|
| |
|
Elküldésének ideje ♛Vas. Jan. 13, 2013 7:26 pm | -Ez az!- Felálltam és lejtettem egy győzelmi táncot, mint valami idióta. Aztán megfogtam a kezét és őt is táncra buzdítottam. Egyre vadabbul táncoltam még megtaláltam a hifit és pont a kedvenc idióta számom ment felordítottam. -I'm sexy and I know it- Vadul ráztam a csípőm a két kezem a tarkómra téve, mint a klipben van és hallgattam ahogy csodás lány csodásan nevet. |
| | |
|
Elküldésének ideje ♛Vas. Jan. 13, 2013 7:40 pm | Amint önálló táncba kezdett, és visszaültem a kanapéra, és onnan élveztem a "műsort". Hangosan nevettem, de aztán egy idő után odaléptem hozzá. - Oké, oké sikerült megnevettettetned. - Nevettem és lekapcsoltam a hifit, majd újra odaléptem hozzá. Nevetésem most már kezdett csillapodni. - Imádlak! Mindig meg tudsz nevettetni. - Vigyorogtam, és kezeimet körbefonva nyakán magamhoz öleltem.
|
| | |
|
Elküldésének ideje ♛Vas. Jan. 13, 2013 7:58 pm | Abba hagytam lehet kicsit már cikis voltam neki. Ez volt a lényeg végül is. Megölelt én meg vissza őt. -Ó, igen bébi-Pusziltam arcon, széles mosollyal. Kicsit bántot a barát tudata, de magamba fojtottam, lehet még is boldogabb azzal a sráccal akkor viszont el kell fogadnom a tényt. Mellette leszek, mint barát. Jó tudom ezt már milliószor megbeszéltem magamban, de nem volt egyszerű be is tartani. |
| | |
|
Elküldésének ideje ♛Vas. Jan. 13, 2013 10:20 pm | - Látom már nyoma sincs a másnaposságodnak! - Mosolyogtam eltávolodva tőle, és kiengedtem hajamat. Nekem igazából fájt egy kicsit a fejem, de nem vettem róla tudomást mióta felkeltem. Pedig én még nem is ittam olyan sokat. - Szóval akkor mit szólnál egy kávéhoz? - Kérdeztem kíváncsian
|
| | |
|
Elküldésének ideje ♛Vas. Jan. 13, 2013 10:38 pm | -Jaj a fejem jaj a hátam öregszem.-Játszottam el a sérült kis beteget. -Cica volt, hogy véresen jöttem haza és magam varrtam össze magam ez semmiség-Dicsekedtem. Bár lehet nem kéne mesélnem neki erről az életformámról. Nem áll szándékomban megrémíteni. -Igen kérek. Köszönöm.-Mondtam, majd végig simítottam a karját miközben a konyha felé igyekezett, majd elterültem a kanapén. -Király a pecód, nekem is kéne ilyen, csak kérdés miből-Forgattam a szemeimet. |
| | |
|
Elküldésének ideje ♛Hétf. Jan. 14, 2013 7:20 am | Mondataira csak halványan elmosolyodtam, és bólintottam egyet, de viszont nem nagyon tudtam hozzászólni a dologhoz. - Akkor mindjárt hozom! - Mosolyogtam, és elindultam a konyha felé, ami nem is volt olyan messze, így ha Liam mondott volna valamit, még azt is hallottam volna. Elkezdtem főzni a kávét, közben kivettem a szekrényből két kávés csészét. - Köszi, habár beletellett egy kis időbe, mire ez lett a végeredmény. Iszonyat sokáig mentek a felújítások. - Szóltam vissza, és mikor kész lett a kávé, kiöntöttem a két csészébe, és tálcára raktam. A tálcára raktam még cukrot és tejet is, és úgy mentem vissza Liam-hez, majd letettem a kanapé előtti kis asztalra. - Kész is! - Mondtam.
