|
| |
|
Elküldésének ideje ♛Csüt. Május 01, 2014 2:08 pm | Serena ,és Eyal
-Hogy velünk most mi van? Hát...ha te is úgy gondolod, akkor együtt vagyunk.-guggoltam le, és segítettem összeszedni a cuccát. |
| | |
|
Elküldésének ideje ♛Csüt. Május 01, 2014 2:12 pm | Eyal & Serena
Mikor leguggolt mellem, ranezek. - En szeretnem, mert szeretlek. - mondom mosolyogva. A farkasolos viz a taska mellett volt, epp tettem volna el mikor a kezemre folyt. Egybol felkialtok es eldobom az uveget. Rohadtul marta a kezemet. |
| | |
|
Elküldésének ideje ♛Csüt. Május 01, 2014 2:16 pm | Serena, és Eyal
Ráöntötte a kezére a farkasölős vizet, és el is dobta. Megfogtam a kezét, és simogatni kezdtem.-Ssss....Igyál a véremből, és meggyógyulsz.-mosolyogtam, és felharaptam a csuklóm, majd odanyújtottam a szájához. |
| | |
|
Elküldésének ideje ♛Csüt. Május 01, 2014 2:21 pm | Eyal & Serena
Eskuszom csak en lehetek ilyen bena, hogy a farkasolos vizet raontom a kezemre... Kezdtem megnyugodni mikor Eyal megfogta a kezemet. Nagyon fajt a csuklom ahol a viz erte ezert ittam a verebol. Legszivesebben kikoptem volna. - Ahh, hogy birtok vert inni?! - kerdeztem es legyurtem a torkomon. Nagyon rossz ize van, viszont a kezem kezdett gyogyulni. |
| | |
|
Elküldésének ideje ♛Csüt. Május 01, 2014 2:23 pm | Serena ,és Eyal
Elnevettem magamat, ahogy majdnem kiköpte a véremet.-Hát tudod , nekünk ez a vérünkben van. Mi szeretjük ezt. Mint mondtam, a te véred finom.-mosolyogtam, és megcsókoltam őt. -Legközelebb jobban vigyázz.-simogattam meg kezét. |
| | |
|
Elküldésének ideje ♛Csüt. Május 01, 2014 2:32 pm | Eyal & Serena
- Ez ugy hangzik mintha inni akarnal belole. - mondom nevetve mikozben vissza csokolom ot. - Biztos nem csavartam jol ra a kupakot, tudod epp marta a torkomat. - mondtam es vissza emlekszek. Akkor meg szerencsere nem tortek a csontjaim. |
| | |
|
Elküldésének ideje ♛Csüt. Május 01, 2014 2:34 pm | Serena, és Eyal
-Nem nem szeretnék, nyugi.-mosolyogtam, és még mindig csókoltam. -Legközelebb én csavarom rá.-simogattam meg arcát. |
| | |
|
Elküldésének ideje ♛Csüt. Május 01, 2014 2:39 pm | Eyal & Serena
- Lassan haza kene mennem es kialudni magamat. - suttogom ket csok kozott. Megszakitva a csokot vallamra kapom a taskam. - Tudsz majd szerezni kovetkezo teliholdig farkasolot? - kerdezem tole es kozben megigazitom a hajamat. Kicsit kocos lettem a sok dolog miatt. |
| | |
|
Elküldésének ideje ♛Csüt. Május 01, 2014 9:10 pm | Serena, és Eyal
-Igen lehet,hogy ki kellene pihenned magadat.-mosolyogtam, és egy puszit adtam az ajkaira. -Persze,hogy tudok.-mosolyogtam, kikisértem az erdő elejére, és egy csókkal elköszöntünk egymástól.
