápr. 17, 2013 3:20 pm
Rebekah távozása nem lepett meg engem, de nem maradtam sokáig egyedül. Még felocsudni se volt igazán időm, mire megjött Klaus, és meglepetten figyeltem, mennyire úgy tesz, mintha az utóbbi idő meg sem történt volna.
- Isten hozott újra itthon, Klaus - mondtam neki csupán ennyit, miközben egy sóhajjal közelebb sétáltam. - Nem jöttél haza az éjjel. Ezt annak tudhatom be, hogy az újjászületésed végett kitomboltad magadat egy tucat emberen?

Vendég
Anonymous

A poszt írója Vendég
Elküldésének ideje Szer. Ápr. 17, 2013 2:58 pm
(Petrova birtok)

Épp akkor léptem be a házba, mikor hallottam a hugom hangját, majd egy ajtócsapódást, ami a feltehetően a távozását jelezte. A további néhány másodpercben a nappali felől nem szűrődött ki csak anyám légzésének, és halk sóhajtásainak a hangja. Valószínűsítettem, hogy egyedül van. Ami tökéletes, most valahogy nem kellett senki fültanúnak.
- Jó napot, anyám - léptem be, és a szemébe néztem. Nem tudom, miről folyt a társalgás Bekah-val, de anyám arca valahogy most olyan... hát, nem is tudom... fura volt. Olyan, mint annak idején. Mikor még többé-kevésbé normális családként éltünk.
- Beszélni szeretnék veled, ha tudsz rám időt szakítani - mondtam udvariasan, majd egy pohár italt töltve magamnak levetettem magam a fotelba.

Vendég
Anonymous

A poszt írója Vendég
Elküldésének ideje Csüt. Ápr. 11, 2013 2:04 pm
- Igazából mindegy, hogy melyik leszek. A lényeg, hogy ne legyek halhatatlan, a többivel majd elég lesz akkor foglalkozni... - válaszolom kicsit tűnődve, de igazából gondolatban még az előző témánál tartok. Szeretném igazán megérteni anyámat, és tudom, hogy igaza van, hogy a testvéreim nem hagynák, hogy megvalósítsa a terveit. De ettől még nem könnyebb elfogadni a tényt, hogy a családom halomra gyilkolná egymást. Nik évekig, egyeseket közülünk évszázadokig, tárolt dobozokban. Mikael ezer éve másról sem szólt, mint hogy levadásszon bennünket, és a túlvilágra küldjön. Pedig ő is ugyanolyan mint mi, ráadásul ő a felelős érte. Ő ölt meg minket első alkalommal is. És most anyám... és az ő tervei. Tudom, hogy jót akar... és valahol mindegyikük tettében meg lehet találni a jó szándékot is... talán... de a módszereikkel akkor sem fogok soha egyetérteni. Nik visszatérése megerősített abban a hitben, hogy valamikor Kolt is visszakaphatom. És éltem már nélküle hosszú-hosszú éveket, nem csak akkor, amikor Nik kiiktatta, hanem korábban is, amikor a saját útjait járta. Szóval tudom őt nélkülözni, de nem a végtelenségig. Talán Niklaus áll hozzám a legközelebb, de Kolt sem szeretném elveszíteni.
- Ha nem haragszol meg, én most visszavonulnék - emelkedek fel végül a kanapéról. Az elmúlt nap eseményei annyira felkavaróak. És nem segít, hogy itt ülök tehetetlenül, és nem tudom meggyőzni anyámat arról, hogy változtasson a tervein egy kicsit. Azt hiszem, jót tenne, ha egy időre lelépnék itthonról, és megfeledkezhetnék az egész őrült családomról.