|
| | |
|
Elküldésének ideje ♛Hétf. Jan. 14, 2013 4:20 pm | -Kéne egy házvezetőnő és lenne mit néznem is-Nevettem fel még mindig a kanapén feküdve. -Köszönöm.-Vettem el tőle a kávét és kortyoltam bele. Úgy éreztem magam, mint az angol királynő jó lehet én pasi vagyok ő meg teát iszik, de gondoltam bohockodásnak jó lesz. Össze fontam a lábaim kisujjamat előre biggyesztettem és furcsa angol akcentussal kezdtem beszélni. -Nos drágám ez a kávé isteni-Mondtam idétlenül |
| | |
|
Elküldésének ideje ♛Szer. Jan. 16, 2013 6:26 pm | - Én elmegyek hozzád, leszek a házvezetőnőd! - Nevettem fel, mikor visszamentem. - Szívesen! - Mosolyogtam, és a kávémba tettem két kanál cukrot, és mellé egy kis tejet is. Én így szerettem, nem is ittam másképp soha. - Ennyire jó kávét főzök? Akkor legközelebb tea partit tartunk! - Nevettem bohóckodását látva, és leültem a fotelbe. Elkezdtem kortyolgatni a kávémat.
|
| | |
|
Elküldésének ideje ♛Szer. Jan. 16, 2013 7:27 pm | -Jó, de akkor tanga és melltartó lesz az egyenruha-Nevettem fel. Nem is rossz ötlet tetszene, de nem bírnék magammal és leteperném ezzel megszegve 100 szabályt. Jól esett a nevetése, imádtam ezt benne még régen is. -És a szüleid tudnak a titkodról?-Kérdeztem már komolyabban. |
| | |
|
Elküldésének ideje ♛Pént. Jan. 18, 2013 6:31 pm | - Álmodozz csak Liam! Csak nyakig felöltözve mennék a házvezetőnődnek! Már ismerlek, abból nem lenne semmi jó, ha te szabnád meg a munkaruhám! - Nevettem újból belekortyolva a kávémba. Ismertem, és tudtam, hogy akkor meg végképp nem bírna magával. Mondjuk örülök, hogy legalább most bír magával. Habár nem tudom mennyire fog neki ez a csak barátok, dolog. - Igen persze, hogy tudnak róla. Apai ágról örököltem a dolgot, tehát akitől elkértél anno, hogy eltudj vinni randizni, az is vérfarkas. Csak nem mondták el nekünk. Én se olyan régóta tudom, ahogy nem is olyan rég változtam ás először. - Sóhajtottam fel halkan visszagondolva az első átváltozásomra, ami alig pár hónapja történt.
|
| | |
|
Elküldésének ideje ♛Pént. Jan. 18, 2013 6:56 pm | -Ugyan már benne lennél...Tudom-Tártam szét a karjaimat, majd előre hajoltam egy kacsintás erejéig. Hordozta a farkas géneket ami nem jó. Nem volt bátorságom megkérdezni kit ölt meg. Nem ítélkezhetek, én is megöltem már bizonyos lényeket, de nem embereket. Nem csak vámpírok voltak már az utamban. Voltak démonok és egyéb lények is. -Értem.-Mondtam kicsit komolyabban. Nem akartam feszegetni ezt a témát. |
| | |
|
Elküldésének ideje ♛Vas. Jan. 20, 2013 2:04 pm | - Tévedsz, nem lennék benne! - Mosolyogtam hátradőlve a fotelbe. Amint, hogy elmondtam neki ezt a vérfarkasos dolgot, már megkomolyodott tekintete. Nem nagyon tetszett neki ez a dolog, tudtam. Azt nem tudom, hogy elítélt emiatt. De ha az nem is, még akkor is ott motoszkálhatott benne, hogy én megöltem egy embert, hogy az átkom ki legyen váltva. - Akkor szerintem ezt hagyjuk is... - Céloztam a témára, és egy nagyot nyeltem.
