Whatever anyone does or says,
i must be emerald and keep my color

Megosztás

Ősi vámpír
Tatia Petrova
A villa nappalija  - Page 29 Tumblr_otqo5bAuS71sasfc6o1_100
Kedvenc dal :
Hobbi & foglalkozás :
◆ after killing, the "you're a joke" face is my speciality ◆

A poszt írója Tatia Petrova
Elküldésének ideje Szomb. Aug. 04, 2012 7:43 pm
Ugrás egy másik oldalra Ugrás a következő oldalra : Previous  1 ... 16 ... 28, 29, 30 ... 35  Next
- Sajnálom, hogy megfosztottalak a vöröske társaságától. Ha gondolod utána megyek és visszataszigálom hozzád és tovább böngészhetitek a... svédasztalt. - Ha már így szóba hoztam, felkaptam egy apró falatkát az asztalról, majd bekaptam és körbenéztem. Láttam, hogy Elena és Damon kíváncsi tekintettel nézelődnek az irányunkba, így feléjük emeltem a pezsgős poharamat, miközben a tekintetem és a mosolyom valami olyasmit sugallt, hogy "örülhettek, mert visszatértem és rólatok sem feledkeztem meg". Most tényleg úgy éreztem, hogy sikerült visszaállítanom magam a régi kerékvágásba így igen, a ribanc visszatért.
- Esther tudott róla, hogy jövök, de a lelkére kötöttem, hogy ne árulja el neked. Nem akartam, hogy megtudd és beleéld magad. De ahogy észrevettem, nem is tetted. - Én is belekortyoltam a pezsgőmbe. - Szóval hiányoztam? Igazad van, tényleg hihetetlen. Nem gondoltam volna, hogy akár egy könnycseppet is hullatnál értem, hiszen itt van neked a két másom.
Vissza az elejére Go down

Ember •• A legerősebb vagyok mind közül, ne bízd el magad
Cora Bouchard-Taylor
Keresem :
my only hope for happiness
A villa nappalija  - Page 29 Ac175eb70cfd08fed11773123e0bbb82

Kedvenc dal :
Hobbi & foglalkozás :
⊂ mayor of seattle, leader of the Council

A poszt írója Cora Bouchard-Taylor
Elküldésének ideje Szomb. Aug. 04, 2012 7:38 pm
Ugrás egy másik oldalra Ugrás a következő oldalra : Previous  1 ... 16 ... 28, 29, 30 ... 35  Next
- Oké, akkor tegye azt, de mi lenne, ha magunkkal foglalkoznánk? - kérdeztem végül Damontől, mikor meguntam Klaus arcának bámulását, és Tatia gúnyos vigyorát. - Ők maguknak valók, mi meg... még azt hiszik, hogy érdekel minket az, ami velük történik - magyaráztam, bár ki tudja?

Vendég
Anonymous

A poszt írója Vendég
Elküldésének ideje Szomb. Aug. 04, 2012 7:36 pm
- Ha itt világvége lesz, az csak Klaus számára jön el - mondtam, még mindig Elena válla felett pislogva a Tatia-Klaus páros irányába, miközben Harmony a bal fenéken távozott. - Ismerve Tatiát azon sem csodálkoznék ha előkapna és kést, és egy jól irányzott mozdulattal kiherélné ezt a város kanját - horkantam fel.

Vendég
Anonymous

A poszt írója Vendég
Elküldésének ideje Szomb. Aug. 04, 2012 7:34 pm
- Nos, én... - kezdtem bele, de mire a mondat végére jutottam volna Harmony viharos gyorsasággal távozott.
- Most elűzted - sóhajtottam, és Tatiára néztem. - Mikor érkeztél? És miért nem értesítettél, hogy hazajössz? Ugyanis bármily hihetetlen, de hiányoztál - ittam bele egy pohár pezsgőbe.

