Whatever anyone does or says,
i must be emerald and keep my color

Megosztás

Vendég
Anonymous

A poszt írója Vendég
Elküldésének ideje Szomb. Aug. 04, 2012 6:42 pm
Ugrás egy másik oldalra Ugrás a következő oldalra : Previous  1 ... 16 ... 29, 30, 31 ... 35  Next
Továbbra is mosolyogtam a bókjain, ámde a tekintetem néha a másik irányba kalandozott el, Damon-ék felé, és felkuncogtam Klaus hangját hallva. Igen, Damon ezen szokását magam is jól ismertem, még ha nem is voltam olyan hosszú ideig együtt vele, mint Elena.
- Öhm, örömmel fogadnám a kalauzolást, és a svédasztal 'bemutatását'. De ahhoz ragaszkodom, hogy kizárólag akkor megyek annak az asztalnak a közelébe ha Elena már elment onnan. Félő hogy a bál első hajtépése meglenne.
- nevettem.
Vissza az elejére Go down

Vendég
Anonymous

A poszt írója Vendég
Elküldésének ideje Szomb. Aug. 04, 2012 6:40 pm
Ugrás egy másik oldalra Ugrás a következő oldalra : Previous  1 ... 16 ... 29, 30, 31 ... 35  Next
- Harmony? - visszhangoztam a nevet csodálkozva. - Nem tudom - vontam vállat. - Akkor ott a Grillben az volt a problémám, hogy egyáltalán meg tudjak ülni a széken, nem az, hogy ezt megkérdezzem - motyogtam, és letettem a tányért. - Akkor táncolhatunk?

Vendég
Anonymous

A poszt írója Vendég
Elküldésének ideje Szomb. Aug. 04, 2012 6:39 pm
- Egyszerű ruha, mégis káprázatos. Akárcsak a viselője - kacsintottam Harmonyra. - Nos... szeretnél nézelődni, vagy körbekalauzolhatlak a terem és a ház többi részében is? A végére tartogatom a legjobbat - súgtam pajzánul - a svédasztalt. Ha csak Salvatore addigra fel nem zabál mindent - mosolyogtam.

Ember •• A legerősebb vagyok mind közül, ne bízd el magad
Cora Bouchard-Taylor
Keresem :
my only hope for happiness
A villa nappalija  - Page 30 Ac175eb70cfd08fed11773123e0bbb82

Kedvenc dal :
Hobbi & foglalkozás :
⊂ mayor of seattle, leader of the Council

A poszt írója Cora Bouchard-Taylor
Elküldésének ideje Szomb. Aug. 04, 2012 6:37 pm
- Mikor bántam én utoljára ilyesmit? - mosolyogtam rá, és már megfogtam a kezét, hogy a parkettre ráncigáljam, de ekkor affelé fordultam, amerre ő, és nagyot sóhajtottam. Nem azért, mert Klaus már ott is legyeskedett körülötte, hanem hogy... ki tudja, nincs-e még belehabarodva ez a lány az én férjembe?
- Harmony mióta lett vörös? - ittam bele a poharamba.

Vendég
Anonymous

A poszt írója Vendég
Elküldésének ideje Szomb. Aug. 04, 2012 6:36 pm
Éppen a pezsgőbe kortyoltam, mikor meghallottam a nevemet. Nem is gondoltam hogy sokáig úgy tudok itt lenni hogy nem vesznek észre. Klaus rendkívül jó megfigyelő. Mi több, egyedül álldogált mikor megállt mögöttem, így következtettem arra hogy nincs partnere, legalábbis jelen pillanatban.
- Klaus.. - mosolyogtam rá. - Örülök hogy újra látlak. És köszönöm. Te is nagyon jól nézel ki. - mértem végig. - Az öltöny is jól áll neked. - mosolyodtam el.

Vendég
Anonymous

A poszt írója Vendég
Elküldésének ideje Szomb. Aug. 04, 2012 6:33 pm
- Ha nem félsz tőle, hogy az imént teletömött a gyomrom a forgástól felkavarodik, benne vagyok a táncban - mondtam vigyorogva, majd a fejemmel az ajtó felé intettem, mikor beláttam az új belépőt.
- Harmony mégis eljött - mondtam. - És szegény szerencsétlennek máris megvan a lehető legrosszabb társasága.