|
| | |
|
Elküldésének ideje ♛Vas. Jan. 20, 2013 2:53 pm | -Nincs egy csinos barátnőd?-Emelgettem a szemöldököm, próbáltam féltékennyé tenni egy kicsit. És próbáltam a helyzetet is fel dobni. -Vagy belőled egy klón?-Magyaráztam a kezeimmel és mosolyogtam. Kicsit meg akadt a beszélgetés ezért próbáltam a magam hülye módján témákat keresgélni. Tudom és látom rajta, hogy kényes neki ez a téma. Nem is akarom feltépni a régi sebeket. |
| | |
|
Elküldésének ideje ♛Pént. Jan. 25, 2013 6:34 pm | - Csinos barátnő... - Vontam fel enyhén szemöldökömet halványan elmosolyodva, aztán hirtelen elkezdtem gondolkozni hátha eszembe jut valaki, vagy valami ötlet. - Egyre jobb! Először egy barátnőmet akarod, aztán most belőlem egy klónt. Nem tudok egyszerre kettőt szerezni! - Nevettem fel a végén. Belőlem egy klón... Nem hiszem, hogy lenne belőlem olyan. Liam próbálta oldani egy kicsit a hangulatot, ami eléggé rossz lett, azok után, hogy felhozta ezt a farkasos témát.
|
| | |
|
Elküldésének ideje ♛Hétf. Jan. 28, 2013 2:04 pm | -Minden jöhet-Mondtam nevetve. -nem unod a társaságomat?-Néztem rá érdeklődően. Kicsit unalmas lehetek vagy is most annak érzem magamat. Végig néztem ezen a lakáson. Hatalmas nekem is be kell ilyen lakást szereznem. Bár még nem tudom miből fogom. |
| | |
|
Elküldésének ideje ♛Kedd Jan. 29, 2013 4:34 pm |
- Ha unnám a társaságodat, már rég elküldtelek volna. - Mosolyodtam el halványan, és amint megittam a kávémat, felállt a fotelból. Letettem az üres csészémet a tálcára. - Meg amúgy is... téged talán sosem foglak megunni. - Dobtam le magam mellé a kanapéra, és egy puszit nyomtam az arcára.
|
| | |
|
Elküldésének ideje ♛Csüt. Jan. 31, 2013 7:03 pm | majdnem rá vágtam, hogy ha-ha jól tudsz hazudni. Aztán rá néztem a lányra és éreztem még, hogy szeretem. Bárcsak az enyém lehetne, mi mindent rontottam még el az életemben? -És hány ellenséget szedtél össze eddig?-Kérdeztem nevetve.
|
| | |
|
Elküldésének ideje ♛Szer. Feb. 06, 2013 10:51 pm | - Hogy hányat? Nem számoltam, de sokat! - Gondolkoztam el egy pillanatra, de aztán egy halvány mosolyt erőltettem arcomra. Utáltam, mikor ellenségeket szereztem, de hát nem lehetett mit tenni. Vannak és kész. Köztük Kendra is, és a testvére. Arról viszont igazán nem tehetek, hogy összejöttem Sean-el. Mert Ők ketten mindössze csak ezért utálnak. Mert beleszerettem Sean-be. - De fogadjunk, hogy neked több ellenséged van mint nekem! - Vontam fel szemöldökömet. |
| | |
|
Elküldésének ideje ♛Pént. Feb. 08, 2013 5:17 pm | -Jó megfogalmazás. Nem csak ember hanem vámpírok és szellemek és had ne soroljam-Mondtam már szinte beleolvadva a kanapéba. -Nincs kedved el menni valahova?-Dőltem előre a válaszért. Kicsit már kezdett elegem lenni az itteni üldögélésből, gondoltam kéne egy kis kimozdulás. |
| | |
|
Elküldésének ideje ♛Pént. Feb. 08, 2013 11:37 pm | - Bocsi de nem! - Húztam el szám szélét felsóhajtva, és felálltam a fotelból. - Nekem van itthon egy kis dolgom.. Túrtam bele a hajamba. Nem akartam véget vetni ennek a találkozásnak, de nincs mit tenni, tennem kell a dolgomat. Nem érek rá sajnos, még Sean-t is fel kell majd hívnom mostanában. - De a telefonszámom oda adom, és akkor majd beszélünk később! - Adtam kezébe egy névjegykártyát.