Cora Bouchard-Taylor
Keresem :

Kedvenc dal :
Hobbi & foglalkozás :

Elküldésének ideje Szomb. Aug. 04, 2012 7:32 pm
Harmony gyorsan eltűnt a képből, és nagyot sóhajtottam. Nos, úgy tűnt, Tatia valami rendíthetetlenséget erőltetett magára. Nem olyan volt, mint múltkor azon a vacsorán. Most még a tekintete is egészen más volt, mikor Klausra nézett... akkor olyan gyengének tűnt... most viszont mintha ereje teljében lenne, és semmi nem gyengíthetné le. - Talán... most jön a világvége? - sóhajtottam.

Vendég
Anonymous

A poszt írója Vendég
Elküldésének ideje Szomb. Aug. 04, 2012 7:30 pm
Erről beszéltem én. Sejtettem hogy éppen belébújt az ördög. Vagy ha nem is éppen, de.. mindegy, most benne van. Vagy talán ő maga az ördög.
- Nos, én úgy vélem, itt rám semmi szükség. - állapítottam meg, ahogyan azt is, hogy ők ketten nyilván nem sima barátok. Nyilván emiatt a nő miatt feküdt le Klaus Elenával is. Lassan összeáll a kép. - Ha megbocsájtotok.. - settenkedtem el inkább mellőlük, és egy nagy sóhajjal visszanéztem még egyszer, de aztán úgy döntöttem, friss levegő kell.

< Kert >

Ősi vámpír
Tatia Petrova
Kedvenc dal :
Hobbi & foglalkozás :

Elküldésének ideje Szomb. Aug. 04, 2012 7:24 pm
Klaus arcára döbbenet ült ki, ami megerősített abban a hitemben, hogy sem Esther, sem Rebekah nem szólt neki arról, hogy megjelenek a bálon. Legalább szavatartóak mindketten, ezt nem róhatom fel nekik.
A vörös hajú lányra néztem, amikor bemutatkozott. Harmony... milyen aranyos kis név. Aranyos pofi és ugyanilyen név? Hát nem elbűvölő? Nem volt nekem szimpatikus ez a lány.
- Tatia Petrova. És nem, még nem találkoztunk. Nem sok mindenkinek szoktam mondani, hogy örvendek, úgyhogy ne vedd magadra, de nem veled fogom elkezdeni. - Gúnyos fintort, vagyis inkább mosolyt eresztettem felé és megpróbáltam ügyet sem vetni a hasonmásom és férje szavaira, mert ugyebár mindent hallottam, amit mondtak.
- Egy kicsivel nagyobb lelkesedést vártam, legalább tőled, Nik. - Pislogtam rá lebiggyesztett ajkakkal, mint aki a végletekig szomorú. Magamban viszont örültem, hogy újra látom őt. - Nemrég jöttem vissza, mert Ether meghívott a bálra és nem mondhattam neki nemet. De látom, találtál te partnert, míg én távol voltam.

Vendég
Anonymous

A poszt írója Vendég
Elküldésének ideje Szomb. Aug. 04, 2012 7:24 pm
- Én ebben nem vagyok biztos - fordultam úgy Elenával, hogy premier planban lássam a történéseket, nehogy kihagyjak bármit is. - Klaus lefektette Harmonyt, és szerintem Tatia sem élt önmegtartóztató életet míg Klaus nem látta. Balhészag van, elhiheted nekem.

Vendég
Anonymous

A poszt írója Vendég
Elküldésének ideje Szomb. Aug. 04, 2012 7:22 pm
- Tatia, te mikor.... és hogyan jöttél vissza? - kérdeztem meglehetősen bambán, aztán összeszedtem magam. - A hölgy Harmony... ő pedig Tatia - mutattam be őket egymásnak. - Harmony és én épp a svédasztalt böngésszük végig - próbálkoztam egy meggyőző mosollyal.