Vendég
Anonymous

A poszt írója Vendég
Elküldésének ideje Szomb. Aug. 04, 2012 6:32 pm
- Oh - mondtam kissé meglepetten. A francba, a mai vacsorám, vagy reggelim máris kicsúszott a markomból, és ahogy utána fordultam megláttam egy ismerős arcot.
- Harmony! - siettem oda üdvözölni az újonnan érkezettet. - Gyönyörű vagy ma - mondtam elismerően.

Vendég
Anonymous

A poszt írója Vendég
Elküldésének ideje Szomb. Aug. 04, 2012 6:30 pm

Egy ideig még vártam, hogy nyilvános helyen is megmutatkozzam. De ha már meginvitáltak, kötelességemnek éreztem teljesíteni ezt a kérést. Legalábbis ehhez hasonlíthattam azt, amit Klaus említett nekem a lakásomon néhány hete.
Felvettem egy pohár pezsgőt, és nem igazán bírtam noha az alkoholt, de belekortyoltam. Damon ésElena rögtön feltűnt nekem. Elena még mindig annyira szép volt, mint régen. De inkább gyorsan le is vettem róluk a szememet mielőtt a régi sebeket feltépném.

Dhámpír •• enyém az örök ifjúság és szépség
Laurel O. Delgado
A villa nappalija  - Page 30 Tumblr_inline_nd1r05LRNW1so1xk1
Keresem :
Kedvenc dal :
wherever my clients want me to be ❥ being next to Him
Hobbi & foglalkozás :
being a good lawyer ❥ boxing

A poszt írója Laurel O. Delgado
Elküldésének ideje Szomb. Aug. 04, 2012 6:28 pm
Boldogan koccintottam vele, főleg amiatt amit mondott. Éreztem, hogy jól kifogunk jönni egymással.
- Rendben, tegeződhetünk - nevettem fel.
- De a másikat sajnos egyelőre nem tudom teljesiteni. Mennem kell - szomorodtam el. - De igérem később bepótoljuk ezt a táncot - igértem meg, majd érintetlenül adtam vissza neki a poharat.
Megfordtultam és távoztam.

Cora Bouchard-Taylor
Keresem :

Kedvenc dal :
Hobbi & foglalkozás :

Elküldésének ideje Szomb. Aug. 04, 2012 6:27 pm
- Igazad van. De... oké, lényegtelen - legyintettem végül. Talán én kezdem megtanulni, hogy nem szabad mindenkiben megbízni, de... nem úgy ismertem Esthert, hogy ő tervezgetne. Ellentétben a családjával.Talán mégsem annyira eltérő ő, mint a családja többi tagja.
- És mondd... ha végeztél azzal a nagy tányér kaviárral, felkérhetlek végre egy táncra, ha már te nem tetted meg eddig? - tettem hozzá, vicces piszkálódással.

Vendég
Anonymous

A poszt írója Vendég
Elküldésének ideje Szomb. Aug. 04, 2012 6:25 pm
- Mondd édesem, nem vagy te már kissé paranoiás? Az Elsők villájában vagyunk. Itt mindenki titokzatos, és ősrégi. Számomra nincs ebben semmi furcsa - vontam vállat. - Sőt, csodákozom hogy még egyáltalán a személyzet él, tekintetbe véve a sajátságos táplálkozási szokásaikat, és a meglehetőség bő létszámú családot - tömtem magamba a kaviárt.

Vendég
Anonymous

A poszt írója Vendég
Elküldésének ideje Szomb. Aug. 04, 2012 6:23 pm
- Egy kezdődő barátságra - koccintottam poharamat Lucyéhez, majd a táncparkett felé néztem, ahol már keringett néhány pár. - Nos, csupán két kérdést tennék fel. Az első, hogy mit szólna a tegeződéshez. A második, hogy ugye nem kosaraz ki, ha felkérem egy táncra? - hajoltam meg kissé előtte.

Cora Bouchard-Taylor
Keresem :

Kedvenc dal :
Hobbi & foglalkozás :

Elküldésének ideje Szomb. Aug. 04, 2012 6:20 pm
- Majd legközelebb elhozzuk őt is. Te legalább annyiban szerencsésebb vagy, hogy nem kell félned az elhízástól. Ha megennél egy hegynyi kaviárt, akkor is ilyen izmos maradnál, meg szexi, viszont én... hjaj... - sóhajtottam, de mosolyogva, viszont én nem nyúltam a tányérjára. A kaviár sose volt a kedvencem, már abból kiindulva, hogy miből készül.
- Amúgy... az előbb, ahogy Esther elment arra... - böktem az egyik szoba irányába. - Neked nem tűnt gyanúsnak? Oké, ebben a városban mindenki gyanús, de... az ő arcán volt valami. Mintha... tervezne valamit - motyogtam.

