Whatever anyone does or says,
i must be emerald and keep my color

Megosztás

Ősi vámpír
Tatia Petrova
Klaus hálószobája - Page 20 Tumblr_otqo5bAuS71sasfc6o1_100
Kedvenc dal :
Hobbi & foglalkozás :
◆ after killing, the "you're a joke" face is my speciality ◆

A poszt írója Tatia Petrova
Elküldésének ideje Csüt. Szept. 27, 2012 9:52 pm
Ugrás egy másik oldalra Ugrás a következő oldalra : Previous  1 ... 11 ... 19, 20, 21 ... 25  Next
Nehezemre esett összeszedni magam, mert nagyon is jól éreztem magam ebben a pillanatban és nem akartam, hogy elmúljon. Ahhoz most is túlságosan önző voltam, hogy elengedjem ezt a pillanatot. Aztán mégis muszáj volt visszatérnem a valóságba és már nagyjából nyugodtan, de aprócska mosollyal néztem rá.
- Miért bántam volna meg? - Kérdéssel feleltem a kérdésére, mert nem értettem, miért gondolja ezt. Soha nem bántam még meg, ha vele voltam. De az elkövetkezendő percben nagyot sóhajtottam és a párnára ejtettem a fejem.
- Nik, Mikael már megtámadott téged egyszer, akkor miért ne tenné meg újra? És valamiért úgy érzem, hogy itt vagy bárhol máshol, de engem is meg fog találni. - Vállat vontam, mintha nem is érdekelne, hogy a világ legidősebb vámpírvadásza a városban tanyázik. Pedig igazából nagyon is érdekelt, már csak azért is, mert utálom.
- De mit szólnál, ha most pihennénk egy kicsit? Ne gondoljunk arra, hogy mi folyik köztünk vagy körülöttünk. - Szépen pislogtam rá, hátha meg tudom hatni egy kicsit. Csak azt akartam, hogy itt lehessek vele a szokásomtól eltérően viszonylag nyugodtan.
Vissza az elejére Go down

Vendég
Anonymous

A poszt írója Vendég
Elküldésének ideje Csüt. Szept. 27, 2012 9:54 am
Ugrás egy másik oldalra Ugrás a következő oldalra : Previous  1 ... 11 ... 19, 20, 21 ... 25  Next
Alig telt néhány percbe hogy szinte darabokra hulljon a kezem alatt az élvezettől, én pedig szinte ugyanabban a pillanatban robbantam bele, mikor ő is elérte a gyönyör csúcsát.
Rázuhantam, hevesen kapkodva levegő után, szinte fürödtünk mindketten a verejtékben, és félájult állapotomban simogattam a vállát.
- Remélem, nem bántad meg - ez volt az első mondatom, mikor már képes voltam többé-kevésbé nyugodtan levegőt venni, és a fejem felemelve az arcába néztem, de még mindig nem hagytam el a testét. - Ezek után kicsit sem változott a véleményed a háborúról, és arról, hogy itt élj velem? Minden napunk is lehetne ilyen. Kedves... gyengéd. A családom rám sem ismerne - vigyorogtam el magam. - Mikael elől is biztonságban lennél itt. Itt sosem merne rád támadni.

Ősi vámpír
Tatia Petrova
Kedvenc dal :
Hobbi & foglalkozás :

Elküldésének ideje Szer. Szept. 26, 2012 7:19 pm
Én magam is elmosolyodtam mosolyát látva. Ilyenkor be tudja aranyozni az életemet ezzel az egyetlen gesztussal. Már csak ezért is megéri néha felfüggeszteni a mi kis háborúnkat.
Mellkasom egyre gyorsabban emelkedett és süllyedt, forró vérem őrült tempóban száguldozott az ereimben, gyorsuló mozgása pedig szinte hajtott a gyönyör kapuja felé. Nem akartam elkapkodni ezt az egészet, de a nem is olyan régen történt kényeztetése és gyengédsége miatt hamar átléptem a mámor világába. Hatalmas nyögés szakadt ki az ajkaim közül testem megfeszült, így jelezve, hogy nálam már bekövetkezett a vég.