Cora Bouchard-Taylor
Keresem :

Kedvenc dal :
Hobbi & foglalkozás :

Elküldésének ideje Szomb. Aug. 04, 2012 7:17 pm
Én is arra fordítottam a fejemet, és felfigyeltem Harmonyra, megint... de aztán tovább néztem, és feltűnt valami... vagyis pontosabban valaKI. Tatia... szóval visszajött.
- Szerintem most jön az a rész, hogy Harmony elutasítást kap, Klaus úgy fog viselkedni Tatia előtt, mint egy pincsikutya, és megkezdődik a love story - vontam egyet a vállamon.

Vendég
Anonymous

A poszt írója Vendég
Elküldésének ideje Szomb. Aug. 04, 2012 7:15 pm
- Én is szíves örömest mesélek róla, bár sosincs semmi extra. Van néhány program, és ennyi a történet. - sóhajtottam, de aztán megláttam magunk mellett egy nőt. Eleinte kis híján Elenának szólítottam őt, de a tekintete.. eléggé másról árulkodott.
- Öhm. - szólaltam meg kissé zavartan. Katherine-el már találkoztam, de ezzel a nővel még nem. Mert kizártam hogy ez a nő egyenlő legyen Katherine-el. - Mi még ha jól sejtem, nem találkoztunk. Harmony. - nyújtottam felé a kezemet, de eléggé.. nos, gonosznak tűnt. Mindig tudom, hová kell keverednem.

Vendég
Anonymous

A poszt írója Vendég
Elküldésének ideje Szomb. Aug. 04, 2012 7:15 pm
- Úgy látom, lesznek még meglepetések az este - mondtam Elenának, fejemmel bökve az ajtó felé. - Itt egy Petrova. Méghozzá Tatia, ha nem csak a szimatom - figyeltem az említettet, ahogy megállt Klaus és Harmony mellett. - Na, remélem ebből már lesz pofon - dörgöltem a kezem kárörvendően.

Vendég
Anonymous

A poszt írója Vendég
Elküldésének ideje Szomb. Aug. 04, 2012 7:12 pm
- Alapítók bálja... - hümmögtem. - Erről még nem hallottam. Majd valakit megkérek, hogy meséljen róla. Úgy tűnik, ebben a városban sűrűn vannak összejövetelek. Ez persze sosem baj. Házhoz jön a kaja. Legalábbis ma este mindenképpen - szedtem a falatokból Harmonynak egy tányérra valót, hogy a következő pillanatban csaknem leejtsem az egészet.
- Tatia - hebegtem, úgy nézve az érkezőre, mintha szellemet látnék.

Ősi vámpír
Tatia Petrova
Kedvenc dal :
Hobbi & foglalkozás :

Elküldésének ideje Szomb. Aug. 04, 2012 7:11 pm
Tatia birtoka ;; Hálószoba

A rossz érzésem nem múlt el, de arról senkinek nem kellett tudni, hogy nekem milyen előérzetem van. Ezer év után ismét össze leszek zárva az össze Mikaelson-nal, lehet, hogy csak ennyi volt a „bajom”, nem több. Ja és persze az, hogy valószínűleg a hasonmásom is megjelenik a bálon, úgyhogy kénytelen leszek látni Klaus arcát, ahogy epekedik utána. És ott volt az a szándékom, hogy beszélek Esther-rel is. Talány nyugtatóval kellett volna indítanom a reggelt, akkor jobb lenne. De szerencsére nem látszott rajtam semmiféle idegesség, mert nem is ideges volt én, hanem inkább… nem is tudom, hogy micsoda.
Pont jókor érkeztem ahhoz, hogy már el tudjak vegyülni a tömegben, a város nagy része már itt sürgött-forgott. A birtok kívülről és belülről is egyaránt gyönyörűen fel volt díszítve, bár Esther-től nem is vártam mást, hiába feküdt ezer évig koporsóban. A pincérek tálcákkal járkálgattak, leemeltem egy pezsgőspoharat az egyikről és belekortyoltam. Nem tévedtem, Elena és férje szintén megjelentek, éppen táncoltak. Aj, hirtelen rosszul lettem.
Ám megláttam Nik-et is, amint meglehetősen jókedvűen egy vörös hajú lánnyal társalog. Hmm, csak nem megtalálta a legújabb barátnőjét? Azért el kellett ismernem, hogy szép lány volt. Talán túlságosan is, de nem voltam én féltékeny...nyilvánosan nem.
- A kaviár egész jól néz ki. Esther kitett magáért. - Léptem oda az asztalhoz Klaus és a lány mellé, aztán a tekintetemet is feléjük fordítottam és a szokásos mosolyom jelent meg az arcomon.

