Whatever anyone does or says,
i must be emerald and keep my color

Megosztás

Vendég
Anonymous

A poszt írója Vendég
Elküldésének ideje Csüt. Május 01, 2014 9:49 am
Ugrás egy másik oldalra Ugrás a következő oldalra : Previous  1 ... 8 ... 12, 13, 14 ... 17 ... 21  Next
Eyal & Serena

+18

Halvanyan elmosolyodok mondatan, nagyon orulok, hogy olyan baratom lehet mint Eyal. Aki mindig mellettem all es barmirol is van szo segit. Manapsag keves ilyen ember van, ugy hogy orulok, hogy ratalaltam.
Belenyogok egy kicsit a csokba mikor belem hatol. Es sajnos zavarban is vagyok ami azzal jar, hogy gyorsabban dobog a szivem. O pedig hallja.
Vissza az elejére Go down

Vendég
Anonymous

A poszt írója Vendég
Elküldésének ideje Csüt. Május 01, 2014 11:24 am
Ugrás egy másik oldalra Ugrás a következő oldalra : Previous  1 ... 8 ... 12, 13, 14 ... 17 ... 21  Next
Serena, és Eyal

+18

Hallottam,hogy egyre jobban dobog a szíves, és ezért belemosolyogtam a csókba.-Hallom ám a szívedet.-csókoltam meg újra, és egy picivel gyorsabbra vettem a tempót .Egy kis idő múlva éreztem,hogy teste megremeg, majd nemsokkal később engem is elér a gyönyör.

Vendég
Anonymous

A poszt írója Vendég
Elküldésének ideje Csüt. Május 01, 2014 11:36 am
Eyal & Serena

+18

Felnevetek mikor kozlu, hogy hallja a szivveresemet.
- Nah nem mondod. - mondom neki mosolyogva ket csok kozott.
Erzem ahogy lassan a csucson vagyok.
- Es ezek utan mi lesz? Ugy ertem ugy teszunk, mintha semmi nem tortent volna? -kerdezem halkan mikozben szemeibe nezek.

Vendég
Anonymous

A poszt írója Vendég
Elküldésének ideje Csüt. Május 01, 2014 11:44 am
Serena, és Eyal

-Te mit szeretnél tenni? Én nem akarom elfelejteni azt ami kettőnk között történt.-suttogtam, és megcsókoltam újra.

Vendég
Anonymous

A poszt írója Vendég
Elküldésének ideje Csüt. Május 01, 2014 11:48 am
Eyal & Serena

Kicsit meglepodok valaszan, de kozben orulok is neki hogy ezt mondta.
- En sem akarom elfelejteni. - suttogom es lagyan vissza csokolom.
A fejemben a gondolatok ossze vannak zavarodva, ami latszik is rajtam. Ugy tudom, hogy Letti es kozte van valami, most meg is lefekudt velem... Miert?!

Vendég
Anonymous

A poszt írója Vendég
Elküldésének ideje Csüt. Május 01, 2014 11:52 am
Serena, és Eyal

Még egy puszit adtam neki ajkaira, és felöltöztem. Láttam,hogy ő nem öltözik, mert elgondolkodik valamin.
-Mi a baj?-kérdeztem kedvesen.

Vendég
Anonymous

A poszt írója Vendég
Elküldésének ideje Csüt. Május 01, 2014 12:00 pm
Eyal & Serena

Gondolataimbol Eyal szavai ebresztettek fel. Pislogok parat majd elkezdek en is feloltozni.
- Semmi csak... Letti es kozted tudom, hogy van valami... - kezdem a mondandomat es kozben felveszem a nadragomat es a polomat.
- ...most meg is lefekudtel velem...? Miert? Hisz koztunk baratsagnal soha nem lehet tobb, mert Lettit szereted. - mondtam szomoruan.

Vendég
Anonymous

A poszt írója Vendég
Elküldésének ideje Csüt. Május 01, 2014 12:04 pm
Serena, és Eyal

Sóhajtottam egyet halkan.-Tudod, az én kapcsolatom Lettivel, az olyan mintha egy Gepárd akarna barátkozni, egy őzzel. -néztem őt , és megsimogattam az arcát.-Nem hiszem hogy én , és Letti között valamikor is lesz valami. Sokat ártottam neki, és ez megváltoztatta a velem szembeni jellemét. Megtudta,hogy vámpír vagyok, kiakadt. Megharaptam őt, és majdnem megöltem. A ripper formámnak köszönhetően. Szóval, ez a kapcsolat ez....semmilyen..-suttogtam.