Vendég
Anonymous

A poszt írója Vendég
Elküldésének ideje Szer. Szept. 26, 2012 11:53 am
Kinyitottam a szemem és rámosolyogtam, ahogy meghallottam nevemet a szájából. Csak ő tudta így kiejteni. Bársonyosan, simogatóan... és a mondata szó szerint boldogsággal töltött el.
- Tatia... - sóhajtottam elfulladó hangon, mert már én is sűrűn nyögtem az élvezettől, és gyorsuló mozgással hajtottam őt a gyönyör felé, miközben izzadt homlokomat az ő homlokának támasztottam, érezve forró leheletét az arcomban.

Ősi vámpír
Tatia Petrova
Kedvenc dal :
Hobbi & foglalkozás :

Elküldésének ideje Kedd Szept. 25, 2012 7:18 pm
Eleget tett a kérésemnek, nem sokkal később már meg is éreztem őt magamban. Lassú volt és gyengéd, ez pedig teljesen elvette az eszemet. Ezért szerettem én őt annyira...! Az egyik pillanatban ilyen, a másikban olyan, teljesen kiszámíthatatlan. Pont mint én.
- Mindig itt leszek veled, Nik. - Súgtam a fülébe, már amennyire képes voltam normális és értelmes beszédre. Ez nehezemre esett, mivel nyögések hagyták el a számat a mozgása miatt. Egyre mélyebb és hangosabb sóhajokkal adtam tudtára, mennyire élvezem, amit csinál velem, közben pedig kezeimet a hátára csúsztattam, hogy minél közelebb érezhessem őt magamhoz.

Vendég
Anonymous

A poszt írója Vendég
Elküldésének ideje Kedd Szept. 25, 2012 9:28 am
Meghallottam a hangját, és ez megállásra késztetett, majd arra, hogy leemeljem őt magamról, és beborítsam őt testemmel.
- Az enyém leszel... - hörögtem. - Te kis bestia - súgtam a fülébe, aztán kissé széjjelebb nyitottam lábait, és olyan óvatosan fúrtam magam a testébe, mint talán még soha.
Mikor beértem megálltam néhány pillanatra, hogy mindketten kiélvezzük ezt az érzést, aztán aprót mozdítottam a csípőmön.
- Lassan fogom csinálni... - súgtam. - Végtelenségig lassan... azt akarom, hogy sokára legyen vége. Hogy addig itt lehess velem... - húztam ki magam belőle szinte centiről centire, hogy ugyanolyan lassan vissza is térjek.

Ősi vámpír
Tatia Petrova
Kedvenc dal :
Hobbi & foglalkozás :

Elküldésének ideje Hétf. Szept. 24, 2012 3:32 pm
Nem akartam megállni, végül mégis megtettem, amikor ismét ő kezdett el kényeztetni engem. Felnyögtem az érzéstől és előbbi tevékenységégnek hála tudtam, hogy nem sok kell ahhoz, hogy átlépjek abba a másik világba. De...valamiért nem szerettem volna nélküli elérni a gyönyört, ezért megpróbáltam összekaparni magam, hoy legalább néhány szót ki tudjak nyögni.
- Kérlek, Nik...Akarlak. - Hangom teljesen fátyolos volt, annyira kívántam már őt, hogy azt lehetetlenség volt kifejezni.

Vendég
Anonymous

A poszt írója Vendég
Elküldésének ideje Vas. Szept. 23, 2012 6:58 pm
- Tatia, ha most nem hagyod abba... idő kell, hogy újrakezdjük... mert el fogok menni - nyöszörögtem halkan, és belemarkoltam a vállába. - Ha nem akarod, hagyd abba... - figyelmeztettem.
Egyrészt szerettem volna ha befejezi, hogy igazán a magamévá tehessem, másrészt imádtam volna, hogy így érhetem el a gyönyört.
- Van egy ötletem - állítottam meg egy pillanatra, és magamra emeltem a csípőjét, hogy nyelvemet visszafúrjam combjai közé. Ha én elérem a gyönyört, hát legyen így vele is.

Ősi vámpír
Tatia Petrova
Kedvenc dal :
Hobbi & foglalkozás :

Elküldésének ideje Vas. Szept. 23, 2012 6:43 pm
Egy pillanatra elengedtem őt, de csak addig, míg elégedett mosolyra húztam a számat. Ezután rögtön vissza is hajoltam az előző helyemre, tovább ingereltem őt ajkaimmal, nyelvemmel és ujjaimmal. Azt akartam, hogy élvezze és hogy lépje át a gyönyör kapuját. Közben néhányszor fel-fel pillantottam, hogy láthassam az arcát és az arra kiülő érzéseket. Jelenleg ez volt az, ami doppingolt.

