Whatever anyone does or says,
i must be emerald and keep my color

Megosztás

Vendég
Anonymous

A poszt írója Vendég
Elküldésének ideje Pént. Május 09, 2014 11:30 pm
Ugrás egy másik oldalra Ugrás a következő oldalra : Previous  1 ... 10 ... 17, 18, 19, 20, 21  Next
Serena, és Eyal

A francba! Minden erőmet összeszedve, vámpírsebességgel, megfogtam őt, arrébb vittem, és kihúztam a karót. Felharaptam a kezemet, és megitattam a véremmel. Többre nem futotta...Ennyi tellett tőlem, és elvesztettem minden erőmet, és emlékezetemet.
Vissza az elejére Go down

Vendég
Anonymous

A poszt írója Vendég
Elküldésének ideje Pént. Május 09, 2014 11:32 pm
Ugrás egy másik oldalra Ugrás a következő oldalra : Previous  1 ... 10 ... 17, 18, 19, 20, 21  Next
Eyal & Serena

Felnyögtem mikor kihúzta belőlem a karót, a vérét nem akartam lenyelni de csak lenyeltem. A hátamon feküdtem, a karóval felvágtam a csuklómat és odaérintettem a kezemet a szájához, nagyon gyenge voltam.

Vendég
Anonymous

A poszt írója Vendég
Elküldésének ideje Pént. Május 09, 2014 11:34 pm
Serena, és Eyal

Valamit éreztem a számban, és lenyeltem..Egy jó pár óra eltelhetett, és felkeltem, mellettem feküdt Serena. Nagyon dühös lettem, mert tudtam,hogy mit csinált. Ő is felkelt, és ránéztem.
-Van neked eszed??? Mit csináltál???-kérdeztem hangosan, már már nem dühöngve,és ordítva.

Vendég
Anonymous

A poszt írója Vendég
Elküldésének ideje Pént. Május 09, 2014 11:37 pm
Eyal & Serena

A karó mellettem volt, így viszont nehezebb dolgom lesz hogy Eyal újra gyors, de akkor is megteszem! Így, vagy úgy.
- Igen képzeld van eszem, és ezért tettem meg. Ezért kell megtennem. - mondom és a karóért nyúlok, abban reménykedve, hogy Eyal nem fog megmenteni.
Nem tudom, hogy miért érzem azt, hogy meg kell ölnöm magamat, de ezt érzem és muszáj.

Vendég
Anonymous

A poszt írója Vendég
Elküldésének ideje Szomb. Május 10, 2014 10:31 am
Serena, és Eyal

Tudtam,hogy ott van mellette a karó, de azt is,hogy nincs elég gyorsasága annak,hogy magába szúrja.
-Volt eszed mi? Hát nekem nem úgy tűnik...-mondtam idegesen, és mikor láttam,hogy a karóért nyúl, odasuhantam, és a kezét a földre tapasztottam,hogy mozdítani se bírta.

Vendég
Anonymous

A poszt írója Vendég
Elküldésének ideje Vas. Május 11, 2014 6:44 pm
Eyal & Serena

A hatamon fekudtem, kezem pedig a foldon volt. Minden erommel azon voltam, hogy megtegyem azt amit erzek, megkell olnom magam.

Vendég
Anonymous

A poszt írója Vendég
Elküldésének ideje Vas. Május 11, 2014 8:53 pm
Serena, és Eyal

-Elég legyen!-mondtam komolyan, és a szemébe néztem. -Elfelejted az ,hogy meg akarod magad ölni...-igéztem meg,és el eresztettem.

Vendég
Anonymous

A poszt írója Vendég
Elküldésének ideje Vas. Május 11, 2014 8:57 pm
Eyal & Serena

Szemeibe nezek majd par pillanat mulva pislogok parat, de nem kelek fel. Homalyosan emlekszem arra amit egy szemely mondott nekem, hogy ha megharapok valakit akkor oljem meg. Feltetelezem vampir-boszorkany lehet az illeto, mert Eyal igezese nem hat ram. Ugy teszek mintha elfelejtettem volna, de amikor nem figyel meg teszem.

Vendég
Anonymous

A poszt írója Vendég
Elküldésének ideje Vas. Május 11, 2014 9:09 pm
Serena, és Eyal

Mikor azt hittem,hogy már vége, elfordultam, és hallottam,hogy leszúrja magát. Megint megitattam a vámpír véremmel, de most már forrtam a dühtől.-Marhára kíváncsi lennék,hogy s mint nem sikerült az igézésem....De ha ennek vége, esküszöm kinyírok mindenkit....-szerencse,hogy hoztam kötelet, így odakötöztem a fához, és leguggoltam míg fel nem kel.

Vendég
Anonymous

A poszt írója Vendég
Elküldésének ideje Vas. Május 11, 2014 9:14 pm
Eyal & Serena

Tiszta erombol probaltam kiszabadulni, de sajnos Eyal erosebb volt nalam. Viszont a kotel szerencsere elszakadt. Egy gyors mozdulattal felkaptam a karot majd arrebb mentem par metert.
A hasamba szurtam, es lerogytam a foldre. De az meg mimdig nem tiszta hogy miert kell ezt tennem.
- Ha kozelebb jossz, a szivembe kell szurjam. - mondtam es jobban belenyomtam a karot a hasamba es felkialtok.

Vendég
Anonymous

A poszt írója Vendég
Elküldésének ideje Vas. Május 11, 2014 9:21 pm
Serena, és Eyal

Kikaptam a kezéből a karót, és most már a nyakánál fogva a falhoz nyomta. És már ordítva válaszoltam neki. -Elég legyen már a rohadt életbe!! Rohadtul kezdem ezt unni!!!