/folyt. valahol/ |
| | |
|
Elküldésének ideje ♛Szomb. Május 10, 2014 8:21 am | Felsóhajtottam. Számomra soha nem volt kellemetlen egy szituáció, s most sem sikerült elérnie azt, hogy kellemetlenül érezzem magam a bőrömben. Éppen ellenkezőleg! Kezdett feltölteni a helyzet energiával, főképp mikor megéreztem, és ő maga is egyértelművé tette, hogy hibriddel állok szemben. Velük még nemigen volt dolgom, s ami biztos, hogy most sem fogok unatkozni, nemde? - Csak most látlak először. Miért gondolod, hogy máris felfedem lelkem legmélyebb titkait? - kérdeztem felvont szemöldökkel, de magam is rájöttem, hogy ez nem méltó viselkedés számomra, főként hogy mindig szerény és illedelmes vagyok én magam is. Hogy miért? Mert így neveltek. De azt hiszem, apám halála elkezdett kiváltani belőlem egy olyan lényt, amely eddig a mélyben szunnyadt, s most készül kitörni. Nem jó párosítás egy szerény lány és egy vérszomjas szörnyeteg... hiszen a kettő olyat eredményezhet, melyre talán kifejezés sem létezik. - Az apám halott. - közöltem aztán nagyot nyelve, s ebből talán már érthette, hogy miért nem ugrálok örömömben. De tekintetem kíváncsisággal töltődött meg, mikor szavait meghallva közeledni kezdtem feléje. - Mégis, miben tudnál segíteni te? - kérdeztem ismét, tekintetem gyanúval telt meg. Érdekelt, hogy mégis egy ismeretlen hogyan akar rajtam segíteni. - Nem is ismersz. Életedben soha nem láttál még. És msot... segíteni akarsz? - sóhajtottam, de ez inkább a nyelés egy elfojtott verziója volt. |
| | |
|
Elküldésének ideje ♛Kedd Május 20, 2014 10:47 pm | Chloe, és Eyal Gondoltam eljövök az erdőbe sétálni egy kicsit. Ahogy sétáltam éreztem,hogy valaki futva jön a hátam mögött. Megálltam, és néztem a hang irányába. Egy lány volt az. Különösebb okot nem fordítottam rá. |
| | |
|
Elküldésének ideje ♛Kedd Május 20, 2014 10:53 pm | Eyal & Chloe
Volt egy kis ossze tuzesem egy vadasszal es elegge szarul jottem ki a dolgokbol. A hasamban benne van jo par fa tolteny es a kezem is csupa ver. Mikor meglatok valakit utana megyek. - Kerlek segits. - mondom erotlenul. |
| | |
|
Elküldésének ideje ♛Kedd Május 20, 2014 10:56 pm | Chloe, és Eyal A lány hozzám jött segítségért. Vérzett a hasa, gondolom vámpír. Segítettem neki kiszedni a töltényeket, és lefektettem a fához. - Úgy látom,hogy egy vadásszal lehetett összetűzésed.-mondtam, és néztem a fatöltényeket. |
| | |
|
Elküldésének ideje ♛Kedd Május 20, 2014 11:02 pm | Eyal & Chloe
- Mondhatni, de ha legkozelebb latom megolom. - mondom neki majd a fejemet a fanak dontom. Erzeseim kivannak kapcsolva, igy a vadasz megoleset elvezni fogom, ahogy atomjaira tepem szet. - Chloe vagyok. Nem mellesleg egesz veletlenul nincs nalad ver? - teszem fel neki a kerdest es ranezek. |
| | |
|
Elküldésének ideje ♛Kedd Május 20, 2014 11:05 pm | Chloe,és Eyal Ahogy elnéztem a kiscsajt,és a hangjából ítélve, ki van kapcsolva az érzése.- Nem, nincsen.Miért tartanék magamnál vért?-kérdeztem mosolyogva |
| | |
|
Elküldésének ideje ♛Kedd Május 20, 2014 11:11 pm | Eyal & Chloe
nem mondok semmit szavaira. A sebek kezdtek begyogyulni en meg erosodni. Erre jart egy turista lany, elegge elveszettnek tunt. Ossze szedve minden eromet es a ferfivel nem torodve suhantam a lany moge, majd szarazra csapoltam. Mikor vegeztek kitortem a nyakat, ennek kovetkezteben az a foldre zuhant. Arcomra egy gonosz mosoly kerult. |