Vendég
Anonymous

A poszt írója Vendég
Elküldésének ideje Csüt. Május 01, 2014 12:27 pm
Eyal & Serena

Meglepodtem azon amiket mondott. Ripper... Huh...
- Es a mi kapcsolatunk milyen? - kerdeztem ra felenken, jol esett mikor megsimogatta az arcomat. Szeretem az erinteset, a kozelseget.
- Akkor ti... Nem lesztek egyutt? - kerdeztem alug hallhatoan. Feltem a valaszatol. Nagyon...

Vendég
Anonymous

A poszt írója Vendég
Elküldésének ideje Csüt. Május 01, 2014 12:33 pm
Serena, és Eyal

-Én úgy gondolom ,hogy a mi kapcsolatunk nagyon jó.Bízok benne,hogy nálad nem rontom el azt amit Lettinél.-sóhajtottam.
-Hogy mi? Hát egyenlőre úgy néz ki,hogy nem igazán. Kerüljük egymást, ha találkozunk mindig veszekedés a vége, és nem mellesleg utál.-mondtam, és leültem a kőre.

Vendég
Anonymous

A poszt írója Vendég
Elküldésének ideje Csüt. Május 01, 2014 12:38 pm
Eyal & Serena

Elmosolyodok mikor azt mondja, hogy remeli nem az lesz nalunk mint Lettivel...
Nezem ahogy leul a kore, en pedig oda setalok melle.
- De te szereted ot... - mondom szomoruan mikozben ranezek. Szeretem ot, de szamomra fontos a boldigsaga, es ha Lettivel boldogak lesznek... Hat legyenek.

Vendég
Anonymous

A poszt írója Vendég
Elküldésének ideje Csüt. Május 01, 2014 12:43 pm
Serena, és Eyal

-Őszintén szólva, már én magam sem tudom,hogy ki iránt mit érzek..Lettivel amilyen közel voltunk úgy eltávolodtunk egymástól..De te...amióta megismerkedtünk, azóta majdnem minden időt együtt töltöttünk, és irántad is elkezdtem érezni.-álltam fel, és közelebb léptem hozzá, majd két kezembe fogtam meg arcát. Homlokomat az övének támasztottam.-Azt szeretném ha te is boldog lennél.-suttogtam.

Vendég
Anonymous

A poszt írója Vendég
Elküldésének ideje Csüt. Május 01, 2014 12:49 pm
Eyal & Serena

Szemeibe nezek, szivem nem gyorsul fel. Nem vagyok zavarban a kozelsege miatt, szimplan szomoru es letort vagyok.
- En nem akarom megneheziteni a dolgot... Lettivel ossze illettek, kedves lany. Biztosan joba lesztek ujra. - mondtam halvanyan mosolyogva, de ebben a mosolyban semmi oszinteseg nincsen.
- Az a fontos hogy te boldog legyel. - suttogom.

Vendég
Anonymous

A poszt írója Vendég
Elküldésének ideje Csüt. Május 01, 2014 12:57 pm
Serena, és Eyal

Éreztem,és láttam rajta hogy letört. Nem volt jó érzés így látni őt.-Lehet hogy újra jóban fogunk lenni, bár erre nincs garancia. Viszont,itt vagy te is. Gondolnom kell rád is...-suttogtam..-Nem akarlak elveszíteni,de azt sem,hogy így lássalak. Mondd ki azt amit te érzel, és amit te szeretnél.-néztem szemibe, és megsimogattam ajkait.

Vendég
Anonymous

A poszt írója Vendég
Elküldésének ideje Csüt. Május 01, 2014 1:05 pm
Eyal & Serena

- Miert kell ram gondolnod? - kerdezem meglepetten. Faj es gyotor a tudat, hogy soha nem leszunk egyutt...
- Szeretlek. Nem akartalak de minnel tobb idot toltottunk egyutt annal jobban megszerettelek. Es faj es gyotor az erzes, hogy mast szeretsz. En veled akarok lenni, de nem tehetem ezt. Mert nekem a te boldogsagod a gontos. - mondom suttogva.

Vendég
Anonymous

A poszt írója Vendég
Elküldésének ideje Csüt. Május 01, 2014 1:10 pm
Serena, és Eyal

-Azért mert fontos vagy, és nekem is számít a te boldogságod.-mosolyodtam el halványan.
-De én....téged is szeretlek...-suttogtam, majd lágyan, az ajkunk alig érintette egymást, megcsókoltam.