|| Grill ||

Vendég
Anonymous

A poszt írója Vendég
Elküldésének ideje Csüt. Ápr. 11, 2013 5:56 am
- Figyelj, Rebekah... a módszereim ebben az esetben nem túl békések. Egy anyától pedig főleg nem azok. Megértem, ha megvetsz, gyűlölsz, vagy legszívesebben megfojtanál engem az öcséd halála miatt... de ha ismerős ez a módszer valahonnan, hát azt is tudod, hogy én sem adom fel, míg el nem érem, amit szeretnék. Helytelen? Meglehet... de szükségszerű. Hiszen mit tennének a bátyáid, ha megtudnák, hogy miben mesterkedem? Szerinted mit tennének? Ők is megpróbálnának engem eltenni láb alól, hiába vagyok az anyjuk. Pedig egy jobb életet... egy olyan életet akarok adni nektek, amiben vajmi kevés részetek volt - csitultam el végül, majd felsóhajtottam, és beletúrtam a hajamba, ahogyan ezek mind eszembe jutottak. Nem tudtam, hogy én tudok így beszélni, de ezek szerint igen. És tudtam, hogy ha valaki, hát Rebekah, ha nem is teljes egészében, de megérti, mit miért teszek. Niket is sok esetben megérti... persze Nik sem teljesen ártatlan, hiszen hasonlót tett Rebekahval a 20-as években, nem? És csak nemrég döntött úgy, hogy ideje felkeltenie hosszú álmából a húgocskáját. Amit ha nem tesz meg, hát én sem lennék most itt.
Kérdése gondolkodásra késztetett, és egy apró bólintással érzékeltettem, hogy talán lenne rá esély. - Megeshet, igen. Mindannyiótokban ott volt az én vérem... kivéve Nikben, hiszen neki egy... vérfarkas az apja, és azt hiszem, észrevettem volna, ha fiatal korában boszorkányság "tüneteit" produkálja, de azt hiszem, belőle ez kimaradt - billentettem oldalra a fejemet. Milyen hülyeség... úgy beszélni erről, mintha csak egy bárányhimlő lenne.
- Tehát... erre a kérdésre azt hiszem, nyitott a válasz. Lehetséges, hogy boszorkány lennél újra... viszont lehetséges, hogy puszta halandó - néztem a szemeit. Nem tudtam, számára melyik a jobb. És ígéretesebb.

Vendég
Anonymous

A poszt írója Vendég
Elküldésének ideje Kedd Ápr. 09, 2013 11:41 am
- Szerintem mindannyian megérdemelnénk egy rendes életet, és hozzá a csendes befejezést valamikor. - jegyzem meg halkan. - Ezer évig élni ebben az örök, változatlan testben, nem változni... ez nem ugyanaz - teszem még hozzá, aztán azon tűnődöm, mit válaszolhatnék a kérdésére. Nyilván nem az én szavam lesz mérvadó, bárhogy is dönt, de szerintem a testvéreimnek sem kellene dobozokban várniuk a sorsukra. Persze így már egyértelmű, kitől örökölte, vagy tanulta Nik ezeket a fortélyokat. Eldobozolni a családot, ha nem értenek veled egyet, had várják úgy, amíg eléred, amit akarsz.
- Ha jól értettem, még nem tudsz semmi biztosat a gyógyírről, illetve nem teljesen tiszta még a kép. Tényleg szükségszerű ez? Mindenkit ennyire előre kiiktatni? Talán hónapokba is telhet, amíg megtudod, amit akarsz. Vagy még több időbe. Azt hiszem, nem kell kimondanom, kire emlékeztet ez a módszer... - pillantok enyhe megvetéssel anyámra, amiért ilyesmihez folyamodik.
- Egyébként... - jut eszembe valami. - Gondolod, ha visszaváltoznék, akkor... én is újra boszorkány lennék? - Sosem gondoltam még így bele... de én is örököltem anyámtól ezt a készséget, csak a vámpírrá válásunkkor elvesztek a képességeim. Nyilván úgy sem lenne teljesen hétköznapi életem akkor, mégis jobb, mint ez a végtelenség, ami most van.

