|
| |
|
Elküldésének ideje ♛Pént. Május 09, 2014 11:30 pm | Serena, és Eyal A francba! Minden erőmet összeszedve, vámpírsebességgel, megfogtam őt, arrébb vittem, és kihúztam a karót. Felharaptam a kezemet, és megitattam a véremmel. Többre nem futotta...Ennyi tellett tőlem, és elvesztettem minden erőmet, és emlékezetemet. |
| | |
|
Elküldésének ideje ♛Pént. Május 09, 2014 11:32 pm | Eyal & Serena Felnyögtem mikor kihúzta belőlem a karót, a vérét nem akartam lenyelni de csak lenyeltem. A hátamon feküdtem, a karóval felvágtam a csuklómat és odaérintettem a kezemet a szájához, nagyon gyenge voltam. |
| | |
|
Elküldésének ideje ♛Pént. Május 09, 2014 11:34 pm | Serena, és Eyal Valamit éreztem a számban, és lenyeltem..Egy jó pár óra eltelhetett, és felkeltem, mellettem feküdt Serena. Nagyon dühös lettem, mert tudtam,hogy mit csinált. Ő is felkelt, és ránéztem. - Van neked eszed??? Mit csináltál???-kérdeztem hangosan, már már nem dühöngve,és ordítva. |
| | |
|
Elküldésének ideje ♛Pént. Május 09, 2014 11:37 pm | Eyal & Serena A karó mellettem volt, így viszont nehezebb dolgom lesz hogy Eyal újra gyors, de akkor is megteszem! Így, vagy úgy. - Igen képzeld van eszem, és ezért tettem meg. Ezért kell megtennem. - mondom és a karóért nyúlok, abban reménykedve, hogy Eyal nem fog megmenteni. Nem tudom, hogy miért érzem azt, hogy meg kell ölnöm magamat, de ezt érzem és muszáj. |
| | |
|
Elküldésének ideje ♛Szomb. Május 10, 2014 10:31 am | Serena, és Eyal Tudtam,hogy ott van mellette a karó, de azt is,hogy nincs elég gyorsasága annak,hogy magába szúrja. - Volt eszed mi? Hát nekem nem úgy tűnik...-mondtam idegesen, és mikor láttam,hogy a karóért nyúl, odasuhantam, és a kezét a földre tapasztottam,hogy mozdítani se bírta. |
| | |
|
Elküldésének ideje ♛Vas. Május 11, 2014 6:44 pm | Eyal & Serena
A hatamon fekudtem, kezem pedig a foldon volt. Minden erommel azon voltam, hogy megtegyem azt amit erzek, megkell olnom magam. |
| | |
|
Elküldésének ideje ♛Vas. Május 11, 2014 8:53 pm | Serena, és Eyal - Elég legyen!-mondtam komolyan, és a szemébe néztem. - Elfelejted az ,hogy meg akarod magad ölni...-igéztem meg,és el eresztettem. |
| | |
|
Elküldésének ideje ♛Vas. Május 11, 2014 8:57 pm | Eyal & Serena
Szemeibe nezek majd par pillanat mulva pislogok parat, de nem kelek fel. Homalyosan emlekszem arra amit egy szemely mondott nekem, hogy ha megharapok valakit akkor oljem meg. Feltetelezem vampir-boszorkany lehet az illeto, mert Eyal igezese nem hat ram. Ugy teszek mintha elfelejtettem volna, de amikor nem figyel meg teszem. |
| | |
|
Elküldésének ideje ♛Vas. Május 11, 2014 9:09 pm | Serena, és Eyal Mikor azt hittem,hogy már vége, elfordultam, és hallottam,hogy leszúrja magát. Megint megitattam a vámpír véremmel, de most már forrtam a dühtől.- Marhára kíváncsi lennék,hogy s mint nem sikerült az igézésem....De ha ennek vége, esküszöm kinyírok mindenkit....-szerencse,hogy hoztam kötelet, így odakötöztem a fához, és leguggoltam míg fel nem kel. |
| | |
|
Elküldésének ideje ♛Vas. Május 11, 2014 9:14 pm | Eyal & Serena
Tiszta erombol probaltam kiszabadulni, de sajnos Eyal erosebb volt nalam. Viszont a kotel szerencsere elszakadt. Egy gyors mozdulattal felkaptam a karot majd arrebb mentem par metert. A hasamba szurtam, es lerogytam a foldre. De az meg mimdig nem tiszta hogy miert kell ezt tennem. - Ha kozelebb jossz, a szivembe kell szurjam. - mondtam es jobban belenyomtam a karot a hasamba es felkialtok. |
| | |
|