Vendég
Anonymous

A poszt írója Vendég
Elküldésének ideje Vas. Szept. 23, 2012 6:40 pm
Szemvillanás alatt helyet cseréltünk, most én voltam alul, és szemem lehunyva élveztem, ahogy egész testem végigcsókolta. Lassan felrobbantam a vágytól, pedig még nem is tett velem semmi különöset.
- Istenem.... igen.... folytasd - tördeltem, kezem a hajában turkált, és azt hittem, most jön el a pillanat, hogy kézzel megérinthetem a csillagokat.

Ősi vámpír
Tatia Petrova
Kedvenc dal :
Hobbi & foglalkozás :

Elküldésének ideje Vas. Szept. 23, 2012 6:32 pm
Hirtelen abbamaradt a kényeztetésem és a mámoros kábulat ellenére is elvigyorodtam kérése hallatán. Vámpírsebességre kapcsoltam, de csak addig, míg meg nem oldottam úgy a helyzetet, hogy én legyek felül. Finoman a csípőjére ültem, a szemeibe mosolyogtam és a füléhez hajoltam.
- Kölcsönkenyér visszajár. - Kacsintottam rá még mindig vigyorogva, aztán egy szájára adott futó csók után a nyakához hajoltam, ott kezdve a kényeztetését. Végigcsókoltam nyakának és vállának ívét, majd a felsőtestét, közben pedig a kezem már előrébb járt és férfiasságát kezdte elkényeztetni. Nem sokkal később a számmal is eljutottam odáig, először a csípőjére leheltem néhány apró csókot, majd ajkaimmal kezdtem el segíteni ujjaim munkáját. Először lassan és finoman kényeztettem őt, aztán a nyelvemet is bevetettem, hogy minél nagyobb gyönyört okozhassak neki. Forró szám magába fogadta őt és ezer éven át fejlődő tudásommal kényeztettem őt odalent.

Vendég
Anonymous

A poszt írója Vendég
Elküldésének ideje Vas. Szept. 23, 2012 6:24 pm
Láttam a szemem sarkából, hogy a saját lábába, aztán a takaróba mar. Nyögések és sóhajok hagyták el a száját, teste pedig egyre sűrűbben feszült meg.
- Nem, még nem hagyom... - súgtam, felkúszva az arcához, abbahagyva az eddigi tevékenységemet. - Én is szeretném, ha... te nekem... még sosem csináltál ilyet. Velem nem - simogattam az arcát.

Ősi vámpír
Tatia Petrova
Kedvenc dal :
Hobbi & foglalkozás :

Elküldésének ideje Vas. Szept. 23, 2012 6:18 pm
Nem mozdultam, ismét eleget tettem a kérésének. A szívem hevesebben vert csókjainak hatására, az egyébként szinte jéghideg bőröm forrósodni kezdett, vérem gyorsabban száguldozott az ereimben. A kis idővel ezelőtti együttlétet is élveztem, de ezt még jobban. Főleg amikor a legérzékenyebb pontomhoz ért...!
Nyögés hagyta el a számat, nagyot nyeltem és ujjaimmal először a saját combomba, aztán a takaróba markoltam kényeztetésének hatására. Nagyon jól csinálta, amit csinált, ez az édes kínzás egyenes utat biztosított számomra a gyönyör felé. Tudtam, hogyha így folytatja, akkor nem is fogom sokáig bírni...

Vendég
Anonymous

A poszt írója Vendég
Elküldésének ideje Vas. Szept. 23, 2012 5:22 pm
Beleborzongott a lelkem, ahogy kimondta a nevemet, és olyan boldoggá tett vele, mint már nagyon régen senki sem.
- Maradj így - súgtam neki, kissé leszorítva az ágyra, majd mikor éreztem, hogy elernyed a teste, lefelé kezdtem csúszni az ajkaimmal.
Végigcsókoltam a hasát, az oldalát, a combját, aztán lába közé temettem a fejem, hogy nyelvemmel kezdjem el a gyönyör országa felé vezetni.