Laurel O. Delgado
Keresem :
Kedvenc dal :
Hobbi & foglalkozás :

Elküldésének ideje Szomb. Aug. 04, 2012 6:18 pm
Igen, mivel nem szándékozom sokat ülni - feleltem továbbra is mosolyogva. Elvettem az egyik pezsgős poharat a kezéből és koccintásra emeltem. - Egy leendő barátságra - mondtam tósztot, miközben kérdőn néztem rá.
- Óó mindjárt elpirulok -tettem a kezem a szám elé, közben még szélesebben mosolyogva.
Ez a férfi felettébb ismerős számomra. Csak éppen nem tudom honnan.

Vendég
Anonymous

A poszt írója Vendég
Elküldésének ideje Szomb. Aug. 04, 2012 6:17 pm
- Ugye nem várod el, hogy most megszakadjon a szívem? - morogtam, és letettem a kis falatkát, aztán kaviárt lapátoltam a tányéromra, majd pirítóst szedtem mellé.
- Megtaláltam a legjobb bosszút az Elsőkön. Kizabálom őket a vagyonból - nevettem fel. - Kár, hogy nincs itt Delena. Ketten tuti nyerők lennénk ebben.

Cora Bouchard-Taylor
Keresem :

Kedvenc dal :
Hobbi & foglalkozás :

Elküldésének ideje Szomb. Aug. 04, 2012 6:15 pm
- Nos, én úgy vélem, hogy ez a kaja neked tökéletesen megfelelne, ha a Lockwood birtokon lennénk... de a helyszín és a bált adó család valahogy nem a kedvenced, és ez kihat a kajára is - mosolyogtam, aztán én is megkóstoltam, de nekem semmi bajom nem volt vele. - Amúgy... maximum megismerkedünk egy újabb szokással. Képzeld el, hogy ezt ette annak idején az egész család, és Oliver... hányszor feküdhettek le éhesen... - sóhajtottam.

Vendég
Anonymous

A poszt írója Vendég
Elküldésének ideje Szomb. Aug. 04, 2012 6:14 pm
/Hotel/
Elégedetten tapasztaltam, hogy lévén vámpírlak, itt nem kell beeresztést kérnem a házba, így rövid időn belül a bálteremben találtam magam. Még alig volt ott pár ember, tehát igencsak az elején érkeztem. Azért Klaus máris talált magának beszélgetőpartnert. Mindenesetre odabiccentettem neki üdvözlésképpen.
Aztán a tekintetem továbbsiklott Elenáékra. Úgy tűnt, mintha egy kicsit feszültebben viselkednének egymással, és talán nem is ez lenne a legalkalmasabb pillanat közölni, hogy ja, amúgy valami Jenna nevű frissvámpír nőszemélyt megdugott a bátyám, aztán meg én kitörtem a nyakát, mert az én ruháimba öltöztette. A tekintetem egy ideig megállapodott rajtuk, majd továbbsiklott, beszélgetőpartnert keresve.

Vendég
Anonymous

A poszt írója Vendég
Elküldésének ideje Szomb. Aug. 04, 2012 6:11 pm
- Szerintem borzalmasnak tűnik - fintorogtam. - Ha a zenekar kissé hangosabban játszana, most ordítva rókáznám le ezt a virágot ennek az izének a puszta látványától is - nézegettem az apró szendvicsfélét. - Te jó ég, ez a kaja még az Elsők emberkorából van?

Vendég
Anonymous

A poszt írója Vendég
Elküldésének ideje Szomb. Aug. 04, 2012 6:09 pm
- Csak nem egyedül, kedves Lucy? - mosolyogtam a lányra, és két pohár pezsgőt hoztam. - Kérem, fogadja el, és érezze magát otthon nálunk. Azt hiszem, ha lenne bál szépe verseny, Ön lenne az első helyezett - bókoltam kedves mosollyal.

