|
| |
|
Elküldésének ideje ♛Csüt. Ápr. 25, 2013 1:56 pm | Lábaimat szorosan a dereka köré fontam és a hátát is karmolászni kezdtem. Nem tehetek róla, de ő ezt váltotta ki belőlem. Mint általában mindig. Amikor a közelemben van teljesen elvesztem a józan eszem.. De ki lenne képes megőrizni a józan eszét, ha az a személy van a közelében akit mindennél jobban szeret. Elmosolyodtam mikor kezemet a fejem főlé emelte. Nem akartam ellenkezni, meg hát azt hiszem nagyon nem is tudtam volna. Még mindig ő az erősebb. Hiába vagyok már én is félig vámpír.. Meg amúgy sem volt ellenemre ez az egész. Sőt.. Nagyon is tetszett ez a szituáció.
|
| | |
|
Elküldésének ideje ♛Szer. Ápr. 24, 2013 8:03 pm | Hátamra csúsztatta kezét, mellyel méginkább összeborzolta érzékeimet. Ilyenkor amúgy is felettébb érzékenyebb minden porcikám, és ez az érintés.. az ő puha tenyere.. isteni. Nagyon imádom. Szavai egészen a mennyekig emeltek, és nyaka hajtalába dfugtam orromat, miközben hevesebben kezdtem mozdulni benne. Nem számított már más, csak ő és én. Az sem érdekelt ha a barátnője meghall. Így izgalmasabb. Kezét megfogva feje fölé emeltem őket, így mutatva meg, hogy hiába vámpír már ő is félig, még mindig én vagyok kettőnk közül az erősebb. |
| | |
|
Elküldésének ideje ♛Kedd Ápr. 23, 2013 8:54 pm | Nem tudtam volna megszólalni, még ha akartam volna se.. Egyszerűen most nem voltam rá képes és kész. A szavak most feleslegesek.. Nem csak szerintem, de szerinte is. Annyira jó érzés volt őt érezni.. Így. Halkan felnyögtem mikor megéreztem őt magamban.. Istenem, hogy ez már mennyire hiányzott. Mennyire hiányzott Ő. Csak vele volt az életem úgymond tökéletes. - Én is téged.. Őrületesen. - Suttogtam kezeimet óvatosan a hátára csúsztatva. |
| | |
|
Elküldésének ideje ♛Kedd Ápr. 23, 2013 8:20 pm | - Ne is mondj semmit.. érzek mindent.. - nyögtem bele szájába, és lehunytam szemeimet, miközben befeküdtem lábai közé, és haját kezdtem ezúttal simogatni. Tökéletes ajkak.. nem tudok betelni vele. Következő mozdulatommal elmerültem teste tüzességében, és lehunyt szemekkel nyögtem fel, nyakába temetve arcomat. - Szeretlek.. - suttogtam halkan, miközben csak arra vártam, hogy ő is felfogja, mi történik. Hagyni akartam időt mindkettőnknek. |
| | |
|
Elküldésének ideje ♛Hétf. Ápr. 22, 2013 2:57 pm | Nem akartam semmi mást csak őt és most meg is fogom kapni.. Újra. De ezúttal örökre. Senki nincs aki szétválaszthatna minket. Meg már amúgy sem lenne képes senki rá. Meg van az erőm ahhoz, hogy megállítsak mindenkit akinek csak egy rossz szava lesz ránk. Csodálkozom, hogy anyám még nem jött utánam, hogy megállítson. Talán fél, hiszen már tudja, hogy mire vagyok képes. Nem riadok vissza attól, hogy megöljek valakit. - Nick. - Suttogtam bele a csókunkba. Nyelvemmel az övét kezdtem cirógatni. Párszor belenyögtem a csókba kényeztetésétől és a hajába túrtam. |
| | |
|
Elküldésének ideje ♛Hétf. Ápr. 22, 2013 2:28 pm | Belemosolyogtam csókunkba, és elképesztően izzított a tudata annak, hogy most itt vagyok vele... itt, hosszú évek után, melyeket külön kellett töltenünk és ha belegondolok, hogy mindezt majdnem elveszítettem.. azt hiszem, itt kapnék szívrohamot, ha ebbe bele kell gondolnom. - Violet.. - nyögtem ki nevét halkan, a szájába, majd nyelvem kergetni kezdte az Ő nyelvét, és kezem lecsúszott kettőnk közé, hogy ott kezdjem őt kényeztetni. - Még mindig.. tűzforró vagy.. - súgtam neki. |