Ősi vámpír
Tatia Petrova
Kedvenc dal :
Hobbi & foglalkozás :

Elküldésének ideje Vas. Szept. 23, 2012 4:58 pm
Alá kerültem, én pedig nem ellenkeztem. Bolond lennék, ha ezt tettem volna, sőt, nem is bolond, hanem címeres ökör.
Összepréseltem az ajkaimat és nagy levegőt vettem, amikor a mellemre tért át. Éreztem, hogy a vágy eluralkodik rajtam, egy olyasfajta vágy, amit csak iránta érezhetek, senki más iránt. Legalábbis eddig még soha nem éreztem ilyesmit másoknál.
- Édes, drága Nik. - Eleget téve kérésének kimondtam a nevét, úgy, ahogy régen is. Mindig így becéztem és most is szerettem őt így hívni, az már másik történet, hogy nem sok alkalmam volt rá.

Vendég
Anonymous

A poszt írója Vendég
Elküldésének ideje Vas. Szept. 23, 2012 4:52 pm
- Imádom hallani, hogy jó neked amit csinálok - mosolyogtam, élvezve ahogy végigfutott ujja a testemen, míg végül hajamba túrt.
- Hagyd, hogy kényeztesselek - mormogtam, aztán magam alá tepertem, és ajkam rátalált mellbimbójára. Nyelvem lágy mozdulatával kényeztettem, míg kezemmel másik mellét simogattam.
- Mondd ki a nevem - kérleltem. - Annyira szeretem, ahogy te mondod....

Ősi vámpír
Tatia Petrova
Kedvenc dal :
Hobbi & foglalkozás :

Elküldésének ideje Vas. Szept. 23, 2012 4:48 pm
Már akkor jóleső sóhaj hagyta el az ajkaimat, amikor a szája lejjebb csúszott a vállamra és ott halmozott el csókjaival, de amikor végigsimított a combomon és a fenekembe markolt, akkor ismételten kénytelen voltam sóhajtani egyet. Mennyire más volt most, mint lent a pihenőszobában! Gyengéd és figyelmes volt, tényleg úgy, mint régen. Na jó, azért az nem elhanyagolható, hogy sokkal gyakorlottabb is volt.
Végigsimítottam azon a kezén, amelyikkel a testemen kalandozott, aztán mellkasára csúsztattam az ujjaimat, hogy simogatásommal ingereljem a bőrét. Végigzongoráztam az oldalán, majd a hátán a gerince mentén, később ujjaim felfutottak a tarkójához, hogy szőke hajába túrhassak.

Vendég
Anonymous

A poszt írója Vendég
Elküldésének ideje Vas. Szept. 23, 2012 4:20 pm
- Én igyekszem, ígérem - suttogtam, aztán megcsókoltam újra, majd a csók lejjebb csúszott, már a vállain csapongtam, kezem pedig a combját simogatta, hogy aztán gyengéden belemarkoljak a fenekébe.
- Gyönyörű kicsi Tatia... elveszed az eszem - lihegtem, és hozzá dörgöltem a csípőmet.

Ősi vámpír
Tatia Petrova
Kedvenc dal :
Hobbi & foglalkozás :

Elküldésének ideje Vas. Szept. 23, 2012 3:44 pm
- Az már eléggé régen volt. - Suttogtam visszaemlékezve arra az éjszakára. Ez olyasfajta dolog számomra, amit soha nem fogok elfelejteni és amit senki sem törölhet ki a fejemből vagy feketítheti be az emlékét. Akármi történjék, az az éjszaka marad életem egyik legszebb emléke.
- De talán nem lesz nehéz megismételni. - Rámosolyogtam. Kedvesen és aranyosan, úgy, ahogy emberként mosolyogtam utoljára. Vámpírként nem volt lehetőségem ezt tenni és nem is nagyon akartam. Csak most.

Vendég
Anonymous

A poszt írója Vendég
Elküldésének ideje Vas. Szept. 23, 2012 3:39 pm
- Mindent a hölgy kényelméért - suttogtam, és élveztem a hosszú, kedves csókot. Kezem a hátára tettem, úgy húztam magamhoz egyre és egyre közelebb.
- Olyan jó, hogy itt vagy velem Tatia - cirógattam meg az ajkát, mikor elvált tőlem. - Azt akarom, hogy ez az éjszaka olyan legyen, mint ezer évvel ezelőtt, mikor te és én először voltunk együtt.