Vendég
Anonymous

A poszt írója Vendég
Elküldésének ideje Hétf. Ápr. 08, 2013 9:33 pm
- Még mindig nem tudom elhinni, hogy erre vágysz - jegyeztem meg, de semmi ártó szándékkal, csupán... talán tényleg nem kellene kiindulnom a testvéreiből, hiszen ők soha nem lesznek egyformák. És így van ez jól. Addig jó, míg nem egyformák. Legalább nem mindegyikük reménytelen, legalábbis ezek szerint Rebekah ellen nem kell elkövetnem semmit.
- Tehát... ezek szerint téged nem kell kiiktatnom úgy, mint Kolt - szűrtem le a lényeget, nem is téve említést az unokákról. Én? Mint nagymama? El sem tudom hinni ezt magamról... szinte már-már lehetetlen.

Vendég
Anonymous

A poszt írója Vendég
Elküldésének ideje Hétf. Ápr. 08, 2013 3:46 pm
Hozzá hasonlóan először én is csak felvonom a szemöldökeimet. Nem értem őt. Maga akarta ránk kényszeríteni újra az emberséget, és ha én azt önként, sőt, örömmel vállalnám, akkor már nincs is rendben? Nyilván tudja, mik az előnyei, mi a lényege annak, hogy újra halandók legyünk, akkor miért teszi fel nekem ezt a kérdést?
- Tudom, hogy meghalok egyszer... És az úgy lesz rendben. Egy tartalmas emberi élet végén, ami sosem adatott meg nekem. Ezer évet éltem. Megéltem mindent, amit ilyen formában megélhettem. Most már szeretnék újra normális lenni. Szeretnék egy... saját családot - a végén kicsit elhalkulok, és a szemeimet is lesütöm. Valamiért furcsa anyám előtt ilyet mondani. Talán mert titkon reméltem, hogy ő is örülne ennek. Unokáknak például, és hogy a vérvonalunk folytatódna rendes úton. Most így belegondolva úgy érzem, nevetségesnek tűnhetek. De hát mindenkinek lehetnek álmai.

Vendég
Anonymous

A poszt írója Vendég
Elküldésének ideje Vas. Ápr. 07, 2013 9:09 pm
- Valószínűleg a nagyfénygyűrű miatt. Vagy tudom is én, hogy vajon mit akarhat ezen kívül - sóhajtottam fel, de kis idő után már kezdtem ezt megemészteni. Nekem van kis tartalékvérem tőle... Klausnak nincs. Ő ki fog borulni, méghozzá teljesen. De nem tehetek ellene. Ha már vámpírrá vált, nem hozhatom vissza az életbe. Hacsak nem... nem, arról viszont már szó sem lehet!
- Térjünk vissza rád, Rebekah. Mi okod van neked újra embernek lenni? - kérdeztem felvont szemöldökkel. Ezer év... ennyi ideig éltek együtt testvérekként. Ha mindezt nem kapják meg, valószínűleg az egynyolcada sem adatott volna meg. És most le akar mondani újabb ezer évről? Amit a bátyjával tölthetne?
- Remélem, tudod, hogy... ha egyszer újra ember leszel... már nem leszel többé olyan, mint eddig. Meghalsz majd egyszer - nyeltem egyet. Henrik halála óta tudom, hogy nincs rosszabb, mint a gyermekünket elveszíteni. Még ha azt az öregedés is okozza.

Vendég
Anonymous

A poszt írója Vendég
Elküldésének ideje Vas. Ápr. 07, 2013 6:38 pm
- Egyáltalán nem viccelek, anyám - mondom halkan, és egy picit sértetten. Ennyire nehéz lenne elhinni, hogy szeretnék újra normális lenni? Persze olyan rég voltam már ember, hogy néha olyan, mintha az az idő soha nem létezett volna. De ettől még megtörtént, én is voltam ember, annak születtem, és bármit megadnék, hogy aként haljak is meg. Lehetőleg ne egyedül, és ne azonnal, hanem egy tartalmas emberi élettel, és egy családdal mögöttem. Miért ilyen hihetetlen ez?
Azon tűnődöm, mivel győzhetném meg anyámat, hogy az igazat mondom, és ez tényleg fontos a számomra. Ekkor azonban megcsörren a telefonja. Csak egy pillantást vetek a kijelzőre, mielőtt fogadná a hívást, és apró fintor jelenik meg az arcomon. Mégis igyekszem türelmesen megvárni, hogy befejezze vele a beszélgetést, és a végére nekem is leesik az állam.
- Hogy mondod? - kérdezek vissza leesett állal és nagy szemekkel. - Elena vámpír lett? - Ennél nagyobb meglepetés aligha érhetett volna ma. - Nik tényleg őrjöngeni fog - ingatom a fejem. Előre félek. - És mit akarnak tőled? - teszem fel a kérdést gyanakodva, hisz hallottam, hogy anyám ma át akar menni hozzájuk, hogy segítsen valamiben. Csak arra tudok tippelni, hogy valami napfényékszert kérnek, de miért nem Bonniehoz fordulnak, miért pont hozzá.