Vendég
Anonymous

A poszt írója Vendég
Elküldésének ideje Vas. Május 11, 2014 9:25 pm
Eyal & Serena

- Eressz el! - mondom neki halkan, de duhosen.
- Meg kell tennem. - mondom es erzem hogy nem kapok rendesen levegot.

Vendég
Anonymous

A poszt írója Vendég
Elküldésének ideje Vas. Május 11, 2014 9:29 pm
Serena, és Eyal

Engedtem a szorításamon, de nem engedtem őt el. Meg se hagytam mozdulni. Meg se szólaltam, csak őt néztem.

Vendég
Anonymous

A poszt írója Vendég
Elküldésének ideje Vas. Május 11, 2014 9:31 pm
Eyal & Serena

Mikor engedett a szoritasan kohogtem parat, de mozogni meg nem tudtam. Foleg hogy a hasam valamiert nem gyogyul. Valamit tett velem az a,ferfi vampirboszorkany aki megigezett...
Haromnegyed ora telt el a telihold ota.
- Eressz el, Eyal. - mondom mikozben szemeibe nezek.

Vendég
Anonymous

A poszt írója Vendég
Elküldésének ideje Vas. Május 11, 2014 9:38 pm
Serena, és Eyal

-Nem foglak elereszteni...-mondom komolyan, és tényleg nem eresztem.

Vendég
Anonymous

A poszt írója Vendég
Elküldésének ideje Vas. Május 11, 2014 9:40 pm
Eyal & Serena

- Nem fogom bantani magam, igerem. - mondom oszinten. Ha nem hisz nekem, higyjen a szivveresemnek, ha hazudok akkor gyorsabban ver, de most normalis a ritmusa.

Vendég
Anonymous

A poszt írója Vendég
Elküldésének ideje Vas. Május 11, 2014 9:42 pm

-Elengedlek....de ha bármit mersz magaddal tenni...Most mondom ,hogy vége...nem látsz többet...értetted??-kérdeztem halkan, de nyugodtan.

Vendég
Anonymous

A poszt írója Vendég
Elküldésének ideje Vas. Május 11, 2014 9:46 pm
Eyal & Serena

Szavaira bolintottam.
Mikor elengedtem kohogtem parat majd leultem a foldre, a fanak dolve es a hasamon levo mely sebre tettem a kezem ami verzett. Tobb vampir vert mar nem birok inni.

Vendég
Anonymous

A poszt írója Vendég
Elküldésének ideje Vas. Május 11, 2014 9:49 pm
Serena, és Eyal

Láttam,hogy a hasán nem áll el a vérzés...Odaszorítottam a kezemet, és tartottam. Majd bekötöttem neki.

Vendég
Anonymous

A poszt írója Vendég
Elküldésének ideje Vas. Május 11, 2014 9:51 pm
Eyal & Serena

- Nemtudom hogy miert tettem... Nem sok mindenre emlekszem. - mondom mikozben felszisszenek amikor bekoti a sebemet.

Vendég
Anonymous

A poszt írója Vendég
Elküldésének ideje Vas. Május 11, 2014 9:58 pm
Serena, és Eyal

Nem tudtam már mit szólni. Csak néztem őt, és gondolkoztam. Felnéztem az égre, és fogalmam sincs mi tévő legyek most.

Vendég
Anonymous

A poszt írója Vendég
Elküldésének ideje Vas. Május 11, 2014 10:03 pm
Eyal & Serena

Erom meg nem volt felkelni.
- Megoldjuk, ugye? - suttogom mikozben lehunyom a szemem fejemet a fanak dontom.
- Amugy meg mondtam hogy ne ments meg! - mondom picit hangosabban.

Vendég
Anonymous

A poszt írója Vendég
Elküldésének ideje Vas. Május 11, 2014 10:04 pm
Serena, és Eyal

-Mit akarsz megoldani??-kérdeztem sóhajtva...
-Sokat idegesítesz, magam öllek meg....-mondtam mogorván.

Vendég
Anonymous

A poszt írója Vendég
Elküldésének ideje Vas. Május 11, 2014 10:06 pm
Eyal & Serena

Nem mondok neki semmit. Lassan felallok es a fanak dolok.
- Tessek tedd meg!!! - mondom neki goromban es szettarom a kezemet.

Vendég
Anonymous

A poszt írója Vendég
Elküldésének ideje Vas. Május 11, 2014 10:09 pm
Serena, és Eyal

Felé se fordultam, inkább előbbre mentem, és leültem a víz elé. Néztem,ahogy mozog a víz. Próbáltam lenyugodni.

A poszt írója Ajánlott tartalom
Elküldésének ideje

Vízesés

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
18 / 21 oldalUgrás a következő oldalra : Previous  1 ... 10 ... 17, 18, 19, 20, 21  Next

Similar topics

-
» Vízesés
» Erdő és vízesés
» Erdő mélyén lévő vízesés

Engedélyek ebben a fórumban:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
rising of the mortals :: Helyszínek :: Mystic Falls-

Új posztok
tekintsd meg
Pént. Május 31, 2019 10:58 pm
Laurel O. Delgado
Szer. Május 29, 2019 1:28 am
Katherine Pierce
Kedd Május 28, 2019 8:31 pm
Amren Monroe
Hétf. Május 27, 2019 11:26 pm
Lucille Éamon Vodova
Szer. Május 22, 2019 12:03 pm