Vendég
Anonymous

A poszt írója Vendég
Elküldésének ideje Szomb. Aug. 04, 2012 7:08 pm
- Az apró falatok jók lesznek. - néztem abba az irányba, miközben körbefordultam egyszer, hátha látok ismerős arcot de nem tudom, mire számítottam. Itt engem oly' kevesen ismernek. A bátyám köddé vált, Yve sincs itt.. hmm.. talán ideje lesz új barátok után néznem.
- Amikor utoljára bálon voltam itt, az egy..alapítók bálja volt. És Oliver megtisztelt minket azzal, hogy megtegye a kezdőlépést abba az irányba, hogy elválassza tőlem Damont.. - morogtam csak az orrom alatt. Nem szánt szándékkkal tette az a féreg, mert neki csak Elena kellett, de Damonben ez indított el valamit..

Cora Bouchard-Taylor
Keresem :

Kedvenc dal :
Hobbi & foglalkozás :

Elküldésének ideje Szomb. Aug. 04, 2012 7:05 pm
- Rendben - bólintottam, nem téve hozzá, hogy nem tőlem kell elvárnia, hogy minden rendben legyen a fejemben és a szívemben. Elvégre... na jó, nem is várhattam el tőle, hogy ilyen gyorsan összekapja magát azután, amit megtettem vele. És így elnézve, hogy Klaus mit csinál, tényleg nem érte meg... míg én neki egy voltam a sok közül, hát... én mindent elveszítettem kis híján.

Vendég
Anonymous

A poszt írója Vendég
Elküldésének ideje Szomb. Aug. 04, 2012 7:02 pm
- Az után a kis közjáték után a kertben nem kimondottan vágytam rá. Vagyis hát... is-is - magyaráztam. - És tényleg úgy gondolom, korai lenne még az, hogy vágyjunk egymásra. Először legyen minden rendben itt, és itt - tettem a kezem Elena homlokára, majd a szívére.

Cora Bouchard-Taylor
Keresem :

Kedvenc dal :
Hobbi & foglalkozás :

Elküldésének ideje Szomb. Aug. 04, 2012 6:59 pm
- Damon, említettem én ágyat? Tudok anélkül is romantikus lenni... - mosolyogtam kissé szélesebben. - Én... én azt akarom, hogy vágyj rám. Anélkül nem fogok közeledni feléd olyan téren. Ahogy... ma a konyhában se csókoltalak meg, mert... úgy láttam rajtad, hogy nem akarod úgy igazán, mint ahogy tegnap akartad - sóhajtottam.

Vendég
Anonymous

A poszt írója Vendég
Elküldésének ideje Szomb. Aug. 04, 2012 6:56 pm
- Öhm... - motyogtam, és tanácstalanul néztem Elenára. - Figyelj, arról volt szó, hogy apró lépésekkel... és nem hiszem, hogy jó ötlet lenne az ágyba menni, úgy és azok után - mentegetőztem mint valami szűz lányka.

Vendég
Anonymous

A poszt írója Vendég
Elküldésének ideje Szomb. Aug. 04, 2012 6:55 pm
- Rendben, ne beszéljünk róla, ha nem akarsz - vontam vállat, és az asztalhoz kormányoztam Harmonyt. - Mit szedhetek? Kaviárt, lazacot, gombás húst, vagy ilyen apró falatkákat? - mutattam a kínálatra. - Egyébként mikor voltál utoljára bálon? Csak úgy általában is, meg hát Mystic Fallsban is.