| | |
|
Elküldésének ideje ♛Csüt. Ápr. 18, 2013 6:01 pm | Olyan jó volt érezni a csupasz bőrét az enyémen. Ez is csak arra emlékeztetett, hogy túlságosan sok időt töltöttünk már külön. De most van egy örökkévalóságunk arra, hogy minden bepótoljunk.. Szenvedélyesen viszonoztam csókját, mintha enélkül nem tudok élni.. Jobban belegondolva.. Nem is vagyok rá nagyon képes.. - Itt az ideje egy kis nosztalgiának. - Felkuncogtam, majd finoman harapdálni kezdtem alsó ajkát. |
| | |
|
Elküldésének ideje ♛Csüt. Ápr. 18, 2013 5:38 pm | Segédkezően felemelkedtem, hogy le tudja rólam húzni a nadrágomat, és mindvégig rázott a libabőr, mikor csupasz bőrömhöz ért hozzá. Imádtam minden mozdulatát, és hajába túrtam, hogy szenvedélyesen megcsókoljam újra a száját, és lábai közé feküdtem, melleit masszírozva az ujjaimmal, és ránevettem. - Mintha ezer éve nem lettem volna nővel... - tapintottam ki lábai között a lényeget. |
| | |
|
Elküldésének ideje ♛Szer. Ápr. 17, 2013 8:19 pm | Minden egyes érintés, minden egyes csókja elektromossággal töltött fel.. Mintha egy kisebb áramütés érné a testemet.. Hogy ez mennyire hiányzott már nekem.. Csak ő.. Csak ő volt képes erre. Szeretem őt a világon mindennél jobban. Alsó ajkamba harapva élveztem a köldököm környékére lehelt csókoktól, majd a következő pillanatban a nadrágom már el is tűnt rólam. Én sem bajlódtam túl sokáig megszabadítottam őt a nadrágjától. - Épp itt az ideje.. - Mondtam sóhajtva. |
| | |
|
Elküldésének ideje ♛Szer. Ápr. 17, 2013 7:39 pm | Kezei bekalandoztak kettőnk közé, és mosolyogva láttam, hogyan pattan a gombom, de száját egy másodpercre sem engedtem el. Túlzottan szerettem őt ahhoz kényeztetni, hogy most csak úgy leálljak. Fontos volt nekem. Lekalandoztam köldökéhez, apró csókokat leheltem rá, majd lerántottam róla nadrágját, és megérintettem fehérneműjén keresztül az érzékeny pontját. - Itt már... főleg nagyon régen jártam. - nyögtem tüzes hangon. |
| | |
|
Elküldésének ideje ♛Kedd Ápr. 16, 2013 2:47 pm | Nem hiszem el, hogy képes voltam mással lefeküdni.. Még az sem mondható kifogásnak, hogy magam alatt voltam és az alkohol is bőven dolgozott bennem. Soha nem szabadott elfelejtenem azokat az érzéseket amiket csak ő volt képes kiváltani belőlem.. Nem hogy rögtön azután, hogy a szüleim a képembe hazudtak.. Annyira idióta voltam akkoriban. - Ajánlom is. - Kuncogtam, majd szenvedélyesen csókoltam közben kezeimmel a nadrágjának gombjával szórakoztam. |
| | |
|
Elküldésének ideje ♛Kedd Ápr. 16, 2013 1:35 pm | Nem is tudtam mihez hasonlítani azt, amit szemeiben véltem látni. Olyan tűz, olyan... lelkesedés, mely nem adatik meg minden nőnek. Fény.. és út. Nekem. Az én utam ebben a nőben van, és nem akarok róla lemondani. Fentebbhúztam őt, megfogtam karját, és lekapcsoltam melltartóját, de már nadrágjánál időzött a kezem. - Most már nem fogok olyan kellemetlen kérdéseket feltenni. Ígérem. - tapadtam vissza szájára. |
| | |
|