Ősi vámpír
Tatia Petrova
Kedvenc dal :
Hobbi & foglalkozás :

Elküldésének ideje Vas. Szept. 23, 2012 3:25 pm
Pár másodperccel később már a puha ágy volt a hátam alatt, a takaró beborított és kénytelen-kelletlen elnevettem magam. Hogy miért? Nem is tudom. Csak jólesett.
- Néha úgy érzem, elfelejted, hogy én is egy ezer éves vámpír vagyok. - A csókja után elvigyorodtam, feltűnően jókedvű voltam. Talán azért, mert nem voltam egyedül. Mert vele voltam...igen, lehetséges, hogy ez volt az oka. - De igen, tökéletes így. - Bólintottam és most én hajoltam oda hozzá, hogy két kezem közé fogjam az arcát és hosszabban megcsókoljam, körülbelül úgy, mint nem is olyan régen abban a földszinti pihenőszobában.

Vendég
Anonymous

A poszt írója Vendég
Elküldésének ideje Vas. Szept. 23, 2012 3:21 pm
(fürdőszoba)

Óvatosan letettem Tatiát az ágyra, és mellé feküdtem majd magunkra borítottam a takarót.
- Nincs hideg, de akkor sem akarom hogy fázz - dörgöltem a karját, és magamhoz szorítottam.
- Igy most jó? - kérdeztem, majd odahajoltam és megcsókoltam.

Vendég
Anonymous

A poszt írója Vendég
Elküldésének ideje Szomb. Szept. 22, 2012 7:48 am
- Tényleg régen. Ezer éve - ismertem el, majd egy hirtelen rántással az ölembe kaptam, és játékosan évődve beleharaptam a nyakába.
- Imádom, amikor ilyen vagy. És ha ez azzal párosul, hogy nincs rajtad ruha, hát elveszett ember vagyok - dünnyögtem, majd elindultam vele a fürdőszoba felé.

(Klaus fürdője)

Ősi vámpír
Tatia Petrova
Kedvenc dal :
Hobbi & foglalkozás :

Elküldésének ideje Pént. Szept. 21, 2012 9:00 pm
Végignéztem rajta, amikor leszórta magáról a ruháit és az életem során már sokadszorra kellett megjegyeznem, hogy Klaus nagyon jól néz ki. Nemhiába, nekem is jó ízlésem volt a pasik terén, hát éppen az ne lenne jó pasi, akit szeretek?
- Vigyél ölben. Azt már úgyis olyan régen tetted. - Rákacsintottam és jobban belegondolva tényleg így volt. Utoljára akkor történt ilyesmi, amikor emberek voltunk. De a nagy gondolkozás közepette én magam is leszórtam a ruháimat, hogy azok a földön kössenek ki.

Vendég
Anonymous

A poszt írója Vendég
Elküldésének ideje Csüt. Szept. 20, 2012 6:06 pm
- Ha ránk nyitna, jobban zavarba jönne ő, mint mi. A mútlkor a dühe kissé nagyobb volt a zavaránál, azért nem érdekelte, milyen állapotban lát minket - vigyorogtam, és leszórtam magamról a ruhákat, hogy végül meztelenül álljak előtte.
- Nos, Ms. Petrova, jön a saját lábán, vagy vigyem ölben? - simultam hozzá, készen arra, hogy felkapjam a karjaimba.

A poszt írója Ajánlott tartalom
Elküldésének ideje

Klaus hálószobája

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
20 / 25 oldalUgrás a következő oldalra : Previous  1 ... 11 ... 19, 20, 21 ... 25  Next

Similar topics

-
» Klaus hálószobája
» Klaus Mikaelson
» Klaus fürdőszobája
» Kol hálószobája
» Klaus szobája

Engedélyek ebben a fórumban:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
rising of the mortals :: Lakások és szobák :: Mystic Falls-i lakások :: Mikaelson villa-

Új posztok
tekintsd meg
Pént. Május 31, 2019 10:58 pm
Laurel O. Delgado
Szer. Május 29, 2019 1:28 am
Katherine Pierce
Kedd Május 28, 2019 8:31 pm
Amren Monroe
Hétf. Május 27, 2019 11:26 pm
Lucille Éamon Vodova
Szer. Május 22, 2019 12:03 pm
Katherine Pierce