Vendég
Anonymous

A poszt írója Vendég
Elküldésének ideje Vas. Ápr. 07, 2013 11:53 am
Még mindig nehezemre esettt feldolgozni a hallottakat. Elena Gilbert, a hasonmás, akinek a vére értékesebb volt mindennél, most már nincs az élők között. Vámpír... a vére értéktelen. Mégis tartozom neki annyival, hogy teljesítsem ezt a kérését, hiszen megmentette a fiam életét.
Még egy keserű mosoly sem tudott megjelenni az arcomon, ahogyan Mikaelt említette. Íme a bosszú. Ezzel engem és Niket is tud büntetni.
- Ma délután átmegyek. Addig is... húzódj árnyékosabb helyre - mondtam, majd letettem a telefont, és feszülten sóhajtottam fel.
- Mikael megtalálta a legjobb módját a bosszúnak - fordultam ekkor már Rebekah felé. - Megitatta a hasonmást a vérével. Klaus mérges lesz, ha... rájön, hogy ezzel megbukott a hibridekre való elképzelése - néztem az emelet felé. - És nem akarok a közelében lenni, mikor erre rájön - ültem vissza a helyemre.

Vendég
Anonymous

A poszt írója Vendég
Elküldésének ideje Vas. Ápr. 07, 2013 11:48 am
Rebekah-ra néztem, a tekintetemmel kérve bocsánatot, de hallhatott minden szót, szóval már készülhettem is arra, hogy mikor kezdi kántálni az "utálom Elena Gilbertet" szövegét.
És ebben a pillanatban jött az újabb hideg zuhany... azt mondta, hogy neki, Elenának van rá szüksége.
- Hogy érti ezt? Ez azt jelenti, hogy Te... átváltoztattak? - telt meg a hangom még több döbbenettel. Ha ez igaz... talán minden jövőbéli tervemről lemondhatok, mert a vére nélkül...

Vendég
Anonymous

A poszt írója Vendég
Elküldésének ideje Vas. Ápr. 07, 2013 11:43 am
Nem volt túlzottan szükségem arra, hogy szóvá tegye, mennyire nem ismerem őket. Magam is tisztában voltam ezzel, és sajnáltam is a dolgot, de hát mit tehetnék? Egyáltalán nem úgy festett, hogy nekem volt más választásom. Bár az tény, hogy Klaus mintha ezer éven keresztül elfelejtette volna elmondani a testvéreinek, hogy mit is tett velem. De mindegy. Számomra ez már olyan jelentéktelen kis semmiség. Itt vagyok, és nem is vagyok könnyen eltűntethető.
Megdöbbenve dőltem előre, tekintetét fürkészve, ám eleinte szinte teljesen bizonyos voltam abban, hogy tréfát űz velem. - Ember? Te? Most csak viccelsz, vagy tényleg komolyan beszélsz, Bekah? - álltam fel, de nem voltam türelmetlen, vagy ilyesmi. Csupán már felébredt a kíváncsiságom. Eldobná azt, amit a testvérei oly' makacsul tartani akarnak?
Ekkor azonban valami furcsa rezgő hangra lettem figyelmes. Igazából... még nehezemre esett hozzászokni ahhoz, hogy milyen a modern technika, de odanyúltam a telefonért. Nos igen, a szokásos. Körülbelül a napi hívás a hasonmástól. De mivel az ő vére mentette meg a fiam életét, hát... kénytelen leszek ezúttal is beszélni vele.
Alig szóltam bele, máris jött a beszéd, a beszéd és a beszéd, mire nagyot sóhajtottam. - És mondja csak... - kezdtem bele, de ekkor már a lényeg is elhagyta a száját, és erre kitágultak a szemeim. Kezdett egy nagyon rossz érzés kibontakozni bennem.
- És... személy szerint kinek is lenne szüksége arra az ékszerre? - kérdeztem.