Elküldésének ideje ♛Hétf. Ápr. 15, 2013 6:33 pm | - Remélem azért nem csak most fogsz élni ezzel. - Kuncogtam fel, majd miután levette rólam a felsőmet én is lehúztam róla a sajátját és végigsimítottam tökéletes mellkasán. Ahogy csókolgatott alsó ajkamba haraptam és arcom ismét kipirult. - Reméltem is, hogy még mindig így gondolod. - Vigyorogtam rá közben a hajába túrtam. |
| | |
|
Elküldésének ideje ♛Hétf. Ápr. 15, 2013 5:09 pm | Felnevettem. - Igen? Akkor jobb lesz, ha most rögtön élek vele. - suttogtam neki, majd felhúztam felsőjét, és egy pillanat múlva már csak egy melltartóban hevert előttem. Ledöntöttem az ágyra, fölé hajoltam, és ismét testét kezdtem végigcsókolni. - Még mindig gyönyörű vagy... őket meg egyenesen imádom. - tapogattam melleit simogatóan. |
| | |
|
Elküldésének ideje ♛Szomb. Ápr. 13, 2013 11:43 pm | Annyira megkönnyebbültem most.. Hiszen nem kellett eltitkolnom előle semmit.. És nem haragszik rám az egész miatt. Megért.. Bár ő valamiért mindig is megértett. Soha nem ítélt el. Éppen ezért szerettem meg annyira. Hiába volt hűvös velem.. Tudtam, ha kitartok egyszer, majd ő is ugyanúgy fog rám tekinteni ahogy én rá. Most pedig itt vagyunk.. Együtt. Pont ahogy mindig is akartam. - Neked olyan engedélyed van ami egy örökkévalóság alatt sem fog lejárni. - Kuncogtam fel halkan miközben éreztem ajkainak perzselő érintését. |
| | |
|
Elküldésének ideje ♛Szomb. Ápr. 13, 2013 11:04 pm | - Ezt akartam hallani. Ha nem mondod, már el sem hittem volna. - nevettem fel, és ismét haját kezdtem cirógatni, visszadöntve őt az ágyra, és blúza kivágásánál kezdtem matatni. - Eléggé régen jártam már errefelé.. mit gondolsz, van még errefelé engedélyem? - gomboltam ki pár gombot a felsőjén, és apró csókokkal kezdtem el behinteni felsőtestét, hogy jóleső érzések boríthassák el testét. |
| | |
|
Elküldésének ideje ♛Pént. Ápr. 12, 2013 9:19 pm | Nem haragszik rám.. Legalábbis nem úgy látszik. Talán csak egy kis pillanat kellett a számára, hogy feldolgozza ezt az egészet. Ahogy magához vont kicsit megnyugodtam.. Nem akarom elveszíteni egy hülyeségem miatt. - Én is, nagyon, de nagyon szeretlek Nick. Mindennél jobban. - Sóhajtottam egyet megkönnyebbülésképpen. Elmosolyodtam kijelentésén miszerint megöli azt a férfit aki még rám mer nézni. Halvány mosollyal az arcomon viszonoztam a csókját, teli szenvedéllyel. |
| | |
|
Elküldésének ideje ♛Pént. Ápr. 12, 2013 8:58 pm | - Ne.. Violet, drágám.. ne mondd ezt. - csúsztam oda hozzá, és haja alá bújtattam ujjaimat hogy így nyúljak álla alá, és magamhoz vonjam közelebb. - Édesem.. - suttogtam halkan, kutatva szemeiben a fényt. - szeretlek. Ezen egy férfi sem változtathat, rendben? Nagyon szeretlek, és ha még egy férfi rád néz, én megölöm. - mondtam egyszerűen és vigyorogva már, miközben megcsókoltam. |
| | |
|
Elküldésének ideje ♛Csüt. Ápr. 11, 2013 7:16 pm | Másabb reakcióra számítottam, de ez is éppen elég volt. Hiszen eltávolodott tőlem. Annyira fájt. De teljes mértékben megértettem. A helyében én is valami ilyet csináltam volna.. Talán egy picit hisztivel fűszerezve. - Én... én.. Annyira sajnálom.. Egy hülye liba vagyok. - Mondtam miközben éreztem, hogy könnyek szöknek a szemeibe és ezért inkább eltakartam az arcomat. Nem akartam most, hogy lásson.. Vagy egyáltalán rám nézzen. Jelen pillanatban rettenetesen undorodok magamtól. |
| | |
|