Vendég
Anonymous

A poszt írója Vendég
Elküldésének ideje Csüt. Május 01, 2014 1:18 pm
Eyal & Serena

- Te is jol tudod, hogy Lettit jobban szereted... - mondom szomoruan es elkeseredve.
Szomoruan visszacsokolom, kozben pedig lefolyik egy konnycsepp az arcomon.
- Neha jo lenne elfelejteni par dolgot... - suttogom.

Vendég
Anonymous

A poszt írója Vendég
Elküldésének ideje Csüt. Május 01, 2014 1:32 pm
Serena, és Eyal

Nem tudtam erre mit mondani, csak néztem szegénynek az arcát, és letöröltem a könnyet.
-Annyira azért nem lenne jó. Vagy megbántad amit tettünk?-kérdeztem halkan.

Vendég
Anonymous

A poszt írója Vendég
Elküldésének ideje Csüt. Május 01, 2014 1:36 pm
Eyal & Serena

- Nem bantam meg, csak nem akarok olyat szeretni aki mast szeret. - mondom halkan. Lehunyom par pillanatra a szemem es felsohajtok, majd hatrebb lepek tole.
- Jobb ha csak akkor talalkozunk mikor telihold van... - monfom es ot nezem. Nem akarok meg elmenni, de nem akarom azt sem, hogy ot szeressem, hisz Lettit szereti.
Remelem azt nem veszi eszre, hogy hazudok.

Vendég
Anonymous

A poszt írója Vendég
Elküldésének ideje Csüt. Május 01, 2014 1:42 pm
Serena, és Eyal

-Értem...-suttogtam, és őt néztem mikor eltávolodott is.
-Nem csak teliholdkor akarok veled találkozni. Nekem szükségem van rád.-néztem végig a szemébe,és magamhoz rántottam, majd öleltem őt.

Vendég
Anonymous

A poszt írója Vendég
Elküldésének ideje Csüt. Május 01, 2014 1:45 pm
Eyal & Serena

Meglepodok azon, hogy magahoz rant. Ellen akarok neki allni, de nem megy. Szeretem ot es ezt el kell fogadnom.
- De en nem csak a baratod akarok lenni. - mondom de nem tolom el magamtol csak fejemet vallara hajtom es melyen beszivom illatat.

Vendég
Anonymous

A poszt írója Vendég
Elküldésének ideje Csüt. Május 01, 2014 1:49 pm
Serena,és Eyal

-Akkor nem csak a barátom leszel.-suttogtam, és simogattam a hátát, majd puszit adtam a hajába, és hajának illatát szívtam magamba.

Vendég
Anonymous

A poszt írója Vendég
Elküldésének ideje Csüt. Május 01, 2014 1:52 pm
Eyal & Serena

- Annyira jo lenne de... Mindegy, jo? - mondtam es Lettire gondoltam. Lettivel lehet hogy nincsenek joba, de akkor is bennem van az az erzes, hogy Eyal meg szereti ot.
Nem tudok neki mit mondani, orulnek ha tobb lenne koztunk mint baratsag, de neji ott van Letti.

Vendég
Anonymous

A poszt írója Vendég
Elküldésének ideje Csüt. Május 01, 2014 1:57 pm
Serena, és Eyal

-Ahogy szeretnéd.-suttogtam, és összekulcsoltam a kezemet az ő kezével.
-Megyünk haza?-kérdeztem mosolyogva

Vendég
Anonymous

A poszt írója Vendég
Elküldésének ideje Csüt. Május 01, 2014 2:01 pm
Eyal & Serena

Tavolabb leptem tole es a szemeibe nezek. - Akkor velunk most mi van? Koztunk... Mivan? - kerdezem tole bizonytalanul.
Mikozben a valaszara varok leterdelek a foldre es elkezdek vissza pakolni a taskaba, amiben a ruham is volt.

A poszt írója Ajánlott tartalom
Elküldésének ideje

Az erdő

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
13 / 21 oldalUgrás a következő oldalra : Previous  1 ... 8 ... 12, 13, 14 ... 17 ... 21  Next

Similar topics

-
» Az erdő
» Erdő
» Erdő
» Erdő
» Erdő

Engedélyek ebben a fórumban:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
rising of the mortals :: Helyszínek :: Mystic Falls-

Új posztok
tekintsd meg
Pént. Május 31, 2019 10:58 pm
Laurel O. Delgado
Szer. Május 29, 2019 1:28 am
Katherine Pierce
Kedd Május 28, 2019 8:31 pm
Amren Monroe
Hétf. Május 27, 2019 11:26 pm
Lucille Éamon Vodova
Szer. Május 22, 2019 12:03 pm