| | |
|
Elküldésének ideje ♛Kedd Május 20, 2014 11:15 pm | Chloe, és Eyal Sóhajtottam egyet mikor kitörte a nyakát.- Egyébként Eyal vagyok. De ezt miért kellett? Szívhattál volna belőle valamennyit,és kitörölted volna az elméjét.-néztem rá zsebre tett kézzel. |
| | |
|
Elküldésének ideje ♛Szer. Május 21, 2014 6:53 am | Eyal & Chloe
- Tudod kedves Eyal, nem szokasom eletbe hagyni az aldozataimat. - mondom neki sejtelmes hangon majd megtorlom a szamat. A polom veres a sebek miatt, de a hasam mar szerencsere nem faj. Remelem nem egy olyan vampirba botlottam bele mint Belle. |
| | |
|
Elküldésének ideje ♛Szer. Május 21, 2014 4:33 pm | Chloe, és Eyal - Végül is ezt itt megmutattad.-nevettem, és nekidőltem a fának.- Hogy hogy egy vadászba keveredtél?-néztem rá. |
| | |
|
Elküldésének ideje ♛Szer. Május 21, 2014 4:40 pm | Eyal & Chloe - Elég sok vadász mászkál az erdőbe csak is azért, hogy megöljék a vámpírokat, hát így keveredtem egy vadászba. - mondom neki gúnyos hanglejtéssel. Nem lehet túl idős vámpír, ha ilyen kérdéseket tesz fel, legalább is nekem ez a megérzésem. |
| | |
|
Elküldésének ideje ♛Szer. Május 21, 2014 8:43 pm | Chloe,és Eyal - Érdekes, én egyel se találkoztam, mióta itt vagyok.-mosolyogtam rá, csak hát volt egy kis gond. Valaki jött arra, és vérzett a keze. Lehet,hogy leesett valahonnan, és az előbbi vér, meg a mostani, előhozta a Ripper formámat. Megláttam a lányt időt sem adva neki, odamentem, és kiszívtam a vérét, majd szétszaggattam a testét. |
| | |
|
Elküldésének ideje ♛Szer. Május 21, 2014 8:47 pm | Eyal & Chloe
A fanak dolve nezem az esemenyeket, majd mikor felismerem az arcat oda suhanok es sirca az olembe veszem majd Eyal fele fordulok. - Te... Mit tettel??!! - orditom neki sirva, az erzeseim pedig maguktol vissza kapcsolodtak. |
| | |
|
Elküldésének ideje ♛Szer. Május 21, 2014 8:48 pm | Chloe, és Eyal - Mint láthatod megöltem.-töröltem meg a számat, és még mindig Ripper formámban voltam. Néztem ahogy sír. |
| | |
|
Elküldésének ideje ♛Szer. Május 21, 2014 8:51 pm | Eyal & Chloe
- Hogy tehetted? - mondom majd sirva a nyakanal fogva a falhoz nyomom es nagyon kozel a szivenel beleszurok egy karot. A sok szaz evnyi erzes ram nehezedik, es a legjobb baratnom halott... Megolom Eyalt!!! |
| | |
|
Elküldésének ideje ♛Szer. Május 21, 2014 8:54 pm | Chloe, és Eyal Hirtelen fel sem eszmélve a fának voltam tapasztva, és tőrt kaptam a szívembe. Már a ripper formáma sem volt meg. Chloet, a földre nyomta, mivel idősebb voltam, és kiszedtem a karót.- Sajnálom nem tehetek róla. Nem tudom kezelni a Ripper formámat!!-mondtam komolyan, és a szemembe látszott a sajnálat. |
| | |
|
A poszt írója ♛ Ajánlott tartalom Elküldésének ideje ♛ | |
| | | |
Similar topics | |
|
| Engedélyek ebben a fórumban: | Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
| |
| |
| |
• az új oldal nyitásáig •
• ROTM FRPG •
|
Pént. Május 31, 2019 10:58 pm Szer. Május 29, 2019 1:28 am Kedd Május 28, 2019 8:31 pm Hétf. Május 27, 2019 11:26 pm Szer. Május 22, 2019 12:03 pm Hétf. Május 20, 2019 10:43 am Szomb. Május 18, 2019 10:03 pm • ROTM FRPG • |
|