Vendég
Anonymous

A poszt írója Vendég
Elküldésének ideje Szomb. Aug. 04, 2012 6:53 pm
- Nos, én csak arra tudok következtetni, hogy tüske benne az, amiért én szerettem a férjét, és ő is szeretett engem. Amúgy ezek nélkül úgy hiszem, kedvelne, de... ő egy makacs nő. - kuncogtam. - De ne is említsük többé. Ő is alkot rólam véleményt, én is róla, így kitesszük az egész kirakót, és nem kell róla beszélnünk. - mosolyogtam, és hagytam magamat vinni abba az irányba, amerre az asztalok voltak.

Cora Bouchard-Taylor
Keresem :

Kedvenc dal :
Hobbi & foglalkozás :

Elküldésének ideje Szomb. Aug. 04, 2012 6:50 pm
- Nem is engednék a közelembe senki mást... nekem tökéletesen megfelelsz te is... sőt, ami az illeti, ha hazaértünk, vagy holnap reggelre, mindegy, de támadt egy ötletem... - mondtam kissé kacéran, ahogy a szemeibe néztem. - És ugyan azt a felállást senki nem fogja látni, deeee... azután már mindenki tudná, és látná mi rajtunk is, hogy nem érdemes egyikünk közelébe se menni semmiféle olyasmi céllal - magyaráztam, bár aztán rájöttem, hogy az otthoni felállás kissé félreérthető megfogalmazás volt.

Vendég
Anonymous

A poszt írója Vendég
Elküldésének ideje Szomb. Aug. 04, 2012 6:49 pm
- Nocsak - csodálkoztam. - Oké, az megvan hogy te meg Damon szakítottatok. De Elena miért utál? Végülis már nem vagy együtt a férjeurával - csóváltam a fejem, aztán felnevettem. - A kis álszent. Ha Damon a közeledbe menne ugrana. De az már a legkevésbé sem zavarja, ha ő csalja meg Damont. Különös logika - vigyorogtam. - Nos, már mehetünk. Salvatoreék táncikálnak.

Vendég
Anonymous

A poszt írója Vendég
Elküldésének ideje Szomb. Aug. 04, 2012 6:47 pm
Elena a parkettre kalauzolt, és elmosolyogtam magam, ahogy a nyakamba fonta a karjait.
- Nem, semmi kifogásom ez ellen a figura ellen - mondtam jókedvűen. - Legalább mindenki látja, hogy mi a felállás jelen téren. És hogy jobb ha nem jönnek a közeledbe, mert akkor kő kövön nem marad.

Cora Bouchard-Taylor
Keresem :

Kedvenc dal :
Hobbi & foglalkozás :

Elküldésének ideje Szomb. Aug. 04, 2012 6:44 pm
- Aha, értem. Jól van, jól van... mehetünk táncolni - mosolyogtam rá, és megfogtam a kezét, hogy a parkettre érve a romantikusabb figurát vegyem fel a közepes "sebességű" zene hallatán, ezért átkulcsoltam a karjaimat a nyakán. - Nos, Mr Salvatore... remélem ez a felállás nem zavarja. Én így szeretek táncolni veled - mosolyogtam rá.

A poszt írója Ajánlott tartalom
Elküldésének ideje

A villa nappalija

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
29 / 35 oldalUgrás a következő oldalra : Previous  1 ... 16 ... 28, 29, 30 ... 35  Next

Similar topics

-
» Villa és udvar
» Mikaelson Villa 1800 években
» A ház nappalija
» A ház nappalija
» A ház nappalija

Engedélyek ebben a fórumban:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
rising of the mortals :: Lakások és szobák :: Mystic Falls-i lakások :: Mikaelson villa-

Új posztok
tekintsd meg
Pént. Május 31, 2019 10:58 pm
Laurel O. Delgado
Szer. Május 29, 2019 1:28 am
Katherine Pierce
Kedd Május 28, 2019 8:31 pm
Amren Monroe
Hétf. Május 27, 2019 11:26 pm
Lucille Éamon Vodova
Szer. Május 22, 2019 12:03 pm
Katherine Pierce