Elküldésének ideje ♛Csüt. Ápr. 11, 2013 6:48 pm | - Óh.. - nyögtem ki meglepve, és elengedtem őt úgy, ahogy csak tudtam, mert.. ebben a pillanatban kicsi idő kellett, és sima levegő, ahol nem érzem az illatát. - Azt akarod mondani, hogy Te azzal a sráccal.. mit is csináltál? Azt, amire gondolok? - köszörültem meg torkomat nem kevés meglepetéssel. De nem róvom a szemére, ha így történt. Hiszen természetes. Csak meglepett vagyok. |
| | |
|
Elküldésének ideje ♛Szer. Ápr. 10, 2013 2:30 pm | Azt hiszem ezzel a válasszál már voltaképpen el is árultam magam és ebből nem lehet jól kijönni. El kell mondanom neki.. De nagy eséllyel kedve sem lesz már hozzám érni. - Volt egy srác amikor azt mondták, hogy elhagytál.. Elmentem egy bárba ahol elég sokat ittam és..- Mondtam elcsukló hangon, de a végét már nem akartam kinyögni, hiszen gondolhatja, hogy mi lett a vége. |
| | |
|
Elküldésének ideje ♛Kedd Ápr. 09, 2013 1:56 pm | Felvont szemöldökkel feküdtem mellé, rögtön fel is ültem, s kérdőn néztem tekintetét. - Nem teljesen értem. Mit jelent, hogy nem igazán? - köszörültem meg torkomat. - Tudom, hogy változnak az idők, változik a beszéd, a szavak jelentése, de ezt akkor sem egészen tudom érteni. - súgtam, közben már valami baljós sejtelem bontakozott ki elmémben. Nehogy rosszul legyek végül.. |
| | |
|
Elküldésének ideje ♛Vas. Ápr. 07, 2013 8:10 pm | Csak kuncogni tudtam attól amit csinált. Annyira hiányzott már. És ezeket a dolgokat csak ő tudta belőlem kiváltani. Szinte mindent tud rólam.. Amit szeretek és nem. Aztán kicsit meglepődtem a kérdésén. Próbáltam nem elsápadni de azt hiszem ez most nem jött össze. Nem tudok neki hazudni.. Egyszerűen képtelen lennék. Meg hát előbb-utóbb úgy is kiderülne. Nem félek attól, hogy felbukkanna itt.. De nem akarok neki hazudni. Viszont akkor talán ez az egész meghitt pillanat tönkremenne.. Önző vagy és nem akarom. - Nem igazán... - Mondtam nagyot nyelve. |
| | |
|
Elküldésének ideje ♛Vas. Ápr. 07, 2013 4:04 pm | - Azért csinálom. - mondtam nevetve, majd beleharaptam nyakába is, de nem úgy hogy a vérét vegyem. Kényeztetni akartam őt, gyengéden simogatni.. a magamévá tenni úgy, ahogyan évekkel ezelőtt történt meg először közöttünk a szeretkezés. És Ő egy olyan nő, kit... mindig, újra és újra élményekkel kell megajándékozni. De egy lombozó kérdés eszembe jutott. - Violet.. volt más férfi az életedben azóta? - kérdeztem csendesen. |
| | |
|
Elküldésének ideje ♛Szomb. Ápr. 06, 2013 10:37 pm | Mikor felnevetett nekem is nevetnem kellett. Nevetése olyan édes volt és már nagyon hiányzott a számomra. Sóhajtottam egyet mikor újból alákerültem valami kis szomorkás grimaszt erőltetve az arcomra, és végigsimítottam arcán miközben gyönyörű szemeit fürkésztem. - Hmm.. Ez tetszik. - Mondtam kuncogva, hiszen csiklandós érzést váltott ki belőlem ahogy a fülembe harapott. |
| | |
|
A poszt írója ♛ Ajánlott tartalom Elküldésének ideje ♛ | |
| | | |
Similar topics | |
|
| Engedélyek ebben a fórumban: | Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
| |
| |
| |
• az új oldal nyitásáig •
• ROTM FRPG •
|
Pént. Május 31, 2019 10:58 pm Szer. Május 29, 2019 1:28 am Kedd Május 28, 2019 8:31 pm Hétf. Május 27, 2019 11:26 pm Szer. Május 22, 2019 12:03 pm Hétf. Május 20, 2019 10:43 am Szomb. Május 18, 2019 10:03 pm • ROTM FRPG • |
|