|
| | |
|
Elküldésének ideje ♛Szomb. Feb. 09, 2013 10:26 am | Kicsit olyan közömbös volt, nem értettem az okát, de finoman kirúgott. -Hát rendben jó dolgot neked-Mondtam és elvettem a kártyát, felvettem a kabátomat és kifele indultam. -Üdvözlöm a barátodat, remélem ő nem lesz olyan hülye, mint én-Mondtam kinyitva az ajtót. -Hát akkor szia.- Mondtam oda intve neki és becsukva magam mögött az ajtót.
[Folyt valahol..] |
| | |
|
Elküldésének ideje ♛Szomb. Feb. 09, 2013 12:38 pm |
-Szia! - Mondtam halkan, és hagytam, hogy elmenjen. Miután becsukta maga mögött az ajtót, átmentem a hálószobámba. Kinyitottam az ruhás szekrényen ajtaját, és kerestem egy pár ruhadarabot, amiket magamra húzhatok. Találtam is pár egyszerűbbet, egy farmer, és ruha képében, amit magamra is húztam. Össze kell pakolnom a házat. Átmentem a nappaliba, és rendet raktam, a konyhában elmosogattam a poharakat, és már szinte kész is voltam.
|
| | |
|
Elküldésének ideje ♛Szomb. Feb. 09, 2013 12:53 pm | (Sean lakása)
Azt hiszem amikor Aurorahoz jövök mindig úgy vezetek, mint egy őrült. A lehető leghamarabb akarok itt lenni és a karjaimban tartani. Ezt sem éreztem még senkinél. Az exeimet általában csak megfektetni akartam. De vele minden más. Sokkal több ennél. Ez az egész akkor lenne nagyon kínos ha egyoldalú lenne. Ha így lenne valószínűleg már kidobott volna. Az ajtóhoz siettem, majd bekopogtam. Remélem nem feküdt még le vagy ilyesmi, bár soha nem lehet tudni. |
| | |
|
Elküldésének ideje ♛Szomb. Feb. 09, 2013 1:04 pm | Már épp arra gondoltam, hogy fel kéne hívnom Sean-t, mikor valaki kopogott. Az ajtóhoz siettem és kinyitottam az ajtót. Sean volt az! Egy széles mosoly jelent meg arcomon, és a pár lépést felé téve szinte a nyakába ugrottam. Nagyon örültem, hogy itt van. - Szia! - Mosolyogtam félig elengedve Őt, csak annyira, hogy szemeibe tudjak nézni, és egy szerelmes csókot nyomtam ajkaira. |
| | |
|
Elküldésének ideje ♛Szomb. Feb. 09, 2013 1:07 pm | Nem kellett sokáig várnom mire ajtót nyitott és láttam az örömöt csillogni a szemében. - Szia. - Szorítottam magamhoz és viszonoztam a csókját, majd felkaptam a karjaimba és úgy sétáltam be vele a lakásba becsukva magunk mögött az ajtót. - Hiányoztál. - Leheltem ajkaira, majd letettem és végig simítottam gyönyörű arcán.
|
| | |
|
A poszt írója ♛ Ajánlott tartalom Elküldésének ideje ♛ | |
| | | |
Similar topics | |
|
| Engedélyek ebben a fórumban: | Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
| |
| |
| |
• az új oldal nyitásáig •
• ROTM FRPG •
|
Pént. Május 31, 2019 10:58 pm Szer. Május 29, 2019 1:28 am Kedd Május 28, 2019 8:31 pm Hétf. Május 27, 2019 11:26 pm Szer. Május 22, 2019 12:03 pm Hétf. Május 20, 2019 10:43 am Szomb. Május 18, 2019 10:03 pm • ROTM FRPG • |
|