Elküldésének ideje ♛Vas. Május 11, 2014 9:21 pm | Serena, és Eyal Kikaptam a kezéből a karót, és most már a nyakánál fogva a falhoz nyomta. És már ordítva válaszoltam neki. - Elég legyen már a rohadt életbe!! Rohadtul kezdem ezt unni!!! |
| | |
|
Elküldésének ideje ♛Vas. Május 11, 2014 9:25 pm | Eyal & Serena
- Eressz el! - mondom neki halkan, de duhosen. - Meg kell tennem. - mondom es erzem hogy nem kapok rendesen levegot. |
| | |
|
Elküldésének ideje ♛Vas. Május 11, 2014 9:29 pm | Serena, és Eyal Engedtem a szorításamon, de nem engedtem őt el. Meg se hagytam mozdulni. Meg se szólaltam, csak őt néztem. |
| | |
|
Elküldésének ideje ♛Vas. Május 11, 2014 9:31 pm | Eyal & Serena
Mikor engedett a szoritasan kohogtem parat, de mozogni meg nem tudtam. Foleg hogy a hasam valamiert nem gyogyul. Valamit tett velem az a,ferfi vampirboszorkany aki megigezett... Haromnegyed ora telt el a telihold ota. - Eressz el, Eyal. - mondom mikozben szemeibe nezek. |
| | |
|
Elküldésének ideje ♛Vas. Május 11, 2014 9:38 pm | Serena, és Eyal - Nem foglak elereszteni...-mondom komolyan, és tényleg nem eresztem. |
| | |
|
Elküldésének ideje ♛Vas. Május 11, 2014 9:40 pm | Eyal & Serena
- Nem fogom bantani magam, igerem. - mondom oszinten. Ha nem hisz nekem, higyjen a szivveresemnek, ha hazudok akkor gyorsabban ver, de most normalis a ritmusa. |
| | |
|
Elküldésének ideje ♛Vas. Május 11, 2014 9:42 pm | - Elengedlek....de ha bármit mersz magaddal tenni...Most mondom ,hogy vége...nem látsz többet...értetted??-kérdeztem halkan, de nyugodtan. |
| | |
|
Elküldésének ideje ♛Vas. Május 11, 2014 9:46 pm | Eyal & Serena
Szavaira bolintottam. Mikor elengedtem kohogtem parat majd leultem a foldre, a fanak dolve es a hasamon levo mely sebre tettem a kezem ami verzett. Tobb vampir vert mar nem birok inni. |
| | |
|
Elküldésének ideje ♛Vas. Május 11, 2014 9:49 pm | Serena, és Eyal Láttam,hogy a hasán nem áll el a vérzés...Odaszorítottam a kezemet, és tartottam. Majd bekötöttem neki. |
| | |
|
Elküldésének ideje ♛Vas. Május 11, 2014 9:51 pm | Eyal & Serena
- Nemtudom hogy miert tettem... Nem sok mindenre emlekszem. - mondom mikozben felszisszenek amikor bekoti a sebemet. |
| | |
|
Elküldésének ideje ♛Vas. Május 11, 2014 9:58 pm | Serena, és Eyal Nem tudtam már mit szólni. Csak néztem őt, és gondolkoztam. Felnéztem az égre, és fogalmam sincs mi tévő legyek most. |
| | |
|
Elküldésének ideje ♛Vas. Május 11, 2014 10:03 pm | Eyal & Serena
Erom meg nem volt felkelni. - Megoldjuk, ugye? - suttogom mikozben lehunyom a szemem fejemet a fanak dontom. - Amugy meg mondtam hogy ne ments meg! - mondom picit hangosabban. |
| | |
|
Elküldésének ideje ♛Vas. Május 11, 2014 10:04 pm | Serena, és Eyal - Mit akarsz megoldani??-kérdeztem sóhajtva... - Sokat idegesítesz, magam öllek meg....-mondtam mogorván. |
| | |
|
Elküldésének ideje ♛Vas. Május 11, 2014 10:06 pm | Eyal & Serena
Nem mondok neki semmit. Lassan felallok es a fanak dolok. - Tessek tedd meg!!! - mondom neki goromban es szettarom a kezemet. |
| | |
|
Elküldésének ideje ♛Vas. Május 11, 2014 10:09 pm | Serena, és Eyal Felé se fordultam, inkább előbbre mentem, és leültem a víz elé. Néztem,ahogy mozog a víz. Próbáltam lenyugodni. |
| | |
|
A poszt írója ♛ Ajánlott tartalom Elküldésének ideje ♛ | |
| | | |
Similar topics | |
|
| Engedélyek ebben a fórumban: | Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
| |
| |
| |
• az új oldal nyitásáig •
• ROTM FRPG •
|
Pént. Május 31, 2019 10:58 pm Szer. Május 29, 2019 1:28 am Kedd Május 28, 2019 8:31 pm Hétf. Május 27, 2019 11:26 pm Szer. Május 22, 2019 12:03 pm Hétf. Május 20, 2019 10:43 am Szomb. Május 18, 2019 10:03 pm • ROTM FRPG • |
|