Vendég
Anonymous

A poszt írója Vendég
Elküldésének ideje Szomb. Ápr. 06, 2013 5:23 pm
Felvonom a szemöldökeimet. Oké, hogy testvérek vagyunk, hasonló természettel, gondolkodással, vérmérséklettel... de nem vagyunk mind egyformák. Mind külön egyéniségek vagyunk. Az, hogy Kol nem akart hallani sem a gyógyírról, nem jelenti azt, hogy nekem sem kell. Nem kellett volna mindenkit egy kalap alá venni, ahogy mondani szokták.
- Attól tartok, ezt jelenti az, hogy ezer évig nélküled éltük az életünket: nem ismersz bennünket eléggé - ingatom a fejemet, és nem szeretném, ha túl vádlónak tűnnének a szavaim, bár sokszor tényleg nem érzem azt, hogy olyan közel állnák egymáshoz, mint egykor. - Én nem Nik vagyok, és nem is Kol. Valószínűleg mindketten ki is röhögnének azért, amit most mondani készülök, de... nekem már nagy régóta eltitkolt vágyam az, hogy bárcsak ember lehetnék újra. Sosem hittem igazán, hogy erre lehet bármi esély, de amióta hallottam, hogy talán létezik gyógyír a vámpírságra... - Nem fejezem be a mondatot. Az álmaim túlságosan közelinek tűnnek most, de félek, hogy elillan a lehetőség, ha szavakba öntök mindent.

Vendég
Anonymous

A poszt írója Vendég
Elküldésének ideje Szomb. Ápr. 06, 2013 11:04 am
- Annyiban mindenképpen egyszerűbb lesz, hogy... mivel most már újra életben vagyok és vigyázni tudok rátok... Mikael nyilvánvalóan nem piti trükkökkel fog előállni - suttogtam, elgondolkodva, hogy vajon mi fér bele a pitiáner kategóriába, de most nem jutott eszembe semmi. Ezen még gondolkodnom kell, nem is keveset. Ha fel akarok készülni, szinte eggyé kell válnom az Ő elméjével, ami cseppet sem egyszerű feladat, hiszen ő egy őrült. De valljuk be, néha én sem vagyok jobb nála.
- Öhm... - lepődtem meg Rebekah következő kérdésén, és ez kiült az arcomra is. Néhány pillanatig levegőt is elfelejtettem venni, majd úgy döntöttem, ezt nem titkolhatom.
- Nem akartam ezt elmondani nektek. Hiszen tudom, hogy nem akartok emberek lenni. Legalábbis... Kol nem akar. És Nik sem. Így nem kételkedem a Ti véleményetekben sem - mondtam eléggé csalódott hanglejtésben. - Igen, lehetséges. Lehetnétek újra emberek. De ez... még nem tisztázott. Veszélyes feladat. És még nem tudtam beszélni azzal, aki mindent tud erről - ismertem be.