Cora Bouchard-Taylor
Keresem :

Kedvenc dal :
Hobbi & foglalkozás :

Elküldésének ideje Szomb. Aug. 04, 2012 6:09 pm
- Nem is te lennél, ha nem a kaján akadna meg először a szemed - nevettem fel, hátha ezzel benne is oldom a feszültséget, majd odasétáltunk az asztalhoz, és Damon kezébe adtam a tányért. - Ez jól néz ki... - néztem valami kis falatokra.

Vendég
Anonymous

A poszt írója Vendég
Elküldésének ideje Szomb. Aug. 04, 2012 6:04 pm
- Nem fogok vele táncolni - ráztam a fejem. - Ugyanúgy, ahogy te sem Klaussal. Nem akarok újabb veszekedést - mondtam kissé kedvetlenül, és szemügyre vettem a svédasztalt. - Nem eszünk valamit? - kormányoztam arrafelé Elenát.

Cora Bouchard-Taylor
Keresem :

Kedvenc dal :
Hobbi & foglalkozás :

Elküldésének ideje Szomb. Aug. 04, 2012 6:03 pm
- Aha, értem. Hát... minden esetre... ha te táncolni akarsz majd Harmonyval, én mit csinálok addig? - kérdeztem, de mosolyogva. Elvégre.. asszem, nem lenne helyes tőlem, ha én mondanám, hogy nem táncolhat Harmonyval.
Körülnéztem kicsit a teremben. - Igazából... arra számítottam, hogy se Katherine, se Tatia nem hagyja ki a ma estét. De még egyikőjüknek sincs nyoma. Addig is béke van, és nyugalom.

Vendég
Anonymous

A poszt írója Vendég
Elküldésének ideje Szomb. Aug. 04, 2012 6:00 pm
- Halvány fogalmam sincs - vontam vállat. - Akkor láttam őt utoljára, mikor összefutottunk a Grillben. Igaz, akkor kb hármat láttam belőle - röhögtem fel. - Azóta nem volt időm elmenni a hotelba, és a telefonszámát sem tudom. Azt meg nem tudom, Klaus meghívta-e. De kétlem. Vagy hát ki a fene tudja.... Klaust nem lehet kiszámítani.

Laurel O. Delgado
Keresem :
Kedvenc dal :
Hobbi & foglalkozás :

Elküldésének ideje Szomb. Aug. 04, 2012 5:58 pm
Annyira meglepődtem a látványon. Ez a hely egyszerűen fenomenális!!
Hirtelen megállt előttem egy igen jóképű férfi.
- Helló - fogadtam a köszönést mosolyogva. Ez a férfi megbabonázott az íriszeivel.
Elfogadtam a felém nyújtott kezét.
- Lucy Montgomery - mutatkoztam be én is. - Ugyszintén én is örülök a találkozásnak, Klaus!!

Cora Bouchard-Taylor
Keresem :

Kedvenc dal :
Hobbi & foglalkozás :

Elküldésének ideje Szomb. Aug. 04, 2012 5:56 pm
Követtem Damon tekintetét, de a lány és Klaus alakját látva csak vontam egyet a vállamon. - Azt hittem, ennél bensőségesebb dologra is ihatunk, de... jól van, tőlem ihatunk erre is - koccintottam össze vele a poharamat, de mielőtt beleittam volna, eszembe jutott valami.
- Harmony is eljön? - kérdeztem tőle. Nem mintha ő beszélt volna vele mostanság, legalábbis én nem tudok róla, de... bármi megtörténhet. Lehet, hogy annak a lánynak a közelében meg én nem tudnám moderálni magamat.

A poszt írója Ajánlott tartalom
Elküldésének ideje

A villa nappalija

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
30 / 35 oldalUgrás a következő oldalra : Previous  1 ... 16 ... 29, 30, 31 ... 35  Next

Similar topics

-
» Villa és udvar
» Mikaelson Villa 1800 években
» A ház nappalija
» A ház nappalija
» A ház nappalija

Engedélyek ebben a fórumban:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
rising of the mortals :: Lakások és szobák :: Mystic Falls-i lakások :: Mikaelson villa-

Új posztok
tekintsd meg
Pént. Május 31, 2019 10:58 pm
Laurel O. Delgado
Szer. Május 29, 2019 1:28 am
Katherine Pierce
Kedd Május 28, 2019 8:31 pm
Amren Monroe
Hétf. Május 27, 2019 11:26 pm
Lucille Éamon Vodova
Szer. Május 22, 2019 12:03 pm
Katherine Pierce