Vendég
Anonymous

A poszt írója Vendég
Elküldésének ideje Pént. Ápr. 05, 2013 11:11 pm
- Az aranyos kis vitájukból úgy tűnt, hogy most egy ideig Tatia sem akar majd a közelébe jönni. Hacsak Nik nem megy utána - forgatom a szemeimet. Mit tudhatok én a szerelemről? Mindig a legrosszabbakat fogtam ki, akik vagy átvertek, elárultak, vagy a bátyáim szemét szúrták, és valahogy eltávolították a közelemből. Jobb esetben nem végezték a falra szegezve, mint Alex. Még talán Stefan járt a legjobban azzal, hogy mindent elfelejtett rólunk.
- Hmm... szóval azt akarod mondani, hogy fellélegezhetünk, de azért résen kell maradni? - próbálom összefoglalni anyám szavait. Végülis mióta tudtuk, hogy Mikael a városban van, mindig számítanunk kellett arra, hogy felbukkanhat, hogy belekavarjon az életünk állóvizébe. És ez tulajdonképpen ezer éve így megy. De amíg anyánk él, ő valamilyen biztosítást is jelent.
- Kérdezhetek valami? - szólalok meg ismét kicsit halkabban, tűnődő hangon, ahogy eszembe jut, miért is kellett legutóbb meghalnia. - Igaz, hogy van rá mód, hogy... újra emberek legyünk? - Nem tudom, megemlítsem-e, hogy Mikaeltől tudom. Valószínűleg nem is sejti, hogy jártam nála tegnap.

Vendég
Anonymous

A poszt írója Vendég
Elküldésének ideje Pént. Ápr. 05, 2013 9:24 pm
A lépcsők felé fordultam. Nem is tudom, mit vártam. Hiszen nyilvánvaló volt, hogy Klaust egy ideig még nem fogjuk látni felbukkanni. Talán már nem is tartózkodik itthon, ami a hozzáállását ismerve, nagyon is valószínű. Ha Tatia itt járt, vagy netán egy másik hasonmása, akkor Nik egyértelműen vagy a Mystic Grillben, vagy valami ennél vadabb helyen múlatja szabadidejét. Sosem értettem. De talán Rebekah-nak van igaza, és egyszerűen csak alszik.
- Szóval Tatia volt itt... egy pillanatra felvillant a fejemben az eshetőség, hogy esetleg Katerina vagy Elena, de... az előbbit gyorsan ki is zártam. Utóbbi pedig nem jön magától Klaus közelébe, csak szükség esetén - sóhajtottam. Nem bántam volna, ha egyáltalán nem kerülnek egymás közelébe. Mert az utóbbi időben gondolkodóba estem, és rá kellett jönnöm, hogy mikor használtam Tatia vérét... avagy a hasonmás vérét, és azzal tettem őket vámpírrá... és Nik-et is... mintha benne valami szoros kötelék alakult volna ki a hasonmások iránt, és ez viszont is így van. Talán mert ember korában is egy hasonmásért volt teljesen oda. De itt már nem játékról van szó... nem akarom megismerni azt a Damon Salvatore-t, aki mindent lerombolva egyszer idejön és ténylegesen összerúgják a port Nik-kel.
- Öhm... - ereszkedtem vissza a kanapéra. - Nem lesz szükség menekülésre. Egy ideig biztosan nem. Tudom, hogy Mikael újra készülni fog valamivel. De ha elmegyünk... ha elmegyek, akkor sejtésem sem lesz, vajon mit akar. Így szem előtt tarthatom őt. És felkészülhetek rá. Viszont minden aljasságra fel kell készülnünk - sóhajtottam.

A poszt írója Ajánlott tartalom
Elküldésének ideje

A villa nappalija

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
12 / 35 oldalUgrás a következő oldalra : Previous  1 ... 7 ... 11, 12, 13 ... 23 ... 35  Next

Similar topics

-
» Villa és udvar
» Mikaelson Villa 1800 években
» A ház nappalija
» A ház nappalija
» A ház nappalija

Engedélyek ebben a fórumban:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
rising of the mortals :: Lakások és szobák :: Mystic Falls-i lakások :: Mikaelson villa-

Új posztok
tekintsd meg
Pént. Május 31, 2019 10:58 pm
Laurel O. Delgado
Szer. Május 29, 2019 1:28 am
Katherine Pierce
Kedd Május 28, 2019 8:31 pm
Amren Monroe
Hétf. Május 27, 2019 11:26 pm
Lucille Éamon Vodova
Szer. Május 22, 2019 12:03 pm
Katherine Pierce